עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הוא ביקש שאכבה את המחשב לצורך השלמת ההתקנה והמחשב עולה עם פסים לבנים והווינדווס לא עובד

2. Started by Kukishin,

הווינדוס לא מזהה אחד מהם ואת השני הוא לא יכול לפתוח ולא לפרמט. אמנם הביוס כן מזהה אותם. ניסיתי לנתק אותם מהחשמל וכבל המידע ואז לחבר אבל זה לא שינה כלום. מערכת הפעלה ווינדוס 7 2 HD של חצי טרה סיגייט.

3. Started by cateye,

היי, רכשתי דיסק און קי חדש וגדול יחסית (128GB) ובגלל שאני ואנשים אחרים משתמשים בו הייתי מעדיף אם הייתה איזו דרך להגן על תיקייה או משהו שבה אני אשים את כל הדברים שלי ולאף אחד לא תהיה גישה. מישהו מכיר אולי משהו כזה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  4. שלום אשתי קנתה מחשב נייד חדש lenvov ideakpad 5 i7 premium משטח המגע לא עובד. מה עושים ? ניסיתי צירוף FN+F6 לא עזר

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by VanGuard,

קיבלתי מחבר מחשב שהיה תקול אצלו. אני מדליק את המחשב והמסך אינו נדלק. אין שום ציפצוף של עלייה של המחשב. ניסיתי להחליף זכרונות , כרטיס מסך , הארד דיסק וספק אך שום דבר לא עזר. את המעבד לא פירקתי כי זה משהו שעוד לא ניסיתי אף פעם אבל אם תייעצו לי אני אנסה. איך אני יכול לדעת בוודאות שמדובר במעבד או בלוח אם?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. לפני כמה ימים התחילה במחשב שלי תוכנה בשם Java Update Handler לדבר מעצמה במחשב באנגלית ובעברית(נראה לי שזה פרסומות) כל פעם שאני משתיק את התוכנה דרך המערבל עוצמה אחרי כמה דקות או שעות זה שוב מתחיל לדבר מחקתי את Java מהמחשב, ובדקתי בתוכנה מסויימת אם נשארו קבצי Java - לא מצא כלום הרצתי סריקות באנטי וירוס שלי(Avast) וב- Malwarebytes - לא מצאו כלום ושום דבר מה עושים במצב כזה?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by The-Magician,

שלום יש לי בעיה עם האינטרנט, זה כל הזמן פותח לי חלון לבד כל זמן מסויים , כמו טיימר כזה שסופר ומתי שנגמר הזמן החלון נפתח, יש תמונות: אני מניח שזה פירסומות שאם פותחים אותם זה מוסיף כסף למי שעשה את זה.. יש לזה פיתרון חוץ מפירמוט? זה תהליך שרץ ברקע, אני לא מצליח לזהות אותו, ניסיתי להריץ: nod32 smart security 8 SUPERAntiSpyware Professional Malwarebytes Anti-Malware שום דבר לא עוזר, יש לכם פיתרון?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום לכולם, לפני יומיים חיברתי כונן חיצוני חדש למחשב. מאז, המחשב נתקע לאחר חצי שעה-שעה. כשאני משחק זה לא קורה. חשבתי שיש בעיות בSLEEP MODE אבל גם במחשב וגם בכונן זה מכובה. הבדיקה העצמית של הכונן החדש עלתה שהוא בסדר גמור. האם יש לכם רעיונות מדוע זה קורה ואיך אפשר לתקן זאת ? תודה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by pakariel,

אחרי שהתקנתי תוכנה מסוימת שקשורה לעריכת סרטים. כל הקבצים במחשב קיבלו בנוסף לסיומת שלהם סיומת lokd.* והמחשב התחיל להשתגע (מובן לי שכנראה הותקן איזה שהוא וירוס) למזלי רוב הקבצים שלי שמורים בהארד דיסק נפרד לכונן הwindows. אז פירמטי והתקנתי מחדש. עכשיו גם כשניסיתי ידנית למחוק את הסיומת lokd המחשב מזהה את הקובץ תקין (כלומר אני רואה את האייקון של התוכנה שאמור להפתח בעזרתה אבל כאשר אני מנסה לפתוח את הקובץ אני מקבל הודעה שהקובץ פגום (קורה עם כל הקבצים גם תמונות גם PDF גם אופיס) בנוסף בכל אחת מתיקיות המחשב יש לי קובץ readme מסוג txt שזה תוכנו (מצורף קובץ) אני צריך עזרה ב2 דברים 1) איך אני משחרר את כל הקבצים? 2) איך אני משנה את הסיומת של כל הקבצים ב…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by tmpusr,

עבד מצויין עד לפני חצי שעה. מאז החלפתי ספק וחיברתי מחדש את כבל ה-IDE. וידאתי שהכבל מחובר כראוי ויש מתח מהספק. יש דיסק SATA בודד במערכת במקביל (ב-BIOS מוגדר בקר ה-SATA על AUTO כמו קודם. עצה מישהו?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. היי,לפעמים אני מריח קצת ריח שרוף שמגיע מהכונן, ריח לא חזק. פתחתי את הכונן וראיתי שם משהו שאני לא בטוח לגביו, יש סימנים שכאילו זה נשרף קצת, אני לא זוכר אם זה היה ככה. מישהו יודע איזה חלק זה? ואיך זה קרה? והאם אני צריך ללכת לתקן או להחליף אותו?תודהצרפתי תמונה (אני לא יודע איזה חלק זה). רואים שם שזה נמס מהחום.. .http://up402.siz.co.il/up1/fzyxukcny3j2.jpg

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב עם מערכת הפעלה וינדוס 7 אולטימט 32 סיביות. לפני כמה ימים נכנס לי וירוס מדיסק קון קי . עשיתי סריקה והאנטי וירוס לא זיהה שום וירוס. יש ל בעיה עם קבצי תמונה . ראו תמונה: ניסיתי לסדר באפשרויות תיקיה וזה פשוט לא הצליח... איך אני פותר את זה?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by spitzi,

שלום, לפני חודשיים קניתי לפטופ Asus UX305UA אחרי שכמה חברים וקרובים קנו מהסדרה הזו של האולטרה-בוקים. לאחרונה שמתי לב שכיסוי המתכת באיזור המקלדת ומשטח העקיבה מנופח קצת. כתוצאה מכך, משטח העקיבה קצת משוחרר ומשמיע קליקים כשנוגעים בו, ולדעתי גם לא מגיב תמיד מספיק טוב. שירות הלקוחות של אסוס אומר שזה נזק מסוג "שבר באחריות לקוח", על אף שכך קיבלתי את הלפטופ, ומעולם לא הפלתי אותו או הרטבתי אותו. אילו הייתי שם לב בתקופת האחריות של 14 ימים ראשונים, אולי אפילו היו מחליפים ללפטופ חדש. אני מניח שאין הרבה מה לעשות אם אני בכל זאת רוצה לתקן, מלבד לשלם מאות ש"ח, אם זה בכלל בר תיקון. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. למחשב שלי יש כרטיס מסך GeForce 2 100/200 MX 32MB. הבעייה מתחילה כשאני מעלה משחק עם גרפיקה שדורשת ביצועים בינוניים ומעלה (ולפעמים אפילו לא זה) ואם אני מעלה יותר מדי דברים ביחד. היום למשל, הורדתי משהו מהקאזה והתקנתי משחק וזה נתקע. כשאני משחק במשחקוני פלאש זה גם נתקע. הזמן שזה נתקע לא קבוע, וזה יכול להגיע אפילו לשעות משחק עד שזה נתקע, או שזה גם יכול להיתקע בדקה הראשונה. מה שרציתי לדעת, אם יכול להיות שזה בגלל הכרטיס מסך שלי (שיכול להיות שהוא פגום) או בגלל שאין מספיק קירור למחשב שלי? דרך אגב, יש לי ווינדוס XP PRO... אני חייב עזרה :-\

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by nitros,

שלום יש לי בעיה במחשב..המחשב שלי עולה כרטיס מסך עובד...אבל המסך לא נדלק ...חשבתי שיש לי בעיה בכרטיס מסך אז החלפתי ל3 כרטיסים שונים וזאת לא הבעיה...מישהו אולי יודע מה זה יכול להיות ? תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by alex15,

שלום . יש לי מחשב שכול פעם עשר דקות ועושה ריסטרט אבל כול פעם עשר דקות ועושה ריסטרט וכשאני מכבה את הוינדוס הוינדוס נכבה אבל הבעיה שהמחשב לא .הוא פשוט מוקפא נקפא ... אין לא יכול לעשות כלום לא במקלדת ולא בעכבר הם פשוט נשארים נדלקים עם המחשב .. והמחשב ממשיך לפעול כאילו שלא נתתי הוראה לכבות אבל הוינדוס כן ..... המחשב הוא פנטיום 3 היתה לו בעיה ב hard disk אבל החלפתיי אותו וזהו היום הוא עובד אבל עושה ריסטרטים כול הזמן ו הכיבוי שלו ו גם הטמפרטורה של המחשב היא לפעמים 30 או 40 בלי כלום שאפעיל מהתוכנות ו פתאום עולה ל 90 או אפילו 100 ואני לא פותח שןם דבר .... למחשב יש 2 מאוורים אחת על ה cpu ואחת מאחור......

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. יש לי בעיות של מעבד מתחמם בצורה בלתי מובנת. המחשב יכול לעבוד שעות בטמפרטורה של 50 55 מעלות ופתאום לקפוץ ל 79 עד 83 מעלות. נירא לי שילדי שחקו עם ההגדרות. יש לי מעבד אינטל 3.6G חד ליבה. יש לי מארז של Gigabyte 3D AURORA - + ספק 630 . על המעבד יש גוף קירור ומאוורר של Gigabyte 3D Rocket Cooler Pro PCU22-VG . למרות שאני מעלה את המאוורר לסי המהירות הטמפרטורה לא יורדת. המחשב חדש.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by jonr,

היי, אני מעוניין להרכיב לבד מחשב נייח... לא יצא לי להרכיב מה דעתכם ? כל עוד אני לא אנסה להכניס עם פטיש חלקים שלא מתאימים - האם אני יכול להרוס משהו ? עצות ? טיפים ? מדריכים ? תודה !

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by orenmj23,

שלום לכולם, ברשותי דיסק און קיי בנפח 512 מגה (התקן USB), קרתה תקלה והמכשיר היה במכנסיים בשעה שהם היו במייבש הכביסה. לאחר מכן הוא עבד חלק ללא בעיות (עבר בין תיקיות, הציג מידע, פתח קבצים). אבל כעת הוא לא עובד בכלל ונותן הודעת שגיאה: PLEASE INSERT DISC INTO DRIVE F שמכניסים את הדיסק הוא מזהה שיש דיסק ומציג אותו במחשב האישי אבל לא נותן לגשת לתכנים שבו וזה כבר נבדק בשלושה מחשבים שונים ובשתי מערכות הפעלה שונות, האם יש דרך לגרום לו לעבוד שוב על מנת שיהיה ניתן להוציא את המידע או שכדאי לפרמט ישר בתקווה שזה מה שיחזיר אותו לפעילות? בנוסף אני רואה שהוא לא מזהה את הקיבולת של ההתקן (0 BYTES) והמצב של ההתקן הוא BUSY. תודה רבה ושבוע טוב.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by KoM,

הבעייה היא כזאותי : אני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל עם מסך שחור וכלום לא קורה, אחרי כיבוי והדלקה נוספת המחשב עולה עם מהיריות באס רגילות, אז אני צריך להכנס לביוס ולשמור מחדש את המהירויות... הדבר קורה פעם בשבועיים או פעם ביומיים, מתי שבא לו... האם הבעייה היא בלוח ? 4BDA או אולי במשהו אחר כמו הספק למשל ? עזרה מהירה בבקשה...

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום חברים. מצטער מראש ששוב נפתח תר'ד כזה. אני יודע שהנושא טחון, אני פשוט רוצה לבדל את הגורמים ולמצוא את הבעיה. המחשב חדש חוץ מהארדיסק, ספק וצורב. המעבד E8300, וכרטיס המסך הוא GF 9600 GT . עשר דקות במשחק Pure - והמחשב נכבה. עכשיו, לאחר חיפוש בפורום הבנתי ש90% שהבעיה היא בספק הכוח. במקרה שלי הוא אכן ג'נרי, ודי ישן (משנת 2005...) אבל - לאחר שיחה עם הטכנאי שהרכיב לנו את המחשב הוא אומר שצריך לשנות טמפרטורות בכרטיס המסך. אני לא גיימר גדול, ולא יודע מה הטמפ' הרצויה, אז צירפתי כאן את התוצאות. להלן תוצאות stability test של Furmark: FPs- Min: 21 Avg: 24 Max: 32 GPU Temp - 71c/159f הבנצ'מרק מצורף בתמונה. בדיקה בrthdribl הראתה בין 185 ל195 fps. תודה רבה לעונים! [attachment delet…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. ניסיתי להוריד את התוכנה EVERST מכמה מקומות, אבל שאני מפעיל אותה זה מראה לי מסך כחול, ומפעיל לי את המחשב מחדש.. והתוכנה לא נפתחת.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  23. היי, מדובר ב-Broadcom 802.11g הנפוץ. לא עשיתי דבר חריג ופתאם לפני כמה ימים הפסיק הכרטיס לזהות רשתות אלחוטיות כשבוודאות יש שידור באזור. נעשו כבר: כבוי והפעלה מחדש, disable/enable לכרטיס הרשת, הסרה והתקנה מחדש של מנהל ההתקן של כרטיס הרשת. מערכת ההפעלה היא Windows 7 Professional. מה ניתן לעשות בשלב זה? האם יש טעם לנסות System Restore או שיש אפשרויות אחרות שלא לקחתי בחשבון? רב תודות.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Drama,

כמה שאלות: בזמן משחק, המחשב נתקע ועל הצג מופיעים נקודות לבנות או קוים אלכסונים, והדרך היחידה היא לאתחל את המחשב: האם בהכרח הבעיה נמצאת בכרטיס המסך? האם כול שאר האפשרויות (סרטים,אינטרנט) במחשב מסוגלים לעבוד כאשר כרטיס המסך במחשב תקול? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by omripel,

שלום לכולם... יש לי בעיה במחשב.. במשחקים יותר נכון... כשאני משחק במשחקים כמו LOST PLANET או FEAR .. אז יש לי כל מיני נקודות על המסך.. והדרישות שלי מתאימות למשחקים.. =\ ב- LOST PLANET זה התחיל לי רק משלב 8!!! ויש 11 .. ככה שזה ליקראת הסוף... אז מה זה?! למה יש את הנקודות האלו?! הינה כמה תמונות : [attachment deleted by admin]

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים