תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם זה אפשרי שאני אוכל לשמוע סאונד באוזניות במסך של המחשב ובמסך הטלוויזיה( שמחובר למחשב בכבל hdmi) סאונד שונה? סתם לדוגמא אני רוצה לשחק במשחק במסך של המחשב ולשמוע באוזניות ובמסך של הטלוויזיה אישתי רוצה לראות סרט ולשמוע דרך הטלוויזיה.. האם זה אפשרי או שחייב כרטיס קול חיצוני?.. ואם חייב כרטיס קול חיצוני תוכלו בבקשה להציע לי משהו שאיכותי לגיימינג ולא יעלה על 200 שקל? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את זה . השימוש שלי במחשב זה לרוב בעיקר מדיה (סרטים סדרות ושירים) אופיס וגלישה רוב הזמן אני משתמש במקבוק אייר כי אני נמצא די הרבה בנסיעות והוא נוח מבחינת משקל וזמן סוללה (גם די עמיד) . בבית יש לי עוד נייד של לנובו עם מעבד I7 דור שביעי 8GB RAM ו1TB דיסק קשיח המסך בו יותר גדול וגם המקלדת אצלו נוחה יותר אז בבית אני מעדיף להשתמש בו . המקבוק עצמו די ישן והתחיל להתחמם ממש אז קניתי אחד חדש (גם בגלל חוסר בשטח אחסון) ואת הישן שלחתי לתיקון , ככה שיצא שהייתי חודש רק עם הלנובו . אחרי שחזרתי למק שמתי לב לכמה שהלנובו עובד לאט גם לאחר פירמוט לוקח לו זמן לעלות אחרי שהוא נדלק אני עדיין מחכה חצי דקה- דקה עד שאפשר להתחיל ל…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הרכבתי מחשב מ2 מחשבים ישנים יחסית. יש לי לוח אם של MSI MS7528 ועוד לוח MSI 7507 בנוסף 2 ספקי כח של EZCOOL 775 450W ועוד אחד 350W 2 כרטיסי זיכרון DDRII800 + DDRII667 וכרטיס מסך GT9400 ו2 מעבדים E7400 ואחד פנטיום פשוט.. הרכבתי את הלוח אם MSI7507 + 450W +DDR2 + E7400 המחשב נדלק (המאוורר של המעבד מסתובב) אבל לא עושה לי רעש או משהו (יכול להיות שלא הרכבתי טוב את הספיקר ) אבל אחרי דקה הוא נכבה . ובנוסף הוא לא מציג לי תצוגת מסך .. ניסיתי לשחק עם החלקים להלחיף ספק,מעבד,זיכרון אבל זה לא עזר, ניסיתי לשים כרטיס מסך חיצוני ולא עזר אני די בטוח שיש לוח אם שרוף או מעבד, השאלה איך אני יכול לדעת מה באמת שרוף? או שאולי אני לא מרכיב כמו שצריך? אשמח לקבל עזרה והצעות . תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב האמת שאני לא באמת יודע מה בדיוק הבעיה, אבל אני מותקף ולא מצליח להגן על המחשב שלי. מחשבי מוגן ע"י קספרסקי הגנת אינטרנט 2015, ולמרות שהוא לא טוען לוירוסים או להתקות על מחשב, אני בכל זאת חושב שיש איזו מתקפה מבחוץ או משהו. וזה בגלל שיש לי קשיים בגלישה באינטרנט: קודם כל גוגל. כאשר אני מנסה להיכנס לגוגל, הדפדפן שלי, פיירפוקס 33, מתריע בפני שהחיבור לא ניתן לזיהוי This Connection is Untrusted. שנית, מופיעים באנרים ברוב האתרים שהם לא באמת של האתר עצמו (אותם באנרים בהמון אתרים שמופיעים בראש העמוד באופן שברור שהעמוד לא תוגנן איתם). בדר"כ באנר שלפעמים כפול אחד של משקפי שמש ואחד של חידוש תאי עור פנים לעיתים כפול. טוב עד כאן הכל טוב ויפה, כי מי לא נתקל בוירוס/סוס או תולעת. מכיוון …
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא מצאתי שום דרך. לא באימייל ולא באתר שלהם
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני כשבועיים עשיתי שדרוג לארבעה גיג'ה בייט של גייל 4 סטיקים של כל אחד 1 גיגה עכשיו יש לי מסך כחול שאינני מצליח להבין מה הבעיות פה בעצם הרצתי בדיקה לדיסק הקשיח הרצתי בדיקת זיכרון וכלום אבל חשוב לציין שכאשר זה קורה אני שומע כאילו הדיסק קשיח ממשיך להסתובב זה מה שרשום לי בהודעה collecting data for carsh dump initializing disk for crash dump beginning dump of physical memory domping dump of physical to disk 100% physical memory dump completde contact your systms admin of sechical suport group for further assistance
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז זהו, סוף סוף קיבלתי את המעבד ולוח האם ש"נדפק" לי היה AK73 PRO A ושלחו לי AK73 A יעני בלי פרו. אז בלוח הזה אין אפשרות לעשות O/C אבל מצד שני אפשר להתקין עליו מעבד XP מה שהקודם לא היה מוכן לקבל. לאחר ההחלפה, המחשב עלה פעם אחת ושבק, התקנתי מחדש WIN XP שדרגתי את הביוס, וזהו, עלה, הכל עובד.. אבל כשאני רוצה לכבות אותו הוא לא כבה, הוא נותן לי הודעה "it is now safe to turn off your computer" ורק אז אני יכול לכבות אותו, עם המפסק, חרשתי את הרשת, עשיתי כמה דברים שהומלצו, כמו שדרוג הביוס גם של הכרטיס מסך, יש משהו אחד שקראתי ואותו אני לא מצליח לבצע וזה להפעיל את ה APM, שאין לי בכלל דבר כזה בלוח בקרה. זה צ'יפסט של VIA אז יש משהו דומה, via tech power managment controler , (אין לי מוש…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קרה לכם פעם שרציתם לחבר מכשיר חדש לאינטרנט אבל שכחתם את סיסמת הווייפיי? יש דרך פשוטה. הסיסמה נמצאת במחשב שכבר מחובר לווייפיי שלכם: פותחים בלוח הבקרה את מרכז הרשת והשיתוף, מסתכלים בצילום מסך המצורף, ויש לכם את הסיסמה. (כן, ברור... ועושים כמו הצילום מסך. יש ללחוץ לפי הסדר שציינתי במספרים)
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכונן התחיל לעשות בעיות, הרצתי את התוכנה לבדיקה וצירפתי את התמונה של התוצאות, מה ניתן לעשות, יש אפשרות לנסות לתקן?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מעלה XP דרך הCD ורוצה להתקינו בפרטישן החדש (10 ג'יגה) ב SATA החדש, אז הוא לא מופיע כלל בתפריט ההתקנה...כך שאני לא יכול לבחור בו בכלל מה עושים ? ככה הפרטישן מג'יק 7 רואה את זה:
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, מדובר על דגם ga-m61p-s3. בימים האחרונים החל לתת blue screens ואתמול הפסיק לעבוד סופית (המחשב לא עולה, המאווררים פועלים אך אין signal שמועבר למסך). ניסיתי לנתק הכל חוץ מזכרון לוח ומעבד ולחבר כרטיס מסך חיצוני אך שום דבר לא עזר. יש רעיון? יש סיכוי לממש את האחריות? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם כדאי לי להרכיב אותו לבד או שאפשר לסמוך על החבר'ה שמרכיבים את זה בKSP ? הם מבינים בכל הנושא של discharging , cable management ואסתטיקה של ההרכבה בכללי ? לא שיש לי יותר מדיי ניסיון בהרכבה אבל תאורתית למדתי את מה שצריך לדעת דרך האינרטנט.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, היום בבוקר קמתי והופתעתי לגלות שהסמארטפון שלי (גלקסי S3) לא עולה. בלחיצה על כפתור ההדלקה הוא נתקע במסך הראשון, זה שרשום בו "Samsung galaxy s3 I9300". בדקתי כבר שזו לא בעיה בסוללה(הכנסתי סוללה מקורית אחרת שאני יודע שהיא תקינה). מחיפוש מהיר באינטרנט של תקלות נפוצות הבנתי שייתכן ומדובר בבעיה בזיכרון הפנימי. מישהו מכיר את הבעיה? האם יש פיתרון ביתי שיכול לעזור לי? עד כה לא מצאתי שום דבר שלא יכלול פתיחה של הטלפון ואת זה אני לא מעוניין לעשות לבד.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד אסוס X550CC המחשב הגיע במקורו עם ווינדוס 8 בוצע בו פירמוט והמרת דיסק קשיח ל MBR ואז התקנה של ווינדוס 7 במצב BIOS ישן [לא UEFI] כעת אני מעוניין להתקין 8.1 במצב ביוס UEFI הבעיה היא- אני לא מצליח לסדר את ההגדרות של ה-UEFI שיתן לי נתיב העלאה של ווינדוס 8.1 להתקנה של EFI תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי זכרונות DDR2 שפועלים בסטוק על 800MHZ (קיט של 2X2), ברגע שאני מחבר אליהם קיט נוסף של 2X2 (מחברה אחרת) שמתי לב שהתדר בביוס יורד ל533 ואפילו 667 . למה זה קורה ? למה הם לא נשארים על 800 ? *חשוב לציין שעל הקיט הנוסף שצירפתי רשום PC6400 שזה בעצם 800MHZ ? תקנו אותי אם אני טועה. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים! אז קניתי חלקי מחשב חדשים בהמלצתם של פורום מפרטי מחשב! המחשב עובד ממש טוב! קניתי Gigabyte GA-H87-D3H LGA 1150 אני רואה שהוא תומך ב USB 3 רק שלא הגיעו לי מתאמים ל USB 3 ברמה העקרונית אני רק צריך לקנות חיבורים ל USB 3 ? ואם כן, לאן הם מתחברים? + ראיתי מתאמים ל SATA III אני יכול להשתמש בו על ההארד דיסקים היחסית ישנים שלי? הם בני 3 - 4 שנים תודה חברים!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה קניתי טלויזיה LCD של sharp דגם LC-42X20E . ברשותי יש אקסבוקס,ממיק יס מקס וממיר HD. האקסבוקס שלי מחובר עם כבל HDMI ולפני מספר חודשים,אחרי שהכל עבד מצוין, הפסיק הסאונד לעבוד ונאלצתי לחבר לו עוד כבל ישירות לטלויזיה בנוסף לHDMI. גם היס HD מחובר עם כבל HDMI, ולאחרונה קנינו מערכת קולנוע ביתית חדשה והסאונד דרכה עבד דרך כל הממירים מצוין. הסאונד ביס HD הפסיק לעבוד כשאני מחבר אותו לטלויזיה ונאלצנו לחבר את המערכת קולנוע ביתית ישירות לממיר בכדי שיעבוד. עכשיו אין לי סאונד באקסבוקס ולא בממיר HD כשאני מחבר אותם ישירות לטלויזיה עם HDMI. יכול להיות שיש בעיה בטלויזיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד i7 לוח ASUS P6T, וזכרונות G.Skill DDR3 3x2GB (6GB) 2000MHz CL9, כשהמחשב עולה הוא רושם לי בפוסט cpu has been changed.please re-enter cpu settings אני גם שם לב שהמעבד שלי רץ במהירות של 2.6GHZ ולא 2.8 יש לי בלוח הגדרות של הזכרונות, ניסיתי הכל וכלום לא עזר, המעבד עדיין על מהירות של 2.6 ועדיין יש לי את ההדעה המעצבנת בפוסט http://imageshack.us/f/571/unledzd.jpg/
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי פירמוט למחשב והתקנה של WINDOWS 7' כל פתיחה של תוכנה (אפילו אקספלורר) גורמת למעבד לעבוד קשה (עד 100%) והמחשב לא זז. אני לא מצליח לעבוד איתו ככה. זה קורה גם עם כרום. המחשב הוא לא חדש אבל עם 2 GB זיכרון שאמורים להספיק. אני בסך הכל רוצה לגלוש במחשב. לא גרפיקה ולא משחקים. אני מצרף את המפרט של המחשב ומספר בדיקות שעשיתי עם תוכנת CPUID CPU-Z OCCT CPUID HWMonitor http://www.f2h.co.il/8hc5x4fvs7wc http://www.f2h.co.il/ujrm3c8az9w נ.ב גם כשהיה מותקן WIN XP הוא היה "זוחל" בגלישה. אשמח לעזרה !
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב, קודם כל ערב טוב לכולם בעייתי היא כזאת יש לי מחשב נייד של אייסר שבס"כ עושה עבודה טובה ורצלי כב משהו כמו שנתיים לעולם לא פירמטתי אותו לפני איזה שנה ככה יום אחד כשהדלקתי אותו לקח לו איזה שעתיים לעלות וכשהו עלה זה היה לתיקון איתחול ולאחר מכן זה קרה בשנית אחרי איזה חודשיים טוב עבר כמה זמן סיימתי בית ספר הספקתי לטוס לאמסטרדם פעמיים לפני הגיוס ואז גם אותי צהל לקח ופה נכנסת הבעייה כמו כולם אני גם עושה לרוב שושים כלומר אני מגיע לבית אחרי שישה ימים בבסיס מה שמשאיר את המחשב כבוי כל הזמן הזה ובערך ב4 חודשים האחרונים כל פעם כשהייתי הולך לבסיס וחוזר לסופ השבוע הייתי צריך לחכות שלוש שעות עד שהמחשב יסיים את התיקון איתחול הזה וגם היו פעמים שהוא היה צריך לעשות זאת מס פעמים עכשיו אני …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למחשב שלי יש כרטיס מסך GeForce 2 100/200 MX 32MB. הבעייה מתחילה כשאני מעלה משחק עם גרפיקה שדורשת ביצועים בינוניים ומעלה (ולפעמים אפילו לא זה) ואם אני מעלה יותר מדי דברים ביחד. היום למשל, הורדתי משהו מהקאזה והתקנתי משחק וזה נתקע. כשאני משחק במשחקוני פלאש זה גם נתקע. הזמן שזה נתקע לא קבוע, וזה יכול להגיע אפילו לשעות משחק עד שזה נתקע, או שזה גם יכול להיתקע בדקה הראשונה. מה שרציתי לדעת, אם יכול להיות שזה בגלל הכרטיס מסך שלי (שיכול להיות שהוא פגום) או בגלל שאין מספיק קירור למחשב שלי? דרך אגב, יש לי ווינדוס XP PRO... אני חייב עזרה :-\
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרום עם UBLOCK ORIGIN וכשאני נכנס ל MAKO הוא לא חוסם מספיק פרסומות. למרות שאני עומד על הפירסומת ולוחץ על "חסום אלמנט" , הוא ממשיך להופיע,גם לאחר ריענון הדף. בדקתי בהגדרות, אני חושש שאם אשנה משהו שם הוא יחסום לי יותר מדיי. מישהו מכיר את הבעיה? יש פיתרון ?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני יספר את הסיפור כמו שקרה לי התקנתי מערכת הפעלה חדשה windows xp לאחר ההתקנה ראיתי שהעכבר והמקלדת עבדו וכיביתי את המחשב. למחרת הדלקתי שוב את המחשב לא מזהה את המקלדת ואת העכבר. החלפתי עכבר+ מקלדת לא עזר, ניתקתי את החשמל מהספק והחזרתי שוב לא עזר. ניסיתי לאפס את הביוס ע"י ג'ימפור על הלוח כך שהוצאתי את הג'מפר (כאשר החשמל לא מחובר למחשב) שיניתי לצד השני הדלקתי לא עבד, והחזרתי שוב למקום הקבוע של הג'מפר וחיברתי את החשמל והפעלתי את המחשב. ופה נוצרה לי בעיה שלא ניתקלתי בה ולא מצאתי בשום פורום מישהו שקרה לו דבר כזה. המחשב נדלק יש צפצוף אחד וישר מגיע המסך של V class של הביוס שאומר לי ללחוץ del כדי להגיע לbios אבל אין לי שום אופציה להגיע כי העכבר והמקלדת לא עובדים. נסיתי אחרי …
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מבקש להציג בעיה בה נתקלתי לאחרונה. אני מתאר אותה בפרותרות ע"מ לתאר כל מה שבצעתי עד היום. להל"ן תיאור המערכת שלי: XP Pro with Pentium 4, 3GHz Gigabyte : GA-8I865-G RAM: 256 Mb DDR400 1. רציתי להגדיל את זיכרון RAM ע"י הוספת סטיק נוסף של RAM: 256 Mb DDR400 . במחשב היה מותקן סטיק של KING MAX והסטיק שהוספתי היה של CEON. המחשב הראה 512MB. התחלתי לעבוד וכאשר המחשב היה קצט בעומס (סריקת וירוסים ידנית וגלישה בו זמנית באינטרנט) המחשב קפה לאחר כ- 7 דקות עבודה. חזרתי על הפעולה פעמיים -> אותה תופעה. 2. חששתי שאולי אי-ההתאמה בין הסטיקים מחברות השונות גרמה לתופעה. בקשתי מקרוב משפחה להשאיל לי סטיק נוסף של CEON זהה לחלוטין לראשון. הרכבתי שני סטיקי RAM זהים והרצתי. הת…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אח שלי קיבל מערכת מחשב חדשה, ועליה הייתה מותקנת וינדוס 7 HOME PRIMUME מהחנות (עם רישיון), אחרי יום היו ריסטרטים ומסך כחול... חשבתי אולי הבעיה בוינדוס, והתקנתי מחדש לאחר פרמוט, וינדוס אולטימט עם רישיון חוקי, ואחרי יומיים מההתקנה שוב מסך כחול וריסטרט... ואחרי בדיקה עם התוכנה BLUE SCREEN VIEW הנה ה-2 סיבות / קבצים שהתגלו: ================================================== Dump File : 111209-16426-01.dmp Crash Time : 12/11/2009 17:02:44 Bug Check String : POOL_CORRUPTION_IN_FILE_AREA Bug Check Code : 0x000000de Parameter 1 : 0x00000002 Parameter 2 : 0x9eaf8820 Parameter 3 : 0x9eaf8825 Parameter 4 : 0x140328c4 Caused By Driver : halmacpi.dll Caused By …
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-