עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב.. לפני כחודש רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של חברת TEAC - פשוט בגלל שאני גם עובד איתם בעבודה כבר שנה וזה עובד יופי בעבודה... עכשיו אחרי כחודש מקש הSHIFT השמאלי מכבה את המחשב כל פעם שאני לוחץ עליו - ללא אזהרה מוקדמת וללא שאלה האם באמת בא לי לכבות את המחשב... ומקש הSHIFT הימני פשוט עושה מה בראש שלו... כל פעם משהו אחר... אולי יש איזשהו רצף מסויים אבל אין לי מושג מהו... בקיצור - כמו שאתם יודעים למקשי הSHIFT שימוש רב בעבודה עם המחשב ואין לי את היכולת לוותר עליהם... אם זה היה מקש אחר אולי הייתי חיי עם זה אבל בבקשה תעזרו לי... כשאני מחבר מקלדת אחרת למחשב - עם חיבור PS2 - אז היא עובדת יופי... זה רק עם האלחוטית ככה... ניסיתי לנתק ולחבר מחדש - ניסיתי להתקין דרייברים מחדש - ניס…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by spoty1977,

שלום לכולם. כבר מספר חודשים שהמחשב שלי לא עובד בצורה תקינה-ונדמה לי שהפעם הלוח אם הלך לו לעולם שכולו קבלים... בהתחלה הוא לא עלה לי בכל פעם והיה נכבה בצורה אקראית בנוסף לריסטרטים חוזרים ונשנים,אחרי שניקיתי את המחשב והחלפתי את הגריז הטרמי-הבעיה הסתדרה. לפני מספר ימים,המחשב הפסיק לעבוד לחלוטין:המחשב לי בד"כ,בעת ההפעלה היה:נדלק,נכבה-ואז נדלק שוב ועולה (זה המצב התקין לפי ההגדרות בביוס),עכשיו הוא נדלק-נכבה-נדלק-נכבה-נדלק-ושום דבר לא עולה ,המאוורר מסתובב אבל לא נראה שיש משהו שמגיב במחשב,פירקתי אותו לגמרי,ניקיתי את המארז ואת כל החלקים שלו ,החלפתי שוב גריז טרמי-ושום דבר,גורנישט,גם הוצאה והחזרה של הסוללה בביוס לא עזרה(אפילו החלפתי אותה),אין לי עוד מחשב לבדוק את הרכיבם בנפרד,אבל לא …

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by gman27,

שלום רב. קניתי מחשב DELL LATITUDE 6420 2540 מחברת notebookclub וקניתי ללא מערכת הפעלה, כיוון שיש לי מהמחשב הישן מערכת הפעלה. אך כפי שחשבתי לא הגיע עם המחשב דיסק הדרייברים. הורדתי את תר של מירב הדרייברים מהאתר של דל אך עדיין יש לי דרייברים לא ידועים האם למשהו יודע מהם הדרייבירים הנחוצים לנייד ? ובכללי כדי לבדוק שיש את כל מה שצריך או להפנות לאתר המרכז את כל הדריברים הנחוצים ? תודה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  4. Started by THELAD,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של DELL במשך קרוב לשנה, מדגם: Dell Inspiron 3493 i5 1035G1 1.0GHZ 512GB SSD 14.0 HD MX230 8GB (3493-1035G18G51GWOS) מאז רכישתו, קיימת בעיה של חוסר קליטת wifi. הבעיה קיימת במחשב מכיוון שיש קליטת wifi מעולה בחדר, כאשר משתמשים במחשבים ניידים אחרים וטלפונים חכמים אין שום בעיה כלל וכלל. ישנה קליטת wifi סבירה כאשר מקרבים את המחשב לנתב האלחוטי או משתמשים בנק' חמה בטלפון כשהוא נמצא בסמיכות למחשב הנייד. חשבתי להחליף את כרטיס הרשת בכרטיס אחר בעל ביצועים יותר טובים, אך אינני יודע באילו תקנים הכרטיס רשת צריך לעמוד בכדי להתאים ללוח האם שמותקן בחשב והאם החלפתו צפוויה לפתור את הבעיה? אשמח להתייחסות …

5. Started by FRT,

קרה לכם פעם שרציתם לחבר מכשיר חדש לאינטרנט אבל שכחתם את סיסמת הווייפיי? יש דרך פשוטה. הסיסמה נמצאת במחשב שכבר מחובר לווייפיי שלכם: פותחים בלוח הבקרה את מרכז הרשת והשיתוף, מסתכלים בצילום מסך המצורף, ויש לכם את הסיסמה. (כן, ברור... ועושים כמו הצילום מסך. יש ללחוץ לפי הסדר שציינתי במספרים)

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by GrandMaster,

ערב צח בזמן האחרון היו בערך 4 הפסקות חשמל בביתי. בהתחלה חשבתי שזה סתם, אבל בפעם השנייה והשלישית הנחתי כבר שיכול להיות שהמחשב הוא גורם הבעיה.. הגעתי למסקנה הזו מכיוון שיש לי אל פסק, ואם יש הפסקת חשמל, המחשב היה אמור להשאר דולק לכמה זמן (אלא אם כן האל פסק מפשל, מה שלא קרה עד היום). עכשיו, העניין הוא שיש לי ספק די חדש (קניתי אותו לפני חודשיים ביחד עם כרטיס מסך ג'יפורס 6600GT) שהוא 360W של ת'רמל טייק.. עד לפני שבועיים בערך לא היה לי איתו בעיות כלל וכלל.. אני עדיין לא בטוח אם אכן זה גורם הבעיה, אבל אולי.. סה"כ אין לי מחשב שדורש יותר מזה.. ראוי לציין שגם כשאין עומס מיוחד של מכשירי החשמל בבית קרה שכל הבית פשוט התקצר.. ואגב, הקצר הוא ממש לשנייה ואז הכל חוזר.. המחשב נכבה ומיד נדלק…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Motherboard Name: MSI RC410M H (MS-7173) מסך כחול הופיע לראשונה לאחר שהחלפתי לוח אם באייבורי (לפני חודש). בידיוק בגלל אותו מסך כחול ואחרים שהתלוו אליו. והנה זה מופיע שוב. BUGCODE_USB_DRIVER STOP: 0x000000FE (0x00000004,0x88D05008,0x89BDEE08,0x00000000) גם אני מרגיש את המוצרים של אייבורי על בשרי......

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום, יש ברשותי מחשב נייד עם ווינדוס 8 מובנה (קיימת מדבקה של WIN 8 בתחתית המחשב ללא סיריאל). רכשתי כרטיס SSD וברצוני להחליף בין הכוננים, להתקין על הכונן החדש מערכת נקייה. איך ניתן להעביר את הרישיון בפשטות? תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Rockstatement10,

לאחרונה המעבד שלי מתחיל להרעיש ולהתחמם וגם על אחוז ניצול גבוה בגלל שחדר לי ביטקוין למחשב, כנראה שזה בגלל אחי שהוריד שטויות. זה קרה לפני כמה ימים והצלחתי איכשהו להסירו עם תוכנות למיניהן, אבל עכשיו זה חזר שוב והמחשב שוב מרעיש. איך נפטרים מהדבר הזה?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by cateye,

היי, רכשתי דיסק און קי חדש וגדול יחסית (128GB) ובגלל שאני ואנשים אחרים משתמשים בו הייתי מעדיף אם הייתה איזו דרך להגן על תיקייה או משהו שבה אני אשים את כל הדברים שלי ולאף אחד לא תהיה גישה. מישהו מכיר אולי משהו כזה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  11. Started by menis,

80 ג"ב ואני רוצה לחלק אותו למחיצות . איך עושים את זה ב fdisk?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Omerole,

אז ככה, זה התחיל לפני איזה שבוע. הכל עבד מעולה, חזרתי אחרי חודשיים בלי עדכונים הביתה (מחופשה) עדכנתי, ריסט. אני מדליק אין כלום מסך שחור. ניתקתי מהחשמל חיכיתי כמה דקות חיברתי והוא עבד רגיל, עשיתי ריסטים לא הפריע לו כלום. עוד פעם עדכון (של ווינדוס כן??!) ריסט והמחשב נשאר מת. חצי שעה עניינים הוצאתי מהחשמל חיברתי לא עבד. עשיתי שוב עבד. עכשיו פה הבעיה. סתם הייתי באמצע משחק, בטעות נתתי למחשב מכה פיצית (באמת לא רצינית) בפינה עם הברך שהתסובבתי בכסא, הסאונד פתאום קפא המסך קפא הכל קפא, הוא לא הגיב לכלום. הסאונד המשיך להתקע בלופים וכיביתי אותו. מאז הוא פשוט מסרב לתת סיגנל ואם מדליקים אותו הוא נכבה אחרי דקה או שתיים. יש למישהו מושג מה לעזאזל הולך איתו? הווינדוס חוקי למהדרין לפ…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Stas Rydelnik,

יש לי evga 980 SC acx אני רוצה לקנות evga 980 ftw acx הם יעבדו יחד?

14. אני משחק במחשב במשחק ובאמצע המשחק הכל הופך לאיטי כזה ואחרי זה המשחק כבר לא מגיב ובסופו של דבר שובת והמחשב תקוע ואי אפשר להוציא אותו מזה בלי לכבות אותו.הכרטיס שיש לי במחשב הוא 9800GT ומה שקורה בזמן שהוא נתקע שיש מין צורות מוזרות על המסך מחשב (כל מיני צורות מוזרות בצבע לבן שמהבהבים ונעלמים וחוזרים וכו') היה לי משהו דומה בעבר ומה שהיה הבעיה אז היה בכרטיס מסך שלי רציתי לדעת האם זה בעיה בכרטיס מסך שלי ואם כן האם יש דרך לבדוק את זה (תוכנה שבודקת תקינות או משהו בסגנון) כמו כן רק רציתי לציין שכבר שיחקתי במשחק ההוא הרבה זמן ורק בימים האחרונים הוא שובת חיים וגם שניסיתי לעדכן דרייברים וזה לא פתר את הבעיה שלי. וגם לפי יום היה את הבעיה הזאת וניסיתי לעשות CTRL+ALT+DELETE ואז המחשב נתק…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by No-One,

שלום לכולם, במחשב ניייד asus x200ma התקנתי בעבר וינ'10, לאחר שגיליתי שהוא עובד בצורה מקרטעת למדי החלטתי להתקין לו וינ'7. הכנתי בוט עם rufus (יש לציין שכאשר הגדרתי את הבוט בביוס, ההארד דיסק לא הופיע שם אלא רק הבוט ברשימת הבחירה.) לאחר שתוכנית ההתקנה עלתה, בתפריט בו בוחרים באיזה כונן להתקין, לאחר שביטלתי את כל המחיצות(כמו שקראתי כאן בעבר) התוכנית מודיעה: setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. ושכאני פותח את החלון הסבר כתוב: windows cannot be installed to this disk. the computer's hardware may not support booting to this disk. ensure that the disk's controller is enabled in thr computer's bios…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by DilayD,

לפני כמה זמן עשיתי איפוס למחשב שלי והוא מחק לי הרבה דברים שהגיעו עם המחשב ביחד,ניסיתי להתקין חלק מהדברים שהגיעו עם המחשב ולא הצלחתי. ניסיתי לחפש פתרונות אך נשארתי ללא פתרון. אשמח לדעת אם יש כאן אנשים שידעו לעזור לי בבעיה ולמצוא לי פתרונות,האם אני צריך לעשות מחדש איפוס למחשב וחלק מהדברים יחזרו?. אני אכניס לכאן את הדברים שנמחקו לי מהמחשב: NVIDIA מנהל ההתקן עבור ‎3D Vision 376.54 NVIDIA מנהל ההתקן עבור שמע בתקן HD 1.3.34.17 NVIDIA מנהל התקן עבור נתונים גרפיים 376.54 מסייע העדכון ל- Windows 10 Update for Windows 10 for x64-based Systems (KB4023057) K-Lite Codec Pack 13.5.5 Basic Intel(R) Processor Graphics Microsoft Visual C++ 2008 …

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. הרצתי את 3DMARK 2001 SE על כרטיס ה-GF2 Ti שלי (לא בהמהרה) והוא לא הצליח לסיים את המבחנים והמחשב אותחל עקב כך. מתקבלת ההודעה // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. וגם זה : ShutdownCount: 54 Shutdown: 0 EventCount: 3 BreakCount: 3 BugcheckTriggered: 1 DebuggerNotPresent: 1 DriverName: nv4_disp EventFlag: 1 DeviceClass: Display DeviceDescription: NVIDIA GeForce2 Ti HardwareID: PCI\VEN_10DE&DEV_0151&SUBSYS_03E910B0&REV_A4 Manufacturer: NVI…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אהלן אבקש המלצה לסט מברגים - כלי עבודה - לפירוק והרכבה של לפטופים אם כולל גם סמארטפונים עוד יותר טוב תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום היום "קפץ הפקק" בביתי בעקבות חיבור מכשיר חשמלי סורר ומאז המחשב שלי לא עולה- הוא כן נדלק והמאווררים עובדים אבל אין תמונה על המסך. פתחתי את המחשב והכול נראה תקין אבל אין תמונה כשאני מדליק אותו, חיברתי את המסך לכניסה השניה בכרטיס מסך (VGA במקום DVI) ועדיין אין תמונה חיברתי את המסך למחשב אחר והוא עובד בסדר גמור. האם יש דרך לדעת בלי לקחת את המחשב למעבדה אם הבעיה היא בספק כח או בכרטיס מסך או במשהו אחר? :s05: תודה! ------------------------------------------------------------------- אלוהים יודע מה קרה אבל המחשב חזר לעבוד תודה על כל התגובות!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by proevo4ever,

יש לי WIN 8 PRO מחשב LENOVO T61P ב BIOS הפעלתי את השירות וירטואלזציה של INTEL ועדיין מקבל את השגיאה הבאה שאני מנסה להוסיף את הפיצ'ר: hyper v platform cannot be installed the processor does not have second level address translation (slat) capabilities מה צריך לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. היום הפעלתי Fifa2002 אחרי איזה חודש שלא שיחקתי במשחק. אין קול. בכלל. (וזה לא קשור להגדרות המשחק.) אז בדקתי בכמה משחקים אחרים, יש קול והכל עובד נורמלי, כמו גם בשאר היישומים תחת Win XP... אמרתי לעצמי משהו דפוק ב-Fifa, אבל אז הפעלתי Comandos2 - והפלא ופלא - שוב אין סאונד. בכלל ! הכל מוגדר טוב לדעתי, אין התנגשויות. (System) יכול להיות שיש איזה רכיב/הגדרות שפספסתי? כאמור WinXP יש לי, עם כל העדכונים שיצאו ב-win update. אגב, בלוח בקרה-->SOUND&AUDIO --> באחד ה-ADVANCEים הוא אומר לי: "directSound settings not available" זה קשור אולי? מה זה? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אהלן חבר'ה, אני חדש כאן בפורום אך לא באתר, יש לי בעיה (אפשר להגיד כמה בעיות) דיי חמורה.. ניקיתי את המחשב, הוצאתי אותו מהחשמל ומכל החוטים, איווררתי אותו והחזרתי הכל.. תחילת ההסתבכות - ברגע שאני מפעיל את המחשב בהתחלה המחשב עולה עם המסך יש טעינה של הוינדאוס ואיך שהוינדאוס עולה המסך נכבה.. הבנתי ככל הנראה שזה בעית חומרה מבפנים ניסיתי להבין מזה אבל ללא הצלחה.. המשכתי, הוצאתי את הסוללה של הלוח אם, שיחקתי קצת עם הביוס [אגב, אפרופו ביוס, איך עושים ריסט לביוס? דרך הסוללה?] ואז.. ההסתבכות - המחשב עולה עם המסך יש טעינה של הוינדאוס למספר שניות, ואז יש מסך כחול של ממש מאית השניה והמחשב מפעיל עצמו מחדש.. אשמח לעזרה מיידית, כי מחר כבר יהיה דיי מאוחר. תודה רבה לעוזרים

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום, בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בזמן העליה שלו. אני מדליק אותו, ובמקום להידלק, פשוט רואים מסך שחור. לאחר זמן מה וכמה ריסטים, הוא עולה. עם הזמן, כמות הריסטים הדרושה עלתה. כמו כן, עם הזמן, אני גם התחלתי לקבל מסכים כחולים בדרך לעליית הווינדוס. ישר חשדתי בהמהרה, אך חדשה זו התבדתה. המצב נשאר בדיוק אותו דבר גם לאחר שהחזרתי את כל ההגדרות לברירת המחדל. בזמן האחרון הבעיה התגברה עוד יותר. אני גם מקבל מסכים כחולים בזמן העבודה השוטפת במחשב. בדקתי את המחשב בעזרת Memtest86 והתקבל כי הזכרון תקין. אשמח לעצות כיצד להמשיך מכאן הלאה. אני חושג בלוח האם, אך לא יודע כיצד לאמת זאת (אין לי רכיבי חומרה תואמים שאני יכול להחליף). תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Danilow,

היי, יש לי הבעיה עם החומרה הנ"ל. שלושת המסכים מחוברים ומסך אחד נתקע על רזולוציה של 640X480 ומזוהה כמסך ג'נרי ולא ניתן לעדכן לו דרייבר נכון או לשנות את הרזולוציה. זה לא מסך ספציפי, מה שאני מחבר אחרון תמיד נשאר ככה, השניים האחרים הם 1920X1080. ניסיתי לחבר דרך DP, דרך HDMI, לא עוזר כלום. אני עם דרייברים מעודכנים של AMD. יש מצב שמשהו בכרטיס דפוק? איך ניתן לשלול את זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  25. יש לי בעיות של מעבד מתחמם בצורה בלתי מובנת. המחשב יכול לעבוד שעות בטמפרטורה של 50 55 מעלות ופתאום לקפוץ ל 79 עד 83 מעלות. נירא לי שילדי שחקו עם ההגדרות. יש לי מעבד אינטל 3.6G חד ליבה. יש לי מארז של Gigabyte 3D AURORA - + ספק 630 . על המעבד יש גוף קירור ומאוורר של Gigabyte 3D Rocket Cooler Pro PCU22-VG . למרות שאני מעלה את המאוורר לסי המהירות הטמפרטורה לא יורדת. המחשב חדש.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.