עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום היום "קפץ הפקק" בביתי בעקבות חיבור מכשיר חשמלי סורר ומאז המחשב שלי לא עולה- הוא כן נדלק והמאווררים עובדים אבל אין תמונה על המסך. פתחתי את המחשב והכול נראה תקין אבל אין תמונה כשאני מדליק אותו, חיברתי את המסך לכניסה השניה בכרטיס מסך (VGA במקום DVI) ועדיין אין תמונה חיברתי את המסך למחשב אחר והוא עובד בסדר גמור. האם יש דרך לדעת בלי לקחת את המחשב למעבדה אם הבעיה היא בספק כח או בכרטיס מסך או במשהו אחר? :s05: תודה! ------------------------------------------------------------------- אלוהים יודע מה קרה אבל המחשב חזר לעבוד תודה על כל התגובות!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. הרצתי את 3DMARK 2001 SE על כרטיס ה-GF2 Ti שלי (לא בהמהרה) והוא לא הצליח לסיים את המבחנים והמחשב אותחל עקב כך. מתקבלת ההודעה // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. וגם זה : ShutdownCount: 54 Shutdown: 0 EventCount: 3 BreakCount: 3 BugcheckTriggered: 1 DebuggerNotPresent: 1 DriverName: nv4_disp EventFlag: 1 DeviceClass: Display DeviceDescription: NVIDIA GeForce2 Ti HardwareID: PCI\VEN_10DE&DEV_0151&SUBSYS_03E910B0&REV_A4 Manufacturer: NVI…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by rander1,

שלום יש לי בעיה שאני לא יודע כיצד להתמודד איתה ואם אפשר בכלל. כל סרטון ביוטיוב ברזולוציה 4K אני לא מצליח לראות נתונים [ATTACH=CONFIG]9856[/ATTACH] העלתי ליוטיוב צילום מסך של הבעיה שלי תודה מראש לעוזרים https://youtu.be/GMusrsJzlnY

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום, בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בזמן העליה שלו. אני מדליק אותו, ובמקום להידלק, פשוט רואים מסך שחור. לאחר זמן מה וכמה ריסטים, הוא עולה. עם הזמן, כמות הריסטים הדרושה עלתה. כמו כן, עם הזמן, אני גם התחלתי לקבל מסכים כחולים בדרך לעליית הווינדוס. ישר חשדתי בהמהרה, אך חדשה זו התבדתה. המצב נשאר בדיוק אותו דבר גם לאחר שהחזרתי את כל ההגדרות לברירת המחדל. בזמן האחרון הבעיה התגברה עוד יותר. אני גם מקבל מסכים כחולים בזמן העבודה השוטפת במחשב. בדקתי את המחשב בעזרת Memtest86 והתקבל כי הזכרון תקין. אשמח לעצות כיצד להמשיך מכאן הלאה. אני חושג בלוח האם, אך לא יודע כיצד לאמת זאת (אין לי רכיבי חומרה תואמים שאני יכול להחליף). תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אורח ליאת
    Started by אורח ליאת,

היי מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה החלפתי לפני כמה ימים ראוטר של בזק ומאותו רגע אני לא מצליחה להתחבר לרשת של העבודה ... בבזק טוענים שכל עוד אני מתחברת לאינטרנט אין בעיה אצלהם אצל המעסיק שלי טוענים שאם אני מתחברת לרשת של העבודה מכל רשת אחרת , אז הבעיה בראוטר של בזק בקיצור כבר כמה ימים טובים אני לא יכולה לעבוד מהבית .... אשמח לעזרתכם ..

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by FRT,

קרה לכם פעם שרציתם לחבר מכשיר חדש לאינטרנט אבל שכחתם את סיסמת הווייפיי? יש דרך פשוטה. הסיסמה נמצאת במחשב שכבר מחובר לווייפיי שלכם: פותחים בלוח הבקרה את מרכז הרשת והשיתוף, מסתכלים בצילום מסך המצורף, ויש לכם את הסיסמה. (כן, ברור... ועושים כמו הצילום מסך. יש ללחוץ לפי הסדר שציינתי במספרים)

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של compaq דגם cq61 משנת 2010. מחשב שנחשב לותיק (core 2 duo), אבל מתפקד באופן תקין לפחות עד לסיפור הזה. מערכת ההפעלה שלו שודרגה לפני מספר חודשים לחלונות 10 X64 כרטיס המסך של המחשב הזה הוא Geforce G 103M. לאחרונה הופיע ברשימת העדכונים למערכת ההפעלה, עדכון לדרייבר של כרטיס המסך הזה. כל הנסיונות להוריד ולהתקין דרך העדכונים של חלונות נכשלו (גם לאחר ניטרול אנטיוירוס) אבל זאת היתה רק ההתחלה. חשבתי שמדובר בכשל במערכת העדכון, והורדתי כלי של מייקרוסופט לתיקון ה'בעייה', אלא שזה לא ממש עזר. גם התקנה של ה- experience, ונסיון להוריד ולהתקין באמצעותה נכשלה לחלוטין. החלטתי לנסות הורדה ידנית מדף הדריי…

8. Started by Shlomi Liber,

יש למישהו מושג מה זה תקלת NOISE באינטרנט של הוט? כבר חודש אין לנו רשת בשעות קבועות כל יום במהלך היום וגם כל הערב-מ9 בערב עד 6 בבוקר. במוקד שלהם כולם עילגים שאומרים תקלה איזורית ואין צפי לתיקון ובינתיים משאירים אותנו ללא חיבור לרשת המון זמן כבר.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Rockstatement10,

לאחרונה המעבד שלי מתחיל להרעיש ולהתחמם וגם על אחוז ניצול גבוה בגלל שחדר לי ביטקוין למחשב, כנראה שזה בגלל אחי שהוריד שטויות. זה קרה לפני כמה ימים והצלחתי איכשהו להסירו עם תוכנות למיניהן, אבל עכשיו זה חזר שוב והמחשב שוב מרעיש. איך נפטרים מהדבר הזה?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by YakirQ,

יש לי שתי ווינדוסים במחשב, שניהם 7 ( הייתי צריך שתיים כדי לבדוק דברים) בקיצור מחקתי את הראשונה, אבל כשאני מפעיל הוא נותן לי לבחור ואם לא תוך 30 שניות הוא בוחר בווינדוס המחוק אתמול הפעלתי את המחשב והלכתי לכמה דקות והוא בחר בווינדוס המחוק והציג לי ארור לחצתי אנטר המחשב עשה ריסטרט והציג מסך שחור סרטון: נכנעה (גם דיסק לא עולה וגם סייףמוד רק הביוס) אמרו לי להוציא את הארד דיסק ולפרמט במחשב אחר - עשיתי את זה ועכשיו יש מסך שחור לגמרי לכמה שניות והמסך מתכבה (המחשב פועל) בבקשה עזרה אין לי בעיה לנסות ולבדוק כל דבר שתגידו

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Rage17,

אהלן! נתקלתי בבעיה במחשב בימים האחרונים המסך נכבה, או יותר נכון פשוט נהיה שחור לכמה שניות ואז חוזר, המסך עצמו לא באמת נכבה, רק הכל נהיה שחור... זה קורה בעיקר כשאני באינטרנט אני לוחץ במועדפים מעביר את הסמן על אחד האתרים והמסך נהיה שחור... כל פעם שאני מעביר את הסמן על אתר אחר... המחשב נהיה בנוסף ממש איטי בקושי מגיב, ולא אפשרי לראות סרטים במחשב יש כל מיני הפרעות כאלה... למה זה קשור? ואיך פותרים זאת??? תודה !!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. כן יש לי הרבה בעיות בשדרוג האחרון...=\ מפרט: intel q6600 gskill 2048 enermax liberty 500 gigabyte 965p-ds3. geforce 6600. קניתי היום את הגרסא oc2 של BFG. החלפתי את ה6600 בכרטיס הנ"ל חיברתי למסך ו...כלום המסך לא נדלק! בדקתי את המסך במחשב אחר והוא תקין לחלוטין. חיברתי את ה6600 בחזרה ושוב המחשב טוען שהוא אינו מחובר למחשב!!!! המחשב נדלק כל המאווררים [כולל המאוורר של הכרטיס מסך] פועלים! הדיסקים קשיחים רוטטים... בקיצור אין לי מושג מה הבעיה...החלפתי גם כמה סוגי זכרונות וזה לא עבד.... מפתה לומר שהבעיה בלוח אם אבל אם כן למה כל שאר הדברים פועלים? קיצר אין לי מושג מה הבעיה מה שמוזר שהלוח עבד לפני שחיברתי את הכרטיס החדש.... למשהו יש מושג מה באפשרותי לעשות??? תודה ענקית לכל מי שיעזור.…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by THELAD,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של DELL במשך קרוב לשנה, מדגם: Dell Inspiron 3493 i5 1035G1 1.0GHZ 512GB SSD 14.0 HD MX230 8GB (3493-1035G18G51GWOS) מאז רכישתו, קיימת בעיה של חוסר קליטת wifi. הבעיה קיימת במחשב מכיוון שיש קליטת wifi מעולה בחדר, כאשר משתמשים במחשבים ניידים אחרים וטלפונים חכמים אין שום בעיה כלל וכלל. ישנה קליטת wifi סבירה כאשר מקרבים את המחשב לנתב האלחוטי או משתמשים בנק' חמה בטלפון כשהוא נמצא בסמיכות למחשב הנייד. חשבתי להחליף את כרטיס הרשת בכרטיס אחר בעל ביצועים יותר טובים, אך אינני יודע באילו תקנים הכרטיס רשת צריך לעמוד בכדי להתאים ללוח האם שמותקן בחשב והאם החלפתו צפוויה לפתור את הבעיה? אשמח להתייחסות …

14. Started by cateye,

היי, רכשתי דיסק און קי חדש וגדול יחסית (128GB) ובגלל שאני ואנשים אחרים משתמשים בו הייתי מעדיף אם הייתה איזו דרך להגן על תיקייה או משהו שבה אני אשים את כל הדברים שלי ולאף אחד לא תהיה גישה. מישהו מכיר אולי משהו כזה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  15. היום הפעלתי Fifa2002 אחרי איזה חודש שלא שיחקתי במשחק. אין קול. בכלל. (וזה לא קשור להגדרות המשחק.) אז בדקתי בכמה משחקים אחרים, יש קול והכל עובד נורמלי, כמו גם בשאר היישומים תחת Win XP... אמרתי לעצמי משהו דפוק ב-Fifa, אבל אז הפעלתי Comandos2 - והפלא ופלא - שוב אין סאונד. בכלל ! הכל מוגדר טוב לדעתי, אין התנגשויות. (System) יכול להיות שיש איזה רכיב/הגדרות שפספסתי? כאמור WinXP יש לי, עם כל העדכונים שיצאו ב-win update. אגב, בלוח בקרה-->SOUND&AUDIO --> באחד ה-ADVANCEים הוא אומר לי: "directSound settings not available" זה קשור אולי? מה זה? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by dcohenb,

שלום ותודה מראש למי שיצליח למצוא לי פתרון (ולכל מי שינסה גם כן) לפני חודש הכרטיס קול שלי הפסיק לעבוד פתאום אחרי שהדלקתי את המחשב כרגיל התקבלה הודעה במדיה פלייר שיש תקלה בכרטיס קול ניסיתי את הדברים הבאים ללא שם תועלת: איפסתי את הדרייבר של הכרטיס קול והתקנתי אותו מחדש פירמטתי את המחשב לויסטה פירמטתי את המחשב שוב לwindows 7 ביטלתי את הכרטיס קול והחזרתי אותו שוב דרך ה-bios והתקנתי את הדרייבר מחדש קניתי כרטיס קול חדש מהשקית של creative, אותו המחשב בכלל לא מזהה בתור כרטיס קול ולא מוצא לי דרייברים בשבילו כמובן כשחיברתי את הכרטיס קול החדש ביטלתי את הכרטיס המובנה דרך ה-bios כל זה ועדיין אין קול! צריך לציין, הלוח אם הזה כשמדליקים את המחשב יש איזו בחורה שאומרת משהו בסגנון של "syste…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by DilayD,

לפני כמה זמן עשיתי איפוס למחשב שלי והוא מחק לי הרבה דברים שהגיעו עם המחשב ביחד,ניסיתי להתקין חלק מהדברים שהגיעו עם המחשב ולא הצלחתי. ניסיתי לחפש פתרונות אך נשארתי ללא פתרון. אשמח לדעת אם יש כאן אנשים שידעו לעזור לי בבעיה ולמצוא לי פתרונות,האם אני צריך לעשות מחדש איפוס למחשב וחלק מהדברים יחזרו?. אני אכניס לכאן את הדברים שנמחקו לי מהמחשב: NVIDIA מנהל ההתקן עבור ‎3D Vision 376.54 NVIDIA מנהל ההתקן עבור שמע בתקן HD 1.3.34.17 NVIDIA מנהל התקן עבור נתונים גרפיים 376.54 מסייע העדכון ל- Windows 10 Update for Windows 10 for x64-based Systems (KB4023057) K-Lite Codec Pack 13.5.5 Basic Intel(R) Processor Graphics Microsoft Visual C++ 2008 …

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by bjnhv,

יש לי מחשב GIGABYTE W576V שעבר פירמוט לאחרונה ומאז לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הכבל LAN. ההתחברות היא לאינטרנט רימון דרך הוט(חייגן VPN - למי שמכיר את רימון) המחשב מזהה את הרשת אבל בהתחברות עצמה כותב port open ואח"כ נתקע וכותב שלא יכול להתחבר. יש לי מחשב נייד אחר שמצליח להתחבר בלי בעיות דרך הכבל. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של ה LAN אבל זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by koboc9,

משום מה מאתמול בערב כשבאתי להדליק את המחשב, אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב עולה נפח לי דפדפן ואז המחשב נכבה. ניסיתי להדליק אותו שוב והוא לא נדלק. אחרי חצי שעה שוב ניתן להדליק אותו והפעם המחשב מגיע עד למסך של טעינת הווינדוס XP ואז הופך למסך שחור ולא מגיב/נכבה. לאחר מכן כשמנסים להדליק את המחשב, לאחר הלחיצה על הכפתור של ההדלקה המחשב משמיע את הרעש שהוא מתחיל לעבוד, את ה"ביפ" הקבוע של לוח האם ואחריי 2 שניות שוב המחשב נכבה. ניקיתי מאווררים, ועשיתי עם מיבש שיער רוח וניקיתי את המחשב אבל זה לא עוזר, יש למישהו השארה ממה זה יכול לנבוע? מה עליי לעשות? יתכן שיש צורך בהתקנה הווינדוס מחדש?(הותקנה בשבוע שעבר עקב קובץ שהיה חסר).

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by ilanb0,

איך אפליקציה כזו (למשל כמו "פתיחה בנגיעה") "יודעת" לפתוח רק את שערי החניון של הבניין שלנו, ולא שערים של חניונים אחרים? יש לציין שהכנסת מספרי הטלפון של הדיירים שמקבלים הרשאה לפתוח את השער היא באמצעות אפליקציה אחרת - אפליקציית ניהול שאינה תת אפליקציה של פתיחה בנגיעה.

21. Started by d30DK,

לפני כשבועיים-שלושה קיבלתי מחשב חדש שידידה רכשה ב-TMS, בחלקים (בכוונה). הרכבתי את המחשב לפני כשבועיים והחזרתי לקרטון (מחוסר זמן להתקנות). הערב פתחתי את המארז, הרכבתי מסך וכו', אני מדליק אותו, הוא נדלק ונכבה אחרי כמה שניות. אין אפילו אורות בלוח אם. רק אור כחול של המארז (R4) שנדלק ונכבה כשהמחשב נדלק ונכבה יחד. מדובר בספק כוח חדש מהניילון, FSP RAIDER 650W וידאתי כי הזכרונות במקום (ניסיתי גם להחליף מיקומים לפי ההוראות), חיבור 24 פינים + 8 פינים. הכל נראה תקין לחלוטין. אף פעם זה לא קרה לי. יש מצב שספק הכוח פגום למרות שהוא חדש מהאריזה ולעולם לא אבד? מישהו נתקל בבעיה כזאת בעבר? תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: זה לא ספק כוח. מצאתי ספק אחר שיש לי וקורה אותו דבר …

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Seaninho10,

שלום, אני משתמש במעבד i7 860 2.8GHZ שרץ על 45-48C במצב אידאלי. בשימושים קלים כמו אינטרנט וסרטים הוא מגיע ל-50C. הבעיה מתחילה בשימושים כבדים יותר. קרה לי כבר פעמיים שהוא נכבה בפתאומיות, ללא מסך כחול. בלי כלום.. לדוגמא, השתמשתי בתוכנה AVI RECOMP להדבקת כתוביות, מנהל התוכניות הצביע על 50-70% שימוש בCPU. המעבד הגיע ל-90C. כשכל אחת מהליבות הגיעה ל99C. ברגע שהן הגיעו ל100C הוא נכבה. ואז ניסיתי כמה פעמים להדליק אותו, הוא כבה בלי לעלות את המערכת הפעלה בכלל.. המסקנה היחידה שאני יכול להגיע אליה היא שהקירור למעבד שלי צריך רענון. חבר הציע שאולי מדובר בתקלה במעבד. אשמח לעזרה. כי באמת אני כבר לא יודע מה לעשות... תודה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. היי,לפעמים אני מריח קצת ריח שרוף שמגיע מהכונן, ריח לא חזק. פתחתי את הכונן וראיתי שם משהו שאני לא בטוח לגביו, יש סימנים שכאילו זה נשרף קצת, אני לא זוכר אם זה היה ככה. מישהו יודע איזה חלק זה? ואיך זה קרה? והאם אני צריך ללכת לתקן או להחליף אותו?תודהצרפתי תמונה (אני לא יודע איזה חלק זה). רואים שם שזה נמס מהחום.. .http://up402.siz.co.il/up1/fzyxukcny3j2.jpg

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by proevo4ever,

יש לי WIN 8 PRO מחשב LENOVO T61P ב BIOS הפעלתי את השירות וירטואלזציה של INTEL ועדיין מקבל את השגיאה הבאה שאני מנסה להוסיף את הפיצ'ר: hyper v platform cannot be installed the processor does not have second level address translation (slat) capabilities מה צריך לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. יש לי בעיות של מעבד מתחמם בצורה בלתי מובנת. המחשב יכול לעבוד שעות בטמפרטורה של 50 55 מעלות ופתאום לקפוץ ל 79 עד 83 מעלות. נירא לי שילדי שחקו עם ההגדרות. יש לי מעבד אינטל 3.6G חד ליבה. יש לי מארז של Gigabyte 3D AURORA - + ספק 630 . על המעבד יש גוף קירור ומאוורר של Gigabyte 3D Rocket Cooler Pro PCU22-VG . למרות שאני מעלה את המאוורר לסי המהירות הטמפרטורה לא יורדת. המחשב חדש.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.