תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד i7 לוח ASUS P6T, וזכרונות G.Skill DDR3 3x2GB (6GB) 2000MHz CL9, כשהמחשב עולה הוא רושם לי בפוסט cpu has been changed.please re-enter cpu settings אני גם שם לב שהמעבד שלי רץ במהירות של 2.6GHZ ולא 2.8 יש לי בלוח הגדרות של הזכרונות, ניסיתי הכל וכלום לא עזר, המעבד עדיין על מהירות של 2.6 ועדיין יש לי את ההדעה המעצבנת בפוסט http://imageshack.us/f/571/unledzd.jpg/
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהוא מתחיל לזהות רכיבים כמו הCD-ROM אבל הוא לא מזהה את המקלדת ולא מציג כלום במסך. למשך כמה שניות ואז הוא מתחיל לצפצף מהרמקול של הביוס שני צלילים ארוכים אחד אחרי השני שזה נשמע כמו סירנה! אנה עזרו לי!!! דרך אגב לא יודע אם זה קשור אבל לפני יומיים הלך לי העכבר ועבדתי במחשב בלי עכבר רק עם המקלדת יום אחד ויום שאחריו המחשב לא נדלק.. תודה מראש למי שעוזר!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי עכבר אלחוטי, קיצר גם אחרי שאני מכבה את המחשב העכבר דולק, ז"א החלק שמחובר למחשב באמצעות USB דולק(נורת הLED דולקת) למרות שאחרי כיבוי המחשב לא אמור לעבור מתח דרך הUSB. ניסיתי עכבר חוטי USB, כיביתי את המחשב, ונורת הLED בעכבר דלקה גם לאחר כיבוי המחשב! החלפתי לחיבור USB פנוי אחר וגם אותה הבעיה. לאחר מכן ניסיתי להטעין את הMP3 , נטען! אבל אם אני מוציא ומכניס את הרכיב USB אז כבר הרכיב לא נדלק. כתוצאה מזה סוללת העכבר האלחוטי מתרוקנת לי תוך שבוע! מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, בחמישי האחרון רכשתי את המחשב הנייד הזה. על פי הפרטים הטכניים, הוא מכיל מאיץ גרפי GeForce GT 840M. עם זאת גיליתי חוסר תאימות: aida64 מציגה שהמאיץ הגרפי/כרטיס מסך הוא Intel HD 4400, בעוד שבדרייברים של NVIDIA שמותקנים במחשב, אכן מאושר שהכרטיס מסך הוא 840M. לא מבין מדוע יש חוסר תאימות... צירפתי צילומי מסך. אשמח לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של סמסונג NP740U3E. בלפטופ יש 6GB ראם. לאחר עליית המחשב, צריכת הזיכרון עומדת על %70%-80. בדקתי תוכנות שעולות עם המחשב ולא מצאתי משהו חריג בנוסף עשיתי סריקה עם AVAST שלא מצאה כלום. ממה יכולה לנבוע צריכת זיכרון כזאת? מצורף לוג של HIJACKTHIS
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, ראיתי כמה דילים טובים לזיכרון למחשב. אך יש כמה אופציות ובניהם זיכרון למעבדי AMD בלבד, והם גם יותר זולים מכאלה שתומכים באינטל או גם וגם. במיוחד בזיכרונות ישנים יחסית כמו DDR2 ו DDR3 1333. אני מגגל את זה כבר כמה ימים אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית, האם זה באמת תומך אך ורק ב AMD. כמה מהממצאים שמצאתי: 1. זה עודפי מלאי של זכרונות שהיו במחשבים בנויים או משהו אחר שגרם לעודפים. (ואני גם זוכר שראיתי תגובה של מפורום ברשת שאומר שזה בגלל זה והם עובדים על לוחות של אינטל והוא מדבר מניסיון) 2. high density ram(גם לא ככ הבנתי את המושג) שבתקופה מסויימת רק לוחות של AMD תמכו בזה. 3. מתח הזכרונות - לוחות של AMD תמכו בכ עד 1.8v בעוד שאינטל תמכו עד כ…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
סליחה אם זה לא הפורום המתאים, אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה לפרסם את ההודעה. השאלה שלי היא האם אני אוכל לעשות שני משתמשים למשל, ובאחד יהיה XP ובשני וויסטה. האם זה אפשרי? מכיוון שאני לא רוצה שהביצועים במשחקים יירדו כתוצאה מהוויסטה. בכל מקרה oblivion וVegas לא עובדים ממש חלק על ההגדרות הגבוהות, כך שאני לא רוצה עוד בעיות :] אז זה אפשרי?
-
- 34 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מקבל את ההודעה בכותרת אחרי הפוסט ורשימת ההתקנים - המחשב עולה כרגיל (לא תמיד - לפעמים נתקע עם ההודעה הנ"ל) מדובר במחשב חדש. זו הפעם הראשונה שלי כאן - אם לא הייתי ברור מספיק, מחילה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי (HP PRO BOOK חדש ונקנה לפני חודש בלבד) מחמם ללא שום סיבה (גם במצב שינה). מה יכולה להיות הסיבה לכך? אולי וירוס?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום לפתע קמתי מהמחשב, חזרתי אחרי חצי שנה ופתאום הרזולוציה של המסך נמוכה מאוד (640X480) וזה היה על FHD תמיד. ניסיתי לשנות זאת דרך הגדרות תצוגה וזה לא ניתן לשינוי, בצבע אפור. ניסיתי לעשות ריסטרט וגם לא עזר, גם התקנה מחדש של הדרייבר לא עזרה. דרך ממשק הדרייבר של AMD לא ניתן גם לשנות רזולוציה. בדקתי גם ב-MSCONFIG ו-SAFE BOOT לא מסומן.. אני פשוט לא מבין מה קרה כאן. אין לי אפשרות לנסות לחבר את המסך לכרטיס מסך מובנה כי המסך שלי תומך רק ב-HDMI ו-DP. יכול להיות שכרטיס המסך נדפק?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, מדובר על דגם ga-m61p-s3. בימים האחרונים החל לתת blue screens ואתמול הפסיק לעבוד סופית (המחשב לא עולה, המאווררים פועלים אך אין signal שמועבר למסך). ניסיתי לנתק הכל חוץ מזכרון לוח ומעבד ולחבר כרטיס מסך חיצוני אך שום דבר לא עזר. יש רעיון? יש סיכוי לממש את האחריות? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ קצת ישן שמותקן עליו xp וקיימת בו האפליקציה שנותנת בקרה על הרשתות האלחטיות שהמחשב "רואה" בעת ביצוע סריקה.. יש לי סמארטפון ואני רוצה לחבר את הלפטופ לאינטנרנט דרך הפלאפון בנק' חמה ניידת WIFI....כשאני מפעיל את הנק' החמה, המחשב "רואה" את האות בצורה מצויינת אבל אינו מצליח להתחבר/ליצור חיבור איתו...לאחר ניסיון התקשרות, המחשב מציג הודעת שגיאה שהפלאפון לא נמצא בטווח הקליטה של הלפטופ למרות שפיזית הוא נמצא ממש לידו.. דבר נוסף, קיימת בעיה בהשגת /ייבוא כתובת IP. האם יש למישהו פתרוו לבעיה? תודה רועי.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אז זהו, סוף סוף קיבלתי את המעבד ולוח האם ש"נדפק" לי היה AK73 PRO A ושלחו לי AK73 A יעני בלי פרו. אז בלוח הזה אין אפשרות לעשות O/C אבל מצד שני אפשר להתקין עליו מעבד XP מה שהקודם לא היה מוכן לקבל. לאחר ההחלפה, המחשב עלה פעם אחת ושבק, התקנתי מחדש WIN XP שדרגתי את הביוס, וזהו, עלה, הכל עובד.. אבל כשאני רוצה לכבות אותו הוא לא כבה, הוא נותן לי הודעה "it is now safe to turn off your computer" ורק אז אני יכול לכבות אותו, עם המפסק, חרשתי את הרשת, עשיתי כמה דברים שהומלצו, כמו שדרוג הביוס גם של הכרטיס מסך, יש משהו אחד שקראתי ואותו אני לא מצליח לבצע וזה להפעיל את ה APM, שאין לי בכלל דבר כזה בלוח בקרה. זה צ'יפסט של VIA אז יש משהו דומה, via tech power managment controler , (אין לי מוש…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב. ישלי בעיה שכל פעם אני עושה אתחול למחשב או מכבה אותו ואני חייב לעשות איפוס ללוח האם. מה הבעיה מישהו זה קרה לו כבר?? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עדכנתי ביוס בפעם הראשונה במחשב הזה הכול עובד אבל לאט מאוד וגם דיסק שהוא זיהה לפני העידכון הוא מזהה לא נכון
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מופיעה אצלי עכשיו ההודעה הזו ואני לא יכול להתחבר ל-google. - - - תגובה אוחדה: - - - עליתי על הבעיה. משום מה התאריך שלי השתנה לשנת 2016. מוזר. אין מישהו אצלי בבית שיודע או יכול להתעסק עם המחשב.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברים! אז קניתי חלקי מחשב חדשים בהמלצתם של פורום מפרטי מחשב! המחשב עובד ממש טוב! קניתי Gigabyte GA-H87-D3H LGA 1150 אני רואה שהוא תומך ב USB 3 רק שלא הגיעו לי מתאמים ל USB 3 ברמה העקרונית אני רק צריך לקנות חיבורים ל USB 3 ? ואם כן, לאן הם מתחברים? + ראיתי מתאמים ל SATA III אני יכול להשתמש בו על ההארד דיסקים היחסית ישנים שלי? הם בני 3 - 4 שנים תודה חברים!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, כשפותחים תכנת וורד, מופיע לי הודעה קבועה בנוסח "עותק זה של מיקרוסופט אופיס אינו מופעל". מה ניתן לעשות כדי לבטל את ההודעה הזו? תודה רבה! Doc1.docx
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב נייד N550JV CN191H. מחשב טוב, רק שיש לי בעיה אחת איתו, אני חושב שמשהו דפוק בדיסק הקשיח ואני תוהה איך אפשר לאבחן אותו כדי לקבוע אם קיימת או לא קיימת בעיה. אם אני מוריד מ utorrent במהירות גבוהה (מגה ומשהו לשניה), אני שם לב לתקיעות קצרות שחוזרות על עצמן כל כמה שניות. כשאני אומר תקיעות אני מתכוון גם תקיעות קטנות במוזיקה, הסמן של העכבר נתקע בקטנה, בזמן שאני כותב את הדיון הזה האותיות מדי פעם לא נכתבות ברגע הלחיצה. כאילו הדיסק שם את כל המערכת בבלוק בגלל שמשום מה קשה לו. אם אני מסתכל ב task manager (של ווינדוס 8) אני רואה שהעומס על הדיסק) כל הזמן עולה ויורד, בממוצע נמצא על 60 ונע בין 30 לממש 98 99 (אחוזים) (כשאני מוריד במהירות גבוהה מיוטורנט. עכשיו כשהיוט…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה , מגיע לשולחן עבודה ואין כלום, גם בsafe mode מגיע למסך שחור ריק. מסיף תמונות מה היה קודם ומה כעת . תודה http://www.up2me.co.il/images/39422338.jpg http://www.up2me.co.il/images/16053038.jpg http://www.up2me.co.il/images/56028767.jpg
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קרה לכם פעם שרציתם לחבר מכשיר חדש לאינטרנט אבל שכחתם את סיסמת הווייפיי? יש דרך פשוטה. הסיסמה נמצאת במחשב שכבר מחובר לווייפיי שלכם: פותחים בלוח הבקרה את מרכז הרשת והשיתוף, מסתכלים בצילום מסך המצורף, ויש לכם את הסיסמה. (כן, ברור... ועושים כמו הצילום מסך. יש ללחוץ לפי הסדר שציינתי במספרים)
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב האמת שאני לא באמת יודע מה בדיוק הבעיה, אבל אני מותקף ולא מצליח להגן על המחשב שלי. מחשבי מוגן ע"י קספרסקי הגנת אינטרנט 2015, ולמרות שהוא לא טוען לוירוסים או להתקות על מחשב, אני בכל זאת חושב שיש איזו מתקפה מבחוץ או משהו. וזה בגלל שיש לי קשיים בגלישה באינטרנט: קודם כל גוגל. כאשר אני מנסה להיכנס לגוגל, הדפדפן שלי, פיירפוקס 33, מתריע בפני שהחיבור לא ניתן לזיהוי This Connection is Untrusted. שנית, מופיעים באנרים ברוב האתרים שהם לא באמת של האתר עצמו (אותם באנרים בהמון אתרים שמופיעים בראש העמוד באופן שברור שהעמוד לא תוגנן איתם). בדר"כ באנר שלפעמים כפול אחד של משקפי שמש ואחד של חידוש תאי עור פנים לעיתים כפול. טוב עד כאן הכל טוב ויפה, כי מי לא נתקל בוירוס/סוס או תולעת. מכיוון …
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כיצד ממרים אר דיסק EXFAT לFAT32 בצעתי אתחול ובטבלה שמופיע לי נותן לי רק 2 אפשריות NTFS או EXFAT חשוב לי שהפורמט יהיה בFAT32 בכדי שאני יוכל לחבר את האר דיסק חיצוני ל XBOX360
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את זה . השימוש שלי במחשב זה לרוב בעיקר מדיה (סרטים סדרות ושירים) אופיס וגלישה רוב הזמן אני משתמש במקבוק אייר כי אני נמצא די הרבה בנסיעות והוא נוח מבחינת משקל וזמן סוללה (גם די עמיד) . בבית יש לי עוד נייד של לנובו עם מעבד I7 דור שביעי 8GB RAM ו1TB דיסק קשיח המסך בו יותר גדול וגם המקלדת אצלו נוחה יותר אז בבית אני מעדיף להשתמש בו . המקבוק עצמו די ישן והתחיל להתחמם ממש אז קניתי אחד חדש (גם בגלל חוסר בשטח אחסון) ואת הישן שלחתי לתיקון , ככה שיצא שהייתי חודש רק עם הלנובו . אחרי שחזרתי למק שמתי לב לכמה שהלנובו עובד לאט גם לאחר פירמוט לוקח לו זמן לעלות אחרי שהוא נדלק אני עדיין מחכה חצי דקה- דקה עד שאפשר להתחיל ל…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מצאתי שום דרך. לא באימייל ולא באתר שלהם
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-