תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
כשאני מעלה XP דרך הCD ורוצה להתקינו בפרטישן החדש (10 ג'יגה) ב SATA החדש, אז הוא לא מופיע כלל בתפריט ההתקנה...כך שאני לא יכול לבחור בו בכלל מה עושים ? ככה הפרטישן מג'יק 7 רואה את זה:
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מופיעה אצלי עכשיו ההודעה הזו ואני לא יכול להתחבר ל-google. - - - תגובה אוחדה: - - - עליתי על הבעיה. משום מה התאריך שלי השתנה לשנת 2016. מוזר. אין מישהו אצלי בבית שיודע או יכול להתעסק עם המחשב.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרום עם UBLOCK ORIGIN וכשאני נכנס ל MAKO הוא לא חוסם מספיק פרסומות. למרות שאני עומד על הפירסומת ולוחץ על "חסום אלמנט" , הוא ממשיך להופיע,גם לאחר ריענון הדף. בדקתי בהגדרות, אני חושש שאם אשנה משהו שם הוא יחסום לי יותר מדיי. מישהו מכיר את הבעיה? יש פיתרון ?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד ASUS K55A עשיתי לו פירמוט והתקנת עליוWIN 8.1 64BIT וחסרים לי דרייברים,הדיסק שמגיע איתו מתאים לWIN 7 באתר של אסוס אין דריברים נדרשים (אחרי מה שהתקנתי עדיין חסרים)איזה תוכנה יכולה לגלות מה חסר ולהוריד או להפנות להורדה?וכן להגיד אם מה התקנתי זה הנכון? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני שומע את המעבד ממש מתאמץ והמחשב קורס מדיי פעם, מצרף תמונה של מה שהוא רושם לי
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב, קודם כל ערב טוב לכולם בעייתי היא כזאת יש לי מחשב נייד של אייסר שבס"כ עושה עבודה טובה ורצלי כב משהו כמו שנתיים לעולם לא פירמטתי אותו לפני איזה שנה ככה יום אחד כשהדלקתי אותו לקח לו איזה שעתיים לעלות וכשהו עלה זה היה לתיקון איתחול ולאחר מכן זה קרה בשנית אחרי איזה חודשיים טוב עבר כמה זמן סיימתי בית ספר הספקתי לטוס לאמסטרדם פעמיים לפני הגיוס ואז גם אותי צהל לקח ופה נכנסת הבעייה כמו כולם אני גם עושה לרוב שושים כלומר אני מגיע לבית אחרי שישה ימים בבסיס מה שמשאיר את המחשב כבוי כל הזמן הזה ובערך ב4 חודשים האחרונים כל פעם כשהייתי הולך לבסיס וחוזר לסופ השבוע הייתי צריך לחכות שלוש שעות עד שהמחשב יסיים את התיקון איתחול הזה וגם היו פעמים שהוא היה צריך לעשות זאת מס פעמים עכשיו אני …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, מדובר על דגם ga-m61p-s3. בימים האחרונים החל לתת blue screens ואתמול הפסיק לעבוד סופית (המחשב לא עולה, המאווררים פועלים אך אין signal שמועבר למסך). ניסיתי לנתק הכל חוץ מזכרון לוח ומעבד ולחבר כרטיס מסך חיצוני אך שום דבר לא עזר. יש רעיון? יש סיכוי לממש את האחריות? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם, שנייה לפני שאני קונה מחשב חדש (נייח) מתוך יאוש - אולי מישהו יוכל לעזור לי. לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל לרסט את עצמו באופן אקראי (בין אם בזמן מנוחה או בזמן עבודה). אני לא מבין גדול במחשבים, אבל לנקות אבק בתוך המחשב - אני יודע. גם להחליף רכיבים אני יודע... קראתי באיזה מקום שזה כנראה ספק, אז החלפתי ספק (שמתי ספק חדש). חשבתי שזה התחממות, אז שמתי מאוורר חיצוני מול המחשב (כאשר המחשב היה "פתוח" בלי דופן צד) ועדיין התופעה חזרה על עצמה. חשבתי שזאת בעיית וירוס, אבל אני לא מצליח להגיע למצב של סריקה מלאה, כי באיזה מקום בטווח הזמן של הסריקה -המחשב מתרסט... לפני חצי שנה היתה לי בעיה דומה ואז החלפתי את לוח האם, כך שאני מניח שזאת לא בעיה של לוח אם. ראיתי בתקלות דומות…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תקשיבו שניה היו לי איזה 3 הפסקות חשמל בבית ולא קרה למחשב כלום כאילו הוא התכבה ואז שחזר החשמל הדלקתי אותו שוב עכשיו יש לי שאלה האם זה פוגע במחשב?? במעבד? בביצועים שלו????? בבקשה תענו לי תודהר ה לכל העוזר
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עדכנתי ביוס בפעם הראשונה במחשב הזה הכול עובד אבל לאט מאוד וגם דיסק שהוא זיהה לפני העידכון הוא מזהה לא נכון
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברים יש לי בעיה מאוד מעניינת במשחקים, הרצתי 2 בדיקות של מאמץ בערך ל 9 שעות והכל נמצא תקין אן לי כבר מה לעשות בנידון חוץ מלחשוב על זה שאן לי מזל?כשאני משחק במשחקי כמו The Division, ו BDO 2 המשחקים הללו פשוט נתקעים בצורה מחרידה, אני לא יודע איך לתאר את זה יותר טוב, אבל כאשר אני משחק בבידאו ומסביבי נמצאים המון שחקנים המשחק מתחיל להתקע לי וה FPS מתחיל להחרפן, נסיתי לבדוק עם MSI AFTERBURNER השימוש של הכרטיס פתאום משתגע ולפעמים רואים שהוא בכלל נופל למטה מסיבה לא ידוע יכול להביא כמה סרטונים שצלמתי מה שקורה לי במשחק עצמו.. זה בלתי שחיק פשוט. https://streamable.com/6kxls1 https://streamable.com/8z2ggk https://streamable.com/s9wy4d המשחק פשוט מסרב לרוץ נורמאלי, הגעתי למצ…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן חיצוני של Seagte 3 גיגה שמחובר ליציאת USB3. לאחרונה כאשר אני מ]עיל את המחשב אני מקבל הודעה שהתקן זה מסוגל לביצועים טובים יותר... אני מנתק אותו ומחבר אותו ליציאת usb3 אחרת (למעשה ניסיתי בכול יציאות הUSB 3 שלי) ובכולם אני מקבל את ההודעה הזאת. גם במנהל ההתקנים הוא מזוהה כ usb mass sotrege devise, ניסיתי להסיר את ההתקן ושוב לחבר את ההארד דיסק וכלום... הוא תמיד מזוהה כUSB 2 . מה עוד ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
80 ג"ב ואני רוצה לחלק אותו למחיצות . איך עושים את זה ב fdisk?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קרה לכם פעם שרציתם לחבר מכשיר חדש לאינטרנט אבל שכחתם את סיסמת הווייפיי? יש דרך פשוטה. הסיסמה נמצאת במחשב שכבר מחובר לווייפיי שלכם: פותחים בלוח הבקרה את מרכז הרשת והשיתוף, מסתכלים בצילום מסך המצורף, ויש לכם את הסיסמה. (כן, ברור... ועושים כמו הצילום מסך. יש ללחוץ לפי הסדר שציינתי במספרים)
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם: כאשר כיביתי אתמול את המחשב, לאחר הופעת מסך הכיבוי, הופיע לי לפתע מסך כחול. צירפתי דוח של BlueScreenView בקובץ המצורף (HWzone עושה לי בעיות בעת העלאת קבצים ולא מציג את התקדמות העלתם, או אם אני מעלה קובץ עם סיומת שהוא איננו מקבל): מה גרם לבעייה?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם זה אפשרי שאני אוכל לשמוע סאונד באוזניות במסך של המחשב ובמסך הטלוויזיה( שמחובר למחשב בכבל hdmi) סאונד שונה? סתם לדוגמא אני רוצה לשחק במשחק במסך של המחשב ולשמוע באוזניות ובמסך של הטלוויזיה אישתי רוצה לראות סרט ולשמוע דרך הטלוויזיה.. האם זה אפשרי או שחייב כרטיס קול חיצוני?.. ואם חייב כרטיס קול חיצוני תוכלו בבקשה להציע לי משהו שאיכותי לגיימינג ולא יעלה על 200 שקל? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב/עושה ריסט אני מנסה להכנס לביוס אבל ללא שום הצלחה! לא משנה על איזה מכפתורי ה-F אני לוחץ או על DELL זה פשוט לא עוזר! זה נראה כאילו המחשב לא נותן לי בכלל השהייה של זמן בשביל להכנס לביוס. כלומר "יותר מידי מהיר" בזמן הריסט אבל שנה עד שהWINDOWS עולה! מה לעשות? איך אני מסדר את זה? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש שלבים שפשוט באמצע התעינה יוצאים לוינדאוס וזה קבועה ככה באותם השלבים ... למישהו יש רעיון ? לאח שלי הכל פועל מצוין באותם שלבים שאצלי לא פועלים.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם יתכן מהירות סיבוב (RPM) של המאוורר של המעבד הוא *רק* 577 RPM? בתוכנה המפקחת יש סימן קריאה מהבהב! יחד עם זאת הטמפרטורה של המעבד היא 37 מעלות. מעבד E6750 עם מאוורר מקורי שלו. וגם מאוורר של המארז 12 ס"מ *רק* 1347 RPM? הטמפרטורה 41 מעלות (מארז סגור). זה הגיוני?
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב שלי נטול בעיות לאורך שנים מתוחזק וכל פיפס שלא במקום אני עולה עליו מרחוק לצערי כבר כל היום אני רב עם הנייד שלי ללא שום סיבה נראת לעין עלתה לי הודעה בסטראטאפ iastoricon.exe has stopped working זה קשור ל intel rapid storage technology חוץ מההודעה הפשוטה הזאת התסמינים עצמם הם שהמחשב איטי בצורה מחרידה ולא ניתן לעשות שום פעולה איכשהו אחרי בערך חמש שעות אני פה בפורום ולא ברור לי איך הצלחתי שמנסים לטייל באקספולרר בכוננים ובתיקיות לוקח המון זמן עד שמשהו בכלל נטען שאני מנסה לעשות אנאינסטול ל אינטל רפיד הוא לא כל כך מצליח קורס ונותן הודעה של משהו שקשור ל NET WORKFRAME ב MSCONFIG ב STARTUP IASTROICON.EXE הבעיה עדיין נשארה יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב העלתי את …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי נייד של DELL דגם INSPIRON N4030. כאשר יצא WINDOWS 10 שדרגתי ( קודם היה לי 7 ) אך רק לאחר מספר חודשים שמתי לב שרכיב הבלוטוס לא פועל ולא ניתן להפעילו. התברר לי, מאוחר מדי, שהמחשב לא תומך בויינדוס החדש ושלא ניתן להפעיל את הרכיב ( זה נאמר ע"י חברת DELL ) שאלתי היא האם ניתן לשנמך באופן כלשהו את מע' ההפעלה כך שרכיב הבלוטוס יפעל שוב מבלי לעבד את החומר החדש שהספקתי להוסיף לנייד מאז השדרוג של הווינדוס? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, צרך עזרה/עצה. יש לי ראוטר Netgear vegn2610 תשתית 100 של בזק. ספק 013 מחשב מחובר עם כבל רשת לראוטר. כאשר אני מתחבר למחשב מרוחק (remote desktop) , או מתחבר לשרת IRC (עם MIRC), או למשחק שמחייב חיבור לאינטרנט. אחרי כ 10 - 20 דקות אני מתנתק מהשירותים הנ"ל. אינטרנט עצמו לא מתנתק, לפחות אני לא מקבל שום אינדיקציה לכך (אחרי הניתוק או לפניו אין כל בעיה לגלוש וגם ההורדות לא נפסקות). נסיתי 3 ספקים שונים. נסיתי 2 ראוטרים שונים. נסיתי לההתחבר לראוטר דרך כרטיס רשת אלחוטי. אותו דבר. ------ נסיתי להתחבר לאינטרנט סלולרי (שיתפתי את האינטרנט דרך WIFI בטלפון), ולא הייתה לי בעיה כזאת - מה שכניראה שולל הגדרות firewall. --- נסיתי גם להגדיר ולפתוח פורטים בראוטר - לא עוזר. נסיתי עכשיו בו ז…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני כמה זמן עשיתי איפוס למחשב שלי והוא מחק לי הרבה דברים שהגיעו עם המחשב ביחד,ניסיתי להתקין חלק מהדברים שהגיעו עם המחשב ולא הצלחתי. ניסיתי לחפש פתרונות אך נשארתי ללא פתרון. אשמח לדעת אם יש כאן אנשים שידעו לעזור לי בבעיה ולמצוא לי פתרונות,האם אני צריך לעשות מחדש איפוס למחשב וחלק מהדברים יחזרו?. אני אכניס לכאן את הדברים שנמחקו לי מהמחשב: NVIDIA מנהל ההתקן עבור 3D Vision 376.54 NVIDIA מנהל ההתקן עבור שמע בתקן HD 1.3.34.17 NVIDIA מנהל התקן עבור נתונים גרפיים 376.54 מסייע העדכון ל- Windows 10 Update for Windows 10 for x64-based Systems (KB4023057) K-Lite Codec Pack 13.5.5 Basic Intel(R) Processor Graphics Microsoft Visual C++ 2008 …
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני יספר את הסיפור כמו שקרה לי התקנתי מערכת הפעלה חדשה windows xp לאחר ההתקנה ראיתי שהעכבר והמקלדת עבדו וכיביתי את המחשב. למחרת הדלקתי שוב את המחשב לא מזהה את המקלדת ואת העכבר. החלפתי עכבר+ מקלדת לא עזר, ניתקתי את החשמל מהספק והחזרתי שוב לא עזר. ניסיתי לאפס את הביוס ע"י ג'ימפור על הלוח כך שהוצאתי את הג'מפר (כאשר החשמל לא מחובר למחשב) שיניתי לצד השני הדלקתי לא עבד, והחזרתי שוב למקום הקבוע של הג'מפר וחיברתי את החשמל והפעלתי את המחשב. ופה נוצרה לי בעיה שלא ניתקלתי בה ולא מצאתי בשום פורום מישהו שקרה לו דבר כזה. המחשב נדלק יש צפצוף אחד וישר מגיע המסך של V class של הביוס שאומר לי ללחוץ del כדי להגיע לbios אבל אין לי שום אופציה להגיע כי העכבר והמקלדת לא עובדים. נסיתי אחרי …
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-