עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by navk2,

היה לי פעמיים PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA, לאחר הפעם השנייה המחשב לא מוציא כל אות, לא למסך ואפילו לא לעכבר(האור נשאר כבוי). כלומר אני מדליק את המחשב, הוא לא מרסט את עצמו, הוא ממשיך לעבוד כרגיל אבל לא עושה כלום בעצם. קראתי על הerror, נאמר שזו בעיה בזיכרון כלשהו, יכול להיות ראם, יכול להיות גם הקאש של המעבד. פתחתי את המחשב אין שום דבר מיוחד, ריסטתי את הביוס - לא עזר, ניסיתי לעבוד עם רק אחד מכל כרטיסי הראם, גם כן לא עזר. מה אתם אומרים? שכחתי לכתוב שגם בדקתי לרכיבים שרופים או מנותקים ולא מצאתי כאלו.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by GamePad,

כאמור, באמצע היום סתם כך, פתאום המחשב עושה restart . עזרה בבקשה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by jfkk,

שבת שלום המקלדת לא מזוהה עקב הבעיה במקלדת אנני מצליח להיכנס למחשב זה נתקע לי על המסך הזה בעת הצגה המסך הזה הוא משמיע ציפצוף קבוע מקלדת תקינה קניתי מתאם usb to ps/2 הנחתי שזה יפתור את הבעיה אנני מצליח להיכנס לביוס לשנות ההגדרות בביוס .כיצד ניתן להיכנס לביוס הוצאתי את הבטריה +איפוס לביוס [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, עקב LOAD OPTIMIZED DEFAULTS בביוס שהיה חיוני התבטל לי הכיונון העצמי של ה Big Typhoon. איזה כפתור או כיצד אני מחזיר את זה לפעולה ידנית (MANUAL על ידי הכפתור הקטן שיש עליו) הRPM שלו המקורי אמור להגיע ככה ל 1900RPM אך עכשיו הוא לא עובר 800-900 במקסימו על הכפתור הידני מישהוא יודע מה לעשות.?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by Oriillu,

שלום לכולם, היום הדלקתי את המחשב ובזמן העבודה איתו הוא פתאום התחיל להגיב לאט (העכבר נגרר באדישות) והתצוגה נהייתה לא ברורה. גם לאחר כיבוי והפעלה מחדש אני מקבל עוד במסך הטעינה את אותו דבר. נתתי לו קצת זמן לנוח, ניקיתי את המאווררים, ניסיתי לנתק ולבדוק ללא חלקי זיכרון\H.D וכו'.. ללא הועיל. ??? אשמח אם תוכלו לכוון אותי לפתרון, תודה מראש. תמונת מסך :

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  6. שלום ! הערכה הקודמת היתה משהו 2.3 ? ניסתי להתקין אותה אז..והיו לי המון בעיות לא יודע איך קומבינות של שבוע לקח לי עד שהצלחתי להחזיר את המערכת.......(לא פירמטתי ולא כלום..בפוקס עם SAFE MODE ). עכשיו אני רוצה להתקין את הערכה החדשה ואני רוצה לוודא שאני עושה הכל נכון : 1.הורדתי את הערכה ל-XP. 2. אני מנטרל אנטי וירוס ואז מתחיל את ההתקנה... או שאני מסיר קודם את הישן שבא לי עם הדיסק.. 3.יש אפשרות של משהו עם IDE הבנתי שבמקום המעבד , הצ'יפסט יכול לעבוד עם זה , פעם שעברה גרם לי בעיות , לנסות !?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by eldar4455,

אהלן חברים הורדתי את המשחק far cry 4.. הכל הותקן חלק שמתי את הקראק ברגיל וכמובן עשיתי את העדכון..רק הבעיה שאני מנסה להפעיל אותו אחרי הכל הוא נותן הודעות שגיאה של קבצי dll שחסרים לי..ניסיתי להוריד כל מיני dll למיניהם אבל כלום..למישהו יש רעיונות אולי? תודה..

8. יש לי בעיה מוזרה, קניתי צורב DVD חדש של LITEON למחשב הישן שלי והחלפתי את הלוח אם באותו אחד את הדיסק הקשיח פירמטתי (במחשב אחר), וחיברתי את הכל מחדש. כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מזהה לי את כל החלקים בביוס, אבל כאשר אני נותן לו להמשיך להתקנת ווידוס שום דבר לא קורה אני לא מקבל שום הודעה ב-POST (כן הגדרתי את הצורב כראשי ב-BOOT) שמתי את הכונן ואת הצורב בכבל אחד וגם בשניים אבל שום דבר לא קורה כלום מסך שחור, אבל כאשר אני מנתק את הדיסק קשיח אני כן מקבל הודעה ב-POST שאומרת לי שאין מערכת הפעלה, ניסתי ההפך כלומר את הצורב ניתקתי ואת הכונן השארתי ושום דבר לא קורה. מה אני עושה? תנו לי רעיונות בבקשה[br]פורסם בתאריך: 20.04.2007 בשעה 01:01:18 מה אף אחד לא יכול לעזור לי בכלל

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  9. 2 תקלות שיש לי כבר כמה חודשים טובים. היה לי לפני כמה חודשים סוג של הפסקת חשמל ומאז לא עובדים כמה דברים: 1.מאותו רגע הכרטיס מסך לא עבד ( לקחתי לבדיקה הוא נשרף אמרו יכול להיות בגלל שהמאוורים יפסיקו לעבוד בגלל כל האבק שהצטבר שם ) . 2. חלק מיציאות ה usb הפסיקו לעבוד וגם הכרטיס רשת הפסיק לעבוד. 3. המחשב כשאני עושה לו כיבוי הוא מכבה את הוינדווס אבל במארז חלק מהדברים כמו מאוורר ממשיכים לעבוד ורק כיבוי מכפתור כיבוי המחשב פותר את הבעיה. 4. שמתי לב לאחרונה שהמאוורר של המעבד לא מסתובב . לקחתי לבדיקה באמת לא עבדו החלקים הללו חשבתי אולי בעיה בדרייברים אבל אחרי התקנת הדרייברים עדיין אותה בעיה. התקנתי וינדווס מחדש כולל כל הדרייברים המעודכנים עדיין הדברים שאמרתי לא עבדו. אודה לעזרת…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by izik15,

ברצוני להרחיב את הזכרון מישהו יודע או יש קובץ

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  11. Started by Zinger777,

שלום, לאחי יש מחשב חדש ואני ניסיתי להתקין לו את הכרטיס רשת שהיה במחשב שלי כדי שיהיה לו אינטרנט אלחוטי. התקנתי את הדרייבר, חיברתי את הכרטיס ללוח-אם(מין הסתם כשהמחשב היה כבוי) והדלקתי. לפי המדריך של ההתקנה בשלב הזה היה צריך להיות לי איזה חלון שאומר שהמחשב מצא חומרה חדשה אבל זה לא נפתח אלא מודיע על איזה 2 שגיאות, מה עושים? אם זה משנה, הכרטיס רשת הוא של חברת D-Link ואם צריך את הדגם של הלוח אם או הכרטיס תגידו. תודה מראש, Zinger777.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  12. שלום, לא מזמן קיבלתי מאחותי את הדיסק הקשיח כדי "לגבות\להציל את מה שאפשר". הדיסק כבר בחיבור הראשון למחשב שלי עשה בעיות- WINDOWS אומר שהוא לא מפורמט וצריך לפרמט. הדיסק הוא של סמסונג, 80GB ישן בחיבור IDE. ביצעתי מעין חילוץ וגיבוי של כמה שאפשר עם תוכנות כמו FDISK וZAR ו-EASEUS Data Recovery ולא זוכר מה עוד. אז יש לי המון ספריות וקבצים עכשיו בצורה מוזרה על הHD שלי. שאלה ראשונה- הרבה מאוד קבצים פשוט לא נגישים עכשיו! חלק נפתחים וחלק לא ניתנים לפתיחה, כנראה הושחתו או משהו... יש לזה פתרון עכשיו כשהם כבר הועתקו לHD שלי? שאלה שניה- נמחקה! ההארדיסק בתהליכי השמדה מהנים פתוח לרעיונות התעללות הניתנים לביצוע בבית : תודה רבה מראש...

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by ofir2000,

יש לי בעיה שמטריפה את דעתי. כאשר אני מסמן קטע של מלל עם העכבר לאחר שאני עוזב את הקליק השמאלי הסימון נעלם. התופעה לא ייחודית לתוכנה מסויימת אלא מופיעה בכל התוכנות ואפילו בלי שום קשר לשום תוכנה. גם כאשר אני מנסה לסמן כרגע בזמן כתיבת שורות אלו מקטע מסויים מהמלל לאחר שאני עוזב את הקליק השמאלי הסימון נעלם. מישהו נתקל בתופעה שכזו?

• 5 תגובות
    • 5.5k צפיות
  14. Started by Gliding,

ראשית, הרשו לי לציין שאני שונא את המחשב שנאה תהומית. ולו רק מכיוון שאני נאלץ לבקר כאן בפורום עם בעיה חדשה כל שלושה חודשים. אז תודה מראש למי שיהיה מוכן לעזור גם הפעם..והרי הבעיה: לוח K8NSNXP. זכרונות של PQI 1GB 533MHZ במהירות סטוק של 400. מעבד 2800+ ATHLON . כרטיס מסך SAPPHIRE X800XL עם קירור VF1000 של ZALMAN החלפתי מזכרונות שעשו מלא שגיאות בMEMTEST וגרמו לקפיאה של המחשב בכל פעולה אחרי חמש דקות. הזכרונות האלו עוברים MEMTEST. והמחשב עובד בסדר, עד השלב שבו אני נכנס למשחק ואז הוא קופא. מסך שחור עם רעש מטריד שחוזר על עצמו ברקע. בכל השאר (כלומר אינטרנט) הכל בסדר. ביטלתי את האוברקלוק של כרטיס המסך, והוא על טמפרטורות מעולות (32 מעלות) עם קירור מעולה. גם לפני זה לא השתנו לא…

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  15. שלום לכולם, אנא עזרתכם: יש לי WD 800jb כמובן הדגם התותחי עם 8 מגה קאש. לפני כמה זמן (כחודש) הוא התחיל לעבוד לאאאאאטט בצורה היסטרית. הרצתי HD Tach עליו וגיליתי שמ 50 מגה בשניה הוא ירד ל 14 (!!) מגה בשניה. רצתי לבדוק אם הוא על PIO מוד וגיליתי משהו חדש: MULTI WORD 2 מה זה ?!?!? איך נפתרים מזה וחוזרים לאולטרה DMA בחזרה. אנא עזרתכם הדחופה בתודה HF

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי מחשב ישן P4 1.7 Gh 512 sdram עכשיו שאני מפעיל אותו אני מקבל את ההודעה שבכותרת.. מה שמצחיק פה שאחרי ריסט אחד או שניים הוא מפעיל לי את הווינדאוס ואחרי סגירותו שוב אותה בעייה. זה יכול גם לקרות אחרי 3 ריסטים אם מישהו יכול לעזור בקשר לבעיה .. תודה :>

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by cool_boy-PP,

טוב אנשים קיבלתי היום לידיי את המאקסטור 160 גיגה ......התקנתי ווינדוס וחילקתי את הכונן ל3 חלקים 1.(של הווינדוס)26GB 2.משחקים תוכנות וכו...92GB 3.שאר דברים...36GB הכל טוב ויפה התקנתי ווינדוס ונכנסתי למחשב שלי ואני רואה רק את שתי המחיצות (1,2) מופיעות שם וה36 גיגה לא מופיע שם...... התקנתי SP2 אולי זה יעזור אבל כלום זה עדיין נשאר ככה ......מה לעשות בבקקששששההה!!!????!?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לציין שהבעיה התחילה כאשר פירקתי את כול המאווררים בכדי לנקות היה הרבה רעש וכאשר פרקתי את המאוורר של המעבד בקושי היה שם משחה תרמית האם הבעיה יכולה להיות מזה שעמעבד מתחמם יתר על המידה :

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  19. הי יש לי מחשב עם כרטיס מסך NVidia Geforce 240 חברתי אותו לטלויזיה עם כבל HDMI / HDMI. הטלויזיה היא LG LCD32. בטלויזיה כאשר אני עובר לחיבור HDMI אני רואה No Signal. לא רואים את מה שבמחשב. הגדרתי את הגדרות המסך המפוצל עד כמה שאני יודע ועדין לא רואה כלום בטלויזיה, עברתי בין כל הHDMI שיש בטלויזיה ועדיין לא מגיב.. אני צריך עזרה. תודה כפיר.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by oded15,

אוקיי הכונן שלי עושה בעיות הוא קורא כל דיסק אחר אבל אני מכניס דיסק דיוידי כלשהו והוא לא קורא ואל תתחילו פה לומר אולי הוא לא כונן דיוידי וכאלה כי הוא כן כונן דיוידי מקווה שתוכלו לעזור לי

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eyaffe,

הגיע חופשת הפסח ורכשתי שני הרדיסקים על מנת לבנות RAID0 . יש לי את הלוח של אסוס P5WDH. לאן עלי לחבר אותם על מנת להתקין אותם בצורת רייד0 ושמערכת ההפעלה תעלה מהם ? ישנם 3 חיבורים צמודים ועוד שניים כתומים. אני רוצה גם לחבר את ההרדיסק הקיים שיפעל בתור כונן נפרד. לא הצלחתי להבין מהספר האם שימוש באיזי בקאפ יאפשר הרצה של מערכת ההפעלה. נא עזרתכם. תודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  22. אני לא מצליח משהו יכול להסביר לי אייך ?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  23. מחשב התקשה להדלק אחרי ריסטרט או כיבוי (לפעמים נתקע לפני שעושה כיבוי במסך שכתוב shutting down) כשהוא ניתקע הוא נכנס ללופ של הקול, ומשמיע את אותה רצועת קול (את השתי שניות האחרונות) כשעושים לו ריסט, לפעמים הוא התקשה להדלק (מגיע לפוסט ונתקע שם, או שבכלל המסך לא נדלק) וגם לאחר כיבוי לפעמים הוא לא עולה לפעמים המחשב נתקע גם כשהוא במאמץ וגם כשלא (נתקע לגמרי כול המקלדת) כרגע המחשב מושבת - שומעים את ספק הכח עובד ואת המאווררים אך לא מופיע דבר על המסך הלוח אם מצביע על בעיה בכרטיס המסך אך לדעתי מדובר על ספק הכח שלא מספק חשמל מספק לכרטיס המסך כדי שיצא פלט דברים שניסיתי: לפרוק מתח מהספק להחליף כרטיס קול לבדוק זכרונות בכלי של windows לפרמט את המחשב לדעתכם הבעיה בספק הכח? המפרט: e5450…

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  24. המחשב כבר זמן מה מאתחל בזמנים אקראיים - אשמח אם מישהו יוכל לפענח לי את קובץ הMinidump. תודה, נדב. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by Armageddon1,

הטמפ' של המעבד היא בין 38 ל40+ יש לי מעבד פנטיום 4 1.6 נורטווד התקיעות החלו לפני איזה שבוע ומשהו ככה, אז קניתי משחה טרמית חדשה והחלפתי . וזה לא עזר ! המחשב ממשיך לקפוא . יכול להיות שצריך להחליף את כל הגוף קירור? -הגוף קירור הוא זה שהגיע עם המחשב של אינטל המקורי. הזיכרון תקין . תודה.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.