תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום במחשב שתיקנתי הייתה בעיה בכרטיס הוא היה עושה ארטיפקטים חיברתי את שלי ועכשיו גם לי זה ככה בערך http://img77.imageshack.us/img77/8392/150015001488151315019fq.jpg לא יודע מה לעשות במשחקים אין בעיות.. תודה עריכה: הסתדרתי תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אז ככה קניתי פיליפס 1628 והתקנתי אותו אבל...... כל rip מדיסק אודיו שאני מנסה לעשות (גם מקנוים אורגינלים) ובכל תוכנה לא עולה יפה ואם מצליח אז עם שגיאות שנשמעות טוב. לא היתה לי כל בעיה בצורב הקודם (פיליפס רגיל). גם כשהחזרתי אותו כ slave לא הייתה בעיה. נראה לי שיש בעיה בצורב דיוידי החדש או שאולי משהו אחר דעתכם בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את Vantec Stealth 80MM Case Fan או ZALMAN FAN ZM-1 80MM אני מאוד רוצה מאווררים שקטים כאלה שלא עוברים את ה-20DB אני יודע שכמה שפחות שקט ככה פחות מקרר אבל זה לא משנה לי כי המארז שלי הוא Sunbeam Transformer יש לו 3 מאווררים של 80MM ואחד 120MM והוא רועש בטירוף. אמרו לי ש Vantec Stealth מאוד שקט אבל רק Pandas מוכרים אותו וסתם רשום שיש אותו במלאי, התקשרתי ואמרו שניגמר ובזמן הקרוב לא יהיה... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2658 אני גם רוצה להחליף את הקירור של המעבד למאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2596 יש לכם מושג אם הוא שקט ומקרר טוב? יש לכם מושג אם ZALMAN שקט כמו הVantec ? באיזה חנויות מוכ…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום. אחרי כמה חודשים של שימוש בצורב הא בחליט שהוא לא צורב יותר דיסקים, בהתחלה הוא חא עבר VERIFICATION של NERO עכשיו הוא פשוט עושה FAILED בצריבה ואם לא אז ה VERIFICATION בטוח נתקע... הבאתי אותו לתיקון והם מול העניין שלי צרבו דיסקי CD\DVD וה VERIFICATION עבר... מה יכולה להיות הבעיה? החלפתי תוכנה, החלפתי כבלים,חיבורים ומה לא..
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי מחשב בחלקים ולאחר ההתקנה של הכל הופיע הודעה הבאה: CMOS CHEKSUM ERROR- DEFAULTS LOADED WARNING CPU HAS BEEN CHANGED ??? 8PLEASE RE-ENTER CPU SETTINGS IN THE CMOS SETUP AND REMEMBER TO SAVE BEFORE QUIT לא מצאתי בביוס היכן משנים את ההגדרות של המעבד, טענתי את ההגדרות האופטימליות, לאחר מכן שמרתי. המחשב עלה בסדר והכל תקין אלא מה? כאשר מנתקים את המחשב מהחשמל ומחברים אותו בשנית מופיעה אותה ההודעה והביוס מתאפס. בנוסף עשיתי גם עדכון לביוס- לא עזר. כעת החלפתי גם סוללה- גם לא עזר. אשמח לכל רעיון ועצה. איתי
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב בבוקר, וכאשר הווינדווס עלה הופתעתי לראות שכרבע מהמסך הוזז שמאלה... כלומר רבע מסך - שחור. יש לציין שלא נגעתי בשום הגדרה לא במסך ולא בתוכנת הדרייבר... הפעלתי את ההגדרות הידניות במסך ושם הכל כמו שצריך להיות - 50/100.... ע"מ להחזיר את המסך למרכז נעלצתי להזיז אותו לכ-87 ע"מ לייצב אותו. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזו??
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב בבוקר, וכאשר הווינדווס עלה הופתעתי לראות שכרבע מהמסך הוזז שמאלה... כלומר רבע מסך - שחור. יש לציין שלא נגעתי בשום הגדרה לא במסך ולא בתוכנת הדרייבר... הפעלתי את ההגדרות הידניות במסך ושם הכל כמו שצריך להיות - 50/100.... ע"מ להחזיר את המסך למרכז נעלצתי להזיז אותו לכ-87 ע"מ לייצב אותו. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזו?? ד"א, יש מצב שהבעיה בכ. מסך?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן - פנטיום שלוש 800MHz, יש לי בעיה מוזרה (לפחות בעיני, תגידו לי מה דעתכם....) אני מצליח לראות סרטים וסרטונים ברזולוציה 1024*768, אבל כשאני מעלה את הרזולוציה לרזולוציה המקסימלית (הטבעית של מסכי ה-LCD) שהיא 1024*1280, משום מה אני לא מצליח לראות שום דבר (רואים מסך עם קווים על פני כל המסך). כשאני מוריד חזרה את הרזולוציה אני שוב מצליח לראות. מישהו נתקל בבעיה או יכול לעזור לי לפתור אותה?? אני ממש תקוע ולא בא לי לראות ברזולוציה נמוכה מקווה שתמציאו פתרון... תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי אני משתמש במודם שבזק חילקה לפני כשנתיים - alcatel speedtouch 510 אשר אותו הגדרתי כנתב, אמש אחרי שנתיים של עבודה ואמינות עבר הנתב למוד גסיסה, בהתחלה הוא נתן לי לגלוש ל2-3 דקות בכל חצי שעה, ומאז הפסיק לתפקד. אחרי שעתיים עם התמיכה של נטויז'יון (כל הכבוד על הסבלנות שלהם) , הגענו למסקנה שיש בעיה עם טבלת NAPT או משהו כזה, הנתב מקבל IP מהחברה והCONNECTION מוגדר כ UP בו , אבל לא מתאפשרת גלישה....... (עשיתי RESTORE DEFAULTS ואפילו הארד-ריסט...) האם יש דרך לטפל בזה? או לחפש חדש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני עושה מאפיינים לוחץ לו לעשות סריקת דיסק אומר לי שכמה קבצים של ווינדוס עובדים ואי אפשר לבצע כעת בעת הפעלה מחדש יהיה אפשר לעשות את הסריקה אני עושה ריסט עולה המסך הכחול ורשום שמה scan disk for drive c ואז הוא רושם לי cannot open volum משהו כזה ואז מפעיל תמחשב רגיל מה הבעיה? ניסיתי כמה פעמים ואותו דבר עם ה volum הזה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
המודם שלי לפעמים מזהה את המתקשר, ולפעמים לא. בדקתי ב Hyper Terminal מה עובר על הקו, ואכן לפעמים יש ולפעמים אין שיחה מזוהה. על צג הטלפון תמיד יש שיחה מזוהה. בדקתי עם מודמים שונים ובמחשבים שונים, ובכולם אותה הבעיה. השתמשתי גם ב voice modem (שזה מה שאני צריך), וגם במודם אנלוגי רגיל. הבעיה קיימת גם בקו עם ADSL וגם ללא. אפילו בקו של 072 (VoB)הבעיה קיימת. בסה"כ בדקתי על 3 קווים, עם 4 מודמים שונים שתומכים ב CID. האם יש דרך לעקוף את הבעיה? אני גם מוכן להשתמש ברכיב חיצוני אם זה יפתור את הבעיה והמחיר יהיה סביר. בזק לא עוזרים וזה מטריף אותי.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
המודם שלי לפעמים מזהה את המתקשר, ולפעמים לא. בדקתי ב Hyper Terminal מה עובר על הקו, ואכן לפעמים יש ולפעמים אין שיחה מזוהה. על צג הטלפון תמיד יש שיחה מזוהה. בדקתי עם מודמים שונים ובמחשבים שונים, ובכולם אותה הבעיה. השתמשתי גם ב voice modem (שזה מה שאני צריך), וגם במודם אנלוגי רגיל. הבעיה קיימת גם בקו עם ADSL וגם ללא. אפילו בקו של 072 (VoB)הבעיה קיימת. בסה"כ בדקתי על 3 קווים, עם 4 מודמים שונים שתומכים ב CID. האם יש דרך לעקוף את הבעיה? אני גם מוכן להשתמש ברכיב חיצוני אם זה יפתור את הבעיה והמחיר יהיה סביר. בזק לא עוזרים וזה מטריף אותי.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי HD SATA 250GB, של WD אשר החליף כונן ATA ישן של 80 GB אותו התקנתי בנוסף לכונן SATA 120GB של WD, (מערכת הפעלה מותקנת עליו) לאחר ההתקנה הכונן זוהה בהצלחה ועובד תקין, הבעיה היא שזמן האיתחול התארך פי 4 ואף יותר לאחר התקנת הכונן הנוסף. *הכונן אינו מוגדר בביוס ואינו עובד כ-RAID ברשותי לוח GA-8IK1100, האם נראה לכם שצריך להגדיר משהו נוסף ? מהי לדעתכם הסיבה לפשר האיתחול לאחר התקנת כונן ה-SATA החדש ? (כשכונן ה-ATA היה מותקן בנוסף האיתחול היה מהיר) תודה למשיבים,
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי מסך Mag 786PFs, ושמתי לב לתופעה של מין רשת שחורה דקה שמפרידה בין הפיקסלים - כאילו הם לא מספיק צפופים. האם זה רק במסך שלי ככה? האם כל הדגם הזה ככה? האם יש דרך לפתור את זה? (אפילו ע"י קצת משחקים בחומרה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
נכנסתי ללוח בקרה סימנתי "הצג בקרת עוצמה......" וזה טוען שאינה מותקנת,ושעלי להכנס ל"הוספה\הסרת תוכניות" ולהתקין . נכנסתי לשם ואני לא מוצא כיצד להתקין את בקרת העוצמה משם. תוכלו לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מה זה אומר המחשב שלי כל המן נתקע וזז כמו צב מישהו ???
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי מצלמת פנסוניק sg70 ותוכנת פרמייר פרו 1.5 . ב-capture אני יכול רק לשלוט בקדימה ואחורה, אבל לא רואים תמונה על המסך ואין סאונד. רשום בחלון ה-capture למעלה שאני צריך לעשות reset למצלמה. הבעיה שבהגדרות מצלמה מופיע פנסוניק, אבל לא הדגם שלי. פתרונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי צורב דיוידי של סמסונג שאני לא יכול לצרוב על דיסק של X8 במהירות X8!! יש לי את הדרייברים ואני לא כל כך יודע להשתמש בהם זה מתקין לי משהו בדוס ואחר כך כאילו לא קרה כלום!! יש פה את הקובץ readme אולי תעזרו לי ותתרגמו לי כי אני לא מבין אנגלית מי יודע מה! תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
בביוס הוא מוגדר על 1000MHZ (מכפלה 5) אצלי בביוס זה מודגר ככה.. CPU-NB SPEED =1000MHZ NB-SB SPEED=1000MHZ למה זה?? לפי אוורסט זה פועל על [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
בבוקר הדלקתי את המחשב, ביצע IDE SCAN זריזה ואז פשוט מופיע מסך שחור עם סמן מהבהב בפינה השמאלית וזהו, פה הוא נעצר. הוא עבד טוב לפני זה, ולא התקנתי שום רכיב חדש בזמן האחרון. אני יכול להיכנס ל BIOS ולתפעל אותו כרגיל. אני בנתיים בתהליך בדיקה של הכוננים הקשיחים במחשב השני, אבל הייתי שמח לעצות בנתיים. תודה מראש עריכה: חיברתי את הדיסק הקשיח הראשון למחשב הנוסף, בנתיים נראה בסדר רק שאני לא יכול למחוק/לשנות בו קבצים, כי קופצת הודעה שהקובץ בשימוש או שהדיסק מוגן מפני כתיבה. אני צריך למחוק כמה דברים כדי שיהיה מקום להתקין ווינדוס מחדש... עריכה 2: הדיסקים הקשיחים פועלים בסדר במחשב השני. מה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. היום בצער רב הלכו האוזניות. הבעיה היא שכבלי החשמל נקרעו בתוך חוט הגומי. השגתי תקע אבל אני לא יודע לאן כל אחד צריך להתחבר (0, אדמה, או ארקה) תודה לכולם. ראו תמונה: תודה בכל המקרה הסתדרתי! אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני משחק BF2 או STTLERS 4 המחשב קופא לאחר 10 5 דקות. המחשב לא חם מדיי, ואני לא מבין למה זה קורה. תודה. AMD 3000 754 GIGABYTE GAK8U 9550 128 B 768 זיכרון. רשמתי את מה שחשוב בסופר קיצור, כי אין לי כוח לרשום לפרטיי פרטים
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול התחיל להיות על המסך בזמן משחק (america's army) לעשות לי סימנים סגולים כאלה נקודות על המסך ואז ליתקע + כל מיני מסכים כחולים למינהם. מהסיבה שלא עשיתי פירמוט שנה וחצי והמחשב היה כזה איטי איכס אמרתי שזו סיבה למסיבה לעשות פירמוט, על כן ביצעתי אותו היום בבוקר, אולם המסכים הכחולים חזרו (כל פעם מסיבה אחרת, הרצתי minidump, לכן מחקתי את כל הדריורים ושוב התקנתי אותם), שוב לא עזר, הורדתי 3rd mark03 וכבר אני רואה שמבחן הראשון כעבור כמה שניות נהיים לי ריצודים כאלה ואז בום המחשב נתקע. חוץ מכך הכול עובד חלק וכמו שמצופה ממחשב לאחר פירמוט, לכן אני חושד שמדובר בכרטיס מסך gef 6600 שכניראה החליט לצאת לגימלאות אחרי כמה חודשים, מהי לדעתכם הבעייה? *בשבוע שעבר ביום שישי הוספתי למח…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-