עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה שהמחשב כל הזמן נתקע פשוט ככה סתם ....(נתקע=לא מגיב=ריסט..) ניסיתי הכל: התקנתי מחדש ,עידכנתי את הביוס ,הרצתי בדיקת זכרונות... מה עוד?? אני ממש לא יודע מה זה יכול להיות . בבקשה עזרה .... ??? ???

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  2. החלפתי את המסך רק חיברתי והדלקתי ורואים כהה כזה הגברתי את כל האור של המסך ולא הולך וזה מסך רגיל. לבסוף החזרתי למסך שלי כי התיאשתי מזה ובמסך שלי רואים ככה גם איך זה ?!? למה ?!?! :kopfpatsch:

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by THE_LORD,

טוב בדקתי את הזכרונות במחשב שלי , 4 זכרונות של 256 DDR שלושה אותו סוג אחד סוג שונה בדקתי את כולם ביחד ופעם אחת הוא נתקע לי פעם שניה הוא התריע שגיאה אז בדקתי זכרון זכרון אחד אחד כדי לדעת איזה זכרון לא טוב אחרי כל בדיקה של אחד לא הייתה שגיאה אבל כשיצאתי מהתוכנה המחשב נתקע וכשבדקתי את הסוג השונה בנפרד לאחר סיום הבדיקה שעבר בהצלחה המסך נכבה לי והנורה שלו הבהבה אבל נראה כיאלו המחשב עובד

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  4. יש לי 3 HD במחשב .... כולם של WD, שניים בנפח של 160 כל אחד ואחד בנפח 80. אחד מהם.... WD בנפח 160 התקנתי רק אתמול (מערכת הפעלה לא נמצאת עליו). משום מה, הטמפרטורה שלו גבוהה מהאחרים במידה משמעותית - 40+ לעומת סביבות 30 באחרים. מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  5. שלום , אז נתקלתי בבעיה וניתחתי את קובץ ה-dump שלי וקיבלתי שהקובץ הבא הוא הבעייתי: ati2dvag.dll - נובע מהכרטיס מסך , עכשיו איך אני יודע עם זה חומרתי/תוכנתי...שזה לא התנגשות דרייברים או כל דבר אחר... עשיתי חיפוש בגוגל לא ממש הצלחתי להגיע לתשובה. תודה. האם המידע פה עונה לי לפתרון המתאים ? http://www.sightsea.com/pghpchd/pages/infinite_loop.html הבנתי שצריך לעדכן את ההתקן , אבל את החלק השני לא הבנתי: Select Install from a list or specific location (Advanced) Choose Next(button) Select "Don't search. I will choose the driver to install." Choose Next(button) Select PCI standard PCI-to-PCI bridge Hit Next(button) Hit Finish(button) Reboot.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by eyalna,

הי, יש לי מחשב, עם לוח אם KN9 SLI. המחשב נקנה לפני כ-4 חודשים, בחנות שכנראה מבקשים לא להזכיר את שמה. חשוב לציין שהורץ memtest86 וגם עוד אפליקציות בדיקה לHDD, והכל נראה בסדר. תיאור הבעיה: המתח של הPCIE עולה מעצמו בלי שינוי של שום הגדרות. ניתן להשתמש במוניטור שמורידים באתר של חברת ABIT, ורואים שכשהמחשב מתחיל לצפצף רואים שהבעיה היא שהמתח גבוה מדי. כשמשחקים בכל משחק מודרני, וגם בכלי בנצ'מרק לתלת מיד, המתח מגיע ל1.75, כשהגבול הוא 1.35 עד 1.65. רק אחרי 3-4 איתחולים זה מפסיק עם זה. אם המחשב כבוי מעל 20 דקות, המצב חוזר. הבעיה עלתה לפחות אצל עוד שני אנשים כאן: ההודעה הזו, מתארת בדיוק את הבעיה, רק שאצלי הוא נתקע ולא עושה ריסטרטים. http://hwzone.co.il/community/index.php…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  7. Started by jorgito,

משום מה לפעמים בסרטים (WINAMP\MEDIA PLAYER 11) המחשב עושה ריסט איך שאני מריץ את הסרט... הכ. מסך זה 1900GT עם CATALYST 6.11 והחבילת קודקים K-LITE CODEC PACK 2.80 יש למישהו רעיונות?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by Sandman61,

המחשב של אתמול הפסיק לעבוד פתאום... המסך הפסיק בעיקרון לפעול אבל הוא דלוק (הוא מהבהב). עכשיו ברגע שכאילו "המחשב נכבה" אבל הוא היה דלוק הוא עשה ציפצופים כאלה בהפרש של 2-3 שניות. גם אחרי שעשיתי ריסטרט והפעלתי מחדש המחשב עדיין עשה את הציפצופים והמסך מראה כאילו אין תמונה... כלומר המסך פועל אבל המחשב מכובה. אחרי שעשיתי ריסטרט בפעם השלישית נראה לי או רביעית המחשב התחיל לעבוד, עבד ללא בעיות ובלילה כיביתי אותו. למחרת (היום) הדלקתי את המחשב ושוב אותה בעיה והפעם זה לא מפסיק... מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  9. חברה תעזרו לי יש לי הרבה מסכים כחולים בזמן האחרון ואין שום קבצי מיני דמפ בתקייה שלו (MINIDUMP ב WINDOWS) וכן, מסומן אצלי האופציה שזה כן יכתוב קבצי מיני דמפ, מה הבעיה... תודה על העזרה... את המפרט אתם יכולים לראות בצד..

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by yosef208,

שלום קוראים לי יוסי ואני חדש כאן אני צריך עזרה. קיבלתי לאחרונה את הסידרה המלאה של c&c כולל red allert 95 הבעייה היא שלאחר שאני מתקין את המשחק ואני רוצה להכנס הוא מפעיל את המסך השחור של הכניסה ויוצא חזרה לווינדוס אקס פי . אני מחפש אימולטור שיכול לעזור לי להפעיל את השחק. דרך אגב יש ברשותי dosbox אבל אני לא יודע מה אני אמור לעשות שם אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח . יוסי.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by o.k,

שלום לכולם... לאחר שחיברתי את הצורב למארז גם חיברתי את אחד היציאות חשמל מהספק אליו עכשיו אני לא בטוח שחיברתי את זה נכון. הפלאג עצמו מתאים אבל אני לא יודע אם חיבתי אותו בכיוון הנכון... מישהו יכול לעזור??

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  12. אז ככה נתחיל עם זה שהמחשב שלי עבד מצויין עד לפני כמה שעות (כרגע אני מדבר ממחשב חלופי) עד שאחותי אמרה לי שהיא רוצה לצרוב משהו ושהצורב לא נפתח . באותו רגע נזכרתי שבאמת יש בעיה עם הצורב( יש לי צורב וכונן dvd ) אז אמרתי לה שאני אנסה לעשות משהו ( זאת אומרת לפתוח את המחשב ולראות אם הכבלים מחוברים...) רק שלא היה מה לעשות . סגרתי את המחשב והפעלתי אותו מחדש ואז גיליתי שהוא לא מצליח לעלות לוינדוס . לפני שהוא ממש מגיע לוינדוס הוא מפעיל את עצמו מחדש... מה אני עושה????????????? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by ady,

שלום קניתי מחשב חדש כדלקמן: Intel Core 2 Duo E6400 Box מעבד זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3P כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E ופתאום הוא זיהה שיש לי FLOPPY (אין לי) והוא עושה בעיות בסגירה אם מישהוא יכול לעזור אני יודה לו ואני לא יודע אם כאן זה הפורום אבל הוא גם טוען שיש בעיה בן הכרטיס מסך למערכת הפעלה XP PRO תעזרו לי בבקשה ???

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by vwgolf,

יש לאחי לוח gigabyte דגם ga-k8n ultra-sli אחי לא שמר על הדיסק שהוא קבל בקניה ובאתר של ג'גה בייט יש חרא דרייברים שעושים בעיה. השאלה אם ניתן להוריד את כל הדיסק שלם או אם יש למישהו את אותו לוח והוא יכול לעלות לי את כל הדיסק ואני יצרוב אותו. תודה מראש לירון.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  15. טוב אז מזה מספר ימים הופיע לי תקלה מוזרה שנתקלתי בה בפעם הראשונה; אם אין "תזוזה" כלשהיא במחשב לאחר שעה בערך הוא קופא כלומר לא ניתן לעשות דבר, פשוט לא מגיב, כשזה קרה נאלצתי לעשות ריסטרט ידנית (מהכפתור) ואז יש את התהליך הזה שמופיע לאחר כל ריסטרט שמתבצע באופן לא נורמאלי שם נרשם: אתה יכול לדלג על התהליך ע"י לחיצה על מקש מסוים אבל זה מאוד מומלץ שלא תעשה כן. משהו כזה... בפעמים שהתקלה הנ"ל התרחשה היו פעמים שדילגתי על התהליך הזה והיו פעמים שלא... בפעם האחרונה שזה קרה לי הייתי חייב באופן דחוף את המחשב אז דילגתי על התהליך אבל הפעם זה נתקע באמצע, כלומר לא המשיך והעלה את ה XP אלא עשה ריסטרט מחדש ואז הופיע לי המסך שבו ניתן לבחור בהפעלה נורמאלית מצב בטוח וכו'... זה לא משנה באיזה אפשרו…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by tomiv,

יש לי כרטיס מסך עם אפשרות TV-IN , אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את הדברים שאני יחבר בין אם זה יהיה מצלמה או כבלים... יש לכם הצעה לתוכנה ?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  17. חלק מהחיבורים של ה-USB השתחררו קצת יש איזה 6 חוטים שמתחברים ללוח אם מה אני אמור לחבר למה ?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by Oranili,

אחד אמר פה שנתקע לו המעבד על המאורר חזק... אז הנה הפתרון תופסים את המאורר ומסובבים אותו לאט לאט עד שאתם מרגישים שהמעבד נפל לסוקט... חזרה ... עכשיו עשיתי את זה וזה פעל ! מסובבים אותו קצת ... לא בכח.. בהצלחה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  19. מישהו יכול לעשות לי טובה ולנתח לי את קביצי המנידרמפ שלי............... תודה מראש.......................

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by 0mri,

שלום, יש לי כרטיס קול (5.1) שמותקן על לוח האם (msi 915pl neo vl s775). החיבור של שלי אודיו (line out) נשבר וכעת איני יכול לשמוע אודיו..לפי מה ששמעתי מכמה אנשים באפשרותי להפוך את חיבור ה line in שלי לחיבור line out ובעצם לשמוע דרכו בדיוק כפי שמעתי בחיבור הקודם..מה עלי לעשות? תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by tomer5545,

שלום יש לי מחשב נייד בן 5 שנים אבל לא נעשה בו כמעט שימוש... ממש חדש. היה לי מסך כחול לפני שבוע והמחשב לא הצליח לעשות תיקון... לאחר מכן המחשב כבר לא מראה כלום במסך. רק האורות של טעינה, הדלקה, רעש מאווררים ומקלדת לכמה שניות. 1.פתחתי את המחשב ניתקתי את הסוללה ניסיתי לרוקן את הסוללה ולנסות להפעיל עם מטען. 2.הוצאתי את הכונן קשיח... את הwifi... לא נדלק.... זיכרון לא ניתן להוציא זה בא בלוח אם... עשיתי ריסטרט כל מה שאפשר ראיתי 20 סרטונים ביוטיוב.... וגם כמובן הכפתור היעודי לכניסה לביוס או לאיתחול הגדרות יצרן לא עושה כלום... מדליק אור מקלדת וזהו..... האם זה לוח אם הלך? או כרטיס מסך...? מ…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by מני מור,

אני יושב לי עם המחשב, לפתע פתאום המסך מאבד את זה. הוא מתחיל להבהב קווים ואורות בלי קשר. בדקתי את החיבור, ניסיתי על מחשב אחר, הוצאתי אותו מהשקע והחזרתי, הוא רק חוזר לכמה שניות ברזולוציה נוראית ומיד משתבש מחדש. כמה דקות לפני היו כמה הפסקות חשמל בבית. זה יכול להיות קשור אולי? תצילו אותי פה!

23. Started by MIKI23,

מה יכול לגרום לבעיה כזות זה קורה לא בכל המשחקים המפרט : CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Northwood HyperThreading CPU Stepping D1 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.60GHz CPUID Revision 00000F29h CPU Speed: CPU Clock 3121.5 MHz (original: 2600 MHz, overclock: 20%) CPU Multiplier 13.0x CPU FSB 240.1 MHz (original: 200 MHz, overclock: 20%) Memory Bus 240.1 MHz DRAM:FSB Ratio 1:1 CPU Cache: L1 Trace Cache …

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  24. Started by or2077,

יש לי בעיה והיא--- אני מכניס מיקרופון והמחשב לא מזהה אותו, ניסיתי כמה מיקרופונים אבל לא עובד אז הנחתי שהבעיה היא בכרטיס הקול שלי--- Realtek ALC880(D) @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller הורדתי דריבר מתאים וזה לא עזר... מה אני יכול לעשות? לא בראש שלי לקנות כרטיס קול :-\

25. Started by rafiisak,

שלום. התחלתי לעשות פורמט למחשב ולאחר שזה סיים לפרמט הופיעה הודעה: The Disk or CD may be damaged. אז החלפתי את הדיסק של windows xp בדיסק אחר וזה לא עבד אז הבעיה היא לא בדיסק של ווינדוס כפי שרשום בהודעה זה או הדיסק או הדיסקט(אני משתמש בדיסקט כדי להתקין driver של RAID או משהו כזה כל פעם שאני עושה פורמט) אז בניתי גם דיסקט חדש וזה גם לא עזר.. אשמח מאוד אם תעזרו לי אני תקוע ללא מחשב כבר כמה ימים תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים