עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב . יש לי עכבר של logitch mx 700 למעלה משנה ואני מאד מרוצה ממנו . עכשיו אתמול פתאום הנורית האדומה התחילה לדלוק שמצביעה על זה שהבטריות חלשות. לכן הטענתי את העכבר יום שלם במטען וכשזה סיים אחרי כמה שניות אני משתמש בעכבר למשך דקה שוב פעם הנורית האדומה מהבהבת והתוכנה של העכבר אומרת לי שהבטריות חלשות . יש לי בטריות אחרות שנטענות ניסיתי אותם אבל גם כאן שוב פעם הנורית האדומה נדלקת שוב . האחריות על העכבר הוא 3 שנים . האם יש בעיה בעכבר ואני צריך להחליף אותו או שיש לזה פיתרון ? תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  2. עכשיו לאחר שפירקתי את המחשב ונקיתי את כל החלקים החלטתי לשים את המד טמפ' הזה ולהפתעתי גליתי שגם הפינים של ה64 ביט קרובים אחד לשני מאוד בדיוק כמו בפנטיום 4 שונה מה AMD K7 ובספר של המארז כתוב שאין להתקין את זה על מעבדי פנטיום 4 ואפשר על AMD אז כרגע אין לי ממש רעיון מה לעשות חוץ מלשים אותו איפה שהוא היה בהיט סינק הקטע איפה המקום הכי טוב לשים בהיטסינק? פשוט לדחוף אותו בין חריצי הקירור? או שיש משהו יותר אמין?

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  3. שלום כולם מחר אני קונה audigy 2 vulve קיצר יש לי לוח epox 8kda3j איך אני מבטל לו את הכרטיס קול on bord תודה לעוזרים עכשיו עוד שאלה איך הכרטיס בכלליות ראיתי שיצא audigy 4 ועכשיו ה xi-fi האם כדאי לחות ל audigy 4 מה המחיר שלו ראיתי שיש איזה soft moding שהופך אותו ל audigy 4 אם אפשר לינק או הסבר תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  4. כשאני מעלה את המחשב כשהוא מגיע לטעינה באקס פי הוא נתקע בפסים הכחולים,פירמטתי ולא עזר ניסיתי בביוס שיחזור ברירת מחדל גם לא עזר אם משהוא יודע ויכול לעזור אודה לו מאוד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  5. טוב יש לי רידון 9800 פרו של MSI וקניתי היום כבל VHS-S כדי לחבר בין המחשב לטלויזיה. אני מצליח לחבר והכל אבל האיכות תמונה בטלויזה ממש גרועה.. היא מרצדת (עוברים גלים כאלה) ונסתי לעשות הכל ולא מצאתי עדיין פתירון יש איזה תוכנה \דריבר\או משהו שיכול לסדר את זה ? ? או שאולי צריך כבל אחד ? הכבל שקניתי פעיל ברוחק של עד 5 מטר.. בידיוק מה שאני צריך. אבל בכל זאת הטלויזה מרצדת.. אז מקווה שיש לכם פיתרון ..ותוכלו לעזור לי.. תודה רבה לעוזרים.. ומהתרשמות ריאשונית אחלה פורום..!!מקווה להנות! אז שוב תודה רבה לעוזרים.. טעיתי בפורום סליחה.. למחוק

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by neogod,

המחשב נתקע כשאני משחק, התקנתי את הדרייבירים החדשים של כרטיס המסך וזה עדיין נתע! מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  7. שלום לכולם , רציתי שתעזרו לי לפתור תעלומה מבחינתי . אח שלי רכש מחשב לא מזמן והתקנתי לו WINDOWS XP גירסה SP1 . ההרד דיסק הגיע מהמעבדה כבר מפורמט ומוכן להתקנה לכן עשיתי BOOT דרך הCDROM ועשיתי התקנה נקייה כמו שעשיתי כבר כמה פעמים בשנתיים האחרונות אצלי במחשב ואין שום בעיות. אצלו מרגע שההתקנה מסתיימת לוקח למערכת ההפעלה לעלות יותר מ 2 דקות ! יש את הלוגו הזה שכתוב WINDOWS XP עם הקו הכחול הזה שטוען אותו ושם הוא כאילו נתקע אבל בסוף הוא מטעין אותו אבל במקום שזה יקח משהו כמו חצי דקה מקסימום זה לוקח המון זמן. חשבתי שזה אולי בגלל ההתקנה אז ניסיתי שוב אבל כלום לא עוזר זה תמיד חוזר על עצמו. חשבתי אולי זה קשור לסוג פורמט שהם עשו ( או PARTISION ) אז בהתקנה האחרונה עשיתי גם PARTISION חדש …

8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://photos.walla.co.il/tommyw תיכנסו לאיפה שרשום בעיה מעצבנת חח ותראו בתוכנה החלק התחתון איפה שצריך להיות רשום עוד משהו לא מופיע... ועוד דבר בתמונה השניה אפשר לראות שהביוס של הכרטיס הוא לכרטיס 9700פרו אם זיכרון סמסונג והזיכרון אצלי הוא של הייניקס... 1.מה זה למה אצלי לא רשום את המידע אל הדרייבר בתוכנה הזאת? הרי דרך שם אני יכול לעשות את כל האפשרויות שיש בתוכנה 2.למה אצלי נמצא הביוס לכרטיס 9700פרו אם זיכרון אחר ולא כמו שיש לי? שכחתי להוסיף שזה ככה אם כל דרייבר שאני שם!! עכשיו החזרתי את הכרטיס בנתיים למצב רגיל ולא FGL ואני עובד עכשיו אם 4.6 קטליסט וזה קורה גם אם כל דרייבר למה :-[

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by david_borohov,

שלום. בימים האחרונים כשאני משחק במשחקים מסויימים המחשב שלי מתרסק, הוא נתקע ולא מגיב. אין מסך כחול או כלום וגם הוא לא מאתחל את עצמו...פשוט נתקע. אני צריך לאתחל ידנית. שמתי לב שאחרי ההתרסקות, בביוס, המעלות מאוד גבוהות (משהו כמו 55-60). אני מתאר לעצמי שאני במשחק המעלות עולות עוד יותר..מישהו אולי יודע מה הבעיה, ואיך לעזור לי? ד"א, נראה לי שאולי אני יביא את המפרט (המחשב עצמו דיי חדש, בן 5 חודשים) P4 3.0GHz 800 FSB 1MB Cache GigaByte GA-8IPE1000Pro-G Geil Dual Channel DDR 512 MB (2*256) With Heat Spreaders Power-Color ATi Radeon 9600XT 256MB DDR WD 120GB SATA 8MB 7200RPM תודה רבה מראש, דוד.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by MaoR_KilleR,

יש לחבר שלי צורב DVD-+R/W. כהוא צורב על דיסקים של Silverline (למשל, אבל הוא ניסה עוד דיסקים) קבוצה של שירים (וניסינו עוד קבצים), בתוכנה כמו Nero6, הוא צורב איזה 3-2 שירים, ואז הנרו כותב Communication Failure והצריבה נכשלה ונפסקת. מהי הבעיה? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  11. המחשב דופק לי ריסטים אחרי איזה 5 דקות של משחק... אחרי שזה עושה ריסט הטמפ' לפי ביוס זה 66 צלזיוס על המעבד.. (זה רע? ) קיצר מה גורם את זה ואני אני יכול לעשות על מנת למנוע את זה? תודה נ.ב. המחשב עכשיו אחרי פירמוט טרי (אני במסיבת רשת)

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by BENNY-L,

יש לי נגן של ארקוס 30 גיגה בגלל שיש לו שגיאות בהארדיסק ב 3 גיגה הוא לא מעתיק לי כלום הנגן עובד עם קבצי FAT32 השאלה שלי היא כזאת אם אני יעשה לו איתחול ל NTFS ויריץ תיקון אני יוכל אחרי זה לפרמט אותו חזרה ך FAT32. אשמח לקבל רעיוות אחרים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  13. שלום היום כאשר השמשתי במחשב הוא נתקע לי כמה פעמים אז כיביתי אותו ואחרי שהדלקתי לאחר שעה הוא אומר לי במסך איפה שיש אפשרות כניסה לביוס שהאובר קלוק שלי שגוי ואני לא עשיתי אובר קלוק מה לעשות[br]פורסם בתאריך: 10.09.2009 בשעה 23:03:00 ?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  14. Started by omrit,

שלום, הוספתי למחשב (A64) עוד 512MB זיכרון (כרגע הוא עם 4 סטיקים של 256). הזיכרונות היו מאותו סוג בדיוק של הקודמים (MUSHKIN) עם אותם תזמונים.... עכשיו הווינדוס קופא בממוצע תוך שעה מרגע ההפעלה. הרצתי MEMTEST, שלוש שעות והוא לא מצא כלום.... למישהו יש עצות?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  15. Started by יהונתן,

היי, יש לי בעיה נמשכת במשחקים...קניתי לא מזמן את ה-g-force 7600gs agp ושאני משחק אחרי כמה דקות נתקע המחשב עם זמזום מעצבן כזה... זה קורה אחרי 10 דקות בערך....התקנתי את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס 91.71 ואת ה-directx הכי עדכני (9c) וזה ממשיך לקרות... רציתי לדעת אם זה הכרטיס או שאולי גם יכול להיות משהו אחר...העיניין הוא שזה קורה רק במשחקים ולא בתוכנות למיניהם...אני יודע שמעבד לא גורם לדברים כאלה... וגם לא כרטיסי זיכרון....יש מצב שאולי הספק???אני יודע שספק יכול לגרום לדברים מוזרים(מסכים כחולים). המפרט שלי כרגע הוא: intel pentium 3000 ghrz 1024 giga ram asus p4p800 western digital 80 giga esi waveterminal 192m sound card אשמח לעזרה,יהונתן.

16. Started by satlan1,

כונן LG 52X . אני מכניס אליו דיסקים, הנורה הכתומה בו פועלת לכמה שניות וגם השעון חול במחשב ל2-3 שניות ואז זה מפסיק והמחשב לא מזהה את הדיסק. שאני מנסה להיכנס לכונן זה רושם ,נא הכנס דיסק לכונן F. מה לדעתכם הבעייה? ד"א לא יודע אם זה קשור אבל אם אני עושה הוצא על הכונן(דרך המחשב שלי) אז הכונן נפתח אז יענו הוא מזהה אותו. תודה *עוד משהו.. ניסיתי עכשיו להסיר דרך מנהל התקנים את הכונן ולהתקין מחדש וזה גם לא עזר

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by arche,

שלום לכולם יש לי בעייה , בעליית המחשב מופיעה הודעה בביוס "NTLDR is missing " ו "alt+ctrl+dell " to restart " מה זה ? ומה עושים עם זה? תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by matityahoo,

בהדלקת המחשב כשמגיע הלוגו של ווינדווס הקונן עושה רעש ולוקח לו כ חצי דקה לעלות לאומת זאת ב ריסטרט רוב הפעמים עולה די חלק ולפעמים נדירות גם בהדלקת המחשב הוא עושה טובה ועולה מבלי לטחון למה זה ? אולי יש משהו שכדאי לעשות ?

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by joni,

מה זה אומר המחשב שלי כל המן נתקע וזז כמו צב מישהו ???

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by alergic,

עדיין אין תשובה מישהו יודע למה במשחקים יש לי ברקים או קווים או משהו מהמסך לאמצע וזה מה זה מפריע ואני לא יודע למה זה

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  21. בבקשה עזרה למי שיודע ומכיר קניתי מהם תמכשיר הלא כל כך יקר הוא אמור היה לקרוא 23 סוגים של כרטיסי זכרון אני הכנסתי אותו ובדקתי את ה MMC שנמצא ב NOKIA 6600 והוא לא מזהה את ה SD של המצלמה הדיגיטלית שלי הוא זיהה תוך שניות מצטער שאני מבקש עזרה על זה פה אני לא מכיר הרבה אתרים שעוסקים בפלאפונים תמליצו אם אתם מכירים תודה רבה כמו כן לא אורנג לא יורוקום ולא התמיכה אף אחד לא הצליח לעזור ולהגיד לי מה בדיוק הכרטיס שנמצא ב NOKIA 6600 שהוא לא קורא אותו כי המכשיר שלי תומך ב MMC RS MMC RS 4.0 MOBILE MMC וכד.. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by just_me,

קניתי אוזניות של ZALMAN האיכותיות שיש בהן 3 רמקולים קטנים כול צד מה שיצר אפקט 3D SOUND הבעיה היא שאני שומע רק FRONT זה כאילו שאר הארוצים חסומים בכרטיס קול שלי. חיברתי את האוזיות (בעלות ה 3 פינים) למקומות הנכונים לפי החוברת של הלוח אם אבל לא רשום שם איך אני פותח ארוצים REAR ו CENTER. הגדרתי בווינדוס ל 5.1 בהגדרות צלילי. ואני עדיין שומע רק FRONT :'(

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  23. בזמן האחרון קורא לי שהוינדוס נתקע לפני שהוא עולה הרבה פעמים (זה קרה לי פעם הפסיק ושוב פעם חזר) אז יוצא לי לעשות הרבה רסטרטים האם זה יכול לגרום נזק?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  24. הוצאתי והכנסתי את הזכרונות ולאחר מכן המחשב לא מופיע על המסך אבל המסך פועל. האם זכרונות לא תקינים יכולים לעשות את הבעיה הזאת והאםחיבור לא נכון של הזכרונות יכול גם לגרום לכך?

25. Started by Ac-Boy,

יש לי תוכנה SoundMAX ושאני מחבר את המיקרופון ואת האוזניות ואני לא שומע ולא מדבר למרות שאני מחבר ומסמן.. מה הבעיה? אולי יש לי בהגדרות משהו שצריך לשנות בצלילים או משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים