תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
על לוח של די אף איי מעבד 3800+ מזוהה כליבה אחת.. איך אני יכול להגדיר כשתי ליבות?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לוח אם , מעבד וזכרונות חדשים. לאחר ההרכבה , הכל ניראה כרץ בצורה טובה . הלוח הוא AB9 PRO מעבד E6600 זכרונות OCZ 800 4-4-4 כמה דקות לאחר תחילת התקנת הווינדוס הלוח התחיל לצפצף , ובקר קוד ההודעות שלו הראה FF , בעיון בספר של הלוח פירוש הקוד הוא : BOOT ATTEMPT?(int 19h)יש למשהו מושג מה זה אומר ? הציפצוף מפסיק לאחר 2 דקות בערך, מבלי שקורה משהו אשר ניראה לעין , גם לאחר שהצפצוף מפסיק , הקוד נשאר אותו הדבר. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב כמו שמפורט בצד. משחק ה- pinball המקורי של Windows עושה בעיות, כלומר מתי שאני מגדיל את החלון ע"י F4, מופיעה הודעת השגיאה הבאה וה- ICQ 5.1 נסגר. חשבתי שזו בעיה רק אצלי אבל ניסיתי ממחשב אחר בעל Windows XP פרופשיונל שמותקן בו גם ICQ 5.1 והבעיה חוזרת על עצמה בדיוק, לפיכך זוהי בעיה כללית. איך מסדרים את הבעיה? תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
קיבלתי שרת ישן במתנה, 2 מעבדי פנטיום 3 1GHz עם 512 מגה זיכרון ורציתי לסדר לי אותו בנוסף למערכת הקיימת שלי ולהשמיש אותו למשהו יותר יעיל אולי בעתיד... עכשיו יש בעיה, שמתי לו הארד דיסק שעובד בדוק (מתקין חלק את הXP על הפנטיום 3 השני שלי) והחלפתי את הסידירום לצורב שעובד גם הוא מצויין והמחשב לא מפסיק לקפוא במהלך התקנת הווינדוס... פעמיים הוא קפא ב56% ופעם אחת במקום אחר לגמרי בהתקנה ואז כבר הפסקתי לנסות... חשבתי שאולי למישהו פה יהיה רעיון מה זה יכול כבר להיות המליצו לי כשנתנו לי אותו גם לעדכן את הביוס, אבל אני לא מוצא את הדגם על הלוח ולא מצליח להפעיל עליו ווינדוס כדי לבדוק בתוכנות ניטור חומרה את דגם הלוח =\ יש רעיונות? נ.ב. למרות שזה בעיה במהלך התקנת הווינדוס, זה פורסם כאן כי לדע…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היי, התקנתי כונן דיסקטים שהוצאתי ממחשב אחר בתוך המחשב המחשב, המחשב מזהה את הכונן דיסקטים והוא מופיע במנהל ההתקנים של המערכת, והלד לו מהבהב כאשר מכניסים דיסקט. כשאני מנסה לפתוח את תכולת הדיסקט דרך "המחשב שלי", אני מקבל את ההודעה הזאת שמצורפת בתמונה. למישהו יש מושג מה הבעיה? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני כמה ימים נשרף לי רכיב על לוח האם. הבעיה היא שמכיוון שהוא שרוף, לא ניתן לקרוא את הכתוב עליו ולכן איני יודע את סוגו. הרכיב מוקף באדום בתמונה המצורפת. אם למישהו מכם יש לוח אם דומה אני אשמח לקבל את הכיתוב על הרכיב או תמונה מפורטת שלו שאוכל לקרוא את הכיתוב. הרכיב הוא באריזת PZT (למי שמבין קצת). תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כל מה שאני כותב באינטרנט לא משנה איפה (גוגל ,חיפוש בפורום)הוא כותב בשפה מוזרה.. לדוגמה במקום ד' הוא רושם נקודתיים אבל זה רק באינרנט .. לדוגמא עכשיו אני כותב את ההודעה בכתבן ומעתיק לאינטרנט בשביל שבוא יכתוב את זה נורמלי.. זה קרה לי אחרי שמחקתי 4 קבצים בגלל שנדבקו בווירוס כנראה שזה מזה.. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שאני לוחץ על תוכנה למשל לוקח לה איזה 20 שניות עד שהיא פועלת, והמחשב בכללי מאוד איטי. זה רק התחיל היום, והפעם האחרונה שפירמטתי זה היה לפני פחות משבוע. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום יש לי את הלוח הנ"ל והוא ניקנה ברשת KSP.....כן כן לעשות פרצוף....מסתבר שקניתי לוח עם כרטיס קול במצב מוזר. המערכת הפעלה מזהה את הכרטיס ואפילו מפעילה אותו אבל היציאה OUT עצמה שרופה או לא תקינה.מצב לא הגיוני בכלל.שאלתי היא כזו : מכיוון שזה סוקט 939 ואין כאלה לוחות יותר בחברה וגם לא מיוצרים כאלה על ידי אביט (נאמר לי על ידי חבר שקרוב לעניין) אני מסתכן בקבלת לוח אחר וירוד מבחינת פיצרים. אפשר לקנות כרטיס קול ב 130 שקל ולסגור את העניין או לשלוח את הלוח לתיקון בחול ולחכות חודש פלוס מינוס.ולכו תדעו מה אני אקבל בחזרה. מה אתם מציעים אני מתלבט כבר קרוב לשבועיים.חשוב לציין שזה היה הלוח KN8 האחרון ברשת והיו חסרים אביזרים בקופסא בזמן הקניה ש"השלימו" לי אחרי שבאתי ושאלתי…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי סרטון שהוא שוקל 780 ואני רוצה לעלות אותו לאתר אבל הוא רק מעלה עד 300 או 400 אני אוכל אולי להקטין אותו למידה שציינתי או פשוט להביא לי קישור לאתר שמקבל מעל ל780 ככה אני אוכל לעלות אותו
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בעיה שקרתה למחשב של חבר ובגלל שניסיתי לעזור לו אז אני שואל פה. אז ככה: לפני כמה ימים הלוח שלו התחיל לעשות רעשים מדי פעם ואז בכלל הפסיק לעבוד, כל פעם שהוא לחץ על הכפתור הדלקה כלום לא הגיב. באתי לבדוק את המחשב ושמתי לך שהמאוורר של המעבד היה מלוכלך בצורה מטורפת ובקושי הסתובב. אחרי פירוק של גוף הקירור וניקוי יסודי שלו התפניתי לבדוק את הלוח בצורה רצינית יותר, והבעיה עדין המשיכה... המחשב פשוט לא מגיב לכלום. ניסיתי להחליף ממש הכל במחשב: זכרונות, כרטיס מסך, הארדיסקים ואפילו כונן דיסקטים, שום דבר לא עזר. למרות שהספק היה נראה לי תקין לחלוטין (וזה גם היה ספק טוב דוקא) החלטתי לנסות ספק אחר, ובאמת שחיברתי אותו אני שם לב שהלוח פתאום נדלק אבל אין לי שום תצוגה, לאחר מבט נוסף בלוח שמתי לב…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
sun disk cruzer micro 2.0 GB חדש בן שבוע + מחבר פעם ראשונה למחשב - מזהה אבל מודיע על בעיה בדרייבר - לא נתן לשמוש שולף החוצה (לא מופיע ב safely remove hardware ) מכניס שוב - מזוהה ועובד כתיבה/קריאה אחרי כחמש דקות IDLE לא נתן לקרוא או לכתוב - תוקע את הexplorer לפעמים גם תוך כדי קריאה נותן הודעת שגיעה אותו הדבר גם אחרי optimize for performance ניסיתי פרמוט וcheck disk אין בעיות ואין שפור כמובן שכל שאר התקניי USB עובדים ללא בעיה: DOK ג'נרי, edimax wireless lan usb ,iriver h300 ,logitech g5 כבר שלחתי email לפנדה בקשר להחלפה אבל אם למשהו יש פתרון מהיר יותר....
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור מכשיר MP3. אני מכניס אותו לחיבור הקדמי או האחורי של המחשב הסייר נותן לו אות אבל שפותחים את הכונן לא רואים את הקבצים והספריות ולא ניתן לעתיק קבצים למכשיר פתחתי את ניהול הדיסקים ולא רואים את הדיסק והאות של המכשיר אני רוצה לציין שמכשיר עובד בחשבים אחרים בלי בעיות ובמחשב הזה מחוברים ל- USB גם מודם חיצוני ומדפסת והם עובדים מצויין ללא בעיות כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
תוכלו להציץ בתמונה הזו ולומר לי האם ישנו משהו חריג או טעון שיפור מבחינת הטמפרטורה של החומרה שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק 160GB שהיה מחולק ל-2 Partitions כונן C למערכת ההפעלה והתקנות למינהן (כ-40GB) וכונן D לנתונים וכל השאר (כ-120GB). לאחר ההתקנה (הכ"כ מייגעת והפרטנית) ביצעתי Ghost לכונן C ושמרתי את ה-Image בצד לעת צרה. (כפי שכבר מובן העת צרה הגיעה...) סמוך ובטוח שהנה יש לי Image לעת כזו, "שפכתי" אותו ברוב טיפשותי, כנראה, במקום רק על כונן C - על כל הדיסק (במקום partition from Image - כנראה שביצעתי Disk from Image) , שורה תחתונה מה שקרה לי זה שבסוף הדיסק לא עלה (מודיע בשלבי עלייה ראשונית של המחשב שלא נמצא boot device ומערכת הפעלה) וכשחיברתי את הדיסק למחשב אחר (כ-Secondary) רק על מנת לבדוק מה מצב הנתונים התחוור לי (מה שכבר חשבתי שקרה) שישנו עכשיו רק Partition אחד (בגודל של של כ…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מסך לפטופ של מכשיר שהתקלקל, רציתי לחבר את המחשיר למחשב נייח ישן שיש לי כי המסך שלו נשרף (של המחדב הנייח הישן) מצאתי את ה pinouts של דגם מסך הלפטופ שלי אבל אין לי מושג מה אני עושה הלאה איך מתאמים בין היציאות ויציאות חיבור החשמל גם. זקוק לעזרה כמה שיותר מהר. תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS P5B DELUXE וספק של ENERMAX LIBERTY 400W, גם בספק וגם בלוח יש אפשרות לחבר בחיבור ATX 4PIN או EATX 8PIN. איך אני צריך לחבר? ומה ההבדלים?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
התקנתי XP PRO עם הלוח הזה ועם כל הדרייבירים הכי חדשים מאתר היצרן. הביוס מעודכן להכי חדש. הבעייה היא שהוא לא נותן לי יותר מ24BIT צבע, לא משנה מה הרזולוציה וגם אם אני מבטל את הhardware acceleration. כשאני מכניס כרטיס מסך חיצוני לAGP, הוא כן עובד על 32BIT (הבעייה היא שהכרטיס שייך למחשב אחר, אז אני לא יכול להשתמש בו). יש למישהו הצעות מה יכול לעזור לי להגדיר אותו ל32BIT ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P5B DELUX ורמקולים logitech z5500 הכל מחובר נכון הדרייבר מעודכן שומעים סאונד שמתגבר ונחלש כל הזמן כאילו יש לו מצביי רוח המחשב מכוון ל5.1 מה יכולה להיות הבעיה?? הכל מוגדר טוב בדקתי ובדקתי שוב הכל וזה לא משנה איזו תוכנה אני משתמש
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אהלן אנשים לאחרונה קניתי כ.רשת אלחוטי בהתקן USB חיברתי אותו למחשב אך הוא מודיע לי שהתקן זה לא מוכר למרות שהתקנתי את הדרייברים ופותח לי חלון ליד השעון המתריע על הבעייה. ניסיתי מספר דברים : 1.הסרה והתקנה של מנהל ההתקנים ( USB ROOT HUB ). 2.חיבור של DOK לבדיקה האם הבעייה ברכיב. 3.שחזור של מערכת ההפעלה למועד מוקדם יותר בו לא הייתה בעייה עם מנהל ההתקן. לצערי לא נפתרה הבעייה עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המחשב נישא ברגע שהוא עולה לווינדוס איך שהוא עובר את המסך הראשוני (שהוא טוען את עצמו הקווים שעוברים) עוד לפני שמגיע לווינדוס הוא עושה ריסט לעצמו ומגיע לתפריט אתחול אי אפשר להיכנס למצב בטוח אי אפשר לעשות שחזור מערכת אפילו "הפעם האחרונה שהמחשב עבד כמו שצריך" אי אפשר לעשות מה אני עושהההההההה? לפני שאני מפרמט נ.ב זה מחשב עם בעיה בבטריה אז הוא פועל רק עם חיבור לחשמל אם זה משנה משהו תודה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
טוב אז רציתי לפרמט את ההרדיסק דרך פרטישן מג'יק והוא רושם BAD , אני עושה מקש ימני פורמט ואז הוא מזהה אותו אבל כשהוא בא לבצע את הפעולה אחרי הריסט הוא רושם BAD 100% ואז עוד ריסט וזה חוזר לוינדוס ולא קורה כלום הוא עדיין רושם BAD , יש לציין שבדקתי בד סקטורים לא נמצאו כאלה ,ההר דיסק עובד מעולה מותקן עליו VISTA אולי בגלל זה? , לא מאמין בכל מקרה אשמח לעצות. תמונה: http://www.2send.us/picture.php?file=9657f6b169.JPG
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=12&XLID=0&UID=8085471 זהו תותאות של בדיקה של תוכנה 3DMARK מה אתה חושבים על זה זה תוצאות טובות? נ.ב אני לא חושב כי יש לי את המשחק call of duty 1 ועל רצולוציות גבהות הוא לא עובד חלק..
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מקוווה שזה קשור לפה! אם לא סליחה. יש אל פסק כבר 3 וחצי שנים כל הזמן הוא עבד מצויין! ואחרונה הוא התחיל לצפצף. מה זה מוזר שהוא לא מצפצף ישר איך שאני מדליק את המחשב אלא אחרי 3 3.5 שעות. בהתחלה חשבתי שזה הסוללה וקניתי חדשה וזה לא עזר... הכול אותו הדבר מה יכולה להיות התקלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנייד של HP DV6000 בכללי אני מרוצה ממנו, אבל לפני כמה ימים כנראה שהבת שלי או מישהו אחר נגע ושיחק קצת בהגדרות. אני לא רואה מספיק בהיר, איך אני משנה את הבהירות של המסך ליותר בהיר\קהה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-