עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by jfkk,

שלום ח שלי 2בעיות במחשב 1 לאחר כיבוי והדלקה של המחשב . מערכת ההפעלה עולה לשחב של מסך ה- windows string לאחר מכן מסך שחור http://i.imgur.com/htd2zob.jpg 2 אני מנסה להיכנס למצב בטוח אני מקבל את המסך הזה סדר בבוט תקין (ה hdd ראשון ) מערכת הפעלה win 7 hom

• 20 תגובות
    • 6k צפיות
  2. אמא שלי מומחית בלגרום למחשב להפסיק לפעול. קודם כל היא תקעה את הכפתור של הPOWER, אחרי שהצלחתי לשחרר אותו, אני לוחץ עליו, המאווררים מתחילים להסתובב, אבל אין כלום על המסך, ניסיתי חיבורים שונים,מסכים שונים, שום דבר. ניסיתי להדליק את המחשב בעזרת כפתור הRESTART והתוצאה הייתה זהה. אה ואי אפשר לכבות אותו, זאת אומרת שלחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי לא עושה כלום אחרי שהדלקתי, אפשר לכבות רק עם ניתוק חשמל. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Eli100,

שלום, יש לי בדיסק קשיח החיצוני שלי WD PASSPORT 250GB 2.5" יש לי בוא מלא דברים והכל עבד תמיד הייתי מנתק אותו שהייתי מסיים ועכשיו שהלכתי לבסיס שכחתי אותו מחובר אז הוא היה מחובר שבועיים ועכשיו שבאתי להכינס אליו זה פתוח לי הודעה קטנה "הדיסק בכונן I איננו מאותחל, האם ברצונך לאתחל אותו עכשיו?" איך זה קרה פתאום? יש לי שם הרבה דברים חשובים שאני צריך... יש סיכוי להציל אותו?? תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  4. אוקיי אז היו לי בעיות ריסטים במשך יותר מדי זמן (5 שנים) מאז שקיבלתי את המחשב...בהתחלה בגלל התחממות של הרכיבים...במשחקים...אחרי זה היו בעיות עם הספק...וכנראה הייתה בעיה שתמיד נשארה ולא נפתרה...את הלוח החלפתי פעמיים או שלוש לא זוכר...בסך הכל נראה לי את כל החלקים החליפו לי לפחות פעם אחת.. בכל מקרה ראיתי שהצעתם בFAQ לאפשר לראות מה המסך הכחול... קיבלתי שניים בחצי שעה ככה (שלשום) וראיתי גם באותו יום שהצעתם לבדוק עם התוכנה Memtest 86 את הזכרונות...יש לי שניים של 256MB 400 ב dual channel...בדקתי מצא יחסית מהר...10 errors...פחות מחצי שעה...אז הפסקתי את התוכנה...ואתמול עשיתי כמו שאמרתם בדקתי כל אחד מהם בנפרד...14 שעות עברו והתוכנה עדיין לא סיימה...אבל לא מצאה כלום...עשיתי גם לשני…

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  5. יש לי צורב DVD של LG שזה הדגם המלא שלו: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B DL13 - הגרסה האחרונה מעודכנת: DL13 הבעייה היא כזאת: הצורב לא קורא לי דיסקים של DVD ולא צורב אותם... אבל דיסקים רגילים CD-R הוא קורא וצורב... ככה שבעצם נהיה לי צורב רגיל ולא DVD!!! בבקשה אני לא יודע מה כבר לעשות@!@@ תודה לכל מי שעוזר...עזרתכם דרושה בדחיפות!!! :s05:

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by yossi126,

בזמן האחרון אני חווה זמני פתיחה קבצים מכווצים בזמנים לא הגיוניים. יש לי Q6600 וזכרונות 4ג'יגה. אני בינתיים עם XP 32 ביט ככה שהמערכת מזהה 3.35 ג'יגה זכרון. לדוגמא קובץ של ג'יגה שאני עושה לו UNRAR מסתיים לאחר 8 דקות! מה יכול להיות פתרון לבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by shlomi7293,

שלום חברים, לא מצליח להיכנס לפירמוט שנמצא בדיסק און קי. כל פעם הווינדוס עולה /: מצ״ב תמונה מהביוס. תמונה ראשונה זה ביוס כללי תמונה שניה זה האפשרות הראשונה . ( hard disk boot priority )

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. קצת דחוף|| יש לי מחשב ישן שאני רוצה להוסיף לו זכרונות, אבל לא מצאתי במפרק של הלוח אם את המהירות תמיכה של הזכרונות... זה הלוח-אם http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=202&l1=3&l2=12&l3=45

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  9. היי. מאיזה שהי סיבה הכרטיס מסך הפסיק לעבוד מוצג error 28 מהdevice manger מוצג הerror הזה Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) התקנתי דריוורים מחדש אפילו פירמטתי וכלום לא עוזר. למיש'ו יש פתרון או שזהו הלך הכרטיס? הכרטיס זה NVIDIA GeForce 8800 GTS אני אשמח לתשובה תודה רבה

10. שלום! יש לי בכיתה איזה ילד אחד שכל הזמן פורץ לי לג'ימייל , בלי סיבה, פשוט ילד משועמם... נמאס לי כבר, הוא משיג משם את הססמאות של כל הדברים שלי! כולל סטים, מסנג'ר אייסיקיו וכל הפורומים... הנה פעם אחת הוא פרץ לי לפה והתחיל לקלל מישהו... יש דרך למנוע את הפריצה? אני יודע שהוא עושה את זה בלי קשר למחשב שלי, ז"א הוא לא פורץ לי למחשב, אלא דרך האינטרנט לג'ימייל.... זה ממש מעצבן, הוא גם התחיל לשנות לי ססמאות! בבקשה תעזרו לי, יש משהו שאני יכול לעשות כדי להפסיק את זה? לפרק אותו מכות זו האופצייה האחרונה שלי, רק אם לא נשאר מה לעשות אני אשתמש בה... מה שממש לא בעיה כי הוא ממש קטן וחלש...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום החלפתי לוח אם במחשב שלי ללא פירמוט המחשב. רציתי לדעת אם זה דבר הלכתי שיש קונפליקטים (רסטרים ,קצת מסכים כחולים) אמרו לי שלאחר פירמוט והתקנת דיסק הלוח לא יהיו בעיות מהסוג הזה. זה נכון? האם ביכלל צריכים להיות בעיות כאלה או שזה מנסיבות אחרות . תודה רבה ויום טוב. עריכה: פירמטתי הכל בסדר עכשיו , תודה לכולם על העירנות

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by RoyShefy,

אחרי הOC מ2.6 ל3.4 המחשב פשוט לא עולה והמנורה שבמסך מהבהבת! לא יודע מה לעשות.... תעזרו אנשים

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by pop,

שלום, וינדוס מזהה את הכונן כנשלף, הכל עובד יפה , מה ??? תודה עופר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  14. זה סדר האירועים שקרו מאז שפתחתי את המחשב בבוקר: 1) לחצתי על כפתור ההפעלה, ובמסך הראשון מפתיחת המחשב כתובה שגיאה: oc fail please enter setup to change oc fail settings זה כבר קרה לי בעבר, ופתרתי את הבעיה ע"י החלפת המאוורר של המעבד. כיביתי את המחשב ע"י לחיצה שוב על כפתור ההפעלה. 2) ניסיתי לפתוח את המחשב שוב, אך עכשיו שום מסך לא עולה, אלא רק צפצופים צורמים מתוך המחשב. (כשלפניהם היה סוג של "טיקים" כאלה). הוצאתי את המחשב מהחשמל והוא נכבה. 3) בהפעלה שלישית של המחשב, השגיאה מהשלב הראשון חזרה. מה לעשות? מהי הבעיה? תודה לעוזרים מראש

• 22 תגובות
    • 5.9k צפיות
  15. היי, כל המשחקים עולים לי מחולנים ולא במסך מלא (יש לי כרטיס רדאון 9600), בדקתי בקיצור דרך שאין את שורת ה WINDOWED, ביטלתי את כל הפילטרים, הסרתי והתקנתי דרייברים, לא עבד :-[ מה לעשות? תודה רבה!!, יאיר.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  16. אורח מישו
    Started by אורח מישו,

היי, יש לי בעיה. כשאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לטעון את ווינדוס ואז פתאום עוצר ופותח מסך כחול עם הודעה שוינדוס לא יכל להיטען בגלל בעיה באיזה מסמך מערכת (משהו כמו SNPVU.SYSׂ - לא זוכר בדיוק...). בכל אופן הוא מציע לעשות ריסטארט כדי לסדר את זה. אח"כ הוא עושה ריסטרארט וחוזר בדיוק לאותה הבעיה. יש שם אפשרות לשעשות תיקון לקבצי ההפעלה אבל זה לא עוזר... מה אתם אומרים? (תודה מראש!)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by event,

עד עכשיו לא ממש שמתי לב לזה, אבל כשחיברתי אוזניות לרמקולים אפשר לשמוע רעש של "שלג" או "גשם" איך שבא לכם לקרוא לזה. שמתי לב שכאשר המעבד\כ.מסך מעבד מידע הרעש גובר - לדוגמא כאשר נכנסים לאתרים חדשים או כשמפעילים תוכנה. ניסיתי להדק את החיבורים וזה לא ממש עוזר. בהתחלה האוזניות היו מחוברות דרך הרמקולים של לוג'יטק. אז ניסיתי לחבר ישירות דרך החיבור הקידמי של המארז. והרעש עדיין קיים (מה שמגביר את החשב שזה בעיה של הק.קול\לוח אם) איך אפשר לטפל בבעיה? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! אתמול החלטתי לעשות קצת סדר במחשב אז הוספתי מאורר 80 נקיתי אבק. פרקתי את הכרטיס מסך כדי לנקות את ההיטסינג ניקיתי הכול והחזרתי. הדלקתי את המחשב והכל היה כרגיל אבל מתי שנכנסתי ל nfs והתחלתי לשחק אז המשחק עושה תקיעות קטנות מדי פעם ולפני שפרקתי המשחק לא היה נתקע בכלל, זה לא בעיה של חום כי כלום לא הספיק להתחמם. מה זה יכול להיות ? תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by mbgur,

שלום לאחרונה אני "מפוצץ " בפירסומת שאני מקבל מכל מיני סוגים כמו מבחני טרוויה , מגרדים וטסים , משחקי פוקר למינהם ועוד (לא לתיבת הדואר) דרך האיטרנט , עלי לציין שמעולם לא נרשמתי וגם לא מסרתי מס' טלפון . מחקתי cookues,temporary internet files סימנתי " v " ב turn on pop-up ווגם ביצעתי reset אבל זה לא עוזר אני ממשיך לקבל אותם , פניתי לספק האינטרנט ותשובתו היתה שאין באפשרותם לחסום אבקש את עזרתכם כיצד לחסום את הפרסומות תודה

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  20. Started by tovtov,

שלום, אני מרכיב עכשיו מחשב חדש במארז CHEMBRO יש למארז יציאות של נורית HD יש שני חוטים - אדום ושחור - האם האדום זה פלוס? בנוסף יש סימון על המחבר הזה של אות S עם חץ לכיוון החוט השחור מה הסימון "S" אומר. תודה , אני ממתין לתשובה לפני שאני ממשיך.....

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by getsome,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי .. הרכבתי לפני בערך שבועיים מחשב חדש ולפי מה שהבנתי (ולפי הכסף שהוצאתי) הוא אמור לעבוד מעולה .. במיוחד במשחקים הנה המפרט: intel core i7 3820 3.60 ghz gigabyte x79-ud5 שני דיסקים קשיחים של SSD כל אחד שישים גיגה עשו לי להם רייד 0 שני כרטיסי מסך hd radeon 7970 כמובן שעשיתי קרוספייר high power 1000w זה מה שאני יודע על המפרט .. אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי מה לדעתו החוליה החלשה פה ולמה הFPS שלי לא גבוה אני מאוד אשמח

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  22. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי מחשב של lenovo עכשיו כל פעם שאני מגליק אותו הוא רושם לי שיש עדכונים לתוכנות שבאו עם המחשב השאלה שלי האם מומלץ לעדכן או לא ? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  23. שלום רב, לפני כ- 3.5 חודשים קניתי מחשב כזה: CORE2QUAD Q9550 OCZ 4GB 800MHZ HITACHI 500GB SAPPHIRE HD4870 THERMALTAKE SOPRANO+THERMALTAKE 550W אז הבעיה היא שכאשר אני מדליק את המחשב הוא לא נידלק ורק אחרי שאני מנתק את הקבל של הספק מאחורי המחשב ולאחר מכן מחזיר אותו רק אז המחשב נידלק הבעיה קיימת כבר כ-חודשיים והיא מתחילה לעלות לי על העצבים. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by soundf,

האלן חברה... הכחלפתי במחשב של אחי את הוינלגון (מסך הפתיחה-"ברוך הבא") וכניראה זה שהחלפתי מקולקל... בכל מקרה בעקבות זאת המחשב לא פועל ... כלומר הוא נידלק אבל שמגיע למסך הברוך הבא כמובן שאני צריך לבחור בין המשתמשים ... אם יש לי מסך שחור(כך גם בF8) ואז אין לי אפשרות בחירה... אשמח להצעות פיתרון.. דרכים שחשבתי עליהם... 1.לקחת WINLOGON חדש ולהציב אותו במקום הישן בכך שאני יחליף מהמחשב שלי (יביא תהרדיסק) 2.לקחת תהרד דיסק לגבות את C ואז לפרמט שוב ..( אם חייב) אשמח לקבל פיתרונות אחרים אם יש לכם רעיונות ושתגיבו אם הגיוניים שלי... תודה רבה! :s05:

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  25. Started by asrok69,

http://img196.imageshack.us/img196/8705/128s.jpg חבר'ה מה אתם חושבים על הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.