תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
כבר כמה זמן שיש לי בעיה ממש מעצבנת.. המחשב שלי קורס סתם ככה ללא סיבה נראת לעין.. וזה משגע אותי.. אני חושב שהכל התחיל שהוספתי עוד 512 מ"ב זיכרון (המפרט שלי לא מעודכן בפורם.. יש לי כרגע 4 סטיקים של 256 מ"ב, סה"כ ג'יגה זיכרון), ו-UPS. אני לא יודע אם זה קשור, אבל חוץ מזה אני לא יכול לחשוב על שום שינוי שעשיתי שיכול לגרום לקריסות.. מה שמוזר זה שאם אני משחק משהו על מסך מלא המחשב לא קורס, אבל המחשק יקרוס.. זה קורה לי עם אובליבון ועם האלף-לייף 2/קואנטר סטרייק, ואם אני סתם גולש באינטרנט או שהאימיול/ביטורנט פתוח המחשב עושה לעצמו ריסטרט ללא אזהרה.. שתי הבעיות האלו התחילו באותו זמן ממה שאני זוכר.. יכול להיות שבגלל שהוספתי זיכרון אני צריך לשנות משהו בהגדרות של הווינדוס ולכן המחשב קורס?…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן ומקווה שהגעתי לפורום הנכון, כי אני כבר לא יודע אם הבעיה היא חומרה או תוכנה, הבעיה היא כזאת מחשב פנטיום 3 מתעקש לעלות דרך כונן A למרות שהוא לא קיים כלל במחשב ומבוטל ב BOOT הסידי רום מוגדר כראשון בעליית המחשב ואחריו הדיסק הקשיח, גם ניסיתי שהדיסק הקשיח ראשון וכלום לא עזר בתודה מראש יוסי
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום! רכשתי מאיץ גרפי של asus דגם: x1950xtx crossfire מהכרטיס יוצא כבל עם שני יציאות מתח אני מחבר אותו לחריץ ולאן אני אמור לחבר את המתח יש על הלוח חריץ של מתח עם 4 פינים האם אני אמור לחבר אחד מהכבלים או שאני אמור לחבר את שניהם למקום אחר על הלוח תעזרו לי נ.ב. הכבל שיוצא מהכרטים בא עם 4 פינים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי היום נתקלתי בתופעה מוזרה שבה כול משחק שאני משחק בו זורק אותי חזרה לDT ולפעמים מראה הודעת שגיאה של "התוכנית צריכה להסגר" או משו בסיגנון,בעיה מסוג זה לא קרתה בעבר מעולם בדקתי לסוסים טרויאנים\ספייווארים עם XOFTSPYSE 4.29.220 וANTIVIR ולא מצאתי כלום מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכונן די וי די ,הבעיה היא שהכונן פשוט מפסיק לזהות את תכולת התקליטור לאחר מספר פעמים ובעיקר אחרי צריבה . אני יכול לצרוב דיסק די וי די והפעולה תצא ללא תקלות ואז כאשר אני מכניס את הדיסק הכונן פשוט לא מצליח לזהות אותו,וגם הוא לא מזהה די וי די אחרים. לפעמים כאשר אני מאתחל את המחשב אז הכונן מצליח לקרוא את התוכן של הדיסק דד וי די. חשבתי שהכונן תוצרת חברת "פיליפס" התקלקל אז קניתי חדש מתוצרת "teac" ואז הבעיה פשוט חזרה על עצמה,שמתי לב ש"בכלי ניהול" של חלונות ב"ניהול דיסקים" המערכת מזהה את התקליטור די וי די ואת תכולתו אולם כאשר מנסים לפתוח אותו אני מקבל הודעה שאין דיסק בכונן. החלפתי את כבל הנתונים שמחבר את הכוננים ללוח האם בכבל חדש ,אבל הבעיה חוזרת על עצמה. האם יכו…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני לא יכול לעשות ריסטרט למחשב, כלומר, אני יכול, אבל אחרי שאני עושה ריסטרט והווינדוס במסך השחור שבו הוא מתחיל לעלות, הוא אומר לי שיש בעיה שהוא לא יכול/צריך לעשות boot from cd משהו בסגנון וככה הוא נשאר ואי אפשר לעשות כלום. מה שמעניין זה שזה קורה רק כשאני עושה ריסטרט, ואז נשארת לי אפשרות רק לכבות את המחשב ולהדליק מחדש, אז הווינדוס עולה כמו גדול. מה הולך פה ומה הבעיה? אני צריך לדעת מה אפשר לעשות עם זה, כי אני לא יכול להתקין מלא תוכנות למחשב, כי כל תוכנה דורשת לעשות ריסטרט על מנת שהשינויים ייכנסו לפועל, ואז כשאני עושה, הווינדוס לא עולה כמובן, אני חייב לכבות את המחשב, להדליק מחדש, ואז כל השינויים לא נכנסים לתוקף ואני לא יכול להתקין כלום. בתקווה שתעזרו לי Smiley זה די דחוף, כי …
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום! חיברתי למחשב כבל USB - COM והתקנתי אותו בעזרת דריבר מהאינטרנט. המחשב מזהה את היציאה כיציאת COM 12. התקנתי תוכנה לשליטת על UPS (שלו יש יציאת COM בלבד), עכשיו התוכנה מזהה משום מה רק עד יציאת COM 6. ועכשיו לשאלה: האם יש אפשרות להחליף את המספר של היציאה ל-3-6 איכשהוא??? (חיברתי וניתקתי כמה פעמים את הכבל וזה רק הפך את זה מחיבור COM 10 ל-11 ואז ל12....) בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית e6300 עם גיגה זיכרון הכל היה בסדר עד לפני כמה ימים... פתאום התחלתי להרגיש איטיות ועכשיו כשאני פותח קובץ מקובץ ב rar של 350MB לוקח לו יותר מ 1 לסיים לפני זה, זה היה לוקח לכל היותר 10 שניות, יש לי גם אוברקלוק ל 2.8mhz. הטמפרטורה לא עולה על 35 למעבד גם במאמץ, בדקתי וירוסים עשיתי איחוי לכונן הכל רק שום דבר לא משתנה... במה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך של GAINWARD 7300GT וכשאני עובד עם הווינוס הטמפ' שלו היא בסביבות 50-55 אבל כשאני מפעיל משחקים כבדים הוא מטפס ל 65-70 אבל המשחק עדיין זז חלק . זה נורמאלי או שצריך לקחת אותו לחנות שיבדקו אותו?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
במשחק פיפיא 2002 אני מצליח להיכנס למשחק והכול גם לבחור קבוצות אבל לפני שהוא מפעיל את המשחק הוא יוצא אם מישהו יכול לתת פתרון לבעיה אני ישמח ודרך אגב ניסיתי המאפינים להפעיל דרך 256 צבעים ורזולוציה נמוכנה לא עזר וגם הכי גבוהה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים מחשב שהרכבתי אותו לבד והתקנתי בו מערכת הפעלה XP , מה שמוזר כשאני שומע מוסיקה ומשחק במחשב הווליום משתנה פעם גבוה ופעם נמוך זה משגע אותי איזו בעיה יכולה להיות ???? יש לי לוח 965P-S3 של GIGA יש לציין שאני שומע באוזניות אין שום בעיה, הבעיה כשאני מחובר לרמקולים DELL 5.1 תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל אני מעונין לעשות לו עדכון ביוס ככה שהוא יתמוך ביותר זיכרון RAM מעל 384 איך אני יכול לבצע זאת אני הורדתי את כל הקבצים הדרושים יש לי כונן פלופי הכל מוכן מחשב פנטיום 3 444 מה"ץ xp pro + sp2 בעברית יש לי את הידע הנחוץ טכנאי PC רמה בינונית + אני עשיתי כמה פעמים בעבר עידכון ביוס אבל רק למחשבים עם דואל ביוס ככה שאין בעיה לשחזר תודה על כל העזרה ניסים
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אין וירוסים, חשד לבעיה ברשת כי ה TASKMANAGER נתקע שאני מעביר לדפדפת של NETWORKING. אני מוריד את ה EXPLORER.EXE דרך ה TASK MANAGER ואז מפעיל אותו מחדש וזה מסתדר..בערך אבל זה חוזר כל כמה זמן... למישהו זה קורה? WINXP PRO SP2
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי אנשים ! המפרט שלי :מעבד INTEL PENTIUM D 930 לוח אם gigabyte GA-8i945P-G כרטיס מסך GeForce 7600GT זכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM מערכת הפעלה windows xp 64 bit פירמטטי את המחשב לפני כמה ימים לאחר שתוכנת אנטי ספאם תקעה אותו בכל פעם שעבדה. לפני כן, המחשב עבד בלי שום בעיות, הייתי מריץ כמה תוכנות כבדות במקביל בלי שום בעיה. מאז הפירמוט המחשב נתקע כל כמה דקות, לא מתכבה ולא סוגר יישומים. הבעיה היא שחבר שלי שנמצא עכשיו בחו"ל התקין לי את המחשב בפעם הראשונה. יחד עם הדרייברים שקיבלתי עם המחשב הוא התקין גם את הדרייבר הבא מדיסק פלופי שהוא יצר : The Intel® Matrix Storage Manager is designed to provi…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
-
התקנתי בלותות' במחשב והכל בסדר... יש לי כרטיס רשת אלחוטי שקולט מראוטר של מחשב אחר בבית. הבעיה היא שהבלותות' מזהה את הפלאפון אבל הוא לא יכול להעביר אליו כלום... אם אני אנתק את האינטרנט אז הבלותות' יעבוד, והפוך! איך אני גורם לשניהם לעבוד יחד במקביל ללא הפרעה? ההודעת שגיאה היא: service discovery failed
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי רשום למטה, תתעלמו מהא"ק - הכל חזר לסטוק. היה לי twinmos speed premium 512, חשבתי להוסיף עוד חצי ג'יגה לפני שאני מתקין ויסטה. הזמנתי סטיק של twinmos twister משום שה speed premium כבר לא נמכרים. מהרגע שהתקנתי את הזכרון - סיוט. בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוסים, מכיוון שאני בצבא וחוזר לפעמים רק אחרי שבועיים, ואחותי כל הזמן מצליחה להתקין כל תוכנה שמסתובבת באינטרנט. אז ניקיתי וירוסים, וספייוור, אבל זה לא ממש עזר. ריסטים בלי סוף, גם ב SafeMode. יש לציין שהזכרונות עבדו ב Dual. החלטתי להתקין ויסטה למרות הכל, פירמטתי והתחלתי את ההתקנה, רק עם הסטיק המקורי. אחרי שההתקנה הסתיימה החזרתי את הסטיק, והופה - הויסטה הכלל לא עולה, אלא מתבצע ריסט בשלבי העליה המוקדמים. יש לציין ש…
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי. לאחרונה רכשתי סטיק של טווינמוס טוויסטר, שאותו הוספתי לסטיק של טווינמוס ספיד פרימיום. אחרי שהתחלתי לקבל המון שגיאות וריסטים, פירקתי את הסטיק החדש, התקנתי ויסטה, הכל טוב ויפה. הלילה הרצתי ממטסט על הסטיק הישן, הכל טוב. אח"כ על הסטיק החדש, הכל טוב. ברגע שהרצתי את שניהם ביחד, קיבלתי עשרות אלפי שגיאות. שמתי לב שאני מקבל את כולם במבחן 8 (Modulo 20 - ones&zeros), כאשר מיקום השגיאה דומה - ????????0x כאשר הסימני שאלה מציינים מספרים משתנים, אבל האפס בהתחלה נשאר. אני מניח שזה אומר שמדובר באותו הסטיק. מה אני יכול לעשות?? נדב.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן. יש לי פה לוח אם של PCPARTNER עם מעבד PENTIUM 3 בסביבות 800GHZ. הביוס מודיע על CHECKSUM ERROR אם אני לא טועה, ומחפש עדכון מדיסק... ככה קיבלתי את הלוח אם הזה, והוא לא מראה שום מספרים ושום כלום למעט ההודעת שגיאה הזו, ככה שאין לי את המספרי ביוס הרצויים... כל מה שאני יודע עליו: בקצה הלוח מודפס: 35-c931-00-21 לעזאזל עם חלונות, הסדר הנכון משמאל לימין הוא 35 - c931 - 00 - 21 על הרכיב ביוס כתוב: award pci/pnp 686 227932383 יש רכיב גדול אחד של VIA ועליו כתוב vt82c596b ויתר הרכיבים, רובם לפחות, הם של ITE וכתוב עליהם: IT8671F-A האתר של AWARD (שהפכו לפוניקס) אומר לפנות לאתר של PCPARTNER, ובאתר שלהם הנתונים שלי לא עוזרים בכלום! -בבקשה נסו לעזור לי... אגב, יש לי חילזון ענקי על החל…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שומעים פיצפוצים ב ITUNES.. וה EXPLORER נתקע(השורה הכחולה למטה לא מגיבה)... למישהו זה קרה גם?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
??? אני רוצה לראות אם זה תקין תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום רב, אנו מחפשים איש/אשת תמיכה טכנית טלפונית עבור לקחותינו בתחום התקשורת האלחוטית. (ידע בהתקנה והגדרת נתב, התקנת כרטיסים, הגדרות ורשתות). העבודה במשרה מלאה באזור התעשייה בברקן (15 דקות מראש העין, לפני אריאל). קורות חיים ניתן לשלוח למייל: jobs@intellinet.co.il או לפקס 03-9066921.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב נייד והתקציב שלי הוא 4000 עד 4500... אני רוצה מחשב טוב מהיר שיתאים למשחקים וכאלה שיהיה בו מקום 80 ג'גה שיהיה ג'יגה ראם בקיצור שיהיה מחשב מהיר ומתאים למשחקים תוכנות וכ'ו...רק מהאתרים האלה... http://www.wallashops.co.il/mall/cat...40-7-2-0-1-0-0 http://p1000.co.il/hot_sale_cat.asp?cat_id=1555&d_link=Cat_מחשבים%20ניידים%20ואביזרים תודה מראש.!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-