עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, חברה שלי דיווחה לי דרך הסקייפ (כך שלא ראיתי את זה בעצמי) על בעיה מוזרה שיש לה במחשב, וקיוותי שתוכלו לעזור לי לעזור לה לפתור אותה: כשהיא מדליקה את המחשב הוא לא נכנס לה ל-XP, אלא כותב לה את ההודעה הבאה: "ANALYZING NETWORK MEDIA TYPE". בנתיים, זה סופר לה שניות למטה וכתוב IT WILL TAKE SEVERAL SECONDS. לאחר מכן זה נעצר ומבקש שהיא תכניס דיסק אתחול, שאין לה. מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  2. קניתי מחשב בתחילת החופש היה לי איתו בעיות כי השארתי את הכונן הקשיח הישן. עכשיו מפני כמה ימים קניתי כונן קשיח חדש. עכשיו יש משחק בשם Americas Army שאני מנסה להוריד כבר כמה ימים . הורדתי אותו כבר איזה 10 פעמיים ואף פעם לא פעל טוב, אני מתכוון שהמשחק בא בקובץ winZip כזה רגיל 8 פעמיים שניסיתי לשים אותו בקובץ לא הצליח פעמיים כן הצליח אבל בהתקנה הוא אמר לי שהקבצי ההתקנה לא טובים. מפני שקניתי את הכונן קשיח הזה לא הייתה את הבעיה הזאת אבל כן הייתה בעיה בדברים אחרים. עכשיו פירמטתי תמחשב כמה פעמיים החלפתי אפילו דיסק של התקנה מ-SP2 ל-SP1. דוגמא למה שהוא נותן לי כשאני מנסה להתקין תמשחק: http://imgsrv.pic4u.co.il/dfc134b2d6dae7764e45bf93c45eaad0030000.aspx דוגמא למה שהמחשב נותן ל…

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by sheep,

בזמן האחרון יש לי בעיה בסאונד במשחקים, בכל שאר יישומי המחשב הסאונד פועל כרגיל... מה גם שבמשחק אחד (CIV:C) הסאונד כן פועל והכל טוב ויפה כשעשיתי Uninstall לדרייבר של הכרטיס קול (משום מה =/) משחק שעבד לי בלי סאונד שגם עכשיו אמור לפעול לי בלי סאונד עשה לי הודעת שגיאה שהמשחק לא יעבוד טוב בלי סאונד אבל עד עכשיו זה עבד בלי סאונד! זה לא מהכרטיס קול... מישהו יודע מה אני צריך לעשות?!!? אני כזה נוב בעינייני חומרה , טוב לא כזה נוב ... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  4. Started by squishy,

יש לי יציאת VGA מהמסך ו-2 אופציות לכניסה בכרטיס מסך - VGA ו-DVI. כשקניתי את המחשב והמסך קניתי גם מתאם בין VGA ל-DVI, חיברתי אותו לכבל של ה-VGA ואת המתאם עצמו לכרטיס מסך והכל היה בסדר. החיבור עבד מצוין ככה לפחות שנה וחצי. לפני כמה ימים המסך פתאום הפסיק לעבוד לי, וכשניסיתי לבדוק מה הגורם לתקלה גיליתי שכשאני מחבר את המסך לחיבור VGA רגיל הוא עובד, אך רואים הרבה פחות טוב. הסקתי שהבעיה היא במתאם וקניתי מתאם חדש - אך התקלה נשארה. חשבתי שאולי מקור הבעיה הוא בכבל VGA וניסיתי להחליף כבל עם מחשב אחר, אבל המצב נותר על כנו. מישהו יודע איך לעזור לי להשיב את המצב לקדמותו?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by smoke_man,

ערב טוב היום קניתי את הכרטיס 6850 של ג'יגבייט מ-ksp איך אני מחבר אותו למחשב הגיע איתו כבל עם פיצול לשני חיבורים תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  6. Started by Zuver,

יש לי ביומיים האחרונים בעיות מלחיצות מאוד עם המחשב... הכל התחיל ששיחקתי במשחק אתמול ואז התמונה קפאה ושמעו את הסאונד חוזר על עצמו, המחשב איתחל את עצמו אבל לא עלה עד הסוף, אחרי המסך של הלוח אם פשוט שוב איתחל את עצמו שוב ושוב ושוב ושוב ושוב עד שנכנסתי בקושי להגדרות(ולא שיניתי כלום) ואז הוא כבר עלה לגמרי היום בבוקר כשהדלקתי את המחשב הוא אפילו לא הגיע למסך הזה, פשוט השמיע קולות של התנשפות חזקה מהמאוורר וגם במחזוריות, ראיתי את הנורות של הכרטיס מסך מהבהבות, שוב סיבובים חזקים של המאוורר, שוב חלש, שוב נורות, שוב מאוורר וכו ואחרי כמה רגעים היה אפשר לשמוע צפצוף. אחרי שכיביתי את המחשב לכמה רגעים ושוב הדלקתי הוא עלה כרגיל. אני לא יודע למה אבל המצב הזה מוכר לי... זה מחשב דיי חדש, בן 7 …

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by Dr.Shon,

האלן יש לי מחשב חדש עם זיכרונות G.Skill 4GB Kit Ripjaws DDR3 PC3-1333 7-7-7-21 1.5v מעבד I5 לוח אם GIGABYTE UD3 בתחילת התקנה של מערכת הפעלה הופיע מסך של תקלה בזיכרונות MEMORY_MANAGEMENT הרצתי MEMTEST ויש המון תקלות הגיוני שזיכרון פגום או בעיה עם מתח? תודה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  8. היי. מאיזה שהי סיבה הכרטיס מסך הפסיק לעבוד מוצג error 28 מהdevice manger מוצג הerror הזה Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) התקנתי דריוורים מחדש אפילו פירמטתי וכלום לא עוזר. למיש'ו יש פתרון או שזהו הלך הכרטיס? הכרטיס זה NVIDIA GeForce 8800 GTS אני אשמח לתשובה תודה רבה

9. אהלן אנשים... קניתי בשעה טובה מחשב חדש: לוח של ASUS P5WD2 Premium, מעבד Intel P4 2.8GHz 920, דיסק 250 ג'יגה SATA2, וכו וכו' :-\ הדיסק מחובר בכניסת ה SATA1 של הלוח. העניין הוא כזה: אני לא מצליח להתקין WINDOWS ??? אני עם הגרסא האחרונה של ה BIOS בלוח (0606), הבנתי שצריך לעשות דיסקט של דרייברים ל SATA, דרך הדיסק של הלוח וזה מה שעשיתי. לקחתי דרייבר של Intel ICH7 64 bit RAID driver disk, לחצתי F6 במהלך התקנת WINDOWS, סיפקתי את הדרייבר ועדיין לא מתקין. 2 שאלות בבקשה: 1) מה ההגדרות האופטימליות של ה BIOS עבור ביצועים מקסימלים? 2) האם הדרייבר שלי נכון? האם לא צריך את Silicon image 64 bit SATA driver disk תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by rambo88,

שלום לכם יש לי שאלה יש לי מחשב פנטיום 3 אני מנסה להתקין בו אקס פי עשכיו פירמטתי את המחיצות שלו שמתי לו מחיצות חדשות [דרך הפורמט הרגיל] לאחר הפורמט הוא מבצע העתקה של קבצים ואז מגיע למצה של 39 דקות נותרו הכל עובר בסדר עד שהוא מגיע ל8 דקות אחרונות וזה נתקע ולא ממשיך החלפתי כמה דיסקים של אקס פי לא עזר שמתי סידירום חדש לא עזר שמתי מאורר במחשב לא עזר מחכה לתשובה ממכם תודה רבהה

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by dbx22,

כשאני מדליק את המחשב, אחרי שזה עובר את השלב של המסך הכחול של הdisk check זה מראה לשבריר שניה מסך כחול אחר ועושה ריסט, וככה זה ממשיך. אתמול הדלקתי בוקר את המחשב וזה היה ככה. בערב לפני זה הכול היה בסדר ואילו לא העליתי בדעתי שיהיה משהו כזה. מה לעשות? מה הבעיה? ואיך אפשר לתקן אותה? בבקשה זה דחוף מאד

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  12. יש לי 2 הארד דיסיקם אחד 250 ששם הWINDOWS מותקן ועוד אחד של 200 ששם כל המשחקים שירים סרטים וכו'....בקיצור התקנתי תויסטה על ה200 (כונן D) אחרי ששיחקתי בויסטה קצת והדבר היחיד שאהבתי שם זה המשחק עם המספרים.....החלטתי למחוק אותה והקטע זה שאני לא מעוניין לפרמט את כונן D כי יש לי שם תוכנות משחקים שירים ועוד הרבה דברים חשובים אז אני רוצה למחוק רק את התיקיות של ה VISTA ואין לי כוח להעביר 130GB לכונן C ואז לפרמט את D ............... ועכשיו הקטע זה שזה לא נותן לי למחוק יש תהודעה של ה EROR בכל מקרה אני צריך שתעזרו לי למחוק את זה ואם יש איזו שהיא תוכנה אשמח לדעת עליה ...! תודה!!!!! :biggthumpup:

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  13. היי לכולם מפרט המחשב לוח אם של ati ATI DUAL CORE 775 + X300128MB DDR2 667MHZ+LAN מעבד 3 גיגה כפול ליבה של אינטל הארד דיסק sata /wd 80 גיגה מנסה להתקין מערכת הפעלה xp הן מתקליטור מקורי שיש לי והן מתקליטור גיבוי שהכנתי אך זה לא עולה והרי ההודעה שכן עולה : the entry "ntkrncmp.exe" in the [sourcedusks files] section of the inf file is corrupt or missing. מה אומרת ההודעה הזו ? ה אם צריך להגדיר את הביוס? ובקשתי היא איך אני למרות זאת מתקינה את מערכת ההפעלה תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  14. אהלן, יש לי בעיה רצינית במחשב. המחשב סוגר תכנות לפי רצונו ונתקע כל הזמן. למשל, אם אני גולש באינטרנט, אז הוא יתקע ולאחר זמן מה יסגור לי אותו. כנ"ל אם אני פותח תכנות, או כל דבר אחר. המחשב עושה את זה באקראי, אבל עם האינטרנט זה קורה לעתים יותר קרובות. בדעתי שזו איזושהי תקלה בחומרה. עלו בדעתי שני אפשרויות: 1)המעבד לא מספיק לעבד את כל החומר שהוא מקבל. 2)איך שהוא הראם לא מתאים למחשב, למרות שקשה לי להאמין. להלן המפרט: ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? ?Gygabite K8NF-9 s939, NF4, PCI-E? ?512Mb 400MHz Kingston CL2.5? ?Gygabite 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) ?WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB?? תוכלו לנסות לעזור?

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by vero,

רכשתי כרטיס מסך חדש XFX GeForce 7600GS 256MB , אני מחבר אליו שני מסכים אנלוגים דרך DVI to Vga Adaptors בקונפיגורציה של Dualview, וההתקנה יצרה בסרגל המשימות ליד השעון Icon של NVIDIA . בכל פעם שאני מקיש על ה-Icon הזה, במסך המישני יש כמה Blips שמזכירים תופעת Refresh Rate ומיד אחרי זה נפתח התפריט. גם הקשה על פונקציות בתוכו גורמות לאותה תופעה. לא נראה לי שכך צריך להיות. האם הכרטיס פגום?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by ravid,

תמונה מצורפת של הבעיה, איך נפתרים ממנה? אני מניח שזה קשור לפסיקה או משהו... תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  17. אולי בחנות לא חיברו משהו נכון ? זה ע"פ שתי גרסאות של אוורסט. * ועוד שאלה על הלוח אם: איך יהיו לו יציאות אודיו דיגיטליות כמו שהוא אמור לכלול ? כי אני לא רואה יציאות כאלו. תודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by Kopatch,

אוקי אני לא בטוח שזה המקום לשאול, אבל ננסה בכל זאת קניתי היות איזה נגן MP3 וקיבלתי איתו מטעם עכשיו אני צריך להגדיר במטען איזה קוטביות הנגן משתמש ואני לא בטוח איך לקרוא את הסימנים על המכשיר מה שמצויר זה מצד ימין יש פלוס שמחובר בקו לעיגול מלא, מסביב לעיגול המלא יש חצי עיגול ריק שמתחבר עם קו למינוס. אז מה זה אומר? איזו קוטביות זאת? תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  19. בחיי שזו האבא של הבעיות המוזרות שקרו לי השנה אני מתקין עכשיו מחשב חדש > כרטיס 7300GT היגיע עם דרייבר בגירסת 9.1 או משהו כזה ניכנסתי לכאן כדי להוריד מקרייברים לכרטיס מסך http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp בחרתי הכל נכון(גרפיקס דרייברז > סידרה 7 ) הגעתי לכאן(קיבינימט) http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_mobile_84.63.html שזו גירסה הרבה יותר ישנה מימה שהיגיע אפילו עם הכרטיס!!! וזה המסך הנכון!(שמצאתי כאן בפורום) http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html אז מה קורה כאן ? למה מנוע הבחירה מפנה לגירסה ישנה ?

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  20. אני שומע מוסיקה וגולש קצת באינטרנט,פתאום העכבר לא זז והמקלדת לא מגיבה. רואים עדיין את המסך פשוט כלום לא זז. אחרי משהו כמו 8-10 ריסטים ואותה בעיה החלטתי לפרמט את המחשב. פירמטתי את כונן C וD נישאר כמו שהוא.(250 גיגה מחולק ל25 לC וכל השאר לD). הוינדוס עלה רואים את שולחן העבודה אני מנסה רק להפעיל את הוינמפ עוד לא הגעתי לתיקייה של השירים בD וכבר עוד פעם נתקע. כשהוא נתקע הלד של עכבר עדיין דולק אבל הוא לא מגיב ובמקלדת הCAPS LOCK וכו' לא מגיבים גם. מה יכול לגרום לבעיה..?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by shlomi8,

יש לי במחשב 4 סטיקים של 256mb ddr 400....עכשיו מה שרציתי לשאול עם אני יחליף שתי סטיקים שלי בשניים של 512 ddr 400 הם יעבדו ביחד? תודה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by fyodor,

הלך לי המחשב הנייד, התחיל להתחמם ואז להתכבות, התחלתי לעשות לו שחזור מערכת הפעלה, ואז הוא נכבה באמצע ואחר-כך התחיל להגיד שהדיסק מלא והוא לא יכול להתקין את המערכת הפעלה. יש בארץ מעבדה שמתקנת אסוסים?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by sagi5,

ששלום אני ניסיתי לחבר את הסידי וההארד דיסק שלי אבל מחשב לא מזהה אותם בחיבור ה IDE הראשון המחשב מזהה יופי אבל בשני.. בכלל לא אני חיברתי כמו שצריך את החיבור: בלוח כשהקו האדום כלפי מטה ולהארד דיסק ולסידי כאשר החיבור כלפיי מישהו אוליי יודע מה הבעיה? תודה מראש שגיא

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by SD Project,

אז ככה, יש ברשותי אולי עשרה ספקי מחשב ישנים ג'נרי שפורקו ממחשבים מחדר מחשבים בבית ספרי הקודם, אחת הסיבות שהעיפו אותי ... סתם, סתם !!!! הבעיה עם הספקים האלה היא שהם צריכים להיות מחוברים ללוחות אם כדי לפעול, יש לי לוח אם לחבר אבל זה סתם מסורבל... אם יש מיש'ו שיש לו פתרון שיכול לעזור לי בבעיה זאת ?!?! ממש תודה

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by big mam@,

הוא חזר מחו"ל והמחשב לא עולה לו...כשהוא מדליק אותו הוא כותב לו להכניס את ה-bot-cd (או משהו כזה, זה מה שהוא אמר לי). אז הוא מכניס את הדיסק של הוינדוס כי הוא חושב שזה מה שצריך להכניס ואז יש אפשרות התקנה וrepair הוא לוחץ על תהקנה וכותב לו שלא ניתן להתקין על הכונן את הווינדוס. והאפשרות repair הוא לא יודע מה לעשות כי צריך איזשהו קוד או משהו. הבנתם מהתיאור הזה מה הבעיה? הוא חושב שהבעיה בהארד דיסק מה אתם חושבים? אגב תמיד כשהוא חוזר מחו"ל משהו נדפק לו בבית... פעם קודמת המסך נשרף לפני זה המקרר ועכשיו זה... (זה סתם לדיע כללי לא אמור לעזור לכם לעזור לו)

• 1 תגובה
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים