תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
זה קרה לי ב 2 מחשבים ... אני חייב לציין ששני המחשבים עברו "הפסקת חשמל " ואז קרה מה שקרה אני מתקין מערכת הפעלה המחשב עובד כמו שצריך הכול 10 פתאום הכרטיס קול לא מגיב נכנסים למנהלי התקנים הכול תקין אבל המחשב רושם שחסר דרייבר ( אדום לא ירוק ) במנהלים התקנים הדרייבר מופיע ! CMEDIA AC97 עושה ריסט רשום SYSTEM32 קובץ הושחט "הכנס דיסק מערכת הפעלה לשיחזור " מסך שחור עם האופציה r מכניס דיסק מתקין והכול חוזר על עצמו רק שהפעם שניסיתי להתקין בפעם ה 3 היה לי מסך כחול באמצע ההתקנה ישר הבנתי בעיה של חומרה .. אני חייב לציין שלפני היה תופעה שהמערכת ההפעלה עלתה בהתקנה המחשב "נתקע" המקלדת לא הגיבה .. ואחרי זה מסך הכחול .. בקיצור זה נראה לי 100 אחוז הלוח אם ..( אין קבלים נפוחים או סימן לציפסט …
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לוח חדש של גיגהבייט - DQ6, כרטיס מסך של גיגהבייט X1600, זכרונות twinmos 667, מסך VP191 של Viewsonic. המסך מחובר VGA (עוד לא בדקתי אם הבעיה מתרחשת כשאני מחבר אותו עם DVI) המחשב עובד סבבה, אבל כל אתחול חם של המחשב - כמו אחרי ביוס או מתוך וינדוס, המסך לא מקבל סיגנל, נשאר כבוי. רק אם אני מכבה ומדליק את המחשב המסך נדלק שוב. מישהו נתקל בבעיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL שניקנה בחו"ל.. ולפני כמה זמן נהייתה בעיה.. בשביל ליכתוב אני צריך ללחוץ על הכפתור שכתוב עליו Fn .. זה במקום שברוב המקלדות נמצא הכפתור שפותח את תפרטי ההתחלה של הווינדוס.. עכשיו מה אני עושה בשביל לפתור את הבעיה??? דניאל.
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הי, קיבלתי אתמול את המחשב החדש ויש לי כמה בעיות חוזרות איתו: 1. כשאני נכנס למשחק, למשל PES6 באיכות High, המשחק עובד חלק, אין בעיות של איטיות כמו במחשב הישן (שבגלל זה שיחקתי על Low בו), אבל יש מן "גלים" כאלה, גלים מגנטיים או מה שזה לא יהיה, ממש בלי הפסקה, שזה די הורס. חלק אמרו לי שזה אולי משו מגנטי ליד המחשב - הדבר היחיד שיש לי זה המכשיר של הWIRELESS שחייב להיות ליד המחשב בשביל שהעכבר והמקלדת יקלטו טוב. חלק אמרו לי לבדוק דרייברים של הכרטיס מסך ולעדכן אותם. חלק אמרו לבדוק חיבורים (שהם בסדר). יש לי מסך דק של AOC וכרטיס מסך ג'יפורס 7600 GT. 2. יש לי מכל מני בעיות באינטרנט באתרים גם כן. - אני נכנס לאתרים וב70% מהמקרים חלק מהתמונות לא יעבדו, הנה למשל בפורום הזה: http://img162.i…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני לא יודע מה לעשות כול פעם שאני ניכנס למחשב למדיה פלייר המחשב ניתקע אוו מיתכבא אוו אני ניכנס לסירטון באינטרנט המחשב ניתקע אוו מיתכבא מיתכבא ונידלק מה לעדות הבעיה הזאת משגעת אותי כן אני יודע שיש לי שגיעעות כתיב תעזרו לי בבקשה !!!!
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
באמת לא ידעתי לאיזה פורום לדחוף את ההודעה הזאתי - אם לא מתאים אתם מוזמנים להעביר ברשותי מחשב נייד חדש. מה לעשות - או להימנע ממנו כדי להאריך את חיי הסוללה?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לסבא שלי פלזמה וניסיתי לחבר לו וידיאו בנוסף לממיר והדיוידי שלו הבעיה היא שרואים בשחור לבן. אז ככה הממיר מחובר עם RCA לחיבורים VIDEO IN , AUDIO IN R\L. הדיוידי מחובר לממיר עם כבל 21 פינים ואת הוידיאו ניסיתי לחבר ישירות לטלויזיה. והאפשרות היחידה שיש לי זה לחיבור שדומה ל RCA אבל הוא מציג רק בשחור לבן (חיברתי את הממיר כדי לוודא שזה בעיה בחיבור ובאמת ראו גם ממהמיר בשחור לבן) לחיבור קוראים Y\G PB\CB\B PR\CR\R יש למישהו ניסיון עם החיבורים הללו??? האם זה בעיה של החיבור (כלומר הטלוייזיה) או כבל לא מתאים כי אני השתמשתי בבננות רגילות (RCA)
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי כונן combo של compaq לפני הפירמוט שביצעתי המחשב גם זיהה אותו ככזה. משומה אחרי הפירמוט וההתקנה מחדש של המחשב המחשב מתעקש לזהות אותו ככונן cd-rom של liteon גם בביוס המחשב מזהה את הכונן ככזה. מה אני יכול לעשות כדי שהכונן ישוב לתפקד ככונן combo?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אז זה הסיפור הביאו לי לסדר מחשב נייד ACER TRAVELMATE C112TCI פירמטתי והתקנתי עליו XP PRO +SP2 הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים שלו מהאתר של ACER בכתובת: http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/tm_c110.html ועדיין אני מקבל את השגיאה הבאה http://rotter.name/User_files/nor/459e4eaf1c1311ba.jpg ובנוסף, דבר שעוד יותר מטריד אותי זה שהמסך הוא מסך נגיעה שעבד עד לפני הפירמוט ועכשיו הוא לא עובד! יש איזה תוכנה מיוחדת שצריך כדי להפעיל את האפשרות של הנגיעה? הבעיה במנהל ההתקנים היא במודם ובכ. רשת האלחוטי, המחשב לא מקבל את הדרייברים שהורדתי מהאתר של ACER יש למישו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה החלטתי להריץ אוורסט, לבדוק אם המצב תקין....אך, חיישן טמפרטורת המעבד מסרב להראות טמפרטורה! בדקתי בהגדרות, ושם הכל תקין......הטמפרטורה אמורה להיות מוצגת, אך זה לא המצב! יכול להיות שהחיישן נדפק? (מסיבה לא ברורה?!) או שהתוכנה פשוט דפוקה (everest ultimate edition 2006 v3.00.630) תודה לעונים -רון
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
התקנתי OFFICE ועכשיו בחלק מהאתרים מופיע החלון הבא ואחרי שאני לוחץ NO זה נעלם ואז כשאני עובר עמוד או לוחץ רענן זה מופיע שוב ועם אני לוחץ YES אז מופיע לי החלון הבא מה לעשות כדי להעיף אותו
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אז ככה היה לי מסך כחול בהתקנה של WINDOWS החלפתי כרטיס מסך והמערכת הפעלה הותקנה בהצלחה ... שהתקנתי דרייבר של הכרטיס מסך המחשב נתקע הסרתי .. והתקנתי מדיסק אחר אחרי גלישה ניהיה לי מסך כחול לשניה וריסטרט והמחשב עלה רגיל ... שמרתי את הקובץ רשום : Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\A\Desktop\Minidump on 10.0.0.3\Mini010507-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol s…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הפסקת חשמל שרפה משהו בספק כח. החלפתי אותו, והמחשב עובד, אבל: מאיזור המאורר עולה ריח שרוף. מה קרה? וגם: כאמור החלפתי ספק כח(מ-420W ל- 300W). לספק החדש 300W יש לו הרי 2 חיבורים ללוח אם: אחד רחב צבעוני (נכנס ל PW1) ואחד ריבועון קטן, 4 מקומות(2 חוטים צהובים ו-2 חוטים שחורים). כאשר אני מכניס את הרחב ללוח אם אז המחשב עולה + הריח של השרוף. כאשר אני מכניס גם את החיבור הקטנטן ללוח אם אז המקלדת נדלקת + הנורה במארז אך המחשב לא נדלק... מה זה אומר? לוח אם epox ep-8rda3
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מצ"ב הקבצים. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מצרף קבצי מינידאמפ המחשב קורס באופן אקראי כמה פעמים ביום המחשב מפורמט . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
צורב DVD של NEC. בעיית איטיות מטורפת לאחרונה. בזמן הצריבה אי אפשר לעשות שום פעולה ואפילו לא הפשוטה ביותר, לדוגמא לפתוח תיקיה. בגלל שהמחשב נתקע, השורה של ה- BUFFER (אם אני לא טועה כך רושמים?) משתגעת, פעם היית על 99% קבוע, כרגע יורדת 5% אפילו. מה יכולה להיות הבעיה? בדרך לשבוק חיים או שיש מצב לתקן?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום חברים, במחשב שלי מותקן DVD של TOSHIBA ולפני מספר חודשים הוא הפסיק לקרוא דיסקים של DVD לא משנה אם יש עליהם DATA או סרט, הוא לא מצליח לקרוא בכלל. האם ניתן לתקן תקלה זו? תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
התקנתי קובץ WGA הוא פשוט מאט לי את המחשב [מפרט מימין] אני מרגיש את האטה אבל לא משהו משמעותי שלוקח לי חצי שעה להיכנס לתיקייה.. הוא לא מראה הודעות בשביל לקנות ווינדוס חדש אפשר תוכנות להשמדת הקובץ?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בכל התמונות שאני רואה באתר בקטוגוריה של הOC על מעבדי Intel Pentium D 820 2.8 רשום להם בCode Name : Presler ולי יש אותו מעבד ורשום : Code Name : SmithField עכשיו: 1) מה ההבדל? 2) מה יותר טוב? 3) למה שלי שונה? - זהו מפרט שקניתי : Intel Pentium D 2.8 2MB 800FSB (820) 2X256 DDR2 ASRock 775Dual-VSTA עכבר,מקלדת,רמקולים מתנה 80GB SATA HD 7200RPM W/D מארז... מאורר סטוק [sTOCK] של אינטל. בלי מסך בלי כרטיס מסך (הGF6600GT זה מהמחשב הישן שלי) ב1887 ש"ח. יצאתי בזול \ ביקר? איך המחשב הזה והחלקים שלו? תודה רבה על העזרה. henz12345 כמה תמונות : Everest: Tempetrue : http://img461.imageshack.us/img461/3412/tempsy5.jpg OverClock: http://img461.imageshack.us/img461…
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מחקתי בטעות קובץ ע"י לחיצה על SHIFT + DELETE האם יש אפשרות לשחזר אותו? ואם כן איך? הבנתי ממשהו שאפשר עד 24 שעות או משהו כזה אבל הוא לא יודע איך... עריכה:טוב הסתדרתי... יש תוכנה שנקראת handy recovery ששחזרה לי ת'קובץ
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי את הצורב הנ"ל של NEC שעובד יפה בגירסאות קודמות של ויסטה ומשום מה לא מצליח לעבוד בויסטה הסופית. המערכת טוענת שנכשלת התקנת הדרייבר ויש סימן קריאה במנהל ההתקנים. העזרה של MS לא ממש עוזרת ולא מצאתי ברשת אזכור לדבר. אם למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות או שיש לו את הקומבינציה הזו וכן עובדת, אשמח לשמוע. תודה. ד"א, הויסטה RTM מותקנת בדיסק SATA והגירסא הקודמת ב-EIDE אבל אני מניח שזה לא קשור לעניין.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! מזה כמה ימים ואף יותר אני סובל מבעיה חוזרת ונשנית של תקיעה של המחשב. המחשב בן 3 חודשים, חדש לגמרי, מהחלקים מהטובים ביותר של זמנו אך משום מה הוא נתקע. כל יום לאחר כמה שעות הפעלה של המחשב, כל המחשב לא מגיב, אין פה מסך כחול וכאלה, אלא שפשוט העכבר המקלדת ושום דבר לא מגיב כאילו המחשב "קפא" ואפילו כיבוי לא אפשרי אלא רק לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי. הדבר קרה לי מספר פעמים ואין לי מושג מדוע... המארז מאוורר דיו, וכמו כן טמפ' הCPU נכון לעכשיו 17 מעלות. המחשב הינו E6300 יחד עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-945P-S3 המחשב לא מריץ יותר מאשר איסיקיו, מסנג'ר ואימיול בזמן שהוא נתקע. יש במחשב ג'יגה של זכרון ככה שאין בעיה שהוא יפעל ככה במשך שבוע. אין לי מושג מה הבעיה... ואני לא יכול…
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום רב ,בעייה במחשב של חבר. חבר ניסה לחלץ מידע מארדדיסק פגום של מחשב שני, לכן רצה להכניסו כ SLAVE במקום ה SLAVE הקיים במחשב הראשון.במקום זה הוא הוציא בטעות את הארד דיסק -MASTER מהמחשב הראשון וחיבר במקומו את ההארדדיסק -SLAVE של המחשב השני,שהוא פגום בחלק מקבצי ההפעלה שלו,למקום ההארדדיסק הMASTER במחשב הראשון .כעת נוצר מצב שמחוברים שני הארדדיסקים במצב SLAVE במחשב הראשון.הוא הפעיל המערכת..המחשב תחילה עלה ניסה לבצע תיקוןבעלייה של הצערכת הפעלה עבר את שלב הסמל של מערכת הפעלה XP נכנס למצב מסך תכלת ובו ניסיון לתק קבצי מערכת שנפגמו ,לאחר מכן כנראה שלא הצליח המחשב ולכן המחשב ביצע RESET.כעת הופיע מסך שחור וחוץ מעכברשעובד ומאוור עובד שום דבר לא קורה המחשב מנסה לקרוא את ההארדיסק הפגום …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ליפני מספר ימים סידרתי את כל החוטים במארז שלי, וזה כלל ניתוקם, סידורם והחזרתם למקום. כמובן הכל חובר כשורה, וחיברתי את המחשב והתכוננתי לעבודה רגילה עליו, הוא התחיל לצפצף! ניסית ליפתור את הבעיה על ידי בדיקת החיבורים, אך הכל כשורה! אחרי מספר שינויים המחשב לא צפצף יותר. אך יש עליו מנורה אדומה- על הלוח אם (ישנן 2 מנורות, כרגע אחת אדומה ואחת ירוקה). אני לא זוכר אם זה היה ככה, אבל האם זה אומר על משהו לא תקין? הטמפ' במחשב תקינה ביותר, 28 במארז ו44 במעבד. יש לי לוח אביט AS8-V. תודה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-