עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by winner,

מקווה שאני בפורום הנכון. בלוח אם GigaByte K8N Ultra9 בן כשנה וחצי התחילה סדרה של בעיות שלא הצלחתי לפתור ואני מקווה שיש פיתרון DIY - הלוח לא באחריות. דבר ראשון, בלוח היה מוגדר RAID1 על הבקר של Nvidia ויום אחד ה-RAID "התפרק" לשני דיסקים לוגיים ולא הצלחתי להפעיל אותו מחדש. לאחר הנסיונות להפעיל את ה-RAID המחשב נתקע ונאלצתי לשים את אחד הדיסקים ב-DISABLE כדי לאפשר עלייה של המחשב כך שכרגע אני עובד עם דיסק יחיד ללא MIRROR. במהלך הנסיונות לטפל בבעיית ה-RAID ניסיתי לשדרג את ה-BIOS מגרסה F3 ל-F8 אבל גם דרך @BIOS וגם דרך Q-FLASH לא הצלחתי לעדכן - התוכנה הודיעה שה-BIOS עודכן אבל לא הצליחה לבצע RESTART (המסך נכבה אבל ה-POWER LED והמאווררים המשיכו לעבוד) ולאחר כיבוי והדלקה מחדש, עלה שוב…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by Mikel,

שלום! אתמול הפעלתי את המחשב והיה לי מסך כחול עם השגיאה 0x0000008e, איתחלתי את המחשב -מניסיון במחשבים קודמים זה עבד - אבל הפעם המחשב החליט שהוא לא רוצה לעלות בכלל (יש מתח אבל אין כלום על המסך). הוצאתי את החשמל מהספק (אחרי שכיביתי את המחשב וניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק), ואח"כ המחשב עלה כאילו כלום לא קרה. כשפתחתי את המסך היום (המחשב היה פתוח גם בלילה) שוב היה מסך כחול ועכשיו הוא בכלל לא עולה (גם אחרי ניתוק מתח). מדובר במחשב חדש שלא עשה בעיות בשלושה ומשהו החודשים האחרונים (מאז שנקנה), למקרה שצריך פירוט: 1) Gigabyte GA-945P-S3 RH 2) אינטל Core 2 Duo E6400 3) EVGA 7900GT 4) 2* Twinmos 1024MB DDR2 533 אשמח לקבל רעיונות איך לפתור, בתודה מראש נ.ב. נדמה לי שהיה קובץ …

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by zoharco1,

אשמח לקבל קובץ עזרה לחיסולו של הוירוס שמכבה את המחשב כנראה הגיע מה איסיקיו אם יש וירוס נוסף שגורם לאותה בעיה אשמח לקבל גם אותו חג חנוכה שמח

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  4. Started by ob123,

התקנתי כרטיס FIREWIRE ואפילו הצלחתי לדגום חומר מן המצלמה למחשב אבל אחרי יומיים הוא הפסיק לזהות את המצלמה. ניסיתי לחבר מצלמה אחרת וגם היא לא מזוהה על ידי המחשב. אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי. תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by dddd01,

(התקלה סודרה,ניתן לנעול בבקשה) תודה .

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  6. אני רוצה לבנות טבלה שתחשב לי מכפלה של כמה מספרים ותחסר מאותו טור מספר מסוים מי שמבין שישלח לי פרטית או ייכנס אליי למסנג'ר xtwmrulez@hotmail.com תודה מראש1

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by zame,

חברה יש לי כרטיס מסך מדגם geforce fx5700le 256 mb הכרטיס עובד באופן תקין כמו תמיד רק שלאחרונה שאנימנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה אני לא מצליח ניסיתי להוריד תוכנות וזה לא עזר כל ההגדרות של החיבור ושל הכרטיס מסך תקינות עדכנתי גם דרייברים אבל כלום לא עוזר לפעמים אני רואה תמונה במסך טלוויזיה אבל לא ברורה בכלל ובגודל קטן מה אני יכול לעשות חוץ מלהחליף כרטיס מסך ? תודה מראש לכל העוזרים כפיר

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. כאמור המחשב עבד כמו שצריך ויש לי אותו כ שנה וחצי וכאשר רציתי לכבות אותו המחשב נידלק וניכבה כ 3 פעמים והיתי חייב לנתק אותו מהחשמל בכדאי להפסיק את הכיבוי וההדלקה כאשר החזרתי אותו לחשמל המחשב מת לגמרי שום נורה לא עובדת והוא לא נידלק בכלל כאילו הוא לא מחובר לחשמל למרות שהוא מחובר והשקע החשמלי בקיר תקין השאלה שלי ואני מודע שללא בדיקה פיזית אין תשובה חד משמעית אבל בהסתמך על הניסיון שלכם בתופעה כזאת בדרך כללהספק כוח נישרף או מעבד הלך או ביכלל לוח אם מחכה לתשובה ומודה מאוד למי שיודע

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by Ohad19,

שלום לכולם. המחשב בן שבוע מדובר במפרט הר"מ: AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box ASUS M2NPV-VM SUPER TALENT 1G 667MHZ FOXCONN TLA+ 397 + 300W Westren Digital WD1600JS 160GB המחשב עבד מצוין בימיו הראשונים. לפני כיומיים התחיל לבצע ריסט פתאומי ללא שום הודעות, לעיתים כל 10 דקות ולעיתים כל כמה שעות. בשלב מסוים לאחר שהווינדוס עלה מחדש עלה כי הקבצים הבאים יוצרים שגיאה: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER72c1.dir00\Mini121906-08.dmp C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER72c1.dir00\sysdata.xml הורדתי את האפשרות של ריסטרט אוטומטי. אני מצרף את קבצי ה MINIDUMP. אשמח אם מישהו יוכל לפענח את הקבצים ולעזור לי בפתרון הבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by garnett,

שלום. יש לי בעיה מעצבנת במיוחד, התעצלתי לנסות לסדר כבר שנים, כי מחובר לי גם צורב די וי די. כונן הדיסקים לא קורא דיסקים, כשאני לוחץ על הכונן, הוא רושם הכנס דיסק... הדייברים מותקנים וכתוב שההתקן עובד כהלכה.. ניסיתי את כל הקומבינציות עם הכבלים ועם הג'מפר מאסטר סליו וכו'. פעם אחת לפתע זה עבד ואחרי ריסט או שניים חזרה אותה בעיה. לא נראה לי שהכונן עצמו דפוק, אם כי אני לא בטוח.. פשוט כל דבר כמעט שאני מנסה להתקין מהצורב לא עובד. עכשיו זה נהיה יותר חמור מבעבר.. (בדקתי דיסקים שעובדים אצל חברים ולא עובדים אצלי). בצריבה הוא בסדר, חוץ מזה לא משהו. לכן חשבתי לסדר את ה CDROM הרגיל. יש פתרון חוץ מלקנות חדש? בתודה!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by M@or,

יש לי כרטיס און-בורד, הלוח אם הוא: Gigabyte GA-K8NF-9 אני כל הזמן - אבל כל הזמן, שומע ביפים שקטים, בהפרש של שניה. זה כמו שעון שמתקתק בביפים... כשאני משתיק את הליין אין, זה מפסיק. יש סיבה לדבר הזה בכלל והאם אפשר לבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  12. יש לי בעיה במחשב !!! הוא מפעיל את עצמו מחדש ומראה לי מסך כחול למה עזרה!!?!?! יכול ליות בגלל שפירמטתי תמחשב וזה בגלל הוינדוס עזרה????? :s07:

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by Zambar,

לפני כמה שעות המסך החליט שהוא לא אוהב את את המחשב, והוא מראה כאילו שהוא דלוק אבל המחשב כבוי. בדקתי אותו על המחשב של אחי, הוא עובד שם בסדר. בדקתי את המסך של אחי על המחשב הזה וגם הוא עובד בסדר, ככה שכל חשד לגבי כרטיס המסך גם מוטל בספק. אי אפשר להחליף ביניהם כי אחי ישחט אותי. הצילו?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by shaldag,

שלום, יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ואני רוצה להקליט ממנו, מהאינטרנט (טריילרים) למחשב, והוא לא נותן לי. אין לי מושג מה הבעיה :s05: בדקתי בeverest ויש לי את הכרטיס הזה: C-Media CMI9880 @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] חיפשתי את הדרייבר שלו ושאני מתקין הוא אומר לי שאין לי כזה התקן... אז מי שיוכל לעזור לי אני ממש יודה לו .

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  15. Started by mokisho,

שלום לכולם יש לי את הלוח של אסוס P5W DH הביוס הוא 1707 עכשיו ברגע שאני מכבה את המחשב ומנתק אותו מהחשמל אז הוא אומר לי שהביוס לא תקין ומאלץ אותי לעשות F1 ולהכנס לביוס רצוי לציין שיש O.C לא קיצוני מה עושים האם זו תקלה של הלוח * יש לי עוד בעיה ברגע שאני מבצע ריסטרט אז המאוור של המעבד קופץ ל 100 אחוז תפוקה למרות שאני מגדיר לו [לעבוד ב 50 אחוז תפוקה (וכן זה מספיק לי המעבד עומד במאמץ רק על 50 מעלות )

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by politin,

שלום, יש לי כרטיס מסך Gforce 7300 GT 256MB כשאני מנסה לראות סירטון, הוא מראה לי אותו כהה מאוד ולא ברור אני משאיר את החלון של המדיה פלייר פתוח, משחק קצת עם ההגדרות צבעים של הכרטיס מסך, ממשיך לראות את הסירטון, ואז רואים טוב. ברגע שאני פותח סירטון אחר, זה חוזר להיות כהה מידי כמו מיקודם מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  17. Started by VL,

לא חייב להיות קבוע קבצי דאמפ במחשב נכון ? הוא יכול לעשות שגיאה לפעמים שאין תיקיה בשם הזה ? (כי לא היו שגיאות וכו') תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  18. עזרו לי בבקשה המחשב כל הזמן נתקע לי ופירמטתי אותו והוא ממשיך להתקע למה הוא נתקע ככה <!? הורדתי speedfan שמודד את הcpu והוא כל פעם משתנה מ20 אחוז ל40 אחוז ל70 כל פעם עולה ויורד ?! זה נורמלי זה טוב ?! מה צריך לעשות .?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by karanl1k,

יש לי בעיה ממש מוזרה בזמן שאני משחק (המשחק שאני מדבר עליו הוא קאונטר סטרייק 1.6) כשיש עומס בשרת שאני משחק בו אני סובל מפינג גבוה כשהכרטיס מסך שלי צריך לעבוד קשה אני סובל מפינג גבוה עזרה !!!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by antipaladin,

אני רציתי לשאול האתר שבוא מגעים לרוטרים והכול 192.168 וכו, אפשר לשנות את השפות? 3com רוטר של חבר שלי,שלא יודע אנגלית אבל תותח ברוסית,שואל אותי אם אפשר לחליף שפות ואם כן איפו אפשר להשיג את זה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by X-It,

עריכה :מצאתי לבד תמחקו את האשכול סליחה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by UsrNam,

התקנתי את הדרייבר, בדקתי באפשרויות שהכל על On, והכל על הכי גבוה ועדיין אי אפשר לשמוע כלום. מה עליי לעשות?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  23. Started by ilay22,

נא למחוק [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  24. קניתי היום מצלמת רשת USB עם מיקרופון, המיקרופון מחובר לאותו USB, אין לו חיבור לשקע הורוד שאני מנסה לדבר יש בהקלטה רעשי רקע חזקים שלא מאפשרים דיבור. החזרתי את המצלמה, קיבלתי אחרת ועדייו יש רעשים. איפה הבעיה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  25. אני מנסה להתקין שוב את ויסטה אחרי נפילת דיסק וצרבתי את קובץ ה-ISO בנרו עם Recorder - Burn To Image. מתוך חלונות אין לי בעייה, לחיצה על כונן ה-DVD מזניקה את ההתקנה. באתחול מלא, לעומת זאת, למרות שאפשרתי אתחול מ-DVD, המערכת ממשיכה הלאה לאתחול של הדיסק. ניסיתי בשני מחשבים עם שתי מדיות של צריבה להיות בטוח וכלום. מה שמרגיז שבעבר כשהתקנתי בפעם הראשונה האתחול מ-DVD עבד. ניסיתי גם לצרוב את ה-ISO כאימאג' עם אופציית ה-UDF בנרו וגם לא תופש. יש מישהו שיכול לשפוך קצת אור על כל העניין? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים