תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה להתקין ב2 מחשבים שונים HD של היטאצ'י 160G סאטה 2. ובשני המחשבים (שניהם סאטה 1 )אחרי הפוסט יש צפצופים מהירים ללא סוף. ברגע שאני מוריד את הכבל מהלוח ,הלוח עובד רגיל. החלפתי את הכבל והעניין לא נפתר. אנא עיזרו לי והחכימו אותי בעזרת היידע הנפלא שלכם תודה רונן
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם 4GB של זיכרון ינוצל היטב ב WIN XP כמו ב VISTA או שאין הבדל???
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מאז שקניתי את המחשב החדש (מפרט) כל כמה זמן, נראה לי לא בפרקי זמן קבועים, המסך נכבה לשתי שניות וחוזר לפעול.. ניסיתי את הדרייברים הכי מעודכנים מאתר אנוידיה וכרגע אני משתמש מהדריברים שקיבלתי מהדיסק של כרטיס המסך. רצוי לציין שזה לא גורם לשום בעיה אחרת מלבד כיבוי המסך, כשהתמונה חוזרת הכל כרגיל לא נתקע שום דבר. מישהו נתקל בבעיה? תודה מראש, אור.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המחשב מידיי פעם קורס או שאי אפשר להדליק אותו הבעיות הן כאלה: אין אות למסך, זה קרה גם אחרי שהחלפתי כרטיס מסך המחשב מבצע איתחול כאשר המחשב מכובה ואני מחבר משהו ב USB הוא לפתע נדלק ניתחתי מספר קבצי dump וקיבלתי כמה שגיאות: Probably caused by : win32k.sys ( win32k!TimersProc+45 ) Probably caused by : hardware ( Rtlnic51+9be4 ) Probably caused by : Intels51.sys ( Intels51+3185a ) Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!KiTimerListExpire+122 ) האם הגיע הזמן להחליף מחשב או שאפשר לתקן?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום המחשב בן כחצי שנה כאשר בחודשיים הראשונים בערך עבדתי עם עכבר מסוים (שהשתמשתי בו גם במחשב הקודם) והכל עבד יופי. לאחר אותה תקופה החלפתי עכבר (שני העכברים הם עכברים אופטיים בסיסיים של מיקרוסופט). מאז ההחלפה, פעם ב3-4 שבועות בעת הפעלת המחשב העכבר לא עובד. הוינדוס עולה כאשר סמן העכבר מופיע באמצע המסך אבל אין תגובה מצד העכבר ובתוכנה everest מופיע העכבר כunknown. לאחר הפעלה מחדש במצב הזה, העכבר שב לעבוד כרגיל וגם האוורסט מזהה אותו כעכבר ps/2 סטנדרטי. האם הבעיה הינה בעכבר או שיכול להיות משהו אחר במחשב? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כמה ימים וכשאני משחק בGTA IV (אולי בעוד משחקים לא הספקתי פשוט) אחרי כמה שניות-דקה של משחק התמונה קופאת ומופיעים ריבועים מוזרים, ואני לא יכול לעשות CTRL+ALT+DELETE וכאלה.. עדכנתי את כל הדרייברים ולא עשיתי אוברקלוק או כלום, הטמפרטורות בסדר ושל הכרטיס מסך- 55 במצב רגיל ועד 70 במשחק יש לכם מושג מה זה? המחשב שלי:processor: e8400 3.0ghz mother board: gigabyte ep43-ds3l graphic card: sapphire hd4870 512mb ram: 2x2gb ocz power supply: corsair 550 hard disk: western digital 500mb sata 2 16mb all in nzxt tempest
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
צריך עזרה פתחתי את המקלדת בכדי להוסיף לדים אבל החוטים של המקלדת שנכנסים ל usb התנתקו לי משהוא יודע איזה צבעים נכנסים ל d+ d_
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מחשב חדש, עם לוח אם Gigabyte 965P-S3 rev3.3. כשאני מפעיל מחדש, הצלילים מופעים הנוריות של POWER נדלקת והנוריות של הHD והנורית של הDVD מהבהבות לכמה שניות ואז מפסיקות. הנורית של POWER נשארת דולקת, אין תמונה על המסך ואין כלום. אין צפצופים של הלוח. לא תמיד קורה, כשהמחשב כן נדלק, או אחרי מספר פעמים או אחרי כמה דקות שאני משאיר אותו כבוי הגדרות הBIOS לגבי OC מתאפסות. אז השארתי אותן כבר מאופסות. VISTA ביצעה אבחון של הזיכרון (אחרי אחת הפעמים) ולא מצאה שום בעיה. מעולם לא הייתה בעיית טמפרטורה. המעבד E2160 בשיאו הגיע ל52 מעלות. מה יכול לגרום לזה? אגב, הBIOS מעודכן לגרסה האחרונה (F12). כשהמחשב עולה הוא עובד מצויין.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קניתי Shadowrun של Microsoft... במיוחד בשבילו, התקנתי Vista Ultimate 32 בדואל בוט עם XP, התקנתי דרייברים, הכל בטוח, המערכת מסודרת. אחרי כל הבלאגן, הכנסתי את הדיסק של המשחק... וויסטה לא מזהה! כאילו אין דיסק בפנים בכלל... אני לוחץ פעמיים על הכונן, אני מקבל הודעה Insert a Disc. יש. [מפרט בצד ימין] גם אין דרייברים Vista ל NEC שלי, אם אני לא טועה... מישהו?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ביום שני הזה קניתי מחשב לאחר שבפורום מפרטים נתתם לי המלצה למחשב משחקים. את המחשב רכשתי בחברת אייבורי. כשהצעתי למנהל הסניף את המפרט הוא הציע לי מפרט חלופי עם ספק כוח מאותה חברה אך גדול יותר (500W במקום 400W) וכן זכרונות מחברה אחרת אך באותו גודל (2 GB). כמו כן הוא הציע מארז שונה וכרטיס מסך מאותו דגם ויצרן אך מחברה שונה. הסכמתי ,שילמתי, המחשב הורכב לאחר כמה ימים והבאתי אותו הביתה. חיברתי את כל החיבורים הנחוצים (כח, מסך, מקלדת, עכבר..) והמחשב לא נדלק. במהלך הימים הבאים עד להיום המחשב הצליח להידלק מספר מועט של פעמים שבהן הספקתי להתקין ווינודוס, את הדרייברים הנחוצים ועוד מספר דברים. ביום רביעי,במהלך פעילות המחשב, הוא קרס ולא נדלק יותר. לקחתי אותו היום לתיקון במעבדה שלהם באשדוד,…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קניתי דרך איביי את הזיכרון הבא:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120164793358 והכנסתי אותו ללוח אם שלי שהוא גם כן די מושט :asrock P4i65G עכשיו לא משנה איזה קומבינציות ניסיתי כאשר כרטיס הזיכרון החדש היה במחשב,הוא פשוט לא עלה. כלומר ראיתי שיש חשמל במחשב אך לא עלתה תמונה. לאחר מכן ניסיתי את הזיכרון במחשב אחר פנטיום 4 ישן שתומך DDR233 או 266 אני לא ממש בטוח, בכל אופן שם הוא עבד אך רק בחצי קיבולת "סתומרת" רק חצי גיגה, פניתי לחובבנים שמכרו לי את כרטיס הזיכרון בבקשה לתמיכה טכנית לגביי מה ואיך לסדר שהוא ייעבוד לי על המחשב שלי (asrock P4i65G) והרי תגובתם שלחתי להם את הדגם התחננתי שיענו.. וכלום. אני מתבאס לאלללה ודי חושש לעדכן את הביוס , כי אני לא באמת ממש …
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
צהריים טובים. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי. כשאני מעלה את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה אני מקבל הודעה שלא זיהה לי את הדיסק קשיח, ואני צריך ללחוץ על f3 ליציאה מההתקנה. יש לי דיסק קשיח בחיבור של sata. לפי מה שהבנתי אני צריך להתקין את הדרייברים של ה-sata (raid), כשאני מעלה שוב את הדיסק של המערכת ההפעלה על ידי לחיצה f6. אז ככה הורדתי את הדרייבר של הרייד מהאתר של הלוח אם והכנתי לי דיסקט כזה. עכשיו פה הבעיה, אני מפעיל מחדש את המחשב כשהדיסקט כבר בפנים אבל לפני שאני אמור ללחוץ על אנטר לצורך הפעלת ההתקנה של הדיסק של מערכת ההפעלה אני מקבל את ההודעה הבאה: NTLDR is missing press ank kay to reatart מה הבעיה פה? מבקש את עזתכם בפתרון הבעיה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
המחשב של חבר שלי התחיל לעשות רעשים אז פתחתי לו את המארז כדי לנקות לו קצת את המאורר ולראות אולי צריך להחליף איזה מאורר או ספק או אלוהים יודע מה.. בכל מקרה נתקלתי במין כרטיס מאוד קטן שעליו מאורר עוד יותר קטן ( איזה 2 ס"מ ) זה יושב על הלוח אם מול המאורר של המעבד.. הדבר היחידי שאני יכול לנחש שזה איכשהו אמור לעזור בקירור המעבד אבל אני לא רואה כמה זה יכול להועיל ולמה בן אדם שלא מבין כלום במחשבים ובטח לא עושה OC יקבל מהחנות שממנו הוא קנה את המחשב דבר כזה.. מישהו מכיר או יודע על איזה כרטיס אני מדבר.?
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי את הבעיה הבאה, יש לי מחיצה שמוקדשת לסרטים, נקרא לה F . כל פעם שאני נכנס לתיקיית הסרטים מופיע לי חלון שהתהליך explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להסגר. ויש את ה"שלח- אל תשלח" ונסגרת התיקיה. אני עובד עם BSPLAYER ווינדוס XP SP2. מה יכולה להיות הבעיה? אני זוכר שקראתי על זה פעם בפורום אבל אני לא מוצא את זה. תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני כמה ימים את הכרטס של סאפייר 1950 PRO לAGP 512 היו לי לא מעט בעיות עם הכרטיס. בהתחלה הרטיס היה עושה ריסטרטים פתאומיים והמסך היה קופא לשנייה והLCD היה מראה מסך שחור לכמה שניות וחוזר למצב הרגיל ואז קופא שוב וחזור. ככה ללא הפסקה-כל זה היה קורא כשהייתי נכנס להגדרות של הכרטיס מסך ב 3D או לשינוי הגדרות ביצועים וכמובן כניסה למשחק כלשהו. לאחר כמה שעות קיבלתי שגיאה של CLI.EXE ומסך כחול עם השגיאה ATI2DVAG. לאחר כמה שעות של חיפושים בגוגל הגעתי לאתר/פורום הזה http://www.sightsea.com/pghpchd/forum/forum_posts.asp?TID=19&PN=1 ושם הסבירו למישהו שהייתה לו את אותה הבעייה מה לעשות.. במקרה הזה הפעולות לפתרון הבעיה היו עדכון של.. Right click on My Computer Choose Proper…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בזמן שאני צופה בסוג סרט מסויים למשל באתר של קשת בקטעים שיש שם... יש צבעים מוזרים... בעבר תיקנתי הבעיה אך אינני זוכר איך עשיתי זאת יש לי מסך LG 19 LCD רחב וכרטיס מסך RADEON 1600 PRO איך מתקנים זאת זה בעיקר בסרטי WMV תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס והוא פשוט מתחמם לי בטירוף. יש לי ספק 500W שאמור להספיק. שלחתי את הכרטיס לחנות בחזרה לבדיקה והם שלחו ליבואן שבדק ואמר שהכל תקין. הכרטיס חזר אליי ושוב הוא מתחמם בטירוף. במצב אידיאלי בלי ששום דבר פועל הוא יושב לי על 65 מעלות וברגע שאני מפעיל משחק הוא מתחמם יותר מדי ומתחיל לעשות באגים ולפעמים תוקע או מאפס את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב. הורדתי דרייברים חדשים וכל מה שיכול להיות.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חיברתי את האמפי שלי לUSB מיקדימה של המחשב מישהו ניתקע והוא נהרס האם יש אפשרות שזה גרם לקצר אם הUSB מאחורי המחשב כי גם הם לא עובדים וכולם מוגדרים כמו שצריך בדקתי
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. קניתי צורב DVD של LG: X 16 Dual layer לא משהו יוצא דופן. השאלה שלי היא פשוטה: מה 2 השכבות (DUAL LAYER) נותנות לי? למה הן מיועדות?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אם אפשר לרשום גם לאיזה כרטיסי מסך הוא טוב וכל זה אשמח... לינקים לקניות יתקבלו בברכה... תודה ויום נעים, אבי.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
של פעם שאני מנסה לצאת למצב המתנה המחשב מודיע לי "מנהל ההתקן של QUICK LAUNCH BUTTONS מונע מהמחשב לצאת למצב המתנה" ניסיתי להתקין דרייבר של HP שאמור לפתור את הבעייה - לא עזר ניסיתי להסיר לגמרי - לא עזר ניסיתי להתקין דרייבירים של חומרה אחרת - לא עזר ניסיתי להשבית את ההתקן - לא עזר המקסימום שקרה זה שקיבלתי מסך כחול במקום הודעה יש לי מחשב HP PAVILION 1351EA אני תקוע עם הבעייה הזו כבר שנה. למישהו יש מושג איך לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמיועד בעיקר למשחקים וגם לשאר הדברים כמו תוכנות,סרטים וכו'.הדיסק קשיח שלי הוא של 160GB סאטה 2. שמתי בכונן 20GB C , איך כדאי לי לחלק את ה132GB שנשארו בצורה הטובה ביותר? הבנתי שבמשחקים ובכלל שככל שהשטח של הדיסק קשיח הוא גדול יותר אז יש פגיעה בביצועים של המשחקים היות והמחט בדיסק צריכה להסתובב למרחקים גדולים יותר וככה הדיסק קשיח נעשה יותר איטי,ככה שמעתי תקנו אותי אם אני טועה. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-