עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by roylu,

הכול פעם שאני לוחץ על קובץ כפתור ימני אני מקבל שניה של מסך שחור עם מישהו יכול לעזור לי להעייף את אני יהיה מאושר תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  2. אני כבר לא יודע מה לעשות אבדנו את הדיסק של הלוח עכשיו מצאתי דרייבר באינטרנט אבל אין SOUND:( ניסיתי את הכי חדש מאתר של asus לפי המיון של הלוחות ועדיין לא עבד

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  3. נדפק ווינדוס וממש לא בא לי להתקין מחדש אז איך אני מעתיק אותו ?? לקובץ קוראים hal.dll תודה לעוזרים אני מנסה להדליק אותו עכשיו אבל ללא הצלחה אז כמו שחשבתי הוא עבר איזשהו קצר ונישרף משהו, אנשים לא יודעים לספר מה קרה ישר מאשימים חחחחחח איזה כיף אני לא יכול לפתוח אותו יש אחריות של KSP חחחח שידפקו איתו איזה כיף עוד עבודה שהסתיימה בהצלחה חחח אפשר לסגור

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by roylu,

NVIEW DESKTOP MANAGER איך אני מבטל אותו בדריוור 93.71 תודה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by עינב,

אני מנסה להתקין ווינדוס , אני מתקין בהתחלה של ההתקנה את ה SATA עם הדיסקט , אבל כאשר הוא טוען את ההתקנה הוא נתקע , או שהוא רושם לי " אין גישה לHD" , אני לא יודע מה לעשות ואני אובד עצות בבקשה עזרתכם .....

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by s.os,

קודם כל אני מקווה שזה מתאים לכאן אם לא אז בבקשה להעביר עכשיו הבעיה שלי היא שכשאני נכנס למשל לוידיאו באתר YNET או למשל בדקתי גם ב SPORT5 אז המחשב מיד נתקע אני רוצה לדעת אם יש פתרון שהוא לא פורמט תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  7. יש לי טלפון סקייפי שמחובר בUSB. כמו כן, יש לי רמקולים שמחוברים לכרטיס קול בחיבור אנאלוגי יחיד ופשוט. משום מה, ברגע שהטלפון מחובר הוא משתלט על כל הצלילים במחשב. הסיבה לכך היא שמתווסף התקן צליל נוסף. בלוח הבקרה הגדרתי שההתקן ברירת המחדל יהיה של כרטיס הקול. בסקייפי עצמה הגדרתי שהתקן הקול יהיה מהטלפון. לכאורה הכל בסדר עכשיו, רק הבעייה היא שלא תמיד אני מדבר בטלפון דרך סקייפי. האם יש אפשרות שסקייפי תוציא קול לשני ההתקנים - גם לטלפון USB וגם לרמקולים שמחוברים לכרטיס קול?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  8. שלום לכולם ותודה שנכנסתם כדי לעזור! הלוח החדש: NF-M2 N-View של Abit. עליו: מעבד: X2 4800 - Socket AM2. כ.מסך מובנה 6150 nVidia. זכרון: Corsair XMS2 DDR2-800 2*512MB. דיסקים: SATA, IDE (אחד מכל סוג) + צורב. מאווררים במערכת: קירור מארז: (TT 120mm) מקדימה, עוד אחד מאחור. קירור מעבד: BigTyphoon של TT (גירסת ה-VR של AM2). כל זה עם ספק רגיל וישן, שעד היום סחב תצורה דומה רק עם קירור מעבד 80mm ולוח ומעבד 939. הספק הישן הוא 20 פינים, והלוח החדש הוא 24. בהפעלה של המחשב כל המאווררים פועלים, המחשב כאילו נדלק, אבל אין הפעלה של המסך, ונורית הHDD נשארת דלוקה, מה שמראה שהמחשב לא נדלק רגיל והבעייה היא בכ.מסך. אני מכבה אותו כעבור כמה שניות עם הכפתור כשאני רואה שאין פעילות. אני רוצה להדגיש…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by kobi3211,

אנשים אני חייב עזרה לא עובד לי הוידאו שרואים דרך האתר אתה יודעים כל מיני קטעי וידאושרואים ישר באתר לא מגיב אפילו אם מישהו יודע מה הסיבה דברו איתי תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by snaidis,

יש לי בעיה כזאת: הראוטר נמצא כ 7-8 מטרים מחדרי. ה SIGNAL שאני רואה אצלי במחשב(המרוחק) הוא הרוב VERY LOW עד LOW ובגלל זה יש כל מיני בעיות של איטיות למיניהן. האם יש איזושהי אפשרות להגביר את ה SIGNAL מבלי לקרב פיזית בין הראוטר למחשב המרוחק? אם זה רלוונטי אז אני משתמש בראוטר של LINKSYS:BEFW11S4 VERSION 4 עריכה: מצטער שלא שמתי לב שיש פורום רשתות-אז אם אפשר להעביר. תודה.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Started by ddwins,

לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את התוכנה itunes מדיסק שקיבלתי זה גרסה 6 שמעתי שיש גרסה 7 אז הורדתי אותה והתקנתי הכל עבד טוב ויפה ואז ראיתי שאין תמיכה בעברית לגרסה 7 (ipodhe) אז הסרתי את התוכנה itunes במטרה להתקין שוב את גרסה 6 שלה יש תמיכה בעברית לאחר ההסרה התקנתי את גרסה 6 ובמהלך ההתקנה הוא מודיע על הודעת error לאחר סיום ההתקנה אני פותח את התוכנה והוא שוב מודיע הודעת error ולא פותח את התוכנה ניסיתי למחוק וולהתקין שוב גם בכונן D וגם בכונן C וכלום לא עובד מה אפשר לעשות ? תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  12. Started by Rrafi,

יש לי בעיה אחרי איזה 5 6 שעות פפעולה עם המחשב אינטרנט בדרך כלל המחשב קורס... עד שאני לא מוציא את הכבל של הספק ומכניס בחזרה המחשב לא נדלק... ממה הבעיה .? אני חושב שהספק הלך..! תודה על העוזרים.!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by 1moshiko1,

שלום לכולם! קודם כל אם ההודעה נמצאת במקום לא נכון, אז מצטער, חשבתי שזה יכול להתאים לפה יותר מאשר במקומות אחרים... אז ככה: יש לי בבית טלויזיה מסוג KAYA, בערך 29 אינצ'. יש איתה בעייה: כשמדליקים רואים רק פס באמצע המסך מימין לשמאל. הפס משנה את הצבעים שלו. יש סאונד. אני לא יודע מה קרה אבל אחיין שלי משחק הרבה בכפתורים. ניסתי את כל האפשרויות ואבל כלום לא קרה. אני יודע שיש איזה אופציה למתכנתים "לעשות" את הפס ה זה בשביל בדיקה. מישהו יודע איך? תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  14. Started by avikadosh91,

קניתי לפטופ חדש של LENOVO אני לא מצליח לייצר מצב של TVOUT יש כרטיס מסך של INTEL ,מישהו מכיר דרייבר מתאים?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by Immaculate,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי מתאם כזה, מתאם מאוד מאוד פשוט (עלה בסה"כ בערך 120 ש"ח), כבל אחד עם חיבור לחשמל וכבל שני שבצד אחד שלו יש IDE ובצד שני USB. אחרי שימוש במתאם עם הארד דיסק של WD חדש מהחנות הדיסק נדפק, ולדעתי זה מאוד לא סביר שהדיסק נדפק סתם ככה (זה אף פעם לא קרה לי אז מבחינה סטטיסטית זה לא יכול להיות). מישהו שקרא פוסט שלי בנושא אחר בפורום ניידים שלח לי הודעה פרטית ואמר שזה קרה לו גם, והמפיץ אמר לו שזה בטח בגלל הדיסק ולא בגלל המתאם, בקיצור אנחנו מחפשים אנשים אחרים שזה קרה להם כדי שהמפיץ יראה שזה שזה לא בגלל ההארד דיסק. אז זהו, אם למישהו זה גם קרה אז שלחו לי הודעה ונתארגן

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by rikimaru,

אז ככה היתחדשתי לי בG7 ובG15 אבל מה מהרגע הראשון (יותר נכון לאחר רבע שעה) התחילו השניים להשתגע, ה-G7 כשמדליקים העכבר אין תצוגה אלא רק מנורת ה-POWER שלמטה דולקת ובזה נגמרת בעצם פעולת העכבר ווכמובן שהוא לא מגיב על המסך כרגע יש לי מעצור לדלת יקר שעושה אור ירוק קטן ה-G15 עובד במצב רגיל בסדר גמור אבל כשצפעילים כפתור G ולא משנה איזה מכפתורי ה-G או מה הגדרת כל כפתור העכבר לא מגיב לשום לחיצה במסך וגם המקלדת ניראת כשובקת חיים (הקטע של המקלדת חוזר על עצמו גם בלי קשר לסוג העכבר), האם משהו ניתקל בדבר דומה ויוכל לעזור בבקשה :'( עידכון: חברים אני פתוח לכל עצה כי כרגע אני בתהליך גיבוי של הקבצים שלי, כי כניראה לאחר התקנת הדרייברים של ה-G15 אפילו מקלדת של מיקרוסופט גורמת לאותה הבעיה כשאני…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. רצית דריברים ללוח הזה GA-K8N Pro-SLI בשביל visat

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by rdns,

יש לי מחשב נייד של IBM וכונן הדיסיקם שלי עושה רעש צורם למשך 2 3 שניות בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. הוא עושה זאת אך ורק שאני מפעיל את המחשב, כאשר אני שם דיסקים או צורב דיסקים הוא לא עושה את הרעש הזה. מוזר מאוד... למישהו יש מושג מזה ? ניקיתי את המחשב עם לחץ אויר.... וזה לא עזר.... תודה רבה אסף.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  19. Started by Sifo Jen,

היי!, אני מריץ כרגע VISTA ULTIMATE RTM 64BIT אבל לצערי לא מצאתי דרייור לVIVO 7800GT או LEADTEK TV2000 XP בשבל המערכת הזו.. מישהוא מכיר אתר שיש לו דרייור צד שלישי או מישהוא שהתגבר על הבעיה הזו?? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Started by NIRz,

נתונים: Win XP Pro SP2 GeForce4 MX440 AGPX8 כשאני מנסה להתקין את הדרייברים של NVIDIA לכרטיס הנ"ל ההתקנה פשוט נתקעת לי בשלב "installing driver component" והמחשב פשוט יוצא לדוס ומראה לי משולשים מוזרים כאלה על המסך. לאחר כמה דקות עולה לי מסך כחול ורשום "dumping physical memory" ובנוסף רשום שיש בעיה בקובץ nv4_disp ושהוא נכנס לinfinity loop או משהו כזה... בנוסף אי אפשר להעלות את המחשב אחרי נסיון ההתקנה ואני חייב לעלות בSAFE MODE ולהסיר משם את הדרייברים שניסיתי להתקין קודם. (המחשב עולה רק עם הדרייבר vga הג'נרי שמקבלים עם הווינדוס ולא מסוגל לעלות עם הדרייבר nv4_disp של nvidia. (אני לא מקבל שום האצה גרפית בלעדיו) למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? האם יש בעיה בכרטיס המסך עצמו? …

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by King Kong,

לפעמים המסך נכבה לשניה באמצא עבודה ונדלק מסך שחור .. עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מסך דפוק או הדרייבר דפוק או המסך שהוא ישן .. לא יודע איך לבדוק שזה לא הכרטיס מסך להפעיל 3DMARK ?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by hitman21m,

הTVOUT שלי בכרטיס מסך GEFORCE פשוט לא עובד אז חשבתי אולי להשתמש ביציאה הנוספת שלי של ה DVI בכרטיס. האם אפשר להתשמש בה בתור TVOUT והאם יש כבל שמחבר בינה לבין הטלויזיה?? בתודה ליאור

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by swisaavi,

אפשר לנעול... זה הסתדר לבד.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. שלום לכולם. כבר הרבה זמן שיש לי בעיה מעצבנת. המחשב פשוט עושה מתי שבא לו ריסטארט, בלי להודיע מראש, פשוט עושה ריסטארט, ואחר כך שהוא עולה הוא רושם "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" הבאתי לכם את הדו"ח והפרטים שלו, אולי זה יעזור לכם. אני שואל - למה זה קורה? זה ממש מעצבן. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by psyco,

שלום לכולם, יש לחבר לוח אסוס P4R800-VM, הוספנו כרטיס PCI->SATA, אני רוצה לחבר רק אותו ולהתקין עליו את הווינדוסXP. יש אפשרות בכלל שהביוס יזהה דרך כרטיס PCI את הכונן ויעשה דרכו BOOT? תודה לעוזרים... עריכה: מצאתי את האפשרות (צריך בהפעלה של המחשב ללחוץ F6 ולהעתיק קבצים שהעברתי לדיסקט), אבל כדי להפעיל אותו כBOOTABLE אני צריך למצוא איך להגדיר שיעלה BOOT מSCSI...

• 0 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים