עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, לאחרונה אני מרגיש שהמחשב שלי נעשה מאוד איטי אחרי שאני מתקין עליו משהו או שאני עושה פעולת העתקה. בנוסף המחשב מעתיק קבצים מאוד לאט מכונן לכונן (יש לציין שזהו אותו הארד דיסק עם כוננים נפרדים). כמו כן גם במשחקים, לאחר שאני משחק רבע שעה בערך , מתחילים להיות יותר קרטועים ותקיעות. בדקתי קצב העתקה מכונן C ל D , העברתי 2.5GB ב 6 דקות... האם זה סביר? יש אפשרות לבדוק אם יש בעייה כל שהיא בהארד דיסק? מבדיקה שעשיתי ההארד דיסק הוציא ציון של 1288 ב PCMARK 2002 מפרט מחשב: Athlon 3500+ 64bit Asus A8v-mx ddr 256X2 266mhz

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by yaki,

כשמנסים להפעיל את עורך הרישום המחשב כותב "תכונה זו מבוטלת על ידי מנהל המחשב" למרות שאני נמצא בקבוצה ADMINISTRATORS

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  3. כשאני מפעיל את האי סי קיו הכל נפתח מצויין וחלק .רק איך שאני מתחיל לכתוב .למשל לוחץ על הפרח של אחד המשתמשים כדי להתכתב ואז אני מקבל את השגיאה הבאה.{תיראו בתמונה למטא שעלתי לאתר .תורידו אותה} .ואז האחרי ההודעה הזאת שראיתם בתמונה האי סי שלי מתכבה .כמו שאמרתי הבעיה הזאת מתמשכת כבר הרבה זמן פעם אחת נסתי לשנות את הגירסה לגירסה יותר ישנה למשל icq 2003 וזה עבד אבל כרגע אני אחרי פורמט שעשיתי אתמול וגם האי סי בגירסאות אחרות עושות בעיות.אחלטתי שיש בעיה מסויימת שאני חייב לדעת אותה .כי נמאס כל פעם לנסות למצוא פיתרון ללא מוצא.מי שמכיר את הבעיה ויש לי פיתרון סופי לדבר אני יודה לו מאד [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by roylu,

7600 gt extreme של leadtek

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  5. חברה לפני בערך שבוע וחצי הופיע לי פתאום מסך כחול כזה שרשם לי כל מיני דברים של שגיאה ופירוט , נראה לי שזה קשור איכשהו לכרטיס זיכרון שלי , פתאום היום אני רואה שזה הופיע שוב ונראה לי שזה בעיה באמת ומייד אחרי שעשיתי ריסט למחשב הופיע לי על שולחן העבודה קובץ ורשום בו הדברים הבאים : " # # An unexpected error has been detected by HotSpot Virtual Machine: # # EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x73955230, pid=2664, tid=3828 # # Java VM: Java HotSpot Client VM (1.5.0_04-b05 mixed mode) # Problematic frame: # C 0x73955230 # --------------- T H R E A D --------------- Current thread (0x009a9660): JavaThread "main" [_thread_in_native, id=3828] siginfo: ExceptionCode=0xc0000…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by orior123,

אני משתמש בנתב 524up של d-link המחובר למחשב הראשי (נייח) בחיבור חוטי. מחשב השני ( גם הוא נייח) מחובר אלחוטית באמצעות ה- usb ל -dwl-g132 של d-link. הבעיה: בגלישה רגילה הכל עובד תקין ומהיר 7/24 (חיבור adsl לבזק). בחיבור emule גם עובד תקין ומהיר (גם עם שני המחשבים מורידים קבצים) אולם לאחר מספר שעות של פעילות "נתקע" המחשב השני המחובר אלחוטית. הכוונה ב"נתקע" הינה שהמחשב עדיין פועל (מאווררים פועלים, אור עכבר דולק) אולם שום פעולה (הזזת ולחיצת עכבר או הקשת מקשים) אינה מעוררת את המסך שנמצא במצב המתנה ואין שום תצוגה, כאשר הפתרון היחידי הינו ביצוע reset למחשב - ואז לא מתחבר ה - usb אלא רק לאחר שאני מבצע ניתוק וחיבור ה - usb מחדש (כאמור ללא הפעלת ה emule המסך מתעורר והכל תקין, מחובר …

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  7. Started by picasso,

שלום, יש לי מחשב P3 256SDRAM WINXP מדפסת משולבת HP 5610 ברגע שאני מדפיס מסמך המחשב נתקע , עכבר מקלדת לא זזים. ניסיתי לעשות מספר דברים: כרטיס USB PCI חדש, הגדלת הזיכרון הוירטואלי,החלפת כבל USB והתקנה מחודשת של הדררייברים. שום דבר לא עוזר , המחשב ממשיך להיתקע. ** המחשב לאחר החלפת דיסק קשיח שנהרס. (דיסק חדש 80 , מערכת הפעלה חדש.) אנא תנו לי פתרונות אפשריים...

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by Moo^Moo,

תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב הנייד שלי. קומפק פרסריו. הפין של הלוח-אם רופף קצת ולכן המגע עם המטען לא יציב ובנוסף הבטרייה כבר עשתה את שלה. שלחתי את אותו לתיקון במעבדה של HP (אין אחריות כבר) והם חזרו עם הצעת מחיר לתיקון בשמיים. את הלוח אם במקום לפתוח ולחזק את הפין הם מוכנים רק להחליף וזה עולה 2200 ש"ח. עבור בטרייה חדשה הם רוצים 700 ש"ח. עבור העבודה 300. גם אני לא מתקן את הפין אלא רק מחליף בטרייה זה יוצא 1000 ש"ח. מישהו יודע אולי: א. אם יש מקום אחר שבו אפשר לקנות בטרייה של נייד קומפק פרסריו? ב. אם יש מקום אחר שאפשר לקחת אליו את הנייד לתיקון ולא יעלה כל כך הרבה? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  10. שאלוווווווווווום קניתי את הכרטיס טלוויזיה של גיגביט : GIGABYTE GT-PTV-AF-RH FM MCE Ready TV Tuner w/Remote ControL http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2305 הכל פועל סבבה מקליט ורואים טלוויזיה יש רדיו והכול חיברתי את האנטנה של הIR (אינפרא) למקום הנכון והשלט לא פועל.... יש לכם פיתרון??? (היתקנתי תדרייברים) תודה רבה!! (אם יש למישהו תוכנה טובה לכרטיסי טלוויזיה והוא יכול להמליץ לי עליה אני ישמח בפרטי או פה )

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by liordavid,

קניתי לאחותי לוח אם חדש בעל יציאות SATA לאחר שחיברתי את ההארדיסק המחשב לא זיהה אותו. במסך האחרון שרואים הוא אומר לי משהו על RAID... מישהו יכול לעזור... ?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by dor_dru,

אילו עוד פפקודות קיימות בדוס בסגנון של ipconfig?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by amit_amit,

שלום כולם למה כשאני מפעיל את המחשב אני לא רואה שום מסך של BOOT רואים שהמסך נדלק אבל הוא שחור ואז מופיע למטה אפס ואז המערכת הפעלה עולה... מישהו יודע איך אני יכול לגרום לתמונה של הBOOT או לכתובת הזאת להופיע? יש לי לוח אם INTEL DG965RY תודה עמית

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  14. שלום לכולם קניתי דיסק קשיח MAXTOR 250M 16M Baffer חיבור SATA. הוספתי אותו למחשב שלי AMD עם דיסק קשיח של 160M בחיבור SATA. מאז החיבור של הדיסק החדש יש לי בעייה: אחרי הפעלה של המחשב אני יכול לגשת לדיסק החדש לקרוא ממנו דברים לכתוב אליו וכו' כלומר עובד בסדר גמור. אבל אם אני לא עובד איתו מספר דקות, בניסיון גישה הבא המחשב נתקע. כלומר החלון שמראה לי את הדיסק ומה שיש בתוכו תקוע, לא ניתן לסגור אותו (גם לא דרך ALT+CTRL+DEL), שאר התוכניות שעבדו ברקע ממשיכות לעבוד (הורדות מהרשת). גם לא ניתן לכבות את המחשב בצורה נורמלית, אלא רק בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה. עוד מספר נתונים: החיבור SATA וגם ניסית חיבור SATA שונה בלוח והתופעה חוזרת. אחרי ההתקנה הפיזית של הדיסק ביצעתי פירמוט למחיצ…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by nahum8,

במחשב הישן התקנתי ויסטא... עד עכשיו הכל היה מצוין במשל שבוע+ ועכשיו משהו קרה! הווינדוס לא מזהה את הצורב והצורב DVD שלי! עשיתי עדכון דריברים וכלום לא עוזר! מה אפשר לעשות? ד''א הביוס מזהה את הכוננים. -תודה.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  16. Started by yav92,

שלום יש לי לוח אם של 975X GIGABYTE עם 1GB DDR2 וקניתי עוד גיגה שתי סטיקים כל אחד 512MB DDR2 זה זיכרון ECC לא כמו מה שיש לי עכשיו עכשיו אני בא להתקין אדום לאדום בלוח אם והסטיק ה1GB בצהוב בדיוק כמו שצריך להיות עכשיו אני מפעיל את המחשב הוא נדלק אבל המסך לא. ומקודם לפני שהמסך היה נדלק המחשב היה עושה קול של ביפ (לפני התקנת הזיכרונות החדשים) אז בקיצור תעזרו לי איך להתקין את הזכרונות תודה רבה לעוזרים ובבקשה אם אתם יודעים את תגיבו זה חשוב מאוד תודה!

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  17. Started by Koby,

שלום יש לי בעיה מוזרה עשיתי הסרה לדרייורים של נווידיה והתקנתי חדשים המחשב מסרב לקלוט את הדרייברים ונותן את ההודעת שגיאה שבנושא זה קורה עם כל גרסה שאני מתקין לא רק החדשה בינתיים אני על דרייברים של VGA של windows... הצילו

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by rotman,

התקנתי את המחשב מההתחלה בשביל אבא שלי , עכשיו כשאני מכניס אותו ל standby ומפעיל את המחשב המחשב מתחיל לפעול אבל אין כלום , המסך נשאר ב standby והמחשב לא עולה פשוט. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? חשוב לציין שעד לפני שבוע המחשב היה שלי והיה כל היום ב standby בלי שום בעיה.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  19. Started by solo53,

שלום לכולם יש לי בעיה ביציאת TV OUT בכרטיס FX5200 הגדרתי את גודל התמונה ביציאה זאת אבל כל הפעלת המחשב מחדש או צפיה בקובץ וידאו מחזיר את המצב לתמונה גדולה מידי כך שחייב לכוון מחדש. למרות ששמרתי את ההגדרות ואפילו אם אני מעלה מתוך הגדרות ששמרתי אין הדבר עובד וחייב לכוון מחדש פיתרונות בבקשה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  20. Started by gal atedgi,

יש לי בעיה במחשב שלא שומעים קול באינטרנט רק באתרים ישראלים במחשב אני יכול לשמוע שירים וכל מה שאני רוצה אבל שאני רואה סרטונים באינטרנט באתרים ישראלים אני לא שומע ובאתרים של חו"ל אני כן שומע תודה מראש למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  21. יש לי מחשב AMD ATLON 3800 X2 פתחתי את המארז שלו וראיתי שמאורר וגוף קירור מלאים באבק ושערות של הכלב (הכלב לפעמים נשכב ליד המחשב). עכשיו השאלה שלי בשביל לנקות את זה ,האם אני יכול לנקות את זה בספריי לחץ אוויר בלי להוציא את המאורר ואת הגוף קירור? ,או שאני צריך להוציא את המאורר ?.ואם ואני יכול לנקות את הגוף קירור בלי להוציא אותו? ואם אני מוציא את שניהם אם אני צריך למרוח מחדש משחה טרמית ? המאורר וגוף קירור הם מה שמגיע עם המעבד של AMD תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  22. שאני מתקין את הווינדוס ולוחץ F6 להתקין את הRAID הוא לא נותן לי.אלה רקF2 מה זה F2? מה זה מתקין?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  23. אני יודע כי חיוני לפרוק ESD לפני טיפול בהתקנת / החלפת רכיבי חומרה במחשבים. רק מה מבלבלת אותי העובדה שללא ענידת רצועת הארקה הדרך השנייה מתבצעת על ידי השארת הספק כח מותקן במארז, כאשר הספק ממותג ממצב 1 למצב 0 (כבוי) וממשיך להיות מחובר לשקע החשמל שבקיר, כך שכל נגיעה בספק או בדופן הפנימית של המארז בסמוך לספק מאריקה את החשמל ישירות לשקע שבקיר. השאלה היא האם צריך לנתק את המחבר 24 פינים מהלוח אם לפני החלפת חומרה גם אם מתג ההפעלה של הספק כח נמצא במצב 0 והספק כאמור ממשיך להיות מחובר לשקע הקיר?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  24. אתמול רכשתי זיכרון של 1G DDR400כתוספת ל 512MB DDR400 שכבר היה לי. הזיכרון החדש הוא צ'יפ יחיד בעוד שה 512 מורכב משני צ'יפים של 256 כ"א. אני משתמש בלוח אם של MSI chipset 865, שבו יש 4 sockets לזיכרונות. המחשב עובד פיקס עם 1256MB , כלומר - 2 צ'יפים מחוברים בו זמנית , אבל כאשר אני מחבר גם את הצ'יפ השלישי כדי לעבוד עם 1.5 גיגה ram המחשב לא מתפקד - לפעמים עולה אבל כל הזמן נתקע. בקיצור יש בעייה, אם מישהו מכיר את זה, אני אשמח מאוד לעזרה - תודה. בעז.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by squeezo,

היי ברשותי מחשב ישן כאשר יש בו לוח אם של חברת TOTEM ממיטב הבנתי מדגם TM-P2BX VER 2.2 עליו מעבד סלרון 333 זיכרון 128 עוז זיכרון 128 ועוד זיכרון 256 הFSB עובד במהירות 66 MHZ בגלל המעבד... יש לי כמו כן מעבד בצד P3 500 MHZ עכשיו לבעיות כשאני מכניס את המעבד השני הוא מזהה לי אותו רק כ 333(כן מזהה שזה פנטיום 3) ואת הזיכרון 236 הוא מזהה כ 128... תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים