תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לפני איזה שבוע הרכבתי צג lcd של 4 שורות של 20 תווים. כשסיימתי להרכיב חיברתי אותו למחשב והוא הציג 2 שורות שחורות (מה שאומר שהוא תקין), אבל בכל זאת לא עבד אצלי. אז נתתי לחבר שלי שיש לו אותו מסך בדיוק, רק כבר מורכב ופועל, לבדוק את המסך שלי והוא כן עבד אצלו. אני חושב שזה בגלל שהכרטיס Parallel שלי לא עובד במצב EPP. הכרטיס שלי הוא של חברת ST-LAB והוא לא מובנה על הלוח משום שללוח שלי אין Parallel. זה הדגם של הכרטיס ותמונה שלו: PCI 1P PARALLEL CARD וככה הוא מופיע לי במנהל התקנים: שימו לב שרשום שם שהוא ECP. אז אני צריך שמישהו יסביר לי איך להעביר אותו ל EPP או שיפתור לי את הבעיה בדרך אחרת. המסך כבר שבוע שוכב בצד.. וזה מעצבן! תודה לכל העוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום חברים אני נתקל בבעיה כאשר אני מנסה לעדכן את הביוס בלוח הביוס הנוכחי הוא 0614 ואני מנסה לעדכן ל0711 עידכנתי כבר כמה פעמים ביוס בלוח הזה ואף פעם לא הייתה בעיה פשוט נכנס לביוס ומתוכו בוחר בתוכנת העידכון המובנת בתוכו EZ FLASH קוראים לה אני חושב בכל מקרה כרגע כשאני נכנס לתוכה היא עולה לשתי שניות ואז נשמעים שלוש ביפים מהירים והמחשב מאתחל את עצמו. ניסיתי כמה פעמים מתוך מחשבה שזו תקלה ריגעית או משהו כזה. ניסיתי גם לאפס את הביוס הנוכחי כולל החזרת ההגדרות לדיפולט הוצאת הסוללה והשיטה עם הג'מפר. עדיין אותה תופעה מעצבנת. מישהו נתקל בזה ? או שיש רעיונות? תודה שחר עריכה: הסתדרתי. הבעיה נפתרה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
WD3200KS בן חודשיים בערך. הכל נראה תקין בגדול, אין יותר מידי בעיות. אחרי התקנה מחדש של מערכת ההפעלה פתאום אי אפשר לקרוא נתונים של הטמפ' שלו וכשאני מסתכל על נתוני ה SMART במקום 10+ מופיע רק אחד. מה זה יכול להיות? יכול להיות שהדיסק בסוף חייו? עריכה: איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שאני מעלה את xp מופיע לי מסך אפור רק לאחר כמה דקות אני רואה את החלונות
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני עם אקס פי SP2 ותמיד שאני עושה רסטאו מכבה את המחשב המסך יציאה של הווינדווס עומד משהו כמו דקה ורק אז מתכבה... מה יכול לגרום לדבר כזה? אין לי לא וירוסים ולא ספייוורים
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מדוע ב CACHE 1 LEVEL הוא רושם לי נכשל יש לי מעבד E6600
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
http://www.mytempdir.com/1027388 זה במחשב הישן כשאני מתקין פיפא 2007 תמיד זה עושה לי ריסט ככה הוא עובד סביר ... לפעמים ריסט פה ושם בעומס
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והעכבר הפסיק להגיב , החלפתי גם ל 2 עכברים אחרים שגם הם לא עבדו בנוסף החלפתי גם את שקעי הUSB ופירמטתי את המחשב ושום דבר לא עוזר .יש לציין שהעכבר נדלק (מקבל מתח) אבל משום מה הוא לא מגיב ץבנוסף גם התקנתי לו את הדרייבר שקיבלתי איתו ועדיין כלום. מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה הזוץ תודה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום כולם , מישהו מכיר תוכנת ניטור בזמן אמת למחשב ? שתיצור איזה LOG או משהו בסיגנון... מה גרם למשל למחשב להיתקע /לקפוא איזה Process או תוכנה , או למה המעבד היה ב-100% שימוש ברגע מסויים .. ? (זה נשמע אולי קצת טיפשי אבל בכל זאת אם יש משהו כזה...) תודה!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
חיברתי כבל רשת למחשב השני ע"י 3 כבלים שמחוברים במתאמים (אולי זה קשור) ברגע ששני המחשבים מחוברים מופיע במחשב השרת מסכים כחולים הקובץ מצורף... עריכה: מה זה אומר- gwausb.sys [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, שידרגתי לאחרונה לחמש מגה והיום הרגשתי שההורדות איטיות אז בדקתי בבדיקת הורדה של בזק בינלאומי וכותב 400 ק"בC לשנייה במקום ה625 התקשרתי לבזק ואחרי 45 דקות עם נציג שרות הבעיה לא תוקנה הוא אמר לי להוריד TCP/IP OPTIMIZER והורדתי ועכשיו המהירות הורדה היא כמו שצריך להיות אך עדיין הייתי רוצה לדעת האם זה בגלל הווינדוס או בגלל הכרטיס רשת שלי (כמו כן בדקתי במחשב הנייד שלי ושם זה מוריד במהירות 625 ללא תוכנה) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
המשחקים בעבר היו עובדים אצלי חלק בלי תקיעות וזמן טעינתם היה מהיר.. לדוגמא פיפא 07. הבאתי את המחשב לטכנאי ומאז שחזר לי המחשב הפיפא נתקעת בין מסך למסך ... כלומר כל פעם שהפתח חלון חדש הוא נתקע ומשתחרר אחרי כמה זמן שאלתי את הטכנאי מה הבעיה ואין לו איך לעזור לי. הודה לכם עם תעזרו לי. תודה ניל.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן של HP. כל פעם שאני מפעיל אותו, אחרי עשר דקות בערך הוא מכבה את עצמו. מה יכולה להיות הסיבה לזה?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב (כנראה 1G) כרגע יש לי 1 ג'יגה (דואל 512) וזה הלוח-אם שלי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368 רציתי קודם כל לדעת האם אני יכול להשים יותר מ2 ג'יגה זיכרון? או שהלוח-אם הזה קורא רק 2 ג'יגה? אם בעתיד(עד שנה) אני ארצה לקנות לוח-אם חדש, אם הזיכרון שאני רוצה להוסיף יתאים גם לחדש? אם כן אז תמליצו לי בבקשה על 1 ג'יגה שיתאים ללוח-אם הזה. ואם הזיכרון שאני רוצה לקנות לא יתאים ללוח-אם שאני יקנה בעתיד אז מה אתם מציעים? עריכה: ד"א הזיכרון שלי עכשיו הוא: 1024MB PC3200 DDR SDRAM PQI תודה רבה לעוזרים! ומצטער אם לא פתחתי את זה בפורום הנכון... (עשיתי העתק גם לפורום "מפרטי מחשב")
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
המעבד חדש, הוא מקבל רק 8500 ב cpu ב aquamark. למי שמכיר את התוכנה, מה יכול להשפיע על תוצאת ה cpu חוץ מהמעבד?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לא יודע אם זה שייך לתוכנה או חומרה אבל זה שניהם פחות או יותר.. רכשתי כבל USB TO IDE CABLE ושאני משתמש בו זה כאילו עובד רק בפעם הראשונה, כלומר: חיברתי הרדיסק (1) ללפטופ וזה עבד וכאשר ניסיתי לחבר הרדיסק (2) אחרי זה כבר לא עבד. לקחתי את הרדיסק (2) למחשב אחר חיברתי אותו שם וזה עבד. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המחשב לא באובר קלוק ... אם אני סוגר אותו הוא לא נדלק עד שאני לא עושה לו "סימוס קליר" בדיוק כמו שכתוב כאן http://www.dfi-street.com/forum/showpost.php?p=127704&postcount=24 ... אח"כ המחשב עולה.. ברגע שהוא נסגר אז שוב בכל מההתחלה !
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה נתקלתי בתופעה מאוד מרגיזה. כאשר אני מעביר קבצים בין המחשבים המחוברים לרשת הביתית אני מקבל את המסך הכחול הבא או לחילופין המחשב פשוט קופא ונתקע. אני חייב לציין שעד עכשיו התופעה קרתה רק במהלך העברת קבצים ברשת אך אני עדיין לא בטוח שזה מצביע על מקור הבעיה. אשמח לשמוע את עצתכם בנושא, תודה. עידכון: במסך הכחול מצויין כי הקובץ TCPIP.SYS הינו הגורם לתקלה. מה שמחזק את החשדות שלי כי מדובר בתקלה שנגמרת בעת שימוש בשיתוף קבצים ברשת הביתית. האם מישהו יודע כיצד ניתן לתקן את הבעיה בקובץ TCPIP.SYS? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני עושה שהוא לא היה כזה גדול הוא כל הזמן על 400 ושעושים משהו כבד הוא עולה ל500-600 ואז לפעמים זה נתקע להרבה זמן יכול להיות שאין לי מספיק זיכרון ramאו שהמחשב שלי יותר מידי חם? איך לבדוק כמה זיכרון ram יש לי?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הלוח אם שלי : GA 965P-DS3 ואני לא מצליח לחבר את המאוורר של המארז לשם כי אין לי מושג לאן.. המארז :Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black מישהו יכול לעזור לי? ty..
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
משתמשי GAINWARD 7600GT אני צריך את הביוס הרגיל של הכרטיס שכחתי לגבות ואני חייב אותו בבקשה תעזרו לי בעזרת תוכנה בשם NiBiTor.v3.0a היא תקרא את הBIOS ותוכלו לשמור אותו כקובץ בבקשה תעבירו לי אותו
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אז ככה, כל פעם שאני מנסה לבטל את החיבור רשת Local area connection המחשב נתקע ואז עולה מסך כחול של בעיה בתוכנה שהתקנתי..אז אני מניח שיש בעיה עם הדרייברים (הותקנו מהדיסק שבא עם הלוח) רציתי לדעת איך אני יכול להסיר את הדרייברים מכיוון שאין לי שום שימוש בהם...
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום , אז נתקלתי בבעיה וניתחתי את קובץ ה-dump שלי וקיבלתי שהקובץ הבא הוא הבעייתי: ati2dvag.dll - נובע מהכרטיס מסך , עכשיו איך אני יודע עם זה חומרתי/תוכנתי...שזה לא התנגשות דרייברים או כל דבר אחר... עשיתי חיפוש בגוגל לא ממש הצלחתי להגיע לתשובה. תודה. האם המידע פה עונה לי לפתרון המתאים ? http://www.sightsea.com/pghpchd/pages/infinite_loop.html הבנתי שצריך לעדכן את ההתקן , אבל את החלק השני לא הבנתי: Select Install from a list or specific location (Advanced) Choose Next(button) Select "Don't search. I will choose the driver to install." Choose Next(button) Select PCI standard PCI-to-PCI bridge Hit Next(button) Hit Finish(button) Reboot.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקבצים כגון וידאו ואודיו מכל סוג שהם אני מפעיל אותם והם עובדים אבל אחרי כמה שניות פתאום תמונה נתקעת ואז מוזיקה נעלמת אחרי כמה שניות התמונה שוב זזה אבל אין קול ואז עוד פעם נעלם וככה כל הזמן קופץ אותו דבר באודיו יכול להיות שזה בגלל שהוזזתי את ה-XFI שלי לPCI אחר? בכל מקרה אני עכשיו מוחק ומתקין שוב את הדריבר כדי להיות בטוח קודק יש לי את של KLITE CODEC מה אתם חושבים הבעיה? תודה רבה עריכה- אוקי הבעיה זה בגלל שהוזזתי כרטיס קול לPCI תחתון אחד ממש לא יודע למה זה עושה לי בעיה...
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי, לאחרונה אני מרגיש שהמחשב שלי נעשה מאוד איטי אחרי שאני מתקין עליו משהו או שאני עושה פעולת העתקה. בנוסף המחשב מעתיק קבצים מאוד לאט מכונן לכונן (יש לציין שזהו אותו הארד דיסק עם כוננים נפרדים). כמו כן גם במשחקים, לאחר שאני משחק רבע שעה בערך , מתחילים להיות יותר קרטועים ותקיעות. בדקתי קצב העתקה מכונן C ל D , העברתי 2.5GB ב 6 דקות... האם זה סביר? יש אפשרות לבדוק אם יש בעייה כל שהיא בהארד דיסק? מבדיקה שעשיתי ההארד דיסק הוציא ציון של 1288 ב PCMARK 2002 מפרט מחשב: Athlon 3500+ 64bit Asus A8v-mx ddr 256X2 266mhz
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-