תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
1 אני מחפש תוכנה לתיקון סקטורים פגומים 2 יש לי מעבד של פנטיום 3 ואחד הפינים בו שבור האם הוא פועל האם ניתן לתקן ? (אם אפשר לחבר שוב את הפין שנשבר הלחמה או משהו) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי עכשיו קנה מחשב חדש....... לאחר חיבור הוא שמע רעש שנשמע כמו רעש סטטי חזק מאוד...... הוא בדק את כול החיבורים ואת כול המאוווררים החדשים, אבל הכול תקין.... האם זה יכול להיות מהלוח M או....אם לא אז בבקשה תעזרו לי .... תודה,דן
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
hey guys ihave ageforce 4 mx 440 and acooling that dont get up too 100 rpm am i need too buy a new cooling? thanks pc student
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט: ePox 8RDA3+ AMDXP 2500+ Barthon TwinMos 256DDR x2 GigaCube Radeon 9600 Pro WD 80GB 8MB התקלה: קורה בעיקר במשחק קאונטר-סטרייק, המחשב פשוט קופא לגמרי... התקלה הזאת קרתה לי בעבר ולאחר כמה חודשים שנלחמתי עם המחשב היא נפסקה אך כעבור חודשיים היא חזרה מה שמוזר זה שאני יודע שלא שיניתי כלום במחשב שיחקתי בלילה הכל עבד תקין כיביתי את המחשב הדלקתי בבוקר המחשב חזר למצב של תקיעות ! ניסיתי כל פתרון אפשרי כבר דרייברים לכרטיס מסך מתחים לכרטיס דרך הביוס את הביוס עדכנתי הרצתי בדיקה על הזכרונות(mem86) כלום שום דבר לא עוזר תעזרו לי בבקשה לפני שאני מאבד את שפיותי
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
התקהנתי צורב די וי די ואני לא רואה את הצורב הרגיל כאילו במחש ב שלי עכשיו מה שהיה הצורב הרגיל שלי נהיה הצורב די וי די ואני לא יודע איך לעשות ששניהם יעבדו יש לי די וי די במחשב צורב די וי די וצורב רגיל הדי וי די הרגיל והצורב הרגיל מחוברים על אותו חוט עבה כזה אפור שבמחשב והצורב די וי די מובר לחוט האפור העבה שמחובר עם הדיסק הקשיח אני לא יודע איך לעשות שהצורב הרגיל יעבוד לי ביחד איתם כאילו יהיה לי כזה במחשב שלי שאני נכנס
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
חיברתי את כל הרכיבים באתי להדליק תמחשב לא נדלק. כמובן שחיברתי את כל החוטים של ה-Power והלדים והכל אבל אז ראיתי עוד שני חוטים אפורים על האחד מלא אותיות והשני דברים שהיו קשורים באלקטרוניקה - Ground, 5V ועוד דברים שאיני זוכר כרגע. האם בגלל זה לא נדלק המחשב? מה זה החוטים האלו בכלל? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים פתאום עולה במחשב מסך כחול ורשום בו windows has detected a problem...... ולמטה יותר רשום במסך הכחול DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ולפעמים רשום PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA מה פשר המסך הזה ??? אי אפשר לצאת ממנו רק לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש. אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לאחרונה קניתי לוח אם חדש.... הכל טוב ויפה אבל.... אין לו חיבור GAMEPORT ויש לי הגה של מיקרוסופוט יחסית ישן שזה החיבוק היחיד שלו... ניסיתי לקחת מחבבר מתאם USB שהוא קיבל אם הגיימפאד שלו וזה לא עבד.... יש למישהו רעיון מה לעשות?? זה פשוט מבאס בטירוף לשחק קולין מקריי ראלי אם המקלדת או פלייט סימולטור אם העכבר.....
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים בבית, אחד שלי p4 1.7Ghz תקין, ואילו השני p3 די ישן של שאר המשפחה, על הפנטיום 3 יש הרבה מסמכים חשוב של המשתמשים בו כי הוא משמש בעיקר לצורף office וכדומה. לפני יומיים כאשר הפעלתי את המחשב כאשר המחשב טוען את ה windows קופץ לי מסך כחול (ניראה לי שזה הblue screen of death) והוא טוען שהבעייה היא "unmountable boot device" אז הבנתי שזו בעייה בhard disk, אז בדקתי את החיבורים, הג'מפרים, החיבורים ללוח אם והכל תקין. החלטתי לחבר את הhard disk מהמחשב התקול למחשב p4 התקין כslave,לגבות מה שחשוב ולעשות התקנה נקייה. [glow=red,2,300]bottom line:[/glow] האם יש סכנה למחשב התקין כאשר אני מחבר אליו את הslave במידה וזה וירוס? ואם יש לכם עוד הצעות לתחזוק אני ישמח. תודה!
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה, יש לי בעיה עם Sapphire Atlantis 9600XT, בלי אוברקלוק, ולאחר זמן מה שאני משחק במשחקים, המסך פשוט נכבה וכותב Out of operating synch אני עם דרייבר ATI 4.5, WINXP והמפרט הוא: Abit NF7-SL AMD Athlon XP Barton 2600+ 1917MHz @ 3400+ 2305MHz (11.5x200) 512KB cache 333MHz FSB Samsung 256MBx2 DDR SDRAM 400MHz PC3200 30 GB Western Digital HDD 40 GB IBM Deskstar HDD x52x24x52 Lite-On CD-R/w
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
צריבה עם צורב חיצוני USB תוצרת LG בדוס. תוכנה להעביר נתונים ממחשב למחשב דרך USB כשאחד המחשבים או שניהם בדוס. מדריך להצלבת כבל USB
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ממש חדש אבל יש לו כמה בעיות שמתחילות לחזור על עצמם שלא היו לפני חודש (זה הזמן הכי ישן של המחשב 8)) הבעייה הראשונה היא שכאשר אני מפעיל את המחשב אחריי התעינה של הXP הוא נותן פסים מוזרים לשניה ואז ממשיך כרגיל ולאחרונה הוא השתכלל והוא נותן את התמונה האחרונה שנתצפתה מהמסך (תמונה של כיבויי המחשב במקרה הזה) זה אמור להדאיג אותי? בעייה נוספת זה הרמקול הפנימי של המחשב עושה רעש כזה כאשר אני מדליק אותו אבל בסוף הוא עובד ובעייה אחרונה והכי חשובה לי: כאשר אני מדליק את המחשב ברזולוציה והצבעים יורגים לממש מינימום זאת אומרת 4 אלף צבעים ורזולוציה של 480X500 או משהו כזה...... לא זוכר בדיוק.... אבל כאשר אני משנה את זה בחזרה זה לא משתנה וזה אחריי שהXP נותן לי הודעה כזו שההגדר…
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי מקלדת וחלק מהכפתורים שלה לא עובדים(כל התוספות של המקלדת) אני צריך דריבר למקלדת שלי בשביל שכל הכפתורים יעבדו המקלדת שלי היא MICROSFOT MULTIMEDIA KEYBOARD 1.0A תנו לי קישור להורדה(ולא לאיזה אתר כי אני תמיד מסתבך) בתודה מראש לכל העונים מצפה לתגובות
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום כולם ! יש לי מסך LG75FT ולאחרונה קורה דבר מוזר כל מידי פעם הוא פשוט 'ממצמץ' הוא כיאלו מסגר לחלקיק שניה והתמונה חוזרת, זה מעולם לא קרה לי לפני זה, האם זה מעיד על גסיסות המסך? המסך אגב מחובר לראדון 9700, אם תזדקקו לעוד מידע אל תתביישו לשאול. בתודה מראש, לירן
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
תקשיבו, הורדתי ממדור הורדות את התוכנה: SiSoft Sandra 2004 עכשיו בתוכנה יש כל מיני עזרות טיפים לגבי כמעט כל רכיב במחשב... נכנסתי לפרטים של המעבד והביוס (BIOS&CPU) ובטיפים היה כתוב את הדבר הבא (באנגלית): Notice N224 - SMBIOS/DMI: information may be inaccurate. This information is reported verbatim and cannot be checked by Sandra. While brand-name companies set this information most generic manufacturers use generic data that is meaningless. This issue generates more technical support queries than all other issues combined. Fix: If the information is not correct, check for a BIOS update (clear DMI pool) or fix any errors using the DMICFG tool provided with the bo…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של msi ms-6712 זה הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=362&MODEL=MS-6712 ... כפי שאתם רואים זה הגרסה הכי גרועה של הלוח, בגרסאות הבאות כבר פתרו את הבעיה שלי... הבעיה היא: אני רוצה להחליף מעבד ממעבד שעובד על 133 fsb למעבד שעובד על 166 fsb אבל יש לי זכרונות ddrבדים על מהירות של 266, וכפי שרואים באתר שהבאתי לפני (בטבלא הראשונה), זה לא מתאים למהירות של ה166, כבר שלחתי להם אימייל והם לא ענו ואין לי מושג מה לעשות (בביוס יש אפשרות להגיד ל sdram על איזה מהירות לעבוד אבל זה לא עזר)... אז מה אני יכול לעשות??? :-\
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לוח ASUS A7A266 , חיברתי הכל כמו שצריך (חשמל) וכשאני מחבר אל הספק את הכבל חשמל, הספק ישר נדלק, המאוורר שעל המעבד מתחיל לעבוד ואני שומע את ה-HD וה-CDROM שהם פועלים, אבל המסך לא נדלק. חשבתי שהספק לא מתאים ללוח (ספק ישן) , אז יש לי ספק ישן אחר שניסיתי גם איתו, כשאני מחבר הכל ואז מחבר לחשמל, הנורה שעל הלוח נדלקת, אך המחשב לא נדלק, ועל הלוח חיברתי כמו שצריך את הכפתור של ה-POWER SW וניסיתי לקצר בין עוד פינים שם במחשבה שאולי לא שמתי טוב את ה-POWER SW, אך הוא לא נדלק בשום מקרה! אתם יכולים לעזור ולומר לי למה הספק הראשון ישר מפעיל את המחשב ורק תמונה לא רואים ולמה הספק השני רק מראה שהוא תקין (הנורה שעל הלוח עובדת) אך אי אפשר להפעיל איתו את המחשב? זה די דחוף, המחשב פתוח…
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
המפרט בחתימה. הכל נראה תקין אפילו שני הלדים של הלוח דלוקים (ירוק ואדום - אם זה אומר שהכל תקין...) שמתי כרטיס מסך אחר, ניסית את שני הסטיקים של הזיכרון בכל הסלוטים... פתחתי את המחשב והוצאתי את הקירור לרענן את המשחה הטרמית והמחשב שבק חיים (המעבד פיזית בסדר).
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הנ"ל: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400V-L.htm עידכנתי ביוס לפי הספר כמו שאומרים (וזו לא פעם ראשונה) בכל אופן הכל הצליח, ואפילו העלתי מחדש את המחבש, הפעלתי את הFAIL SAFE כמו שמבקשים ושוב עשיתי ריסטרט, נכנסתי שוב לביוס ואמרתי לעצמי :בוא נחזור לOC אז העלתי את הFSB מ100 (זה מתאפס, למרות ששלי על 166 זה חוזר ל100) ל183 ואת הזכרונות העברתי לAUTO שמרתי ועשיתי שוב ריסטרט ופתאום... כלום לא עולה אלא עושה צליל מוזר ומעצבן. לא משנה כמה פעמים עשיתי ריסטרט זה עדיין אותו הרעש, ולא עולה כלום. מה עושים??? אגב לפי מה שראיתי במדריך, הלוח שלי לא תומך בעוד צ'יפ של ביוס. אז אני קצת תקוע! למרות שאני לא חושב שהעדכון לא הצליח. כבר ראיתי את מספר העדכו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה וזה נראה לי מקום רציני ביותר! תראו יש לי מחשב ישן ששידרגתי אותו הרבה והמפרט שלו זה: P3 600MHZ 320MB SDRAM 40GB WD 7200 RPM GEFORCE 2 64MB וככה הוא היה פעם: P3 600MHZ 64MB SDRAM 10GB FIREBOLT VOODOO 3 3000 16MB את השידרוגים עשיתי בהדרגות כעבור שנה בערך אחרי הכל המחשב שלי התחיל להתכבות בשלבי לחץ דוגמא: האימיול פועל האיסיקיו פועל הורדות פועלות הוונאמפ פועל ועוד... אז המחשב פשוט ישר נהיה מסך כחול לשניה ואז הוא מתכבה (אני משתמש ב xp) פתחתי את המארז והארתי אותו פתוח וזה לא עוזר הרכבתי מאוורר וזה לא עזר הרכבתי עוד מאוורר לכרטיס מסך וזה לא עזר... מה לעשות??? תודה מראש לכולם אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו בבקשה...
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז משהו מאד מוזר קרה לי למחשב. הוא נדלק אבל לא מופיע המסך! החלפתי כרטיס מסך וזכרונות ואותה תוצאה. ניתקתי את הכל נשאר רק המעבד והזכרונות וכרטיס מסך. איך אני יודע עם זו בעיה של מעבד שהלך למרות שהוא בן שבוע או לוח אם ? הכל נדלק כולל כל המאווררים והנורות . ושאלה שניהבךי קשר . האם abit krf7 תומך ב xp 2500 ?
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי צורב asus 52*24*52 וכל משחק שאני מוריד מ emule וצורב אותו נתקע בסוף ההתקנה, ואני צריך לעשות restart ורק אז המשחק עובד. מה הבעיה למה כל משחק נתקע לי בסוף ההתקנה
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ובכן, המחשב שלי חזר מתיקון ( קניתי במרדנית חיפה אם מישהו מעוניין ) בקיצור, הם אמרו שהמחשב שלי עובד מעולה ויש לי וירוס SASSER שאין לי מושג מה הקשר שלו לתקיעות אבל לא משנה החליפו לי כרטיס מסך (אותו גרסא) והוא אמר שהמחשב מתפקד כראוי. שיחקתי במשחק הארי פוטר החדש (רציתי לבדוק על משחק חדש) אוקי אז ככה, שיחק נהדר במשך כמה שלבים ואז נתקע כמו תמיד אז ככה, אולי משהו פה לא מתאים? הכרטיס מסך הוא של Pilot GeForce 4 Ti 4200 לוח אם של Asus P4R800 VM מעבד של Prescott 2.8 אינטל האם יש סיכוי שהם פשוט לא מתפקדים כראוי יחדיו? בבקשה עזרה :]
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
פתאום כשאני מעלה את המחשב ה BIOS מציג את שני הכוננים, אבל ב XP הוא מראה לי שיש לי רק כונן אחד. לפני כן הכונן עבד מעולה ולא הראה שום סימנים לבעיות. האם זה אומר שהכונן נשרף?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזו בעית חומרה.... אבל נראה מה אתם אומרים. אז ככה: כל פעם שאני מפעיל תכנית כלשהיו שמשתמשת בסאונד (winamp, teamspeak, משחק כלשהו) אז יש סיכוי שהסאונד "יקפא". מה הכוונה יקפא? פשוט אין סאונד. כדי לשחרר את ה"הקפאה אני פותח מין כזאת תכנה שבאה עם הדרייבר של הכרטיס קול, ושם פשוט מחליף בין האפשרויות לסאונד (אוזניות או 2-רמקולים). לא משנה על איזו אפשרות הייתי ולאיזו החלפתי עדיין הבעיה קיימת והיא נפתרת כשאני מחליף, לא משנה למה אני מחליף. תמונה להמחשה: http://planet.nana.co.il/dotts3/sound%5Fprob.JPG יש לי לוח אם Epox EP-4PCA3I עם כרטיס קול מובנה. אודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-