תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי נייד של fujitsu siemens amilo 7405. מאז שאני זוכר שקניתי אותו הוא עושה בעיות : - מאוורר לא מפסיק לעבוד (אבסורד שיש כפתור שמשתיק אפילו אותו..) - איטי בטירוף (גם לאחר התקנה של תוספת 700 מגה זיכרון לא חל שיפוי ניכר.) במעבדה של CPM החליפו לי לוח אם לפחות פעמיים וניקוי מאווררים. גם סוללה הוחלפה. השאלה שלי היא אם יש איזה כלי / תוכנה שאני יכול להריץ ולבדוק האם המחשב עובד כמו שצריך או שעדיין יש איזו בעיה, אולי עם המאוורים או המעבד או שאולי הם החליפו ללוח אם משומש???
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
נתקלתי בעבר במסכים כחולים אשר נגרמו ע"י מודם מסוג זה השאלה היא האם מסך כחול עם פרטים bugecode_usb_driver , יכול להיגרם ע"י המודם ומהו הפיתרון? תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
המסך שלי הוא G90FB , המסך הישן שלי LG17 אינץ' מציג דברים עם פרטים רבים ופוקוס מצוין, בעוד שהמסך שלי פשוט לא בפוקוס. האייקונים בדיסקטופ מופיעים עם פחות פרטים מאשר במסך הישן, ונראים קצת מטושטשים. מה לעשות"??? תודה ??? ??? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אחת התקלות הכי מוזרות שראיתי בכמעט 20 שנים שאני מול המחשב.... מחשב חדש (רשום במפרט) והתקנה חדשה של ויסטה 32 ביט (חוקי) כל קובץ ארכיון שאני מוריד מהאינטרנט, אפשר לראות את הקבצים שבתוכו אבל כשפורסים מקבלים CRC ERROR... כנ"ל לגבי התקנות, אפשר להריץ אותם אבל כשמתחילה ההתקנה מקבלים שגיאה כשלהיא. הקטע המוזר - זה רק עם קבצים שאני מוריד. קבצים שאני מעתיק ממקומות אחרים (CD, כונן אחר וכו') עובדים בסדר גמור! הבעיה בכרטיס רשת שעל הלוח? הדריבר מעודכן... יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם של ג'יגה בייט 945P PRO משום מה בזמן האחרון יש לי מן ירידות ועליות בסאונד כשאני שומע MP3. משהו מוזר מאוד קורה לי במחשב כי גם מהירות ההורדה שלי ירדה פלאים, לדוגמא בIRC לא הייתי מוריד פחות מ-50-60 ועכשי ואני לא עובר את ה- 10 יש לציין כי אין לי ראוטר , יש לי מודם רשת כחול של בזק הרגיל, פיירוול של ווינדוס רגיל עם קרספסקי וזה הכל. אני אשמח עם מישהו יוכל למצוא לי פתרון לבעיות.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה של ריסטרים, מסכים כחולים ושגיאות ללא סיבה בכל מיני תוכנות. http://rea.prostudio.co.il/minidump.rar אלו קבצי ה- DMP המופיעים אצלי. כל עזרה תתקבל בברכה, אני חייב לפתור תבעיה אני כבר משתגע מהמחשב.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
אני מנסה כמה מקשים F8 F4 END FN ללא הצלחה מישהו מכיר אני רוצה להתקין ווינדוס ולשנות בביוס את סדר העלאת הכוננים וגם אם מישהו ניתקל בדריבריים לנייד בשביל אקס פיי זה יעזור כי חיפשתי ומתצאתי רק עדWIN 2000 הHP האלה לא מסודרים בשיט באתר לפחות אם הם קונים חברה אחרת שיתנו תמיכה למוצרים כאילו זה חומרה שלהם בסדר מצאתי תשובה זה F10 הנה אתר אם כל מיני הסברי כניסה לביוס לפי יצרנים http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לאחר נסיון העלאת acronis boot agent - שהיא תוכנה שדי דומה לגוסט בעצם היא לא ממש הצליחה לעלות ונתקעה , לאחר מכן אני לא מצליח לקבל שום תגובה מהמחשב. הוא נדלק, אבל אין כלום על המסך , והוא בכלל אל מגיע לשלב של בדיקת זכרון למישהו יש מושג מה צריך לעשות ? אני אובד עצות.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
האם ידוע על בעיה כלשהיא עם תוכנת GHOST 2003 (במצב PC DOS לא בחלונות) עם דיסקים SATA 2? ניסיתי לבצע אתחול עם CD של GHOST 2003 והוא לא מזהה את הדיסק הקשיח, יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אוקיי זה המפרט: CELLERON D 3.2 לוח של MSI 512MB DDR 1 400MHZ הרכבתי לי כרטיס מסך חדש ויפה 6800. כאשר חיברתי והכל ניראה מבטיח המחשב פשוט לא אתחל. כלומר הוא עבד (זרם חשמל לכל המקומות) אך הוא לא איתח עצמו ומן הסתם לא ניראה כלום במסך. לאחר בדיקה מדוקדקת יותר גיליתי שצריכת החשמל של הכרטיס דורשת ספק של 320W מינימום על מנת שיעבוד. שלחתי את המחשב לחנות (יש עדיין אחריות על הלוח) מחשש הנישרף הלוח. החדשות הטובות הן שלא נישרף הלוח, הם פשוט איפסו את הביוס והכל עבד כרגיל. שאלתי היא האם ניגרם איזה נזק לכרטיס מסך? אני מתכנן להחליף ספק מחר ומשהו רציני יותר, ולא רוצה להיתקע. יש דרך לבדוק חיצונית על הכרטיס אם הוא נישרף? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה קצת מטומטמת אבל בבקשה תנסו להבהיר לי משהו: יש לי לוח GIGABYTE K8-NF9 מבוסס NFORCE4 .. עכשיו רציתי להוריד דרייברים הכי עדכניים לCHIPSET שלי מהאתר של NVIDIA.. ומה שהורדתי והתקנתי זה גרסא 6.86 של NFORCE קובץ שנראה כך : 6.86_nforce_win2kxp_international_whql.exe עכשיו מה שמוזר לי זה שהקובץ הקודם שהיה מותקן לי היה רשום כך: driver_chipset_nvidia_nf4.exe ופשוט אני רוצה להיות סגור שמה שהמחשב צריך קיים ומותקן לי.. בקיצור השאלה שלי היא אם בקובץ שהתקנתי ה6.86 יש את כל הרכיבים שאני צריך או אולי יש עוד משהו שפספסתי ואני צריך להתקין בנוסף..
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
המחשב אינו עובד ובבדיקה של CHKDSK דרך ההתקנה של וינדוס הוא אומר שיש תקלה אחת או יותר שאינן נתנות לתיקון הבעיה היא שההרדדיסק חדש לגמרי כי הקודם גם כן לא עבד טוב זה התחיל סתם שהמחשב נתקע ואחרי כל פעם שהוא נתקע היה חסר את אחד הקבצים של וינדוס שנדפק ממשהו (כנראה מהריסטרט) ובד"כ אפשר לתקן את זה תלוי בקובץ ישנם קבצים שלא הצלחתי לתקן ואז אני מפרמט מחדש. דבר זה קורא כל איזה יום או יומיים אם אני מתקין את המחשב מחדש... בהתחלה הוא עובד מצוין ואחרי קצת זמן הוא פשוט לא עובד יותר ואם כן אז מאוד לאטטטט. האם מישהו יודע איפה הבעיה. אני משער שזה בהרדדיסק כמובן אבל מכיוון שהוא חדש של western digital הוא לא יתקלקל סתם ככה אז אני משער שישנה עוד בעיה אם מישהו יודע בבקשה לעזור לפני שניק…
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לאחרונה במקום לכבות את המחשב אני מעביר אותו ל STANDBY. מישהו יודע מה ההבדלים בצריכת החשמל בין STANDBY למצב פועל, או יותר נכון איזה רכיבים ממשיכים לפעול?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב והיום הדלקתי אותו שיחקתי קצת ואז הוא נתקע עשיתי ריסט והוא לא עולה יותר הוא כותב לי ntldr is mising אני יודע שאני יכול לפתור את זה בפירמוט מחדש... אבל זה קרה לי כבר פעם ורציתי לדעת אם יש דרך לסדר את זה בלי לפרמט
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי מדפסת די ישנה, מדגם של 959C של HP. לאחרונה (בימים האחרונים) גיליתי בעיה. כאשר הדפסתי מסמך, המדפסת החליטה לעצור פתאום ולאוטט במנורה השמאלית ביותר בצבע כתום. (איתות זה משמעו שאין צבע). כשאר ניתקתי את המדפסת מהחשמל למשך 24 שעות, ולאחר מכן ניסיתי להדפיס שוב, היא התחילה להדפיס, אך שוב נתקעה באמצע (אותה בעיה). יש לציין שלפני ההפסקה בהדפסה, זה אומר בקטעים שלפני או בדפים לא נראה כאילו הצבע הולך להיגמר, מה שכן המחשב לא מאותת על משהו כזה אלא רק המדפסת. אני משתמש בדיו חילופי של DMO (שמעתי שהוא טוב), והמדפסת גם עברה תיקון במעבדות אצלם לפני כמה חודשים של התופסן של מחסניות הצבע, אך אני לא חושב שיש לזה קשר לבעיה. יש פיתרונות? או איזשהן הצעות לראות מה מקור הבעיה? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
קיבלתי המחשב שלי WINXP PRO SP2 לפני כמה ימים בדקתי את חומת האש ראיתי שאין אני מנסה להחזיר אבל הוא כותב לי שגיאה משהו מיכיר את הבעיה ויודע איך להחזיר את ה FIREWALL
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
התקנתי XP PRO במחשב חדש ונתקלתי בתופעה מוזרה שבה לחיצות על מקשי האותיות באנגלית נותנות אותיות שונות מאלה שמופיעות על המקשים. למשל לחיצה על s נותן e ,d נותן h וכך הלאה. האותיות בעברית נכונות ואם לוחמים על Caps Lock האותיות האנגליות גם נכונות. בהגדרות שפה ואזור נראה שהכל תקין אבל כנראה משהו לא מוגדר נכון כי חיברתי שתי מקלדות ושתיהן התנהגו כך. מישהו יכול להציע רעיון לפתרון העניין? רוצים כבר לעבוד עם המחשב החדש וזה כמעט בלתי אפשרי עם ה"באג" הזה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר למחשב חדש עם XP PRO ואאוטלוק 2002 את הדואר מאאוטלוק אקספרס של חלונות 98. ניסיתי בייבוא את אופציית העברת קובץ ה-PST כי מצאתי קובץ כזה בחלונות 98 אבל התברר שאלו היו הודעות דואר ישנות כלשהן. ניסיתי את אופציית העברה מאאוטלוק אקספרס 4 או 5 שיש שם אבל כשהגעתי לתיקייה של אאוטלוק הישן הוא לא נתן בטענה שהקבצים בשימוש, למרות שלא ברור מדוע שזה יהיה המצב. הקבצים באאוטלוק של 98 הם בסיומת DBX ולא מצאתי אופציית העברה לקבצים כאלה. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מזה הserver? 3D gaming מה ההבדל ? זה עושה לי טמפ' שונות אבל למה ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
המסך נדלק והמנורה הירוקה נדלקת קבוע , ובזמן ההדלקה יש רעשים של פיצוצים קטנים בערך שלוש או ארבע ואח"כ זה מפסיק המנורה נדלקת ( ירוקה ) אבל לא מופיע כלום על המסך שחור מהיא הבעיה ? ומה עלות תיקון של הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכל ותודה מראש, יש ברשותו מחשב AMD Athlon dual 4600+ בן כחודש המבוסס על לוח ASUS M2N-E. אני משתמש בכרטיס הקול המובנה של הלוח ויש לי בעיה נורא מוזרה: לאחר שאני מתקין את הדרייברים ומרגע זה ואליך, בתוך סביבת הווינדוס (Service Pack2() אני מקבל רעש סטטי שבעיקר תואם לזמני "מחשבה" של הכונן הקשיח. הרעש לא נוראי אך מטריד והוא מתגבר כשאני מגביר את העוצמה של השמע, הן דרך בקרת הווינדוס והן דרך הרמקולים עצמם. ניסיתי: -להחליף רמקולים/להשתמש באוזניות -לעדכן את הווינדוס - להתקין מחדש את הדרייברים/להוריד דרייברים חדשים -לפרמט את המחשב. פעמיים! הבעיה לא מראה שום רצון להיעלם, ורק כשאני מסיר את הדרייברים הרעשים נפסקים לחלוטין. האם לוח האם/כ.הקול המובנה פגומים? האם זו בעיית תונכה כלשהי…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה רצינית במחשב אחרי כמה שעות של עבודה בלי שום התראה מוקדמת , העכבר מתחיל לקרטע לי והמחשב נעשה איטי , באיזהשו שלב הוא פשוט קופא ונתקע או שפשוט הוא עושה Restart לעצמו ..... רק RESTART מהמארז עוזר. הרצתי MEMTEST דרך Boot-CD בערך 4 שעות וזה מה שקיבלתי: http://rapidshare.com/files/1092800/MemResult.rar.html תקלה בזיכרון? יש לי 2 סטיקים של 512 כ"א , 667 הפעלתי את המחשב כל פעם עם סטיק אחר והוא גם סירב לעלות. כיביתי את המחשב , נתתי לו "לנוח" איזה חצי שעה , הדלקתי והכל עבד כרגיל. בדקתי טמפרטורות והם נעות סביב ה-55-60 מעלות למעבד ו-40-45 ללוח. הספק הוא ספק חדש של FSP 400W (זה קרה לי גם פעם אחת לפני שהחלפתי את הספק ..). מעבד: Pentium D 920 לוח: ASUS P5WD2 Premiu…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-