עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by TomL94,

היי חברים. ברשותי כונן ssd samsung 840 250gb. נתקלתי בבעיה מוזרה - כשאני מנסה להתקין עליו משחק דרך סטים, מופיעה לי ישר הודעת שגיאה "disk write error", והורדת המשחק לא מתחילה. מה שכן, אם אני יוצא מסטים ונכנס מחדש באמצעות Run as administrator הורדת והתקנת המשחק עוברת בלי בעיות. מה גם שאם אני מנסה להתקין על הדיסק השני (hdd רגיל) ההתקנה פעולת בלי בעיות גם כן. בהתחלה חשבתי שהבעיה בהרשאות של המשתמש שלי בדיסק (אני המשתמש היחיד במחשב), לכן נכנסתי להגדרות של המחיצה וסימנתי עוד כמה הרשאות שלא היו מסומנות של read ו-write, אך הבעיה לא נפתרת. אני מבצע כעת בדיקת disk errors דרך הווינדוס ונראה מה יהיו התוצאות, אבל יש לי הרגשה שהדיסק בסדר גמור בגלל העובדה שעם הרשאות מנהל הכל פועל יו…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eidoil32,

שלום, זה קרה אחרי ריסט פשוט אחרי התקנת דריבר למדפסת, העכבר והמקלדת לא מגיבים בכלל. עכשיו לא מדובר אחרי שהוינדוס עולה אלא גם בהדלקה עצמה אין אפשרות להיכנס לביוס או כל דבר אחר. הדבר היחיד הוא שהאור של העכבר נדלק אבל עדיין הוא לא מגיב. כל המחשב עולה כמו שצריך יש סמל של האינטרנט שעובד. ניסיתי לחבר גם בחיבור הPS2 או איך שלא קוראים לזה וגם לא עובד, ניסיתי מספר מקלדות ועכברים... ניסיתי גם בחיבורי הUsb השניים שמקדימה. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  3. אהלן, לפני כשנה ומשהו קניתי מחשב חדש. Champion intel CORE 2 QUAD Q6600 2.4 Ghz 8mb nvidia 8800GT 512mb. זיכרון 4GB. ספק 300W עכשיו לפני חודש בערך התחילו לי בעיות בכרטיס מסך, נושא שפתחתי לא מזמן אתם יכולים לראות פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=423216 בקיצור, אחרי שהוא נדפק אח שלי נתן לי סתם כרטיס - ATI 1650 בשביל שיהיה אפשר לעשות עם המחשב עד שהכרטיס החדש יגיע: HD4870. הכרטיס עבד חלק חודש, היום בבוקר שניסיתי להדליק את המחשב לא הופיע כלום על המסך. אחרי כמה שעות שוב ניסיתי וכלום. שוב פעם החלפתי לכרטיס אחר והוא עובד חלק. יכול להיות שיש בעיה עם אחד החלקים במחשב שהורס את הכרטיסי מסך שאני מכניס? הורדתי SpeedFan בכדי לראות חימום וזאת התוצאה: http://…

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  4. הי, רכשתי אוזניות עם מיקרופון עם 2 פלגים ( אוזניה ומיקרופון ) לבן שלי למחשב לצורך משחק הפורטנייט. לאחר חיבור האוזניות וכיוונון , אנו שומעים היטיב באוזניות וגם במיקרופון וכאשר אני מפעיל את משחק הפורטנייט אנחנו שומעים את כל שאר השחקנים, אך לא מצליחים להוציא שיחות למרות שאנחנו שומעים את עצמנו במיקרופון , אבל השחקנים האחרים לא שומעים אותנו. ניסיתי לשנות בהגדרות המשחק באודיו לכניסה קדמית למיקרופון אך הוא חוזר כל הזמן למצב DEFAULT. מה ניתן לעשות?

5. אם במקרה מישהו מכיר את התופעה ויוכל לעזור אני אשמח. יש לי שתי יציאות קדמיות למיקרופון ורמקולים. ויציאה אחורית שתמיד מחובר אליה רמקולים. היציאה הקדמית של הרמקולים (/אוזניות) לא עובדת , אלה אם אני מחבר מיקרופון ליציאה הקדמית השנייה ואז הכל מסתדר. למישהו יש פתרון לתופעה? תודה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by Kobi Shamir,

שלום לכולם, ההארד דיסק הנוכחי שלי מתחיל להראות סימנים של שביקת חיים ותקלות זיהוי. לפני שאני אומר שלום לכל החומר שנמצא בפנים אני רוצה לקנות אחד חלופי לצורך גיבוי דאטה (תמונות,סרטים מוזיקה וכו') על כן אני זקוק לדיסק קשיח בנפח של לא יותר מ-2TB. אשמח להמלצות על דיסק קשיח פנימי למחשב נייח שפשוט ייתן לי רמת אמינות גבוהה למספר שנים ללא הפתעות. תודה רבה, קובי.

7. Started by The Ball,

שאלה בכותרת...

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אוקיי סידרתי את הבעיה שהמחשב היה מתכבה לי בגלל החום פשוט החלפתי מאוורר של הcpu מ3000 סיבובים ל6000 סיבובים לדקה ועכשיו הוא לא מתכבה אבל ממש לפעמים עכשיו אני משחק במשחק ופתאום הוא נתקע ואין דרך לצאת רק לעשות ריסט למחשב סתם ככה נתקע הטמפ עכשיו של המעבד הם: 51 ושל הלוח אם: 41 אבל נראה לי יותר שזה מתכבה בגלל התחממות של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח תגידו לי מה שאתם חושבים [אין לי דרך לגלות את הטמפ של הכרטיס מסך] תודה

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  9. שלום, לפני כשנתיים קניתי מחשב (i5, לוח אם Gigabyte P67X-UD3-B3) עם כונן Crucial SSD של 64GB. התקנתי עליו רק וינדוס 7 ומס' תוכנות חשובות המשמשות אותי באופן יומיומי (שאר התוכנות התקנתי על כונן HDD רגיל). מאז, הנפח על הSSD אזל לחלוטין. שיניתי את כל ההגדרות שניתן לשנות, אין system restore ואין page file ולא נשמר cache אך עדיין אין מקום על הדיסק. אני רוצה לקנות SSD חדש - Samsung 840 250GB ובמצב אופטימלי לעשות איזשהו סוג של RAID כדי ששניהם ישמשו ביחד ככונן C אחד או לחילופין להעביר את כל מה שיש על הSSD הישן לחדש מבלי להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה והתוכנות... האם זה אפשרי? ואיך? תודה רבה לכל מי שיוכל ליעץ!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש.. וושבוע שעבר בדקתי את טמפרטורות במחשב והטמפ' של הchipset הייתה 51 במנוחה ו55 במאמץ! לעומת זאת המעבד במנוחה 30 ובמאמץ 45. המארז מאורר היטב והזרימה מעולה בו.. נ.ב הטמפ' היא ללא OC מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by naorca,

היי, תקלה בלתי נסבלת שאני כבר לא יודע מה לעשות איתה. המחשב שלי דולק תמיד ואני כמעט אף פעם לא מכבה אותו. מדי פעם, אחת לכמה ימים, אולי שבוע, אני מגלה שהוא ביצע ריסטארט ולא מוצא boot disk להתחיל ממנו. זה יכול להפתר ע"י: 1. כיבוי המחשב, הוצאה של הזכרונות והחזרה למקום. 2. ביצוע 5-7 ריסטים \ כיבוי והדלקה של המחשב. לאחר שזה "נפתר" המחשב עולה כרגיל ואין שום בעיה. אם אני מכבה אותו יזום, כמעט תמיד הוא לא יעלה שוב והתקלה תחזור. חשבתי שזה הזכרונות או הסלוטים, ניסיתי בסלוטים אחרים, ניסיתי להחליף סטיקים ולהשתמש רק בחלק אחר בכל פעם אבל זה כנראה לא זה. ניסיתי לאפס\לעדכן ביוס, נראה שזה עזר לאיזה חודש אבל חזר. אולי יש לכם רעיון איך…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Or ei,

אני כל הזמן שומע איזה צפצוף מוזר מהמחשב (או מהמסך אין לי מוסג) אתם יודעים צליל קטן כזה ומעצבן שעושה חור באוזן כיביתי את הרמקולים (מהחשמל והצליל המחורבן הזה עדיין היה אז אני בתוך שזה מהמחשב (או מהמסך כי זה בא יותר מהכיוון שלו) מישהו יודע אולי מה גורם לצליל הזה?

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. תופעה כזו בחיים לא ראיתי וזה משגע אותי :'( :'( :'( המקלדת עובדת רגיל בזמן boot, כלומר del מגיב ומכניס אותי ל- bios כל הפעולות ב- bios עובדות היא עובדת גם בשלב ה- boot כאשר לוחצים f8 כדי לעבור ל- safe mode ואז אפשר להכנס אך לא עובד הכניסה ל- win במצב רגיל המקלדת מחוברת ל- ps/2

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by TiMOn,

כפי שרשום בכותרת ישנה בעיה בהתקני הUSB שלי אך לא בכולם. המודם, המדפסת והעכבר עובדים כראוי בכניסות USB, אך ישנם התקנים שלא מגיבים לחומרה כגון בקרי משחק, דיסק קשיח נייד וכו'... תמונה מצורפת: תודה מראש, מור.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם ... יש לי בעיה במחשב לפעמים המסך הופך לשחור לכמה שניות ...וגם יש בעיית זכרון למשל שאני נכנס לפסייבוק ואומר לו שימור שאני יכנס אוטומטית זה מאבד את הנתונים ... נסיתי לפרמט את המחשב דרך iomega automatic backup והדיסק התקנה אבל שאני מגיע לאיזה שלב בפירמוט המסך הופך לשחור ולא מגיע הפקודה שכך אני אוכל לפרמט ...בקיצור אני לא יכול לפרמט ... אתם חושבים שזה בעיית חומרה ? בכרטיס זכרון ? או ...? ויש לי אחריות על המחשב אבל אני לי כח לקחת את המחשב כולו לחנות שיתקנו כי זה רחוק אני יכול נגיד לקחת את הכרטיס זכרון לשם ושהם יטפלו בו ? כי אני חושב שזה בעיית חומרה בכרטיס זכרון ...נכון ? תודה מראש על העזרה...

16. אני על מערכת הפעלה אקס פי פרו.... ולאחרונה שמתי לב שהקובץ driverpg.exe שנמצא ב system32 קורס בלי הפסקה !!!! כל פעם שאני מעלה את המחשב...הוא קורס תוך דקה ואז שוב כעבור 10 דקות וממשיך..... זה מפריע לי לעבוד על המחשב ברציפות.....מוציא אותי מתוכניות וכו... מה עושים? ניסיתי למחוק את הקובץ אבל הוא חוזר כל ריסט!!! מה גורם לו לקרוס ומה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by b-nary,

המפרט שלי: Athlon 64 3000+ S939 Winchester Gigabyte K8N Ultra-9 nForce 4 Ultra 2x512MB TwinMOS DDR400 2.5-3-3-9 היום קניתי וקיבלתי Sapphire x1950GT 256MB, במקום ה-x800XL הקודם שהיה לי (שנשרף). חיברתי אותו, התקנתי דרייברים בצורה נכונה (מחיקת הקודמים - ריסט - התקנת החדשים - ריסט), כמובן Catalyst 7.10, והביצועים שלו מפתיעים אותי לרעה. קיבלתי איתו 59K ב-AM3, שזה בדיוק כמה שקיבלתי עם ה-x800XL. הציון הוא: כרטיס מסך: 9189 מעבד: 8574 סה"כ: 59839 ד"א, קיבלתי 3455 ב-3DMARK 06. מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  18. Started by toys in space,

הבעיה שלי היא שאני מגביר את הרמקולים אז שומעים רעשים של חריקות חזקים שמגיעות מהמיקרופון המובנה שבמצלמה. שהרמקולים על עוצמה נמוכה לא שומעים את החריקות המוזרים האלה. שדיברתי עם איש מיקצוע הוא אמר לי שצריך לבטל שהמיקרופון יעביר צליל לרמקולים. השאלה שלי איך עושים את זה ? יש לי realtk ועשיתי "השתקת רעשים, וביטול הד אקוסטי "והרעשים עדיין מופיעים לי בעת הגברת עוצמת הרמקולים למישהו יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מזמן לא היתה על זה שאלה. מי שעוד יש לו בעיות, או שנזכר לשדרג לאחרונה את מערכת ההפעלה שלו לחלונות XP ויש לו סורק תוצרת MUSTEK יכול להיכנס לכאן ולהוריד דרייברים מתאימים לדגם שלו. תיהנו ! ;D

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. קניתי מחשב חדש מפנדס (קירור מנועה, טוניק טאוור), והפעלתי בו רייד עם שני HDS של 250 גיגה (WD2500AAKS, WD2500JD, סאטא 1, סאטא 2 בהתאמה), את הדיסק סאטא 1 לקחתי מהמחשב הקודם מפרט בסיסי: asus p5kr 2gb supertalent 800MHZ ddr2 q6600 7800GTX (לקחתי מהמחשב הקודם, כי אני לא אשתמש במחשב למשחקים הרבה) liberty 400w dxx עכשיו, אני משתמש בקנטרולר של אינטל בשביל רייד (ich9r זה הנורת'ברידג' של הלוח שלי). לפני הפרמוט (התקנת ווינדוס XP, עם SP1, מקורי כמובן.), המסך boot של אינטל שמתאר את המערכי רייד הראה לי את הרייד של שני הדיסקים הקשיחים שלי, ואמר כי הוא פעיל ושני הHDS תקינים ופעילים והמערך פעיל. (אחרי שהגדרתי את הRAID 0 שלהם כמובן, זה לא קורה לבד.) אז הכנסתי את הדיסק התקנה של XP, ואת הדיס…

21. Started by OrBen91,

שלום חברים התקנתי וינדוס חדש על המחשב, והתקנתי אופיס חוקי של סטודנטים כאשר אני כותב בוורד יש דיליי בין הלחיצה על האות לבין ההופעה שלה במסמך וורד אני מצרף סרטון שממחיש את הבעיה, תראו מתי אני עוזב את המקש ומתי האותיות מופיעות במסמך מישהו יודע אולי מה התקלה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הבעיה : המחשב קופא בצורה רנדומאלית ודורש ריסטרט. אפשר להיות סתם בwindows או משחק ופתאום יהיה בזזזזזז התמונה תעצר ואין שום תגובה לכלום חוץ מריסטרט. אני לא יודע אם זה הספק כוח שלא מצליח להחזיק את המערכת (מפרט בחתימה). או שיש בעיה בדיסקים הקשיחים : WD5000AAKS X2 WD2500KS ST31000528AS תודה רבה לעוזרים.. עריכה: הביוס מעודכן לביוס הכי חדש, אין בכלל מסכים כחולים, הטמפרטורה של הרכיבים נורמאלית ואפשר לשלול בעיות תוכנה.

23. ששלום לכולם ! המחשב שלי הוא סבבה והכל אני לא דורש ממנו להפעיל תוכנות מיוחדות או טובעניות בכלל. הוא היה מהיר עד לפני מספר ימים שכאשר הדלקתי אותו הוא פשוט נהיה איטי ביותר. נורית ההארדיסק על המארז כל הזמן דלוקה- מה שמראה על מאמץ שלו, אך זה קורה כאשר המחשב לא מפעיל אף תוכנה. המחשב מתנהג כמו במצב של מחסור בRAM אך כמובן שזה לא המצב. השירים במדיה פלייר נשמעים מקוטעים, לפתוח את הfirefox לוקח שעות וכו', פשוט לא מתפקד. הרצתי את האנטיווירוס שמותקן לי NOD32 והוא לא מצא כלום. המחשב נותר במצב המעצבן הזה גם כאשר בtask manager לא רצה שום אפליקציה של המשתמש פרט ל"explorer" כמובן. זה מצב ממש מתסכל ולא אופיייני למחשב הזה. מה אפשר עוד לעשות? איך ניתן לשפר את המצב? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by royiy,

שלום, התחלתי לעבוד כטכנאי מחשבים בבית ספר. אני יודע להתקין תוכנות, וינדווס והכל אבל אני צריך עזרה במספר דברים: 1. איך אפשר לעשות שתלמיד לא יוכל למחוק תוכנות? 2. איך אפשר לעשות שהמחשב יחזור למצב התחלתי אחרי ריסט? 3. מישהו מכיר תוכנת השתלטות על כל 30 המחשבים בחינם? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.