עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yahalom,

התקנתי עכשיו WIN XP SP2 ואני חושב שזה קשר לכרטיס מסך שהוא RADEON 9200 SERIES נידמה לי זו בעיה ידועה שיש איזה קובץ שצריך להתקין אם זה כך אפשר לקבל את הקישור לקובץ ואם לא מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  2. סתם מעניין אותי לדעת איזה שאלות הם יכולים לשאול ... תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by K0sTa,

שלום ! אז ככה יש לי בעיה בהרדיסק שלי ! כל פעם שאני מחבר חומרה (הרדיסק אחר ,כרטיס מסך...) ואחרי זה מדליק תמחשב אז ההרדיס המשני עושה מין רעש כזה מציק "קכ קכ" יעני שהוא נכבה ... מה זה החרא הזה ?? ואחרי איזה 50 פעם המחשב עולה ועוד משהו אם אני קונה הרדיסק חדש אם חיבור seta 2 או מה שזה לא יהיה יש מצב שיהיה 3 הרדיסקים על המחשב ?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by siin,

לא רלבנטי אגב, איך מוחקים הודעה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by vbwx,

לנוידיה יש באג שחלק מהסרטים בצבע כהה מאוד, ולכן אני חושש שעם הכ.מ החדש שקניתי, אני יקבל דריבר חדש עם הבאג הזה. Leadtek Geforce 8800GTS 640MB PCIE מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  6. Started by BlackAdder,

הי, השמות על הכבלים ליציאת וכניסת אודיו במארז שלי (HJA-7610 של KSP) שונים ממה שיש על לוח האם (ASUS M2V-MX). עזרו לי להתאים מה הולך למה: חוטים: mic bias mic in GRD GRD L IN L OUT R IN R OUT בלוח: mic2_L mic2_R HP_R Jack Sense HP_L HP_HD mic2_JD Presense AGND תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב יש לי וינדוס ויסטה ושאני מדליק תמחשב הוינדוס טוען את עצמו ואז ניתקע ומפעיל את עצמו מהתחלה לפי מה שאני יודע זה מהכרטיס מסך לפני שהפעלתי את המחשב מהתחלה התקנתי את הדרייברים של הכרטיס ידנית ועכשיו זה לא עולה בשום דרך. גם דרך מצב בטוח. ופירקתי את הכרטיס מסך ניקיתי אותו ואת החיבוריםם מה אפשר לעשותת ?? תודה מראש,מור.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by maor848,

יש לי נגן MP4 שמתחבר למחשב ב USB2 וישלו חיבור לטלויזיה להקלטה ולשידור השאלה שלי האם יש אפשרות להשתמש במכשיר כדי לראות TV במחשב או משהו כזה או להיפך- לשדר לTV מהמחשב? עוד משהו יש לי כבל כזה http://www.danmeter.dk/products/neuromonitoring/csmmonitor/csmphotosandartwork/Photos/USB%20Cable%20(high-res).jpg אם אני מחבר אותו למודם אני לא יצרך להתחבר דרך חייגן או משהו אחר? אם לא אז למה החיבור הזה במודם?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

אחרי שנדפק לי ה-WD (השלישי שכבר ראיתי שנדפק) החלטתי להחליף ל-HD אחר של Seagate, חיברתי את ה-HD אל חיבור ה-SATA כמו שקיבלתי אותו (אין משהו מיוחד שצריך לג'מפר) חיברתי לחשמל, הדלקתי את המחשב אבל משום מה אני לא רואה את ה-HD מזוהה בביוס. (המחשב הזה שייך לעבודה) יש לציין שעדיין לא הגדרתי מחיצות, יכול להיות שיש קשר לזה? שאלה לא קשורה, מה זה אומר Spread Spectrum?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  10. 1950pro 512MB 1G ram DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz Intel Shrewsbury DG965SS והתוצאה שלי זה 5700 זה טוב? או לעדכן דריוורים וכאלה? + המחשב הזה טוב בכללי? יפעיל לי משחקים כבדים? כמו rainbow6vegas למשל...

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  11. ללוח האם P5W DH מחוברים 3 כונני IDE , כאשר 1 * 120GB משמש למערכת ההפעלה + 2 * 250GB לצורך איחסון. הביוס הוגדר : CONFIGURE SATA AS - STANDARD IDE כאשר חיברתי את הכונן החדש/הנוסף מסוג WD SATA2 ללוח האם, לחיבורי SATA1 או ל SATA3 המחשב "ניתקע" מיד בהתחלה. האם יש להגדיר את הביוס בצורה שונה או לחבר לחיבור אחר, כדי לשלב את כונן ה SATA החדש ליתר חבריו (IDE) למטרות איחסון ? תודה,

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  12. האם כדאי לי לעדכן את הדרייבר של ערכת השבבים? nForce 570 SLI Intel Edition גרסה 8.22 במה זה שונה מה Frame where של הלוח ? > שהוא אסוס M2N-E האם מומלץ לעדכן את שני אלו >> על מערכת בת חודש?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  13. שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם אני מחפש כרטיס למחשב למדידת טמפרוטרה חיצונית+תוכנה שצגי על המחשב את הטמפרטורה אני זקוק לצימוד אחד בלבד יש המלצות

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by TaZeR,

שלום לכולם! לאחרונה רכשתי צורב DVD חדש, נהרס לי הארד-דיסק אז כשקיבלתי את החדש התקנתי הכל עוד פעם ומאז הכונן קורא ממש לאט (להעלות את ההתקנה, לא להתקין רק להעלות אותה, לוקח בסביבות 5 דקות וזאת התקנה של far cry ולא של איזו מפלצת משאבים!!!) מישהו מכם יודע מה לעשות בעניין?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום לפני כמה זמן התחילה לי בעיה במשחקים עם רצולוצייה גדולה שאני רואה מסך שחור עם כמה פסים וחשבתי שזה בעיה במשחק. עכשיו החלטתי לעבור בXP לרזולוציה של 1280 על 1024 וקראה לי אותו דבר מסך שחור עם שני פסים. ובזמן האחרון זה קוראה לי גם בתוך כדי הפעלת המחשב(בזמן שמורצים לי הנתונים) לפעמים יש פס ולפעמים זה רק מסך שחור... מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by Zeliran,

כשאני מפעיל את PM8 מופיעה לי ההודעה הבאה: Disk1 appears to have partitions created using a different drive geometry. הוא מפרט קצת שהמצב עלול לגרום לאיבוד של מידע ושלא צריך להתעסק עם המחיצות עכשיו, אלא לפרמט את כל הכונן ולהכין את המחיצות מחדש. בדקתי קצת באינטרנט אבל לא מצאתי שום פתרון למצב, האם יש איזשהיא אפשרות לעקוף את הבעיה הזאת? כרגע ה PM לא מוכן לעבוד בגלל זה. המחשב עובד בסדר גמור אבל אני לא יכול במצב כרגע לשנות את הגדלים של שתי מחיצות אצלי. במקרה שאין מה לעשות, האם יש איזשהיא דרך "נוחה" לגבות את התצורה של המחשב? כלומר בדקתי עם Ghost אבל זה לא כל כך פרקטי בשבילי לגבות 90GB של מידע על דיסקים ... וב HD נוסף שיש לי גם כן יש בקושי 10GB פנוי.. אז יש איזו דרך שאני אוכל ל…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. שלום אני רוצה לקנות ספק כוח חדש כי מה שיש לי לא עומד ברישת המחשב שלי רציתי לדעת כמה וואט אני צריך למחשב כזה: שני ארד דיסקים כרטיס מסך שדורש שני חיבורי חשמל צורב דיוידי צורב רגיל מאוור

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by olegr,

יש לי SB live 24 bit 7.1+מערכת רמקולים אנלוגית 5.1 (5 קטנים+מגבר\סאב) לאחרונה שידרגתי את המחשב מxp לויסטה (32), הויסטה שידרג את הדרייבר של הSB לכזה שלא מאפשר Bass redirection מה שמבטל את הבאס לגמרי במערכת. ניסיתי להשתמש בדרייבר הישן של xp(שלו יש תוכנה מיוחדת שעושה BRוכו') אך זה לחלופין לא נתן לי להשתמש ב 5.1 אלה רק בסטריאו (בלוח הבקרה). נ.ב דרייבר חדש מהאתר של קריאטיב הביא לאותם תוצאות כמו זה של ויסטה נכון לעכשיו אני לא יכול לשמוע כמו שצריך במחשב, אז מה עושים??

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by Vaknir,

המחשב היה דולק כמו תמיד. במהלך הלילה הייתה הפסקת חשמל כשהדלקתי את המחשב היה רעש מוזר כנראה של המאורר עד שעלה הווינדוס, שכעלה הווינדוס הרעש נעלם. לאחר מכן הכרטיס רשת שעל הלוח היה ללא דריוורים היה צורך להתקין אותם מחדש. ובנוסף לכל זה בעיה שנשארה זה שהמחשב מדי פעם מקרטע. המחשב חדש! פחות מחודש ועדין עם אחריות, יכול להיות שנשרף משהו?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by Idan-h,

בהמשך להודעה שלי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=249406.0 אז הבעיה לא נפתרה, אבל יש גיליתי עוד משהו שאולי יעזור לגלות מה מקור הבעיה (הגדרות בוינדוס או הכ.קול): כשאני מחבר אוזניות ישירות לרמקול הראשי (זה שלא פועל כמו שצריך), הבעיה מופיעה גם באוזניות - באוזניה אחת שומעים ובשניה לא. נראה לי שזה מעיד שיש בעיה בהגדרות של הוינדוס, אבל יתכן שאני טועה וזה בעיה בכרטיס. מישהו יודע על סמך מה שאמרתי להגיד מה מקור הבעיה? תודה רבה, עידן.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by idanst,

שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך גיפורס 5200 עם יציאה לטלוויזיה. חיברתי את המחשב לטלוויזיה והכל עבד (זה היה על מצב שרואים במסך של הטלוויזיה בדיוק מה שיש על המסך של המחשב). שסיימתי עם הטלוויזיה פשוט ניתקתי את הכבל שמחבר בין הטלוויזיה לכרטיס מסך והמחשב המשיך לעבוד רגיל וטוב במשך יום יומיים. אח"כ שעשיתי ריסט למחשב אני רואה את המסכים לפני שהויסטה עולה וגם את הטעינה אבל אח"כ זה רושם על המסך signal out of range. *כאשר אני מחבר שוב פעם את הטלוויזיה אני רואה את ה"מחשב" על הטלוויזיה אבל במסך של המחשב יש שוב פעם signal out of range, ואני לא מצליח להכנס לכלום דרך הטלוויזיה. זה כן נכנס אבל לא מופיע. כלומר אם למשל אני נכנס למשחק שומעים את הסאונד שהמשחק עולה אבל אני ממשיך לראות את השולחן …

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by Builds,

היי התקנתי לפני שבוע בערך מערכת XP חדשה אחרי שהייתי חודשיים עם ויסטה... עכשיו: התקנתי K-LITE קודקים והכל ואני פשוט לא רואה וידאו. ב Media Player Classic אני רואה מסך שחור ורק שומע אודיו ובמדיה פלייר 10 אני רואה וידאו בשחור לבן \ לא רואה בכלל. ניסיתי להוריד תוכנות אחרות ובכולם זה אותו דבר... ב BSPLAYER זה בכלל יוצא מהתוכנה שלוש שניות לאחר טעינת סרט. הסרתי את ה KLITE וניסיתי חבילה אחרת או התקנה מחדש של ה KLITE - כלום לא עוזר! פשוט אין לי וידאו... וזה לא שהסרט פגום - ניסיתי במחשב אחר וזה עובד! בבקשה אשמח לקבל קצת עזרה... בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  23. שלום רב, בתקופה האחרונה אני סובל מקצרים חשמליים (נפילת מתח בבית כולו), המופיעים בשעות קבועות, פחות-או-יותר (23:00-00:30), ואשר נגרמים, כנראה, ע"י המחשב (מאחר שהוא, למעשה, המכשיר החשמלי הכמעט יחיד שפועל בשעות הללו). על כן, עלי לשאול - מה יכולות להיות הסיבות האפשריות לקיומם של קצרים אלו, הן ברמת החומרה והן ברמת התוכנה (האם בכלל אפשרי שכשל בתוכנה יביא לקצר? אולי וירוס?), ומה יכול להיות פתרון אפשרי לבעיה? ראוי לציין, כי ספק הכוח של המחשב הוא ג'נרי, אולם מעולם לא סבלתי מבעיות כלשהן איתו (עד עכשיו, לפחות). תודה, ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by dinsh,

DVD הפסיק לעבוד אחרי התקנת ויסטה 32 -------------------------------------------------------------------------------- התקנתי ויסטה אולטימט 32 (ריטייל מקורי) כבר בהתחלה הוא לא רצה להתקין דרך BOOT נקי והודיע שחסר לו דרייבר לDVD או ל CD אז התקנתי XP ומהXP התקנתי את הויסטה. הכל הלך חלק וכרגע הכל עובד טוב פרט לזה ששני כונני הCD שלי (אחד LG GSA H12L והשני צורב יש כלשהו) מזוהים אך לא עובדים כלל!!! אם שמים דיסק באחד מהם הוינדוס פשוט מנסה לקרוא אותו שעות ולא מזהה דבר...... ניסיתי לשחק עם הג'ימפור של המאסטר וסלייב, ניסיתי להתקין דרייברים של הצ'יפסט, עדכנתי FW לצורב של LG (שגם אמר שהעדכון יתמוך בויסטה) וגם ניסיתי לעדכן את הדרייברים של שני בקרי ה RAID וה IDE שיש על הלוח (ראו מפרט מחש…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  25. שלום יש לי בעייה מוזרה שאף פעם לא הייה לי אותה...תראו פירמטי תמחשב כי הוא עשה בעיות אחרי זה התקנתי את הכל דריברים והכל וגם תדריבר של הכרטיס מסך והכל אבל שניכנסתי למשחקים המחשב ניכבה לחלוטין אפילו הורדתי תמשחק הכי ישן שזה dave לראות עם זה שמה המחשב ניכבה אז המחשב ניכבה ששיחקתי במשחק...ואין לי מושג מה זה..מקווה שתעזרו ותודה לעוזרים....

• 0 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים