תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה קניתי מעבד AMD 2500 לפני כמה חודשים והלוח אם שלי זה GIGABYTE GA-7N-PRO2 וזיכרונות של CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 CAS2 Memory Kit בהתחלה שקניתי את המחשב עבדתי תמיד על אוברקלוק של 3200 יעני 11X200 הכל עבד טוב הביצועים מעולים אבל לפני איזה חודשיים הכל התחיל לההרס לא יודע איך ולא יודע למה. באמצע עבודה עם ההארדיסק נגיד שאני מוריד משהו להארדיסק אז פתאום יש מסך כחול שאומר שיש בעיה של חומרה עושה ריסטרט ומחליף ביוס ועולה בחזרה... טוב הרצתי את התוכנה PRIME95 ראיתי שזה עושה הרבה ERRORS אז החזרתי ל 2500 ועכשיו זה לא עושה ERRORS אבל זה עדיין עושה ריסטרטים שאני עובד עם הארדיסק... הבעיות ממשיכות בזה שאני עושה נגיד פעולה הכי פשוטה כמו סיגרת חלון אקספולרר אז המחשב …
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשים את זה פה או בWINDOWS. אם יש צורך אז להעביר אסף (רק תענה קודם ;D) באתי לחבר שלי, והתקנתי לו את הצורב החדש שלו (LG X52) במקום הCD הישן X24 שהיה לו. ההתקנה הלכה חלק ולא היו בעיות. הפעלתי את המחשב כמה פעמים רק בשביל לבדוק שהכל בסדר ולא ראיתי בעיה כלשהי. התקנתי נרו, והפעלתי מחדש שוב, ולא הייתה בעיה. אחר כך, ראיתי שיש לו מלא מלא תוכנות שמופעלות לו עם הטעינה של הWIN אז ביטלתי את העליה שלהן דרך הMSCONFIG והפעלתי מחדש - שוב בלי בעיות. לפני כמה דקות הוא מתקשר אלי ואומר לי שהמחשב לו עולה. כל פעם הוא מגיע לטעינה של הWIN, מתחיל בדיקת שגיאות ועושה ריסט. כל פעם. גם לבטל את הבדיקה לא עזר, וגם לא להפעיל את הWIN במצב בטוח וגם לא כל שאר המצבים בתפריט ההפעלה. יש עצות למ…
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
טוב קודם כל שלום אני חד עכשיו הנה הבעיה טוב היתה לי בעיה עם איזה קובץ שדפק לי תווינדאוס(עשה ריסטרט כל פעם שהווידאוס נטען) אז חיברתי תכונן הקשיח של המחשב הדפוק לשלי ומחקתי תקובץ שהרס תווינדאוס שחזרתי תכונן למחשב הדפוק הכל פעל טוב חוץ מזה שהוא לא זיהה לי תכוננים של הדיסקים :<<< בבקשה תעזרו תכנאי יקר מידי :<
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה של התקנת מצמת אינטרנט ( USB(VCAM2140 יש לי מחשב P-3 עם מערכת הפעלה - XP-PRO כאשר אני מחבר את המצלמה לפורט USBהמחשב לא זיהה חומרה חדשה. ע"מ להמשיך את תהליך התקנת הDRIVER . ניסיתי במחשבים אחרים אין בעייה. יכול להיות שנשארו עקבות של התקנה קודמת ?איך מסירים? אבקש את עזרתכם תודה צביקה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ABIT מגרסת ה-NF7 וזכור לי כבר פעם שהייתה לי תקלה כזאת שהמאוורר שעל הלוח פשוט לא עבד, אז הזזתי שם את החוט המחובר בין המאוורר ללוח אם וזה עבד.. אך המחשב משמיע אזעקה לעיתים קרובות מאוד בזמן האחרון, שמתי לב שהמאוורר לא עובד שוב. ישבתי אולי חצי שעה בניסיון להפעיל אותו, לא עבד. מה לדעתכם צריך לעשות לפני שאני מביא את המחשב למעבדה שהוא יהיה תקוע שם שבוע+ בשביל תקלה כזאת קטנה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי נגן עם תקלה במסך, ה-LCD עובד אבל הרכיב שאחראי על האור מאחורי המסך נשרף. אם מישהו יודע איפה אני יכול לתקן את זה או להשיג רכיבים זה ממש יעזור לי. את המכשיר קניתי בחו"ל ולכן אין לי תמיכה בארץ. אין לי בעיה לשלם תמורת התיקון. בתודה מראש, עידן
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי חבר'ה ושלום רב לכם ! שמעו יש לי 2 בעיות במחשב. דבר ראשון: המחשב עושה לי הרבה פעמים ריסט ואני בכלל לא נוגע בו. יש לי מעבד AMD ואמרו לי שהוא בדר'כ מתחמם והטמפ' אולי גבוהות ולכן זה עושה ריסט. זתומרת אני משאיר את המחשב דלוק יום-יומיים רצוף הוא בדוק יעשה ריסט. למה? ויש איזשהו פיתרון? לדוד שלי למשל יש אינטל כבר 5 חודשים דולק, אין שום בעיה, לא עושה ריסט. עזרה דחופה! בעיה שניה: שיוצא לי לשחק במחשב כל משחק שיצא לי לנסות המשחק פשוט יוצא לי לווינדוס. אם אני באמצע משחק המשחק יצא לווינדוס, אין מצב שאני ישחק באישזהו משחק ואני ישחק חלק כי המשחק יצא מתישהו לווינדוס. מה הבעיה? זה קשור איכשהו אולי לבעיה הראשונה שהמחשב יותר מדי חם ולכן זאת הבעיה שאני מקבל גם בקשר למשחקים וכד"? תודה לעוז…
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום... לפני שנה בערך אני זוכר שעיגלתי את הכבלים של ה IDE במחשב שלי בשביל שתהיה זרימת אויר טובה יותר מאז שמתי לב שהמחשב עולה יותר לאט ופועל יותר לאט אבל לא יחסתי לזה חשיבות עכשיו עשיתי בנצ'מרק להארד דיסק ו... :o יש לי הארד דיסק IBM 60GB 7200RPM *אני בטוח ב99% שלא פגעתי באיזה חוט מתי שעיגלתי את הכבלים
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD BARTON 2.8 זכרונות 400 מג"ה של ADATA 2*256 לוח אם של EPOX - EP-8RDA3i Nvidia Nforce Ultra 400, for AMD Athlon 400 MHz. FSB support 3 x DDR SDRAM PC3200, (DDR400) 3GB max DUAL CHANNEL 5 x PCI, 1 x AGP 8X LAN 10/100MB . התקנתי אותו לבד, בהתחלה כשהוא עלה הוא זיהה את המעבד כ 1666 מג"ה ואת הזיכרונות כ 266 מג"ה הלכתי לBIOS ואמרתי לו שיעלה את Load Optimized Settings, ואז עכשיו הוא מזהה את המעבד כמו שצריך אבל הזיכרונות מזוהים רק במהירות של 333 מג"ה בדקתי וראיתי שבאמת הוא מוגדר על FSB 166 אבל כשאני מנסה לשנות בביוס ל 200 המחשב לא עולה. למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות כדי שהזכרונות יזוהו במהירות האמיתית שלהם, שגם הלוח שקניתי תומך בהם, אה ודרך אגב שמתי…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
Hi , Kaniti Meabed AMD XP 2500 etmol ve meaz , leahar ha atkana , kasher nisiti laavod im tohnot benchmark / Counter-strike a tohna avda bemesech daka , ve leaar miken karsa a maarehet kaasher kol ma she avad ba reka kolel ha windows lo oved ioter . Kasher ani menase lasot repair la windows o menase leatkin meathala , kol pam be oto makom i get masach kahol ... Nisiti kimat akol kasher ehlapti la CPU a kodem , switched memories , tryed 3 diffrent windows ... and nothing works =( If anyone here got ANY idea whats the problem might be plzzzzzzzzzzz help ;( I prefer talk to u over IRC if u can ! thanks alot !!!! - ani miztaer al 1000 a threadim she ani poteach pash…
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
להלן החלק הרלוונטי של קורות החיים של המחשב שלי לבעיה שבכותרת: 12/2002 - קנייה לוח GA-7VAX (לוח מס' 1), זיכרון 256MB 266MHz, מעבד AXP 2000. 6/2003 - קניית UPS מסוג ADVICE PR750. 7/2003 - הלוח התקלקל והוחלף באחריות (לוח מס' 2). באותה הזדמנות גם קניתי את כרטיס המסך הנוכחי MX440. חלק אולי מכירים אותי מהסיפור שלי עם כרטיס המסך (המחשב נתקע באקראיות והמסך עובר ל Stand-by). 10/2003 - הזיכרון נבדק (בגלל הבעיה של המחשב) ונמצא תקול, והוחלף באחר - דגם של 400MHz (כמובן שהבעיה לא נפתרה). אני מניח שהוא נדפק כאשר הלוח נדפק. 3/2004 - קניית ספק כוח Ever-Power 300W (שוב בגלל אותה בעיה, ושוב הבעיה לא נפתרה). לפני בערך חודש וחצי - בשלב הזה כבר הייתי דיי מיואש (בגלל הבעיה) ולכן ביקשתי שיחליפו …
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , קניתי היום מעבד AMD 2500 ולאחר שהתקנתי אותו המערכת קרסה לגמרי ולא ניתנה לשיקום בדרכים רגילות .. רציתי לדעת האם יש פה מישהו מאזור ת"א שיודע על מעבדה שלא שוחטת , או אולי מישהו שמעונין לעזור לתקן את המחשב במהירות ( יש לחץ של זמן ) תודה מראש (
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב LG חדש שצורב במהירות 52 אבל כשאני צורב דיסק במהירות 52 ובכלל בשאר המהירויות הוא צורב את הדיסק מעל ל15 דקות בהתחלה הסבירו לי שזה בגלל שאני צורב קבצי mp3 והוא צריך להמיר אותם ניסיתי לצרוב גם כקבצי wave והמהירות עדיין איטית כמו כן ניסיתי לצרוב גם דיסק data והמהירות היא אותה מהירות בער 15 דקות לדיסק . זה לא נראה לי הגיוני מיכוון שהצורב הישן שלי שהיה במהירות של 4 צרב דיסק ב17 20 דקות. צורב במהירות 52 אמור לצרוב דיסק ב3 דקות........מישהו יודע מה יכולה ליהיות הבעיה אני עובד עם תוכנת nero 6 ודיסקים של 700 מגה לצורך העניין
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורב של teac W58E (8*8*32) ולא לפני הרבה זמן הוא הפסיק לפעול בDMA ועכשיו הוא בPIO- שמאפשר לצרוב רק ב*4. ניסית להעביר אותו לDMA ע"י מחיקת ההתקן ואז שהוינדוס יזהה אותו מחדש, אך ללא הצלחה, וכאשר שאני מוחק את ההתקן הדבר גורם להפעלה מחדש של המחשב. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום אז ככה , יש לי בעיה של ריסטים במחשב, פשוט ממש עצמאית הוא עושה לי ריסטים כבר קרוב לחצי שנה , עכשיו זה לא וירוס ולא שום דבר הדומה לוירוס.. לי נראה שזה הכרטיס רשת .. יש לי כרטיס רשת של 3COM לפני שבוע היתה לי שוב בעיה של ריסט שהמחשב עלה שוב על הכרטיס רשת היה סימן שאלה והאינטרנט לא התחבר לי , באתי להסיר את הכרטיס ולהתקין שוב המחשב פתאום עשה לי שוב ריסט , בלי ששום דבר היה פתוח ... מה דעתכם.... ?
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום ! מפרט המחשב שלי: P4 2.66Mhz זכרון 256MB ASUS - לא זוכר בדיוק איזה, אבל אני זוכר שיש לו חיבור AGP X4 RADEON 9600 Pro 256MB DDR כרטיס מסך ורשת מובנים. ושתי צורבים. עכשיו המחשב אצלי חצי שנה, ומאז שקניתי אותו, לא היה לי רגע אחד של שקט. הבעיה העיקרית: משחקים נתקעים (מסך קופא), עושים ריסט למחשב, מקרטעים (בחלק מהמשחקים). עכשיו בשביל לפתור את הבעיה החליפו לי במעבדה ספק, מעבד, כרטיס מסך, הארד דיסק, מה לא... תחילה היתה הבעיה קוראת אחרי דקות ספורות של משחק, אך היום במשחקים כמו קונטרסטריק לוקח מספר שעות (2-3) עד שהמשחק נתקע, ובמשחק STREET LEGAL RACING אני יכול לשחק רק כשעה עד שעה וחצי. עכשיו פתחתי את המחשב ועשיתי בדיקת חום: מסתבר שבמשחק קונטרסטריק, רזולוציה 1600X1200 גרפיקה על …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס ALL IN WONDER 8500 ואני לא מצליח לעשות לכידת וידיאו. לכרטיס יש צמה כזאת (dongle) שאליה אני מחבר את כבלי ה-RCA (ניסיתי מהממיר של YES) אבל אני לא מקבל שום תמונה. אני שומע קולות כי מהצמה יש חיבור ל-LINE-IN של הכרטיס קול. ניסיתי להשתמש בתוכנה של ATI אבל היא מתרסקת בהפעלה. ניסיתי גם ב-virtualdub אבל מה שאני רואה זה רק שלג. האם זאת בעית חומרה או הגדרות? אין לי בעיה לראות את המחשב על הטלויזיה. תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המחשב חדש וכבר יומים אחרי התקנת WINDOWS XP מופיע לי מידי פעם מסך כחול שתוקע את המחשב ואומר משהו על אם התקנתי משהו חדש לאחרונה(בפעם הבאה שזה יקרה אני יעתיק את כל ההודעה) בקיצור פירמטתי מחדש והתקנתי גירסה אחרת של XP PRO SP1 והבעיה חזרה גם אחרי יום (לא נראה לי שזה קשור אבל בכל המקרים זה קרה פחות או יותר שהווינדוס עדכן את עצמו) . וירוס אין לי בדקתי. המחשב הוא P2.8, לוח ASUS P4P800, 2X256, RADEON 9600, 120SATA
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של גיגה בייט GA-7VAX. היום קניתי מעבד AMD XP 2800. לפי מה שהבנתי, אני עכשיו אמור לעבוד ב- 266FSB או 333FSB (על פי האתר, הלוח תומך והביוס מעודכן). http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VAX.htm לעומת זאת בתוכנת CPUZ ה- FSB שלי נמצא על 166.9 (שעל פי הבנתי ללוח אם הזה אין בכלל תמיכה ב- FSB כזה). מצורפת תמונה של CPUZ. יחד עם זאת תחת Bus Speed מופיע 333.8. יש לי 2 סטיקים של זכרון 512x2 DDR PC2700 שעל פי CPUZ רץ ב- 166.9 השאלה - מה קורה כאן? האם אני פשוט לא קורא נכון את הנתונים או שאני צריך לשנות משהו? ואם כן אז איפה? ה- manual של הלוח כולל בתוכו את הדגמים המתקדמים יותר ושם יש התייחסות לג'מפר שבכלל לא נמצא על הלוח שלי... תודה. [attachmen…
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת האם אני יכול לשחזר מידע מ H.D שמשום מה מחק את עצמו? תוכנה שעובדת אם אפשר ניסיתי תוכנה שנקראת PC INSPECTOR File Recovery והיא לא ממש עזרה היא מצאה מה שנמחק הבעייה היא שמשחזרים את הקבצים הקבצים פגומים
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
זה התחיל מאתמול.... פתאום ההארדי דיסק מפסיק לעבוד... אני שומע שהרעש שלו מפסיק.... ואז אחרי בדיוק שניה זה חוזר.... אתנול פעם א חת זה תקע לי את המחשב.. פעם שניה לא קרה כלום.. ועכשיו זה קרה ותקע לי את המחשב עוד פעם.. בדקתי את החיבורים אם הם רופפים.... אבל הכל היה בסדר.....
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום היום קניתי כרטיס מסך חדש. היה לי בעיות להגדיר את הדריוורים שלו ,הרוולוציות ולפעמים המסך ביכלל לא עבד... הציון שקיבלתי ב 3dmark 2001 היה 14000 ... שמתי לב גם שאני התקנתי תדריוורים שלו לקח הרבה זמן לא יודע ביכלל בזמן האחרון לוקח זמן להתקין דברים וגם למשל במשחקים שאחרי שאני תוען את המפה יש לי לגים קטנים כאלה ואחר כך זה מפסיק.... ותמיד לקח למחשב(הרד דיסק)לו ככה הרבה פחות זמן ליתעון:,( ולפני זה לא היה לי שינוי בתוצאת ה 3dmark ליפני שהיה לי את ה 9800 לפני שהתקנתי את הדריוורים של ה9800 מחקתי את הישנים שלי של ה 9000 והתקנתי תחדשים... קיצר המחשב שלי עובד לעט מידי וגם איזה קובץ של הWMP ניפגם והייתי צריך להתקין מיחדש!! נ.ב. אני חושב שמתי התחילו הלגים האלה אחותי סגרה לי תמחשב …
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
כרגע ניתן להפעיל בלי שום בעיה ישומים של 2D ללא שום הגבלת זמן עם ישומי 3D כבדים הכרטיס קורס תוך דקה ומאתחל את עצמו מישהו יודע אם לכרטיס נגרם נזק כלשהו או שיש לו מנגנון הגנה ואחרי שאסדר לו את הקירור הכל יחזור לכפי שהיה תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לפרמט אבל אני לא יכול כי המחשב לא עושה BOOT מהדיסקט וגם לא מה CD-ROM, ואני לא יכול לשנות את זה מהBIOS כי יש שם סיסמא ואני לא יודע אותה. האם יש דרך לגלות את הסיסמא , לבטל אותה או אם יש איזו שהיא סיסמת מאסטר לביוס???? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי מה המבצ כולם תראו אני מתחיל בקרוב להרכיב תמחשב הסוסון שלי עכשיו יש לי כמה שאלות אז בבקשה תשובות אוקי נתחיל 1) יש לי ראדון 9800 פרו ואני יודע שצריך לחבר אותו לספק כוח יש לו יצאה מהכרטיס ועד שתי כניסות אני יודע שאחת אמורה להתחבר להארד דסק ולאן השניה??? 2) יש לי כבל IDE מעוגל שיש לו יחבור למסטר וסליב ועכשיו יש לי כונן דיוי והארד דיסק האם זה אפשר לחבר את שניהם על אותו כבל? יענו המאסטר הארד דיסק וסליב הדיודי? זה אפשרי ואיזה השלכות היו על זה??? 3) המערכת היא מבוססת פנטיום 4 ואני יודע שצריך לחבר איזה משהו שוהפך את זה ל12 וולט משהו כזה אם לא אז המחשב לא עולה מה צריך לחבר ולאן??? 4) קניתי בטרפלי של טרמניל טיק זה הפסק כוח שלי ואין לו סיוטצ מאחורה לשנות תמתח מ110 ל 220 וולט…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-