תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
היי, הרכבתי מחשב חדש וכשאני מדליק את המחשב הכל נדלק (מאווררים וRGB ) אבל המסך לא עולה. בדקתי כמה וכמה פעמים את החיבור של הכרטיס מסך ונסייתי לחבר את המסך לחיבור של הלוח אם וגם לא עובד כמובן שניסיתי גם מסך אחר מה יכולה להיות הבעיהה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין שוב את ויסטה אחרי נפילת דיסק וצרבתי את קובץ ה-ISO בנרו עם Recorder - Burn To Image. מתוך חלונות אין לי בעייה, לחיצה על כונן ה-DVD מזניקה את ההתקנה. באתחול מלא, לעומת זאת, למרות שאפשרתי אתחול מ-DVD, המערכת ממשיכה הלאה לאתחול של הדיסק. ניסיתי בשני מחשבים עם שתי מדיות של צריבה להיות בטוח וכלום. מה שמרגיז שבעבר כשהתקנתי בפעם הראשונה האתחול מ-DVD עבד. ניסיתי גם לצרוב את ה-ISO כאימאג' עם אופציית ה-UDF בנרו וגם לא תופש. יש מישהו שיכול לשפוך קצת אור על כל העניין? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם. windows xp שלושה משתמשים. אחד המשתמשים נתקע באמצע פעולה בword (זה מהסיפורים - לא הייתי שם) ומאז הוא לא מעלה explorer.exe. כלומר - בפתיחה הוא מציג הודעת שגיאה, יש יישום פתוח בשם explorer.exe אבל תכל'ס הוא לא עובד. ניסיון להפעלתו מהחדש נתקלת באותה הודעת שגיאה. משתמש אחר, נפתח ללא explorer.exe אבל אפשר להפעיל אותו במנהל המשימות. במשתמש השלישי הוא עובד חלק. הבעיה נשארת גם בsafe mode אשמח לעזרתכם. תודה רבה [נפתר ע"י שימוש בשחזור המערכת].
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי אופיס כמורה ממשרד החינוך קופצות לי הודעות . מה ניתן לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הוא רושם שאני צריך DirtectX 8.1 ויש לי 9.0c מישהו יכול לעזור לי? :-[
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ככה- המפרט שלי מופיע בחתימה, וגם הOC מופיע בחתימה. המעבד שלי היה על מתח 1.65V והעובדה שהוא התחיל להיות יותר מדי קרוב רוב הזמן ל50 מעלות הדאיגה אותי... (למרות שזה OC חזק אני זוכר שהיו זמנים שהוא היה ממש צריך להתאמץ איזה לילה עם PRIME95 כדי להגיע אולי אולי ל45 והיום הוא רוב הזמן גם במנוחה נושק ל50... על PRIME95 אני לא רוצה לחשוב בכלל.. 1. הורדתי את המתח ל1.6 , שמתי לב שהטמפרטורה לא ירדה אלא אפילו עלתה, למה?? (הבנתי שמתח הוא המשפיע העיקרי של הטמפ' - משמע תוריד מתח תוריד מעלות, למה יצא לי הפוך??) 2. חשבתי לעצמי אם בלילה המחשב דלוק למה לאמץ אותו שיזיע בטמפ' כאלה ונזכרתי בCOOL N QUIET, רק מה לא זכרתי איפ ההו אנמצא, הלכתי, חיפשתי, קראתי במדריך של הלוח אם ובלה בלה בלה, הוא נעל…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
המסך של אבא שלי, פתאום לא פעל לו אז לקחתי את זה עליי הבייתה לבדוק, אני מחבר למחשב ואין שום תמונה הכול שחור לגמרי. יש בפאנל כפתור MENU שכאשר אני לוחץ עליו אני מקבל לוגו שאומר TEST GOOD משמע המסך עצמו כן עובד רק משום מה לא מקבל תמונה של ווינדואס. מה זה יכול להיות ומה ניתן לעשות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
שלום אנשים קניתי מפצל USB 2 ללא ספק והוא מתחמם מאד, מאוד! למפצל מחוברים מדפסת, סורק וצג (יציאות הUSB של הצג- אני חושב שיציאות הצד הן USB 1.1 למען הדיוק) המדפסת הסורק בשימוש מאד לא מאסיבי ובנוסף לששניהם ספק. ספק הכח של המחשב הינו מסוג HEC 400 W בנוסף אצין כי אני עובד עם אותו מפצל בדיוק במחשב אחר ובו מחוברים מכשירי USB שניזונים חשמלית מן USB ודוקא המפצל הנ"ל אינו מתחמם. עשיתי הצלבה ביניהם והתופעה חוזרת. אני בטוח שמשהו לא כשורה המפצל באמת מתחמם, למישהו מושג למה או מה עוד ניתן לדוק כדי לבודד את הבעה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי כרטיס IEEE1394 של VIA ללא איזה דגם מסוים ובאתר לא מכירים על קיומו של כרטיס FIREWIRE ולכן אין דרייבר בשום מקום. ה-XP מזהה לי את הכרטיס טוב ויפה לכאורה דרך מהל ההתקנים אבל בפועל כשאני מחבר אליו את מצלמת ה-DV הקטנה של SONY שלי הוא לא קולט אותה. למצלמה אין דיסק עם דרייבר או דרייבר באתר וXP לא אומר איזה משהו אם אני מחבר את המצלמה לכרטיס. למה כל תוכנת לכידה לא מוכנה לקלוט לי מהכרטיס IEEE1394/FIRWIRE הדיגיטלי שלי כלום? ??? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
סוף סוף יש לאינטל תחרות יצרן מעבדים שמשנה את השוק ( בתקווה ) כל העולם כותב על מחירים של מעבדים וסוגים לוחות אם דווקא כאן מצפה לראות , קשר ליבואן או חנות ותשאול מתי יגיע לישראל המעבד ? מחירי מעבדים AMD ? לוחות איזה יגיעו לישראל AM4 ? http://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-boxart-and-capsaicin-event-at-gdc-2017.html http://www.guru3d.com/news-story/eu-prices-listed-amd-ryzen-7-1800x-to-cost-628-eur.html https://www.pcper.com/reviews/Processors/Dissecting-AMD-Zen-Architecture-Interview-David-Kanter
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ישנו לוח אם GigaByte H77-D3H. לפני יותר משנה הלך כרטיס קול. לקחתי כרטיס קול חיצוני מאוד דומה לזה. עם הזמן באוזניות נעלם קול באוזן אחת. ניסיתי כמה סוגי אוזניות ביניהם חדשות מהמחבילה - יש מקרים שיש קול בשניהם אבל זה נעלם תיכף וחוזר להשמע רק באוזן אחת. האם הבעיה בכרטיס הקול הזול ויש להחליפו, או האם הבעיה באוזניות הזולות? כמו כן אשמח להמלצה לגבי כרטיס הקול ולגבי אוזניות פשוטות אך אמינות..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום החלפתי את הספק כוח שלי בספק כוח חדש(בדיוק אותו דבר כמו הקודם)חיברתי את הכל למחשב..הדלקתי את המחשב ואני רואה שיש 2 נורות דולקות בלי הפסקה : אדום(gpu led) וצהוב.. זה מוזר.. מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מסך מחשב של סמסונג (GP02) מחובר למחשב נייד. אתמול בערב שהפעלתי את המחשב המסך לא התחבר לנייד והראה לי מסך שחור... לאחר הפעלה מחדש כמה פעמים, חיבור וניתוק של כבל ה HDMI וניסיון לחיצות על הכפתורים של המסך זה הצליח להתחבר לי לנייד. אבל המסך מחשב חורג מהגודל של המסך של סמסונג כלומר חלק מהמסך בקצוות אני לא רואה אותו (כגון למעלה כפתור סגירה (X) למטה ה TASKBAR הראה בקושי וגם בצדים אותו דבר)... נכנסתי לתפריט ובשורת תפריט של PICTURE היא ב DISABLE וגם שלחצתי על AUTO ADJUST הייה רשום שזה נעול. איך אני מסדר את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי כל מיני בעיות עם המחשב. הרבה פעמים הוא מצפצף בזמן הדלקה והמסך נשאר שחור. אחרי כמה ריסטרטים הוא חוזר לעצמו. לפעמים יש צפצוף עם הודעות שגיאה בכונן A (דיסקטים) או הודעה שהמקלדת לא מחוברת. יחד עם כל זה שמתי לב שכשהמחשב עולה השעון לא מעודכן. הבנתי שזו יכולה להיות בעיה בביוס או משהו עם הסוללה שלו. אשמח לקבל הדרכה.
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי !! לאחר שניקיתי את המחשב,ניקיון זכרונות,לוח אם,כרטיס מסך,ספק כח ומאווררים,ניקיון המעבד+הוספת משחת קירור, המחשב נדלק ונכווה כל 3 שניות !!!! הניקיון בוצע עם לחץ אוויר דחוס , כל הרכיבים תקינים (בדקתי על מחשב אחר) מה עוד יכולה ליהיות הבעיה??!! תודה רבה מראש על העזרה המקצועית!!!!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי אנשים ! המפרט שלי :מעבד INTEL PENTIUM D 930 לוח אם gigabyte GA-8i945P-G כרטיס מסך GeForce 7600GT זכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM מערכת הפעלה windows xp 64 bit פירמטטי את המחשב לפני כמה ימים לאחר שתוכנת אנטי ספאם תקעה אותו בכל פעם שעבדה. לפני כן, המחשב עבד בלי שום בעיות, הייתי מריץ כמה תוכנות כבדות במקביל בלי שום בעיה. מאז הפירמוט המחשב נתקע כל כמה דקות, לא מתכבה ולא סוגר יישומים. הבעיה היא שחבר שלי שנמצא עכשיו בחו"ל התקין לי את המחשב בפעם הראשונה. יחד עם הדרייברים שקיבלתי עם המחשב הוא התקין גם את הדרייבר הבא מדיסק פלופי שהוא יצר : The Intel® Matrix Storage Manager is designed to provi…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי חברה אני צריך לרכוש אוזניות חדשות. האוזניות האלחוטיות (אירפודס ודומיהן) התחילו להיות מאוד פופולריות בשנים האחרונות. איך הן מבחינת איכות? מה היתרון והחסרון שלהן ביחס לאוזניות חוטיות? האם הדבר היחיד שאפשר לחבר אותן אליו הוא פלאפון? אני משער שהן עובדות באמצעות בלוטות' ואז אי אפשר לחבר למחשב רגיל, אבל אולי אני טועה. ואם הן מומלצות, אשמח להמלצה לדגם. הן אמורות לשמש למוזיקה ולשמיעת פודקסטים.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני כרגע מנסה לתקן את המחשב הישן שבעייתו הוא שהמחשב נדלק ואין תצוגה במסך או ציפצוף אחד בעלייתו. ישר חשדתי בלוח אם תקול, כי במרבית המקרים אם אין ציפצופים ללא זיכרונות או רכיב אחר אז הלוח תקול. כמובן שניסתי לאפס תחילה את הביוס ולבדוק חיבורים מהספק, אפילו בדקתי במחשב אחר שבאמת הרמקול תקין. בקיצור, לא היססתי, והלכתי לחנות הקרובה לקנות לוח אם AM2, הרכבתי אותו וכאשר אני מדליק את המחשב, כלום לא קורה, אותה הבעיה. המחשב פועל ונדלק כרגיל בלי ציפצופים ואין שום תצוגה. ניסיתי להוציא RAM, גם הלוח החדש לא מתריע בציפצופים. ישר חשדתי במעבד תקול, אז הוצאתי אותו לגמרי והדלתי את המחשב כדי לראות אם הלוח מתריע, והלוח לא התריע. השאלה לי אליכם היא, האם הלוח אמור לצפצף בכלל כאשר אין …
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לפני כמה שעות נעלמה לי התצוגה מהמסך (נראה שהוא לא קיבלת שום מידע, לא שיש מסך שחור או משהו בסגנון) סגרתי את המחשב, וכעבור חצי שעה פתחתי. יש לי albatron k8x800 pro II, אז הדבר הראשון ששמעתי מהלוח היה your compter have a problem.. balbalbla.. נראה היה שהכל עולה, אך עדיין לא ראיתי שום דבר. כל המאווררים עובדים, ניסיתי לעבוד עם סטיק אחד של זיכרון (כל פעם אחד אחר) איפסתי bios, הוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך, אך שום דבר לא עזר. המפרט: amd 64 3000 ati radeon 9800pro 128 ספק ג'נרי (antec 430 נשרף...) wd 120 gb sata (אנ לא ממש חושב שהוא מהווה את מקור הבעיה) לא היו לי שום בעיות טמפרטורה. בתודה מראש, נעם...
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קיימת אצלי בעיה בזיהוי הזכרון הפנימי. יש ברשותי שני כרטיסי זיכרון מסוג זהה (חברה,מהירות), האחד 512mb והשני 1gb. כשה-512 מחובר לבד אז המחשב מזהה אותו כ-512, כשה-1gb מחובר לבד הוא מזהה אותו כ- 1gb. ככשניהם מחוברים ביחד המחשב מזהה אותם כ-1gb. ניסיתי להחליף בין הסלוטים והמצב נשאר אותו דבר. מה יכול לגרום לבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אז ככה: 1. יש לי בעיה קטנה עם ASUS Smart Doctor, יש לי Radeon 6950 שצרוב עם ביוס של ASUS 6950 שעבר פתיחת שיידרים. במחשב הקודם השתמשתי בתוכנה הזו כדי לפתוח את המגבלה של האוברקלוק ב-CCC וזה עבד בלי בעיות, עכשיו אחרי החלפת לוח, מעבד וזכרון התקנתי וינדואס מחדש ובאתי להתקין את התוכנה וקיבלתי הודעה שאומרת שהמחשב לא מצא חומרה מתאימה - כרטיס מסך של ASUS. ניסיתי כמה גרסאות שונות ובכולן הבעיה חזרה, למישהו יש מושג למה? אם אתם מכירים תוכנה אחרת שפותחת את המגבלה ב-CCC אני אשמח לקבל המלצה כי אני מעדיף לעשות את האוברקלוק ישירות ב-CCC ולא בתוכנה צד שלישי. 2. הבעיה השניה היא בניגון קבצי MKV, וזה משהו שמלווה אותי עוד מהמחשב הקודם, עכשיו החלפתי ל-i5 2500K עם לוח MSI Z77A-GD65…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום. לפני כחודש קניתי לי radeon 9800 pro הכל עבד טוב ויפה עד שלפני יומיים המחשב מתחיל להפתח כשהוא רושם שיש לי שגיעה קריטית של הדרייבר של ריידון עדכנתי דרייברים הורדתי דרייברים שיניתי אופצייות עשיתי כמעט הכל ועוד לאחר לפחות שעה או שעתיים של שההיה על המחשב הוא לפתע עוצר קופא במקום ואין עוד אפשרות חוץ מריסטרט הוא גם כמה פעמים היה עושה הודעה שיש בעיה עם ה frequnsy לפני שהוא עשה ריסטרט. עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי, יש לי HD SATA 120G וקניתי דיסק 200 גיגה ATA ואני בא להתקין אותו וכל פעם שאני מחבר אותו לחשמל ומפעיל את המחשב המחשב מתחיל להתחרפן הדיסק מתחיל לעבוד ואז הוא מתחמם ונכבה .... למישהו יש פיתרון ?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש עם win7. התקנתי את כל הדרייברים הנחוצים יש לציין שהמחשב עובד חלק ואין שום בעיה עם המהירות גלישה. מלבד זה: לא יודע מי ממכם מכיר את האתר omegle.com, אבל כשאני גולש שם ושומע תו"כ שירים ביוטיוב, כל פעם שמתנתקת שיחה באומגל, השיר ביוטיוב נתקע למאית שניה, וזה די מעצבן עכשיו אין מצב שזה כבד על המחשב\אנטרנט, כי במחשב הקודם לא הייתה בעיה כזו. מה שהכי הגיוני לי זה שבגלל שהאומגל מתחבר לי גם לאודיו (כאילו אני שומע מה שמשתמשים אחרים אומרים), אז אולי משום מה ברגע שמתנתק מקור אודיו אחד אז השני משום מה מתנתק גם למאית שניה רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-