עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pc student,

יש לי בעיה משונה מדי פעם המחשב שלי קורס ומדליק את עצמו מחדש ולפני זה מופיע לי מסך כחול עם משהו שכתוב שם אתם יכולים לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by idan1836,

שלום! קניתי היום מחשב חדש ובחרתי לחבר ולהתקין אותו בעצמי! יש לי בעיה בחוטים של המארז (ON,OFF,RESET...) ואת חלקם חיברתי ועכשיו נשארו לי 8 חוטים. 4 עם מספר 1 ליד כל חוט. 4 עם מספר 2 ליד כל חוט. בכל אחד מהסטים האלו של הארבעה חוטים רשום מינוס D פלוס D .. גראונד (אדמה) והאחרון פלוס 5 V. זת'ומרת שיש פעמיים מכל חוט שאמרתי כאן! **אני רוצה להזכיר שלא חיברתי את החוטים האלו עדיין ללוח כי אני לא יודע לאיפה לחבר. חיברתי את המחשב לחשמל והוא נדלק אוטומטית איך שמחברים לחשמל אבל הנורה הירוקה שאומרת שהמחשב דולק לא פועלת וגם בספר של הלוח רשום שצריך לחבר את הכבל של הנורה הזו אבל אני לא מוצא את הכבל הזה, מלבד אותם חוטים שהזכרתי שנותרו לא מחוברים, ואם לוחצים על כיבוי המחשב (דרך הלחצן ש…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  3. שגודלו 80 ג'יגה (הוא חולק ל-2 מחיצות עם FDISK ועבר פירמוט לפני ההעתקה עם ghost) כשאני מבצעת איתחול ראשוני במחשב החדש אני מקבלת מסך כחול בשלבים הראשונים של באיתחול. האם יש מה לעשות או שהוינדוס מזהה חומרה חדשה ומופעל מנגנון פנימי שמונע איתחול? אגב, אם זה חשוב, בישן יש פנטיום 667 ובחדש AMD 2500 עם לוח אביט NF7

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by full metal,

מה השמע פורום חומרה מביאים לי מחשב חדש עוד יומיים אז יש לי שאלה קטנה 1)אני יודע כבר איך לפרמט אבל מה אני עושה במחשב החדש הרי כלום לא מותקן אליו אמרו לי שאני צריך לפרמט כרגיל כמו במחשב שהווינדוס כבר קיים? 2)-איך אני מפצל כוננים אמרו לי שצריך ללחוץ с ואז תווצר תיקיה חדשה אין שום דבר אחר שאני צריך לעשות אחרי פעולה זאת??

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by Aloha-Boy,

אם אני ישאיר את המארז פתוח,תמיד,אבל כמובן ידאג גם לנקות אבק שמצטבר. זה יכול לגרום לנזק למחשב?? פשוט בלי הצד הימני של המארז (פתוח) שמתי לב שהטמפרטורות שלי יורדות באיזה 5-6 מעלות!!!!

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  6. כשהמצלמת אינטרנט שלי מחוברת לUSB של הפאנל הקדמי ועובדת, אם אני מדליק מנורת שולחן אז המצלמה נכבת. ואז צריך להוציא את המצלמה ולחבר אותה שוב לUSB כדי שתעבוד. יש לציין שהמחשב מחובר למפצל של 6 כניסות חשמל (בין הכניסות מחוברת גם המנורה). עכשיו אחרי שלקחתי את כל החומרה הישנה והכנסתי אותה למארז חדש שקניתי, הפלא ופלא אני מדליק ומכבה את המנורת שולחן והמצלמה ממשיכה לעבוד !! ממה נובעת הבעיה ? יכול להיות שהספק של המארז הקודם לא היה טוב ? (הוא ג'נרי וגם הספק של המארז החדש ג'נרי)

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  7. שלםו רב, אספר את הסיפור במלואו: ביום שבת גילית שהספק (Eagle 300W - ספקבר) של אחד המחשבים שלנו גוסס. המאוורר שלו הפסיק לפעול ורכיבים בתוכו ניזוקו. החלפתי את המאוורר כדי שיחזיק מעמד עוד כמה ימים, והזמנתי מזיגזג ספק HEC 300AR-T. חיברתי אותו למחשב, הדלקתי, והמחשב לא עובד. המאווררים פועלים, ההארד דיסק עושה כמה קולות, אבל המסך לא נדלק ואין תגובה. ניתקתי את ההארד דיסקים, הסידירום וכל השאר, והוא עדיין לא נדלק. בשלב זה החזרתי את הספק הישן, והוא עובד. היום התקשרתי לזיגזג והסברתי את הבעיה. הם לא ידעו לעזור לי, ואמרו שאשלח להם את הספק. לפני שאני שולח החלטתי לעשות עוד ניסיון: ניתקתי את ההארד דיסקים וכו' מהלוח, הוצאת גם גם שני כרטיסי רשת, ולא עובד. הוצאתי סטיק אחד של זיכרון (יש שניים),…

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by Evil Inside,

יש לי מחשב חדש(amd 2500 barton), בזמן שהאימיול עושה אפלודס אם אני קצת נוגע בו הוא נתקע. הטמפ' של המעבד שלי היא 61-63,לוח אם על 37-40. אני לא מאמין שזה בעייה של הזיכרונות,למרות שזה נראה כך, משום שהם חדשים(256X2DUAL DDR) ועשיתי גם בדיקה לזכרונות והם ללא בעיות(לא בדיקה מלאה אבל) אני ממש נואש כבר יש כל מיני תקיעות מעצבנות של המחשב בעת עומס, לדוגמא פתיחת ביטורנט ואימיול באותו זמן,אולי אני סתם מתבכיין וזה בכל מחשב קורה?! אבל לא נראה לי.. ניסיתי כמה גרסאות של אימיול כולם נתקעות כשאני עושה אפלודס,וכן גם אפלודס של 5 קב"ש.. אז הבעיה היא בעצם הקירור?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Bug2000,

שלום לכולם! אז ככה, בימים אלה אני בודק את המחשב החדש של אח שלי שהוא : BARTON 2500 MOBILE + ALX800 + AS5 NF7 (הרגיל) TWINMOS 512 PC3200 שיש לו בעיות תאימות ולכן אני משתמש ב NCP 256 PC3200 שיש לי עכשיו. HEC300W CD ASUS (מהמחשב הישן) HD MAXTOR 20GB 7200 (מהמחשב הישן). ATI R8500 מהמחשב שלי לבנתיים. המחשב מומהר ל FSB200 ומכפלה 11 . המחשב עובד ב VCORE של 1.475 VDIM2.8 ו VDD 1.4 . לאחר שהמחשב עולה אחרי מספר דקות מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט ואין לי מושג מה יכול לגרום לכך, הדברים שניסיתי לעשות : 1. להוציא את כל כרטיסי ה PCI. 2. להחליף כרטיס מסך. 3. להחליף כונן קשיח. 4. למרוח שוב משחה טרמית. 5. להחליף חריץ זיכרון. 6. להחליף את כל כבלי ה IDE. 7. לעלות\להוריד את המתח של המעבד. …

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://photos.walla.co.il/tommyw תיכנסו לאיפה שרשום בעיה מעצבנת חח ותראו בתוכנה החלק התחתון איפה שצריך להיות רשום עוד משהו לא מופיע... ועוד דבר בתמונה השניה אפשר לראות שהביוס של הכרטיס הוא לכרטיס 9700פרו אם זיכרון סמסונג והזיכרון אצלי הוא של הייניקס... 1.מה זה למה אצלי לא רשום את המידע אל הדרייבר בתוכנה הזאת? הרי דרך שם אני יכול לעשות את כל האפשרויות שיש בתוכנה 2.למה אצלי נמצא הביוס לכרטיס 9700פרו אם זיכרון אחר ולא כמו שיש לי? שכחתי להוסיף שזה ככה אם כל דרייבר שאני שם!! עכשיו החזרתי את הכרטיס בנתיים למצב רגיל ולא FGL ואני עובד עכשיו אם 4.6 קטליסט וזה קורה גם אם כל דרייבר למה :-[

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by nadnad,

שלום, יש לי windows xp pro מוזר והרפרש רייט שאני יכול לשים הוא רק מהבאים: 60 75 85 ב 800*600 הייתי עם refrash rate 100 ואני יודע שזה בסדר אבל הוא לא נותן לי. ניסיתי תוכנות כמו refrash force ו NVRefresh שניהם לא עזרו. גם לא משנה איזה דרייורים למסך אני מתקין עדיין הוא לא נותן לי לבחור משהו נורמיל! תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  12. Started by windshear1,

לגבי ה- XP 2800+.. תודה על התשובה בברכה, WINDY [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by swan,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד וכונן קשיח חדש 60 ג'יגה, בצעתי fdisk והכל הלך חלק, יצרתי מחיצה וגם "הפעלתי" אותה בסוף הוא מבקש ללחוץ esc ושאני לוחץ אני מקבל את ההודעה הבאה: write protect error writing fixed disk ניסיתי כמה פעמים אך ללא הצלחה. תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  14. שלום, יש לי מחשב בו מותקנת מערכת הפעלה Win98se ENA עם הארדיסק 20 ג'יגה מחובר על Primary Master ו-סידירום מחובר על Secondary Slave כעת הוספתי 2 הארדיסקים (על Primary Slave ו-Secondary Master) וכשהפעלתי את ה-Windows הוא לא זיהה שהוספתי הארדיסקים באופן אוטומטי כמו ב-XP... ניסיתי Add New Hardware אך הוא לא זיהה... ההארדיסקים תקינים והם בנפח של: 6 ג'יגה ו-13 ג'יגה. רציתי לדעת איך ניתן לגרום ל-Windows לזהות א תההארדיסקים הנוספים מבלי להתקין מחדש את מע' ההפעלה. תודה.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by shimon956,

הנה תראו את הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  16. אנשים אתם לא יודעים איזה נזק זה רוב המוסיקה חדשה ובכלל לא מגובת !!! :'( זה נזק של לפחות 500 מגה אני לא יודע מה מו מי ואיך אבל זה רוקה לי רק בקצבי מוסיקה הם פשוט מתאפסים הם שומרים על שהם שלהם והמיקום והכול אבל הגודל שלהם הוא 0!!!! יענו אין עליהם מידע!!!! היצלווו אני לא יכול להמשיך לאבד מוסיקה בקצב כזה כול פעם אני רואה עוד כמה קבצים שהתאפסו וזה לא קורה בזמן שהמשתמש רץ רגיל יענו זה כניראה בעליה או בכיבוי (אני חושב יכול להיות שזה קורה שאני לא מסתכל)!! הצילו מישו יודע מה זה יכול היות????? בבקשה אנשים אני מת פה אתם לא יודעים כמה חזוב לי האוסף שלי!!!

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by mrraz,

שמתי לב כשאני משחק ב משחקי 3D כבדים הספק כח מתחיל להתחמם ומוציא אויר לוהט. כשאני יוצא מהמשחק הוא מתקרר במהירות, יש לי פנטיום 4 עם 9500 פרו ומארז 6A19 ספק HEC 300. מעניין לדעת האם במשחקי 3D כל המחשב מתחמם והספק כח רק מוציא את האויר הרותח שמצטבר במארז? או שבמשחקים כאלה צריכת החשמל עולה ומי שמתחמם זה הספק מהסיבה שהוא צריך לספק הרבה חשמל למעבד ולכרטיס מסך. מישהו יודע? האם יש כאן בעיה ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. לא עשיתי כלום, נאדה.. כולה ריסט! איך שחזרתי הEXPLORER והSPEEDFAN שלחו ERROR עשיתי ריסט.. שוב זה קרה החזרתי את כל ההגדרות של הביוס למצב יצרן בדקתי טמפ אין סיבה לחוסר יציבות או משהו (או לפחות עד כמה שנראה לי) שוב הכל קורס, גם בUSERNAME אחר, תוכנות בודדות מצליחות להשאר ואני מקווה שהFIREFOX יהיה אחד מהם ולא יקרוס לי בזמן שאני מקליד את ההודעה מצטער על החוסר פרטים אבל אין לי מה להגיד לכם אין לי מושג למה הכל "נתקל בבעיה ועליו להסגר" האם בעית חומרה? בעיית תוכנה? זיכרון?מעבד?לוחאם?הרדיסק? אולי זה רק הוינדוס?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by maxxy,

אשמח אם משהו יוכל להפנות אותי למעבדה לתיקון מסכים שלא תשחוט לי ת'צורה. אני מאיזור המרכז... ולא, אני לא מעוניין לקנות מסך חדש אז תודה

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לחבר שלי בעיה במקדלת, לפעמים המקלדת מפסיקה לעבוד,וחוזרת שוב,וכך כמה וכמה פעמים. הוא החליף מקלדות כי חשב שיש בעיה במקלדת וזה לא נפתר. מה עליי לעשות? היכן הבעיה בלוח אם? או בהגדרות בווינדוס? בבקשה תעזרו לי למצוא לו פתרון, המחשב הוא חדש פנטיום 4 2.8 ג'יגה... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by talgi,

שלום, לאחרונה המסך שלי החל לכבות "מעצמו" מדי פעם, במהלך עבודה, בתדירות גוברת והולכת, ואחרי שניה או שתיים הוא חוזר ונדלק. מדובר במסך CRT מסוג MAG XJ770, בן כ-4 שנים. אציין כי לא הצלחתי להגדיר למערכת ההפעלה (XP Home) את המסך בשמו, אלא רק כ"Plug and Play Monitor" רגיל. כרטיס המסך הוא מסוג NVIDIA GeForce4 MX Integrated GPU. האם נראה לכם כי מדובר בבעיה במסך, בכרטיס או בהגדרות במע' ההפעלה ? אם מדובר בכרטיס - האם יש טעם לנסות ולהתקין מחדש את הדרייבר שלו ? אם מדובר במסך - האם תוכלו להמליץ על מעבדה לתיקון באזור המרכז ? (או שיותר משתלם כבר לקנות חדש?) ושאלה קטנה נוספת: לאחר כיבוי המחשב, המסך אינו מצליח לעבור למצב Stand-By (המסך כבוי ונורית החיווי הופכת לכתום) כרגיל במסכים דומים, אל…

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by ofer2409,

יש לי הארדיסק של 60 ג'יגה היו לי כמה בעיות וניסיתי לפרמט את מחיצה C כנראה שהיתה תקלה באמצע ופורמט רק חלק נכון לעכשיו הBIOS מזהה את הדיסק אך מתי שאני מעלה את המחשב עם דיסק הפעלה המחשב כותב שהדיסק בסטטוס BED ולא מזהה את הדיסק (אין C וכוו')ואומר ששום הארד דיסק לא מחובר למחשב ניסיתי לעשות FDISK אבל זה לא עזר אם למשהו יש רעיון אשמח לשמוע בתודה עופר

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  23. שלום! יש לי מצלמת אינטרנט של 3com homeconnect לצערי איבדתי את הדיסק של הדרייברים, אבל הורדתי חדשים מהאתר של 3com ואני לא מצליח להתקין! ברגע שאני לוחץ על הsetup, המחשב חושב קצת וזהו - ממשיך כאילו לא קרה כלום. אני עובד עם ווינדוס אקס פי... למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. לפעמים דקות לפעמים שעות אבל הוא נתקע... זה לא בגלל החום כי המעלות של המעבד ממש אחרי שאני יוצא מהמשחק הן בסביבות ה 50.. בפעם האחרונה שעשיתי memtest הכל היה בסדר עם הזכרונות.. מה עוד זה יכול להיות? וזה מה שאני מקבל לאחר שהמשחק ניתקע זאת הודעת השגיאה הבאה:

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by menacex,

שלום , אני חושד שיש לי בעיה בהארדיסקים... ובעיקרון אני מחפש תוכנה שיכולה להעיד על מצבם ... האם קיים דבר כזה ? אם כן אנא ציינו שם ! תודה ! וכן כן , ניסיתי את ה DEFRAG וSCAN DISK וכל זה... זה סתם חרטא.. אני צריך משהו EXTERNAL.. תודה!

• 6 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים