תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
קניתי מארז אני לא בטוח איזה חברה בארה"ב ואני גם גר בארה"ב אז ככה יש לי לוח K8NS 939 של GIGABYTE והחיבור הזה של הUSB ויציאות של הSOUND אין לי לאיפה לחבר את זה בלוח יש חלק כזה איפה שהPIN נכנס אין אפשר הוא כזה סגור ויש לי שתי מקומות אחד בלוח לפינים האלה אבל אי שום דבר שמתאים לצורה של הכבל מצטער אין לי תמונות
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קורה לי לפעמים, שכאשר אני מדליק את המסך אחרי איזה שעה+ שהוא היה מכובה הוא עושה רעשים כאלה מבפנים.. רעש צורם דק כזה למשך איזה דקה וחצי וזהו הוא מפסיק, זה לא גורם לי לבעיות תצוגה או משהו זה סתם מעצבן.. מישהו יודע מה זה? המסך הוא 795ft + flatron
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שאני מחבר את האוזניות אני שומע חלק דברים מהרמקולים של המחשב וחלק של האוזניות שלי (מחשב נייד) אכשיו שאני מנסה לכבות את הרמקולים בדיסיבל באפשרויות של ה סאונד זה לא נותן לי לישמוע חלק מהדברים שנינעלים כברירת מחדל ברמקולים בבקשה עזרה! תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכל כניסה חדשה לאתר כלשהו באינטרנט המחשב חושב הרבה זמן,ובסוף מופיעה הודיעה:יש צורך באבחון רשת.ברגע שאני מפעיל את אבחון הרשת האתר מופיע.בהמשך אין בעיה בכניסה נוספת לאתר זה.איני מצליח לפתור את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
המלצתם לי על חרא ראוטר של 3COM 11g office connect שמתחבר למחשב הראשי שלי עם כבל רשת ולמחשב אחר דרך כרטיס רשת USB שבא עם הראוטר של 3COM. יש לי מלא ניתוקים של המחשב שמתחבר בצורה אלחוטית ועשיתי FIRMWARE UPDATE להכי חדש ועדכנתי את הדריברים של הכרטיס רשת וזה לא עוזר זה נהיה עוד יותר גרוע כי עכשיו שאני מתחבר ל BITCOMET אחרי 10 שניות הראוטר לא מזוהה מהמחשב שלי והכל לא עובד. הרבה פעמים אני צריך להוציא את הראוטר מהחשמל בשביל שהאינטרנט יחזור ואז זה מתנתק בלי סוף. עכשיו הגעתי למצב שאני בכלל לא יכול להתחבר לראוטר עם המחשב המרוחק והתוכנה שבאה עם הכרטיס רשת ממש עלובה, אז ניסיתי לעשות repair על הCONNECTION של הכרטיס רשת USB וזה לא משלים את הפעולה ולא מצליח לקבל IP חדש. היו הרבה …
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוסף של גוגל כרום, תרגום. כשאני לוחץ על תרגום, זה מתרגם לי לאנגלית בתור ברירת המחדל, אני צריך לעבור ידנית לצורך תרגום עברית. נכנסתי להגדרות - מתקדם - שפות, במטרה להגדיר את זה לעברית, אבל לא ניתן לבחור העדפות שפה שם. מסומן בכחול "הוסף שפות", אבל בלחיצה על זה זה לא מגיב ולא נפתח כלום. האם יש פתרון לזה? היה לי את זה גם לפני ההתקנה של הדפדפן מחדש, וגם כעת לאחר התקנה מחודשת. מצ"ב תמונה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי Win 7 על המחשב ומאז התחילו קריסות של פעם ביום עם מסך כחול. אני מניח שזה אחד מהדרייברים הלא נכונים שהמערכת התקינה בעצמה. השאלה היא איך אני יכול לבדוק מה גורם לתקלה ולהחליף דרייבר במידת הצורך? ואיך ניתן לבטל את העדכון וההורדה האוטו' של הדרייברים ע"י המערכת? ועוד עניין ששמתי לב אליו הוא שכשמסירים דרייבר כלשהו בעזרת מנהל ההתקנים ההתקן עצמו נעלם מהרשימה בכלל ולא מופיע עם סימן שאלה. איך אני יכול לגרום לכך שכל ההתקנים יוצגו גם אם חסר להם דרייבר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי לפעמים תקיעות בזמן שאני משחק, המחשב קופא ל2 דקות ואז הכל חוזר. עשיתי בדיקות בOCCT הכל יצא טוב, עשיתי בדיקה בHD TUNE גם יצא בסדר, אבל זה מה שמראה לי בHEALTH TAB החלפתי כבל SATA2 אבל עדיין מראה לי את השגיאה, מה עושים? אני עם לוח אם p67a-ud3 וi2500k אם זה משנה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
סרגל הסימניות נעלם לי, ביחד עם התוכן של "סימניות אחרות" ואינני מצליח לשחזר כך שיחזורו. בשורה של הסרגל, מופיעה ההודעה:"לקבלת גישה מהירה, ניתן למקם את הסימניות שלך כאן בסרגל הכלים של הסימניות. ניהול סימניות..." הסיומת: "ניהול סימניות..." מופיעה בכחול עם קישור. כשלוחצים, מגיעים ללדף הסימניות - ללא תוכן סרגל הסימניות והסימניות האחרות. במהלך שחזור הסימניות, המחשב התנהג כאילו נתקע. כל לחיצה הפיקה הודעה שהמערכת אינה מגיבה. אחרי שעה בערך, ביטלתי את המהלך, בהנחה שמה שילך לאיבוד זה מקסימום חומר של קובץ גיבוי הסימניות האחרון. נכון לעכשו, יש לי התוכן של תפריט סימניות, וחסר לי התוכן של סרגל הסימניות ושל הסימניות האחרות. מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
המחשב לא מעלה את הווינדוז, בניסיון התקנת ווינדוז חדש הוא קופא בפירמוט עצמו (של הדיסק) - משהו מאוד מוזר... מישהו יודע מה זה אמור להיות?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לפני השינוי היו לי: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit זיכרון נוסף Corsair Vengeance Pro Series 16GB (2x8GB) DDR3 1600 MHZ (PC3 12800) Desktop Memory 1.5V, Black הייתי מקבל מהירות מלאה לכל הזכרונות של 1600MHZ. עכשיו שמתי במקום שני הזכרונות של ה4GB, שניים חדשים שכל אחד 8GB (8GBx1) דגם ממש דומה ל 16GBx2. אבל הוא לא מקבל מצב של XMP !! מצרף תמונות של הביוס ושל CPUZ. את הביוס השארתי במצב XMP וDRAM Frequency ב 1600 (לא אוטומטי). מהירויות הזכרונות שונים, הקודם נשאר 1600, החדש 1333. *ב CPUZ סלוט 1 ו3 זהים, 2 ו4 זהים. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
קניתי שלושה נגנים mp3 חדשים שונים דרך הרשת והמחשב הודיע לי ש"עלי לאתחל קודם השימוש", אולם מהלך האתחול לא צלח ונותרה ההודעה "שהווינדוס לא הצליח לאתחל את הדיסק" מדובר על שלושה נגנים ממקורות שונים וקשה לי להאמין שכולם פגומים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש למגיבים ולמסייעים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. בעיה מוזרה יש לי. יש לי מחשב i7-4790 16 GM ram מחשב די חזק ויש לי את המערכת קולנוע הזו http://www.hye.co.il/LG/entertainment&audio/Home-Theater-System/DH7520T היא מחוברת למחשב ושאני מדליק אותה אני שומע בה והכל טוב. הבעיה שאני מכבה את המערכת. המערכת מחוברת דרך כבל hdmi ללוח האם. לצערי הכרטיס קול ששמו לי מעפן. לפעמים היא נתקעת לכמה שניות ואז כתוב לי במחשב שהמחשב ביצע שחזור ואז חוזר לעצמו אבל ב99 אחוז מהמקרים המחשב פשוט תקוע ולא מגיב לכלום עד שאני מכבה אותו מהכפתור. ממה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר דקות המחשב שלי קרס באופן מפתיע, כאשר חיפשתי קובץ מיני-דאמפ ראיתי שהוא אינו נוצר, כלומר הבעיה היא לא מסך כחול מסוג כלשהו(הייתה לי בעיה כזאת בעבר, שאינה נפתרה אך נראה כאילו היא הפסיקה), פתחתי אוורסט וראיתי ש-GPU DIODE MEMIO על 90 מעלות, יש לי HD4870 של ג'יגהבייט, הכרטיס עצמו לפי אוורסט ולפי הקטאליסט על 78 מעלות, נראה לי שהמחשב קרס בגלל הכרטיס, אך כמו שכתבתי היו לו בעיות קריסה עוד לפני כן, לפי קובץ המיני-דאמפ הסיבה היא:ntkrnlmp.exe. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים - SSD של 120 ג'יגה והרד דיסק של 1 טרה התקנתי WINDOWS 7 בSSD, ועכשיו אני רואה רק חלק מההרד דיסק - נכנסתי לDISK MANEGNEMT כדי לסדר את זה, אבל לא משנה מה אני עושה למחיצה שאני רוצה להחזיר, אני מקבל את ההודעה שיש בתמונה המצורפת. אני ממש לא יודע מה לעשות, זאת מחיצה מאד חשובה לי כי כל התמונות והקבצים החשובים נמצאים שם... http://img856.imageshack.us/img856/5417/screenusr.jpg תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקיה עם קבצי וורד במחשב שמתעדכנת על בסיס יומי. יש שירות גיבוי בענן שיכול לבצע גיבוי "ריל טיים" על התקיה הזו כל הזמן? (במידה ולא לפחות גיבוי יומי) תודה מראש. נ.ב ניסיתי בעזרת גוגל דרייב , כשאני לוחץ מקש ימני על תקיה ומנסה לשתף אותה לדרייב זה מופיע באפור ואי אפשר ללחוץ על זה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע בערך עשיתי עדכון של ווינדוס ומאז יש לי בעיות - המחשב נתקע בעליה ועולה רק לאחר כמה ריסטרטים, נתקע בתהליך הכיבוי , נתקע כשאני מפעיל את הfile explorer של הווינדוס , נתקע בלי קשר לכלום והשיא הוא ההודעה שאני מקבל מדי פעם " microsoft windows - אפליקציה זאת אינה פועלת באופן תקין . האם לחכות או לסגור " מה עשיתי * סריקה באנטיוירוס eset - התגלו 5 קבצים נגועים, ניקיתי . לא עזר * ראיתי שיש בעיה עם anniversary update של ווינדוס 10 וקיים PATCH תיקון. ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא מודיע שיש בעיה עם windows installer * הרצתי cc cleaner. לא עזר * הפעלתי System file check (SFC) . לא עזר נתוני המערכת - windows 10 home גירסא …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שהורדתי והתקנתי את המשחק (WATCH DOGS2) ואני מנסה להפעיל אותוזה מה שהוא כותב לי:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף מצאתי מסך נוסף, חיברתי אותו למחשב - לכרטיס המסך שלי (8800GTS) שתיי יציאות DVI. שניי המסכים מזוהים לפי הדגמים שלהם (T260, P2770), אבל כל פעם רק איך מהם עובד! אפילו אם אני מגדיר את הWINDOWS לעשות EXTEND, נראה שהמסכים מזוהים כראוי אך תמיד המסך ה"משני" כבה, כמובן שניסיתי להחליף כבלים ומיקומים בכרטיס, נראה שיש יציאה אחת שדרכה אין הצגה, אך המסך עדיין מזוהה. מישהו יודע? / מכיר? חרשתי את כל הרשת וכולם מפנים לתשובות הברורות שכבר ניסיתי.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי , אז.. החלפתי משחה טרמית וכונן למחשב, ומאז המאורר עובד הרבה יותר ממה שזכור לי. שמתי הרבה מידי משחה טרמית , אז החלפתי שוב , וגם אז היה קצת יותר מידי, והחלפתי שוב , ועדיין - המאורר עובד יותר מידי . התנהגות המעבד זהה בכל שלושת המקרים , ככה שאני חושב שזה פחות קשור לטיב השמת המשחה. משחה טרמית MX4 , מחשב נייד dell vostro 5459 . המחשב מתחמם לאיטו ל55 מעלות , מפעיל את המאורר , מתקרר ל40 , וחוזר חלילה. מדובר על התקנה נקייה של WIN , יכול להיות שלdell הייתה תוכנת שליטה שונה על המאוררים ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים חברים יקרים. חברה טובה, התחדשה לאחרונה במדפסת, מיצובישי, דגם: D90 להדפסת מגנטים, על ניר טרמי... הספק שמכר לה את המדפסת אמר: שהיא חייבת לכייל את המסך עם המדפסת, (לציין שיש לה מחשב של Lenovo) וידוע שהצבעים שם לא תואמים כלל, למה שיוצא בדף, בפועל, מה שעלול לגרום: אי נעימויות מצד הלקוח, במקרה הטוב... אם מישהו יודע כיצד לכייל אשמח לקבל עזרה בוואטסאפ שמספרו: 053-8812787 תודה מראש:
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
חברה לפני בערך שבוע וחצי הופיע לי פתאום מסך כחול כזה שרשם לי כל מיני דברים של שגיאה ופירוט , נראה לי שזה קשור איכשהו לכרטיס זיכרון שלי , פתאום היום אני רואה שזה הופיע שוב ונראה לי שזה בעיה באמת ומייד אחרי שעשיתי ריסט למחשב הופיע לי על שולחן העבודה קובץ ורשום בו הדברים הבאים : " # # An unexpected error has been detected by HotSpot Virtual Machine: # # EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x73955230, pid=2664, tid=3828 # # Java VM: Java HotSpot Client VM (1.5.0_04-b05 mixed mode) # Problematic frame: # C 0x73955230 # --------------- T H R E A D --------------- Current thread (0x009a9660): JavaThread "main" [_thread_in_native, id=3828] siginfo: ExceptionCode=0xc0000…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב זו ההודעה שהופיעה לי כאשר הדלקתי את המחשב כרגע:"הקוד הסודי שלך אינו זמין יותר עקב שינוי בהגדרות האבטחה במכשיר זה. ניתן להגדיר שוב את הקוד הסודי על-ידי מעבר אל 'הגדרות' 'חשבונות', 'אפשרויות'" השאלה היא איך אוכל להגיע אל ההגדרות אם אני לא יכול להיכנס למחשב?
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה וכאשר אני מקודד את הסרט לvcd אז הוא יוצא בלי קול מה לעשות? עריכה: מצטער מנהלים נראה לי שלא רשמתי את זה בפורום הנכון, תמחקו את ההודעה אם זה לא במקום הנכון
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אציין כי עברתי וחיפשתי פתרון ברשת ובפורום בפרט וזאת ללא הצלחה, המחשב שברשותי הוא: לוח אם: msi X58 pro e מעבד: i7 920 2.67 זיכרון: GB 6 כרטיס מסך: ati HD 6990 * כאשר המשחק רץ אין שום תוכנית שפועלת ברקע גם לא דפדפן. * אין מגבלה של נפח דיסק, * אין בעיה של התחממות יתר, * כל הדריברים עודכנו (כולל כרטיס מסך שעודכן מחדש לאחר הסרה של עדכון קודם) גם כאשר אני מוריד את הדרישות בהגדרת המשחק ל- LOW עדיין המשחק לא רץ וכאשר אני מזיז את העכבר מצד ימין לשמאל המסך נתקע.. אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-