עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. איך משחררים נעילה במחשב נייד אסוס ?( ביוס נעול להחלפת דיסק או מערכת הפעלה).תודה לתשובה

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  2. Started by Hydr0-,

מה קורה ? אז יש לי בעייה! נמאס לי להוריד מקאזה ואני רוצה לפתוח פורטים של eMule כי יש לי ראווטר עם פייר וול מובנה! אז איזה טווח פורטים אני צריך לפתוח ?

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  3. לאחר כמה טעויות הוגדרה סיסמה בלוח הביוס. ככל הנראה הוגדרו שתי סיסמאות. סיסמת הUser וסיסמת הSuperviser. לצערי, את סיסמת המשגיח אני לא מצליח לשחזר (אל תשאלו אפילו למה =\) ויש לי רק את סיסמה היוזר, והיא לא עוזרת לי בגרוש. בביוס בלוחות החדשים (או גם בישנים ? ) ברגע שאתה נכנס תחת סיסמת יוזר הוא חוסם לך גישה לשנות דברים ואני תקוע ככה. השאלה שלי היא אם יש דרך כלשהיא, בלי לקחת את המחשב לטכנאי לעקוף את סיסמת הביוס ? תודה מראש, תום.

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by mx-3,

בוקר טוב לכולם, מדי לילה אני משאיר את המחשב שלי דלוק. היום בבוקר כשקמתי, הדלקתי את המסך, הזזתי את העכבר, אך המסך לא נדלק נשאר שחור (שחור של מסך דלוק, לא כבוי) עשיתי ריסט ראיתי שהמסך כן עובד, המערכת עולה, הווינדוס עולה, ואחרי שניה בערך המסך נהיה שחור שוב. מה הבעיה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by bdyossi,

שלום.. ברגע שאני רושם בתיבת שם המשתמש והסיסמא את השם והסיסמא ולוחץ "הכנס" אז זה עשוה לי כאילו זה נכנס וחוזר לדף הראשי בלי לרשום שום שגיאה למשל בוואלה שאני רוצה להכנס לדואר אז אני רושם את השם משתמש וסיסמא אך זה טוען דף וחוזר לדף הראשי של הדואר אפיה שהכנסתי את השם משתמש והסיסמא.. ניסיתי בכמה אמצעים לפתור את זה אך זה לא הצליח..ניסתי לפרמט וזה לא עזר.. וניסיתי להתקין IE7 וזה גם לא עזר.. אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת קצה חוט לבעיה אקבל זאת בשמחה.. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  6. Started by joni223,

יש לי בעיה עם המחשב,יש לו כבר בעיה עם הסאונד אבל סדרתי את זה עם כרטיס קול חיצוני. משום מה הוא לא מקבל שום כרטיס מסך הוא פשות מאתחל את עצמו לפני הכניסה לוינדוס.הספק תקין,והמערכת פורמטה.ניסיתי אפילו לשים עליו כרטיס מסך חלש ביותר לא לוקח כלום חשמל 7300LE וגם 7300GT. עדיין אותה בעיה.רק שמחברים אותו לכרטיס מסך המובנה שלו הכל תקין והמסך עולה ועובד. המערכת היא: Q6600 intel dg31pr 2X2GB 2X250GB PSU EZCOOL PS1000 500W CD-ROM אני ניסיתי כבר הכל,צריך אזרה בדחיפות. תודה לכולם מראש.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  7. טוב 1.האימול אצלי היה דלוק והורדתי משחק במשך 3 ימים אז המחשב בכלל לא היה מכובה..המשחק ירד היום בבוקר והכול בסדר ואז כשאני מכבה את המחשב במסך הכחול של XP כש יש את :שומר הגדרות. זה ככה נתקע ולא זז כי הלכתי לבית ספר והשארתי ככה.. וזה נשאר ככה..אחר כך הוצעתי מהתקע את המחשב והדלקתי מחדש והכול היה בסדר .. אבל למה זה קרה.? ועוד משהו אחרי שמחשב עובד כמה ימים בלי מנוחה.. כמה זמן צריך לתת לו לנוח אחר כך , כשמכבים אותו?

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  8. לוקח למחשב שלי 20 דקות עד שהוא מגיע לסמל של ווינדוס של הטעינה ההתחלתית ואז שאני צריך להקיש סיסמה להיכנס למחשב זה קרה לפני הרבה זמן עכשיו אני רוצה לתקן את זה כי אני משחק בCS:S מקצועי עכשיו יש לי משחק ליגה ביום שבת ויש לי לאגים של גראפיקה במשחק בזמן האחרון מאז שהתקנתי תווינדוס 7 64 ביט(היה לי 32 ורציתי לנצל עוד קצת אז הורדתי 64 והחלפתי פשוט) ולכן אני רוצה לעשות אולי תיקון לווינדוס מתוך דיסק של הווינדוס הבעיה שלוקח למחשב 20 דקות לעלות ואי אפשר לתפוס את הקטע שצריך ללחוץ על מקש בשביל לעשות BOOT להתקנה לכן אני רוצה עכשיו לתקן את זה עד יום שבת זה דיי דחוף לי

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by AMD Sempron +3100,

יש לי לוח ELITE של פנטיום 3 עם צי'פסט VIA ואני רוצה לעדכן את הביוס ! ניסיתי לחפש את הביוס שלי דיי הסתבכתי באתר של Elite הוא לא קיים בכלל ! איך מעדכנים ביוס בכלל ? עזרה HELP !

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  10. Started by raz002,

המחשב שלי מתכבה כל הזמן בערך כל חצי שעה בלי התראה מוקדמת ומבצע ריסטרט. הטמפרטורה של המעבסד רק 51 ופעם הייתי מגיע ל54 בלי בעיה ועכשיו הוא מתכבה,למה זה קורה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by edbd,

אוקיי שלום, מקודם ניסתי להתקין את הויסטה ואחי עזר לי בטלפון. בקיצור הסתבכנו, ונראה לי שהוא טעה. אני לא מצליח להגיע להתקנה בכלל. אני נכנס לביוס, נכנס לשני (אדבנס ביוס פיוטר) משם לשלישי - בוט סקינס ואז יש לי 3 אפשרויות והרביעי שזה אוטר דוויס - אני חושב שפה הבעיה. אחי אמר לי לשנות כמה דברים את הראשון הוא אמר לי להשאיר על CDROM את השני השלישי והרביעי, לעשות על דיסייבל. אחר-כך הוא אמר לי לעשות אקסיט אנד סייב. עשיתי וזה עשה ריסטרט לחצתי אנטר כל הזמן ואז הגעתי למסך שחור והיה רשום משהו פיילטור ופליס אינטרט דיסק (עם אני לא טועה כאילו שזה נכשל.. אז מה אני עושה?) (מצאתי מדריכים באינטרנט אבל הביוס שמראטים שם בתמונות לא כמו שלי..)

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by Rockstatement10,

פירמטתי מחשב נייד והתקנתי לו דרייברים אבל הוא מאוד איטי וזה לא הגיוני כי המפרט שלו חזק.. אפילו לפני הפרמוט הוא עבד טוב ומהר יותר.. מה עושים?

13. Started by blackwolf,

שלום במחשב שלי נשרף הספק כנראה בגלל שהמאורר של הספק נתקע. אני צריך המלצה לספק כוח מה שהיה לי במחשב היה 300W ג'נרי המפרט שלי : P4 2.4GHZ 512 DDR RADEON 9250 את כל השאר אני לא זוכר מה אתם אומרים על הספק הזה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2839 יתאים?? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by AloNs01,

משום מה הכונן דיסקים לא נקלט במחשב... אפשר לפתוח ולסגור אותו, אבל אין אותו במחשב שלי וכל דיסק שאני שם לא עולה כלום... מה אני עושה פה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  15. שלום רב, אז בחודש האחרון נתקלתי בכמה מסכים כחולים (אלה של המוות), בדרך כלל במהלך צפייה במדיה או במהלך משחק. השגיאה שאלה הציגו הייתה KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR. חיפוש רחב מימדים בגוגל הציג גורמים ופתרונות שונים, כך שהייתי די חסר אונים. ניסיתי לשער מה יכולה להיות הבעיה, היות ולאחרונה החלפתי מכרטיס מסך של ATI לכרטיס של NVIDIA ללא התקנה נקייה. כמו כן, מאחר ובדיוק באותה תקופה נשבר לי הקונקטור מפלסטיק של ה-SATA ב-SSD, חשבתי שאולי החיבור רופף, והוא זה שמוביל למסכים הכחולים. החלטתי לפני מספר שעות להריץ בדיקה לזכרונות. במהלך הבדיקה, כאמור, התגלו 31 שגיאות. בתצלום המסך המצורף תוכלו לראות זאת בעצמכם. רציתי רק לדעת האם זה אומר שהזכרונות כבר גמורים (הם פועלים על אוברקלוק כבר משהו…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. יש לי תופעה מאוד מאוד מוזרה ובאמת אני צריך ממש עזרה מכם... כל משחק שאני משחק בו, המחשב נתקע לאחר 2-5 דקות ואני צריך לעשות ריסט. זה ממש מעצבן וכבר נשבר לי הראש מזה.. בדקתי טמפ' של המעבד והוא הגיע ל50. אני לא יודע איך לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך אבל אני מניח שהבעיה היא מהספק. המפרט שלי: P4 2.8 HT Prescote 512MB DDR Dual Radeon 9550 256MB 80GB 8 mb Buffer 7200rmp Gigabyte GA-8IPE1000-G ד"א: פירמטתי את המחשב, בדקתי וירוסים וספי וארים, ניקיתי אבק וסידרתי כבלים. כלום לא עזר עד עכשיו... ויש לי 2 מאוררים לא כולל זה של כרטיס המסך ושל המעבד (מאורר אחד מכניס אויר ואחד מוציא אויר חם) תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by trxman,

שלום לכולם, חג שמח! :> לחבר שלי יש בעייה קטנטנה - הוא התקין Winxp HomeEdition בכונן C ו - Winxp Pro בכונן די. המחשב בוחר להפעיל אוטו' את אקספי הום. איך אפשר לגדיר למחשב שיפעיל את Pro ? נ.ב אני לא ממש בטוח שקיים DualBoot בין HE ל Pro .....חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי... תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by domuzy,

כבר המון זמן והמון פעמים המחשב שלי כאילו "מתעייף" ומפיל את עצמו- RESTART עצמי! בלי התראה, בלי משהו ספציפי שאני עושה או מפעיל, פשוט יוצא מכל תוכנה/ משחק/גלישה באינטרנט וכו' ומאתחל עצמו מחדש. התקנתי מספר פעמים את WIN XP ופעם אפילו פירמטתי את הכונן וכלום! התקנתי לאחרונה NIS ונורטון אנטי וירוס וגם הם לא עוזרים (אם הם בכלל יכלו לעשות משהו). יש למישהו רעיון?

19. Started by שמעון 17,

חברה יש לי מחשב והוא עושה רעש איום ונורא אני לא יכול להשאיר אותו דלוק בלילה וזה קרה רק בזמן האחרון יש לי אותו שנה אז רק בחודש הזה הוא התחיל להרעיש אז מה אני עושה בקשר לזה ?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by itaysk,

סתכלו במפרט את המחשב שלי (WINXP) יש לי מודם MOTOROLA SM56 הורדתי לו דרייביים מהאינטרנט ובאתי להתקין הוא שאל על איזה COM 1/2 ניסיתי שניהם. בשני הפעמים הוא עשה מסך כחול וRESET . אח"כ באתי להתקין הוא רושם לי ששני הCOMים תפוסים ושם לבד על 3 והמודם לא עובד. ???

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  21. שלום! יש לי בעיה קצת מוזרה חייב לומר.... לא מזמן קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו ביחד עם חבר שיש לו נסיון בתחום המחשבים. בכל מקרה, לאחר שהרכבנו את המחשב וניסינו להפעילו מה שקרה זה שהמחשב פעל אך לא נדלק, כלומר לא הראה תגובה במסך ולא נשמע הצליל (ביפ) אשר מאשר את תקינות המחשב. לאחר כמה נסיונות ובדיקות, אשר עלו בתוהו בן דודי אשר מבין גם הוא בתחום נלחץ לעזרתנו. מבדיקת מתחים שערך גילה כי הייתה איזושהי בעייתיות במתחים, חיבר כמה כבלי מתח מחדש, בעצם שינה דברים שוליים. לאחר מכן המחשב פעל, כמו חדש. התקנתי ווינדוס, ומשחקים והכל עבד ממש טוב. אך פתאום, החלה הבעיה לקרות שוב מבלי שנערך כל שינוי פנימי. המחשב פשוט החליט שוב לפעול אך לא להידלק, הכל נראה תקין המאווררים מסתובבים, האורות דולקים, א…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. המחשב נתקע לעיתים קרובות,בזמן התקיעה הסמן נעצר ולא זז,ואין שום שינו אחר במסך,וחוזר לתפקד אחרי מס' דקות בדקתי וירוסים באמצעות תוכנת אנטי וירוס סימנטק,התגלו כמה וירוסים,הסרתי אותם,אך המצב לא השתנה אתמול לדוגמה הוא נתקע כל כמה דקות ולכן כיביתי אותו,נתתי לו לנוח כמעט 24 שעות,היום כשפתתי הוא ישר נתקע עוד לפני שהתחברתי לאינטרנט,אך כבר מזה שעה הוא בסדר,אשמח לקבל עזרה בנושא תודה מראש

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  23. לפני כמה שבועות המחשב התחיל ממש לזחול בכל פעולה שקשורה לכתיבה או קריאה מהדיסק, אז זה נראה לי זכרונות או הארד דיסק. המערכת די ישנה, בת 6 בערך: P4 2.4GHZ 1GB RAM HD WD 80GB RADEON 9600XT הרצתי בדיקה עם תכנה שנקראת HD TUNE ואלה התוצאות: באתר של התכנה הזו יש תוצאות של כל מיני דיסקים, ביניהם גם שלי: אפשר לראות שאצלי הרבה יותר איטי. לפני שאני רץ לקנות חדש, אני רוצה לוודא שזו באמת הבעיה. איך אני יכול לבדוק את הזכרונות? יש עוד תכנה לבדוק את ההארד דיסק? תודה. [attachment deleted by admin]

24. Started by AviBsH,

בס"ד שלום , ברשותי מחשב חדש שנקנה בחודש 12/05 AMD 3800 Dual Core 7800GT 256MB Gigabyte K8NF-Ultra 9 (Nforce 4) 1GB Kingston לא ביצעתי OC , הטמפ' הם בסדר גמור , מעבד בסביבות ה 30 , כרטיס מסך ב 49-50 הארד דיסקים ב 50 שניהם בערך.. אני בטוח שהבעייה היא חומרתית , הוינדוס הוא חדש לחלוטין והמחשב פורמט עוד אחרי שהתחילה השגיאה. בדיקת זכרונות ביצעתי והם בסדר אין לי מושג מה גורם לבעייה , ה STOP שאני מקבל מה BSOD הוא: STOP 0x0000009c (0x0000004 , 0x8054D5F0 , 0xB2000000 , 0x00070F0F) אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי . תודה רבה מראש , אבי .

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by sharkitxt,

תראו, לקחתי מחבר שלי מצלמת אינטרנט ואני לא יודע מה החברה שלה... הנה התמונות שלה www.avidentallaser.com/p/cam1.jpg www.avidentallaser.com/p/cam2.jpg www.avidentallaser.com/p/cam3.jpg כשאני מכניס אותה היא לא מזוהת.... מה עליי לעשות? תודה מראש :]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.