תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
העכבר זז לי מעצמו בלי שאני נוגע בו בכלל. יכול להיות כזה דבר? האם זה קשור לתוכנות ריגול שיש לי במחשב ואיל אני יכול לפתור את הבעיה? אגב, פרמטתי אותו ולא עזר.
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב כבר פתחתי דיונים כאלה בכמה פורומים אחרים (VG סטלה), אבל שום דבר לא עזר אז אני בא למקצוענים ביום ראשון בערב קיבלתי 2 ריכיבים חדשים שהזמנתי מסקייפיסי: 1. כרטיס מסך Club3d ATI Radeon HD4850 2. ספק Cooler Master eXtreme power 500W כבר אני אומר, שאני יודע להרכיב דברים כאלה, ככה שלא נראה לי שהתעסקתי שם עם משהו, או הרסתי משהו קודם כל מחקתי את הדרייברים של נוידיה, לאחר מכן כיביתי את המחשב, והתחלתי להתקין את הדברים. קודפ כל פירקתי את כל חיבורי הספק, והתקנתי את הספק חדש. לאחר מכן חיברתי את הכרטיס והפעלתי את המחשב. התקנתי את הדרייברים של ATI (מעודכנים מהאתר - catalyst 8.9) והפעלתי COD4. לאחר שראיתי את ביצועי הכרטיס (שהיו טובים מאוד) התחלתי לשחק קצת, ואחרי 10 דקות המחשב…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכם... משהו מוזר קורה פה .. רק פורטים 1 ו2 עובדים לי 4 ו5 עובדים רק בביוס אבל בווינדוס לא מציגים כלום.... מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי כולם, ישלי שאלה- אם אני רוצה להגדיל את כמות התוכן שאני יכול להוריד למחשב (GB) מה אני צריך לקנות? תודה מראש לכל העונים :)
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר קבלת המחשב לאחר שינמוך לגרסה קודמת לביוס (f11), בכל פעם שאני לוחץ על הפעלת המחשב, לוקח לו פרק זמן של 16 שניות עד שהוא עולה (בזמן הpost). אין לי ניסיון רב בביוס יש לכם איזה טיפים או סרטון שמסביר, להלן הבעיה שהייתה לי במחשב. ביום שבת במהלך עבודה מול המחשב אני עושה עדכון לכרטיס המסך המובנה על המעבד I9 13900K דרך windows update, ועושה אתחול לאחר כמה דקות מקבל BSOD עם hardware failure. המחשב מבצע אתחול ואני מקבל הודעה מהביוס על חזרה להגדרות אחרונות בביוס (משהו כזהה), לוחץ אנטר ומגיע לשולחן העבודה. בתום עבודה של שעה וחצי אני מבצע אתחול בשביל לראות אם הכל בסדר, ואז המחשב לא עושה אתחול רק חמישה צפצופים, מיד הזמנתי ט…
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום וברכה. יש לי מחשב נייח שכרגע אני לא זוכר את המפרט שלו. הוא בן קרוב לשנה, והמפרט שלו הוא בערך: מעבד i5 לוח אם gigabyte כרטיס מסך radeon hd5770 זכרון 4gb כונן קשיח wd 1000gb green מערכת ההפעלה היא XP עם סרביס פק 3 עכשיו מה שקרה זה שהיה לו מסך כחול בעבר, אני לא זוכר לצערי ולא תיעדתי, אבל מה שיותר מעניין אותי זה למה הבוקר הוא עשה לי 3 מסכים כחולים אחד אחרי השני, והשגיאות היו (STOP CODES): 4e 18 50 האם למישהו יש מושג מה גורם לתופעה? הערה - המחשב עבר ניקוי בלחץ אויר כי היה יום מסוים שהוא פשוט סירב להידלק וכל הזמן עשה מסכים כחולים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כאשר מדליקים את המחשב הוא לא עולה (המסך נשאר שחור) וישנו צפצוף של כ - 5 שניות בכל חצי דקה. חיפשתי ולא מצאתי ב user manual את הטבלה שמפרשת את אורך ותדירות הפצוף וסוג התקלה.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בשבוע האחרון קרה לי כבר פעמיים שהמסך שלי התכבה לי כאשר הייתי בווינדווס בלי קשר לשום דבר. כאשר עשיתי למחשב ריסטארט הוא עדיין לא נדלק עד שכיביתי ואז הדלקתי שוב. פעם אחרת רק אחרי הריסטארט הוא כבר נדלק. המסך הוא: LG flatron f700B יש לי כרטיס מסך:g force 4 440 mx 64 mb זכרון:256 mb ddr של סאמסונג (נראה לי במהירות של 333 הרצ - לא בטוח!) אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב תגידו. תודה לכל העוזרים והצופים. חג שמח
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך RADEON 7000 64MB שמתי אותו על הלוח A7V עליו הייה מקודם GForce 2 . נראה לי הלוח מתאים, AGP4 וכו' אבל הכרטיס לא עובד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחזיר את הישן- הכל עובד. אולי הכרטיס לא מתאים ללוח איכשהו??????? מפרט של המחשב: לוח: A7V ,bios 1011 256MB ram AMD900מעבד:
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום מופיעה לי ביומיים האחרונים הודעת שגיאה "00" על הצג של הלוח אם (שבחתימה) חיפשתי בחוברת ולא מצאתי מה הפירוש (מצב תקין זה FF) עידכנתי את הביוס וזה לא ניפתר. כמו כן פעם אחת ההודעה השתנתה והיה כתוב 01 (שזה לפי החוברת "expand the Xgroup codes locating in phsical address 1000:0") מה זה אומר? תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ככל הנראה הלך לי לוח אם ואני מבקש לדעת אם לוחות חדשים עם SATA וכדומה יכולים לעבוד עם מעבד פרסקוט 2.4 . אם כן האם בכלל כדאי להשקיע בלוח כזה ?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9500PRO בזמן האחרון אחרי כמה דקות משחק המסך קופא ואחרי כמה שניות יש הודעת EROR שה- VPU RECOVER פעל בגלל שגיאה קריטית (משהו בסגנון...) לפעמים לפני התקיעה התצוגה מתעוותת (ואז או שהמחשב נתקע או שזה מסתדר בעצמו) ניסית להחליף בין גרסאות שונות של דרייברים - לא עזר בדקתי את הכרטיס במחשב אחר ושם לא היתה שום בעיה (באותם משחקים ועם אותה גרסא של הדרייברים) אם זה לא הכרטיס מסך - מה עוד יכול להיות הגורם? מה אפשר עוד לנסות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב- amd athlon xp 2800 כ.מסך r9800pro זכרון פנימי adata 512 3200 X2 הרדיסק 80 ג'יגה וספק ג'נרי 380וואט כשנה המחשב עבד מעולה - כל המשחקים הכבדים עבדו בלי תקלות לאחרונה המחשב התחיל לרסט את עצמו מידי פעם, לפעמים סתם באמצע משחקים לפעמים בזמן התקנת משחק ולפעמים סתם בווינדוס. בדקתי לו את הטמפ' ובלי מאמץ הטמפ' של המעבד הוא איזה 50 מעלות ובמאמץ איזה 55 מעלות. בדקתי גם את הזכרונות עם memetest והיה תקין. מה שלי נראה שהבעיה זה בספק- האם זה הגיוני שרק עכשיו יכולים לצוץ בעיות בגלל הספק? אם לא מה עוד יכולות להיות הבעיות?
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המחשב מתכבה לי לפחות פעמיים ביום, ולפעמים כשהוא לא מתכבה אזס הוא פשוט סוגר תוכניות (קאונטר סטרייק) המעבד הוא Amd Athlon 64 3500 לוח אם NF-95 Abit אשמח לקבל עצות
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי סאונד.. יש לי לוח אם Asus P4S533-MX אך אני מחזיר את הסאונד.. תודה
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי היום נתקלתי בתופעה מוזרה שבה כול משחק שאני משחק בו זורק אותי חזרה לDT ולפעמים מראה הודעת שגיאה של "התוכנית צריכה להסגר" או משו בסיגנון,בעיה מסוג זה לא קרתה בעבר מעולם בדקתי לסוסים טרויאנים\ספייווארים עם XOFTSPYSE 4.29.220 וANTIVIR ולא מצאתי כלום מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי, החזיר את המחשב שלו מתיקון. בא לשמוע מוזיקה במחשב, הופה, אין מוזיקה. אוקיי, אנחנו מתקינים את הדרייבר של הקול, ולפתע צצה הודעה: microsoft bus driver should be loaded before installing realtek HD audio driver הרצתי חיפוש בגוגל ובפורום ולא מצאתי תשובה/פיתרון לבעייה. הדגם של הלוח אם שלו: D915PGN בבקשה עזרה!
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שאני מעלה את xp מופיע לי מסך אפור רק לאחר כמה דקות אני רואה את החלונות
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש, וכשקניתי אותו חבר התקין לי עליו ווינדוס (לא מקורי). עכשיו כל כמה זמן הווינדוס מסרב לעלות ומציג מסך של NO SIGNAL שלא נעלם עד שעושים שחזור מערכת לווינדוס.... יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אינטל 865GBF ומעבד 2.4 היום בבוקר עדכנתי את הביוס וכשניסיתי להדליר את המחשב הוא אמר לי NO BOOT DEVICE שיחקתי קצת בג'מפרים על הלוח ועשיתי ריסט בביוס (בסוף החזרתי את הכל כמו שהיה) ומאז אני לא מצליח להעלות את המשחק מה אני יכול לעשות ??? וממה זה נובע ...... כשאני מנסה לעלות אותו הוא פותח לי שגיאה .... (מצורף קובץ) פתחתי פה את הת'רד בגלל שזה כנראה נובע מהביוס ולא מהמשחק כי עשיתי את ההתקנה מחדש וזה גם לא עזר + דיירקטיקס 9.0C תודה שלא עזרתם לי .. אבל זה הסתדר ... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לפעמים שאני משחק במשחקים כמו NFSMW :auto: או CALL OF DUTY :2gunsfiring: זה יוצא לי לוינדוס כאילו לא שיחקתי בכלל (כלומר אין את הפס של המשחק למטה) מה זה ואיך פותרים?!
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
קבצים מסוימים באינטרנט (לא כולם) פועלים מהר. זתומרת נגיד באתר של פלאפון יש צלצולים אניש ומע אותם במהירות ושומעים את הקול מהיר כזה ודק בגלל המהירות...עוד דוגמה אתר one בתוצאות לייב יש קטע שכשיש שער שומעים בקול את התוצאה ...אז גם את זה שומעים מהר ובקול דק מהמהירות.. אממ או עוד דוגמה באתר פלייבקים שומעים מהר את המנגינה ודק.... בדקתי במחשב השני שלי והכל תקין ככה שהבעיה לא באתרים.......\ הכרטיס קול שלי מעודכן... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שתוכלו לעזור הרכבתי מחשב חדש המחשב עובד מצויין וכל מה שנוגע בזה אך כשאר אני משאיר את המחשב ללא עבודה למשך הלילה או פשוט כמה שעות ביום בלי לגעת בו הוא פשוט "חצי נתקע" זאת אומר שהוא ממשיך לעובד אבל רוב התוכנות שאני פותח פשוט נתקעות לא עולות עד הסוף לרוב זה IE (MYIE2) ורק ריסט מהכפתור יכול לכבות אותו ...... השאלה שלי היא כזאת אולי מישהו יודע ומוכן להסיבר אך אני מנתח קיבצי DMP מאחר והתקלה קוראת שאני לא מול המחשב וכמו כן אין שום EVENT אז רציתי לנתח את הקבצים רק שאני לא הכי הבנתי אך עושים זאת בעזרת WINDEBUGGING TOOL כי אני יודע שצריך לתת לו גם איזה סקרפט אשמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
:nixweiss: מחשב חדש שבועיים שלוש אצלי. החיבור של המסך התנתק באמצע עבודה על המחשב ואז כשחיברתי אותו חזרה המחשב נכבה, ומאז הוא לא נדלק יותר! ניסיתי להחליף ספק כוח וזה לא הבעיה. בדקתי כבלים, הכל ניסיתי להפעיל את המחשב כשהכרטיס מסך מנותק (אולי הכרטיס מסך עשה בלאגן), ובעצם רק הספק כוח מחובר לחשמל - לא עבד. חשבתי אולי הבעיה בסוויץ' של ההדלקה אז חיברתי את הלוח לסוויץ' אחר ו... לא. יש לציין שלמשל אחרי שהחלפתי ספק עם החדש המאוורר שלו התחיל להסתובב לבערך 0.1 שניות ונכבה. מה יכולה להיות הבעיה?? לוח אם GIGABYTE מעבד INTEL PENTIUM D חיבור כ.מסך PCI Express
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי שאלות ואשמח לקבל עזרה, 1. איך אני יודע אם הHD שלי הוא SATA II ושהוא לא בטעות SATA רגיל? 2. איך אני יודע איזה אם הזכרונות שלי הם ב DUAL? יש לי של חברת Infineon DDR2 533 תודה מראש למשיב לשאלות.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-