תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
הי אני רוצה לחבר את כרטיס המסך שיש לי 8800 למסך הטלויזיה ומשום מה אני לא מצליח יש איזה שהוא מדריך איך עושים זאת ? נראה לי שחיברתי את הכבל כמו שצריך לכרטיס מסך את ה- s-video ולטלויזיה את הצהוב למחבר הצהוב שבטלויזיה. תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שאלה בכותרת ^^ לי רשום 1.5 וכרטיס 8800GTS
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב חדש (שבוע בערך) עם ויסטה ויש לו הרבה פעמים ריסטים גם בזמן משחקים וגם סתם כשהמחשב עובד.. לאחר שהמחשב עולה מופיעה השגיאה: מפרט המחשב: E6300 לוח אם INTEL 965 זכרון 1GB 800MHZ של קינג סטון כ. מסך gefoce 7600GT במה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
ברשותי 2 כוננים 1 - צורב די וי די של LG 2 - כונן די וי די...לא זוכר את הייצרן כונן הדי וי די שלי לא מעביר קבצים מהר כבעבר...ובהשואה לכונן ה צורב די וי די את אותו הקובץ לוקח לו פי 2 זמן ואפילו יותר מה גם שהוא הופך את שאר אפליקציות המחשב לאיטיות (ומדובר במחשב חזק וחדש בין שבוע) הכבלים תקינים מאחר ובדקתי אותם עם הצורב והם העבירו צריבה בלי בעיה החלפתי בערך 5 - 7 כבלים ושום דבר לא משתנה...מה אני יכול לעשות? האם יש תוכנות שבודקות אם קצב העברה תקין..או לא יודע מה אנא עזרו לי
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
לילה טוב, בסוף השבוע התקנתי כרטיס מסך חדש NVIDIA 7300GT. הכרטיס מחובר ב- DVI למסך DELL 2007WFP. מאז ההתקנה, מידי כמה דקות, המסך עובר באופן עצמאי למצב POWER SAVING (כיבוי), ללא כל קשר לעובדה שמתבצעת פעילות על המחשב (עכבר, מקלדת). כמו כן, על המחשב מותקן הדרייבר האחרון של NVIDIA. אשמח לקבל עצות בנושא.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אנשים, ובכן הבעיה היא כזו: ברשותי מחשב נייד מדגם T20 של IBM, אתמול בערב הדלקתי אותו, ועבדתי איתו קצת כהרגלי, לאחר מכן כיביתי אותו בצורה מסודרת.. היום שבאתי להדליק אותו, הוא לא נדלק, ויש את התופעה הבאה, אני רואה את המנורה של ה-HD נדלקת לחצי שניה שומע איזה פק קטן ואז שוב הכל נכבה (כולל המנורה של הבטריה הטעונה במלואה, באור ירוק מגניב) ושוב נדלקת.. חשבתי שזו הסוללה, אז החלפתי לסוללה תקינה אחרת.. עדיין כלום לא נדלק ולא בטיח. מישהו פעם נתקל בזה, יש רעיון למה?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://www.dev-toast.com/2007/01/05/uncrippling-bluetooth-in-vista-rtm/ אני יודע שזה נושא כאוב אצל רובנו, והרבה צריכים את זה, אז הנה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעיה. אני מנסה לשמוע רדיו דרך האינטרנט. פעם יכולתי באיזה שהוא שלב זה נחסם. בהתחלה הוא כותב שהגוגל בר שלי חוסם אותו וכשאני מנטרלת זה עדיין לא עובד. אולי זה הנורטון אנטי וירוס חסם לי באיזה אפדייט? בכל מקרה ניסיתי דרך כמה אתרים-מיבזקון, האתר של גלי צה"ל וזה תמיד חוסם. כותב לי במדיה פלייר שזה לא נותן להיכנס לurl ןאז זה כותב שהכתובת מתחילה בhttps ולא בhttp. מה המחשב הזה רוצה ממני? בכל מקרה כל מי שיכול לעזור, אשמח.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה (או משהו) שיכולה להגיד לי את המיקום הפיזי של קובץ מסוים על ההרדיסק, כלומר באילו סקטורים נמצא הקובץ. יש לחבר שלי הרדיסק דפוק, והוא רוצה להריץ כלי תיקון (HDD Regenerator, למי שמתעניין) על הסקטורים החשובים בלבד, כי זה תהליך מאוד ארוך ורק חלק מהקבצים שנדפקו חשובים לו מאוד. מישהו מכיר משהו כזה? תודה, עוגי.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום המסך שלי VEWSONIC VP930 והכרטיס מסך NV8800GTX מתי מדליקים המחשב המסך מדליק לכמה שניות (3)וסוגר אז שומעים שהמחשב מגיע לוינדוס והמסך ממשיך סגור ואז אני סוגר המסך בכפתור של עצמו ואחר כך אני מדליק אותו מיידית ואז רואים תמונה. בכל פעם שמדליקים המחשב זה קורה . עם משהו ניתקע בביעה כזה? התקנתי כל ה דריברים מה קורה פה? מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
הנה הLOG של הצריבה, החרא פשוט מסרב לצרוב!! NEC 3540A אני מנסה לצרוב דרך NERO..דיסק של DATA של מפי3 וWMA.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי ג'וייסטיק של חברת ספיד לינק מדגם black hawk sl 6637 עד לפני יומיים בערך הוא עבד מצויין בלי בעיות או משהו ואז כשנכסתי להגדרות שלו בלוח בקרה במחשב אני רואה שכשאני מושך אותו ימינה החץ של הכיול בחלון הולך שמאלה... אותו דבר קורה לי כשאני מושך לצדדים אחרים.. ניסיתי להחליף דרייברים והכל ושום דבר לא עזר גם החלפתי יציאות של יו אס בי וגם לא עזר... אין לי מושג מה הבעיה לא התקנתי שום דבר שיכל לדפוק אותו ככה. מישהו אולי יודע מה הבעיה או שנתקל בזה? תודה מראש... מנהלים מצטער על פתיחת הנושא בפורום זה אפשר למחוק העברתי את הנושא לפורום ציוד היקפי מצטער...
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מופיע לי ב problem and solutions וזה עושה לי ריסטארטים Consider BIOS upgrade Microsoft is unable to determine the exact cause of this error. However, this problem was most likely caused by an error in your computers random access memory (RAM). RAM is the main internal storage area the computer uses to run programs and store data. During the crash analysis, we noticed the basic input/output (BIOS) system version on this computer does not match the specifications for the central processing unit (CPU), also known as a processor, that is installed on your computer. This can occur when a newer processor is installed on an older system board or older BIOS. Using a BIOS that doe…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי NX7600GT ואני רוצה להתקין תDRIVER של DNA בשביל NVIDIA הוא טוב בשביל המשחק שאני משחק בו. מתי שהוא מתחיל תהתקנה אני מקבל שגיאה ניסתי לדבר עם האתר של DRIVER הם ביקשו ממני את ID של הכרטיס מסך,הבאתי להם,הם הוציאו DRIVER חדש,התקנתי אותו ואז כזה מתי שהוא מסיים הוא לא מזהה תכרטיס מסך כאילו אולי למשהו מוכר התמונה של הבעייה? אפשר להחליף את ID של כרטיס מסך ?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב 3 כרטיסים: א.מסך. ב.טלויזיה. כרטיס קול(בנוסף לכרטיס ה OB ) לפני מספר ימים הבאתי כרטיס רשת מחבר, כשהתקנתי אותו, הוינדוס זיהה אותו אך לא יכל להפעיל. הוא רשם שיש קוד 10 הרצתי חיפוש בגוגל על קוד 10 ומצאתי את זה: http://support.microsoft.com/kb/q276602/ אמרתי לעצמי נשחק עם הכרטיסים כי כנראה שזה בעיית התנגשות. הוצאתי את כרטיס הקול ושמתי במקומו את הכרטיס רשת. המחשב לא זיהה את הכרטיס וגם רשם שיש בעיה בכרטיס הטלויזיה. אופציה שנייה. החזרתי את כרטיס הרשת למקומו אבל לא הכנסתי את כרטיס הקול ואז הוא מצא גם את כרטיס הרשת וגם סידר את בעיית הטלויזיה. סידר את הבעיה,אבל כרטיס הקול בחוץ. לפי האתר הנ"ל הבנתי שיש בעיית IRQ או משהו כזה. רציתי לדעת האם מישהו מכיר פתרון לכ…
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
המחשב נדלק, על המסך מופיעה ההודעה no video input. ניסיתי עם כמה כרטיסי מסך, כמה מסכים.. גם ריסט ביוס.. כלום לא עזר. מה עוד אפשר לעשות? ניסיתי לחבר בלי HDD ואופטיים.. לא עזר. ניסיתי ספק אחר.. גם לא עזר. הבעיה היא בלוח אם, אך הוא לא שרוף, כמובן שהוא כבר לא באחריות. איזה בעיות בלוח אם יכולות לגרום לכך?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
בס"ד שיחקתי עם הפונטים של הווינדוס ופתאום הפונט הכללי של הווינדוס השתנה לי לפונט מגעיל רציתי לדעת איך להחזיר את הפונט הכללי של הווינדוס לברירת מחדל תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
החלפתי את המסך רק חיברתי והדלקתי ורואים כהה כזה הגברתי את כל האור של המסך ולא הולך וזה מסך רגיל. לבסוף החזרתי למסך שלי כי התיאשתי מזה ובמסך שלי רואים ככה גם איך זה ?!? למה ?!?! :kopfpatsch:
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי 965 של אינטל ויש לחי כרטיס מסך 7600GS עם TV OUT ויש לו SVIDEO. חיברתי מתאם ל RCA ותמיד זה עבד. לפני כמה זמן זה לא עבד וגיליתי שהמתאם התקלקל(לא יודע איך אבל כשהחלפתי לאחר הכל עבד יופי). פתאום לא עובד לי היציאה לטולויזיה. אין אפשרות לעשות אפשור בדרייבר. ואפילו לא רואים בטלויזיה את ה BOOT. יש מצב שהכל בגלל עדכון ביוס שעשיתי? או שיש מצב שהכרטיס מסך עושה קצר ביציאה שלו ובגלל זה הוא שרף לי את המתאם או שהיציאה בעצמה התקלקלה. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני מבין ככה, אם אתה קונה מצלמת וידאו ואתה רוצה להעביר אתה מה שצילמת למחשב אתה צריך לקנות כרטיס וכבל פיירוייר. הסתכלתי קצת באינטרנט והבנתי שיש 3 סוגים של חיבורים יש 4 פינים ו6 פינים.. אז יש 3 כבלים.. אחד ששני הצדדים זה 4 פינים, אחד ששני הצדדים של 6 פינים ואחד שצד אחד זה 6 וצד אחד זה 4. אז יכול להיות שאם מישהו משתמש בכמה מצלמות שונות הוא יצטרך לקנות שני כרטיסים שונים(אחד ל4 פינים ואחד ל6 פינים) ו3 כבלים שונים? מצפה בקוצר רוח למומחה בדבר
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לפי ה - FAQ יש את הקישור להורדה ואת חבילת הסמלים שצריך להוריד האם הם עדכניים כי אני דיי וותיק פה ואלו אותם קישורים או שיש גרסאות יותר עדכניות ? ?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
קניתי ups vp625 של איתן הנדסה המגיע עם תוכנת UPsee לצורך הורדה מסודרת של המחשב. כאשר ניתקתי את כבל החשמל לבדיקה, ראיתי שהתוכנה מזהה את הניתוק ומתחילה ספירה לאחור (של 10 דקות) כעבור מספר שניות התוכנה "מזהה" מצב תקין של חיבור לחשמל ולכן מאפסת את המונה ושוב מתחילה לספור 10 דקות - בסופו של דבר, התוכנה מאתחלת כל פעם את הספירה ובסוף המחשב נכבה בצורה לא מסודרת כאשר נגמרת הסוללה. ניסיתי גם תוכנה אחרת בשם UPsilon וקיבלתי תוצאה זהה. ניסיתי את המכשיר על מחשב אחר המריץ win2k ותוכנת UPsee עבדה כראוי. עדכון: התקנתי את xp מחדש ועדיין התקלה קיימת, אולי הבעיה ביציאת ה com? ניסיתי לעדכן דרייברים של הלוח אם וזה לא עזר. פרטים: המכשיר מחובר דרך כבל ל COM1 לוח אם: GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, P…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-