עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by fitch,

אהלן חברה! טוב תקשיבו יש לי עכבר אופטי של מייקרוסופט הלבן הפשוט והוא מיתחבר ב-usb . הוא עובד מעולה .. אבל כשאני גולש או משחק או לא נוגע במחשב, אז יש את הציפצוץ כאילו אני שולף את העכבר מהמחשב יעני ניתקתי אותו ואחרי כמה שניות יש שוב את אותו ציפצוץ והוא חוזר לעבוד.... זה קורה כול כמה דקות וזה מעצבן! ואני מציין המחשב חדש הוא אצלי כמה ימים... אז לא ניראה לי יש בעיות הלוח אם. מאוד מקווה שתעזרו לי כי אני ישתגע. ויש מצבים שהעכבר מפסיק לעבוד והוינדוס אומר לי שהו א לא מזהה התקן שמחובר ב-usb .

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by Igal s,

היי חברים, אתם מכירים מעבדה שיכולה לשכפל כונן ישן לכונן M.2 PCIe ? או שאולי יש למישהו מתאם להשאיל לשכפול כונן(אזור חיפה או תל אביב)? תודה!

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  3. Started by yaarix,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש עם כרטיס 6600gts. חיברתי עם הכבל שמקבלים עם הכרטיס שבצד אחד יש לו חיבור שנראה כמו SVIDEO רק עם קצת יותר פינים ומצד שני הוא מתחלק ל-4: אחד SVIDEO והשאר חיבורים שנראים כמו scart. היחיד שמראה תמונה זה הכבל שכתוב עליו y-out.חיברתי אליו עם כבל scart ל scart לטלויזיה. יש לציין שבמחשב הישן השתמשתי באותו הכבל ושם ראו בסדר. אני מקבל תמונה חלקה אבל בשחור לבן. בלוח הבקרה של NVIDIA אין אפשרות להעביר ל- composite וניתן לסמן רק auto select או svideo. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by Sparkle,

שלום. יש פה מישהו שיודע איך קוראים לכבל-מתאם באורך 10 סמ במחשב נייד, שמחבר בין המחשב עצמו לכונן קשיח?? (חיבור sata פלוס לזרם כוח בכונן) המחשב נייד הוא מדגם samsung 300e5a. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by MATOK,

אחיין שלי קנה זכרונות חדשים: KINGSTON 2X256MB DDR 400MHz כאשר הוא מכניס אותם לשני הסלוטים ומדליק את המחשב מתקבלת הודעה: (פירוש לעברית): "במחשבך ישנם מספר קבצים מקולקלים,הכנס את הדיסק המקורי של WINDOWS ולחץ על מקש R ו-WINDOWS יפתור את הבעיה" . אני לא מבין בזה כל כך,האם זה בטוח לנסות מה שכתוב בהודעה? (הוא לא מעוניין בפירמוט אם לא נחוץ). אם יש למשהו פתרון בבקשה שיעזור,תודה מראש. המחשב שלו דיי חדש: P4/3.0 (בערך שנה).

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by srami,

כיצד ניתן להתניע ספק כח ATX כאשר אינו מורכב במחשב ? הסיפור כולו - הרכבתי במחשב ישן P3 צורב חדש וכשניסיתי להפעיל את המחשב - דממה. שום תגובה. בדקתי שכל החיבורים במקומם והיות וכלום לא זז החשד נפל על ספק הכח (שמתי לב שהמאורר שלו מסתובב בקושי בהזזה ביד). פירקתי אותו ואני רוצה לבדוק אם הוא חי וכן לבדוק ספק נוסף שברשותי. אודה על כל התייחסות

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  7. אהלן. התקנתי ויינדווס 8.1 כמובן עם רשיון ואקטיבציה. אני חווה בעיה עם מצב השינה של ווינדוס, לא משנה מה אני עושה, לא משנה כמה אני משנה את זה באפשרויות צריכת חשמל, כל כמה זמן המחשב שלי חוזר למצב שבו מוגדר באפשריות צריכת חשמל שהמחשב ייכנס למצב שינה אחרי 30 דקות. אני כבר מאבד את השפיות שלי כי ניסיתי הכל.. לא מצאתי באינטרנט שום היזכור לזה שזה קרה למישהו אחר. אם מישהו מכם יודע.. אנא! עזרו לי!!! חחח תודה מראש שחר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by oth123,

שלום, יש לנו ראוטר בממ"ד, מחובר למחשב נייח. אין אפשרות להעביר אותו למקום אחר. היינו פעם בבזק, והיינו גולשים טוב בנייד ובטאבלט בחדרים אחרים. כיום אנחנו בהוט, ואנחנו לא מרוצים. ה-WIFI מתנתק ולא יציב בכלל. הטכנאי שלהם הציע לנו או להוציא כבל מהחדר, או לקנות מכשיר "מוקה" שלהם. טכנאי אחר הציע לנו להוציא את הראוטר החוצה. כל האופציות לא מתאימות לנו. אנחנו שוקלים לחזור לתשתית של בזק (הספק שלנו יהיה אינטרנט רימון) שהייתה יציבה יותר. שמעתי שעדיף לקנות ראוטר באופן פרטי ולא דרך חברת התקשורת, אבל אין לי מושג בזה. מישהו יכול להסביר לי אם זה באמת עדיף, ואיזה דגם מומלץ למקרה שלנו (חיבור קווי לנייח בממ"ד. צפייה בוידיאו HD בניידים)? והאם זה מסובך…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by tomhalo,

המחשב שלי היה מתכבה כל כמה שניות, אחרי שיחה עם הטכנאי שאמר לי לקחת פן ולנקות את המחשב זה די עזר.. עכשיו המחשב נקי לגמרי מאבק אבל המחשב עדיין מתכבה (עכשיו זה בערך כל כמה שעות) המחשב מתכבה בד"כ שאני גולש באינטרנט.. שאין שום מאמץ על המחשב ובזמן שהוא פועל אני יכול להריץ בדיקות וירוסים/כל דבר אחר שמאמץ את המחשב וזה עובר בסדר.. אלה הטמפרטורות במנוחה (המחשב מתכבה גם במנוחה אחרי חצי שעה עד 3 שעות בערך) http://img66.imageshack.us/my.php?image=13266724dw7.png מה עוד אפשר לעשות.. ?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by MyTechDesk,

בדרך כלל אני זה שתומך באחרים, הפעם אני זה שצריך את התמיכה שלכם. מצרף סרטון (סליחה על האורך) עם תקלה שאני גורר כבר חודשים. כל פעם שהמחשב שלי בביוס, אפילו כשהוא מנותק מהאינטרנט (לא כבל רשת ולא ווייפיי) - אין אינטרנט בבית. קרה לכם? יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לכל בדל מידע... מקווה לצלם חלק שני בקרוב עם הפתרון (עדיין לא סגור מה המקור לבעיה המטורפת הזו).

11. Started by Psychedelic,

שלום,יש לי בעיה במעבד כנראה,המחשב פועל ופתאום הוא עושה ריסטרט..אז מסרב לעלות שוב,הלוח אם ASUS P4P800 אומר לי (כן הוא יכול לדבר ) system fail cpu ועוד מילה שאני לא מצליח להבין אותה.. רק אחרי שאני מרים את הסינק של המעבד טיפה ומשחק איתו אז רק הוא עולה.. יש פתרונות? אני ממש נואש , הוצאתי לגמרי את הסינק סידרתי את המעבד במקומו שוב. עדיין אותה בעיה.. אין בעית טמפרטורות.. והמחשב לא בOC המעבד הוא מעבד northwood 2.6 תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by triple_maxim188,

המחשב שלי נכבה כול הזמן אבל בתחילת הפעילות לא אחרי פעילות ממושכת וכול המאווררים מחוברים ושום דבר לא מתחמם

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by FEARRR,

מחשב חדש תקין קניתי לפני חצי שנה הכל עבד עד לפני חודש בערך מאז הוא עושה בעיות. לקחתי אותו למעבדה שם הוא נדלק והיה תקין וגם אחרי שהחזרתי אותו הוא עבד יום יומיים כרגיל ושוב אותה בעיה השארתי אותו ככה הוצאתי את כל הכבלים מהספק הנחתי לו יום שהחזרתי את הכבלים הוא נדלק כיביתי אותו בלילה וקמתי בבוקר שוב אותה בעיה. נסיתי הכל כל הכבלים מחוברים כראוי, הוצאתי את הכבל מהחשמל הכנסתי כלום לא עוזר. ושוב מחשב תקין יש אור בלוח אם. לוח אם : Tuf gaming B450 Plus אם זה רלוונטי ממה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. איך מגדירים בויסטה 32 ביט לעבוד עם 4 גיגה זיכרון במקום 2 עד עכשיו? תודה

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by Shmoolik,

אז ככה: באתי להוריד איזה קובץ מסויים ( כתובית לאיזה סרט אם זה עוזר ) ורציתי להוריד דרך האקפלורר , לחצתי רגיל ואז הפיע החלון של OPEN SAVE CANCLE MOREINFO ובחלון הזה מופיע למעטה תיבה קטנה שאומרת Allways ask before opening this type of file בטעות לחצתי עליה ואז ישר לחצתי על OPEN או SAVE , אפילו לא שמתי לב ומאז לא מופיע לי החלון הזה יותר וכל פעם שאני מנסה להוריד איזה כתובית אין לי את החלון , אז הקובץ יורד ישר ושהוא גומר מופיע החלון של WIN ZIP עם מה שיש בתוך הקובץ אבל הקובץ לא נשמר לי על המחשב! וזה דיי מעצבן שגם אין את החלון הזה . ואין לי מושג איך להחזיר אותו בחזרה אז בבקשה תעזרו לי :'( 10x

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היה לי מחשב ישן P4 1.3Ghz שעבד, ונתתי אותו למישהי מתנה, פעם ראשונה שהיא חיברה אותו הוא עבד אבל עכשיו הוא לא, המוניטור לא נידלק, לקחתי את המחשב בחזרה אלי, ונכון, המוניטור יושן לא רוצה להידלק. ניסיתי לפתוח, הכל נראה בסדר, הספק עובד, המחשב נדלק ויש תאורת לד של הדיסק הקשיח. טוב, ניסיתי להחליף כרטיס מסך, גם כן, כלום, המוניטור לא רוצה להידלק, מה עוד יכול להיות (האישה אמרה שהיא ניקתה אבק במחשב, אין לי מושג עם מה, יכול להיות שהיא קיצרה את לוח האם או את ה AGP?). פתוח להצעות.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by Tom3bar,

חשוב! חשוב! חשוב! מבקש לדעת מהו החיסכון האמיתי בצריכת החשמל במעבר ל sleep mode הן במחשב והן במסך?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by AmitDanan,

החלפתי היום כונן מכני עתיק בכונן SSD בנוסף יש לי 2 כוננים מכנים של 2 טרה בייט בקיצור הנה הבעיה: http://srv2.jpg.co.il/6/539898f9874e5.jpg

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by Raz20,

יש לי זיכרון 1GB של RAM במחשב Pentium 4 3.2GHz אני משתמש בתוכנה Pc Booster ולפיה אני רואה ככה (זה לאחר הפעלת המחשב מחדש בלי להפעיל שום תוכנה) Total Memory :1021 Avail Memory : 680 יכול להיות שכ-MB 340 זיכרון בשימוש על הפעלת המחשב ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by maxos,

יש ברשותי לח של EPOX 8K5A3+. אני לא מצליח להפעיל את מצב השינה. בכלל WINDOWS XP לא נותן לי אופציה כזאת. אני זוכר שיש אופציה להפעיל "שירותי חשמל" מתקדמים בPOWER OPTIONS, אבל האופציה לא מופיעה לי ב POWER OPTIONS. גם בביוס אין שום אופיצה שיכולה להפעיל או לנתק מצבי שינה או משהו... משהו נתקל בדבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by extra-g,

אחי הקטן העביר את המחשב מהמסדרון לחדר שלו, בלי שום ציוד היקפי כי בחדר היה לו ציוד היקפי נוסף. כשהוא חיבר את המחשב למסך שהיה בחדר שלו, המסך לא הגיב ולא הראה שום סיגנל (מצד שני הוא לא הראה הודעת חוסר סיגנל או משהו בסגנון) בפעם האחרונה שבדקנו את אותו מסך (לפני חודשיים בערך) הוא היה בסדר גמור בכל מקרה הוא העביר את המסך שהיה במסדרון והמסך הגיב עד הודעת הפתיחה של ווינדוס. הוא הראה סיגנל עד מסך הטעינה של ווינדוס (xp), כולל, ולאחר מכן לא הראה כלום (אבל כמו עם המסך הקודם, לא הראה הודעת חוסר סיגנל). ניסיתי להעלות אותו בsafe mode והוא אכן עלה והראה הכל בלי שום בעיה, אבל מכאן אין לי מושג מה לעשות. אחרי הנסיון הזה שוב עשיתי לו ריסטרט וניסיתי להעלות את הווינדוס רגיל. וקיבלתי אותה תוצאה…

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by TripMan,

יש ברשותי מסך DELL 2209WA EIPS , ופתאום שמתי לב שעל המסך שלי ישנן נקודות כחולות ואדומות מרצדות על המסך, לא מעט נקודות(פיקסלים) כאלה. מה זו הבעיה הזו? המסך נרכש לפני שנה - אחריות ישנה ל-3 שנים. האם כבר מחר לפנות לתמיכה של DELL בדרישה להחליף? תודה

23. שלום לכולם! מקווה מאוד שמשהו כאן יצליח לעזור לי יש לי בעיה חמורה של קליטה בבית בכל הספקים וכפיתרון הייתי משתמש ב- WIFI CALLING באמצעות רשת פאלפון בנייד ו- HOT עבור תשתית וספק לאינטרנט. מכשיר הנייד שלי היא SAMSUNG GALAXY S10e (SM-G970U1). הכל עבד תקין עד ששדרגתי את האינטרנט ל- FIBER של הוט (מהירות של 1000MB). מאותו בוקר ה- WIFI CALLING הפסיקה לעבוד והאייקון לא מופיע על המכשיר. כשאני נמצא במקומות אחרים זה חוזר לעבוד כך שההיגיון אומרת שהבעיה היא אצל הוט באינטרנט. מבחינת פתרונות: 1. פאלפון אמרו שיש צורך לפתוח פורטים. הוט עשו זאת אבל עדיין לא עבד. 2. עברתי מפאלפון להוט כספק סלולר בתקווה שזה אולי יעזור אבל גם זה לא עבד. מבחינת הוט מובייל הכל נראה תק…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by bluz,

שלום, יש לי 2 סלוטים של DDR2: אחד של 512MB 667Mhz ועוד אחד זהה מחברה אחרת. עד שהוספתי את השני הכל פעל מצויין (על SINGLE). עכשיו מתחילות להיות לי שגיאות מערכת של משאבי זיכרון. יש דרך להיפטר מזה?? אני רוצה לעבור לשימוש בDUAL LAYER, אני יכול בעזרת 2 סלוטים זהים?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by Netanel16,

שלום איך אומר את זה בפשטות, המחשב נפל לי מהשולחן כשהוא פועל (אל תשאלו איך זה קרה... ), מגובה של 70 סנטימטר בערך, ונחת על הצד העליון של המארז. כיביתי את המחשב מיד וניתקתי לגמרי את החשמל. המארז עצמו מסוג Thermaltake Soprano ספג פגיעה רצינית, והחלק הקדמי שלו (הדלת) נשבר לגמרי, אבל המארז קשוח מאוד ונראה בסדר. הסידירום נדחף פנימה לתוך המארז מעוצמת המכה אבל נראה בסדר. כשפתחתי את המחשב נדהמתי לראות שהמאוורר האחורי בגודל 120 עף לגמרי מהתושבת שלו, וכנראה שהוא פגע במאוורר של המעבד, כי אחד מהלהבים שלו נשבר (של המאוורר למעבד). חוץ מהנזקים הללו לא ראיתי עוד משהו שנפגע, כרגע המחשב פועל כרגיל (אני מקווה :-\) אבל המאורר של המעבד מרעיש מאוד מאוד מאודדדד ומרעיד את כל השולחן. את המ…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.