תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים טובים, אתמול הדלקתי את המחשב ופתאום אני גיליתי שאין לי קול. הסימן של הרמקול בצד עם איקס אדום וכשאני מסמן אותו עם העכבר רשום לי "לא מותקן התקן פלט שמע" וכשאני לוחץ עליו נפתח לי הפותר בעיות שלא פותר שום דבר. ניסיתי כל דבר אפשרי. נכנסתי למנהל התקנים, עדכנתי דרייברים, הסרתי, התקנתי מחדש, הורדתי מהאתר של היצרן דרייברים, עשיתי חיפוש שינויים במנהל התקנים כדי שזה יתקין מחדש.. וכלום, שום דבר לא עוזר לי. **מה שכן בהתקנת הדרייבר הייתה הפעלה מחדש ביוזמת ההתקנה, לאחר שהופעל המחשב מחדש הרמקולים כן עבדו, אך כאשר ההתקנה המשיכה והסתיימה - שוב זה חזר למצב הקודם של איקס אדום.** המחשב הוא מחשב נייד DELL G5 5587 אשמח מאוד לעזרה ממישהו שאולי זה…
-
- 9 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
נפתח רגיל ,אבל כשאין בו דיסק הוא לא נפתח בכלל על ידי לחיצה בכפתור, וצריך להכניס סיכה לתוך חור הביטחון כדי שהמגש ייצא אז מה עושים כדי שהוא יפתח רגיל גם שאין בו דיסק ?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה האינטרנט בדירה שלי חווה איטיות נוראית שלא הייתה קודם. בדקתי כל מה שאני יכול ואני חושד שאחד הדיירים פשוט מוריד כל הזמן דברים (הוא עשה את זה בעבר וזה היה מאוד דומה). האם יש אפשרות לבדוק את התעבורה של כל החיבורים לראוטר?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכם את האמת אני לא בטוח ב 100 % שזה המעבד , כל פעם שהמחשב חושב ומתאמץ ונדלקת הנורה האדומה המהבהבת אז המחשב עושה רעש כאלו יש בתוכו איזשהוא רעשן כזה כמו רעשן עם אבנים קטנות בפנים ככה זה היה מהרגע שקניתי לפני חודשים וחצי בערך אז מה זה יכול להיות ואיך אפשר לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב שהוא עולה אבל לא מציג מסך.. ואני די בטוח שמשהו נשרף.. יש סממנים מיוחדים שניתן לדעת? הלוח אם לא מצפצף אך המאווררים שמחוברים מסתובבים כרגיל (למרות שהSPEAKER מחובר למקום שהוא צריך להיות) המעבד מתחמם. הספק כח מעביר מתח כרגיל (לא נראה משהו מוזר ואין כבלים מנופחים)... בכל זאת יש אפשרות לדעת מה שרוף. אני יודע שהכי טוב זה להחליף חלקים ולבדוק אבל כרגע אין ברשותי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים החדשים אבל אני לא מוצא fix שיפתור את בעיית קצב רענון המסך. בגירסה הקודמת של הדרייברים היתה לי תוכנה שפותרת את הבעיה הזו, אבל עכשיו היא לא עובדת עם הגירסה החדשה ואני לא מוצא עוד עדכון.... :s05: מישהו מצא פתרון?
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מחשב נייד מותאם למשחקים , כאשר מעלה משחק המסך מחשיך ,סאונד נשמע כרגיל,לחיצה על מקש f12 , במקרה זה מקש תאורת המסך,המשחק מופיע במלוא הדרו , שחרור המקש ושוב חוזר לסורו לחיצה קבועה מפעילה אותו כרגיל,אך זה בלתי אפשרי , אשמח לפתרונות!!!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של msi combo 915p יש לו 3 יציאות IDE על הלוח כששניים מהם משמשים כ mirror 01 יש לי בקר Raid על הלוח והבעיה שלי היא שרק ב IDE אחד אני מצליח להגדיר התקן שזה HD או CDROM ובשניים האחרים לא מצליח להגדיר HD כמו כן אני מציין שגם שביטלי בBIOS את הבקר של הRAID לא עזר וBIOS לא זיהה את הHD אשמח אם משהו נתקל בבעיה דומה ויש לו פיתרון בשבילי
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי חברים, קניתי את הכרטיס הזה https://www.gigabyte.com/il/Motherboard/GC-ALPINE-RIDGE-rev-10#ov מסתבר שהוא לא מתאים ללוח אם שלי, הוא דורש יציאת THB_C Header על הלוח. מה שבעצם מצריך ממני להחליף לוח, מעבד + קירור וזכרונות. או לוותר על הכרטיס הזה ולחפש לוח שמתאים למעבד שלי - דהיינו LGA-1155 עם יציאת Thunderbolt™ 3 - 40 Gb/s שדיי קשה לי להאמין שקיים כזה. מה הייתם ממליצים מהידע והניסיון שלכם? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
נתקע בכל פעם שאני נכנס למשחקים בדקתי טמפרטורות, ניקיתי את המחשב http://img530.imageshack.us/img530/6219/sfdasfasbd8.png עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ושום דבר לא עזר. any ideas?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני חדש בפורום. אז ככה: אני צלם וקניתי לפני 3 חודשים מחשב נייד שאמור להיות חזק לעריכת וידאו וסטילס וגם למשחקים: intel core i7-4702mq 2.2GHz )up to 3.2), 8ram, כרטיס מסך radeon 8600m. המחשב של HP. המחשב מריץ את assasin 4 על איכות כמעט מינימלית כדי שיפעל בצורה סבירה (עדיין לא חלק מספיק...). -או שהמחשב באמת לא מתאים לזה אבל קשה לי לקבל את זה אחרי ששילמתי 4600 שח מחיר עלות של המחשב (ע"י חבר), אושהוא פועל על הגרפיקה של המעבד (intel hd4600) בלבד ולא משתמש בכרטיס מסך הייעודי. שאלה נוספת: המחשב משתמש בכרטיס מסך החיצוני והמובנה ביחד או שצריך להגדיר לו במה להשתמש? הערה: אני לא מצליח להיכנס לתפריט של הכרטיס מסך (דרך לחיצה ימיית על השולחן עבודה) הוא כותב: Catalyst…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של צפייה ישירה לסרטים וכנראה הורדתי בטעות (לא נראה לי שהורדתי) תוכנה שבכל אתר שאני נכנס ברשת זה מציג לי פרסומות תקועות, ומשנה לי בהרבה אתרים את התצוגה הרגילה של האתר. יש לציין שיש אתרים שזה לא קורה בהם. כשאני נכנס לפרסומות שלהם זה מוביל אותי לדף בשם 'דפדפן אובייקטים' (או אובייקט דפדפן) נכנסתי להסר התקנת תוכניות, וחיפשתי את התוכנה ולא מצאתי. למשיהו יש מושג איך אפשר לדעת איך למצוא את התוכנה באופן ברור , אולי דרך מרכיבי הדף או משהו אחר, דרך אגב ניסיתי דרך התאריך אבל זה לא עוזר זה מראה לי לפי התאריך כאילו לא הותקנו תוכנות בזמן האחרון. אשמח אם מישהו יוכל להציל אותי מהסבל הזה. שבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לפתוח את הדפדפן אינטרנט אקספלורר. כשאני מקליק דאבל-קליק על האייקון שלו זה עושה סימן כאילו שהוא הולך להפתח אבל בסוף הוא לא נפתח. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אולי זה קשור לזה שהורדתי את קאזה ומחקתי אותה? אולי זה משהו בחומת האש?
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הי, האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג : Intel 7260.HMW Dual Band Wireless-AC 7260 Network Adapter PCI Express Half Mini Card 802.11 b/a/g/n/ac ללפטופ של דל inspirion 15r 5537 והמתאם רשת שלו (Dell Wireless 1705 802.11b|g|n (2.4GHZ). יש באמזון אבל דמי משלוח לא הגיוניים. https://www.amazon.com/gp/product/B00MV3N7UO/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1RQJYI3BUY7K0&psc=1
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נייד Lenovo, דגם: G550. כשהייתי משנה את הווליום בלחיצה על ההוט-קיס (Fn+right/left) הווליום היה משתנה בקפיצות של 10% ובקרת הווליום הייתה מוצגת על המסך (OSD volume control), עכשיו כשאני משנה את הווליום בלחיצה על ה-hotkeys הווליום משתנה ב-2% ולא מוצגת על המסך בקרת הווליום. קראתי בפורומי תמיכה של לנובו שצריך להתקין את הדרייבר של ה-Power/Energy Management, התקנתי והסרתי כמה גרסאות של הדרייבר כמה פעמים, ועדיין לא עזר. [כשהסרתי הבקרת בהירות לא נראתה, וכשהתקנתי היא נראתה. אבל לגבי הווליום לא היה הבדל - גם בלי וגם עם הדרייבר עדיין קפיצה של 2% ואין את הבקרה על המסך...] תודה רבה ויום טוב!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני ממש זקוק לעזרתכם עם בעיה מוזרה ביותר. ראשית אציין שאומנם אינני מחשיב עצמי מומחה בתחום, אך אינני מתחיל, הרכבתי מחשבים, פירקתי והתקנתי מערכות הפעלה של מייקרוסופט מגרסה 3.1 ועד היום. לפני מספר חודשים המחשב הישן שלי התחיל לעשות בעיות. לקח לו 10 דקות או יותר לעלות, ואחרי זמן מה הפסיק לעלות. פרמטתי את חלונות 7 32 ביט שהיו לי, וזה לא באמת עזר. החלטתי שהגיע זמן להחליף מחשב. קניתי מחשב חדש מבוסס i5 מדור רביעי, עם 8 גיגה זיכרון, לוח אם מכובד ודיסק של 1 טרה בייט. מחשב טוב לעבודה, לא לגיימרים. מה שעוד קניתי, ומצטייר כטעות, זה חלונות 8.1. מאז רכישת המחשב לפני כשלושה חודשים, פירמטתי את המחשב 4 פעמים. לא כי אני נהנה מזה, אלא כי כל כמה שבועות, גם ללא שימוש אינטנסיבי, אלא בסיסי …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה! טוב תקשיבו יש לי עכבר אופטי של מייקרוסופט הלבן הפשוט והוא מיתחבר ב-usb . הוא עובד מעולה .. אבל כשאני גולש או משחק או לא נוגע במחשב, אז יש את הציפצוץ כאילו אני שולף את העכבר מהמחשב יעני ניתקתי אותו ואחרי כמה שניות יש שוב את אותו ציפצוץ והוא חוזר לעבוד.... זה קורה כול כמה דקות וזה מעצבן! ואני מציין המחשב חדש הוא אצלי כמה ימים... אז לא ניראה לי יש בעיות הלוח אם. מאוד מקווה שתעזרו לי כי אני ישתגע. ויש מצבים שהעכבר מפסיק לעבוד והוינדוס אומר לי שהו א לא מזהה התקן שמחובר ב-usb .
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי חברים, אתם מכירים מעבדה שיכולה לשכפל כונן ישן לכונן M.2 PCIe ? או שאולי יש למישהו מתאם להשאיל לשכפול כונן(אזור חיפה או תל אביב)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש עם כרטיס 6600gts. חיברתי עם הכבל שמקבלים עם הכרטיס שבצד אחד יש לו חיבור שנראה כמו SVIDEO רק עם קצת יותר פינים ומצד שני הוא מתחלק ל-4: אחד SVIDEO והשאר חיבורים שנראים כמו scart. היחיד שמראה תמונה זה הכבל שכתוב עליו y-out.חיברתי אליו עם כבל scart ל scart לטלויזיה. יש לציין שבמחשב הישן השתמשתי באותו הכבל ושם ראו בסדר. אני מקבל תמונה חלקה אבל בשחור לבן. בלוח הבקרה של NVIDIA אין אפשרות להעביר ל- composite וניתן לסמן רק auto select או svideo. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום. יש פה מישהו שיודע איך קוראים לכבל-מתאם באורך 10 סמ במחשב נייד, שמחבר בין המחשב עצמו לכונן קשיח?? (חיבור sata פלוס לזרם כוח בכונן) המחשב נייד הוא מדגם samsung 300e5a. תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחיין שלי קנה זכרונות חדשים: KINGSTON 2X256MB DDR 400MHz כאשר הוא מכניס אותם לשני הסלוטים ומדליק את המחשב מתקבלת הודעה: (פירוש לעברית): "במחשבך ישנם מספר קבצים מקולקלים,הכנס את הדיסק המקורי של WINDOWS ולחץ על מקש R ו-WINDOWS יפתור את הבעיה" . אני לא מבין בזה כל כך,האם זה בטוח לנסות מה שכתוב בהודעה? (הוא לא מעוניין בפירמוט אם לא נחוץ). אם יש למשהו פתרון בבקשה שיעזור,תודה מראש. המחשב שלו דיי חדש: P4/3.0 (בערך שנה).
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כיצד ניתן להתניע ספק כח ATX כאשר אינו מורכב במחשב ? הסיפור כולו - הרכבתי במחשב ישן P3 צורב חדש וכשניסיתי להפעיל את המחשב - דממה. שום תגובה. בדקתי שכל החיבורים במקומם והיות וכלום לא זז החשד נפל על ספק הכח (שמתי לב שהמאורר שלו מסתובב בקושי בהזזה ביד). פירקתי אותו ואני רוצה לבדוק אם הוא חי וכן לבדוק ספק נוסף שברשותי. אודה על כל התייחסות
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אהלן. התקנתי ויינדווס 8.1 כמובן עם רשיון ואקטיבציה. אני חווה בעיה עם מצב השינה של ווינדוס, לא משנה מה אני עושה, לא משנה כמה אני משנה את זה באפשרויות צריכת חשמל, כל כמה זמן המחשב שלי חוזר למצב שבו מוגדר באפשריות צריכת חשמל שהמחשב ייכנס למצב שינה אחרי 30 דקות. אני כבר מאבד את השפיות שלי כי ניסיתי הכל.. לא מצאתי באינטרנט שום היזכור לזה שזה קרה למישהו אחר. אם מישהו מכם יודע.. אנא! עזרו לי!!! חחח תודה מראש שחר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לנו ראוטר בממ"ד, מחובר למחשב נייח. אין אפשרות להעביר אותו למקום אחר. היינו פעם בבזק, והיינו גולשים טוב בנייד ובטאבלט בחדרים אחרים. כיום אנחנו בהוט, ואנחנו לא מרוצים. ה-WIFI מתנתק ולא יציב בכלל. הטכנאי שלהם הציע לנו או להוציא כבל מהחדר, או לקנות מכשיר "מוקה" שלהם. טכנאי אחר הציע לנו להוציא את הראוטר החוצה. כל האופציות לא מתאימות לנו. אנחנו שוקלים לחזור לתשתית של בזק (הספק שלנו יהיה אינטרנט רימון) שהייתה יציבה יותר. שמעתי שעדיף לקנות ראוטר באופן פרטי ולא דרך חברת התקשורת, אבל אין לי מושג בזה. מישהו יכול להסביר לי אם זה באמת עדיף, ואיזה דגם מומלץ למקרה שלנו (חיבור קווי לנייח בממ"ד. צפייה בוידיאו HD בניידים)? והאם זה מסובך…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
המחשב שלי היה מתכבה כל כמה שניות, אחרי שיחה עם הטכנאי שאמר לי לקחת פן ולנקות את המחשב זה די עזר.. עכשיו המחשב נקי לגמרי מאבק אבל המחשב עדיין מתכבה (עכשיו זה בערך כל כמה שעות) המחשב מתכבה בד"כ שאני גולש באינטרנט.. שאין שום מאמץ על המחשב ובזמן שהוא פועל אני יכול להריץ בדיקות וירוסים/כל דבר אחר שמאמץ את המחשב וזה עובר בסדר.. אלה הטמפרטורות במנוחה (המחשב מתכבה גם במנוחה אחרי חצי שעה עד 3 שעות בערך) http://img66.imageshack.us/my.php?image=13266724dw7.png מה עוד אפשר לעשות.. ?
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-