עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי WIN XP P3 ו 2 HDD לחצתי על כיבוי בWIN והוא התחיל אבל אז שמעתי משהוא שלפי השמיעה שלי היה כיבוי של המנועים של הHDD אבל המערכת עדיין פעלה יש למישהוא מושג מה קרה לי כאן?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  2. Started by belarc,

ברשותי כונן DVD מסוג LG DRD 8160B ובזמן אחרון הוא הפסיק לקרא דיסקים DVD. שמעתי שלאחר מספר פעמים שעובדים עם דיסקים מאיזורים שונים הוא ננעל ומפסיק לקרא DVD. האם משהו יכול לעזור פה?

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by blue_wolf,

שלום לכם יש לי בעיה הרמקולים של המחשב מתחממים לי ונשרפים לי.... החלפתי 3 זוגות של רמקולים ,ונשרפו שלושתם ניסיתי: להחליף שקע (הרמקולים הקטנים שמקבלים אם המחשב) מה יכולה להיות הבעיה ?? האם יש אחריות בד"כ על דבר כזה במצב כזה?? נ-ב יש לי את המחשב כחצי שנה P4 2.4

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  4. המפרט של המחשב שלי הוא: PANTIUM 2.8 512. 800 FSB ABIT IS7-E)INTEL 865PE שני זכרונות 256 של A-DATA SEGATE 120 GIGA 8MB BUFFER SATA כרטיס מסך GIGABYE 9200 128 TV+DVI צורב די וי די NEC 2500A במחשב אין OC ואין שום הגדרות מיוחדות ! הבעיה שלי במחשב שאני רואה סרט או משחק במשחק אז 10 דקות לאחר מכן תמונת המסך קופאת והמקלדת נכבת המחשב נתקע. ניסיתי להחליף ספק ישן שאף פעם לא עשה בעיות במחשב הקודם, ועדיין נשארה אותה בעיה. קניתי ספק חדש תוצרת SPL מאז חשבתי שהבעיה נפתרה, הוא יותר לא נתקע בסרטים ובמשחקים. אבל ברגע שאני מבצע MULTIPLE MONITORS(מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה וכך יוצר שני שולחנות עבודה) אז המחשב נתקע כמעט כל פעם כשאני מזיז סרט משולחן עבודה אחד לשולחן עבודה במסך השני. (…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by ma nishma?,

אנימעוניין להחליף בעצמי את כרטיס המסך שלי. יש לי כרטיס עם חיבור AGP והכרטיס החדש הוא PCI מה עלי לעשות ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  6. כמצויין בכותרת - יש לי מחשב AMD Athlon 1333mhz עם 512 RAM DDR-266 וכרטיס מסך מהתקופה שלו MSI StarForce 915 GeForce2 GTS PRO 64MB . אם מישהו יודע מה הם הדרייברים המומלצים לכרטיס מהדור הנ"ל ? ביוצעים\גרפיקה דרך אגב - הכרטיס מריץ לי על המערכת הזו ET בגרפיקה מלאה ב 800x600 בלי FSAA חלק לגמרי - חוץ מהקטעים של ההרבה פיצוצים שזה קופץ ךשניה. תודה מראש, ויטלי.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by Slither,

היום ניסיתי להתקין תוכנה כלשהי, והמחשב נתקע באמצע. עשיתי ריסטרט, והופיע מסך אם להפעיל את ווונדאוס כרגיל (או בסייף מוד או במצבים אחרים שאני לא זוכר). הפעלתי אותו כרגיל, אבל הוא עכשיו מציג את ווינדואוס ב-16 צבעים. עשיתי עוד ריסטרט, שום דבר לא השתנה, הוא מזהה את הכרטיס מסך (gforce 4 mmx), אבל לא נותן לי להעלות את רזולוציה(800X600) או את כמות הצבעים מה עושים?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Thread1: Processing Track 1 Pregap [150 Sectors] Thread1: Processing Track 1 [Mode1] [330432 Sectors] Thread2: Executing Thread2: Write Error @ Sector -150 Thread2: Sense Error: ILLEGAL_REQUEST (0x05 0x30 0x05) Thread2: Synchronizing Cache Thread2: Synchronize Cache Error occurred Thread2: Sense Error: ILLEGAL_REQUEST (0x05 0x30 0x05) Recording complete בכל התוכנות האחרות מוזכרת איזשהי שגיאה אם Cache... למישהו יש מושג מה לעשות??

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by The_Maestro,

יש לי בעיה ... כל פעם שאני מנסה לצרוב קובץ (לא משנה איזה סרט תוכנה ...) אני מקבל הודעת שיגאה שהתוכנה עשתה שיגיאה והיא תסגר (לפעמים הוא נותן לי משהו יותר אלים בסגנון של בעיה במשהו C++) אני מקבל את ההודעת שגיאה עוד לפני שהתחלתי לצרוב רק שאני מעביר דברים לתוך הדיסק .... גם בנרו וגם באיזי סידי קריאטור.... יש למישהו רעיון...... סליחה אם אני כותב לא ברור אני פשו מת מעייפות...... אגב הצרוב הוא צורב חדש של NEC 2510A ויש לציין שכבר צרבתי איתו כמה פעמים עד שפתאום קיבלתי את השגיאה הזו.... תודה מראש לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by RusTy,

יש לי AMD Athlon Xp 2500 Gigabyte 7N400L-1 Radeon 9800 Non Pro C3 128Mb Geil 256x2 Golden Dragon 3200 המחשב עבד הכל סבבה הייתי בוינדוס , פתאום הוא מתכבה לבד אני מדליק לא עובד , לא עשה ציפצופים , ניתקתי הכל מהספק חיזקתי את הקירור למעבד , זיכרונות , וכרטיס מסך , אני מחבר המחשב משמיע צפצוף ארוך של איזה 2 שניות כל 2 שניות , ניסיתי לחזק אלף פעם כל חלק וחלק והוא נדלק פעם אחת , בטעינה של הוינדוס הוא נתקע , עשיתי ריסט והצג לא עובד המחשב דולק , אבל לא רואים כלום , הוא הביא לי גם צפצוף אחד של 2 שניות וזהו המחשב רק חזר לפני 3 ימים מתיקון (ב PCH) בבקשה אני מתחנן , מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  11. יש לי בעייה עם הלוח אם תראד זה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=74407.0 מקווה שזה לא דאבל פוסט מבקש עזרה לבעייה שבכותרת

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by ma nishma?,

שלום. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי: יש בידי פנטיום 2 עם 4 גיגה הארדיסק (מה לעשות...). אתמול פירקתי בעדינות את כרטיס המסך כדי לראות את הדגם שלו, וראיתי שכתוב עליו ATI ,כשהחזרתי - לא ניתן היה לראות על המסך כלום. חיברתי למסך אחר -ושוב המסך כבוי. ניגשתי לחנות שליד הבית, הבנאדם חיבר את הפלאג והמסך אצלו עבד מצויין , האבחנה שלו - מגעים . הכרטיס יושב ב AGP ושאלתי היא במידה והבעיה היא בAGP ולא בכרטיס האם אוכל למצוא אולי כרטיס דומה בחיבור PCI ? אני רוצה לתת לכם את נתוני הכרטיס , עפ"י תוכנת AIDA זה הולך כך: Video Adapter RAGE LT PRO AGP 2X (English) 3D Accelerator ATI 3D-Rage LT Pro האם ה- ACCELERATOR הזה הוא כרטיס המסך? תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by LRa,

יש לי נגן MP3 שלא עובד עם USB2.0, כל פעם שאני מחבר אותו ל USB2.0 המחשב מזהה אותו אבל כשאני מנסה לגשת לקבצים הוא נתקע עד שאני מוציא את הנגן מהכניסה. הנגן הוא CREATIVE MUVO וכתבתי מייל לחברה והנה מה שכתבו לי :The problem is not the USB 1.1 port but probably either the lack of updates from Microsoft as in; 1) Hot fix from; http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;822603 2) Service pack updates or else lack of bandwith in the usb bus. Check which IRQ the USB host controller is taking on those PCs and if it's been shared." למישהו יש מושג מה לעשות? נסיתי את 1 ו 2 אבל זה לא עזר. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הצורב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?p...2778f79cdd80afc אני משתמש בתוכנה NERO6 וזה אפילו לא נותן לי את האפשרות לצרוב במהירות X4 אלא ישר מתחיל מ X8 ועד X52.... ניסיתי גם מדיה (דיסק ריק) אחר וזה עדיין לא נותן לי..... מה עושים... נ.ב. אני צריך צריבה במהירות X4 כדי לצרוב סרטים ל DVD...

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  15. שלום, אני עובד על מחשב עם חלונות XP של שכנה שלי(די חדש, חודש ככה) והיא מקבלת הרבה מסכים כחולים, תקיעות, ומדי פעם קריסות של תוכנות. הייתי מביא לכם הודעת שגיאה ספציפית (מהמסכים הכחולים) אבל פשוט כל פעם אני מקבל הודעה אחרת. פעם הודעה שרומזת על הדרייברים של הכרטיס קול, פעם אחרת שמרמזת על בעיות עם הראם, ועוד פעם על כרטיס מסך. ניסיתי להוריד ולהתקין דרייברים עדכניים מהאינטרנט וזה לא עזר. ניסיתי לבדוק את הראם עם memtest32 ואין בעיות. ניסיתי לעבור על הלוגים אבל לא מצאתי משו מיוחד. כשניסיתי לגרום למסכים כחולים להופיע (כדי לקרוא את הודעת השגיאה) ניסיתי להריץ תוכנות בנצ'מרק שונות כדי להעמיס על הCPU, לראות אולי זה הגורם - אבל גם אחרי שאני מעמיס על הCPU בכמה ריצות של 3DMARK עדיין אין מ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי מחשב אינטל פנטיום II ישן שהצלחתי למכור תמורת 800ש"ח, כל ההכנסות קודש לקניית כרטיס מסך חדש לפנטיום 4 שלי. הקונה המאושר הביא לי הרד דיסק בנפח 3G כדי שאני התקין לו במחשב. פירמטתי את המחשב לקראת הבעלים החדשים, קניתי כבל IDE נוסף וחיברתי את כל מה שצריך. אך אז הכל השתבש. הדלקתי את המחשב, ובמקום להציג את פירטי ההרד דיסק החדש, הופיע רק ההודעה: Pri Master HDD Error Sec slave HDD Error Pri Slave Drive - ATAPI Incompatible Run SETUP Press F1 to Resume בבקשה עזרו לי להציל את המחשב, כרטיס המסך הבא שלי תלוי בכך :'(

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  17. היי לפני שבועיים לקחתי את הכרטיס הישן שלי (fx5600) לתיקון, אמרו לי שהכרטיס שרוף ועוד מעט מגיע ההזמנה של הכרטיס מח"ול, טוב ביון בגיע הכרטיס, ולהפתעתי הביאו לי fx5700 אז שמחתי והתקנתי את הכרטיס. ניסתי להפעיל מישחקים, אך כעבור כמה שניות (10-20 שניות) המחשב יוצא לי מהמשחק ופעול כרגיל (לא ניתקע או משהו) אז חשבתי שזה הכרטיס למרות שזה לא הגיוני כי הוא חדש, הוא בן שעה. אז מה הבעיה?, ואיך אני יכול לפתור אותה? תודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  18. אפשר ללחוץ F1 ולהמשיך הכל כרגיל. בנוסף, הווינדוז מזהה את המעבד כ: Pentium 4® CPU 3.00GHz 2.99GHz ולפני שזה קרה הוא זוהה אותו כך: Pentium 4® CPU 3.00GHz 3.01GHz מה זה?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  19. אם אני קומה חומרה עם אחריות של יבואן, והחנות פשטה רגל. האם אוכל לקבל אחריות על המוצר אצל היבואן עצמו? אם כן, מישהו יכול למסור לי כתובת או טל' או אתר בית של היבואנים בישראל של: WD סמסונג תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  20. Started by dfx,

התקנתי את הצורב והכל ,חיברתי את החוטים וכל השטויות אבל עכשיו אני צריך להבריג אותו כדי שהוא לא יפול לי ואני לא מצליח יש כאלה שתי דברים ארוכים כאלה ממתכת שראיתי שבסי די רום הרגיל יש אותם בצדדים... , ניסיתי להכניס אותם בצדדים של הצורב ואני מצילח להכניס אותם עד הסוף... , יש למישהו פיתרון ? אם אתם רוצים תמונות אז אני צריך לינק לדרייברים של Creative WebCam USB Vista אם מישהו יכול לתת לי לינק אז תודה בבקשה תעזרו לי... ; ; תודה מראש ,אוראל

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  21. קניתי 9800pro 256mb של sapphire ויש לי בעיה איתו למשל ב-farcry וב-breed יש מעין קוים לאורך כל המסך כלומר הכל עולה אך יש את הקוים האלה צריך את עזרתכם דחוף

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  22. טוב אז הנה הבעיה. שאני פותח את my computer אין לי שם סידי רומים בכלל. אבל שאני עושה add hardware wizard והמחשב מזהה אותם אבל לא מוכן להתקין אותם. ניסיתי לעשות repair לwindows וזה לא עזר. חשבתי אולי זה איזה ווירוס אז עשיתי סריקה בnorton ועידקנתי לפניי זה וזה גם לא עזר ואותו דבר ניסיתי בadd aware 6 וגם לא הצליח. אני כבר דיי נואש... אתם יכולים לעזור לי? הכוננים שיש לי הם 1 DVD של סוני 2 צורב DVD של NEC 2510 duel layer

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  23. יש לי רמקולים שמעצם החיבור לחשמל מתחילים להשמיע זימזום מעצבן , אפילו כשהם כבויים. אלו רמקולים ממש זולים כך שלא אכפת לי לפתוח אותם ולנסות את מזלי בתיקון. האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מחבר את הכונן למחשב הוא מראה לי נורה דלוקה בצבע ירוק בכונן וזהוא לא קורא כלום לא עושה כלום ! אני לא יודע למה בדקתי 3 כוננים חדשים הכול אותו דבר !

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by tomer2004,

שלום יש לי את הלוח אם הזה - ASUS P4P800-E DELUXE על הלוח יש את הכרטיס קול Realtek AC'97 והבעיה היא : שלעיתים קרובות הקול ניפסק במחשב (גם משחקים וגם ווינאמפ וגם סרטים) עדיכנתי את הדרייברים של הכרטיס קול אבל זה לא עוזר (ד"א אני משתמש ב Win Xp sp2 Build 2138 ) צריך דחוף עזרה , תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים