עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by fyodor,

הלך לי המחשב הנייד, התחיל להתחמם ואז להתכבות, התחלתי לעשות לו שחזור מערכת הפעלה, ואז הוא נכבה באמצע ואחר-כך התחיל להגיד שהדיסק מלא והוא לא יכול להתקין את המערכת הפעלה. יש בארץ מעבדה שמתקנת אסוסים?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by Windows4Ever,

מפרט מחשב: מעבד: Intel® Pentium® CPU D 3.00GHz. זיכרון: 4GB 2X2GB DDR2 Kingston דיסק קשיח: 250GB. מערכת הפעלה: Windows 7 Professional 32bit. גרפיקה/כרטיס מסך: המחשב הגיע אם NVIDIA Quadro FX 570 והוחלף ידנית ל- NVIDIA GeForce 210. המחשב מיועד לעבודה ביתית ומשרדית. תיאור הבעיה: בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל ופותח את האריזה או פשוט מנתק מהחשמל, המחשב מראה את המסך : Brodcom NetXtream Ethernet Boot Agent v.9.4.4 Copyright © 2000-2006 Brodcom Corporation All rights reserved אחר כך הוא מבצע הפעלה מחדש שוב ומופיע הסמן המהבהב בצד שמאל למעלה ולאחר מכן כל מיני כתוביות ואז Press Ctrl-S to Configure Menu ומבצע סריקה של Media משהו, והוא כותב Check Cable ואחר כך כותב לי Press F1…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  3. כבר הרבה זמן ששום מקלדת לא עובדת אצלי כשהיא מחוברת לPS/2. ניסיתי כמה מקלדות ואף אחת לא עבדה. כשהמקלדת שלי מחוברת לUSB אין שום בעיה איתה. הבעיה היא שאני רוצה להיכנס לBIOS ולא יכול מכיוון שהמקלדת מחוברת בUSB והיא לא פועלת בממשק "דוס" וכל מה שדומה לו. מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by roylu,

7600 gt extreme של leadtek

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by davidsskory,

חבר'ה יש לי בעיה במחשב בעיה מעצבנת... היה לי כרטיס מסך 8800 GT עכשיו הוא מחובר ל-LCD 32 של TOSHIBA עכשיו הוא היה עושה לי בעיות כל פעם היה נתקע והיה מראה לי כל מיני צבעים ורדים על המסך פתאום היה נהיה מסך לבן כחול מתחלף כזה אבל המחשב היה נתקע לא משנה מה הייתי עושה.. בכל אופן ניסיתי לנקות את הכל אבל כנראה שעשיתי משו לא בסדר ונשרף הכרטיס החליפו לי אותו אבל לא היה במלאי אז שמו לי את ה9800 שבוע זה עבד טוב ופתאום עכשיו זה קרה שוב.. מישו יודע מה הבעיה וממה היא יכולה להיגרם? ואיך פותרים אותה.. דרך אגב יש מצב שהבעיה היא בטלויזיה? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by white_angel,

שלום לכולם, תופעה משונה - לא פעם ולא פעמיים נתקל בבעיה להעתיק קבצים מהCD לדיסק (יש לי שניים - DVD + צורב) - הבעייה בשניהם. כל מיני תקלות שונות. מחשב חדש - AMD 1800, GYGABYTE GA-8VRXP 256MB DDR 333 כ. מסך MSI GFORCE 4MX440 צורב ACER 20X10X40 מוגדר SEC MASTER דיסק מקסטור 60GB. - מוגדר PRIMARY MASTER DVD ישן של CREATIVE. מוגדר PRIM. SLAVE מערכת הפעלה - WINXP. רעיונות ????

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by TheReaper,

כותרת... מפרט...

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  8. הי לכולם, בטעות האל פסק נלחץ כשהמחשב היה דלוק, ומאז כשאני מדליק אותו, המחשב נדלק אבל לא מזהה את המסך. אני יכול להתחבר אליו בTeamviewer, ואז אני רואה שהוא אכן לא מזהה שום מסך שמחובר אליו. המסך מחובר בdisplay port, יש חשמל במסך ונראה תקין. כמו כן, 2-3 שניות אחרי שהמחשב נדלק יש טווו ארוך של שנייה או שתיים. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  9. מה עושים אם הפעלתי מרחוק מחשב WINDOWS 10 ב safe mode דרך MSCONFIG, אבל הוא לא מזהה אצל המשתמש מקלדת ועכבר כלל (המשתמש החליף מקלדת ועכבר לחברה אחרת, החליף שקע USB, כלום, ) והבעיה שהוא לא יוצא מ safe mode!!! הצילו

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by BHXHO2,

יש לי את הלוח הנ"ל אני מעונין לעשות לו עדכון ביוס ככה שהוא יתמוך ביותר זיכרון RAM מעל 384 איך אני יכול לבצע זאת אני הורדתי את כל הקבצים הדרושים יש לי כונן פלופי הכל מוכן מחשב פנטיום 3 444 מה"ץ xp pro + sp2 בעברית יש לי את הידע הנחוץ טכנאי PC רמה בינונית + אני עשיתי כמה פעמים בעבר עידכון ביוס אבל רק למחשבים עם דואל ביוס ככה שאין בעיה לשחזר תודה על כל העזרה ניסים

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by ilay22,

למחוק

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by nwbugo,

שלום, קניתי מחשב i7 עם לוח אם של ג'יגה-בייט, ex58-ud3r, בנוסף קניתי שלושה כוננים קשיחים שהרכבתי ב-raid 0 בעזרת הבקר המובנה שעל לוח האם. הבעיה היא שאני לא מרגיש בכלל שיפור בביצועים של הכונן הקשיח, לצורך השוואה, יש לי ציון של 5.9 בכוננים קשיחים בבדיקה של windows 7. האם זה תקין? האם יכול להיות שחיברתי משהו לא כמו שצריך? איך אני בודק את זה? אני אשמח לתשובות והערות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by Norm4nde,

אני צריך עזרה/מדריך איך לצרוב לדי וי די . יש לי צורה dvd של nec הדגם הרגיל + nero 7 ultra edition . אני חושב שצריך להיכנס ל video/pic שם לבחור dvd-video ואז לצרוב אבל אני רוצה לצרוב כמה סרטים + תרגום באותו דיסק אשמח אם מישהו יכול לעזור לי תודה...

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. שלום לכולם, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257353.0 שלשום התקנתי את התוכנה partition manager, ניסיתי לעבוד איתה ולא הלך. היום רציתי לעבוד עם המחשב, וכשהדלקתי אותו הוא נתקע במסך שחור שכתוב בו: invalid partition table. אין אפשרות לגשת לביוס, אין אפשרות לעלות מדיסק, אין אפשרות לעשות כלום. מדובר בלנובו C100 3000. מבקש את עזרתכם. תודה מראש, אביעד.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  15. שלום. אבקש עזרה לגבי פתיחת פורטים ב-Emule. אין לי נתב כלל, וכיביתי לחלוטין את ה-Firewall, ועדיין כפתור בדיקת הפורטים מודיע לי שבדיקת הפורטים נכשלה. בבקשה איך אפשר להמשיך לנסות לפתור את התקלה ? אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP ובעבר, כנראה בתקופה שהיה לי נתב של חברת Hot, כן הצלחתי להשתמש בפורטים. תודה.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by Thunder-Head,

שלום, יש לי בעיה עם התקנת Windows XP Pro. כאשר אני מנסה לאתחל מהדיסק אני מקבל הודעה: Error - FwAallocateHeapPermanent couldn't find the LoaderMemoryData descriptor! פתרתי את הבעיה בעזרת זה שנכנסתי ל-BIOS של המחשב, ובחרתי 15-16mb ב-Memory Hole. לאחר מכן ההתקנה מתחילה, אך נתקעת בזמן העלאת הדרייברים, ויוצרת את ההודעה הבאה: Insufficient Memory for fastfat.sys. Setup Failed. Press any key to continue. מפרט המחשב: Intel Pentium 3 600MHZ 400mb SDRAM תודה לעוזרים,

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  17. כבר הרבה זמן אני שם לב שלאחר מאמץ של הכרטיס מסך והמעבד, הם לא חוזרים למצב מנוחה. כלומר, אחרי שאני מריץ משחק או או עושה כפל מסכים עם הטלויזיה, אני עדיין שומע רעש של מאמץ גם שעה אחרי. רק אם אני מכבה ומדליק השקט חוזר. בתמונה הראושנה אפשר לראות את המעלות לאחר הדלקה של המחשב. בתמונה השנייה המחשב שעה בערך לאחר המאמץ ובתמונה השלשית המחשב לאחר שהפעלתי אותו ולא נגעתי בו חצי יום (למעט אינטרנט וכו) http://i66.tinypic.com/jjocoh.jpg[/IMG] כ. מסך R9 280 מעודכן מעבד I5 4570

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by uzana2004,

לחבר שלי יש כרטיס מסך מהסוג הנ"ל ומופיעה לו השגיאה הבאה במקום להראות את ההגדרות של הכרטיס מסך: התקנו דרייברים הכי חדשים לאחר הסרה של הישנים וזה לא עזר...מה לעשות(הסרנו עםדרייבר קלינר פרו).. מה עוד אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by ילדה אחת,

שלום. יש לי בעיה בחיבור אינטרנט במחשב אשמח לסיוע . המחשב שלי מחשב נייח שמחובר דרך wifi adapter לרשת האלחוטית של הבית . ומשם מגיעה הבעיה. הבעיה היא : כתובת Ethernet אינה כוללת תצורת ip חוקית . יש פעמים הפעלה מחדש של המחשב עוזרת כי ככל הנראה הבעיה היא שהמחשב שלי ומכשיר נוסף בבית קיבלו את אותה כתובת . אבל בזמן האחרון זה לא עובד . ניסיתי לעשות ipconfig\release. Ipconfig\renew והוא רושם לי שיש שגיאה לא יכול להתחבר לשרת הכתובות dhcp עד כמה שידוע לי כתובת שמתחילה ב 169 היא לא טובה . ואני מקבלת 169.254.219.202 ניסיתי להגדיר ip ידני אבל זה לא כל כל עובד עם הwifi adapter. ניסיתי לבטל ipv6 כי בהתחלה ראיתי שמגיעה לי כתובות של 6 וזה לא …

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by daniking,

היי יש לי מחשב חדש מלפני חצי שנה בערך. מפרט בכללי לוח אם INTEL DH87RL מעבד i7-4770S עכשיו יש כניסות usb2 וusb 3.0 ובשניהם קצב ההעברה לדיסק און קי או להרד דיסקים מאוד איטי. במחשבים אחרים אותם התקנים עם קצב העברה הרבה יותר טוב. מה אפשר לעשות? הורדתי והתקנתי דרייבר של USB3 ללוח אם וזה לא עזר ובדקתי עם תוכנות כל הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yair d,

שלום, יש לי כרטיס microsd (קניתי את הרישיון) כשהתוכנה (התוכן הוא ספרים לקריאה/לימוד) מותקנת הוא מופיע ככונן דיסק : cdf פניתי לחברה ואמרו שזה ניתן בעדכון התוכנה (הם מפרסמים עדכונים בתדירות די גבוהה ,ברור לי שזה כלכלי ולא טכני). אני רוצה לשכפל אותו לכרטיס אחר, או לעתיק אותו למחשב שיפעל ללא הכרטיס. (לשימוש עצמי). יש אפשרות או תוכנה שיכולה לעשות את זה? עד עכשיו ניסיתי כל מיני תוכנות לשכפול דיסקים וכרטיסים ללא הצלחה (כבר לא זוכר באלו תוכנות). תודה.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by מיכאל פרץ,

התקנתי VPN על המחשב. וגם יש לי חסימה של נטספארק על המחשב. ותכלס כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט קופץ לי איזה הודעה של שהמחשב לא מצא את התוכנה של הVPN וכו' והמחשב לא נותן לי לגשלו באינטרנט בגלל הנט בפארק. אי כבר הסרתי את ה VPN ועדיין הדבר הזה קופץ. איך מסירים את הדבר הזה שלא יקפוץ יותר ויעשה בלאגן (נטספארק גם עובד על VPN ולכן זה עושה בלאגן)

23. Started by YoniG,

כתבתי כבר על הבעיה הזאת בעבר אבל היא חזרה שוב ואני פשוט לא מבין. יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT. בכל פעם שיש הפסקת חשמל קוראת התופעה הבאה: המערכת הפעלה עולה ובאמצע המסך הופך שחור. אני עולה בSAFE MODE אבל במצב הרגיל אי אפשר. אני מתקין מחדש את הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס מסך אבל כלום לא עוזר. רק כשאני מוציא את הכרטיס מסך, משחק עם החיבורים שלו ומתקין את הדרייברים שוב - המחשב עולה. יש למישהו הסברים למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by Omri Avraham,

שלום לכולם ושבוע טוב! המחשב שברשותי, נמצא בשימוש אצלי כשנה. הוא נבנה בבחירה אישית. מאז שקניתי אותו הוא עושה לי בעיות בעיניין הרצת משחקים (אני סטודנט אז לא באמת היה לי זמן להתעסק עם זה..) מידי פעם שאני משחק המשחק נותן הודעת שגיאה ויוצא או במקרה הגרוע אני מקבל מסך כחול עם ספירה לאחור של איתחול מחדש בטענה שאין מספיק RAM וירטואלי או משהו כזה.. אני מצרף את הנתונים של המחשב דרך DXDAIG ------------------ System Information ------------------ Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.140303-2144) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: To be fi…

25. Started by jakoz,

שלום המסך שלי VEWSONIC VP930 והכרטיס מסך NV8800GTX מתי מדליקים המחשב המסך מדליק לכמה שניות (3)וסוגר אז שומעים שהמחשב מגיע לוינדוס והמסך ממשיך סגור ואז אני סוגר המסך בכפתור של עצמו ואחר כך אני מדליק אותו מיידית ואז רואים תמונה. בכל פעם שמדליקים המחשב זה קורה . עם משהו ניתקע בביעה כזה? התקנתי כל ה דריברים מה קורה פה? מישהו יכול לעזור? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.