עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nwbugo,

שלום, קניתי מחשב i7 עם לוח אם של ג'יגה-בייט, ex58-ud3r, בנוסף קניתי שלושה כוננים קשיחים שהרכבתי ב-raid 0 בעזרת הבקר המובנה שעל לוח האם. הבעיה היא שאני לא מרגיש בכלל שיפור בביצועים של הכונן הקשיח, לצורך השוואה, יש לי ציון של 5.9 בכוננים קשיחים בבדיקה של windows 7. האם זה תקין? האם יכול להיות שחיברתי משהו לא כמו שצריך? איך אני בודק את זה? אני אשמח לתשובות והערות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by Norm4nde,

אני צריך עזרה/מדריך איך לצרוב לדי וי די . יש לי צורה dvd של nec הדגם הרגיל + nero 7 ultra edition . אני חושב שצריך להיכנס ל video/pic שם לבחור dvd-video ואז לצרוב אבל אני רוצה לצרוב כמה סרטים + תרגום באותו דיסק אשמח אם מישהו יכול לעזור לי תודה...

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  3. שלום לכולם, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257353.0 שלשום התקנתי את התוכנה partition manager, ניסיתי לעבוד איתה ולא הלך. היום רציתי לעבוד עם המחשב, וכשהדלקתי אותו הוא נתקע במסך שחור שכתוב בו: invalid partition table. אין אפשרות לגשת לביוס, אין אפשרות לעלות מדיסק, אין אפשרות לעשות כלום. מדובר בלנובו C100 3000. מבקש את עזרתכם. תודה מראש, אביעד.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  4. שלום. אבקש עזרה לגבי פתיחת פורטים ב-Emule. אין לי נתב כלל, וכיביתי לחלוטין את ה-Firewall, ועדיין כפתור בדיקת הפורטים מודיע לי שבדיקת הפורטים נכשלה. בבקשה איך אפשר להמשיך לנסות לפתור את התקלה ? אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP ובעבר, כנראה בתקופה שהיה לי נתב של חברת Hot, כן הצלחתי להשתמש בפורטים. תודה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by Thunder-Head,

שלום, יש לי בעיה עם התקנת Windows XP Pro. כאשר אני מנסה לאתחל מהדיסק אני מקבל הודעה: Error - FwAallocateHeapPermanent couldn't find the LoaderMemoryData descriptor! פתרתי את הבעיה בעזרת זה שנכנסתי ל-BIOS של המחשב, ובחרתי 15-16mb ב-Memory Hole. לאחר מכן ההתקנה מתחילה, אך נתקעת בזמן העלאת הדרייברים, ויוצרת את ההודעה הבאה: Insufficient Memory for fastfat.sys. Setup Failed. Press any key to continue. מפרט המחשב: Intel Pentium 3 600MHZ 400mb SDRAM תודה לעוזרים,

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  6. כבר הרבה זמן אני שם לב שלאחר מאמץ של הכרטיס מסך והמעבד, הם לא חוזרים למצב מנוחה. כלומר, אחרי שאני מריץ משחק או או עושה כפל מסכים עם הטלויזיה, אני עדיין שומע רעש של מאמץ גם שעה אחרי. רק אם אני מכבה ומדליק השקט חוזר. בתמונה הראושנה אפשר לראות את המעלות לאחר הדלקה של המחשב. בתמונה השנייה המחשב שעה בערך לאחר המאמץ ובתמונה השלשית המחשב לאחר שהפעלתי אותו ולא נגעתי בו חצי יום (למעט אינטרנט וכו) http://i66.tinypic.com/jjocoh.jpg[/IMG] כ. מסך R9 280 מעודכן מעבד I5 4570

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by uzana2004,

לחבר שלי יש כרטיס מסך מהסוג הנ"ל ומופיעה לו השגיאה הבאה במקום להראות את ההגדרות של הכרטיס מסך: התקנו דרייברים הכי חדשים לאחר הסרה של הישנים וזה לא עזר...מה לעשות(הסרנו עםדרייבר קלינר פרו).. מה עוד אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by ילדה אחת,

שלום. יש לי בעיה בחיבור אינטרנט במחשב אשמח לסיוע . המחשב שלי מחשב נייח שמחובר דרך wifi adapter לרשת האלחוטית של הבית . ומשם מגיעה הבעיה. הבעיה היא : כתובת Ethernet אינה כוללת תצורת ip חוקית . יש פעמים הפעלה מחדש של המחשב עוזרת כי ככל הנראה הבעיה היא שהמחשב שלי ומכשיר נוסף בבית קיבלו את אותה כתובת . אבל בזמן האחרון זה לא עובד . ניסיתי לעשות ipconfig\release. Ipconfig\renew והוא רושם לי שיש שגיאה לא יכול להתחבר לשרת הכתובות dhcp עד כמה שידוע לי כתובת שמתחילה ב 169 היא לא טובה . ואני מקבלת 169.254.219.202 ניסיתי להגדיר ip ידני אבל זה לא כל כל עובד עם הwifi adapter. ניסיתי לבטל ipv6 כי בהתחלה ראיתי שמגיעה לי כתובות של 6 וזה לא …

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by daniking,

היי יש לי מחשב חדש מלפני חצי שנה בערך. מפרט בכללי לוח אם INTEL DH87RL מעבד i7-4770S עכשיו יש כניסות usb2 וusb 3.0 ובשניהם קצב ההעברה לדיסק און קי או להרד דיסקים מאוד איטי. במחשבים אחרים אותם התקנים עם קצב העברה הרבה יותר טוב. מה אפשר לעשות? הורדתי והתקנתי דרייבר של USB3 ללוח אם וזה לא עזר ובדקתי עם תוכנות כל הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yair d,

שלום, יש לי כרטיס microsd (קניתי את הרישיון) כשהתוכנה (התוכן הוא ספרים לקריאה/לימוד) מותקנת הוא מופיע ככונן דיסק : cdf פניתי לחברה ואמרו שזה ניתן בעדכון התוכנה (הם מפרסמים עדכונים בתדירות די גבוהה ,ברור לי שזה כלכלי ולא טכני). אני רוצה לשכפל אותו לכרטיס אחר, או לעתיק אותו למחשב שיפעל ללא הכרטיס. (לשימוש עצמי). יש אפשרות או תוכנה שיכולה לעשות את זה? עד עכשיו ניסיתי כל מיני תוכנות לשכפול דיסקים וכרטיסים ללא הצלחה (כבר לא זוכר באלו תוכנות). תודה.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by מיכאל פרץ,

התקנתי VPN על המחשב. וגם יש לי חסימה של נטספארק על המחשב. ותכלס כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט קופץ לי איזה הודעה של שהמחשב לא מצא את התוכנה של הVPN וכו' והמחשב לא נותן לי לגשלו באינטרנט בגלל הנט בפארק. אי כבר הסרתי את ה VPN ועדיין הדבר הזה קופץ. איך מסירים את הדבר הזה שלא יקפוץ יותר ויעשה בלאגן (נטספארק גם עובד על VPN ולכן זה עושה בלאגן)

12. Started by YoniG,

כתבתי כבר על הבעיה הזאת בעבר אבל היא חזרה שוב ואני פשוט לא מבין. יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT. בכל פעם שיש הפסקת חשמל קוראת התופעה הבאה: המערכת הפעלה עולה ובאמצע המסך הופך שחור. אני עולה בSAFE MODE אבל במצב הרגיל אי אפשר. אני מתקין מחדש את הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס מסך אבל כלום לא עוזר. רק כשאני מוציא את הכרטיס מסך, משחק עם החיבורים שלו ומתקין את הדרייברים שוב - המחשב עולה. יש למישהו הסברים למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by Omri Avraham,

שלום לכולם ושבוע טוב! המחשב שברשותי, נמצא בשימוש אצלי כשנה. הוא נבנה בבחירה אישית. מאז שקניתי אותו הוא עושה לי בעיות בעיניין הרצת משחקים (אני סטודנט אז לא באמת היה לי זמן להתעסק עם זה..) מידי פעם שאני משחק המשחק נותן הודעת שגיאה ויוצא או במקרה הגרוע אני מקבל מסך כחול עם ספירה לאחור של איתחול מחדש בטענה שאין מספיק RAM וירטואלי או משהו כזה.. אני מצרף את הנתונים של המחשב דרך DXDAIG ------------------ System Information ------------------ Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.140303-2144) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: To be fi…

14. Started by jakoz,

שלום המסך שלי VEWSONIC VP930 והכרטיס מסך NV8800GTX מתי מדליקים המחשב המסך מדליק לכמה שניות (3)וסוגר אז שומעים שהמחשב מגיע לוינדוס והמסך ממשיך סגור ואז אני סוגר המסך בכפתור של עצמו ואחר כך אני מדליק אותו מיידית ואז רואים תמונה. בכל פעם שמדליקים המחשב זה קורה . עם משהו ניתקע בביעה כזה? התקנתי כל ה דריברים מה קורה פה? מישהו יכול לעזור? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by galigola,

יש לי את ה-Enermax CSL-006TR2 Black Multifunction Panel http://www.pchardware.co.il/docs/pd1588436731.htm איך אני בדיוק מרכיב אותו?(יש לי לוח אם ג'יגבייט VAX)

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by sash0,

שלום לכולם הנני משתמש במע׳ הפעלה linux kali, הזמנתי מהאיביי 4 כרטיסי רשת אלחוטיים (לינק), נתקלתי בבעיה שהkali לא מזהה אף אחד מהם, אך ב windows יש זיהויי והם עובדים כהלכה, חשוב לי לציין שבעבר רכשתי כרטיס רשת כזה זהה מאותו דגם והלינוקס כן מזהה אותו [+] lsusb עליו [LEFT]root@kali:~# lsusb Bus 001 Device 005: ID 148f:5370 Ralink Technology, Corp. RT5370 Wireless Adapter Bus 001 Device 007: ID 148f:7601 Ralink Technology, Corp. Bus 001 Device 003: ID 0424:ec00 Standard Microsystems Corp. Bus 001 Device 002: ID 0424:9514 Standard Microsystems Corp. Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub root@kali:~# [/LEFT] לא השקעתי דקה אחת על התקנת דרייבר שה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by gtx980sli,

שלום לפני כמה זמן פרסמתי הודעה שהמחשב שלי נהיה איטי ניסיתי לעשות הסרת וינדואוס ומחיקה מחדש וזה עבד אהל ברגע שהמחשב נדלק ואמר לי לעשות התאמה אישית ( וינדואוס 8) הוא נכבה בפתאומיות יש מצב שזה בעיה בספק ( יש לי ספק גנרי בן שנתיים בערך) ? ניקיתי את המחשב ולא חסר משחה תרמית או לקחת לתיקון וזהו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shimi58,

שעה אחר ההדלקה המחשב נתקע מסך כחול ,מאתחל את עצמו לא מזהה את דיסק ההתקנה ומבקש דיסק איתחול. מכבה את המחשב כולל המתג הראשי בגבו מחכה כמה שניות מדליק את המחשב הוא עולה בצורה תקינה למשך שעה בדיוק ושוב התקלה וחוזר חלילה. ההודעה שאני מקבל לגבי הבעיה problem-blue screen- os version-6.1.7601.2.1.0.256.1 local id-1037 bccode-f4 bcp1-00000003 bc2-0887DCD28 BCP3-887DCE94 BCP4-83C5E3B0 OS VERSION-6-1-7601 SERVICE PACK-1_0 PRODUCT-256_1 עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. הסמן של העכבר שלי קופא מדי פעם וזה מטריף אותי, מה זה יכול להיות הפעם? כבר היתה לי הבעיה הזו בעבר ואחרי שניתקתי דונגל של בלוטות שהיה מחובר לי במחשב זה נפתר. זו לא בעיה של מחסור בזכרון או שמשהו פתוח, כאשר אני מזיז את העכבר על אתר פתוח זה קופא לרוב כאשר הסמן נפגש עם משהו כתוב או משהו שניתן ללחיצה אבל לא תמיד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by shaita,

אני שואל את השאלה לגבי שני ניידים שונים אחד שלי והשני של החברה קטע מוזר לשניהם יש בעיה במסך הראשון שלי הוא דיי חדש 3 חודשים מחשב של HP ופתאום הופיע לי בחלק התחתון של המסך כמו כתם של כלור על בגד זה התיאור הכי מוצלח של הבעיה אשמח לדעת מה קרה לו פניתי לHP והם רוצים את המחשב לבדיקה של כשבוע אז אני מתלבט למרות שזה מציק בעין אין שום בעיה בתפעול המחשב. השני של החברה הוא גם נייד של HP בן שנתיים לערך ומסך שללו התחיל לרצד בתדירות מאוד גבוהה ופתאום הוא משחיר ואז צריך לעשות איתחול ורק אז המצב חוזר לקדמותו אודם לכם על תשובה או המלצה בנושא שי

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by hushu,

שלום, יש לי כונן DVD של LG דגם GH22NS30 . אתמול שמתי לב שב"מחשב שלי" לא רואים את כונן הDVD . נכנסתי למנהל ההתקנים ולחצתי על uninstall ולאחר מכן הפעלתי מחדש את המחשב. עם עליית הווינדואס התבצעה התקנה אוטומטית של ההתקן והיה כתוב שההתקן לא הותקן טוב. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? *ערוך: הצלחתי לסדר את זה. למקרה שלמישהו יש את אותה הבעיה הפתרון הוא להיכנס לרג'יסטרי ל HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} ולמחוק את UpperFilters ו LowerFilters

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by yotam.m,

אוקיי אז ככה כל פעם שאני נכנס למשחק לא לכל משחק המחשב נופל. שמרתי ובדקתי את קבצי ה DUMP והבעיה הכתובה היא ככה: Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!KiUnlinkThread+c . למישהו יש מושג מה תפקיד הקובץ ntoskrnl.exe ? אני משער שכמו כל קבצי המערכת יש לו מיליון תפקידים אבל יש כיוון מסויים שאפשר ללכת אליו? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  23. הכרטיס לא נותן סיגנל, יבשתי הכל ושמתי בצל במרפסת. יש סיכוי שיחזור לעבוד?

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  24. שלום, קניתי מחשב חדש (Intel Cpu 6320, ‏4CoreDual-SATA2 s775 Conroe, Twinmos 2GB 667mhz Ram, WD HD SataII 250GB). התקנתי את הרכיבים (כרטיס מסך קצת ישן של ATi שהיה לי) הפעלתי את המחשב והכל עלה טוב. עשיתי מחיצות וניסיתי להתקין WINDOWN XP והמחשב זורק מלא הודעות שגיאה במהלך ההתקנה! ניסיתי להתקין גרסת בטא של ויסטה וגם מלא הודעות שגיאה והכל מתוכנות שאצל כל החברים. פעם אחת ההתקנה של חלונות אקס-פי הסתיימה ללא שגיאות ומסכים כחולים (וזה נדיר) אבל אז כל פעם המחשב מנסה להעלות חלונות המחשב עושה ריבוט. ניסיתי לשים הארד דיסק של חבר (עם מערכת הפעלה עליו) והמחשב גם לא הצליח להעלות את מערכת ההפעלה. שמתי דיוידי חדש וגם אותה הבעיה. ניסיתי להחליף מיקומים בחיבורי הסאטא ולא עזר. מה דעתכם? חומרה …

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש למחשב הנייד שלי. כרגע יש לי הארד דיסק ssd שעליו מערכת הפעלה של windows 10, מערכת ההפעלה עדיין מתעדכנת על המחשב שלי כל כמה זמן ואני לא יודעת איך להעביר את מערכת ההפעלה להארד דיסק החדש בלי לגרום למערכת ההפעלה להפסיק להתעדכן... אני עוד לא קניתי הארד דיסק חדש, אני רוצה לוודא שיש פתרונות לכל הבעיות שלי לפני שאני קונה אחד חדש. תודה מראש ? (אני אשמח להסבר מפורט כי אני לא כל כך מבינה בזה ?)

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.