עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב מורץ בהתחלה מעלה הכל נתקע לדקה לחצתי נמשל על האיקון התחברות רק אחרי דקה הכל מסתדר והוא עובד רגיל למה ?

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  2. שלום! יש לי עכבר MX-500 כבר איזה שנה ואני די מרוצה ממנו...חוץ מדבר קטן שנדפק אצלו באשמתי ואני רוצה לברר אם אפשר לסדר את זה.... השתמשתי עד עכשיו בפד די חרא ששחק לגמרי את פני השטח של העכבר.... עכשיו לפי המלצה אני משתמש בנייר פשוט ואני חייב לומר שהעכבר עובד יותר טוב אבל הבעייה היא שהוא שחוק לגמרי ואני רוצה לדעת מה לעשות...(יש לי עדיין ביטוח עליו...) אם יש למישהוא עצות אני אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by greg,

היי! כשאני מדליק את הלפטופ קורים הדברים הבאים: נדלקות מנורות של CAPS, NUM ו-SCROLL והמאוורר מסתובב. חוץ מזה כלום - מסך שחור וזהו. ניתקתי סוללה, CD, FLOPPY ואפילו זכרון וכלום לא עוזר. האם הוא מת או שאולי ניתן לעשות משהו?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by omerha,

יש לי ABIT IS7-E ו P-4 2.6 HT וכאני מעלה את ה CPU-Z המתח שהמעבד שלי מקבל הוא לא קבוע פעם זה 1.488 ופעם זה 1.504 וזה נע לפעמים ביניהם. בביוס הכל מוגדר אוטומאטי . ויש לי אל-פסק של ADVICE שאמור לייצב את המתח הנכנס האם זה תקין ? (בכללי הכל עובד טוב)

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  5. יש WIN XP. מה אפשר לעשות כדי לבדוק? (לא פירמוט) לא קורא בפעולה מסויימת.

6. Started by Dvich,

שלום עשיתי פירמוט למחשב, המחשב עבד מעולה ולאחר זמן קצר בכל פעם שהדלקתי את המשחב ההודעה הזאת עלתה לי: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200404111759576961&id=200407312010393869&user=dviry2003 נזכרתי שלא התקנתי את הדרייברים של הלוח אם, אז כשבאתי להתקין הוא נתן לי את ההודעה הזאת, ואותה הודעה שוב, רק שבמקום הDetect בשורה הראשונה כתוב משהו עם BIOS. בעקבות ההודעה הזאת גם משחקים רבים ומקוריים לא עולים לי יותר (יש את ההודעה של send הזאת). עכשיו לבעיה השניה: גם כן לאחר הפירמוט, הווינדאוס לא מזהה לי את הצורב. אני כבר משתגע, אני לא יכול לעשות כלום עם המחשב, הוא פשוט מת, אני כבר לא יכול לעשות פירמוט, יש לי המום המון קבצים חשובים, אבל בלי צורב …

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by f_b_i,

קניתי מעבד ATHLON 2500 ולוח ABIT NF-7S2 חיברתי הכל והכל עובד רק שהלוח מזהה את המעבד שהוא ATHLON 1100. ניסיתי לאפס את הביוס לא עזר מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  8. Started by shmulikg,

יום אחד שמתי במחשב שלי שני דיסקים קשיחים אבל רק לכמה שעות ... כשהם היו ביחד (שני הדיסקים הקשיחים) המחשב לא זיהה את הצורב וגם אחרי שניתקתי את הדיסק הקשיח השני הוא לא זיהה את הצורב (הכונן ה2) רק שהוצאתי שלוש מאווררים של מודינג מהספק והחלפתי את החוט שקישר את הצורב לספק אז המחשב זיהה את הצורב ???

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by bgs,

לפני כמה שבועות החלטתי לעבור לעכבר אופטי קניתי עכבר שבמדבקה שיש עליו מאחורה כתוב: premium optical wheel mouse m/n: M-BT58 (העכבר הא כאמור מתוצרת logitech) שמתי לב שמדי פעם הוא פשוט "קופץ" לי למקום אחר במסך, ולא הצלחתי לעלות על שורש הבעיה. העכבר לא היה זול, ועלה לי 89 ש"ח (כן, אני יודע שישנם עכברים ב200 ואף יותר). מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה? אולי כי הפד שלי אדום?

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  10. יש לי MX700 שלשום בלילה לא הטענתי תעכבר (הייתי צריך לזוז מהר מהמחשב ופשוט שחכתי לחזור להטעין אותו) אתמול אני רואה תניורה האדומה שמטריעה שהסוללות חלשות תיכננתי להטעין אותו יותר מאוחר טוב בעודי משחק UT העכבר מספיק להגיב הבטריות נגמרו מהר מהר אני מחליף בטריות שלא יהרגו אותי בלילה אני מחליף לבטריות המקוריות, שם תעכבר במטען, ואין שום אור (כנראה בגלל שהבטריות ריקות. אמור להיות אור ירוק כשהעכבר בטעינה) עכבר כמה שניות יש את האור האדום, אז הוצאתי תעכבר, הכנסתי, והוא "השתגע"; היה שוב את האור האדום, הלייזר פעל, לשנייה היה אור ירוק טוב השארתי תעכבר וחשבתי אולי עוד כמה דקות הבטריות קצת ייטענו והעכבר יתאפס על עצמו אך אבוי, היום הבטריות ריקות, אז החלפתי לבטריות ג'נריות שעומדות להיגמר...…

11. Started by vovka,

שלום לכולם, היום בבוקר המחשב שלי מת. ( אני רושם כרגע לא מהמחשב שלי ) כל הנוריות במחשב דלקו, כולל את הכונן A. לחצתי על ריסט והוא לא הגיב. כיביתי והדלקתי -מסך שחור, נוריות דיסק קשיח ובקרה דולקות וכלום לא עובד. אני אציין שכבר כמה ימים המחשב פשוט נתקע באמצע, כלום לא זז וכלום לא עובד. אחרי הריסט הכל חזר לקדמותו. מבקש עזרה !!!! :'( :'( :'(

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Imbernir,

כל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל את הshutdown error יש לי DX9X , לא הבטא ניסיתי reinstall אבל זה עדיין לא עובד גם 2001 לא עובד ויש לי מחשב טוב P4 2.53 X800 xt 1gb ram intel 845PESV

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by yuraxp,

לפני כמה זמן, שאלתי בפורום, מה הי הסיבה המחשב יוצא לי ממשחקים. כמו כן ציינתי שהכרטיס מסך מתחמם מאוד (FX5700? אובכן, החלפתי את הכרטיס לחדש,מאותו סוג, והבעיה נשארה, חשבתי שזה רק במשחקים אבל בתוכנה הזאת, זה גם יוצא- המסך נכבה והכול קופא,אם שמעתי מוסיקה אז היא ניפסקת, כאילו שמתי את המחשב על מצב שינה. אם כך מה יכולה להיות הבעיה? מיד אחרי שזה קורה אני עושה ריסטרט נכנס לביוס והטפמרטורה של המעבד היא 38. לכן לא ניראה לי שזה המעבד. הדרייברים שלי 56.55

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by ma nishma?,

שלום. לאחרונה אני שומע חריקה קבועה ומתמשכת מתוך המחשב. הייתי בטוח שזה אחד המאווררים, אבל כשפתחתי את המארז מצאתי שזה בא מתוך - או מכיוון ההארדיסק, הוא ממש חורק כל זמן שהמחשב דלוק. מצאתי גם כמויות אבק שלא יאומנו בתוך המארז וניקיתי עם שואב אבק. האם אפשר לחיות עם זה עוד זמן רב? תודות רבות.

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by waizman,

אוקיי, הביאו לי פה לאפטופ של קומפאק דגם presario 900, שאני אמור לתקן... חיברתי לחשמל, לחצתי POWER ולא קורה כלום, המנורה שמעידה על ההפעלה נדלקת אבל. דיברתי עם זה שאני צריך לתקן לו, הוא אמר שהוא שלח אותו ל 2 חברות והם אמרו שהלוח אם נדפק לו והם רוצים 2000 שקל על זה... מאיפה אני יכול להשיג לוח של מחשב כזה? יש מצב שזו בעיה אחרת? תודה

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by tuvia,

שלום. אחרי "תיקון" של המחשב על ידי חברה מסוימת הגעתי הבייתה הדלקתי את המחשב וראיתי שהכרטיס מסך שלי לא מותקן אז חשבתי שזה לא יותר מדי נורא וניסיתי להתקין אותו מחדש ןאז התחילו הבעיות. פשוט לא הצלחתי להתקין אותו... ב control panel system device manager אין display adapter ואני גם לא מוצא plug and play וכשאני עושה dxdiafg ב--run בdisplay כתוב: The system is using the generic video driver. Please install video driver provided by the hardware manufacturer יש למשהו רעיון? בבקשה

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  17. זה הדגם שלי של hp5000zv הכרטיס מסך זה מבולטי הזה 9000 igp באתר הראשי של ati ניסיתי זה לא טוב וכרטיס קול גם אני לא יודע . מה אני יכל לעשות הכרטיס קול מובנה . לפחות סדרו לי כרטיס מסך אני משתגע הענים הלכו לי

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by Qtec,

היי יש לי לוח אם של MX34 - Aopen עם 2 יציאות USB . בעבר שתי היציאות פעלו (היה מחובר מודם כבלים ליציאה שלא עובדת עכשיו) ויום אחד היציאה החליטה לא לעבוד. - אני מחבר מכשיר אליה - לדוגמה עכבר ולא קורה כלום (כן, גם אחרי שאני עושה ריסטארט או ריפרש במנהל ההתקנים). יכול להיות שפעם אחת חיברתי והXP כתב הודעה usb device not recognized אבל אני לא בטוח. יש למישהו הסבר ופיתרון לבעיה?

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  19. Started by BlackDiablo,

טוב אז ככה, יש לי מזגן בחדר, מארז פתוח, 4 מאווררים במחשב והמעבד שלי והPWM שאין לי מושג מה זה מגיעים ל50 מעלות בIDLE אין לי מושג מה לעשות HELP ME!!!!! תודה.................

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  20. יש לי בעיה ממש מעצבנת!!!כשאני גולש ועובר בין עמודים בזמן האלעת העמוד המוזיקה נעצרת ומגמגמת בוינאמפ. גם כאשר החמור שואב אז המחשב מזייף בניגון ולפעמים גם קופץ במשחקים אז אני נאלץ לכבות אות!!! אני מדגיש שזה ממש בזמן העלאת העמוד ואחרי שהוא עולה הכל מיוצב!! המחשב עובד מצויין ומורץ באוברקלוק קטן ל2090 MHZ מקווה שיש לכם פיתרון בישבילי לפני שאני מתפתה לפרמט! יש לי 2500AMD+ 512 RAM GYGABYTE 700PRO2 5700U

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by ma nishma?,

שלום. הכל התחיל כשגיליתי מן הפרעות כאלו על המסך - זה קרה בעיקר כאשר עלו שני חלונות ויותר, וההפרעות נראות כמו מין סריקה מהירה לרוחב המסך בצבע לבן (האם לזה הכוונה - ריצודים?). הייתי מניח שזו בעיה במסך אבל כל עליית החלונות, תמונות, תוכנות ובכלל כל מה שקשור בתצוגה - נהיה אטי להחריד. המחשב נקי לחלוטין מרוגלות, וירוסים ושאר מציקים. פתחתי וניקיתי את כרטיס המסך (מובנה). ו...שום דבר לא עוזר. האם לפרמט ? האם הלך כרטיס מסך ? זקוק מאוד לעזרתכם. INTEL CELERON 4 1700 ECS P4VMM2 VIA VT8751 כרטיס מסך: S3 PROSAVAGE DDR 86C420 תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  22. לפתע נעלמו כל החברים והחלון של התוכנה ריק למישהו יש רעיון??

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  23. לוח האם שלי באחד המחשבים לא תומך בכרטיסי גיפורס בכוונה שאין לי חריץ שיתאים לכניסה של הכרטיס. ואני צריך יציאת TVOUT האם ניתן לעשות משהו בעיניין???אולי יש כרטיסי מסך עם טי וי האוט שניכנסית בחריצי PCI רגילים??? תודה.

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  24. מה עושים? אגב,הדיסק שבור,כנראה. הוא בלט החוצה קצת והכנסתי אותו כי חשבתי שאם הוא יחזור פנימה אני אוכל לפתוח את הכונן,אבל לא. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  25. Started by Electric Boom,

שלום, לאחרונה המעבד שלי עמד משום מה על 100% בקביעות,סיבה נאותה לפירמוט-וכך עשיתי,או יותר נכון ניסיתי. אני נכנס לחלון של הפירמוט format using NTFS file system הוא מתחיל אבל נשאר על 0% משום מה. ניסיתי גם בFAT ואותן תוצאות. חשבתי להתחכם להתקין על D ומשם לפרמט את C אבל לצערי במהלך ההתקנה הוא נתן לי מסך כחול עם שגיאה מוזרה. אני צריך עזרה וממש דחוף אני לא יודע מה לעשות.(ואל תביאו תשובות כמו תשנה כותרת או סתכל באתר של... בבקשה) תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים