תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
היי המעבד שלי רץ על 60~ מעלות במנוחה ו85~ בעבודה זה בסדר? נב ניסתי לנקות אבק והמחשב נקנה לפני שנה מעבד i7 6700k GTX 970 32GB של זיכרון RAM DDR4
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דחוףףף אם מישהו יכול לעזור לי יש לי מחשב נייד yoga 500 המסך שלי התחיל להבהב לא עוזר אתחול מה אני יכול לעשות
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי קירור אוויר לסוקט 775 (גוף מתכת+מאוורר) . מהמאוורר יוצא כבל חשמלי של שלושה סיבים שבקצהו שקע של 3 חורים. לעומת זאת, על הלוח אם (לוח C2D) יש חיבור למאוורר CPU (תקע) שיש בו 4 פינים . אינני יכול לחבר את השקע לתקע (כי המעטפת של 4 הפינים מונעת הכנסת השקע של 3 פינים). שמתי לב שבלוחות פנטיום 3 התקע של המאוורר כולל רק 3 פינים. נתונים אילו ועוד נתונים שאיני רוצה לפרטם כאן הביאו אותי לנחש שהפין הרביעי בתקע של לוחות C2D הוא פין שמעביר סיגנל למאוורר לשנות את מהירות הסיבוב (למשל סיגנל להגביר את מהירות הסיבובים כאשר המעבד התחמם). הייתי רוצה לדעת עד כמה הניחוש הזה נכון. כמו כן אני רוצה לקבל ייעוץ מה עלי עשות במקרה ולא אקבל חלק חסר שמקשר בין הכבל של 3 סיבים לבין התקע של 4 פינים.…
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי מחשב מ2006. שעבד מעולה עד היום. קניתי lcd 37 אינץ׳ וחיברתי למחשב עם חיבור vga. המחשב הגיב מעולה לחיבור עד שהפעלתי את cod 2. ברגע סיום טעינת המשחק נכבה המחשב. מאז הוא לא נדלק בכלל. הכרטיס מסך הוא 7950gt אמנם ישן אבל עם ג׳יגה זיכרון שחשבתי שיחזיק את המשחק עם המסך הזה. קיצר. לדעתכם מה נהרס? הלוח אם או המעבד? או שאולי יש אפשרויות אחרות..או אפילו פיתרון איך לתקן את זה חוץ מלקנות רכיבים/מחשב חדש תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום הורדתי סרט חינמי מהאינטרנט עם 31 תרגומים קוראים לו ZEITGEIST MOVING FORWARD זה חינמי להורדה אתם יכולים לבדוק.. עכשיו זה בנוי לDVD ההורדה.. עכשיו הסרט נימצא בקובץ ISO שוקל 7 ג'יגה עשיתי EXTRACT לשתי התיקיות שהיו בISO VIDEO_TS AUDIO_TS בפנים יש את הסרט וכול מיני קבצים לתרגום אוקיי.. עכשיו איך אני בידיוק צורב את זה ככה שהכתוביות יפעלו ואיך אני מצמצם את זה ל 4.7 גיגה כי אין לי דיסק של 7 גיגה.. [br]פורסם בתאריך: 7.02.2011 בשעה 19:38:40 הצלחתי לא משנה תודה
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היום במהלך משחק במשחב פתאום הכל נתקע... כיביתי מחשב והדלקתי מחדש אבל לא עוזר. עליתי על זה שהמסך לא נדלק אבל המחשב כן החלפתי כבל אבל לא עוזר בדקתי מסך והוא תקין. המוזר הוא.... שאני שומע את הצלילים של וינדוס והכל עובד אבל אין תמונה. ניתקתי כרטיס מסך (3870X2) והוצאתי אותו בכלל מלוח אם אבל !!!! הוינדוס עולה ונשמעים צלילים ותוכנות עובדות. איך יכלו להיות שמחשב עולה בכלל ללא כל החומרה החיונית. יש לציין שיש לי מערכת i7 בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחילו להופיע לי על המסך ריבועים מוזרים כאלה: זה הכרטיס מסך שיש לי: https://ksp.co.il/?uin=37618 זה יכול להיות הכרטיס מסך? תודה!
-
- 1 תגובה
- 5k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד Asus VivoBook 15 X510UQ-BQ663, הוא מגיע ללא מערכת הפעלה, המחשב ללא כונן DVD, אני מנסה להתקין לו Windows 7 דרך דיסק און קי, ולאחר ההפעלה של ההתקנה אני מקבל את השגיאה הזאת: ניסיתי כמה פתרונות שראיתי באינטרנט, ושום דבר לא עזר, יש לכם פתרון? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום היום קיבלתי את המחשב החדש שלי ויש לי בעיה הביוס לא מזה לי את ההארד דיסק וגם כאשר אני רוצה להתקין את האקספי זה לא מוצא את ההארד דיסק לוח האם שלי הוא gigabyte ga k8vm800m w.d 80 gb 8 mb cach sata אשמח מעוד לקבל תשובה איך מסדרים את העסק.
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אחרי קנייה של המחשב החדש (מפרט בפרופיל) התחלתי לבצע OC בשביל לבדוק עד לאן אני יכול עם הרכיבים החדשים. הOC התבצע רק עם שינוי של המכפלה של המעבד, משום שיש לי גירסאת BE שחוסכת לי את הטירחה, העלת מתח למעבד וביטול מצב cool n' quiet בביוס. הגעתי למצב של יציבות אחרי בדיקה בOCCT אבל המערכת הייתה קורסת אחרי 36 שעות בערך של עבודה לא רצופה ולא מעמיסה, לא משנה כמה מתח הייתי נותן למעבד למרות שהתוספת למכפלה הייתה נמוכה יחיסת (3.2 במתח של 1.4 והיה קורס). הורדתי את כל השעונים לתדרי סטוק ואת כל המתחים (כולל זכרונות) בשביל לשלול את המעבד בתור הגורם הבעייתי. הרצתי עליו את פריים95 למשך 18 שעות ואת OCCT למשך 6 שעות (בזמנים נפרדים כמובן) ולא קיבלתי שום שגיאה... במהלך הבדיקה של OCCT קיבלתי שוב …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים! קניתי את הכרטיס מסך (PNY QUADRO 600) הרכבתי ומשום מה המחשב לא עולה כלומר עולה התמונה של הביוס ו...זהו המחשב נתקע על התמונה של הביוס וא"א להכנס לביוס פשוט תקוע. מה שמוזר שהכרטיס עבד על מחשב/לוח אם אחר וכשאני מרכיב על הלוח-אם שקניתי (GIGABYTE X79-UD3) כרטיס אחר (ישן יותר מהכרטיס שקניתי) המחשב עוולה כרגיל... על פניו אני לא רואה שום בעיה של תאימות חומרה, לפי נתוני היצרן של שני הרכיבים. אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי חברים, חבר טוב בא להדליק את המחשב והמאווררים מתחילים להסתובב אבל נכבים, המסך לא נדלק כנראה הריסטרט קורה עוד לפני ואז שוב המאווררים נדלקים ונכבים. השערה שלי היא שהלך הלוח אם או הספק אבל אני לא באמת יודע. זה מחשב טיפה ישן, השאלה כמה כדאי להשקיע בתיקון או אם יש משהו אחר לעשות או שכבר עדיף לקנות מחשב חדש. אם קונים מחשב חדש הוא לא יודע עדיין אם זה יהיה מחשב משרדי או גיימינג מה יכול להשפיע על התקציב. צירפתי סרטון ותמונות. זה המפרט ככל שאנחנו יודעים לפחות: Intel i3 Geforce 730 (נקנה לפני שנה) Power supply: Sigma Motherboard: ASROCK https://streamable.com/y0y9b
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים מבינים בלבד יש לי בעיה רצינית עם המחשב כמו שאתם רואים המחשב חדש ואחד הטובים ועשיתי בדיקה בנורטון אנטי וירוס 2007 ובADAWERE 2007 מה עוד נשאר לבדוק אני לא מביןם למה המחשב עדיין איטי אם מישהו מכיר דבר אחר שיעזור לי לפתור את זה אני יודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה המחשב נדלק אבל לא מראה כלום על המסך! רק נדלק .... לא מגיב לכלום רק הסידרום יכול להיפתח מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מכל מיני דברים...בזמן האחרון גם היו לי רסטרטים והכול אבל עכשיו הם הפסיקו תודה לאל אחרי שיצאו הדרייברים החדשים של ati אבל לפעמים יש פריזים כאלה של איזה שנייה כאילו המחשב הולך להתקע כמו פעם...קיצר פתחתי אותו והסתכלתי על המאורר של הכרטיס מסך...כשאני מדליק את המחשב המאורר כזה מתחיל להסתובב לאט לאט כאילו לא בבת אחת מהר כמו כל שאר המאווררים במחשב כזה לאט ואז כשהוא כבר מסתובב נורמאלי זה נראה כאילו הוא מסתובב לאט יותר משאר המאוררים...אני לא יודע אולי אני מדמיין שזה לאט יותר...אבל בקשר למאורר של הכרטיס זה תקין שהוא מתחיל להסתובב לאט כזה? הכרטיס הוא ati radeon 9500 pro 128mb
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה המקום לשאול: יש לי DVD של VIEWPOINT דגם VP306 הוא לא קורא כתוביות. מישהו יודע אולי איפה אני יכול להוריד עדכון שיאפשר לי לראות כתוביות? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי דיסק USB של 32GB הכונן מחולק לשתי מחיצות איך אני מאחד ומפרמט? למה כדאי לפרמט? NTFS או exFAT? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להכנס למחשב הנייד שלי. כאשר אני מזינה את הסיסמא של המחשב מתקבלת הערה "התקן לא מקוון,נא כנס עם סיסמא קודמת".... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול קיבלתי את המחשב החדש בנסיון להתקין XP PRO SP1 , ההתקנה זיהתת דיסק בגודל 130GB במקום 320GB הדיסק הוא WD SATA2 . יש למישהו רעיון ? תודה
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אוקי היום הלכתי לסדר מחשב,הבעיה היא שכרטיס מסך מתנגש באולי 7-8 דברים. שאי אפשר להגדיר אותם ידינית. שמתי לב שגם משהו בשם PCI Memory controller גם לא מותקן טוב. ניסיתי בביוס של המחשב להגדיר הכל לdefault לא עזר. כנ"ל גם בווינדוס,ניסיתי כמה דריברים לכרטיס מסך שהוא voodoo3 3000 pci לא עזר גם כן. ניסיתי לשחק עם ה PCI Memory controller כל הגדרה אפשרית,בווינדוס שום דבר לא עלה טוב. מה זה יכול להיות???? הבנאדם טוען שזה קרה לאחר שהוא ניסה לחבר אוזניות למחשב,מה הקשר אני שואל????? (יכול להיות שזאת בעיית חומרה) אני המלצתי להתקין windows xp שמסתדר עם בעיות כאלו טוב יותר,ובכלל יש לו יותר דריברים בארכיון... מה שכן המחשב הוא PIII 600Mhz עם 192MB RAM וה winxp בטח יזחל עליו,אבל זה לא …
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אז ככה אני מכניס את הדיסק למחשב ונכנס דרך הדוס כמובן ... מגיע לי המסך הכחול... עם סיום טעינתו אני לוחץ על enter ואז f8 על פי ההוראות ואז המקלדת מפסיקה להגיב ... ואני לא יכול להמשיך יותר בהתקנה .. שתבינו אני כבר פירטמתי הרבה מאוד פעמים וזאת הפעם הראשונה שנתקלתי בבעיה כזאת ... תודה
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
הי, הלוח שלי GB gap35Ds3l והפנאל הקדמי של המארז compucase 6a19 או משהו כזה, לא מזוהים בויסטה מסיבה לא מובנת. התקנת כל דרייבר אפשרי, מהאתר של ג'יגבייט, פרמטתי, התקנתי מהדיסק, ושוב מהאתר, פרמטתי והתקנתי רק מהאתר, ושום דבר לא גורם למחשב לזהות את הפנאל הקדמי, למרות שאת יציאות הUSB הוא כן מזהה. עוד מישהו נתקל בבעיה? מה אני צריך לעשות? אני לא יודע איפה הבעיה אבל הנחתי שהחומרה לא תואמת לויסטה אז בגלל זה פרסמתי כאן, אם זו בעיית תוכנה אשמח אם תעבירו לפורום המתאים, וסליחה.
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הלך לי הלוח אם לאחר ששירת אותי 7 שנים 775, קניתי לוח של אסוס עם ביוס UEFI מספר בעיות אחת פירמטתי את הארדיסק וגליתי שחסרים דריברים בעבר היה לי לוח של גיגה בייט ומעולם לא היתי צריך לעדכן כמו כן לא קיבלתי דיסק דריברים דבר שני הכרטיס מסך שלי לא מזוהה הוא מחובר בDVI ובווינדוס ברזולוציה רשום VGA נראה לי שזה המובנה איך אני מסדר את הבעיות? אין לי שום מושג בUEFI.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לוח אם של פי פרטנר עם מעבד פנטיום 3 1000 MHZ וציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 בהתחלה הורדתי את מהאתר www.viaarena.com את העידכון Retro chipset VIA 4in1 drivers ולא כל כך הייתי מרוצה מהדרייבר הזה אז הורדתי VIA HyperionPro Driver Package והתקנתי את זה והיה רשום שההתקנה בוצעה בהצלחה ושמתי לב שרשום מתחת לדרייבר שזה ממולץ למחשבים החדשים והמתקדמים יותר ועכשיו בדקתי ויש לי אפשרות להסיר אותו מה יותר מומלץ למחשב שלי את האופציה הראשונה או האופציה השניה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-