עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. אני לא אתחיל את הסיפור, מכיוון שהוא סיפור ארוך מאוד, לכן אקצר כמה שאוכל. אז לפני איזה 3 שבועות..עשיתי ריסט, סתם מתוך רצון לנקות את המחשב. המחשב עלה, ואז התחילו כל הצרות. על ההתחלה שהוא עלה ונכנסתי למשתמש שלי (אני משתמש ב-XP פרו) נפתחה הודעה ארור(שגיאה) שאמרה שהמחשב לא מוצא קובץ משו עם setup שנמצא בתוך Documents and Settings ובתוך המשתמש שלי SuperGohan ובתוך זה ובתוך זה.. וכנראה משו חשוב של ה-Startup, שהמחשב עולה. באותו זמן נתקע לי המחשב ולא עלה! כאילו..אני ראיתי רק דסקטופ, אבל לא יכולתי לעשות כלום. עשיתי Ctrl+Alt+Del והופתעתי לגלות כי אין אף משתמש מחובר.. איך זה הגיוני?! אני התחברתי למשתמש שלי, הכנסתי בהתחלה סיסמא וזה נכנס לשולחן עבודה שלי. אבל ב-…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  2. מכיוון שמדפסת סיכות משרדית ומחשב שאליו היא מחוברת נהיו בלתי ידידותיים בעליל (קשקושי הדפסה) ומכיוון שהוברר שהמדפסת והכבל תקינים, הופנה החשד ליציאת המדפסת של המחשב. נקנה כרטיס יציאת מדפסת (STLAB) ואולם מסיבה כלשהי המחשב מסרב כלל לעבוד כאשר הכרטיס תקוע בסלוט (נוסו 3 סלוטים פנויים). הכרטיס עצמו תקין ואין את הבעיה במחשב אחר. שאלתי בכמה מקומות כולל הטכנאי בחנות שקניתי בה את הכרטיס אבל אף אחד לא יודע מה מקור הבעיה. תוספת קטנה: מספר פעמים, אחרי שהמדפסת חוברה למחשב אחר והוחזרה למחשב הבעייתי היא עבדה טוב זמן מה אך חזרה לסורה די מהר. האם זה באמת אומר שהבעיה היא לאו דוקא ב-LPT? או שלא בהכרח? יצאתי די מבולבל מכל העסק :-( מקווה שכאן יוכלו לעזור בפתרון שכן המדפסת המושבתת נחוצה מאד. ב…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  3. קניתי דיסק חדש של Hitachi 120GB 8MB buffer, זה דיסק ATA100, שאמור להתאים ל-BOARD שלי EPOX 8rda+, שאני מחבר את הדיסק החדש אני לא יכול לעשות BOOT מה-FLOPPY ולא מ-CD-ROM המחשב סתם נעצר ארחי שהוא קורא חצי שניה, לא מבין למה ?!?!?! אני כן מצליח לעלות את המחשב מה-DISK הישן. כשאני מנתק את הדיסק החדש הכל חוזר להיות סבבה. עשיתי עדכון BIOS וזה לא עזר. מה עוד !?!?!?!? דחוף !!!!!!!

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  4. Started by MacGyver,

כשאני מדליק את המחשב הוא מריץ מעט מספרים בממורי צ'ק(נראה לי...) ואשז הוא פשוט עוצר.... אבל ברגע שאני עושה ריסטארט הוא מסיים את הממורי צ'ק ועולה כרגיל.... HELP!!!! איתן

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by dabaz,

המחשב שלי נכבה סתם ככה לפעמים, מה שמוזר זה שהמנורות נשארות דלוקות, כמו הלוח-אם והמנורה על הזיכרון. עד עכשיו זה אף פעם לא קרה לי. אני לא עושה אוברקלוק, והמעלות שלי בסדר. יש לי ספק ג'נרי 480W sun shine. שאר המפרט: p4 2600 +vantec aeroflow 2*512 gail golden dragon 3200 maxtor 120GB 8M buffer SATA radeon 9800 pro 2*smartfan Lite on Dvd rom Lite on CD-RW אני לא יודע אם זה בגלל הספק כי לא היו לי בעיות עד עכשיו. יכול להיות שזה בגלל מתחים גבוהים\נמוכים מחברת החשמל? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  6. יש לי בעיה בעייתית מאוד שזיהיתי אותו אתמול והיא נמשכת! אתמול שמתי לב במחשב שלי שהצלמית של הצורב נעלמה! נכנסתי ללוח הבקרה> מערכת> התקני חומרה ועשיתי רענון - וזה לא עזר. ביצעתי אתחול למחשב ושום דבר לא עזר. גם הדלת של הכונן לא נפתחה בכלל, כאילו לא מגיע לו חשמל בכלל. פתחתי את המארז חיזקתי כבלים (אם איזה כבל התרופף), הרכבתי הפעלתי והצורב חזר. עשיתי עדכון לתוכנה כלשהי, שאילץ אותי לאתחל את המחשב... ביצעתי אתחול וה-DVD נעלם (הצורב נשאר) וגם לא הגיב - המגש לא נפתח בלחיצה על הכפתור. ביצעתי עוד פעם אתחול - ה-DVD חזר והצורב לא פעל - וכעת ה-DVD הגיב מצוין ואילו הצורב... כלום כאילו אין לו חשמל. ביצעתי עוד פעם אתחול לפני ש-Windows עלה בדקתי האם אפשר לפתוח את המגש של הכוננים על ידי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by PT,

i went to the shower and when i came back the keyboard didn't work. it'a a microsoft wireless multimedia keyboard. i've tryed to replace the batteries and reconnect it with the button o the base no luck :'( help me! i have no alternative keyboad, only this virtual one

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by avi_jan,

כאשר אני מנסה להפעיל משחק כלשהוא אני רק שומע ולא רואה הכרטיס מסך חדש והוחלף מספר פעמים (לא יכול להיות פגום) סוג הכרטיס הוא Nvidia GeForce FX 5600XT עידכנתי דרייברים והתקנתי DirectX 9 מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים ;)

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  9. Started by desert,

יש לי 4 כניסות USB ואף אחת לא מזהה את ה EXPRESS CAM שלי של GENIUS אבל אני יודע שהמצלמה עובדת כי היא פועלת על המחשב השני שלי , ואני גם יודע שה USB עובד כי הוא מזהה את המצלמת HP PHOTOSMART 435 שלי , אז מה הפתרון כאן? אגב הלוח הוא VIA אז חשבתי אולי אני צריך לעכן את הקשוחה שלו אבל לפני שאני בכלל מתחיל להתעסק עם כאלה דברים אולי יש פתרון קל יותר

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  10. חברים :'( :'( :'( אחרי שהרכבתי את המחשב ה-LCD לא פעל וראיתי שאיזה חוט יצא מההלחמה. אז פירקתי את הפאנל הקדמי ובחכמתי שכחתי את המחשב מחובר לחשמל, אבל לא דולק. אחרי שפירקתי את ה-LCD, בטעות נלחץ הכפתור הפעלה ופתאום שמעתי קול מהמאוורר של המעבד וראיתי שהוא מסתובב לאט ובשניות קלטתי שההלחמות של ה-FANBUS נוגעות במארז והמחשב דולק!! כנראה שה-12 וולט מה-FANBUS העביר זרם לכל המארז.. יו אני לא מאמין איך כל זה קרה ועוד בטעות.. עכשיו אני מנסה להדליק תמחשב לא נדלק אבל הנורה של ה-RAM LED דולקת בלוח מתי שלוחצים על הכפתור של ההפעלה, עושה רושם שה-RAM מנסים לפעול. עשן יצא מה-FANBUS במהלך התקלה והפסיק, אז ניתקתי דבר ראשון את ה-FANBUS והשארתי רק את הלוח אם מחובר למתח, ללא כרטיס מסך וללא PCI, בני…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Aloha-Boy,

אוקי היום הלכתי לסדר מחשב,הבעיה היא שכרטיס מסך מתנגש באולי 7-8 דברים. שאי אפשר להגדיר אותם ידינית. שמתי לב שגם משהו בשם PCI Memory controller גם לא מותקן טוב. ניסיתי בביוס של המחשב להגדיר הכל לdefault לא עזר. כנ"ל גם בווינדוס,ניסיתי כמה דריברים לכרטיס מסך שהוא voodoo3 3000 pci לא עזר גם כן. ניסיתי לשחק עם ה PCI Memory controller כל הגדרה אפשרית,בווינדוס שום דבר לא עלה טוב. מה זה יכול להיות???? הבנאדם טוען שזה קרה לאחר שהוא ניסה לחבר אוזניות למחשב,מה הקשר אני שואל????? (יכול להיות שזאת בעיית חומרה) אני המלצתי להתקין windows xp שמסתדר עם בעיות כאלו טוב יותר,ובכלל יש לו יותר דריברים בארכיון... מה שכן המחשב הוא PIII 600Mhz עם 192MB RAM וה winxp בטח יזחל עליו,אבל זה לא …

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by LeftRight,

אין לי מושג מה זה הדבר הזה במנהל ההתקנים הוא מופיע כסימן שאלה והוא לא מוצא דרייבר לזה ??? אני לא יודע מה לעשות אני מתחרפן מזה אם מישהו יודע מה זה הדבר הזה..ויוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד וזה מה שרשום במיקום אם זה יעזור לכם לדעת מה זה הדבר הזה: PCI Slot 4 (??אפיק PCI 2, התקן 2, פונקציה 0) תודה לעוזרים , LeftRight.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. [glow=red,2,300]שלום לכל Hwzone אני חדש כאן [/glow] אז הנה הבעיה שלי.. למשל אני הורדתי משחק בדרישות מינימליות שיכול לעבודה על המחשב שלי(משחקים כמו Mafia,sonic dx וכו'..) אז שאני מפעיל אתהמשחקים זה עובד לי ממש לאט אז אם מישהו יודע מה הבעיה ויוכל לעזור לי ודרך אגב עשיתי סריקת טרואיינים פרסומות מרגלים וירוסים הכל עשיתי..ועדיין יש לי את הבעיה הזאת וזה ממש מעצבן כי אני תקוע בלי משחקים.. המפרט שלי intel P4 1.6Ghz 256mb ddr ati raedon 9200 se אם אתם רוצים לדעת עוד משהו תגידו לי אני ירשום פה.. [glow=red,2,300]תודה לעוזרים , LeftRight.[/glow]

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by Tzion,

יש לי מעבד AMD2500 לוח ABIT NF7-SL ו256MB DDR 400MH של זכרון וגיפורס5200 והמחשב שלי מתפקד כמו עגלה. פשוט כל פעולה קטנה כאילו תוקעת אותוץ ואני מדבר על דברים כמו לפתוח את המחשב, שלי ללחוץ על כפתור התחל, לסייר בין תקיות, להפעיל תוכנה קטנה. כל הדברים האלה פשוט גורמים לו להיות איטי וזה מתבטא בכך שהעכבר נהיה יותר איטי- והוא זז בקפיצות ולא בצורה רציפה וסדירה. ובנוסף לוקח לזה יותר מידי זמן לפעול... כשאני לוחץ על המחשב שלי אני מצפה שהוא יפתח מיד ושאני לא אצטרך לחכות את השניה המעצבנת הזו שבה הסימן של העכבר חושב והוא בקושי זז או שאם אני ממזער או מגדיל (הכוונה ההפך מלמזער) חלון מסויים, שאני לא אראה את התצוגה של החלון הקודם במשך כמה שניות עד שהוא מציג את החלון המבוקש. בקיצור זה מע…

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. היי חברה כבר העלתי את הבעיה שלי והיא עדיין לא ניפתרה ??? המחשב מתחיל לזייף בוינאמפ ובהרצת סרטים וזה נעלם אם אני לא גולש או מפמפם בחמור!!! ניסיתי את כל ההצעות הקודמות כמו להקטין את ה PAGE FILE ו SPAM ו לשנות את ההגדרות של הביצועים ב SYSTEM - PREFORMANCE OPTIONS וזה עדיין לא עוזר!!! מה שגיליתי זה שהתופעה מתחילה רק כעבור איזה 4 שעות ואם עושים RESET אז זה מסתדר שוב לא ניראה לי שזה בעית היתחממות כי המארז פתוח והטמפ' 55 מעלות!!

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  16. אני לא מצליח להוציא ת'קירור סטוק של מעבד פנטיום 4 זה נראה מסובך רצח , ניסתי להעזר בuser manual זה לא עזר לי בגרוש , שיחררתי ת'קליפסים ומשכתי כלפי חוץ וזה לא יצא לוח- p4s533-vm

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  17. שלום לכולם לחבר יש מחשב הנ"ל והוא רוצה לפרמט ולהתקין מחדש האם צריך להכין מראש דרייברים למחשב הזה או ש WIN98 יזהה את החומרה של המחשב לבד אם צריך דרייברים עבור ה HP איך אפשר להשיג אותם בתודה מכבי 8)

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  18. היי, אני אמור לקבל בקרוב לוח אם+מעבד+זכרון+היטסינק למעבד ההיטסינק מגיע עם מאורר נפרד. כשארכיב את המערכת, אם אפקשש בחיבור המאורר והוא לא יפעל מה הדבר הכי נכון לעשות: 1. לנתק מהחשמל 2. לכבות את המפסק של הספק 3. לכבות ע"י לחיצה ארוכה על הכפתור 4. לנסות לחבר מחדש את המאורר תוך כדי פעולה של המחשב 5. משהו אחר ?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  19. היה לי אינטרנט ב-ADSL עם מודם ALE 070, שכבר כולכם מכירים בטח את הבעיות שהוא עושה. אתמול, בא טכנאי והתקין לי אינטרנט בכבלים והביא לי איתו מודם TERAYON TJ715X. משום מה, המחשב נהיה יותר איטי מרגע שהתקנתי את המודם רשת (לא ממש התקנתי, רק הורדתי את החייגן של אינטרנט זהב). האיטיות היא כשאני מפעיל את ווינדאוס, ברגע שאני בוחר את המשתמש שאליו אני רוצה להיכנס ועד שווינדאוס נכנס למשתמש הזה לוקח בערך 35 שניות יותר ממה שזה היה לוקח לו כשהיה לי מודם ALE 070 (שזה לא ממש הגיוני כי הרי ידוע שהמודם הישן שהיה לי גורם לאיטיות בהעלאה, אז איך כרטיס רשת יכול לגרום לאיטיות יותר גדולה בהעלאה???). זה מתחיל ממש לעצבן אותי ורציתי לדעת אם אני יכול כדי לגרום לאיטיות הזאת כשאני נכנס לשם המשתמש שלי להפסי…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by E-tay,

הוא בן שבוע וכל הזמן הוא קופץ, נכבה ונדלק אני לא יודע מה הבעיה.. תודה לעוזרים.. (עידכנתי כרטיס מסך)

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by STM,

יש לי וינדוס אקס פי אם זה משנה משהו . בקיצור קניתי מיקרופון חדש לפני כמה ימים . הוא עבד לי לכמה ימים ואז פתאום הפסיק לעבוד . פתחתי את המחשב וניסיתי להוציא ולחבר שוב את הכרטיס קול אבל זה לא עזר והמיקרופון לא עובד . כמובן ששמתי לב שבאפרויות המיקרופון לא מסומן על MUTE או משהו בסגנון . הלכתי לחנות שממנה קניתי את המיקרופון וראיתי שהוא חיבר את זה למחשב שלהם והקליט וזה עבד . ושוב חזרתי הבייתה וזה לא עובד . מה לעשות ומה יכולה להיות הבעיה ?!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by amir77a,

נושא דומה הועלה באשכול שכן. אני עובד עם Windows XP Prof.בגרסת SP1 כולל כל העדכונים האפשריים. לוח אם של MSI - Neo 2 - 6728LS שתומך בוודאות ב-USB 2.0. BIOS + INF מעודכנים בכל העדכונים האחרונים. חיברתי מפצל USB 2.0 ומיד כאשר אני מחבר אותו ליציאת ה-USB אני מקבל הודעה (בבלון צהוב למטה) שאומרת "Hi Speed device plugged into non Hi Speed USB Hub". כאשר אני לוחץ על הבלון לקבלת מידע נוסף נאמר לי כי "The Generic USB hub is a Hi Speed USB device and will function at reduced speed when plugged into a non Hi Speed USB port". ניסיתי לחבר Disk on Key של M-Systems שאמור לעבוד ב-USB ישירות למחשב. קצב ההעלאה וההורדה שקיבלתי היה סביב 700 Kbps. נראה לי שהמהירות היא של USB 1.1 לא? יש למישהו רע…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by re5pect,

יש כרטיס טלויזיה ישן ישן וחברתי אותו למחשב ובדיסק שלו יש רק דריברים לווינדוס 98 ,ME ו2000 ולי יש XP חיפשתי בכל מיני אתרים ומצאתי של XP והוא גם לא מתאים מה אני עושה? הכרטיס הוא של FLYVIDEO-LIFEVIEW לא ידוע לי דגם

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by dani,

אני קונה רק מעבד, לוח אם, וזכרונות.. אז ככה אני הולך לקנות:מעבד - Athlon 64 2800+ (S-754 לוח אם - EPOX 8HDA5J S-754 sata, gbl וזכרונות שני סטיקים של DDR 400 256 MB A-DATA עכשיו... לפני איזה שבועיים הוצאתי את ההגה שלי מהחשמל והלך לי הספק, אז קניתי ב 160 שקל בקי אס פי מארז פלוס ספק 400 וואט... ואני בפחדים שהספק ישרוף לי את כל העסק כי גם אני הולך להביא Radeon 9800 Pro... וגם רציתי לשאול אם המעבד של אי אם די והלוח אם טובים תודה

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by Liran -,

שלום לכם : רציתי לשאול האם תוכלו לעזור לי לעדכן את חיבור ה - USB, כלומר תראו, יש לי לוח אם Intel® RockLake D865PERL והחיבור USB שלו הוא USB 2, אבל המחשב מזהה לי אותו כחיבור USB רגיל :'( אמרו לי שכדי שהוא 'יהפוך' להיות USB 2 אני פשוט צריך להוריד עידכון לדרייבר שלו מהאתר של Intel, להתקין אותו ואז המחשב יזהה אותו כ - USB 2. אבל יש בעיה, אני לא יודע בדיוק מה אני צריך להתקין, איזה עידכון להתקין, ??? ובזה רציתי את העזרה שלכם. המפרט של המחשב : Intel Pentium 4 2400Ghz HT מעבד Intel® RockLake D865PERL לוח אם ומערכת הפעלה - Windows XP Home Edition אמרו לי להכנס לכאן http://developer.intel.com/design/motherbd/rl/rl_drive.htm ( אתר Intel - עידכונים ללוחות אם, אבל אני לא מו…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים