תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה התחילה בעיה עם מחשב נייד HP מדגם Pavilion dv 6 אשר קניתי לפני כשלוש שנים- כאשר אני מנסה "להקליק" על משהו ( קישור/ סימן פאוז ביוטיוב/ לחצן X בדפדפן או באופיס וכיוצ"ב) העכבר לא מגיב, וכן גם משטח המגע של המחשב (זה שליד המקלדת),זאת אומרת- הסמן מגיב וזז על גבי המסך אבל אין אפשרות "להקליק". אשמח אם תוכלו ליעץ לי מה לעשות בנדון. תודה
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
כותרת קובץ ========> http://www.megaupload.com/il/?d=DN5YWK1Y
-
- 11 תגובות
- 782 צפיות
-
-
המחשב נדלק ונכבה כאשר בהתחלה כאשר מפעילים את המחשב דולק לכמה שניות אחר כך נידלק נכבה וזה חוזר אל עצמו בלי הפסקה יכול להיות שיש לי בעיה בספק יש לי ספק של 650 וואט
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
המערכת שלי כזאת Asus-p5k/epu e8400 4gb ram HD6850 thermaltek 500w מאז שהחלפתי לכרטיס הזה אני מרגיש שיש נפילות FPS מעצבנות כאלה רוב הזמן. בהתחלה חשבתי שזה בגלל המשחק שהורדתי [THE WHITCHER 2] אבל אז שניסיתי לשחק אפילו ב COUNTER STRIKE SOURCE קבלתי את אותה בעיה. ניסיתי להתקין את הדרייוורים החדשים ביותר, ולפרמט אבל זה לא עזר. יכל להיות שיש בעיה בכרטיס וצריך לעשות לו איזה בדיקת מאמץ או משהו? אם כן יש הסבר איך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה. זה התחיל ממזמן אבל עכשיו זה כבר ממש חמור. יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 2 Mx/Mx400 והבעיה היא כזאת: בעבר יכלתי לשחק במשחקים האלו ולא הייתה שום בעיה. כאשר אני מתחבר\פותח שרת של קאונטר המחשב פשוט נתקע, העכבר לא זז, התמונה קפואה והמקלדת לא מגיבה. המשחק עובד רק כאשר אני מפעיל אותו בSoftWare Mode. אבל הוא עובד נורא לאט ולא טוב. מה הבעיה? האם אפשר בכלל לסדר אותה?
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
פתאום אין לי שליטה בסמן הגלילה (הקו הארוך, זה שמורידים ומעלים איתו את העמוד) איך מחזירים את השליטה בסמן הזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתמונה שצירפתי איך זה יתכן? זה חייב להיות באג. יש לי : i7-8700K 16RAM 1070 GPU
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם קודם כל זה המפרט שלי [table][tr][td] [/td] [td]Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Gigabyte GA-Z68AP-D3[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Coolermaster HAF 932 Black[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Seagate 2TB Sata 3 32MB Barracuda LP 5900RPM[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Corsair 120G SandForce 1200 Forse series Sata3[/td] […
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אתמול כשבאתי לכבות את המחשב שמתי לב שכשאני עושה התחל >>כיבוי>>כיבוי.. וOK הוא פשוט לא מבצע את זה. לא כשאני לוחץ ניתוק ולא כשאני לוחץ ריסטרט. הוא ממשיך כאילו לא עשיתי כלום. סרקתי בסימנטק אנטי וירוס קופרייט 8 מעודכן. סרקתי ADAWARE SPYWARE איחוי.. וכדומה. כלום. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
נכון שקיבלתי את המחשב שלי אבל עוד פעם בעיות.... הארד דיסק שלי עובד במחשב אחד אבל במחשב שלי הוא לא עובד וגם הארד דיסק אחד לא עובד במחשב שלי ניסיתי להחליף כבל אבל זה לא עזר וכאשר הכבל נתונים מנותק מארד דיסק ורק החשמל מחובר הוא עובד (שומעים אותו) וכאשר הכבל נתונים מחוברהוא פשוט לא עובד ולא שומעים ממנו ציוץ. מה הבעיה? איך אני פותר אותה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי TP-Link AX1800 VDSL Whole Home Mesh Wi-Fi 6 Deco X20-DSL רושם מחובר ואין אינטרנט. הזמנתי טכנאי להתקנה ואמר לי שהחברה נעלה את האופציה לנתב פרטי בשיחה עם התמיכה של 019 נאמר לי שאין שום נעילה. זקוק לעזרה . בתודה משה
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב תקין [לכאורה], אך כבר זמן ממושך יש לי בעיה עם החיבור USB. יש למחשב כ4 יציאות USB אשר פועלות כאשר אני מחבר את המצלמה שלי, כאשר אני מחבר את המקלדת\עכבר ועוד כל מיני דברים. אך כאשר אני מחבר DiskOnKey שונים, המחשב קופא, ולא ניתן להמשיך לעבוד, אלא רק לעשות RESTART.. כמובן שאינני יכול להשתמש בDOK הללו... הגעתי למסקנה שרק USB שהם Hard Disk למיניהם, תוקעים לי את המחשב. מישהו מכיר את הבעיה הזאת וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש! (:
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הכל היה רגיל אח שלי שיחק במחשב, לא יודע מה הוא עשה שם שחזרתי אני מפעיל תמחשב ולא עולה הביוס הרגיל, עולה איזה מסך עם השם של הביוס וכתוב BIOS ROM CHKSUM ERROR משהו כזה וגם BOOTBLOCK BIOS למעלה. ואז: DETECTING FLOPPY A כאילו הפלופי ולהכניס דיסק של קבצי מערכת משהו ואין לי בכלל פלופי מזה הדבר הזה? ניסיתי לאפס תביוס, הוצאתי תג'מפר וכלום לא קורה, נשאר אותו דבר ולא עולה כלום
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום היום "קפץ הפקק" בביתי בעקבות חיבור מכשיר חשמלי סורר ומאז המחשב שלי לא עולה- הוא כן נדלק והמאווררים עובדים אבל אין תמונה על המסך. פתחתי את המחשב והכול נראה תקין אבל אין תמונה כשאני מדליק אותו, חיברתי את המסך לכניסה השניה בכרטיס מסך (VGA במקום DVI) ועדיין אין תמונה חיברתי את המסך למחשב אחר והוא עובד בסדר גמור. האם יש דרך לדעת בלי לקחת את המחשב למעבדה אם הבעיה היא בספק כח או בכרטיס מסך או במשהו אחר? :s05: תודה! ------------------------------------------------------------------- אלוהים יודע מה קרה אבל המחשב חזר לעבוד תודה על כל התגובות!
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע בערך או אולי בדיוק אני כבר לא זוכר... קיבלתי מחשב חדש שאת תכולתו תוכלו לקרוא במפרט שלי... אחרי שניסיתי XP PRO ובאופן מוזר ולא צפוי הוא עובד מעולה (היה לי נסיון ממש רע עם XP) ניסיתי לחבר את המודם שלי Alcatel speed touch home למחשב ולהיכנס לאינטרנט... אבל לצערי קיימת בעית תקשורת כלשהי בין כרטטיס הרשת המובנה בלוח Epox 4g4a+ ובין המודם שמחובר אליו... כל ההגדרות מוגדרות כמו שצריך אפילו וידאתי מול התמיכה של ספק האינטרנט... מה שהכי מוזר הוא שהכרטיס עובד בצורה כלשהי, WIN XP זיהה אותו ו התקין לו דריברים כשאני מחבר אותו למודם יש אור ירוק ממש מגניב כזה מסביב לחור בלוח של הרשת... וגם יש את החיבור הזה של XP שמראה לך את החיבורי רשת כמו שזה מראה אינטרנט (מקווה שאתם יוד…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים אני סובל ממסכים כחולים שרק הולכים ומתגברים. עד עכשיו קיבלתי 2 קודים שונים 0X0000001E 0x0000003B בנוסף מבדיקה שעשיתי עם התוכנה שבסטיקי גיליתי שמקור הBSOD נובע מהקובץ ntoskrnl.exe למרות שבעבר קיבלתי אינדיקציה ש atikmpag.sys קרס החשוב מכל הוא שלפעמים אחרי קריסות המחשב לא עולה והמאוורר של הכרטיס מסך עובד בעליות וירידות כששלושת הנורות האדומות בגבו מהבהבות. ניסיתי להתקין ולמחוק דרייברים (כמובן עם drive sweeper תוך שימוש בsafe mode) לא עזר אגב המסכים הכחולים בדרך כלל באים כשאני משתמש בפיירפוקס או כשאני משחק בMW3 בניגוד לכך שיחקתי SKYRIM למשך הרבה מאוד זמן ולא הייתה שום תקלה בכלל (אף פעם). יש לציין שMW3 כמו גם פיירפוקס מותקנים על גבי ההארד שמחזיק גם את הsystem , …
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המסך הבא עולה לי לבערך 30 שניות ואז שוב ריסט ושוב ושוב. מממש מוזר ותודה לעוזרים הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שאני צריך לעדכן את הביוס, הלוח אם שלי של giga byte דגם GA 965P DS3 אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לעדכן ביוס אפילו שאני לא יכול להיכנס ללוח בקרה שם ממש כלום. וגם אין לי floppy תודה שוב.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הזה לפני יומיים: מעבד: Intel® Core™ i7-4700HQ זיכרון 8GB DDR3 גודל דיסק: 750GB 7200RPM מסך: IPS FHD LED Backlight Non-Glare LCD Panel כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 850M 2GB RAM מ. הפעלה: windows 8.1 בקיצור, המחשב מעולה, אבל יש לו בעיה של חימום יתר. בזמן שאני עובד על הפוטושופ או אפילו שימוש רגיל כמו גלישה באינטרנט והעברת קבצים בין תיקיות. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רק המחשב שלי שמתחמם ככה אלא כל המחשבים של אסוס בדגמים האלה. האיזור שמתחמם זה האיזור של הכרטיס מסך והמעבד. יש פה תמונות: תמונה זה איפה שרשום 48 מעלות. זה האיזור שבין המקלדת למסך. תמונה ככה הוא נראה מבפנים. בפינה הימנית למעלה איפה שהקירור נחושת מעל למאוורר זה איפה שהוא הכי מתחמם. עכשיו שתי…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי את הסט האלחוטי של לוג'יטק Logitech® Cordless Desktop 660 Deluxe כבר כמעט שנה ויש לי בעיה במשחקים איתם:בכל משחק ששיחקתי עד היום כאשר כתוב לי על איזה מקש ללחוץ כדי לבצע פעולה כלשהי אז אצלי מופיע ריבוע ובו מופיעים אותיות מוזרות בג'יבריש או שלפעמים לא מופיע שום דבר. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? נ.ב. המקלט של הסט הזה מחובר למחשב שלי בUSB.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
היי, בטח כולכם מכירים ושמעתם על המשחק Battlefield3 יש לי בעיה עם המשחק ואני חושב שזה אולי קשור אל המחשב שלי . אני משחק במשחק ולאחר כמה זמן הוא פשוט קורס לי , שאני שם את הגרפיקה על גבוהה זה קורס יותר מהר ועל בינוני פחות זמן . המחשב שלי אמור להריץ את המשחק כמו שצריך אבל אני לא מבין מה הבעיה כאן והייתי שמח לקבל עזרה . המעבד שלי הוא Intel Core i7 2600 כרטיס מסך Gtx 460 4GB RAM מערכת הפעלה 32 bit אם זקוקים לעוד מידע אני יביא בכל מקרה אני ממש צריך עזרה בנושא הזה כי זה כבר מתסכל .
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
טוב אז ככה, התקנתי את המחשב מחדש - הכל קומפלט - כשסיימתי ניתקתי את הספק לבדוק איתו מחשב אחר שנשרף לו ספק - והחזרתי הכל למקומו, עכשיו - המחשב נדלק - המנורה שעל הלוח אם נדלקת והוא לא מגיב - גם אם אני מסיר את כל הכרטיסים כולל הזיכרון הוא אפילו לא מצפצף... ניסיתי לאפס ביוס אך ללא הועיל... מה קרה פה? מה הלך? האם יש תקווה? מיואש!!! תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי, - הפסיק להגיב באמצע צפיה בתוכנית טלויזיה - מתוך אתר אינטרנט והיה צורך להשתמש במנהל המשימות. מערכת ההפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT. מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU87+ 700W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. דרייבר כ.מסך המותקן:11.12. *השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה להריץ עליו קיובייס (עריכת סאונד) הוא לא ממש חזק, אז צריך ווינדוס הכי קליל. -איזה ווינדוס יותר קל, 8 או xp? וכמובן, מה הכי מומלץ אליו? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, לאחרונה כל כמה דקות יש ניתוק של העכבר אבל האור שלו נשאר דולק, כלומר אני שומע את הצליל במחשב של ניתוק חומרה אבל משום מה הלייזר שלו עדין פועל. אשמח לעזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-