תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
ברשותי כרטיס מסך GEFORCE FX 5600 256 סתם פשוט וזבל .... ובינתיים הזמנתי לעצמי XFX 6800 ULTRA.... אבל עזבו את זה כי זה יגיע רק עוד איזה חודש ומשהו.. בקיצור אני מנסה להתקין את ה FORCEWARE והוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין לי אותו בגלל שהלוח אם שלי לא תומך ב NFORCE 2 ו 3... ואני לא מבין איך זה הגיוני עם לחבר שלי במחשב הישן שלי יש לו גיפה 4 והוא התקין ת FORCEWARE בלי בעיות בכלל..... תודה מראש... ;D
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי הגדרות בביוס לבחירת "סוג תקשורת" pio: mode1\mode2\mode3\mode4\auto לחיבור הראשון על הלוח אם יש שניים כאלה ולחיבור השני יש שניים כאלה ואחרי זה יש DMA: לאפשר (מצב auto) את ההאפשרות הזאת או לבטל אותה כמו באפשרות הראשונה יש שניים כמו זה לכול אחד מהחיבוריים על הלוח אם ועכשיו השאלה שלי ניסיתי לעשות את כול האפשרויות auto אחרי שהוינדוס עלה ראיתי שאת ההר דיסק הוא הפך לי לpio mode ואת הסידי רום הוא הפך לי ל ulta dma ניסיתי לשנות את זה בכול מיני "משחקים" בביוס בהגדרה הזאת לבסוף עשיתי את ההגדרה של ההר דיסק בpio ל mode 4 ואת כל השאר ל auto את ה dma עשיתי "דיסאבייל" משום מה המחשב מעדיף לתת את הסוג תקשורת הזאת לסידי רום.. אחרי שהוינדוס עלה ראיתי שהוא כותב במצב של ההר ד…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יכול לראות רק בשחור לבן :\ יש לי RADON 9600 PRO
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מלא בעיות בארד דיסק כלומר כל מיני כוננים לא רצויים. אני רוצה להפוך את ההארד דיסק לאיך שהוא היה כשהיה חדש. כלומר.כונן סי בלבד.כונן ריק מתוכן כלומר מפורמט.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו במשחב שלי יש 3 כוננים כונן C 20 מגה כונן F 10 מגה כונן G 10 מגה ביחד זה 40 מגה מתי שקניתי את המחשב קיבלתי אותו רק עם כונן אחד של 40 (כונן C) והשתמשתי בתוכנה PowerQuest PartitionMagic 8.0 ופיצלתי אותו ל3 עכשיו אני רוצה להחזיר אותו לכונן אחד אני משנה הכל לוחץ על הכפתור APPLY זה מפעיל תמחשב מחדש עושה מסך כחול (ככה צריך להיות) ואז רושם לי שגיאה 1611 ואז נותן לי רק לעשות ריסטרט ולהפעיל תמחשב מחדש... מה אני עושה כדי לתקן את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, חבר שלי קנה powercolor radeon 9550 מנעה מחשבים. לוח האם שלו קצת ישן MSI 6391, APGX4. הכרטיס אמור לעבוד אבל זה לא קורה, לאחר התקנת הדרייברים (מאתר ATI ומאתר POWERCOLOR,וכמובן מה CD) ה WINDOWS לא עולה, הוא עושה restart בעת עליית ה windows. בכל מקרה עידכנתי את הביוס. ולא עזר, עוד רעיונות בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה.. כשהוא סוגר את חלון האקפלורר ומשחקים וכד' הוא מקבל את הודעת השגיאה: הוא אומר שזה קורה לו כשהוא יוצא מיישומים. גם לי פעם זה קרה במחשב הישן אני לא יודע איך הייתי מסדר את זה אם בכלל... :-\
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום , חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלביזיה וכאשר אני במצב CLONE מנסה לנגן סרט , רואים אותו רק במסך מחשב ולא רואים בטלביזיה. כשאני במצב של תצוגה רק דרך טלביזיה ללא מסך מחשב , רואים את הסרט. הכרטיס הוא 5900 ASUS .
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בתמונה הראשונה אני רוצה לדעת למה להעביר את זה להשאיר ב BY SPD או להעביר למשהו אחר .... http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/h/l/o/m/i/2/0/0/4/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408072129151629/200408180129212039/DSCN0415.JPG בתמונה השניה אני רוצה לדעת על להשאיר את הזיכרון ב 5/6 או להעביר למשהו אחר תודה לעוזרים... http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/h/l/o/m/i/2/0/0/4/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408072129151629/200408180130066983/DSCN0416.JPG
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שקוראים לה aflash זה תוכנה שאמורה לעדכן לי את הביוס בגלל שיש לי בעייה במתחים ובביוס שיש לי לא מצאתי שום דבר שקשור לזה עכשיו התוכנה אומרת לי לבדוק את ה גירסא של הלוח אם : " To determine the BIOS version of your motherboard, check the last four numbers of the code displayed on the upper left-hand corner of your screen during bootup " ויש לי את התוכנה cpu - z אז רציתי לדעת איפה אני בודק את זה בתוכנה אם אני יכול בכלל .. אם אפשר תמונה זה יהיה טוב למה מה זה לא בא לי להרוס תמחשב .. תודה
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי במחשב 512 מגה של שני סטיקים. היום הבאתי עוד 2 סטיקים של 256 והוספתי אותם. הבעיה היא שהמחשב לא מוכן לזהות סטיק אחד , מה שאומר שהמקסימום הוא 768 מגה. (זאת לא בעיה בחריצי זיכרון , כי אם אני מחליף את הזיכרון שפועל למקום שבו סטיק אחד לא מזוהה , אז זה כן יפעל , הבעיה היא גם לא בזיכרון) *לא ממש הצלחתי לנסח את כל מה שכתבתי יותר טוב , אז אם משהו לא מובן תשאלו. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש (Radeon f9600XT של GB) במקום ה-7200 שהיה לו קודם, וישנה בעיה עם הכרטיס: המחשב מציג מסך שחור/נתקע לאחר זמן אקראי (כרגע הכי הרבה היה 5 דקות) של משחק. ניסיתי לבדוק את זה בשני משחקים שונים והתופעה חוזרת על עצמה (Rainbow6 ו-Mohaa). חבר שלי התקין 3 דרייברים שונים כולל הדרייבר שניתן למצוא ב-HWZ, זה שהגיע בקופסא ומהאתר של ATi. הושיע! Vega. נ.ב. WinXP
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ראשית אני עובד על WIN98 לא SE שדרגתי לאמא שלי את המחשב הישן שלה למחשב הישן שלי (מP3 500 לWillimate 1700) ומשום מה אם אני מחבר את הכרטיס קול הישן שלה (Creative Vibra 128) אני מקבל הודעה של משהוא כמו " IRQ שגוי לSoundblasterPCI בחר בביחרה אוטומטית בהגדרות ההתקן" הבעיה שהבחירה שמה היא כבר מוגדרת על אוטומטי ואם אני מנסה לשנות את ז בווינדווס הוא אומר לי שאי אפשר לשנות את המשאבים האלו או משהוא כזה , כמובן שמדובר בלוח אם ערבי(PC-Chips m927l) שלא נותן לי בכלל בביוס לשנות IRQ לדברים. במקום להתחבט בבעיה פשוט הגדרתי למחשב להשתמש באונבורד סאונד ...אבל אני לא אוהב להתחמק ככה מבעיות ... יש רעיונות ? עוד משהוא , משום מה הווינדווס מזהה את המעבד כ GenueIntel x86 family 15 model 1 step…
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי! אז ככה.. לפני בערך שעתיים.. שיחקתי בקונטר סטריק.. פתאום קפא לי המסך.. ושום לחצן לא עבד פשוט המחשב לא יגיב.. אמרתי לעצמי בסדר נעשה ריסט והכל יפעל כמו חדש.. כאן מתחילה הבעיה.. המחשב משום מה לא עולה..יש מסך שחור.. הוא לא מצליח בכלל להגיע לאפשריות האלה של הביוס (del) קיצר אני לא רואה כלום.. עכשיו גם שאני מתליק את המחשב.. יש ציפצוץ.. כזה של כמה שניות וזהו אחרי שנפסק הצילצול לא קורה כלום המחשב פועל ולא מציג תמונה.. בדתקתי את החיבור של המסך למחשב והוא בסדר.. אהה.. לפני כמה שניות הוא הציג לי את כל הגדרות שהביוס מעלה בהתחלה.. ואז עוד פעם חזר למצב הרגיל (מסך שחור).. וזה אחרי שניתקתי את כל החיבורים.. מהמחשב..(ספק, מסך וכו'.) מה אתם אומרים …
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך KDS 19 פלאטרון וWIN XP PRO היום בבוקר כשהערתי את המחשב הכתב הפך לבלתי קריא ומטושטש מאד עד שכמעט אינני יכול להבין מה כתוב. ניסיתי לתקן במכוונים של המסך וחיפשתי בWINDOWS אך ללא הועיל. למישהו יש ידע כיצד מתקנים בעיה כזו ולמה היא קשורה? תודה חברים
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום פורום נכבד, לא מזמן קניתי HDD חדש תוצרת WD והרכבתי אותו על מחשב הP3 450MHZ הBIOS שלי כנראה ישן ולא מזהה לי את הHDD, אני בכל זאת השארתי את הHDD וקיוויתי שה WIN_XP יזהה אותו ובאמת בלי שום בעיות הוא זיהה לי אותו. לא מזמן שיניתי פיזית את מיקום הHDD על ה IDE (לא זוכר איך הייתה התצורה הקודמת) ומאז הWIN לא מזהה לי אותו ורק לאחר שאני מבצע זיהוי חומרה חדשה הוא מוצא לי את הHDD ומתקין לי אותו, בכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לבצע את הפעולה הזאתי על מנת שהמחשב יזהה לי את הHDD. אני מאמין שיש דרך פשוטה יותר (עידכון IDE או BIOS או HDD) אבל כל מה שאני עשיתי לא עזר - אולי בגלל שאני גם לא יודע בבקשה עיזרו לי,כי זה מעצבן!!!! תודה מראש גל.
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה בת 20 שנה יש לי GEFORCE 550FX יש מצב לחבר בינהם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב למקרה הבא: פנה אלי חבר עם מערכת הפעלה WIN XP שנתקל כל הזמן במסכים כחולים. הרצתי בדיקת זיכרון ולא היו תקלות. החלפתי לו כרטיס מסך (זמנית) - לא עזר. החלפתי גם כרטיס קול - לא עזר. החלפתי לו זיכרון - לא עזר. החלפתי מערכת הפעלה - לא עזר. הרצתי PRIME95 לבדיקת התחממות של המעבד - המחשב לא נתקע. הגעתי למסקנה שהלוח דפוק. ייעצתי לו להחליף לוח. הוא קנה לוח חדש משולב של אסוס עם זיכרון חדש. נחשו מה?? המסכים הכחולים נמשכים! מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה? אני ממש זקוק לעיצה טובה. יש לו פלאג מחובר למחשב של תוכנה חוקית שהוא רכש. יכול להיות שהפלאג גורם לזה??
-
- 12 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אוקיי סידרתי את הבעיה שהמחשב היה מתכבה לי בגלל החום פשוט החלפתי מאוורר של הcpu מ3000 סיבובים ל6000 סיבובים לדקה ועכשיו הוא לא מתכבה אבל ממש לפעמים עכשיו אני משחק במשחק ופתאום הוא נתקע ואין דרך לצאת רק לעשות ריסט למחשב סתם ככה נתקע הטמפ עכשיו של המעבד הם: 51 ושל הלוח אם: 41 אבל נראה לי יותר שזה מתכבה בגלל התחממות של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח תגידו לי מה שאתם חושבים [אין לי דרך לגלות את הטמפ של הכרטיס מסך] תודה
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הייתי על המחשב ופתאום המסך נהפך להיות סגול וורוד כזה. ניסיתי לנתק את הכבלים של החשמל של המחשב וגם של המסך למשך של חצי שעה, הדלקתי את המחשב אחרי חצי שעה ועדיין זה סגול אולי מישהו הייתה לו את הבעיה הזאת ויודע מה לעשות ? הלכו לי העניים תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב פנטיום 3 1000 ובזמן האחרון המחשב קופא הרבה שאני מפעיל בדך כלל counter strike או אינטרנט אקספלורר ואחרי שהוא קופא אני עושה ריסט ואז הוא קופא שוב אבל לפעמים הוא גם עושה ריסט.. ולא ריסט רגיל כזה ריסט שהוא סופר מחדש את הראם וכ'ו ממש כמו ריסט מהמארז, חשבתי בהתחלה שזה חום של מעבד אבל מתי שהמעבד עמוס מאוד הוא מגיע מקסימום ל41 מעלות וזה אחרי העמסה של שעה בערך אם הוא לא עמוס הוא ב34 בערך אחרי זה בדקתי את הראם אם התוכנה שיש אצלכם באתר וגם הראם עובד והמחשב לא קרס בבדיקה של התוכנה.. הגעתי לכרטיס מסך הוא נראה לי מתחמם יותר מידי ובגלל זה ניסיתי לקרר אותו בגוף קירור כמו שצריך ומאורר 80 מ"מ ועדיין המחשב קורס.. הטמפרטורה של הלוח אם מעולה הוא לא עוקף את ה35 מעלות אפילו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הצילו .....מה לעשות קניתי כרטיס מסוג albatron 5900xtv כשאני שם את הכרטיס המחשב עולה פעם אחת ואח"כ המחשב כל הזמן נכבה ונדלק...עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה המאוורר של הכרטיס עובד רק לפעמים כמו כן לאחר פעם אחת לא ניתן לראות כלום בתצוגה החלפתי ספק..לא עזר... החלפתי זיכרון, מעבד, ניתקתי את כל הכרטיסים ואפילו החלפתי לכרטיס מסך זהה חדש אבל התופעה חוזרת בסוף החלפתי ללוח זהה אחר אבל גם בו אותה הבעיה בדקתי את כרטיס המסך על מחשבים אחרים ועליהם הוא עובד בלי בעיה המחשב עובד עם כרטיסי מסך אחרים מה עושים??????!!!!!!!! אני מיואש המפרט שלי הוא לוח אם: gigabyte 7nnxp מעבד amd 2500 דיסק sata 120gb זיכרון ddr400 של סמסונג כרטיס מסך gigabyte radeon
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ככה, חזרתי מחו"ל, ולהפתעתי הצורב התחיל להשתגע. זה התחיל מזה שהוא היה חצי פתוח ולא הגיב ללחיצה שאמורה לפתוח ולסגור אותו. דחפתי אותו פנימה, ואז הוא נזכר להגיב, והאור בו גם התחיל להידלק. אלא שמאז כשאני לוחץ על הכפתור לפתוח אותו הוא מנסה, אבל לא מצליח ועושה מעין רעש חריקה כזה, ואז אני לוחץ עוד פעם על הכפתור שסוגר אותו, והוא חוזר למקום ולא עושה רעש. מה יכולה להיות הבעיה? נגמרה לי האחריות ככה שזה לא על הפרק... תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קניתי ליפני שבועיים את המפרט הבא: מעבד AMD BARTON 2500 לוח ABIT NF-7S2 זכרון שני סטיקים של 256MB A-DATA ומארז הכי פשוט שיש הרד דיסק היה לי W.D 20GB. הכל מחובר ועובד עד שנתקע או מתאתחל. הבעייה היא לא המערכת ההפעלה(XP) כי התקנתי מחדש וזה אותו דבר . הטמפרטורה במנוחה היא מארז:39 מעלות מעבד:41מעלות ובעבודה :מארז 45 מעבד 57 האם יכול להיות שהבעיה היא באיזה דרייבר? האם היא החום? יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מחשב פנטיום 1 משרדי ישן החל לגלות סימפטומים כגון קפיאה בזמן עבודה (בדוס או בחלונות 98) או שבעת הדלקה לא נראה כלום על המסך. הדיסק מתחיל לעלות ואחרי כמה שניות כל העסק נדמה כתקוע. המחשב נוקה והותקן מאוורר לשלול אפשרות קפיאה בשל התחממות CPU. נותקו כל החיבורים מלבד המסך (שנבדק ותקין) והוצאו כל הכרטיסים ועדיין המסך כבוי. הוחלט להוציא את הדיסק מהמחשב ולחבר אותו למחשב אחר. אחרי שחובר ובמהלך תהליך ההתאמה למחשב השני, שוב חזרה תקלת המסך שלא נדלק. מה שיותר מתסכל, שגם המחשב הזה, כשהוצא הדיסק והוחזר אליו הדיסק שלו, הפסיק לעבוד באותה הצורה! מה יכול להיות הענין פה? האם ייתכן שבדיסק של הפנטיום 1 היה וירוס שעבר לזיכרון וכאשר חובר למחשב הזה הדיסק השני, עבר אליו הוירוס ופגע גם בו? אני מתכוו…
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-