תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום רב הבעייה אצלי במחשב היא טיפה מוזרה ומלווה אותי כבר במחשב שני במחשב הראשון כרטיס קול אונבורד על לוח ASROCK ווינדאוס ווסמוסיס XP (ווסמוסיס זו התקנה מהירה שבאה עם תוכנות) באמצע שמיעת מוזיקה (לפעמים אחרי שעה ולפעמים דקה) קיבלתי הודעה כמו בתמונה המצורפת(ההודעה הספציפית המוצגת היא מהמחשב החדש ולכן קשה לי להיות בטוח שהיא הייתה זהה אך נראה לי שכן) לאחר מכן אני צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול שוב הסיפור המוזר נמשך כאשר קניתי מחשב חדש עם כרטיס קול XIFI (התמונה המצורפת היא מהמחשב הזה) לוח אם של ASUS P5B הווינדאוס אותו אחד אך אותו הדיסק שימש במספר מחשבים ובהם לא התעוררה שום בעיה למישהו יש רעיון? תודה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
חבר שלי הוריד מאיזה אתר ווינדואוס מדיה פלייר כי הגרסה שלו הייתה לא מקורית אז לא איפשרו לו מהאתר של מייקרוסופט הלרויד אז הוא הוריד ממקור אחר ומאז המחשב פשוט לא נדלק כמו שצריך וכל מיני אנשים אמרו לו שזה בעיה בלוח אם או הארד דיסק באמת כל זה יכול להיגרם מדבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי פיוניר D112 ויש לי בעיה רצינית. הוא לא קורא ולא צורב מדיות CD אלא DVD בלבד. מה יכולה להיות הבעיה? :s05: בברכה, אורי
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מידי פעם שיהיו שינויים בסטיקי, בצוות, בחוקים, אשתדל לעדכן לנוחיותכם. התארד לא פתוח לתגובות ולכן במידה ויש הערות\המלצות, כולם יתקבלו בברכה במסרים האישיים. חשוב להזכיר שכל מי שרוצה לתרום מדריך רציני ומועיל לסטיקי מוזמן לכתוב בפורום ובמידה והוא יתאים הוא יוכנס - הסטיקי הוא לא רק לצוות האתר. שינויים אחרונים בסטיקי: עודכנו\תוקנו הלינקים שבמדריך לניתוח מסכים כחולים - תגובה 1 נוסף לינק לטבלת טמפ' מעבד מקסימליות (הטבלה גם מכילה פרטי צריכות חשמל סטוק ומתעדכנת דיי מהר שיוצאות סדרות חדשות) - תגובה 10 עודכנה רשימת התוכנות המומלצות - תגובה 12 נוסף אזכור לנושא ה-137 גיגה ללא SP במדריך יצירת מחיצות - תגובה 13 כאן גם המקום לציין (באיחור מטורף) ש-bezangeloo (בוז'י) הוא חלק מצוות פורום תמי…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב , ברגע שאני מדליק אותו הכל בסדר אבל ברגע שזה מגיע למסך של בחירת הווינדוס (באיזה מצב אני רוצה להפעיל אותו מצב בטוח וכו') לא משנה איזה מצב אני בוחר התגובה היא או שהמסך נתקע או שזה עושה ריסט וחוזר לאותו מצב , באותו המסך כתוב שזה בגלל יותר מדיי ריסטרטים או הפסקת חשמל. כנ'ל גם כשאני מנסה לעשות פורמט ברגע שהוא מגיע למסך הכחול וכתוב למטה שהוא מעלה את הווינדוס (רגע לפני שאני בוחר איזה כוננים לפרמט וכו') הוא פשוט קופא. יש מצב שהבעיה בכונן או בכבל שמחבר את הכונן?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום איך שאני מפעיל את gears of war אני מתחיל לשחק קצת,ותוך כמה דקות יוצא לי מהמשחק.ויש את החלון הזה של המיקרוסופט..נו שאומר לך לשלוח או לא. אני לא יודע למה זה עושה לי את זה,התקנתי את הקראק,הכל.החלפתי עוד קראקים לא עוזר. call of duty כבר סיימתי אותו טס לי.crysis טס לי.למה גירס אוף וואר נהיה לי ככה? אולי יש קראק סופי שהוא עובד טוב?בבקשה תעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מדובר בR1950 PRO 512 SHPPHIRE הקטע הוא שחיברתי אותו ללוח אם אבל יש לו עוד חיבור בצד כזה של חשמל של 6 פינים ואין לי דבר כזה בספק.... המחשב שלי הוא במפרט.... יכול להיות וקיים מין מתאם שמחברים לחיבור מולקס וציהיה לו יציאה של 6 פינים? מרובע כזה? אן שאני חייב ספק חדש? כי מה שקורה הוא שהמחשב נדלק המאווררשלו נדלק אך אין תמונה והוא מצפצף כאילו אין כ.מסך.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב ישן עם מעבד CELERON 1.7 על לוח אם אסוס P4S זיכרון DDR 256MB PC 2100(133MHZ המחשב משמש לגלישה בלבד. כעת המחשב לאחר הפעלה כ 15 דקות נוטה להיתקע באינטרנט וגם באופיס. לאחר כ 5 דקות משתחרר ספונטנית ואז עבודה למשך 20 דקות עד קבלת מסך כחול שמציין בעית זיכרון. לציין ניסיתי סרטים ואז לא נתקע כלל כלומר ללא קיפאון ההתחלתי. עבר ניקוי וירוסים ללא ממצא. נכון מחשב ישןן חשבתי זיכרון חלש ולכן התייעצתי לגבי שדרוג זיכרון אך הופנתי קודם כל לכאן לבירור נושא זה. תודה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה וזה פעם ראשונה שאני מתעסק עם כרטיסי טלוויזיה. הזמנתי מהאתר את זה:http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-TV2000&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=119&aff=Zap〈=HE בטלפון שאלתי אם מדובר בדגם EXPERT (כי אמרו לי שזה הדגם הכי עדיף) והוא אמר שכן. כשקיבלתי את הכרטיס אני רואה שמדובר ב-XP RM. אבל אפילו בהזמנה שהם הדפיסו בעצמם כתוב WinFast TV2000 XP ואילו אני קיבלתי WinFast TV2000 XP RM. בזאפ XP RM עולה פחות מ XP ולכן לדעתי מדובר בדגם ישן ונחות. אני בעיקרון צריך כדי להעביר קלטות וידאו לקובץ דיגיטלי וגם לצפייה בחלון קטן של טלוויזיה. אבל חשוב לי שאיכות הקובץ הדיגיטלי מהוידאו יהיה בינוני ולא קטן. השאלה האם הכרטיס הזה עושה את העבודה בצורה טובה. אם לא-אז…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב שלום אז יש לי שני זכרונות של 512 של GEIL מהירות 800 ועוד שני זכרונות 2 ג'יגה כל אחד של GEIL מהירות 800 יש לי WINDOWS VIST כשאני מישתמש בכול הזכרונות אז בביוס הוא רושם שיש לי 5 ג'גה אבל ב WINDOWS כשאני עושה מאפיינים למחשב הוא רושם 3583 מה הבעייה ?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
הלוח GA-M61PM-S2 לבין palit 8800GT??? אני כבר משתגע מזה...הלוח כל הזמן פונה לכרטיס המסך ON BOARD במקום לGT, הדרך היחידה לגרום לו לעלות את הGT היא לחבר קודם את כרטיס המסך הישן RADEON X300, לעלות איתו את המחשב, לכבות והעלות את המחשב עם GT..רק ככה הוא מצליח לזהות את הGT,לפחות עד הריסטרט הבא. הבעיה לא בכרטיס, החלפתי לכרטיס אחר (זהה לשלי) ועדיין הייתה אותה הבעיה. כשהכרטיס עולה הוא עובד מצויין. כבר הורדתי עדכון לביוס וזה לא עזר.
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום,יש לי במחשב כונן DVD מדגם: OPTIARC DVDRW AD-7200S ATAD DEVICE. הכוננן מקבל חשמל ונפתח אך לא מופיע בתקיית "המחשב שלי" אם אתם יכולים לתת לי דגם של כונן די וי די טוב אני אשמח מאוד וגם אם אפשר דרייבר לכונן שמצויין פה מקווה שתענו בהקדם תודה.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היום עידכנתי דרייבר, פתאום המסך ניהיה שחור חיכיתי קצת ראיתי שזה לא חוזר עשיתי ריסטרט הלוח עשה POST אבל המסך ניהיה שחור ניסיתי לפרמט עדיין אני רואה מסך שחור (ויסטה) ניסיתי לפרמט לXP והצלחתי להגיע לדף הכחול אבל משום מה לא הצלחתי לפרמט (המקלדת נתקעה איכשהו.. וזה לא בעיה של המקלדת זה נראה כאילו משהו תקע אותו) שיחזור גם ניסיתי וגם המסך שוב ניהיה שחור אני כבר לא יודע מה לעשות, יש למישהו מושג מה עושים? עריכה: וגם למצב בטוח לא הצלחתי להכנס ???
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לפני כמה ימים, לאמא שלי נדפק הוינדוס, מה שגרם לזה שהיינו צריכים להתקין חדשים והדיסק היה בלי BOOT אז הוא פשוט התקין לי וינדוס על C, D ו-,E אז בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב, הייתה לי בחירה מה להעלות בין 3 וינדוסים. כמה ימים לאחר מכן, מצאתי דיסק נורמלי של וינדוס, פירמטתי את C דרך BOOT ואחרי זה, פירטמתי את D ו-E דרך הוינדוס, אבל כשאני עושה ריסטרט, עדיין יש לי אופציות בחירה בין 3 וינדוסים, כששניים מהם לא קיימים כבר, איך אפשר להעלים אותם משם, כדי שהוינדוס יעלה חלק? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שמתי עכשיו Floppy במחשב, חיברתי את הכבל שלו ללוח אם ל-FDD כמו שרשום בחוברת של הלוח. הלוח אם : ga-ex58-ud5 gigabyte הלכתי לביוס ועשיתי ב Floppy support Enabled עשיתי שמירה ויצאתי. אני נכנס למחשב שלי. מופיע שם הפלופי אבל כשאני מכניס דיסקט ומנסה להיכנס או לעשות פירמוט לדיסקט הוא לא נותן ורושם שאין דיסקט בכונן. מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כשאני מאתחל את המחשב לוקח לו 30 שניות להעלות win xp pro לאחרונה פירמטתי את המערכת ובאחד המסכים השחורים של תהליך ההפעלה אני מקבל את ההודעה: marvell 88se61xx Adapter - bios Version 1.1.0.L64 initializing וההודעה הזאת מוצגת במשך 40 שניות מייגעות במקום שניה וחצי לפני הפירמוט (אני רוצה לציין שלפני שפירמטתי התקנתי תוכנה בשם Driver.Genius.Professional זו תוכנה שמעדכנת את הדרייברים של כל ההתקנים בצוה אוטומתית אבל אני לא ממש בטוח שיש קשר) בקיצור איך אני מקצר את הזמן של ההודעה!
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון של artifacts מוזרים על המסך: [תמונה] מפרט: 2.4 P4 9800PRO 128 MB 512 DDR 400 שום דבר לא ב-OC ניסיתי לשחק עם ה-Refresh rate ועם הרזולוציות ניסיתי לעדכן דריבר אבל זה לא ממש עזר. הפסים מופיעים בדרך כלל בצורה הזו (רוחב משתנה מפעם לפעם) ובצבעים שונים. רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סובל כבר מעל שנה עם מסכים כחולים או ריסט של המחשב מעצמו זה תלוי איך אתה מגדיר שמהמחשב יעשה ריסט או מסך כחול שיוצג השגיאות! אני לא מצליח לפתור תבעיה הזו כל מה שעשיתי עדיין לא עוזר לי לפתור תבעיה הזו החלפתי כמעט חצי מחשב ועדיין לא עוזררר ארדיסק חדש זכרונות חדשים לוח אם מעבד ספק! כולם חדש בתקווה שלא יחזור מסך כחול אבל כרגיל חוזר מזה לעזאזל מימה זה נובע איך אפשר לסדר תבעיה הזו ? בקשה תעזרו לי לפתור תבעיה הזו הינה תמונות לשגיאות שאני מקבל : stop 0x0000007e 0xc0000005 http://img224.imageshack.us/my.php?image=015jf6.jpg http://img224.imageshack.us/my.php?image=018kp8.jpg http://img524.imageshack.us/my.php?image=025dr4.jpg http://img118.imageshack…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס GF 8500GT, אני מנסה ללא הצלחה לבצע משהו ממש פשוט - כאשר אני מפעיל סרט במחשב אני אוכל לראות אותו *במסך מלא* בטלויזיה. כאשר חיפשתי ב-HELP של הדרייברים הוא נתן לי הכוונה למקום שלא קיים באופציות.. (From the NVIDIA Control Panel navigation tree pane, under Video & Television, click Modify full-screen video options to open the page. ) פשוט לא קיים! מה עושים? אגב - מישהו יודע איך אפשר לעזעזל לשנות את הממש לאנגלית (ושגם התפריטים יהיו בצד שמאל) ------------- עדכון - אחרי בדיקה, שמתי לב שהפתרון הוא פשוט (ועצוב) - NVIDIA פשוט הורידו את האופציה הזו מהכרטיסים החדשים שלה!! כעת לא ניתן יותר לצפות במסך מלא ביציאה משנית (טלויזיה) בוידאו.. דפוקים!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
המחשב שלי פתאום כבה לחלוטין (לא ריסטרט). כשאני מנסה להדליק אותו שוב, הוא לא נדלק, אלא לאחר מספר דקות. כאשר הוא נדלק שוב, אחרי כמה דקות הוא שוב כבה. יש לי ספק די חדש FSP 350 GLN60 וזה נשמע לי כמו בעיה בספק? יש לכם רעיונות אחרים? נמצאה הבעיה: כשאני נכנס לביוס אני רואה שטמפרטורת המעבד מתחילה סביב 60-70 מעלות צלזיוס! והיא עולה במהירות. כשהטמפרטורה עוברת את 100 המחשב כבה. האם זה הגיוני? יש לי קירור Freezer 7 pro (שהותקן ע"י אחד שיודע להתקין דברים כאלו, כולל מריחת משחה טרמית). עד אתמול הטמפרטורה אף פעם לא עברה את 50 מעלות. למישהו יש מושג מה קורה פה? ואיך ניתן לסדר את זה? הערה: כשאני נוגע בגוף קירור הוא די קריר. כמו כן, פשוט חשבתי לשנות את טמפרטורת הכיבוי בביוס אבל לא מצאתי פונ…
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחקים הכבדים כמו הביושוק והלוסט פלאנט למי שמכיר... יש לי את הכרטיס eVGA GeForce 8800GTX 768MB KO ACS3 (עשו לו אוברקלוק במפעל) הבעיה היא שהוא נתקע במשחקים אחרי 2-40 דקות וצריך לעשות ריסט כדי לצאת מהמצב הזה... למשל בביושוק הו פתאום נתקע עם ריבועים כאלה אדומים קטנים שקצת מהבהבים למי שמכיר... העניין הוא שהרצתי בלילה 15 פעם את ה 3D MARK על רזולוציה מטורפת של 1920 על 1080 והוא לא נתקע בכלל!! אני לא מבין מה הבעיה שלו אבל אני יודע שמאמצים אותו הוא מגיע ל-70 מעלות ויותר למרות שאני גם הוספתי לו עוד מאורר שמביא עליו אויר מלמעלה.... מה אתם חושבים הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
המחשב מרסט את עצמו בלי שום סיבה ניראת לעין. מצורף קובץ rar שמכיל את תיקיית ה-minidump של המחשב. היו הרבה ריסוטים ביום האחרון, בבקשה מי שמבין שיקרא את קבצי הdmp ויכתוב מה דעתו! אני כבר אובד עצות! קישור לתיקיית ה-minidump: http://www.f2h.co.il/217624 תודה רבה אסף!
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב אני נכנס לתיקיות ואז כל המחשב תקוע לא משנה לאיזה תיקיה אם על שולחן עבודה או סתם המחשב שלי אבל זה מסתדר לי כאשר אני נכנס למנהל המשימות ואז יוצא מהexplorer ואז עושה משימה חדשה explorer ואז פתאום זה מסתדר לי ואני כן יכול להיכנס לתיקיות והכול ולא נתקע זה לא תמיד קורה פעם כן פעם לא אהה הנה המנהל משימות אחרי שאני סוגר ולוחץ שוב על אקספלורר http://www.swf.co.il/out.php?i=11734_explorer.bmp והנה תמונה איך שפועל המחשב והתיקיות נתקעות http://www.swf.co.il/out.php?i=11733_mmmm.jpg נ.ב בלי קשר לבעיה,המחשב שלי קצת מתחמם. יש איזה שהיא תוכנה שמשאירה את המאורר של המעבד פועל נגיד על 3000 סיבובים? או מה שאני מגדיר?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש רק DVDRW ושני USB מקדימה והוא החליט שיש FLOPPY A:
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי עכשיו הארד דיסק חדש של 160GB של WD חיברתי אותו והכל המחשב מזהה אותו, אבל הוא לא מופיע במחשב שלי. מה עושים? וקניתי גם סטיק זכרון DDR של קרוסיאר ושאני מחבר אותו אז יש ציפצוף כל כמה שניות והמחשב לא נדלק. מישו יכול להגיד לי מה לעשות ? תודה רבה רבה אריאל
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-