תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום Nec 2510A מ-KSP וכמה מדיות של Silver Line Pro הצורב מותקן על AMD 1800 עם 256 מגה זיכרון וכונן קשיח WD 80GB 7200 2MB נסיתי כבר לצרוב 2 דיסקים ובשניהם הצריבה נתקעה (באחד ב-51 אחוז ובשני ב-34 אחוז). הנרו עדיין עובד והמחשב עדיין עובד פשוט האחוזים תקועים ואין שום הודעת שגיאה. יש לי נרו 6316. על המחשב מותקן Win XP SP2 חדש (היום פורמט) והצורב מוגדר על DMA בהגדרות של הוינדוס. עזרה? עריכה - הצורב על Slave אם זה משנה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בעיה אצל חבר.... מחשב חדש amd 3000 64bit לוח של abit kv8 guru radeon9600xt זיכרון ddr 500 512mb עכשיו, השאלה, הוא מדליק את המחשב, אחרי כ 5 דקות, הוינדוס קופץ למסך הכחול(מבינים למה אני מתכוון) ואו עושה רסטרט פיתאומי! מה זה לדעתכם?? בעיה בזיכרונות? הלוח אם?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי: לשכן שלי "נפל" הווינדוס 98.יש לו פנטיום 2 עם מעבד סלרון כלשהו. התכוונתי לפרמט לו ואז גיליתי שהפלופי אינו מגיב. נכנסתי לביוס, שתיים שלוש הגדרות - ומאז המחשב פשוט לא מעוניין לעלות. הוא נדלק, משמיע קולות מכיוון ההרד דיסק, אבל אפילו ביוס לא עולה. לבסוף גיליתי שהמסך כלל לא נדלק, מוזר מכיוון שלא נגעתי בכרטיס מסך. פירקתי, ניקיתי, וחיברתי - ואז בדחף בלתי נשלט פירקתי את הסוללה מלוח האם וחיברתי שוב - הדלקתי ועלה מסך דוס "PLEASE WAIT" חיכיתי שעה כלום לא קרא, כיביתי והדלקתי - ומאז אין בכלל מסך, המחשב נדלק עושה מעט מאוד קולות טעינה (אבל אני ממש מרגיש שהווינדוס לא עולה כי מעבדים כאלו - עד כמה שהספקתי להכיר- עושים המון רעש עד להעלאת החלונות) …
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
הכנתי מאוורר מאולתר על פי המדריך באתר חיברתי אותו ללוח האם הדלקתי את המחשב ופתאום בPOST הוא רושם לי את ההודעה הבאה: "cpu is unworkable or has been chanched.please recheck cpu soft menu" ולמטה רשום " press dell to enter set up" ו"press f1 to contiinue" כשאני לוחץ F1 זה מעלה לי את הווינדוס כרגיל זה המשיך גם אחרי שהורדתי את המאוורר מה לעשות? ועוד דבר יש לי לוח ABIT IS7-E אם זה יעזור... מקווה מאוד שתעזרו לי :-[
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של EPOX עם GF4MX מובנה בתוכו (NFORCE 2), הכל עבד מצויין ופתאום יום אחד הפעלתי וXP עבר את כל הקטע הזה עם המסך השחור עם הלוגו של וינדוס והפס ובלה בלה בלה ואחרי זה מסך שחור ואחרי כמה שניות המסך פשוט נכבה. כבר עשיתי 4 פירמוטים וניסיתי להתקין 2 גרסאות של דריברים של NVIDIA וגרסה אחת של OMEGA עם SP1 SP2 וגם פעם אחת בדיוק אחרי ההתקנה וזה אף פעם לא עובד. ההתקנה עוברת בשלום אבל אחרי ריסטרט מה שציינתי קורה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כשאני משחק בשלבים העכבר מגיב לאט אבל שימו לב שזו לו בעיית הכרטיס מסך או זיכרון המשחק פועל ב-40-50 FPS ובכל זאת המפרט: AXP 1900+ slim vulcano 8 modded to 9 kingmax 265 ddr400 kingston 256 ddr266 gfx5200 128mb asus a7n8x
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם לוח abit ic7 וכשאני מנסה לעדכן ביוס בעזרת התוכנה FlashMenu הוא כותב לי שהגירסה ישנה ושצריך להוריד את הגרסה האחרונה מהאתר (וגם מפנה אוטומטית לאתר) וגם אחרי שהורדתי את הגירסה המעודכנת(1.33) הוא עדיין רושם לי שהיא ישנה ...... ??? ??? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לפעמים כשאני במשחק, המשחק נופל ויוצא לווינדוס ומופיעה הודעה כזאת:
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרייבר לכרטיס קול Creative SB Live 5.1 מסדרת WDM
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אמש היתה באיזורנו הפסקת חשמל פתאומית. לאחר הפסקת החשמל הפעלנו את אחד המחשבים בבית, WINDOWS XP, וכשהמחשב מגיע לשלב של הלוגו של מיקרוסופט (לפני מסך הLOGIN) הוא נתקע במשך שעות ולא ממשיך. נסיתי SAFE MODE - לא עוזר. נסיתי LAST KNOWN CONFIGURATION - לא עוזר. האם יש עיצות ופתרונות? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הגדרות בביוס לבחירת "סוג תקשורת" pio: mode1\mode2\mode3\mode4\auto לחיבור הראשון על הלוח אם יש שניים כאלה ולחיבור השני יש שניים כאלה ואחרי זה יש DMA: לאפשר (מצב auto) את ההאפשרות הזאת או לבטל אותה כמו באפשרות הראשונה יש שניים כמו זה לכול אחד מהחיבוריים על הלוח אם ועכשיו השאלה שלי ניסיתי לעשות את כול האפשרויות auto אחרי שהוינדוס עלה ראיתי שאת ההר דיסק הוא הפך לי לpio mode ואת הסידי רום הוא הפך לי ל ulta dma ניסיתי לשנות את זה בכול מיני "משחקים" בביוס בהגדרה הזאת לבסוף עשיתי את ההגדרה של ההר דיסק בpio ל mode 4 ואת כל השאר ל auto את ה dma עשיתי "דיסאבייל" משום מה המחשב מעדיף לתת את הסוג תקשורת הזאת לסידי רום.. אחרי שהוינדוס עלה ראיתי שהוא כותב במצב של ההר ד…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך GEFORCE FX 5600 256 סתם פשוט וזבל .... ובינתיים הזמנתי לעצמי XFX 6800 ULTRA.... אבל עזבו את זה כי זה יגיע רק עוד איזה חודש ומשהו.. בקיצור אני מנסה להתקין את ה FORCEWARE והוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין לי אותו בגלל שהלוח אם שלי לא תומך ב NFORCE 2 ו 3... ואני לא מבין איך זה הגיוני עם לחבר שלי במחשב הישן שלי יש לו גיפה 4 והוא התקין ת FORCEWARE בלי בעיות בכלל..... תודה מראש... ;D
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כונן S-ATA ומעבד AMD 64 bit. כשהכנסתי את הדיסק של הווינדוס 64 הוא בכלל לא זיהה את הדיסק, וכשניסיתי להכניס את הדיסק של ווינדוס אקס פי רגיל לקח לו 2 ניסיונות עד שהוא זיהה אותו והתחיל בהתקנה. כשהתחילה ההתקנה, המחשב זיהה שיש לי כונן של 80 ג'יגה, אז פיצלתי את זה ל3 כוננים, 10 ג'יגה ל-C ,ל-D הבאתי 33 וגם לE. כשרציתי להתחיל את ההתקנה בחרתי לפרמט את זה בשיטת הFAT, אבל אחרי כמה שניות זה הביא לי שגיאה שכנראה יש בעיה בכונן (והוא חדש). חשבתי שהבנתי מה הבעיה כי בביקורת של הכונן שלי בפנדה הזכירו את זה "ברגע שמתחילה התקנת ה WIN בפעם הראשונה יש ללחוץ F6 (התקנה חומרה צד ג). ואז להכניס דיסקט שמגיע עם הלוח אם. שם בוחרים בהתקן SATA וזהו ממשיכים בהתקנה כרגיל." ניסיתי את זה…
-
- 13 תגובות
- 848 צפיות
-
-
תראו במשחב שלי יש 3 כוננים כונן C 20 מגה כונן F 10 מגה כונן G 10 מגה ביחד זה 40 מגה מתי שקניתי את המחשב קיבלתי אותו רק עם כונן אחד של 40 (כונן C) והשתמשתי בתוכנה PowerQuest PartitionMagic 8.0 ופיצלתי אותו ל3 עכשיו אני רוצה להחזיר אותו לכונן אחד אני משנה הכל לוחץ על הכפתור APPLY זה מפעיל תמחשב מחדש עושה מסך כחול (ככה צריך להיות) ואז רושם לי שגיאה 1611 ואז נותן לי רק לעשות ריסטרט ולהפעיל תמחשב מחדש... מה אני עושה כדי לתקן את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב את התקיה C:\BCWipe\RECYCLER היא שוקלת כג'יגה פלו ואני לא יכול למחוק תקבצים שבתוכה יש שמה שמות של קבצים כמו 00000000. 00000001. 00000002. וכשאני מנסה למחוק אותם זה רושם לי : "אין אפשרות למחוק את הקובץ : אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור" אם תחפשו google מידע על הבעיה הזאת : תחפשו שם RECYCLER\NPROTECT זה כבר ימצא לך מאות בעיות של אנשים שיש לי בעיה כמו שלי אז בקיצור יש לי 3 כוננים במחשב ובכל כונן יש את התקיה הזאת אז זה יוצא שאיזה 4 ג'יגה תפוסים לי סתם... כבר ביקשתי פה עזרה על הבעיה הזאת בפורום הזה ואפחד לא ענה לי תשובה מועילה אז אם זה קרה לכם שיש לכם את הבעיה הזאת והצלחת לפתור אותה או שאתם יודעים משהו איך לפתור אותה אז בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את האוזניות Plantronics DSP-500 ופתאום קרה לי דבר מוזר.... אני לא שומע באוזניה השמאלית, ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר וזה לא עבד, גם ניסיתי להוציא ולהכניס את החיבור מאחורה וגם לא עבד. אם מישה יודע איך לעוזר לי זה יהיה סוווף הדרך!! האוזניות ממש יקרות וחבל לי לא לתקן את הבעיה! תודה לכל מי שיעזור! ??? ??? :-[
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. קיבלתי מחבר מחשב מקולקל ומצאתי בתוכו כרטיס Magic card. רציתי להתקין אותו במחשב האישי שלי אך לאחר תהליך ה-post הוא כמובן מבקש driver שאין ברשותי. בדקתי אם רשום על הכרטיס שם של חברה על מנת למצוא את ה driver ולא רשום כלום,אפילו על ה-chip לא רשום כלום לצערי. אולי מישהו יודע או מכיר אתרים שבהם אפשר למצוא דריברים לכרטיס הנ'ל. תודה מראש . ???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתמונה הראשונה אני רוצה לדעת למה להעביר את זה להשאיר ב BY SPD או להעביר למשהו אחר .... http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/h/l/o/m/i/2/0/0/4/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408072129151629/200408180129212039/DSCN0415.JPG בתמונה השניה אני רוצה לדעת על להשאיר את הזיכרון ב 5/6 או להעביר למשהו אחר תודה לעוזרים... http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/h/l/o/m/i/2/0/0/4/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408072129151629/200408180130066983/DSCN0416.JPG
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום , חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלביזיה וכאשר אני במצב CLONE מנסה לנגן סרט , רואים אותו רק במסך מחשב ולא רואים בטלביזיה. כשאני במצב של תצוגה רק דרך טלביזיה ללא מסך מחשב , רואים את הסרט. הכרטיס הוא 5900 ASUS .
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
טוב, חבר שלי קנה powercolor radeon 9550 מנעה מחשבים. לוח האם שלו קצת ישן MSI 6391, APGX4. הכרטיס אמור לעבוד אבל זה לא קורה, לאחר התקנת הדרייברים (מאתר ATI ומאתר POWERCOLOR,וכמובן מה CD) ה WINDOWS לא עולה, הוא עושה restart בעת עליית ה windows. בכל מקרה עידכנתי את הביוס. ולא עזר, עוד רעיונות בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש (Radeon f9600XT של GB) במקום ה-7200 שהיה לו קודם, וישנה בעיה עם הכרטיס: המחשב מציג מסך שחור/נתקע לאחר זמן אקראי (כרגע הכי הרבה היה 5 דקות) של משחק. ניסיתי לבדוק את זה בשני משחקים שונים והתופעה חוזרת על עצמה (Rainbow6 ו-Mohaa). חבר שלי התקין 3 דרייברים שונים כולל הדרייבר שניתן למצוא ב-HWZ, זה שהגיע בקופסא ומהאתר של ATi. הושיע! Vega. נ.ב. WinXP
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה.. כשהוא סוגר את חלון האקפלורר ומשחקים וכד' הוא מקבל את הודעת השגיאה: הוא אומר שזה קורה לו כשהוא יוצא מיישומים. גם לי פעם זה קרה במחשב הישן אני לא יודע איך הייתי מסדר את זה אם בכלל... :-\
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי מלא בעיות בארד דיסק כלומר כל מיני כוננים לא רצויים. אני רוצה להפוך את ההארד דיסק לאיך שהוא היה כשהיה חדש. כלומר.כונן סי בלבד.כונן ריק מתוכן כלומר מפורמט.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שקוראים לה aflash זה תוכנה שאמורה לעדכן לי את הביוס בגלל שיש לי בעייה במתחים ובביוס שיש לי לא מצאתי שום דבר שקשור לזה עכשיו התוכנה אומרת לי לבדוק את ה גירסא של הלוח אם : " To determine the BIOS version of your motherboard, check the last four numbers of the code displayed on the upper left-hand corner of your screen during bootup " ויש לי את התוכנה cpu - z אז רציתי לדעת איפה אני בודק את זה בתוכנה אם אני יכול בכלל .. אם אפשר תמונה זה יהיה טוב למה מה זה לא בא לי להרוס תמחשב .. תודה
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני יכול לראות רק בשחור לבן :\ יש לי RADON 9600 PRO
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-