עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בסופו של דבר עשיתי עדכון ביוס דרך utility שהגיע על הדיסק שהגיע עם הבורד (משהו מאוד נחמד שרץ תחת וינדוס). בכל אופן, עבדתי לפי ההוראות בספר, עדכנתי, אני עושה restart, וחשכו עיניי! המסך שחור (למרות שעובד, הוא לא ב standby) לא קורה כלום, והלוח מודיע לי (בהודעה קולית - feature מאוד מגניב אגב...), "system failed due to CPU overclocking" אני לא עשיתי שום אוברקלוקינג ושום בטיח! אין לי מושג מה הוא רוצה ממני. הנחתי שההגדרות הבסיסיות נדפקו אז עשיתי reset ל Cmos לפי ההוראות, הפעם גם המסך לא נדלק בכלל (הוא נשאר ב standby) והCdrom מהבהב בנורה שלו כל כמה שניות, וככה זה תקוע. עשיתי כמה פעמים reset ובאחת מהן הוא הציג לי על המסך את ההודעות של השחזור ביוס, והוא כביכול שחזר את הביוס הישן מה…

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  2. לא מתכבה זאת אומרת הוא לא עושה רעשים או משהו (אין סימנים לזה שהוא עובד) אבל אם אני לא מוציא תתקע כאשר אני בא להדליק את המחשב הוא לא נדלק הבעיה בטוח לא בספק כי בדקתי אותו מסקנות: או שהבעיה בכפתור הסארט במארז (איך אני מתקן אם זו הבעיה?) או שהבעיה במחשב עצמו (כנ"ל) תודה

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by ofcourse,

היי החלפתי מעבד למחשב שלי והכל היה בסדר... אבל , משום מה לאחר העליה המחשב פעם מזהה פעם לא מזהה את כרטיס הרשת ... אפילו אחרי החלפת הסלוט המצב נשאר ... יש לכם רעיונות ? תודה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  4. יש לי בעיה של ריסטים חמורה במחשב , המחשב פשוט מחליט על דעת עצמו לעשות ריסט לבד ..כל איזה 8 שעות הוא עושה ריסט ולפעמים ריסט אחרי 3 דקות אחרי שהוא עלה .. עכשיו סיפרו לי שיהיה מסך כחול ולרשום קוד תקלה ואז יפתרו לי את זה .. שהגעתי למסך הכחול היו שמה איזה 4 קודים לא ידעתי מה לרשום .. אני רוצה לדעת אם מישהו נתקל גם בדבר כזה ומה הוא עשה .. והאם זה יכול להגרם מבעית תוכנה או מספק או מזכרון תקול .. ממש מבקש עזרה זה נהיה בלתי נסבל הריסטים האלו ..

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  5. ACRORD32.exe=10,000 emule= 40-70,000 IEXPLORE.exe=23,912 AVPM=4-8,000 explorer =8,000 ויש לי הרבה קבצים שהשם שלהם SVCHOST יש 2 שלוקחים SVCHOST=4,972 taskmgr=4,000 AVPM=8,240 יש כאן משהו שצריך לימחוק? IEXPLORE.exe=23,912 explorer =8,000 יש לי כאן איזה קובץ שלוקח הרבה משאבי מערכת והוא לא מוכר? ואיך אני מוחק אותו בכלל?? וראיתי שייש לי שם קובץ lsass.exe=1,060 הקובץ הזה לא ווירוס? עם אני יתקין Mozilla Firefox 0.9.1 אז זה היקח לי פחות משאבי מערכת explorer בהרבה??

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  6. שלום, נשרף לי הלוח לPIII שלי ויש לי אפשרות אטרקטיבית לשדרג לAMD 2100 + לוח +512 זכרון 333 במחיר 800 ש"ח.(משומשים) רציתי לדעת אם המארז והספק יתאימו לזה. מארז מידי סטנדרטי וספק סטנדרטי 300 או משהו כזה. יש לי 2 כונני דיסקים ו2 הארד דיסקים. במקרה שצריך, אני אחליף ספק, אבל לא בא בא לי גם על מארז עכשיו. עצות יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  7. Started by ExTazy,

אז ככה יש לי מחשב ישן ( 586 למי שזוכר ) שאני לא משתמש בו אלא סתם מנסה עליו כל מיני דברים והיום הסרתי ממנו את הכונן הדיסקטים הגדול ( 5.25" למי שזוכר ) וסמתי כונן דיסקטים רגיל ( 1.44MB 3.5" הסטנדרתי ) והמחשב רואה אותו ככונן A ( כאילו אני סידרתי את זה ידנית ) אבל מה כשאני מכניס דיסקט ומנסה לפתוח אותו אני לא מצליח ... מישהו יודע אולי מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אפשר לתקן זאת ?

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. יש לי מצלמת אינטרנט ושאני מדליק את המחשב אז גם הנורא של המצלמה נדלקת בלי שום תוכנה שקשורה אליה, פשוט המצלמה נדלקת ולא משדרת כלום, אפשר להפסיק את זה?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by ^DaGoN^,

ככה, יש לי בעיה, זה התחיל לפני יומיים אם אני לא טועה, הווינדוס לא משמיע סאונד, אני יכול לשמוע מוזיקה בווינאמפ, אבל, שאני הולך ללוח הבקרה, ל-Sound and Audio devices, אני הולך ל-Sounds, ושם אני אמור לסמן איזה סאונד אני רוצה לשמוע, כמו פתיחה של חלון וכו', ואני אמור ללחוץ על הכפתור Play ולשמוע, אבל הוא לא נותן לי ללחוץ עליו, נגיד, אם אני מסיים להוריד משהו אני אמור לשמוע את הסאונד הזה של סיום הורדה, אם אני לוחץ פעמיים על תיקייה גם אמור לשמוע את זה, אבל אני לא שומע, אם אני מרוקן את הרייסל בין, גם אמור לשמוע משהו, את כל ה-waves של הווינדוס אני לא מצליח לשמוע, גם במשחקי פלאש באינטרנט אני לא שומע את הסאונד. בנוסף לזה, האייקון של הווליום שאמור להיות ב-task bar לא עולה עם הווינדוס, …

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by moses_23,

אמממ קניתי HD חדש ואני לחבר אותו למחשב שלי ולהוריד את הישן. מה יקרה אם אני יוריד את הישן?? האם אני צריך להגדיר למחשב??או שפשוט ישר להדליק את המחשב ולהתקין ווינדוס כאילו אחרי פירמוט??

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by soulz,

רציתי לעשות פורמט ולשמור כמה דברים אז לקחתי את הצורב של אח שלי מהמחשב שלו. חיברתי את הצורב והפעלתי את המחשב. המחשב ניתקע בבדיקה שלו של הקוננים. אז שיחקתי עם החיבורים של הסידירומים, ואז המחשב בכלל הפסיק לפעול. הוא נדלק אבל אפילו המסך לא קיבל אות מהמחשב. ניתקתי את הסידירומים, לא עובד. שיחקתי שעה עם החיבורים, ניתקתי ואז חיברתי שוב, ושוב ושוב וגם סידירומים....ובסוף באיזה פלא זה עבד. הבעיה שעכשיו הסידירומים לא עובדים, הם מקבלים חשמל רק אם אני לא מחבר אותם ללוח האם...ואם אני מחבר אותם ללוח האם, המחשב עם הסידירום ניתקע בבדיקה שלו עם הקוננים, ומחשב עם הצורב לא מוצא אותו פשוט... יש השערות?

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by KoKo-MaN,

אז ככה, אני מכניס תקליטון אתחול הכל טוב ויפה.. אני מגיע לדוס והכל.. עכשיו אני רושם ככה: :c ואז :Format C ואז זה אומר לי invield command or bad file משהו כזה... מה עושים?! תודה אנשים

• 14 תגובות
    • 834 צפיות
  13. מה המצב? אז ככה, קניתי לחבר A64 עם מפרט מצוין ( ;D) והרד דיסק WD SATA. עכשיו, כשהמחשב עושה פוסט, הוא מראה שהוא זיהה בכניסת SERIAL 1 את ההרד דיסק WDC800JD נדמה לי קוראים לו...(תמונה 1) ואז כשאני מתחיל התקנה של XP, אני לוחץ F6, מכניס את הדיסקט של ABIT, והוא נותן לי 4 אפשרויות(תמונה 2) לבסוף התייאשתי וכבר התקנתי את כולם ביחד, אחרי שניסיתי כל אחד בנפרד, ובכל מצב כשאני לוחץ ENTER הוא זורק לי ארור(תמונה 3) מה אני אמור לעשות? ??? : תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by yiftahorad,

שלום, יש לי מספר שאלות : 1. איך מזהים שיש וירוס שתוקף את ה MBR? 2. איך נפטרים מוירוס שתקף את הMBR? 3. האם פירמוט רגיל מוחק את הMBR? האם פירמוט כולל מחיקה של המחיצות מוחק את הMBR? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי שני HD's אחד WD 120GB 7200JB והשני WD 80GB 7200JB משום מה הם עובדים לי במהירות של 2 -MWDMA (?) במקום UDMA-5. יש לי בנוסף שני צורבי DVD. שני ה- HD's יושבים ביחד על IDE אחד, ושני הצורבים יושבים ביחד על IDE אחד. מה יכולה להיות הבעיה? וגם אני צריך המלצה לתוכנת איחוי טובה. תודה

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  16. איזו בעיה מתסכלת מתסכלת כי אני אל יודע מה גורם לה, או איזה חלק לא עושה את התפקיד שלו כמו שצריך. אני רק מקווה שזה לא ה HD, אני ממש לא רוצה לאבד את מה שיש בו :'( בכל אופן, חזרתי ממסיבת רשת אצל חברים, המחשב שם עבד בסדר גמור. בדרך חזרה, הפילו לי את המחשב על משטח קשה. אני לא ראיתי את הנפילה, אבל אני מניח שזה היה דיי בחוזקה, כי ה front עף מהמחשב אפילו O_O אבל למראית עין לא קרה שום דבר. חיברתי את המחשב, הוא עבד, טען את ההתחלה, אבל בקטע שהוא אמור להעלות את הווינדוס, פתאום המסך נהפך להיות שחור (לא שחור כמו שהמסך נכבה, פשוט הוא לא אראה כלום). נסיתי עוד כמה פעמים וזה לא עבד. נסיתי להעלות את חלונות ב safe mode, וזה נעצר באמצע. ובפעם השניה ב safe mode, זה הגיע את מסך הטעינה…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by S0000D,

קניתי היום MX510 נכון בעכבר יש גלגלת ויש למעלה חץ למעלה ויש חץ למטה(לא בגלגלת ליד הגלגלת אני לוחץ על החץ למטה/למעלה אז במסך עם אני משחק באיזה משחק ואני לוחץ על החץ למטה/למעלה אז המשחק נייה חושך! איך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  18. שלום, ברשותי לפטופ ("ZEUS") שקניתי אצל KSP לפני שנה בערך, בעל מעבד סלרון 2000 עם לוח של SiS (כ.מסך מובנה של 32 מגה בערך, נראה לי אולי פחות). בזמן האחרון (חודש חודשיים) המחשב מחליט להתכבות כל כמה זמן (לא פרק זמן קבוע) ובתדירות הרבה יותר גבוהה בזמן שאני משחק. כיוון שהכ.מסך לא יכול להחזיק אף משחק נורמלי (אפילו MOHAA מקרטע באיזה חצי FPS) אני משחק במשחקים שעבר זמנן, כגון: Heroes 3, Worms World Party, carmageddon וכדומה. לאחר שהמחשב מכבה עצמו צריך לחכות 10 שניות לפני שמדליקים אחרת הוא יתכבה עוד בשלב ה-POST. לא מדובר בבעיה של פתחי האוורור, זאת אומרת - יתכן ומדובר בבעיה של איוורור (מבחינת העוצמה של המאווררים) אבל פתחי האוורור בכלל לא חסומים ואין בעיה כזו. אני לא חושב שזה בעיה של …

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  19. אחרי - Delay מסוים. המחשב הוא - P3 עם 128 MB ram Sdram Windows 98. (המחשב הוא לא שלי) למישהו יש רעיון. אין ווירוסים, Spywarez, Spybots. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by myname,

שלום, יש לי מחשב עם לוח אם asus p4s800d וכרטיס מסך Geforce הבעיה היא שבד"כ שהמסשב עולה כרגיל עד למסך שהwin xp טוען את עצמו (זה עם הריבוע הכחול שרץ למטה) אבל אחרי המסך הזה במקום שיופיע שולחן העבודה המסך שלי פשוט נכבה (כמו למצב שבו המחשב כבוי), למרות שהwindows עצמו עלה (אני יכול לעשות פעולות על עיוור...) אם אני מנסה לעשות ריסט לפעמים כל העסק חוזר על עצמו ולפעמים המסך נשאר כבוי אבל נראה שהמחשב עצמו נתקע. מישהו יודע מה אפשר לעשות???

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by War-Hammer,

הביוס נעול על ידי סיסמא, מישהו יודע את הסיסמת מאסטר? או איפה אני יכול לברר אותה? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Killer Storm,

כפי שאתם רואים פה http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=491874 לא ממש עזרו לי... תקראו את תגובתי האחרונה אחרי הראשונה ותבינו בבקשה תעזרו לי

23. המחשב שמפעילים אותו הכל עולה כמו שצריך אבל מתי שהוא מתחיל להעלות את הווינדווס הוא עושה ריסטרט מתי שהוא פועל הוא נותן הודעה שהתצוגה לא טובה ,הדריברים לא מתאימים לחומרה , זה לא הגיוני הבעיה התחילה היום , הדרייברים הם מקוריים ניסיתי למחוק אותם ולהתקין מחדש ,אבל הבעיה חזרה לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש . המערכת הפעלה היא ווינדווס 98 se והדרייברים שמקבלים עם הכרטיס מסך ,שהוא mx 440 של גיגהבייט. כרגע המחשב פועל אבל התצוגה היא של 16 צבעים בגלל אותה בעיה שווינדווס מודיעה על אי התאימות. תודה לכולם אם הופיע הנושא כבר אני מצטער אני לא יכול לעשות חיפוש התצוגה גרועה מאוד והרזולוציה מאוד נמוכה.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, המחשב שלי סובל מבעיה מאוד מוזרה ביומיים האחרונים... המידע על 2 כוננים קשיחים נפגע פתאום ברמה של חלק מהמידע נשאר תקין וחלק הפך להיות CORRUPTED ואני בנוסף מקבל שגיאות מחלונות בסגנון path to deep semaphore timed out בקיצור דברים מאוד לא שגרתיים... הקטע הוא שהיו לי עד אתמול 3 פרטישיונים. (2 דיסקים פיזיים) אחד של 80 גיגה שהיה כונן D ששם הבעיה קרתה - אבל שם לא היה מותקן כמעט כלום ואחד של 200 גיגה שמחולק ל 20 גיגה סיסטם שזה C ועוד 180 כל השאר שזה E הומזר הוא שהבעיה לא פגעה כלל ב C אבל כן פגעה בחלק ניכר של כונן E איפיון הבעיה הוא שהמידע פשוט לא רשום טוב על הדיסק... (ויש לי שם המון דברים ככה שחבל לי לפרמט הכל וזהו...) מה שמוזר הוא שאני יכול לראות נגיד את הקבצים שיש א…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by royk,

היי, התקנתי WindowsXP Pro אחרי פורמט, ללא תוכנות נוספות למעט דרייברים. ישר עם עלייה ראשונה של המערכת (בכל פעם) אני מנסה להפעיל יישום ע"י ה - shortcut מה - taskbar וה - icon נראה לחוץ אך תקוע למשך כ - 15 שניות ???. במקביל אני עדיין יכול לפתוח בחופשיות חלונות אחרים, כגון My Computer. החלפתי לוח אם (Abit IS7-G), פסלתי בעיית זיכרון (1GB Kingston), דיסק קשיח (WD 120Gb) נבדק ונמצא תקין. יש לציין שאחרי ה - 15 שניות hold - המחשב עובד פגז! תודה מראש!!!!

• 3 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים