עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by assaf990,

משהו לא תקין? אולי שורה 020? Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:15:24, on 02/03/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: D:\WINDOWS\System32\smss.exe D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe D:\WINDOWS\system32\services.exe D:\WINDOWS\system32\lsass.exe D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe D:\WINDOWS\Explorer.EXE D:\Program Files\Eset\nod32krn.exe D:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe D:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe D:\Program Files\Eset\nod32kui.exe D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe D:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe D:\Program Files\Internet…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by law89,

רכשתי מחשב נייד. רשום שהוא מגיע ללא וינדאוס. האם ניידים שמגיעים ללא וינדאוס מגיעים עם אובנוטו או לינוקס או שהם מגיעים ללא שום מערכת הפעלה? האם הכרטיס מסך: NVIDIA Geforce GTX 1650, 4GB GDDR6 נחשב לכרטיס טוב? באיזו רמה הוא מאפשר להריץ משחקים? היתה לי התלבטות בנוגע לרייזן 5700u או Intel® Core™ i5-10300H. ממה שראיתי הרייזן פי 2 יותר טוב. ממה שאמר לי מישהו שהתפקיד שלו הוא רכישת ניידים, האינטל מעט טוב יותר. מה נכון?

3. Win XP. דגם הלוח והכונן במפרט שלי בצד (System #1) זה דיי דחוף לי :-\ תודה, Zzzz

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  4. אני רוצה להוסיף 256 מ"ב זיכרון + כרטיס מסך כנראה 256 מ"ב ולהוסיף 20 ג'יגה להארד דיסק. יש לי מעבד פנטיום 4, 1.8 GHZ שמעתי ממישהו שאם אני יוסיף את כל מה שכתבתי זה יפגע בביצועים של המחשב. נכון?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  5. המחשב מקרטע לי, לפעמים כאילו המוזיקה נתקעת לכמה שניות וכו'. ובמשחקים כמו gta או warcraft3 המשחקים נתקעים כזה וממשיכים אחרי כמה שניות או שאם מזיזים את העכבר בשביל לזוז במפה הוא קופץ ישר לצד שני .. וזה דיי מציק..

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  6. שלום לכולם אני כל הזמן מקבל את ההודעה הזאת: מתי שאני נכנס למחשב, מעתיק קבצים, משחק במחשב או סתם גולש לי בנט! ניסיתי לעשות פירמוט והתקנה של הווינדוס מחדש וקיבלתי את ההודעות האלה כל הזמן גם בהתקנת הווינדוס עצמו! בנוסף לזה המחשב שלי כל הזמן עושה ריסטים. לפעמים נוצר מצב שהוא עושה שלושה-ארבעה ריסטים אחד אחרי השני בחלון שאפשר ללחוץ DEL כדי להכנס לביוס..ממש בהתחלה, אני מפחד שישרפו לי דברים במחשב מה הבעיה ואיך אני פותר אותה?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  7. קיבלתי מחבר מחשב נייד בחינם וכבר תבינו למה... בדקתי את המחשב ואבחנה שלי היא שהדיסק הקשיח פגום ! ( 2 גי'גה ) אי אפשר לפרמט את ה HDD תמיד ישנה הודעה של EROR DRIVE C . וישנה עוד בעיה שהמחשב עולה במסך הראשון שרצים המספרים של הזיכרון אחרי הבדיקה של הזיכרון המסך נתקע שעה ואז הוא רושם את השורה של הדיסק הקשיח ושאר ההתקנים וממשיך לעבוד. בביוס של הנייד בסעיף BOOT איפה שקובעים איזה התקן ראשון יעבוד יש רק A ו C ואין CDROM ויש שם CD. שמתי את הכול על AUTO אבל רק את הדיסק הקשיח הוא מזהה ולא את ה CD אפילו בביוס. מה שכן ה CD עובד...פשוט בביוס הוא לא קיים. יש לי כמה שאלות. 1 ) חוות דעת על מה שרשמתי 2 ) מישהו ראה פה נייד פתוח ? איך הוא נראה בפנים ? אם זה כמו PC רגיל ? או שזה …

8. Started by Thunder Storm,

יש לי כרטיס מסך GFORCE 6600GT עד מלפני תקופה הוא פעל מצויין. ואז לפתע.. המערכת של NVIDIA מודיע לי שחיבור החשמל של הכרטיס מסך לא מספיק חזק ולכן הכרטיס מסך פועל במתכונת בטיחותית נמוכה יותר. האם יש משהו לשפר ? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by amisha,

כשאני מחבר את ה DOK שלי לחשב שלי הוא מחובר כ USB1.1 ואצל המחשב של אבי בעבודה הוא USB2.0 . הלוח האוא P4C800 אז כה שיש לי תמיכה של USB2.0 . איך פותרים את הבעיה הזו ?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  10. Started by FreeStyle,

בזמן שאני אפעיל משחק או שהפוטושופ יהיה פתוח + עוד תוכנה כבדה או שאני יריץ סריקה של האנטי וירוס על כל המחשב יחד והמחשב יהיה עמוס אני ישמע רעש ל אמבולנס או של איזה אזעקה ממש ! יש לידי כאן אותו אשכול ביחד אבל לא נעים לכתבו מצטרף לשאלה ולי אני חושב שזה מגיע מאזור המאוורר התחתון או הדיסק קשיח או המאוור של המעבד. יש לי תכונן ויש תמאוור של הספק מאחורה ומתחתיו עוד מאורר 80 והוא עושה תרעש או שאני לא מזהה טוב וזה ה דיסק קשיח גם נראה לי אומה שלא בדקתי אבל יכול להיות שזה של המעבד מה כדי לעשות??

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  11. שלום לכם, אז כך, כל פעם כאשר אני מדליק את במחשב נייד הוא עולה באיטיות רבה, בתחילה חששתי שזאת עקב כשל במערכת ההפעלה ולכן פירמטתי והמחשב בכל זאת עולה באיטיות רבה ומתפקד באיטיות רבה! אני חושש שזאת עקב התחממות יתר ואי פעילות המאווררים, כיצד אוכל לבדוק זאת במדוייק? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  12. Started by @guitarsuite@,

שבת שלום לכולם! אני מפעיל משחקים ישנים שעובדים דרך הדוס (cmd) ,אז היום שיחקתי באיזה מישחק "בונוס" (לצורך העיניין) ,יצאתי מימנו עבדתי קצת במחשב ואז רציתי להפעיל שוב את האפליקציה והוא נותן לי פקודה כזאת מוזרה ומעצבנת בכל אפליקציה של דוס, הפקודה היא כזאת: הוא רושם קודם את השם של הקובץ ואיפה הוא ממוקם ואז את ההערה הבאה: קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של MS-DOS ושל Microsoft Windows לחץ על 'סגור' כדי לסיים את פעולת היישום. זה קרה לי כבר כמה פעמים בעבר ואף פעם לא הבנתי איך מסדרים את זה. אז בקיצור, חבר'ה! תנו עזרה,אתם המיקצוענים פה!

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by berner,

חברים שלום אני זקוק לסיוע דחוף לעדכן הדרייברים במערכת שלי להלן הדרייברים ותנו לי קישורים להוריד דרייברים עשכניים NVIDIA GeForce 7600 GT Intel® ICH8 2 port Serial ATA Storage Controller - 2825 Intel® ICH8 4 port Serial ATA Storage Controller - 2820 Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller Ports ITE IT8212 ATA RAID Controller Intel® ICH8/ICH8R Family LPC Interface Controller - 2810 Intel® P965/G965/G35 PCI Express Root Port - 29A1 Intel® P965/G965/G35 Processor to I/O Controller - 29A0 Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller Intel® ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2830 Intel® ICH8 Family USB Universal Host…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by Msys,

אהלן, לאחר התקנה חדשה ופירמוט של הכונן הלוגי של וינדוס 7, משום מה גם בפרוטי לופס וגם בהצגת סרטונים באינטרנט האודיו וודיאו מאוד מקרטעים, מה יכול לגרום לזה? מאז הפעם האחרונה, שיניתי הפעם את הכונן הלוגי למערכת מהארדיסק חדש יותר וגדול יותר זה המפרט: Gigabyte gak8n ultra 9 amd 939 socket 3000+ 3gb ram 160 gb hardrive 500gb hard drive both seagate sound blaster 5.1 vx geforce 9500 gt האם זה יכול ליהיות השינוי במיקום הכונן של הוינדוס?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by lesForce,

שלום לכולם לצערי קרה קצר בזמן שהחחשב פעל - ועכשיו המחשב לא עובד... הוא פותח לי את החלון שבו אני בוחר את האם לעדכן משהו בביוס (כאשר אני בוחר באפשרות זו המחשב פשוט נתקע ואז ניתן לכבות אותו רק לאחר לחיצה ממושכת של 10 שניות) או שהאפשרות השניה היא להפעיל את הביוס הקודם - כאשר אני לוחץ על זה הוא מעלה מסך שחור ואז ניתקע או שבפעם השניה הוא נתן לי מסך שבו בחרתי שוונדוס יעלה באופן רגיל ואז עלה מסך שחור והוא שוב נתקע.... ניסיתי לנתק את המחשב מהמחשמל ולהחזיר - לא נפתרה הבעיה. מה לעשות?? אוףף איזה באסה זה...

16. Started by cowboy27,

שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מנסה להדליק את המחשב המאווררים עובדים כוננים קשיחים נראה לי שעובדים אבל לא עולה כלום למסך מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. קניתי לוח אם ULTRA D אחרי שהוא עבר מוד ל-SLI (לא ידעתי את זה) ובנוסף רכשתי גם כן 7900GTO כל זה נקנה ב-EBAY. כאשר ניסיתי להתקין את כל זה יש אי התאמה, עם הכרטיס הזה המפרט לא עולה, חשוב לציין שהכרטיס עובד על לוחות אחרים גם כן על ULTRA D אשר לא עבר את המוד וחשוב לציין שעם כרטיסי מסך אחרים הלוח אם עם המוד כן עולה. נבדקו כרטיסים כגון X1300P ו-6600 ו-X300SE. מה אפשר לעשות?

18. כוללים כתוביות הכוללות את: PAGE FAULT IN NON PAGE AREA win32k.sys IRQ NOT LESS OR EQUAL ועוד... (לא זוכר את כולן בע"פ) אין מכנה משותף לפעולות שקודמות למסכים הכחולים. גם פעולות הדורשות משאבי מערכת נמוכים וגם כאלו הצורכות משאבי מערכת גבוהים. השגיאה תמיד משתנה. יש לי תחושה חזקה יותר בקשר לRAM. סוג גנרי עלום שם. XP PRO SP1 P3 1000 256RAM 2 HD כ"א 40G WD כ.מסך INNOVISION GF 4 MX4000 128MB אז לפני שאני מתחיל בבדיקות השגרתיות, מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  19. שלום לכולם ביומיים האחרונים אני סובל מבעיה כאשר אני נמצא במשחק מסוים או צופה בסרטון וידאו המחשב נתקע וחוזר לעבוד אחרי שלוש שניות עוד פעם נתקע אחרי שאני יוצא מהיישום רושם לי את ההודעה הבאה : תמונה http://i15.photobucket.com/albums/a385/tamr/1818b3f5.jpg תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  20. שלום אני כרגע אצל ידידה, מתקין ווינדוס על מחשב חדש. הלוח- DFI Lan party ut Ultra D מעבד AMD 3200VC 512 ראם בלה בלה כל הסיפור. הכל הולך טוב ויפה, עד שמגיעים להתקנה של הדרייברים של הלוח והצ'יפסט. אחרי שמתקינים אותם, הווינדוס פשוט לא עולה (נתקע בקטע של מסך הטעינה של הווינדוס, ואם עושים ריסט- לא מזהה את ההארדיסק) מה שמוזר, בסייף מוד הוא כן עולה. אפשר לדעת מה לעזאזל קורה כאן? נ.ב- מכיוון שאין כונן דיסקטים, לא התקנתי את ה SATA Controller לפני ההתקנה של הווינדוס, זה לא אמור להיות קריטי. במחשב שלי זה פעל דווקא בסדר. התקנתי אותו אחרי הווינדוס, והכל פועל עד היום בשמחה ובנחת. יכול להיות שבין ה Gigabyte K8NF-9 שלי ל DFI LP יש כל כך הרבה הבדל, ועוד אחד כזה קריטי? אשמח לקבל תשובה בקרוב…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by idoleff,

שלום, יש לי מחשב ישן (P3 500MHZ) שעד לא מזמן מערכת ההפעלה שלו הייתה WIN XP. עקב חולשת המחשב החלטתי לפרמט ולהתקין 98 אלא שמאז שהתקנתי אותו המחשב עובד בצורה מוזרה... קודם כל, מופיע לי רק 2GB במקום 12 (גם במצב דוס) דגם הכונן: W.D 136AA בעיה נוספת היא שהמחשב פעם כן עולה ופעם לא עולה... כאילו, יותר מפעם אחת העלתי את המחשב והוא הפסיק להגיב עוד לפני עליית הBIOS.. זה קורה בדר"כ אחרי שאני נמצא בביוס בשביל לבדוק דברים.. הבעיה הגדולה ביותר היא טמפ' המעבד... לפי הביוס היא 97 מעלות! אבל כשאני נוגע בהיטסינק לא לא חם בכלל.. מישהו יודע מה לעשות עם הבעיות הללו? תודה, עידו

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  22. שלום, אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל אני אנסה לפרט כמה שאני יכול. בדרך כלל כששחקתי משחקים כמו LoL או SC יכולתי לשחק על הכי גבוה עם 60 FPS בזמן שאני מדבר עם אנשים בסקייפ ושומע מוזיקה דרך FF במקביל. לפני כמה חודשים זה השתנה. SC אני משחק על הכי נמוך ו-LoL אני עם גרפיקה יותר נמוכה וגם לא יכול להפעיל דברים במקביל. אני לא יודע בדיוק מה קרה, אני לא ממש יכול להצביע על משהו ספציפי, הניחוש הראשון שלי היה שמשהו קרה לזכרון (יש לי 2X2GB DDR2) אבל אין לי מושג איך בודקים את זה או כמה זה ניחוש קרוב למציאות. המפרט שלי: intel Q9550 (בלי OC) 2X2GB RAM DDR2 1100MHz (לא זוכר איזה חברה) Gigabyte EP43-DS3L ATI Radeon 4870HD 512MB HD של סאמסונג 640GB, לא זוכר בדיוק אבל הוא איטי. מערכת הפעלה win…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by bbvv,

לפני כמה ימים קניתי מסך דק חדש L1953TR ,חיברתי אותו למחשב החדש ולא היתה בעיה אבל כשניסיתי לחברו למחשב הישן המסך הראה שהמחשב עולה אבל לאחר כמה זמן הופיע הודעה במרכז המסך שישנה בעיה בתדר .

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by Idan-h,

היום עשיתי ניקוי ממש רציני למחשב, ממש, הוצאתי את הלוח, חוטים הכל, שטפתי את המארז [כמובן שהוא ריק]. תמיד הקובנציה של הIDE אצלי היא כזה Primary Master HD Primary Slave MSI CDROM 52 Secondery Master MSI CD-RW 52 עכשיו אחרי שהחזרתי הכל משום מה הSecondery IDE לא פועל, כי הצורב לא מזוהה בשני החיבורים של הIDE מה לעשות? כמו שאמרתי, ניסיתי בשתי החיבורי של ה-Secondery תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by TaZeR,

שלום לכולם, רציתי לבדוק איך הספק כוח עובד, אז פתחתי אותו וחיברתי לחשמל. אחד הרכיבים טיפה זז אז הזזתי אותו הצידה טיפה ומאז יש לי כוויה מאוד גדולה ביד. זה קשור לחומרים המסוכנים שנמצאים בספק?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.