תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום,יש לי במחשב כונן DVD מדגם: OPTIARC DVDRW AD-7200S ATAD DEVICE. הכוננן מקבל חשמל ונפתח אך לא מופיע בתקיית "המחשב שלי" אם אתם יכולים לתת לי דגם של כונן די וי די טוב אני אשמח מאוד וגם אם אפשר דרייבר לכונן שמצויין פה מקווה שתענו בהקדם תודה.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היום עידכנתי דרייבר, פתאום המסך ניהיה שחור חיכיתי קצת ראיתי שזה לא חוזר עשיתי ריסטרט הלוח עשה POST אבל המסך ניהיה שחור ניסיתי לפרמט עדיין אני רואה מסך שחור (ויסטה) ניסיתי לפרמט לXP והצלחתי להגיע לדף הכחול אבל משום מה לא הצלחתי לפרמט (המקלדת נתקעה איכשהו.. וזה לא בעיה של המקלדת זה נראה כאילו משהו תקע אותו) שיחזור גם ניסיתי וגם המסך שוב ניהיה שחור אני כבר לא יודע מה לעשות, יש למישהו מושג מה עושים? עריכה: וגם למצב בטוח לא הצלחתי להכנס ???
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לפני כמה ימים, לאמא שלי נדפק הוינדוס, מה שגרם לזה שהיינו צריכים להתקין חדשים והדיסק היה בלי BOOT אז הוא פשוט התקין לי וינדוס על C, D ו-,E אז בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב, הייתה לי בחירה מה להעלות בין 3 וינדוסים. כמה ימים לאחר מכן, מצאתי דיסק נורמלי של וינדוס, פירמטתי את C דרך BOOT ואחרי זה, פירטמתי את D ו-E דרך הוינדוס, אבל כשאני עושה ריסטרט, עדיין יש לי אופציות בחירה בין 3 וינדוסים, כששניים מהם לא קיימים כבר, איך אפשר להעלים אותם משם, כדי שהוינדוס יעלה חלק? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, תראו יש לי לוח אם P5N32-E SLI ואני לא יודע להתעסק עם הביוס שם. המפרט שלי הוא: Q6600 ASUS P5N32-E SLI OCZ 2048MB DDR2 800MHZ אני יודע שהמתחים של הזכרונות הם 2.1 BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 דרך אגב אני לא עושה OC לשום דבר חוץ מהכרטיס מסך שבא כבר עם OC. עכשיו האם תוכלו להגיד לי איזה מתחים לשים. הנה תמונה מהביוס שיהיה לכם יותר קל, התמונה מהאינטרנט והמתחים סתם מכוונים שמה אז תגידו לי מה לשים למפרט שלי. מקווה שתעזרו לי ותודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סובל כבר מעל שנה עם מסכים כחולים או ריסט של המחשב מעצמו זה תלוי איך אתה מגדיר שמהמחשב יעשה ריסט או מסך כחול שיוצג השגיאות! אני לא מצליח לפתור תבעיה הזו כל מה שעשיתי עדיין לא עוזר לי לפתור תבעיה הזו החלפתי כמעט חצי מחשב ועדיין לא עוזררר ארדיסק חדש זכרונות חדשים לוח אם מעבד ספק! כולם חדש בתקווה שלא יחזור מסך כחול אבל כרגיל חוזר מזה לעזאזל מימה זה נובע איך אפשר לסדר תבעיה הזו ? בקשה תעזרו לי לפתור תבעיה הזו הינה תמונות לשגיאות שאני מקבל : stop 0x0000007e 0xc0000005 http://img224.imageshack.us/my.php?image=015jf6.jpg http://img224.imageshack.us/my.php?image=018kp8.jpg http://img524.imageshack.us/my.php?image=025dr4.jpg http://img118.imageshack…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה ברגע שאני מפעיל מחדש את המחשב בצורה מסודרת דרך הווינדוס כמה פעמים הכל עולה בסדר לאחר מכן אני מפעיל מחדש שוב ואני רואה מסך חשוך הווינדוס לא עולה והמחשב עובד והעכבר לא מגיב והמקלדת כן מה הסיבה לתופעה הזאת זה קורה לי כל הזמן?... :-\
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המחשב שלי פתאום כבה לחלוטין (לא ריסטרט). כשאני מנסה להדליק אותו שוב, הוא לא נדלק, אלא לאחר מספר דקות. כאשר הוא נדלק שוב, אחרי כמה דקות הוא שוב כבה. יש לי ספק די חדש FSP 350 GLN60 וזה נשמע לי כמו בעיה בספק? יש לכם רעיונות אחרים? נמצאה הבעיה: כשאני נכנס לביוס אני רואה שטמפרטורת המעבד מתחילה סביב 60-70 מעלות צלזיוס! והיא עולה במהירות. כשהטמפרטורה עוברת את 100 המחשב כבה. האם זה הגיוני? יש לי קירור Freezer 7 pro (שהותקן ע"י אחד שיודע להתקין דברים כאלו, כולל מריחת משחה טרמית). עד אתמול הטמפרטורה אף פעם לא עברה את 50 מעלות. למישהו יש מושג מה קורה פה? ואיך ניתן לסדר את זה? הערה: כשאני נוגע בגוף קירור הוא די קריר. כמו כן, פשוט חשבתי לשנות את טמפרטורת הכיבוי בביוס אבל לא מצאתי פונ…
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, לפני לא מזמן התקנתי מקלדת של מייקרוסופט מולטימדיה מדגם 1.0A והייתה לי בעיה בהחלפת השפות באמצעות המקלדת. באתר של מייקרוסופט התקנתי דרייבר שמתאים למקלדת וזה עזר לי חלקית ז"א שבאופיס אני יכול להעביר שפות ואילו באינטרנט אקספלורר אני לא יכול להעביר שפות. אשמח אם תוכלו ל עזור לי
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
התקנתי 3DMARK06 גירסה אחרונה על ויסטה 32 כרטיס מסך ATI HD2600XT דרייברים 7.8 שהרצתי אותו יש את המסך של העלייה שכותב משהו כמו: checking system settings, this can take a minute אבל זה נתקע שם, הCPU עובד, הדיסק עובד וכלום לא קורה. אחרי כמה דקות המסך נהייה שחור ואין לי דרך לחזור (CTRL-ALT-DEL לא עובד) רק RESET פיסי למחשב. הרצתי BENCHMARKS אחרים שעבדו והרצתי משחקים שעבדו (DIRT, PES08...) רעיונות? ד"א, מישהו יודע איך מגיעים לDXDIAG של DX9? בויסטה שאני מריץ DXDIAG הוא מגיע לDX10, ושם אין ממש בדיקות כמו שהיה בDX9 תודה עריכה: מצאתי את זה ב FAQ של 3DMARK06: http://service.futuremark.com/support/search.jsp?cid=14&fid=1311
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום רב הבעייה אצלי במחשב היא טיפה מוזרה ומלווה אותי כבר במחשב שני במחשב הראשון כרטיס קול אונבורד על לוח ASROCK ווינדאוס ווסמוסיס XP (ווסמוסיס זו התקנה מהירה שבאה עם תוכנות) באמצע שמיעת מוזיקה (לפעמים אחרי שעה ולפעמים דקה) קיבלתי הודעה כמו בתמונה המצורפת(ההודעה הספציפית המוצגת היא מהמחשב החדש ולכן קשה לי להיות בטוח שהיא הייתה זהה אך נראה לי שכן) לאחר מכן אני צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול שוב הסיפור המוזר נמשך כאשר קניתי מחשב חדש עם כרטיס קול XIFI (התמונה המצורפת היא מהמחשב הזה) לוח אם של ASUS P5B הווינדאוס אותו אחד אך אותו הדיסק שימש במספר מחשבים ובהם לא התעוררה שום בעיה למישהו יש רעיון? תודה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
מידי פעם שיהיו שינויים בסטיקי, בצוות, בחוקים, אשתדל לעדכן לנוחיותכם. התארד לא פתוח לתגובות ולכן במידה ויש הערות\המלצות, כולם יתקבלו בברכה במסרים האישיים. חשוב להזכיר שכל מי שרוצה לתרום מדריך רציני ומועיל לסטיקי מוזמן לכתוב בפורום ובמידה והוא יתאים הוא יוכנס - הסטיקי הוא לא רק לצוות האתר. שינויים אחרונים בסטיקי: עודכנו\תוקנו הלינקים שבמדריך לניתוח מסכים כחולים - תגובה 1 נוסף לינק לטבלת טמפ' מעבד מקסימליות (הטבלה גם מכילה פרטי צריכות חשמל סטוק ומתעדכנת דיי מהר שיוצאות סדרות חדשות) - תגובה 10 עודכנה רשימת התוכנות המומלצות - תגובה 12 נוסף אזכור לנושא ה-137 גיגה ללא SP במדריך יצירת מחיצות - תגובה 13 כאן גם המקום לציין (באיחור מטורף) ש-bezangeloo (בוז'י) הוא חלק מצוות פורום תמי…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב ישן עם מעבד CELERON 1.7 על לוח אם אסוס P4S זיכרון DDR 256MB PC 2100(133MHZ המחשב משמש לגלישה בלבד. כעת המחשב לאחר הפעלה כ 15 דקות נוטה להיתקע באינטרנט וגם באופיס. לאחר כ 5 דקות משתחרר ספונטנית ואז עבודה למשך 20 דקות עד קבלת מסך כחול שמציין בעית זיכרון. לציין ניסיתי סרטים ואז לא נתקע כלל כלומר ללא קיפאון ההתחלתי. עבר ניקוי וירוסים ללא ממצא. נכון מחשב ישןן חשבתי זיכרון חלש ולכן התייעצתי לגבי שדרוג זיכרון אך הופנתי קודם כל לכאן לבירור נושא זה. תודה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
תראו יש לי כרטיס 7600GS ומתי ששמו לי אותו במחשב הוא עבד שבוע מצוין ואז כול משחק שמפעילים עליו הוא ישר ניתקע וצריך ריסט או בתפריט קיצר בדקתי תענין לעומק כול המשחקים שאני מפעיל עם 7600GS ניתקעים על ההתחלה או בתפריט או לפני והוצאתי תכרטיס הפעלתי את הכרטיס המובנה שלי ומה גיליתי? שכול המשחקים עובדים!!אומנם לאט כי זה מובנה אבל עובדים וב7600GS לא עובדים.. חשוב להזכיר שהכרטיס בלי המשחקים עובד אחלה ושבוע הכרטיס עבד טוב ואז לא יודע מה קרה הבעיה לא בטמפרטורה וניקיתי תכרטיס ועוד ותקנתי דרייברים מעודכנים.. ויש לי עוד 2 וחצי שנים אחריות על הכרטיס האם לגשת לחנות שקניתי שם? SKYPC מה אני צריך בדיוק להגיד? פשוט אני לא רוצה לנדנד להם .. ואני גם יכול ללכת עלייהם רק עם הכרטיס בלי המחשב…
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדווס אקס פי פרופשיונל, והארדיסק של 160 gb הבעיה שבווינדווס הוא מזהה לי רק 127 gb אם מישהו יוכל לעזור לי או לתת לי מדריך איך לפתור את הבעיה.. בתודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ככה סתם בלי ששיניתי אין לי אפשרות להשתמש במיקרופון שאיתו אני מדבר בסקיפ מקבל מיקרופון לא מחובר
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כשאני מנסה להעלות את המחשב במצב רגיל וגם במצב הנורמלי האחרון הידוע המחשב חושב קצת ועוד לפני שהוא מעלה את חלונות הוא נותן פתאום מסך כחול שרשום בו stop:c000035 (unable to locate component) q this application has failed to start because USER.DLL was not found. re installing this application may fix the problem אני לא בטוח שיש קשר אבל בפעם האחרונה שהמחשב עבד קספרסקי זיהה וירוס והמליץ לי למחוק (לא זוכר תשם של הוירוס) וכנראה בגלל שהוא לא הצליח למחוק הוא המליץ למחוק שוינדוס מתחיל מחדש ואז אחרי כמה דקות עשיתי הפעלה מחדש והמחשב נתן לי את המסך הכחול והוא לא עולה יותר. כנראה שזה מחק איזה קובץ חיוני השאלה איך אני משחזר את הסיפור הזה? עזרה בבקשה זה מחשב של עבודה שאני זקוק לו עובד בדח…
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה וזה פעם ראשונה שאני מתעסק עם כרטיסי טלוויזיה. הזמנתי מהאתר את זה:http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-TV2000&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=119&aff=Zap〈=HE בטלפון שאלתי אם מדובר בדגם EXPERT (כי אמרו לי שזה הדגם הכי עדיף) והוא אמר שכן. כשקיבלתי את הכרטיס אני רואה שמדובר ב-XP RM. אבל אפילו בהזמנה שהם הדפיסו בעצמם כתוב WinFast TV2000 XP ואילו אני קיבלתי WinFast TV2000 XP RM. בזאפ XP RM עולה פחות מ XP ולכן לדעתי מדובר בדגם ישן ונחות. אני בעיקרון צריך כדי להעביר קלטות וידאו לקובץ דיגיטלי וגם לצפייה בחלון קטן של טלוויזיה. אבל חשוב לי שאיכות הקובץ הדיגיטלי מהוידאו יהיה בינוני ולא קטן. השאלה האם הכרטיס הזה עושה את העבודה בצורה טובה. אם לא-אז…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב שלום אז יש לי שני זכרונות של 512 של GEIL מהירות 800 ועוד שני זכרונות 2 ג'יגה כל אחד של GEIL מהירות 800 יש לי WINDOWS VIST כשאני מישתמש בכול הזכרונות אז בביוס הוא רושם שיש לי 5 ג'גה אבל ב WINDOWS כשאני עושה מאפיינים למחשב הוא רושם 3583 מה הבעייה ?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום, נכון להיום יש לי מעבד e6550 עם 1333fsb עכשיו בתוכנה cpu-z כתוב לי שמהירות הבאס של המעבד היא 333mhz ,ויש לי זכרונות שהם 800mhz האם זזה חונק אחד את השני? , ואיך הfsb משחק פה ? תודה לעונים ,לידור .
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! אני מפעיל משחקים ישנים שעובדים דרך הדוס (cmd) ,אז היום שיחקתי באיזה מישחק "בונוס" (לצורך העיניין) ,יצאתי מימנו עבדתי קצת במחשב ואז רציתי להפעיל שוב את האפליקציה והוא נותן לי פקודה כזאת מוזרה ומעצבנת בכל אפליקציה של דוס, הפקודה היא כזאת: הוא רושם קודם את השם של הקובץ ואיפה הוא ממוקם ואז את ההערה הבאה: קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של MS-DOS ושל Microsoft Windows לחץ על 'סגור' כדי לסיים את פעולת היישום. זה קרה לי כבר כמה פעמים בעבר ואף פעם לא הבנתי איך מסדרים את זה. אז בקיצור, חבר'ה! תנו עזרה,אתם המיקצוענים פה!
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לאחר שינוי ה Timing בביוס לזכרונות, המחשב לא עונה. אין שום תמונה על המסך. שיניתי מ cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 9T Dram Ras precharge time 4T Dram Ras to cas delay 4T ל cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 5T Dram Ras precharge time 2T Dram Ras to cas delay 2T לאחר מכן המחשב לא עלה! ניסתי להוציא סוללה אבל כלום... מה לעשות? אני נואש! Helpppp :s05:
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן ואני עושה בו סתם דברים... אז פתחתי אותו וקצת נגעתי בזכרון בכרטיסים והדיסק קשיח.. סתם לראות איך הדברים שם...(כשהמחשב מכובה כמובן) עכשיו .. סגרתי את המארז שמתי 2 ברגים חיברתי הכל בחזרה... הפעלתי מחדש... ואז בקטע שהוא מזהה את הדיסק קשיח ואת הסידרום(ממש מתי שמדליקים ת'מחשב) הוא לא ממשיך לעליה לווינדוס וכותב ככה: CMOS CHECKSUM-EROR SDEFAULTS LOADED הוא כותב (לפי מה שאני הבנתי) שמשהו מפריע לו לעלות אבל אני לא מבין מה הסיבה.... תודה רבה לכל העוזרים ביי
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחב החדש שלי אבל משום מה הוא רועש :s05: המפרט amd 3200 venice gigabyte k8n ultra 9 gigabyte 6800gt hec 400 trt 1gb a-data wd 80gb ide chenbro gaming bomb עם מאוורר 120 שפועל ממש ממש מהר, נראה לי זה הוא ועוד שאלה קטנה, האם טמפ' של 64 לכרטיס מסך זה בסדר? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קניתי DVD חדש של LG ואני לא יודע איזה כבלים של המחשב (היה לי כבר DVD והוא מת) אני אמור לחבר אליו ועכשיו אחרי שניסתי לחבר אותו גם הצורב לא עובד צריך עזרה דחוף aldema_@walla.co.il 0524399042
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) שלום ,יש לי לפטופ איי.ב.אם אר50אי ,ומופיע לי סימן קריאה צהוב על הכונן ,ורושם לי את האזהרה הזו ,ואני לא הצלחתי לסדר את זה ע"י מחיקה ואתחול וכרגע לא עובד לי הכונן. אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-