תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
-
לאחרונה המחשב שלי (בן שלוש כמעט יימ שימו ) החל בצורה פתאומית לקפוץ ל- 100 אחוז CPU USAGE שמתלווה בעליית טמפ' המעבד ל-56~59 מעלות ויחד איתו גם הכרטיס מסך שעובר את ה-50 מעלות. אני חייב לציין שהתקנתי לאחרונה BIG TYPHOON וחידשתי משחה טרמית, אבל בהתחלה לא היו את הבעיות האלו וגם דאגתי לשים מספיק משחה והמאוורר מחובר טוב טוב ללוח. המפרט שלי הוא: מעבד - P4 2.8 GHZ?478 - לא פרסקוט. לוח אם ABIT IC-7. כ. מסך -RADEON 9600XT. כל השאר לא רלוונטי, אלא אם כן מישהו ישאל. מה הבעיה? סרקתי לוירוסים וכו' ואין כלום וגם הורדתי תוכנה לבדיקת הפרוססים במערכת וכולם מוכרים, אז מה יש? תודה לכל מי שעוזר.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים של HWZONE. יש לי מחשב עם לוח אם שתומך ב-סוגי זכרונות עם מתחים 400 ו-333 MHZ. אצלי מותקן עכשיו זכרון בתדר 333MHZ ואני מעוניין להרחיב אותו עם זיכרון נוסף. האם אני חייב לקנות זיכרון בתדר 333 שיתאים לשאר הזיכרונות או שאפשר להוסיף גם של 400 (בהנחה שהוא לא יעבוד במהירות המקסימלית) אשמח לקרוא מתגובותיכם. בתודה מראש. ניר
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
זהו המשך מהדיון שהתחיל ב13-8 באותו שם הבאתי סוף-סוף את הפנטיום-3 השני שלי וחיברתי לו את הספק והמעבד של הקומפק הבעייתי שלי ,(שלא מציג כלום על המסך ולא מצפצף (פוסט)), והP-3 החדש עבד בצורה תקינה לגמרי מזה אני מבין שהבעיה היא לא בספק ולא במעבד וכאמור לא בזכרון, אלא בלוח האם או בכרטיס הוידאו המובנה (להזכירכם שניסיתי ללא הצלחה שני כרטיסי וידאו בחריצי הרחבה (PCI ו AGP) (וכאמור-אני לא ידע לבטל(אם צריך) את הכרטיס המובנה כי בלי תצוגה אין לי גישה לסט-אפ של הביוס) האם אני מבין נכון? האם יש רעיונות מה לעשות הלאה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בזמן האחרון הדיסק הקשיח שלי עושה קולות מוזרים כאלו לאורך זמן ארוך כמו צוויחה ארוכה כזאת לפעמים זה נמשך שעות ומה שמוזר זה שאם אני מביא תפיחה קטנה בצד של המחשב או ממש מזיז אותו קצת לצד ומחזיר למקום הרעש נפסק ואז אחרי כמה זמן חוזר שוב. מה זה אומר :\ תודה.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שבוע טוב , אני אלירן ואני מחשבוניסט , יש לי כמה שאלות קטנות בנוגע למחשב אך תחילה ארשום את המפרט כדי לתת לכם קצת מושג ASUS P5K DELUXE/WIFI-AP LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard Intel Core 2 Duo E6420 Conroe 2.13GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6420il OCZ2P800R22GK OCZ Platinum Revision 2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2P800R22GK BFG Tech BFGR7950256GTOCE GeForce 7950GT 256MB GDDR3 PCI Express x16 OC Seagate Barracuda ES ST3250820NS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive *2 ON RAID 0 Thermaltake SOPRANO VB1000BWS Black 0.8 mm SECC Chassis, Plastic Front Door ATX Mid Tower Computer Case קודם כ…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לפני מספר חדשים רכשתי כרטיס מסך חדש, 9800gt למחשב עם מעבד Q6600 ו2 ג'יגה ראם. לאחר ניסיון לשחק במשחקים בעלי גרפיקה טובה (crysis לצורך העניין אך לא רק) המחשב בשלב מסויים קפא, והצבעים התחילו להתעוות וליצור צורות כך שהמחשב לא מגיב. הנחתי שהבעיה בהתחממות של הכרטיס אז שמתי מאוורר והנחתי אותו שיקרר את המחשב וזה פעל מצויין. לאחרונה ניסיתי לשחק crysis warhead ומתרחשת אותה בעיה לא משנה באיזה חוזק המאוורר. שאלותי הם: האם זו עדיין בעיית התחממות או משהוא אחר? האם המשחק דורש גרפיקה כל כך גבוהה בהשוואה לשאר המשחקים שהכרטיס לא עומד בעומס? האם יש טעם לנסות לנקות אבק? איך אפשר לטפל בבעיית ההתחממות אם זו עדיין הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג אסוס דגם X541U שהיה מחובר לחשמל בעקבות קשר חשמלי שהיה לי בבית המחשב הפסיק לעבוד אין שום סימן חיים ניתקתי את הסוללה מהמחשב כי חשבתי שהסוללה מקצרת וניסיתי להפעיל את המחשב רק עם חיבור המחשב למתח המחשב לא מגיב מה יכולה להיות הסיבה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG שזה הדגם המלא שלו: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B DL13 - הגרסה האחרונה מעודכנת: DL13 הבעייה היא כזאת: הצורב לא קורא לי דיסקים של DVD ולא צורב אותם... אבל דיסקים רגילים CD-R הוא קורא וצורב... ככה שבעצם נהיה לי צורב רגיל ולא DVD!!! בבקשה אני לא יודע מה כבר לעשות@!@@ תודה לכל מי שעוזר...עזרתכם דרושה בדחיפות!!! :s05:
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה לאחרונה: כל משחק שאני נכנס עליו יש כל מני דברים כאלה כמו הפרעות - התמונה לא חלקה כמו צורות כאלה שמוםיעות כל הזמן בכל מיני צבעים התקנתי תדרייבר הכי חדש שיש של NVIDIA וזה לא עזר יש מצב שזה בגלל שעשיתי אוברקלוק - יש לי כרטיס geforce 4 mx4000 128 mb והעלתי לו תליבה ב65 ואת הזכרונות ב55 לפני שהחזרתי את התדר ש להליבה המחשב שלי פשוט לא היה מעלה משחק - היה מראה מסך שחור ועושה ריסט מישו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
המחשב שלי התחמם מאוד אז פתחתי אותו ורציתי לנקות וזאת פעם ראשונה שאני פותח נייד. בקיצור בטעות התנתק לי הכפתור של ה power מהלוח אם, ואני לא מצליח לחבר אותו הוא מחובר עם רצועה כזאת וקליפס על הלוח אם, זה מחשב pavilion dv6 נגמרה לי האחריות לפני חודש. בקיצור אשמח שמישהו יסביר לי איך לחבר את הרצועה הזאת ! בבקשה!!! תודה רבה לכל מי שיעזור לי!!
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום קיבלתי כמה אימליים בדואר ולפתע אני לא מצליח לפתוח את הסרטונים . אני מקבל חלון שגיאה הנה תמונה אשמח לקבל ממכם עזרה בכדי לפתור בעיה זאת ביי ממתין לתשובה חברים . הסרטון הוא בקובץ WMV אם אתם צריכים לדעת אוקיי ממתין לתשובה ביי לבנתיים אני רוצה לציין רק דבר אחד ניסיתי לעשות שמירה על הקובץ בתוך תיבת הדואר על שולחן העבודה ואז לפתוח את הסרטון ככה זה עובד אבל אני מדגיש אני מעוניין לפתוח ישר את הקובץ בלי לעשות "שמור"אחרת מה הרעיון לשמור מלא סרטונים על שולחן העבודה אנא עיזרו לי לפתור בעיה זאת מודה לכם הנה התמונה :
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחב החדש שלי אבל משום מה הוא רועש :s05: המפרט amd 3200 venice gigabyte k8n ultra 9 gigabyte 6800gt hec 400 trt 1gb a-data wd 80gb ide chenbro gaming bomb עם מאוורר 120 שפועל ממש ממש מהר, נראה לי זה הוא ועוד שאלה קטנה, האם טמפ' של 64 לכרטיס מסך זה בסדר? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן כולם, המחשב של אמא שלי התחיל לעשות ריסטרטים פתאומיים, אז פתחתי אותו ועשיתי לו טיפול 10,000 ניקיתי אותו, חידשתי גריז טרמי, שיפרתי את הזרימת אוויר משמעותית ועדיין לא נפתרה הבעיה, המעבד ב 54 מעלות במנוחה ובמאמץ עובר את ה 65 ... זה נורמאלי ? תודה, דור [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מחשב נייד בחינם וכבר תבינו למה... בדקתי את המחשב ואבחנה שלי היא שהדיסק הקשיח פגום ! ( 2 גי'גה ) אי אפשר לפרמט את ה HDD תמיד ישנה הודעה של EROR DRIVE C . וישנה עוד בעיה שהמחשב עולה במסך הראשון שרצים המספרים של הזיכרון אחרי הבדיקה של הזיכרון המסך נתקע שעה ואז הוא רושם את השורה של הדיסק הקשיח ושאר ההתקנים וממשיך לעבוד. בביוס של הנייד בסעיף BOOT איפה שקובעים איזה התקן ראשון יעבוד יש רק A ו C ואין CDROM ויש שם CD. שמתי את הכול על AUTO אבל רק את הדיסק הקשיח הוא מזהה ולא את ה CD אפילו בביוס. מה שכן ה CD עובד...פשוט בביוס הוא לא קיים. יש לי כמה שאלות. 1 ) חוות דעת על מה שרשמתי 2 ) מישהו ראה פה נייד פתוח ? איך הוא נראה בפנים ? אם זה כמו PC רגיל ? או שזה …
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
בתמונה בצד ימין למטה יש את המאורר הקטן שהוא היה במקום המאורר החדש שבצד שמאל הגדול עם הלד עכשיו הארד דיסק שלי מתחמם ממש לנפי ההרכבה והכול הוא היה 32 טמפ' עכשיו במנוחה שאני סתם באייסי אנינטרנט מסנג'ר הטמפ' עומדת על 42 מה אפשר לעשות ? האם אני צריך לעשות נגיד שהמאורר הקטן יכניס אוויר ? ויש לי מאוררים מקדימה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קיבלתי לפרמט מחשב ישן פנטיום 3 שעד עכשיו עבד בסדר גמור. הבעיה היא שבהתקנת חלונות XP הוא מראה שגיאות של העתקת קבצים ואז מציג מסך כחול עם מגוון הודעות שמשתנות כל פעם. או שהוא פשוט מציג מסך כחול של IRQL. בכל מקרה, בדקתי את הזכרונות אחד אחד, והם בסדר גמור, ניסיתי עם כרטיס מסך אחר והוא בסדר גמור. השגיאה חזרה על עצמה גם כשעשיתי התקנה באמצעות הדיסק הקשיח עם העתקת הקבצים לפני. גם חלונות 98 לא הצלחתי להתקין עם מסך כחול באמצע. הדבר היחיד שנשאר זה הלוח, אבל אני חושד שמדובר בהגדרות BIOS, מכיוון שהמחשב עבד עד עכשיו בסדר גמור. ניסיתי לעשות DEFAULT ושוב אותן תקלות. אני פתוח לרעיונות חדשים.
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
למחשב שלי יש בעיית התחממות קשה הוא מגיע למצב שה-CPU עולה מעבר ל-60 מעלות ושאר החלקים 50 יש לי P4 2.4. היה לי מאורר אחד מקדימה, קניתי אחד נוסף מאחור אבל הטמפ עדיין באותו גובה. השאלה שלי איך אפשר לדעת שהמאורר שקניתי הוא מאורר אחורי באמת (exaust) בהנחה שיש שני סוגי מאוררי באמת (השני Intake). ואולי יש לכם פיתרון אחר לבעיית החום שלי (נוסיף את העובדה שהוא חם עוד מאז החורף אז הימים החמים לאחרונה אינם קשורים).
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי שתעזרו לי לפתור תעלומה מבחינתי . אח שלי רכש מחשב לא מזמן והתקנתי לו WINDOWS XP גירסה SP1 . ההרד דיסק הגיע מהמעבדה כבר מפורמט ומוכן להתקנה לכן עשיתי BOOT דרך הCDROM ועשיתי התקנה נקייה כמו שעשיתי כבר כמה פעמים בשנתיים האחרונות אצלי במחשב ואין שום בעיות. אצלו מרגע שההתקנה מסתיימת לוקח למערכת ההפעלה לעלות יותר מ 2 דקות ! יש את הלוגו הזה שכתוב WINDOWS XP עם הקו הכחול הזה שטוען אותו ושם הוא כאילו נתקע אבל בסוף הוא מטעין אותו אבל במקום שזה יקח משהו כמו חצי דקה מקסימום זה לוקח המון זמן. חשבתי שזה אולי בגלל ההתקנה אז ניסיתי שוב אבל כלום לא עוזר זה תמיד חוזר על עצמו. חשבתי אולי זה קשור לסוג פורמט שהם עשו ( או PARTISION ) אז בהתקנה האחרונה עשיתי גם PARTISION חדש …
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היום התגלה לי שהמחשב מתקשה לזהות את ההרד דיסקים בהתחלה רואים שהוא מזהה 2 החריצים של הכוננים האופטים במקום 4 חריצים ובזיהוי של ההארד דיסק השני הוא נתקע כשהוא מחפש אותו . כשאני פותח את המארז ומהדק את החיבורים ומפעיל הוא עובד פיקס כשאני סוגר העכבר והמיקלדת לא עובדים . משהו יודע מה הבעיה ??? נ.ב. המאוורר פועל מיד שהמחשב נדלק
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קיצר חיברתי את הכרטיס מסך החדש שקניתי ושאני מדליק את המחשב זה רושם לי משהו באדום שהוא לא מצליח לקלוט אותו וחיברתי אותו מצוין והכל! מי שלא יודע על איזה כרטיס מסך אני מתכוון הנה הכרטיס: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=247&grp=3 ד"א זה עוד לפני שהוינדוס והכל עולה ישר אני מדליק אותו ואני מקבל את ההודעה בצבע אדום וזה מהבהב ועושה רעש מהמחשב יעני פים פים פים...
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי כמה שטויות ב-ICQ עם כמה ילדים,הם לא יודעים מי אני,נראה לי הם פונים למשטרה או לאיזה האקר.... קיצר,האם הם יכולים להגיע אליי או למחשב שלי אם ה-ICQ לא מחובר ומחוק מהמחשב שלי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אם אני לא טועה הכבל serial ata הוא כבל שיכול להחליף את כבל IDE שמחובר להארד-דיסק. עכשיו יש לי את הכבל הזה והוא בא עם הקופסא של הלוח אם( abit IS-7) וגם בא עם דיסקט התקנה יש לי הארד דיסק: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD ואני לא מוצא חיבור של serial ata כזה בדיסק קשיח.מישהו יכול לעזור לי ? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
לפעמים אני גולש סתם באינטרנט אקספלורר, וללא כל מעשה מיוחד או זמן קצוב מופיעה הודעת שגיאה כזאת פתאום והאקספלורר נסגר: מישהו יודע מה הבעיה? או למה זה קשור ואיך אפשר לפתור? תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום לכם חברים,אתמול בלילה התחילה לי תופעה מוזרה ובעיקר קשה לפיתרון: הבעיה היא רעש שנישמע מהרמקולים במערכת סטריאו [נשמע כמו " בזזזזזז...." ארוך ומתמשך ] בהתחלה חשבתי שזה המערכת עצמה אז כיביתי אותה הדלקתי אותה ועדיין הבעיה נמשכה,אחרי זה חיברתי את המערכת למחשב נייד שלי והבעיה נעלמה. חשבתי שזה אולי בעיה בחשמליות כלשהי שנגרמת כתוצאה מאבק,אז לקחתי את המחשב לניקיון בחצר באמצעות פן. אחרי נקיון יסודי מאבק הבעיה נמשכת אבל גיליתי משהו מעצבן ביותר [אגב אני משתמש בכרטיס קול חיצוני של חברת קרייטיב-הבעיה נמשכת גם בחיבור המערכת לכרטיס קול המובנה] בקיצור ,יש לי 6 יציאות USB במחשב [4 אחורה,2קדימה] שמתי לב שבכל יציאת USB יש רעש שונה בUSB אחד הרעש מאוד חזק ובUSB לידו הרעש חלש יחסית. מה שמעצ…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-