עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קיים ברשותי מחשב מסוג HP PAVILION DV6 1120EJ. אמש שידרגתי אותו מויסטה 32 סיביות לוינדווס 64 סיביות. משום מה לאחר ההתקנה נמצאו מס' התקנים שהמערכת לא הצליחה להתקין/למצוא להם באינטרנט DRIVER. א. התקן KEYBOARD FILTER ב. מופיע גם התקן לא מוכר שרשום שהוא: מסוג מזהה חומרה הרשום כ- ב- Microsoft ACPI-Compliant System אבקש את עזרכתם בהכוונה , מה ההתקנים הללו והיכן ניתן למצוא להם DRIVER. לוינדווס 7. תודה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  2. Started by Hawie,

בזמן האחרון יש לי רעש די חזק מהמארז... לפעמים מגיע ואז הולך ושוב חוזר... הרעש נשמע כמו כבל שנוגע במאורר , אבל שפתחתי את המחשב והיה את הרעש, שום קבל לא נגע בהיטסינק או באחד מהמאוררים... אני לא מבין מאיפה הבעייה... מה שכן אם אני מפעיל לחץ עם היד על המארז מלמעלה הרעש נחלש ואז שאני עוזב הוא שוב חוזר... אולי זה קשור למארז? אולי הוא רועד או משהו? אשמח לעזרה, תודה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by MAMZ BOY,

יש לי בעיה בלחצן הימני של העבכר הוא פועל חלקית זאת אומרת במקום ללחוץ שתי לחיצות כדי להיכנס לאיזה תיקיה אני צריך ללחוץ 8 פעמים, אבל העכבר זז והלחצן הימיני פועל מצוין. :s05: מה עושים.?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  4. נתקלתי בתופעה מאוד משונה עם הלוח... אם אני מבטל את כרטיס הרשת המובנה (Intel CSA) שבלוח, באמצעות הביוס, מאתחל, נכנס לביוס ומאפשר אותו מחדש ואז מאתחל, העסק נתקע בשלב ה P.O.S.T - כלומר, איננה מוצגת תמונה על המסך כלל - לא מגיע סיגנל. הפתרון הוא לאלץ את המערכת לכבות את עצמה באמצעות לחיצה בת 4 שניות על כפתור ההפעלה במארז ולהפעיל מחדש. אז יש פוסט והכל טוב ויפה, השאלה היא - למה זה קורה? אגב, ניסיתי כבר גירסאות ביוס שונות מ1012 עד האחרונה - 1016 ולא עוזר. ניסיתי לאפס את ה CMOS - לא עוזר. ניסיתי להוציא את הביוס ולהחזיר מחדש - לא עוזר. ניסיתי להוציא את הבטריה ולהכניס מחדש - כמה מפתיע, זה עדיין לא עוזר. אני מבקש מכם, משתמשי P4C נכבדים (רק P4C-E עם כרטיס הרשת המובנה של אינטל) - לגשת ל…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by avr132,

שלום לכולם, עקב איטיות רבה במערכת ההפעלה ווינדואס 7, החלטתי להתקין ווינדואס מחדש. באמצע ההתקנה של הווינדואס קיבלתי שגיאה שאין קבצים רלוונטים משהו כזה, ולא הייתה לי אפשרות להמשיך את ההתקנה חשבתי הדיסק דפוק או הסידי רום החלפתי את שניהם שוב אותו שגיאה , הוצאתי את הארדיסק מהמחשב שלא הצלחתי להתקין בו התקנתי את הווינדואס עם הארדיסק במחשב אחר אין שגיאה בהתקנה והכל עולה תקין , החזרתי למחשב הראשון את הארדיסק פתאום בטעינה של הווינדואס המחשב עושה ריסט הוצאתי את הארדיסק שוב ושמתי אותו שוב במחשב שבוא התקנתי את הארדיסק ושם זה עובד...החלטתי לקחת הארדיסק עם מערכת הפעלה ממחשב אחר ולבדוק במחשב הראשון עם התקלה ו גם בעיה ריסט בטעינה של הווינדואס עלי לציין כי המחשב היה תקין לגמרי…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  6. Started by zoman,

התקנתי מספר דיסקים קשיחים במחשב ,כאשר בדקתי במחשב שלי ב-MANAGE ,שני דיסקים מופעים כ- BASIC כרגיל ,אך דיסק קשיח שלישי מופיע כ- DYNAMIC SIMPLE ,השאלה שלי מדוע שלושתם לא מופעים כ- BASIC ? שאלה שניה מה ההבדלים בין שני הסוגים ?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  7. שלום לכולם בעיה שנתקלתי בה בזמן האחרון בעקבות התחלת צריבת דיסקים צרובים של די וי די כל דיסק של די וי די צרוב ששמתי עליו סרטים או כל מידע אחר (צרבתי עם נרו ובסוף הצריבה סגרתי את הדיסק) פשוט המערכת הפעלה שלי שהיא XP PRO עם שפה מותקנת עליו עברית... פשוט המערכת הפעלה לא מצליחה לראות את הדיסק כאילו הוא ריק. יש לציין שהדיסק תקין ו ה די וי די בסלון קורא אותו ללא כל בעיות וכן אצל הלפטופ של חברה שלי ששם יש לה גם מערכת הפעלה XP היא רואה את תכולת הדיסק כרגיל מה אני עושה?? למה אצלי המערכת לא מזהה את הדיסק ומה שיש בו ואיך אני מתקן זאת בתודה אסף

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by Raz20,

יש לי וירוס שהאנטיוירוס שלי לא מצליח למחוק , השם של הוירוס זה ככה : worm.win32.warezov.ai ההודעה שעולה לי כל פעם היא זאת : מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  9. קודם כל הינה המפרט של המחשב שלי: מעבד: intel 2.8 פרסקוט זכרון: 512 כרטיס מסך: ati 9600xt לוח אם: asus p4p800 se נדמה לי ומסך: LG FLATRON F700P בקיצור הבעיה היא שכל פעם שאני נכנס לשחק לא חשוב באיזה משחק אבל בעיקר במשחקי רשת אחרי 4-6 דק' משחק לכל היותר אני המשחק יוצא לי ואני מקבל את ההודעה הבאה: וזה פשוט בלתי נסבל כי איי אפשר לשחק ככה בשום משחק רשת (זה קורה לי בעיקר בcs ועוד יותר ב-battlefield 1942/vietnam ) הורדתי את כל סוגי הדרייברים שיש היה איזה דרייבר אחד שלא רשם לי את ההודעה אבל עדיין הוציא אותי מהמשחק כך שזה לא הכי עזר בדרייבר שיש לי עכשיו נכנסתי לכאן: בטלתי את שתי ה-V וכששחקתי שוב זה העומנם לא רשם לי את ההודעה אבל עדיין הוציא אותי מהמשחק באותו תדירות…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  10. Started by STi,

רושם לי בהתחלה שההגדרות לא תקינות של הלוח, והוא עושה שיחזור ל-BIOS ואז הוא רושם בודק פלופי-ואז פלופי לא נמצא.. וככה גם CD והוא פשוט ממשיך לעשות את זה...חוזר על אותה הפעולה בדיוק ניסיתי לאפס את ה-CMOS וזה לא עזר כמובן שגם הוצאת הסוללה לא עזרה בכלום אני חושב שהביוס דפוק אבל מה אני יכול לעשות עם זה!? תודה אנשים

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by Silver Dragon,

WIN XP PRO - ENG מיקרופון חדש לגמרי, מחובר היטב ליציאה הורודה. עוצמת מיקרופון על מקסימום והוא בכל זאת לא פועל... למישהו יש פתרון? תודה..

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by MeTaLhAmMeR,

לאחרונה אני מקבל רסטארטים פתאומיים בלי שמסך כחול יופיע או מבלי שהמחשב יתקע, פשוט המחשב דופק לעצמו רסטארט ללא שום התראה או רמז לבעיה... אילו דברים יכולים לגרום לרסטארטים כאלה? אין לי שום וירוסים ושום ספייווארים מבחינת תוכנה הכל אצלי תקין וכשר.

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  13. כשאני מתקין את התוכנה של hp יש קטע שהוא בודק אם יש מדפסת והוא לא מוצא אותה, אבל יש דרך לעבור את זה. ואז כשאני מחבר את המדפסת אני מקבל ארור של device unknown ואני לוחץ לעדכן דריבר ממפה אותו לcdrom או לתיקיה של הדריבר שהורדתי מהאתר של Hp והוא לא מוצא וגם כשאני רושם לו שיחפש את הדריבר אוטומטית

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  14. המאורר הפסיק להסתובב מה לעשות תודה לעוזרים אלי.

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  15. שלום לכולם, המחשב שלי כבה לי מספר פעמים באמצע משחק: CALL OF DUTY 4. (אני יודע שזה ישן, אבל זה סיפור ארוך) במשחקים אחרים דוגמת SIMCITY 4, COMPANY OF HEROES הוא לא כבה, כמו כן גם בעבודה עם מכונות וירטואליות וכ'ו. מפרט המחשב הוא: מארז: antec p280 לוח אם: asus sabertooth 990fx מעבד: amd fx-8150 קירור למעבד: scythe ninja 3 rev.b כרטיס מסך: gigabyte gv-n670wf3-2gd ספק כוח: seasonic x660w דיסקים קשיחים: כונן 1 SSD: SAMSUNG 830 128GB, ועוד 4 כוננים מגנטיים מיצרנים שונים בנפחים שונים שלא עולה על 500GB. את המאווררים של המארז לא חיברתי ללוח אם אלא ישירות לספק כוח, לא הוספתי מאווררים או ביצעתי שינויים כל שהם במארז. אני משחק ברזולוציה נמוכה יחסית: 1024*1280 (זה המקסימום של המסך נכון ל…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  16. Started by mhnuemhnue,

שלום, כבר כמה חודשים המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 400W. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. טמפ' במנוחה - טמפ' במאמץ - פרטים נוספים - המחשב מחובר לאל-פסק. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of Warcraft) המשחק ממשיך ולפתע האל-פסק מתחיל לצפצף ולעשות אור אדום (כהוצאתי את האל פסק וחיברתי את המחשב ישירות לחשמל המחשב פשוט עשה קולות של חשמל והתמוטט באות…

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by King Kong,

שמתי לב שהמחשב דולק הרבה זמן ( כמה ימים / שעות רצוף ) אז המחשב ניהיה פאקינג איטי יותר זה טבעי ? אחי סוגר את המחשב כל פעם שהוא מסיים לעבוד איתו והמחשב תמיד "רענן" .. אסור להשאיר מחשב דלוק הרבה זמן ?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by Macrillz,

שלום יש לי בעיה המחשב שלי ניכבה פתאום באמצע שאני משחק ג'נרלס באינטרנט זה קרה לי גם במשחק אחר מישהו יכול לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  19. Started by Glow,

שלום! היום ניקיתי את המחשב מאבק ושמתי לב שאחד הקבלים ליד המעבד מחורר ומסביב יש איזה משהו ורוד קרוש.... עכשיו השאלה שלי אם זה יכול להשפיע על ביצועי המחשב? כרגע אני רואה ממש בעיה אבל כדאי שאני אשלח את המחשב למעבדה לתיקון? זה יכול לגרום בעיות בעתיד? בתודה מראש לעוזרים! ד"א יש לי לוח אם MSI K8N Neo4 Platinum

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by Netanel Sw,

כאשר אני מנסה לפתוח קובץ שמע כל שהו אני לא יכול לשמוע אותו מכוון שאני מקבל הודאת שגיעה... משהו יכול בבקשה לעזור??? Windows XP Home Edition תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  21. Started by roylu,

הכול פעם שאני לוחץ על קובץ כפתור ימני אני מקבל שניה של מסך שחור עם מישהו יכול לעזור לי להעייף את אני יהיה מאושר תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  22. המחשב פשוט ניתקע לי שאני מתחיל לשחק במשחקים. ניסיתי משחקים כמו 1.6 וCALLL OF DUTY 2 ו CIVILIZATION 3 וכמה דקות או שניות אחרי שאני משחק במשחקים האלה המחשב ניתקע. המפרט שלי הוא MSI 915G combo-fr intel P 4 3000 MSI rx600xt Samsung SATA 80 GB ceno DDR 400 256*2 Enermax NoiseTaker 370W מה יכולה להיות הבעיההההההה?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by DuDeAss,

או קיי חבר שלי שדרג את המחשב לאחר שהתקלקלו לו החלקים הישנים לחלקים הבאים: amd 2000+ motherboard gigabyte rz 2004 geforce 4 mx 440 asus 64 mb 40 ג'יגה הארד דיסק 512 DDR RAM וספק כוח של 300 וואט דגם המסך הוא: e700b lg עכשיו הוא טוען שהמחשב בזמן שהוא מבצע פעולה כמו לשחק במשחק אז המחשב פשוט קופא שום דבר לא קורה והוא חייב לעשות ריסט הדבר הזה קורה גם בצפיית סרטים על המחשב וכו'.. יכול להיות שאיזה חלק רופף שם? או משהו התקלקל? מה הבעיה יכולה להיות?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  24. Started by Vol,

שמעו לחבר שלי יש מחשב מבחינת נתונים בדיוק כמו שלי פרט לספק שאני לא יודע... אבל הבעיה היא שאין לו ויורסים וספייוורים (אחרי אלפי בדיקות) ולמרות זאת המחשב שלו פועל לאט מאוד יחסית לשלי לא בעייה של מאווררים כי פתחנו וניקינו ובכל זאת לא עזר מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by BIR,

שלום בוקר טוב ! כאשר אני מפעיל סרט לא משנה באיזו תוכנת וידיאו המחשב ניתקע המסך מתחיל ליקפוץ וצריך לעשות ריסט הורדתי מקודדים והכל וזה לא עזר בקשה עזרה זה דחוף

• 0 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים