עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ac-Boy,

יש לי תוכנה SoundMAX ושאני מחבר את המיקרופון ואת האוזניות ואני לא שומע ולא מדבר למרות שאני מחבר ומסמן.. מה הבעיה? אולי יש לי בהגדרות משהו שצריך לשנות בצלילים או משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  2. יש לי מחשב נייד אני מעוניין להתחבר לאינטרנט גם מחוץ לעיר ובעיר שבה אני רוצה לגלוש אני רוצה לגלוש באינטרנט במחשב בכל מקום .. איזה רכיב אני צריך בשביל שיספק לי את הדרישות שלי .. אני רוצה להתחבר לאינטרנט מכל מקום , שמעתי שיש גם כרטיס שהוא מחפש רשתות במקום שבו אתה נמצא ואז אתה מתחבר אליהם ואתה באינטרנט .. כמה עולה מה מי מו תנו פרטים :] תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  3. Started by Rrafi,

יש לי בעיה אחרי איזה 5 6 שעות פפעולה עם המחשב אינטרנט בדרך כלל המחשב קורס... עד שאני לא מוציא את הכבל של הספק ומכניס בחזרה המחשב לא נדלק... ממה הבעיה .? אני חושב שהספק הלך..! תודה על העוזרים.!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by aerosmith,

שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי איתו בעיות... החלקים בו (ההארד דיסק והסידי רום הם SATA) יש לי מחשב רגיל שאני משתמש בו כבר איזה 3 שנים ולא נראה לי שזה SATA , מה הסוג האחר? ומה יותר מתקדם, האם אני יכול לבקש מאייבורי(איפה שקניתי את המחשב) להחליף לי את ההארד דיסק והסידירום שלא יהיו SATA אלא משהו אחר? (יש מצב IDE?) תודה רבה לעוזרים. (הבעיה זה שאני מנסה להתקין את ההווינדוס אחרי כמה שלבים הוא מעלה לי מסך כחול שיש שם בעיה משהו עם PCI.SYS...)

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  5. Started by bzillimeister,

אהלן, כמו שאתם רואים, אני חדש פה, ולמען האמת ההבנה שלי במחשבים קרובה לאפס.. הדבר הכי מסובך שעשיתי היה להוסיף עוד מקל RAM, וכנראה שגם את זה לא כמו שצריך.. התקנתי כרטיס RAM נוסף במחשב שלי, בגלל שהוא לא זהה לכרטיס האחר, התקנתי אותו על אותו ערוץ. בכל מקרה, מאז שהתקנתי את הכרטיס- אין סאונד במחשב. ההנחה שלי הייתי שההתעסקות שלי בתוך המחשב הוציאה משהו מהמקום, אבל אני לא מצליח לראות משהו לא בסדר. אני משתמש בכרטיס קול OB. בנוסף זה משום מה עשה בעיות עם SC2, שקורס לי אחרי משהו כמו 15 דקות של משחק, אבל זה לא קשור אליכם, ומשום מה קורה רק עם SC2. כל עזרה שתוכלו לתת- תבורכו. תודה מראש.

6. היום התגלה לי שהמחשב מתקשה לזהות את ההרד דיסקים בהתחלה רואים שהוא מזהה 2 החריצים של הכוננים האופטים במקום 4 חריצים ובזיהוי של ההארד דיסק השני הוא נתקע כשהוא מחפש אותו . כשאני פותח את המארז ומהדק את החיבורים ומפעיל הוא עובד פיקס כשאני סוגר העכבר והמיקלדת לא עובדים . משהו יודע מה הבעיה ??? נ.ב. המאוורר פועל מיד שהמחשב נדלק

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  7. אם כשני עושה ווליום גבוה ויש באסים חזקים והרמקולים איזה מטר מהמסך אז יכול להגרם לו נזק בגלל כל ה"רעידות" האלה מהבאס?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  8. שלום לכם, אז כך, כל פעם כאשר אני מדליק את במחשב נייד הוא עולה באיטיות רבה, בתחילה חששתי שזאת עקב כשל במערכת ההפעלה ולכן פירמטתי והמחשב בכל זאת עולה באיטיות רבה ומתפקד באיטיות רבה! אני חושש שזאת עקב התחממות יתר ואי פעילות המאווררים, כיצד אוכל לבדוק זאת במדוייק? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  9. Started by Boxster,

קיצר חיברתי את הכרטיס מסך החדש שקניתי ושאני מדליק את המחשב זה רושם לי משהו באדום שהוא לא מצליח לקלוט אותו וחיברתי אותו מצוין והכל! מי שלא יודע על איזה כרטיס מסך אני מתכוון הנה הכרטיס: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=247&grp=3 ד"א זה עוד לפני שהוינדוס והכל עולה ישר אני מדליק אותו ואני מקבל את ההודעה בצבע אדום וזה מהבהב ועושה רעש מהמחשב יעני פים פים פים...

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by DjBlack,

יש לי צורב DVD של סמסונג ואני מנסה להתקין דרכו HALF LIFE2 אורגינל וזה כל הזמן מראה לי שגיאה וזה רק בצורב שלי וגם אני ניסיתי להכניס עותק אחר שהוא גם אורגינל רק בדיסק DVD והוא עושה אותה שגיעה עכשיו רציתי לשאול אם יש אפשרות לבדוק האם הצורב עובד בסדר או לנסות לשנות את ההגדרות שלו ? כי בפעם הראשונה שהתקנתי הוא עבד טוב ואחר כך כבר לא תודה על העזרה + עשיתי בדיקה דרך תוכנה DVDSPEED הנה התוצאות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by DanielHatuka,

לפעמים אני גולש סתם באינטרנט אקספלורר, וללא כל מעשה מיוחד או זמן קצוב מופיעה הודעת שגיאה כזאת פתאום והאקספלורר נסגר: מישהו יודע מה הבעיה? או למה זה קשור ואיך אפשר לפתור? תודה

12. Started by Mastulio,

לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD אטלון 64 עם כרטיס GeForce FX 5600 שאני מתכנן להחליף בקרוב ל-6800 .... הבעיה היא כזאת : בכל פעם שאני נכנס לאחד המשחקים שהתקנתי (פלייט סימולטור, נ.ב.א 2005 ועוד ...) ואני מנסה לשחק בהם, המשחק פשוט מרצד על המרקע, זאת אומרת, כל פעם אני רואה כל מיני דברים לבנים או שחורים שקופצים ולאחר שנייה נעלמים מהמסך בנוסף למשחק ... בדקתי את הדריברים והתקנתי את ההכי חדש של ניבידה ... מישהו יכול בבקשה לעזור לי ? :s05: תודה רבה רבה מראש , גל.

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by davidkeren,

החץ מופיע פעמיים לידו מופיע קו וצללית קשה מאוד למרכז את העכבר מה עושים

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by mkx,

שלום לכולם! יש לי מחשב בן 4 שהחל להיתקע לעיתים קרובות, עד אשר היה נתקע 2 ד' ישר אחרי שהייתי מדליק אותו. לאחר פורמט הבעייה לא נעלמה. (אני חייב לציין כי לאחרונה קניתי דיסק קשיח חדש שהוספתי למחשב.) לאחר שהוצאתי את הדיסק קשיח (החדש) המחשב הפסיק להיתקע. אבל הוא עובד לאט (לאחר פורמט!). המליצו לי לבדוק את הטמפרטורות במחשב, ומסתבר שהן מגיעות עד ל50 מעלות בלוח אם, ול60 מעלות ב CPU. מה לעשות? האם כדאי להשקיע בתיקונים? או שכדאי לקנות כבר מחשב חדש?

• 9 תגובות
    • 616 צפיות
  15. למה כשאנ פותח את המחשב יש רעש של מטחנה? ואיך אני פותר את הבעיה? *הרעש מזכיר את הרעש שעושה חתיכת פלסטיק ששמים בגלגל של האופניים...

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by ohadaridan13,

יש לי כונן נייד שהיה מוגדר כ-F והוא השתנה ל-G כתוצאה מכך כל הקיצורי דרך וההתקנות לא עובדים... איך אני מחזיר את זה חזרה ל-F ?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by mega1234,

למי שלא יודע אני סובל מרעש זוועתי מהכרטיס כמו של מתח גבוה כול אימת שהכרטיס בעומס (משחקים בעיקר) - אני מנסה לברר עד כמה התופעה נפוצה ויותר חשוב לראות אם הספק פשוט חלש מידי לכרטיס הזה (FSP350PN), פתחתי דיון בפורומים של sapphire ושם הומלץ לי על ENERMAX 500W שאמור לפתור את הבעייה אבל לפני שאני מוציא 600 שקל על ספק אני כמובן רוצה לראות עד כמה הבעייה נפוצה ואם יש פתרונות אחרים. האם הכרטיס שלכם משמיע רעשים מוזרים כמו של מתח גבוה כשהוא בעומס ? ואם כן איזה מפרט יש לכם, ויותר חשוב איזה ספק ? האם סבלתם מהבעייה והיא נפתרה בהחלפת ספק ? או שאתם עם הבעייה כבר כמה שנים והכרטיס עובד ?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by KiDi,

העברתי את המחשב הישן שלי (P3) חדר והוא נדלק אך לא הראה תמונה. כשהסתכלתי בפנים ראיתי שהחוטים שמחוברים למאוורר של המעבד נקרעו, כנראה מבלאי או משהו(המחשב בן יותר מ6 שנים). יכול להיות שזאת הסיבה שהוא לא מראה תמונה?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by esaly,

היי! תוכלו אולי לעזור לי להבין איך אני פותר את המסך כחול המציק הזה שצץ מידי פעם. צירפתי תמונה עם הניתוח שלו... נ.ב - לא מדובר על החומרה שלי שרשומה בצד. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by turtlen77,

שלום רב האם ראוטר אלחוטי קרוב מפריע לתפקוד של מקלדת ועכבר אלחוטיים? תודה

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by magafaim,

הייתה לי בעיה במחשב עם הווינדוס...אחרי שהקנתי אותו עוד פעם הכל יסתדר עד שכיביתי אותו ועכשיו שאני מדליק אותו הוא נתקע על המסך הכל של אינטל ולא זז... ניתקנתי ממנו גם הארד דיסק אבל זה לא נראה לי קשור כי לא עליו מותקן הווינדוס...אני לא יודע מה לעשות כי הוא נתקע...אפילו לביוס הוא לא מכניס אותי... אני מקווה שמישהו יודע מה לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  22. שלום, יש לי בעיה שקורה כבר פעם שנייה בכל משחק שאני מנסה להפעיל, בפעם האחרונה זה היה עם משחק: PC-CABELAS.OUTDOOR.ADVENTURES זה משחק ישן עם דרישות של פנטיום 3 זיכרון של 128 ודיירקטX 8 בקיצור משחק ישן... הבעיה שלי היא: כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל את המסך הראשי עם כל האופציות של המשחק (help, play וכו') כשאני לוחץ על Play המסך פתאום נכבה או שלפעמים קופץ הריבוע שאומר שהמסך לא מחובר אני לא יודע מה הסיבה של זה, יש לי מחשב פנטיום 4 עם 512 זיכרון, כרטיס מסך geforce4 4400 mx והתקנתי עכשיו את הדרייבר האחרון של nvidia. רציתי לציין שניסיתי את זה על מחשב נוסף של ההורים שלי ושם המחשב מדגם פנטיום 4 שוב 512 זיכרון אבל עם כרטיס מסך geforce 5200 וגם שם אני מקבל את אותה הבעיה. כידי לצאת מ…

23. Started by valera199309,

אתמול קניתי את הכרטיס,והבעיה שיש שם שתי כבלים של ספק אם אני לא טועה 6 פין חיברתי את שתיהם והמסך לא עולה ניסיתי כמה כבלים ושום דבר לא עוזר,יש לי ספק 500 של ezcool ואני לא יודע מה הבעיה. תעזרו בבקשה

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  24. שאני מפעיל את PRO EVOLUTION SOCCER 4 ו 5 יש מין טשטוש כשיש תזוזה לאורך כל השורה בחלק העליון של המסך ניסיתי לחבר ב VGA והבעיה נפתרה ניסיתי לראות אולי הבעיה במסך ובדקתי עם מסך אחר והבעיה חוזרת מה יכולה להיות הבעיה נ.ב. התקנתי דרייברים חדשים והבעיה הזאת רק במשחק הזה gigabyte x800xl 256mb samsung 730b

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by רקיע,

היי תמיד היו לי כ 3 תאיריכי שחזור מערכת שיכולתי לעבור אליהם לפני מספר ימים נעלמו לי כל תאריכי השיחזור ונוסף בסוגרים המילה וינדוס 7 למרות שהמחשב שלי עובד על וינדוס 10 מעל שנה למה נעלמו לי תאריכי השחזור מערכת ?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים