עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי כרטיס HD4850 עם הדרייבר הכי עדכני (10.4) וכשאני מחבר את הכרטיס עם קבל HDMI דרך היבור המובנה שלו הוא מעביר רק תמונה בלי קול במנהל התקני השמע הוא מזהה את היבור אבל כלא מובר מישהו יודע מה עושים? תודה!

2. Started by ronikoz,

האלן.. יש לי בעיה עם הכרטיס מסך GTX960, הלוח אם מראה לי שהבעיה היא B2 אני הבנתי מהאינטרנט שזה בעיה בקראיה של הBIOS של הכרטיס ע''י הלוח אם... העניין הוא שהכרטיס עצמו כן עובד במחשב אחר.. גם אחרי העידכון ביוס שלו.. אצלי במחשב עובדים גם כרטיסים אחרים (HD 5850 ו GTX980) התכנון שלי הוא להביא אותו לבדיקת מעבדה.. אבל אני בצבא ולא יוצא לי יותר מדי להיות בבית... וניסיתי הכול הדבר היחיד הוא שכשאני בSAFE MODE המחשב כן מזהה את הכרטיס כשאני על הכרטיס מסך של הלוח אם. כאשר אני מתקין את הדרייבים של NVIDIA דרך הסייף המחשב קורס עם הכרטיס הזה... עם ה980 הוא עובד. יש רעיונות? אגב המפרט: gigabyte z97x gaming g1 לוח אם intel 740 ssd core i7 4790k והבעיה לא בראם. ספק 600W

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by יוליוס,

הייתי בפלאפון עם נט סטיק שלהם. כעת עברתי ל 012 , קיבלתי מספר חדש . איך אני מפעיל את הנט סטיק בנייד עם 012 ? מופיע לי עדיין פלאפון - - - תגובה אוחדה: - - - זה הדגם :net stick teilt

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום ותודה מראש לכל העוזרים... WD 320 GB במחשב הביתי שלי - הכל עובד מצויין! מערכת הפעלה XP, מערכת קבצים NTFS. (של הכונן הפנימי וגם של החצוני) אבל.... במחשבים אחרים, לדוגמה בעבודה שלי (הורדתי מלא דברים ורוצה להעמיס), הוא מזהה את ההרדיסק אבל לא נותן לכתוב עליו! רק לקרוא ולמחוק... לא ניתן אפילו להוסיף תיקיה! הוא רושם "הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה", בנוסף, הוא נותן הודעת שגיאה בסרגל: secure$ is currupted and unreadbale (הרובץ או הספריה secure$ אינם ניתנים לקריאה, נא הפעל את כלי השירות CHKDSK). כשאני מפעיל את הצ'קדיסק דרך ה CMD הוא לא מתקן כלום כי זה במצב של READ ONLY. מה ניסיתי? להעביר לשני מחשבים אחרים במשרד- אותו דבר (כולם NTFS עם XP SP3) לשנות הרשאות דרך adm…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  5. Started by pc34,

שלום חברים, בזמן האחרון מופיע אצלי בעיה מעצבנת נורא שכשמדי פעם שמתנתק הראוטר לאחר שאני מתחבר שוב לא ניתן להיכנס ליוטיוב למשוך זמן מה דרך דפדפן כרום ומופיע לי ההודעה הבאה: "לא ניתן לגשת לאתר הזה ‏לא ניתן היה למצוא את כתובת ה-DNS של השרת של www.youtube.com." משהו יודע איך ניתן לטפל בבעיה?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  6. Started by Yam Biton,

אז קניתי את המשחק ark survival evolved והרצתי אותו על המחשב. באותו הרגע המחשב נתקע ולא הצליח להריץ את המשחק . אז ניסיתי את אותו משחק על מחשב אחר התקנתי אותו והיה כתוב לי שאני צריך W11 או משהו כזה. האם ark יכול לרוץ במחשב נייד ? אשמח אם תענו לי ותפרטו איזה סוג של מחשב נייד/נייח בשביל לשחק ark survival evolved ואם תוכלו גם להשאיר לינק לאתר שבו אפשר לקנות את המחשב. תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. יש מן ברגים שמצד אחד הם בורג ומהצד השני אום שהמטרה שלהם היא להפריד בין המארז ללוח האם למנוע קצרים איך קוראים להם????? תודהו שבת שלום

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  8. היי, עדכנתי את המחשב שלי לעדכון האחרון ואחרי שהוא הציג לי מסך מתגים. הוא מציג לי מסך שחור כמו בתמונה. עשיתי ריסטרט והוא עדיין מציג את המסך הזה. אני עובד עצות, מה עליי לעשות? Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

9. Started by SteelCat,

שלום. יש לי בעיה. גלשתי לי לתומי באינטרנט כשלפתע נכבה המסך. לא לגמרי. כאילו שרק המחשב נכבה למרות שכל המאווררים והנורות נשארו דלוקים. המסך עבר למצב המתנה. איתחול לא עזר. המחשב מופעל אבל המסך נשאר בהמתנה. החלפת מסכים וחיבור ליציאה אחרת לא עזרו. התקנתי לפני יומיים שני סטיקים חדשים של ג'י סקיל, לפני התקרית. הצלבה בסטיקים הקודמים והשמתם בסלוטים אחרים לא עזרו. הוצאתם לגמרי לא גרמה להשמעת צפצוצים באיתחול למרות שהספיקר עובד. הוצאת כל אביזרי היו אס בי לא עזרה. אני נאלץ לעצור על הכ.מסך.. או על הלוח אם עצמו... מה אני עושה? לשלוח למעבדה?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  10. שלום לכולם קניתי אתמול את הלוח אם z270 mark 2 ואת המעבד i5 7600k ושתי זכרונות ראם. התקנתי הכל כמו שצריך לפי מה שלמדתי ובעזרת מדריך של tomshardware וההוראות שהגיעו איתו כמובן. מחבר הכל מדליק לפי ההוראות. הכל נדלק אבל אין דיספליי. 1. ניסיתי לחבר את הדיספליי בכל סוג חיבור אפשרי לכ. מסך וללוח אם ללא הצלחה. 2. אין שום סוג של ביפ במהלך ההדלקה ולא נראה שהמחשב מרסטר את עצמו 3. יש לו 4 נורות אינדיקציה ויש פטרן קבוע שהנורה של הראם דולקת ל5 שניות, כבה, היבוב לרגע של נורת המעבד ושוב 5 שניות של הראם וחוזר חלילה. התייאשתי מלקרוא ברשת ותאמינו לי שקראתי כל דבר אפשרי. מבעיות בספק הכוח ועד לכל דבר אחר. תודה רבה בכל מקרה Asus FUT Z270 Mark…

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  11. Started by drayfus,

iam getting blue screens all the time with the massage win32k.sys anyone?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  12. Started by crak100,

שלום לכולם שאלת אתגר : מה יכול להיות הבעיה שהמחשב נדלק אני שומע את הCD , הHD והמאווררים עובדים אבל המסך לא נדלק. החלפתי כרטיס מסך ועדין אין תגובה מהמחשב כרגע אני מתלבט מה לעשות יש רעיון על בעיה מוכרת עם תסמינים דומים , לציין שאין צפצופים מוזרים בעליית המחשב תודה רבה וערב מצוין

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  13. יש לי כרגע את הסיסמא הראשונית מהפרמוט האחרון איך אני משנה את זה?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  14. שלום אנשים אני מעוניך לפרק את המאורר אני יודע שהוא מולבש ביחד עם הצלעות קירור כאשר אני פותח את התופסנים בשני הצדדים אני מרגיש שזה משתחרר אבל זה לא יוצא לי החוצה למה?? ניסיתי להפעיל כח ועדין לא יוצא...?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  15. Started by bilbo6,

שלום רציתי לשאול : האם יכולה להיווצא בעיה לאחר התקנת service pack 3 לעותק פרוץ של XP ? מקווה לקבל תשובה תודה, ליאור

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  16. Started by ariel_rg,

שלום מדובר בכונן פנימי בשרת win server 2003. הכונן בסדר גמור, המחיקה הייתה בטעות. עם דברים קריטיים בפנים.. (כן אני יודע שאין שחזור מערכת) אני משתמש ב-FBackup 5, עשיתי גיבוי לפנ"כ אבל מסתבר שהוא נעצר באמצע. כשאני מנסה לפתוח את קובץ הגיבוי (ע"י התוכנה עמ"נ לשחזר) מופיעה הודעה שהגיבוי ריק או שלא נמצא הקטלוג. יש איזשהו סיכוי??? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by calculator,

הי, יש לי מחשב יחסית ישן - P4, לוח אם של elite group P4VMM2 (לא יודע גרסה ספציפית). הוא עשה בעיות כבר כמה זמן והיום לאחר כמה פעמים שלא הצליח להעלות את הווינדוס וביצע לעצמו reset, עבר למצב של לא פועל בכלל רק משמיע שלושה צפצופים (נראה לי) ארוכים כשמדליקים אותו. נראה לי שזו בעית זיכרון, לכן ניסית לנקות את הכרטיס והתושבת שלו - היה אבק, אך זה לא פתר את הבעיה. השאלה שלי היא מה לעשות עכשיו? האם אני מהמר אם אני אקנה כרטיס זיכרון חדש? יכול שהבעיה היא משהו אחר? ובכלל בקושי אפשר למצוא זכרונות מתאימים - לפי ה-manual יש לי תמיכה רק ב: שני כרטיסי 184 פינים מסוג DDR DIMM בתדר של עד 200/266MHz וכמות כוללת של עד 2GB (ונראה לי ללא BUFFER). ד"א, עד עכשיו היה כרטיס אחד של 256 מ"ב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  18. Started by beniloew,

הביוס נתקע בהתחלה בגלל ההארד דיסק(ראה תמונה). ניסיתי הכל - חיברתי הארד דיסק אחר והמחשב עובז - כלומר הבעיה היא בזיהוי ההארד דיסק. אני יודע לג'מפר וכו.. ניסיתי לחבר אותו לבד והוא כתב לי בשורה של ההארד דיסק זיהוי אחר משהו אם מלא!!!!!! וסולמית הSMART מכובה כרגע בכונה וגם כשהוא פועל - אותו דבר. יש לי הארד דיסק נשלף והוא עובד כבר הרבה זמן - זה קרה בפתאומיות באחת ההדלקות. אין לי אנטי וירוס אז אני חושב שאולי הFIRMWARE של הארד דיסק נדפק. אם יש כזאת אפשרות אשמח אם תודיעו לי או אם יש לכם רעיון לתיקון גם אשמח לשמוע. שיהיה לכולנו שבוע טוב. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  19. שלום, יש לי בעיה (אני חושב) שאני עובד על המחשב רגיל, לא במשחק או משהו , וה-HDD שלי חושב הוא שקט מאוד ! אך כאשר אני ניכנס למשחק כל שהוא ברגע שהוא צריך לחשוב הוא מזכיר לי את האמסטף של חבר שלי ברגע שהוא מתעצבן.. הוא עושה רעשים משהו בסגנון כזה : גרררררר , גררררררר אה כן והוא עושה את זה לרוב רק שהמשחק נטען, באמצע המשחק הוא כמעט לא עושה את זה. האם יש בעיה ב-HDD? אודה לכם על עזרתכם תודה,

20. Started by simon_hr,

יש לי בעית שווינדוס לא עולה הוא מראה לי משהו בקשר לחוקיות

21. זה עלול לגרום לבעיה במחשב אם אני יציב את המארז מתחת למזגן?

22. Started by ScreameR,

אפשר לתקן איכשהו את קליפס שבור של הזכרונות?

23. Started by AngelofDeath,

שלום, המחשב שלי קופא תמיד סתם ככה, ואי אפשר להשתמש בו עד שלא עושים Restart. מה יכול לגרום לזה? המחשב שלי הוא i5 2500, HD 7950, 8GB RAM, דיסק קשיח Hitachi 500GB ו SSD Kingston V300. ספק כוח 430W של seasonic. זה קורה דווקא כשאין שום שימוש במחשב, אז המסך מתכבה, המחשב (כנראה) נרדם ולא מצליח להתעורר, הוא לא מגיב לשום פעולה של עכבר או מקלדת במצב הזה. לכן אני חייב בריסטארט. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לגבות ממש את כל המחשב לכונן קשיח חיצוני. הכל זה כולל את ה"תמונה" של הוינדוס במצב הנוכחי וכולל גם כל הקבצים בקיצור שאני אוכל לשחזר לאותה נקודה בידיוק?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. הזכרון הקודם שהיה לי היה לא טוב ולכן החלפתי אותו אבל עדיין יש לי בעיה של מסך כחול צרפתי קובץ minidump מישהו יכול להגיד לי אולי מה הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.