תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב ואני רוצה לשדרג אותו - פנטיום 3 - 733 מערכת הפעלה 98 אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בכך שאני ידע איזה אביזרים יש לי בפנים איך להוציא את המידע הזה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
מישו יודע מזה DMA???? ובכלל אני חושב שאיזה מנהל פורום צריך לעשדות מדריך ענק כזה כמו מילון מושגים שרשום שם הרבה מושגים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב בתקופה האחרונה, מידי פעם ובעיקר במשחקים קורס. ניתקתי את הדיסק והמחשב עבד בצורה תקינה (מערכת ההפעלה לא מותקנת על דיסק זה) הורדתי את HDTUNE ומצ"ב התוצאות. הדיסק הלך?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין דריבר של כרטיס מסך 8600GT וזה אומר לי מנהל התקן זה לניהול נתונים גרפיים לא הצליח לאתר חומרה תואמת לעיבוד נתונים גרפיים ואני בטוח ב 100% שהורדתי את הדריבר הנכון רציתי לבדוק אם זה אומר לי את זה בכל דריבר וכן הורדתי כמה דריברים שונים של כרטיס מסך וזה אומר לי את זה לכולם בבקשה עזרה אני לא יכול לשחק שום מישחק בלי הדריבר הזה דרך אגב גם פירמטתי ביגלל הבעיה הדפוקה הזאת וזה עדיין אומר לי את זה
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי יש מחשב נייד מדגם ASUS x542ur dm290t והכרטיס מסך שלו הוא: NVIDIA GeForce 930MX ומשום מה המחשב לא קורא את הHDMI. הטלוייזיה קוראת אותו ומראים לי באופציות אך ללא תמונה. יש לציין שקניתי גם VGA TO HDMI וגם זה לא הצליח. *ניסיתי כמה כבלים של HDMI וכולם עובדים עם הכל חוץ מהמחשב **לחצתי על המקש התחל+P וגם לא צלח. ***עדכנתי דרייברים ועדיין לא עובד. יכול להיות שזה קשור במשהו שהכרטיס מסך של אינטל קורא את זה ולא של NVIDIA? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
משום מה המחשב שלי החליט שהוא לא מוכן להדליק את המסך . כאשר אני מדליק את המחשב אני לא מקבל שום צפצופים ועושה רושם שהמחשב עולה כרגיל רק שאני לא רואה כלום על המסך . המסך עובד, בדקתי על מחשב אחר . האם הבעיה בכרטיס המסך ? אם לא , מה עוד יכולות להיות הבעיות ?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
טוב אני מדליק את המחשב ואז כשעולה windows נפתח חלון דוס בו כתוב שregedit מחשפש איזה קובץ reg בשם moo אותו הוא לא מוצא ואז מובאת הודעת שגיאה שהקובץ לא נמצאואז אהי יכול להמשיך עם המחשב איך שבא לי בלי בעיה. לא מדובר בvirus ולא מצאתי שיטה שהדבר לא יעלה מה לעשות. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
מסיבה שלא ברורה לי, הוא פשוט נעלם ולא קיים יותר. כונן E נמצא על כונן פיזי אחד במלואו, ונראה שכשאני מגיע אל הdisk managment, ההארדיסק מוגדר כOffline. הוא מחובר והכל, אני בטוח בזה. גם בBIOS שעולה המחשב הוא מופיע. מה ניתן לעשות?? נ.ב. מדובר בHitachi HDS721616PLA380.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
זה בעיה שיש לחבר שלי.. הוא קנה מחשב חדש והוסיף גם כרטיס קול.. אך החכם הזה לא חשב לפני כן ושכח שיש כבר כרטיס קול מובנה D: עכשיו איך הוא יכול לנטרל את הכרטיס הקול המובנה, כדי שבשירים וכו' הם ישתמשו בכרטיס קול שהוא קנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים נייחים ישנים (כל אחד מעל 10 שנים). לצערי הם כבר לא עובדים - לא נדלקים . המפרט של המחשב "החזק" מצורף בקובץ, למחשב השני החלש יותר אין לי מפרט. האם כדאי לתת/למכור את המחשב/ים ולקנות אחד חדש או לתקן את הישן? המחשב החדש/מחודש יצטרך להתמודד יותר מרק סרטים ועבודה על Office תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני עובד עם winxp עם sp2 מותקן. יש לי לוח של asus p5gdc - deluxe יש לו כרטיס קול מובנה AZALIA - AC97 שאותו ניתן להפעיל או לנטרל דרך ה BIOS... הבעיה היא שלא ניתן להתקין אותו - בכל התקנה אני מקבל ERROR... ניסתי גם דרייברים חדשים מאתר הבית של ASUS... עשיתי עדכון ל BIOS... ניסתי להתקין עם כל מני דרייברים של XP בדקתי בתמיכה וגם ב FAQ של אתר ASUS בדקתי בפורומים שום דבר לא עוזר - תנסה לברר שם עם המומחים - אם יש למישהו רעיון... השגיאה שאני מקבל היא זאת: DEVICE DOESN'T EXIST OR MAYBE REMOVED BY MANUALLY, PLEASE PLUG IN DEVICE OR REBOOT AND TRY INSTALL AGAIN ניסתי גם מה שמציעים פה: http://www.techsupportforum.com/archive/index.php/t-29054.html HELPPPPPPPPP
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש לי כרטיס HD4850 עם הדרייבר הכי עדכני (10.4) וכשאני מחבר את הכרטיס עם קבל HDMI דרך היבור המובנה שלו הוא מעביר רק תמונה בלי קול במנהל התקני השמע הוא מזהה את היבור אבל כלא מובר מישהו יודע מה עושים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האלן.. יש לי בעיה עם הכרטיס מסך GTX960, הלוח אם מראה לי שהבעיה היא B2 אני הבנתי מהאינטרנט שזה בעיה בקראיה של הBIOS של הכרטיס ע''י הלוח אם... העניין הוא שהכרטיס עצמו כן עובד במחשב אחר.. גם אחרי העידכון ביוס שלו.. אצלי במחשב עובדים גם כרטיסים אחרים (HD 5850 ו GTX980) התכנון שלי הוא להביא אותו לבדיקת מעבדה.. אבל אני בצבא ולא יוצא לי יותר מדי להיות בבית... וניסיתי הכול הדבר היחיד הוא שכשאני בSAFE MODE המחשב כן מזהה את הכרטיס כשאני על הכרטיס מסך של הלוח אם. כאשר אני מתקין את הדרייבים של NVIDIA דרך הסייף המחשב קורס עם הכרטיס הזה... עם ה980 הוא עובד. יש רעיונות? אגב המפרט: gigabyte z97x gaming g1 לוח אם intel 740 ssd core i7 4790k והבעיה לא בראם. ספק 600W
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי בפלאפון עם נט סטיק שלהם. כעת עברתי ל 012 , קיבלתי מספר חדש . איך אני מפעיל את הנט סטיק בנייד עם 012 ? מופיע לי עדיין פלאפון - - - תגובה אוחדה: - - - זה הדגם :net stick teilt
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל העוזרים... WD 320 GB במחשב הביתי שלי - הכל עובד מצויין! מערכת הפעלה XP, מערכת קבצים NTFS. (של הכונן הפנימי וגם של החצוני) אבל.... במחשבים אחרים, לדוגמה בעבודה שלי (הורדתי מלא דברים ורוצה להעמיס), הוא מזהה את ההרדיסק אבל לא נותן לכתוב עליו! רק לקרוא ולמחוק... לא ניתן אפילו להוסיף תיקיה! הוא רושם "הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה", בנוסף, הוא נותן הודעת שגיאה בסרגל: secure$ is currupted and unreadbale (הרובץ או הספריה secure$ אינם ניתנים לקריאה, נא הפעל את כלי השירות CHKDSK). כשאני מפעיל את הצ'קדיסק דרך ה CMD הוא לא מתקן כלום כי זה במצב של READ ONLY. מה ניסיתי? להעביר לשני מחשבים אחרים במשרד- אותו דבר (כולם NTFS עם XP SP3) לשנות הרשאות דרך adm…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן האחרון מופיע אצלי בעיה מעצבנת נורא שכשמדי פעם שמתנתק הראוטר לאחר שאני מתחבר שוב לא ניתן להיכנס ליוטיוב למשוך זמן מה דרך דפדפן כרום ומופיע לי ההודעה הבאה: "לא ניתן לגשת לאתר הזה לא ניתן היה למצוא את כתובת ה-DNS של השרת של www.youtube.com." משהו יודע איך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
אז קניתי את המשחק ark survival evolved והרצתי אותו על המחשב. באותו הרגע המחשב נתקע ולא הצליח להריץ את המשחק . אז ניסיתי את אותו משחק על מחשב אחר התקנתי אותו והיה כתוב לי שאני צריך W11 או משהו כזה. האם ark יכול לרוץ במחשב נייד ? אשמח אם תענו לי ותפרטו איזה סוג של מחשב נייד/נייח בשביל לשחק ark survival evolved ואם תוכלו גם להשאיר לינק לאתר שבו אפשר לקנות את המחשב. תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש מן ברגים שמצד אחד הם בורג ומהצד השני אום שהמטרה שלהם היא להפריד בין המארז ללוח האם למנוע קצרים איך קוראים להם????? תודהו שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
היי, עדכנתי את המחשב שלי לעדכון האחרון ואחרי שהוא הציג לי מסך מתגים. הוא מציג לי מסך שחור כמו בתמונה. עשיתי ריסטרט והוא עדיין מציג את המסך הזה. אני עובד עצות, מה עליי לעשות? Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה. גלשתי לי לתומי באינטרנט כשלפתע נכבה המסך. לא לגמרי. כאילו שרק המחשב נכבה למרות שכל המאווררים והנורות נשארו דלוקים. המסך עבר למצב המתנה. איתחול לא עזר. המחשב מופעל אבל המסך נשאר בהמתנה. החלפת מסכים וחיבור ליציאה אחרת לא עזרו. התקנתי לפני יומיים שני סטיקים חדשים של ג'י סקיל, לפני התקרית. הצלבה בסטיקים הקודמים והשמתם בסלוטים אחרים לא עזרו. הוצאתם לגמרי לא גרמה להשמעת צפצוצים באיתחול למרות שהספיקר עובד. הוצאת כל אביזרי היו אס בי לא עזרה. אני נאלץ לעצור על הכ.מסך.. או על הלוח אם עצמו... מה אני עושה? לשלוח למעבדה?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אתמול את הלוח אם z270 mark 2 ואת המעבד i5 7600k ושתי זכרונות ראם. התקנתי הכל כמו שצריך לפי מה שלמדתי ובעזרת מדריך של tomshardware וההוראות שהגיעו איתו כמובן. מחבר הכל מדליק לפי ההוראות. הכל נדלק אבל אין דיספליי. 1. ניסיתי לחבר את הדיספליי בכל סוג חיבור אפשרי לכ. מסך וללוח אם ללא הצלחה. 2. אין שום סוג של ביפ במהלך ההדלקה ולא נראה שהמחשב מרסטר את עצמו 3. יש לו 4 נורות אינדיקציה ויש פטרן קבוע שהנורה של הראם דולקת ל5 שניות, כבה, היבוב לרגע של נורת המעבד ושוב 5 שניות של הראם וחוזר חלילה. התייאשתי מלקרוא ברשת ותאמינו לי שקראתי כל דבר אפשרי. מבעיות בספק הכוח ועד לכל דבר אחר. תודה רבה בכל מקרה Asus FUT Z270 Mark…
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
-
שלום לכולם שאלת אתגר : מה יכול להיות הבעיה שהמחשב נדלק אני שומע את הCD , הHD והמאווררים עובדים אבל המסך לא נדלק. החלפתי כרטיס מסך ועדין אין תגובה מהמחשב כרגע אני מתלבט מה לעשות יש רעיון על בעיה מוכרת עם תסמינים דומים , לציין שאין צפצופים מוזרים בעליית המחשב תודה רבה וערב מצוין
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הסיסמא הראשונית מהפרמוט האחרון איך אני משנה את זה?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מעוניך לפרק את המאורר אני יודע שהוא מולבש ביחד עם הצלעות קירור כאשר אני פותח את התופסנים בשני הצדדים אני מרגיש שזה משתחרר אבל זה לא יוצא לי החוצה למה?? ניסיתי להפעיל כח ועדין לא יוצא...?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-