תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף לקנות PCI- Usb של 5 יציאות או מפצל שמתחבר ישירות ללוח האם?.. (אני רוצה להוסיף Usb 2.2 כי יש לי רק 2 של 1.1) פנטיום 3 תודה..(=
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים של HWZONE. יש לי מחשב עם לוח אם שתומך ב-סוגי זכרונות עם מתחים 400 ו-333 MHZ. אצלי מותקן עכשיו זכרון בתדר 333MHZ ואני מעוניין להרחיב אותו עם זיכרון נוסף. האם אני חייב לקנות זיכרון בתדר 333 שיתאים לשאר הזיכרונות או שאפשר להוסיף גם של 400 (בהנחה שהוא לא יעבוד במהירות המקסימלית) אשמח לקרוא מתגובותיכם. בתודה מראש. ניר
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי חברה עשיתי פורמט למחשב עכשו אני לא מוצא שם דריבר או דיסק בבית מה אני צריך לעשות ? עזרה בדחיפות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב אז ככה מגיעה לי הודעה כזאת של 60 שניות שנכבה המחשב ונדלק מחדש וכל פעם זה ככה הורדתי הרבה סוגי אנטי וירוס ונגד תוכנות ריגול וכל זה, בחלק מהם זה מוצא את הוירוס בעצם זה מוצא לי כמה מאותו סוג של הוירוס תולעת ואי אפשר להסיר אותה עשיתי ניקיון וסדר במחשב מחקתי תוכנות כבדות ופיניתי הרבה מקום בדיסק קשיח וכלום לא עוזר גם ניסיתי לעשות דרך ההתחל --> הפעלה --> shutdown -a עכשיו אחרי אחרי שעושים את זה זה מוריד את ההודעה של ה-60 שניות אבל המחשב נתקע ושום דבר כמעט לא פועל אז בקיצור אני במצב נואש ניסיתי לעשות הרבה דברים מה עושים בשביל להסיר את הוירוס הזה ?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי מסך שמצאתי אותו זרוק וכמובן שהוא לא עובד זה מסך 770PF של מאג, 17" שאפשר להבין מהדגם. הכנסתי אותו לחשמל בלבד והנורה שלו היבהבה בכתום-ירוק לסרוגין ומהר ולא היה שום דבר שמוצג על המסך, נשאר שחור לחלוטין רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה עשויה להיות הבעיה מה אני יכול לבדוק במידה שאני פותח את המסך, אולי יש חלק קטן שצריך להחליף שהרי במעבדה לוקחים על זה לא מעט כסף יש לי ראש לשבת על זה אם למישהו יש כיוון או מדריך טוב שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום...יש לי בעיה כנראה בכרטיס המסך או בדרייברים שלו. בעת הפעלת הווינדאוס המסך לא נדלק לעיתים קרובות וכותב "nopresent mode" כאשר זה קורה אני מפעיל את הווינדאוס דרך ה SAFE MODE ומשם את מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך שלי...לאחר מכן אני עושה רסטרט והווידאוס עולה...למה זה קורה ומה אני צריך לעשות כדאי למנוע את זה? הכרטיס מסך שלי 7950GX2 והדרייברים שאני מתקין 93.71 של NVIDIA תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ערב טוב. קניתי היום את הזיכרונות סל שוק 1X2GB 800 MHZ 4-4-4-12 עכשיו המוכר אמר לי לסדר את הזיכרונות בביוס בסדר הזה: "תזמונים 4-4-4-12 ומתח לזיכרון 2.2V או 2.25" אחרי שאני נכנס לביוס, מה אני עושה בדיוק? תודה, מודי.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה (אני חושב) שאני עובד על המחשב רגיל, לא במשחק או משהו , וה-HDD שלי חושב הוא שקט מאוד ! אך כאשר אני ניכנס למשחק כל שהוא ברגע שהוא צריך לחשוב הוא מזכיר לי את האמסטף של חבר שלי ברגע שהוא מתעצבן.. הוא עושה רעשים משהו בסגנון כזה : גרררררר , גררררררר אה כן והוא עושה את זה לרוב רק שהמשחק נטען, באמצע המשחק הוא כמעט לא עושה את זה. האם יש בעיה ב-HDD? אודה לכם על עזרתכם תודה,
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG שזה הדגם המלא שלו: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B DL13 - הגרסה האחרונה מעודכנת: DL13 הבעייה היא כזאת: הצורב לא קורא לי דיסקים של DVD ולא צורב אותם... אבל דיסקים רגילים CD-R הוא קורא וצורב... ככה שבעצם נהיה לי צורב רגיל ולא DVD!!! בבקשה אני לא יודע מה כבר לעשות@!@@ תודה לכל מי שעוזר...עזרתכם דרושה בדחיפות!!! :s05:
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
אלוהים ישמור מה קרה למחשב שלי .. מחקתי דרייברים ישנים של nvidia , עשיתי ריסטרט למחשב כשהוא נדלק מחדש , ניסיתי להתקין את החדשים וקיבלתי ארור בקובץ המצורף. חשבתי שאולי הם לא נמחקו לחלוטין אז הורדתי Driver Cleaner וניסיתי להתקין אותו כשניסיתי ראיתי שגם אותו הוא לא פותח , אז יש בעיה בפתיחת קבצים .. ואני לא יודע מה היא עזרה !! בבקשה !!! שמתי בטעות את error 1 פעמיים , סליחה עריכה : אני חושב אולי ה database is corrupt , איך מתקנים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני חייב תשובה חד משמעית (ומהר) איזה ספק עדיף זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361 או זה http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=104&subcatid=124&prodid=402&keySearch והוא עולה 370 ד'א אני קונה ספק חדש בשביל ה X1800XT
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
זה הארבעה קבצי דאמפ...פעמיים ראשונות אתחול ללא סיבה ופעמיים שניות כנראה אחרי התקנה של דרייבר למדפסת http://www.file2host.com/528373939 http://www.file2host.com/403479182 http://www.file2host.com/697430608 http://www.file2host.com/371197066 תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אז ככה הייתי אצל חבר שלי פתאום אנחנו מריחים ריח של גז או ריח חנוק אקיצר לא טוב כיבינו את המחשב פתחנו מארז הרחנו את המאחורה של המארז למעלה איפה המאוורר של הספק כמעט נחקנו המחשב לא מזייף לא כלום בדקנו בסופר פיי לראות תוצאה זה רשם 46 שניות ל-1 מגה ולמפרט שלו זה טוב יש לו 1 גיגה ראם דידיאר 400 של קרוסאייר ומעבד 3.0 של אינטל ורק הכרטיס מסף 7800 של נאווידה כל השאר ברמה של המחשב למישהו יש הצעות מזה?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
התקנתי מספר דיסקים קשיחים במחשב ,כאשר בדקתי במחשב שלי ב-MANAGE ,שני דיסקים מופעים כ- BASIC כרגיל ,אך דיסק קשיח שלישי מופיע כ- DYNAMIC SIMPLE ,השאלה שלי מדוע שלושתם לא מופעים כ- BASIC ? שאלה שניה מה ההבדלים בין שני הסוגים ?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
The reason i writing in english is that i dont know how to install the hebrew language on my Windows XP Home Edition. please tell me how to install it and where to download it... thx
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של סמסונג ואני מנסה להתקין דרכו HALF LIFE2 אורגינל וזה כל הזמן מראה לי שגיאה וזה רק בצורב שלי וגם אני ניסיתי להכניס עותק אחר שהוא גם אורגינל רק בדיסק DVD והוא עושה אותה שגיעה עכשיו רציתי לשאול אם יש אפשרות לבדוק האם הצורב עובד בסדר או לנסות לשנות את ההגדרות שלו ? כי בפעם הראשונה שהתקנתי הוא עבד טוב ואחר כך כבר לא תודה על העזרה + עשיתי בדיקה דרך תוכנה DVDSPEED הנה התוצאות [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלומלומות לכולם < הודעה ראשונה שלי בפורום P: > אז ככה יש לי בעיה, יש לי מארז של HEC שבא אם שני מאווררים אחורי שמוציא אוויר בגודל 120, וקידמי שמכניס אוויר בגודל 120 גם הוא. יש לי במחשב לוח אם של Gigabyte - K8NF-9. כשקיבלתי את המחשב אני חושב ששני המאווררים עבדו מעולה והכל היה בסדר. אני כל כמה זמן פתחתי אותו בשביל כל מיני דברים.. פעם להתקין צורב פעם לחזק פה ושם ושטויות כאלה.... עכשיו אתמול פתחתי אותו עוד פעם וקלטתי שהמאוורר הקידמי לא פועל!! חיפשתי את הקבל שלו ומצאתי אותו מנותק ! עכשיו חיפשתי איפה לחבר אותו, וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי!!! על הלוח אם יש לי שני חיבורים של מאוורר כזה שאליהם מחוברים המאוור של המעבד והמאוור האחורי !! חיפשתי אולי אני יכול לחבר אותו לאחד הרכיבים…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס p4p800s se ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר יותר מכרטיס אחד של זיכרון ללוח אם. [move]תודה מראש[/move]
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
נראה שהRAM בסדר, אלא אם נשרפו שלושת הסטיקים שיש שם ביחד, וקשה לי להאמין... במה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הציפצופים ארוכים יותר מלדוגמה הפעלה של מחשב
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שאני מפרמט את המחשב והפירמוט נתקע ולא מתסתיים איך אני יודע שהבעיה בHD או בלוח?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אך להתקין WINDOWS MOBILE 2003 אך מתחילים בכלל ביי
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום . יש לי כבר הרבה זמן בעיה כזאת ... שנדלק לי המחשב והוא עולה הוא נתקע אחרי כמה דקות . בלי שום קשר לעומס יתר אין כלום והוא נתקע . ושנית רוב הזמן הוא לא עולה בכלל פשוט עושה ריסט . במצב בטוח הוא עולה מצוין .. 100 אחוז , מאיפה יכולה לנבוע הבעיה ? תודה רבה .. לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר שבועות הוספתי עוד סטיק זכרון DDR400 של KINGSTON VALUE 512MB לעוד סטיק שהשם חברה שלה לא ידוע O: קיצר נכנסתי לתוכנה CPU-Z בשביל לבדוק שהזכרון החדש עובד, וגיליתי שמהירות הזכרון עובדת על 166 MHZ בדקתי בSUPERPI את התוצאה שלי [1M] וקיבלתי 55 SEC :< לפני שקיבלתי את הזכרון עשיתי OC והגעתי ל2500MHZ, והתוצאה הייתה משהו כמו 43 שניות. בBIOS ההגדרה של מהירות הזכרון עומדת על AUTO, ואם היא על MANUAL אפשר לבחור בין 100MHZ - 200MHZ. מה דפוק פה!?@# המעבד שלי הוא AMD ATHLON 64 3000+ והוא מקורר ע"י SCYTHE NINJA PLUS. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-