עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by turtlen77,

שלום רב האם ראוטר אלחוטי קרוב מפריע לתפקוד של מקלדת ועכבר אלחוטיים? תודה

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by goodspeed,

שלום! יש לי מארז hec 6a21 ויש בו מקדימה חיבור firewire . הכבל שמגיע עם המארז הוא female header שאמור להתחבר ללוח אם. הבעיה שהלוח אם שיש לי הוא ‏P35-DS3L של gigabyte ואין לו חיבור כזה עבור firewire. קיים כרטיס pci firewire. הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא דרך לחבר את הכבל של המארז לחיבור הפנימי של הכרטיס. חשבתי על כבל male header >>male firewire או male header >> male header אבל לא הצלחתי למצוא למישהו יש מושג מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by tryf,

יש ללוח האם שלי 2 מאווררים: 1 עבור מעבד ושני עבור מאיץ הגרפי (על גבי הלוח). המאוורר של הכרטיס הגרפי הפסיק לעבוד לפני כמה ימים ולא שמתי לב לזה במשך 4 ימים. תיקנתי את המאוורר והכל עובד. יש לי מודם ADSL שמחובר דרך כרטיס רשת. פתאום בימים האחרונים המחשב התחיל להתקע לי (הכל קופא ואי אפשר אפילו להזיז את העכבר). זה קורה בד"כ אחרי שרואים סרט ארוך (לפחות כך נדמה לי). אני מצליח להתחבר לאינטרנט אבל כשהדפדפן מנסה להעלות את הגרפיקה של העמוד, המחשב קופא. המחשב עובד בצורה נהדרת ולא קופא עד שאני מתחבר ומפעיל את הדפדפן. ניסיתי לעבור לדפדפן אחר וגם שם זה קורה. (נטסקייפ ואקספלורר) ההתקעות קוראת כשהדפדפן מנסה להציג את התמונה של האתר (את האתר עצמו). כלומר, יש איזו שהיא בעייה עם כרטיס הגרפי או …

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  4. Started by zehava482,

איך אני עושה דיסק קשיח כמעט ריק כלומר.. כשאני פותחת מאפיינים בקליק ימיני על כונן סי יש לי את הציור העיגול יש לי שמה חצי ורוד וחצי כחול.. איך אני עושה רבע כחול ושלושת רבעים וורוד? ואיזה קבצים חייבים להיות בכונן סי?בכלל מה חייב להיות בכונן סי?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by refael11,

אני צריך לעדכן את החשבון שלי למה הוא נמחק לי למישהו יש רעיון איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי תופעה מוזרה במחשב..מחובר לי כונן קשיח אחד מסוג SATA, ויש לי עוד שני כונני ATA. כשאני מחבר את אחד מהם למחשב, המחשב עולה והכל תקין. אבל כשאני מחבר את שניהם (פלוס הSATA שכל הזמן מחובר), המחשב עולה ממש ממש ממש לאט, אני מתכוון שאני צריך לחכות איזה חצי שעה שהוינדוס יעלה אם בכלל. שני הכונני ATA תקינים כי אם אני מחבר כל אחד מהם בנפרד עם הSATA המחשב עולה כמו שצריך, הבעיה קורת רק כששניהם מחוברים פלוס הSATA. שניהם על מצב של SLAVE (הם בלי הצ'ופצ'יק הזה). יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  7. שמעו חברה אני חייב עזרה... קניתי כרטיס טלויזיה מדגם: כרטיס טלוויזיה LEADTEK WinFast TV2000 XP RM יש בוא 4 יציאות: 1. חיבור לרדיו או כבלים 2. חיבור remote עיינית לשלט 3. חיבור S-Video 5 פינים 4. חיבור בננה וידאו צהובה רגילה עכשיו השאלה שלי היא מאיפה אמור להיכנס הסאונד של הממיר... ועם אפשר מדריך מלא להתקנת כרטיס טלויזיה מהדגם הזה..!! תודה לכל העוזרים.. הינה תמונה גם קשור..:: אני רוצה לדעת מה צריך להיות הגדרות של הקול שם..!! ::

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  8. היי, היה לי Radeon 9800 XT, הבאתי אותו לאחי בתמורה לFX 5200 שלו, למה? כי אני בצבא וגם ככה אין לי זמן לזה... מה שכן, עכשיו פתאום זה עובד ב2x: תסתכלו בתמונה, למישהו יש מושג מה קורה? זה כותב שהבעיה בWindows... אחרי שהחלפתי כרטיס מסך העלתי בsafe mode, השתמשתי בDriver Cleaner ואז התקנתי את Omega Geforce Drivers. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by shai888,

אני רוצה לפרמט את המחשב הגדרתי בBIOS שיטען קודם מה CD אז הוא כותב LOADING CD לשניה והוא לא נותן לי הזדמנות אפילו ללחוץ הENTER כדי לטעון הוא ישר קופץ אל ההרד דיסק.. אפילו לא שומעים שהסי די עושה משהו כמו בדרך כלל יש למישהו פיתרון? (המחשב מזהה את הCD שלי ב BIOS)

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by ofekd23,

שלום \יש לי מכונה ורטואלית בשם וירטואל בוקס יש לי שם שרת אחד וwin7 אני מצליח לעשות בבין שני המחשבים ping אבל אני לא מצליח להפעיל את האקטיב דירקטורי עליו מה אני צריך לעשות בשביל שהם יעבדו ביחד איך אני רשום את הwin באקטיב דירקטורי תודה למי שעוזר

11. Started by [NOS],

נכנסתי ללינק הזה http://www.seagate.com/www/en-us/support/downloads/maxtor_desktop שמופיע במדור ה FAQ בתור תוכנה לבדיקת ההרד-דיסק של מקסטור, אבל אני לא מבין מה להוריד פה ... מישהו יכול להסביר לי איזה קובץ אני מוריד משם בשביל לבדוק את ההארד דיסק ? תודה רבה, דור

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  12. Started by hio,

שלום רב היום בבוקר אחרי שלא עשיתי כלום במחשב קיבלתי לפתע את הודעת השגיאה שצירפתי. מה הוא רוצה ממני? איך אני מסדר את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by max74,

שלום לכולם היביאו לי מחשב עם כרטיס מסך, לא מצאו את ה דיסק ,רק את החוברת. ובתוכנה של evereset רושם כך NIVIDIA RIVA TNT2 MODEL64/MODEL64 PRO עכשיו הגירסה 21.83 אני לא מוצא באתר של ניבידיה, יש להם שם גירסה אחרת ,יתכן שהוחלפה לגירסה שונה? תודה למי שיכוון אותי

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by McMerc,

כל מה שאני אומר כרגע זה אך ורק משיחת טלפון שהיה לי עם חבר שלי. יש לו מחשב ישן (פנטיום 4, לאחרונה הוא הוסיף זיכרון, כרטיס מסך מובנה לפי מה שהבנתי, ולוח אם של סאפיר), והוא רצה להוסיף כונן קשיח, אז אני מלצתי לו לקנות אחד של WD, שהיה במחיר טוב מאוד. בלוח יש לו אך ורק חיבורי IDE (שוב, אני לא בדקתי, אבל הכונן הקודם שלו היה מחובר ככה וזה מה שעלה בבדיקה עם אברסט). הכונן הקיים שלו מחובר ב-IDE הראשי, ומוגדר כמסטאר, ומתחתיו מחובר צורב של LG שמוגדר כסלייב. הסברתי לו בטלפון איך לחבר את הכונן החדש (לקבל IDE משני, מוגדר כמאסטר), ואחרי שהוא חיבר והדליק את המחשב, אז הוא שם לב לאיטיות רבה, ואז מופיע לו ההודע שהוא צריך להכניס את הדיסק של המערכת. את ההודע הזו אני מכיר, וזה אומר שהביוס לא מוג…

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by asi88,

משהו יודע אם KVM סטנדרטי יודע לעבוד עם מסכי LCD?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  16. טוב אז לפני כשבועים קיבלתי את המחשב ויש בו כרטיס קול על הלוח יש לי רמקולים 5.1 של logitech וחיברתי אותם וסידרתי וכולם עובדים אבל שאני רוצה להנמיך באס אז זה לא מזיז ויוצא שהחדר שלי כמו במלחמה.... איך אני מסדר את הבעיה הזאת ?

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  17. אז מהאשכול ההוא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=190073.msg1653348#msg1653348 שעוד קיבלתי BSOD ב XP x64 , המחשב לא הצליח להוציא DUMP ב x86 .. פשוט היה רושם שהוא מתחיל ליצור דאמפ , ולא היה מסיים.. היום הוא הצליח , אין לי מושג למה , פשוט שיחקתי BF2 וזה קרה. אז הנה הDUMP. תודה בכל אופן , אבי.. מאוד אשמח לקבל תשובה מפורטת שאוכל להסביר גם לחנות המחשבים על מנת להחליף חלק פגום במידה וישנו .. אבי. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by blackwolf,

שלום היום קניתי עכבר חדש (של TEAC) חיברתי אותו אבל הוא לא פועל! בהוראות כתוב שצריך להשתמש בדרייבר אבל לא קיבלתי שום דרייבר. אני חייב עזרה זה דחוף!!

19. Started by Michal Berlin,

יש לי לנובו מחשב נייד ולפעמים באמצע עבודה שלי על המחשב, השמע במחשב נעלם. הסרתי דרייברים וזה לא עזר. כשאני עושה ריסטרט למחשב, הבעיה נפתרת אבל שוב מופיעה אחרי זמן עבודה על המחשב (לא תמיד)

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  20. אז ככה השינוי דבר ראשון הצלחתי לבצע הדלקה מהירה ורגילה ללא משיכת זמן ארוך. הבעייה לגבי תדר הזיכרונות ניראה לי שהבנתי את הסדר שהוא עובד רק תגידו אם זה ניראה הגיוני שימו לב הסדר ניקבע אוטומטי בביוס לפי ה-FSB של המעבד כך : FSB 400 =266 mhz FSB 533= 333 mhz FSB 800 =400 mhz האם זה נכון ? המעבד הוא 2.4 533 mhz

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by shahar900,

המחשב נתקע לי במשחקים ובסרטים הוא עושה קול של תקליט שרוט ואז הוא מאתחל את עצמו. מאיפה הבעיה יכולה להגיע. שמתי לוחות קירור על הram שמתי משחה תרמית על המעבד ניקיתי אבק התוצאה ב3dmark03 היא 5130 אני לא יודע מאיפה הבעיה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by itcoh,

יש לי כמה שאלות: 1.למה הווינדוס מזהה רק 256 זיכרון ram למרות שיש לי 1024 2.באתחול המחשב (לפני windows) יש ריצודים של המסך לכל האורך. יש לי מסך viewsonic va912 מה הסיבה האם זה נפוץ ? 3.יש לי hard disk wd 250 gb למה ב windows הוא מראה שיש לי רק 236 gb ? 4.יש לי בעיה בהגדרת טלויזיה כמסך משני יש לי כרטיס ati radeon x1600 pro לא הצלחתי להגדיר ואין לי מושג מה לעשות

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  23. Started by idodos,

win XP שלי פשוט לא עושה ריסטאט הוא תקוע במסך של שומר את ההגדרות שלך... שמעתי שזה משהו בגלל המודם 130 ALE ... וכדי לתקן את זה צריך להוריד דריברים חדשים עכשיו הורדתי מהאתר של בזק את מה שהיה שם וזה לא עזר... (נראה לי שזאת הסיבה) . אם זה לא הדריברים שמתקנים את זה אז תנו את הנכונים להורדה בקשה ואם ישעוד סיבות בקשה תגידו... הווידנווס חדש לגמרי רק התקנתי אותו היום (ומקורי)

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by DARK-SPIRIT,

אני רוצה לקנות כונן של 250GB 16Mb ושמתי לב לשני דגמים שמעניינים אותי ואני רוצה לדעת את ההבדל בניהם. אחד הוא SATA2 והשני Ultra ATA/100. מה יותר טוב מבין השניים? ומה ההבדל? תודה

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  25. לאחרונה רכשתי את המשחק VANGUARD SOH זה משחק MMORPG מהכבדים שקימיים היוםץ כאשר אני מפעיל את המשחק הוא עובד אצלי בצורה די טובה עם FPS די בסדר של 35FPS אך כעבור זמן מה כ5 דקות בערך הביציעים יורדים ולכן אנני יכול לשחק. גיליתי כי כאשר המעבד מתחמם הוא מוריד את דתר המעבד ל מ2GHZ ל 400MHZ כדי להוריד את הטמפרטורה. זה לא קרה לי באף משחק אפילו לא בOBLIVION. חשבתי אולי תוכלו לעזור לי ולעייץ לי מה לעשות - אני לא יכול לקנות מחשב חדש כי אין לי מספיק מזומנים בינתיים והמחשב בככלליות די עומד בדרישות של המשחקים כיום. המחשב הוא HP PAVILION DV4293 עם המפרט הבא: 2GHZ CENTRINO 1GIGA RAM CORSAIR וX700 של ATI אנא תנו לי עצות והצעות. תודה מראש. קובי

דיונים חדשים בפורומים