עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by liad142,

היי חברים אני בדרך כלל לא מכבה את המחשב. הוא נכנס למוד של סליפ אחרי כמה זמן שאני לא משתמש בו בדרך כלל שאני חוזר אני לוחץ על הכפתור התחלה והוא מתעורר ומגיע לאיפה שהייתי פעם אחרונה בזמן האחרון כשאני לוחץ המחשב לא חוזר למסך פשוט נדלק לכמה שניות מדליק אורות והכול אבל לא חוזר לעצמו כדי להתחיל להשתמש במחשב אני צריך לכבות לגמרי מהכפתור ורק אז להדליק מחדש והוא חוזר להיות רגיל ניסיתי למצוא אולי איזה משהו באינטרנט אבל לצערי ללא הצלחה אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  2. היי רציתי לשאול, אם אני מוחק כמה דפים מסויימים מההיסטוריה ב chrome, האם יש אפשרות לראות אותם שוב? או שיש צורך בתוכנות נוספות כדי לשחזר את הדפים הללו? תודה.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by eliranSun,

האם יש אפשרות להפוך מכשיר אל פסק ישן למטען של סוללות 12V?

4. Started by Yaakov Friedman,

לאיזה LAN לחבר כבל רשת מהראוטר???

5. Started by מני מור,

מצאתי לאחרונה באמזון זיכרון ראם של חברה שלא שמעתי עליה, המחיר ממש מצוין (אולי יותר מדי) אבל התגובות מאוד חיוביות. קצת חושש לקנות מוצר של חברה לא מוכרת מצרף קישור למוצר, אולי מישהו מכיר? https://www.amazon.com/gp/product/B07QRSPFG7/ref=ox_sc_act_title_8?smid=AWD7GDDT7Q2ZT&psc=1

6. היי אני מתכנן לקנות כרטיס 3070TI חדש בקופסא מאדם שייבא אותם בעצמו מבחינת מחיר סבבה לי. השאלה שלי איך אני מסתדר מבחינת אחריות ואיך אני עושה את כל העסק ככה שאני לא משלם הרבה כסף ונדפק. יעני איך אני מוודא שהאחריות תעבור אליי וכמובן שהכרטיס יעבוד

7. רשום לי boot failure: system halted מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by dudi89,

זה התחיל בערך לפני שבוע שהמחשב נכבה לי בהתחלה לא התייחסתי אך זה ממשיך לחזור על עצמו פעם בכמה זמן.. זה לא קורה בפרקי זמן שוים .. הוא יכול להיכבות אחרי שעתים וגם אחרי יום אני לוידע למה זה ככה.. יש לי ספק כח חדש יחסית enermax 400 w ודואל קור וגן 2 ג'יגה זיכרון.. עזרה בבקשה!

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  9. מדובר בR1950 PRO 512 SHPPHIRE הקטע הוא שחיברתי אותו ללוח אם אבל יש לו עוד חיבור בצד כזה של חשמל של 6 פינים ואין לי דבר כזה בספק.... המחשב שלי הוא במפרט.... יכול להיות וקיים מין מתאם שמחברים לחיבור מולקס וציהיה לו יציאה של 6 פינים? מרובע כזה? אן שאני חייב ספק חדש? כי מה שקורה הוא שהמחשב נדלק המאווררשלו נדלק אך אין תמונה והוא מצפצף כאילו אין כ.מסך.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by full_clip,

היי . חיברתי את המערכת החדשה שלי Q6600 ולוח אסוס ללא כרטיס מסך על הלוח חיברתי הכל עשיתי בדיקת ללוח ללא כרטיס מסך והוא אינו מצפצף הוצאתי את הזיכרונות ואז הוא ציפצף חיברתי את הכרטיס מסך ולא רואים כלום . ניסיתי לחבר עוד כרטיס גם איתו לא רואים שום דבר . בדקתי את הכרטיס על המערכת הקודמת והכל עובד חלק . אני חושב שהלוח תקול מכיוון שללא כרטיס מסך הוא אמור לצפצף והוא לא .על הלוח אין כרטיס און בורד

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  11. הרמקולים שלי משמיעים זמזומים ורעשים חלשים ומעצבנים כשהם דלוקים, כשהם כבויים כמובן לא שומעים כלום... כשמגבירים את העוצמה דרך הווינדוס הרעשים עדיין נשארים חלשים כמו שהם... הרמקולים הם רמקולים שסידרתי בעצמי: הסאבוופר של (Cambrige Soundworks (Sound Blaster והרמקולים הקטנים נלקחו ממערכת קולנוע ביתית של Apex תודה למי שעוזר.

12. Started by Terayon,

הלוח GA-M61PM-S2 לבין palit 8800GT??? אני כבר משתגע מזה...הלוח כל הזמן פונה לכרטיס המסך ON BOARD במקום לGT, הדרך היחידה לגרום לו לעלות את הGT היא לחבר קודם את כרטיס המסך הישן RADEON X300, לעלות איתו את המחשב, לכבות והעלות את המחשב עם GT..רק ככה הוא מצליח לזהות את הGT,לפחות עד הריסטרט הבא. הבעיה לא בכרטיס, החלפתי לכרטיס אחר (זהה לשלי) ועדיין הייתה אותה הבעיה. כשהכרטיס עולה הוא עובד מצויין. כבר הורדתי עדכון לביוס וזה לא עזר.

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

שלום, לפני מספר ימים קניתי מחשב איך אני יכול לבדוק שכל הרכיבים שקניתי הם אלה שבאמת נמצאים במחשב שלי( חוץ מהתוכנה cpu-z כי אין בה מספיק נתונים) *אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל לא ידעתי לאיזה פורום לפנות תודה.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  14. חבר שלי הוריד מאיזה אתר ווינדואוס מדיה פלייר כי הגרסה שלו הייתה לא מקורית אז לא איפשרו לו מהאתר של מייקרוסופט הלרויד אז הוא הוריד ממקור אחר ומאז המחשב פשוט לא נדלק כמו שצריך וכל מיני אנשים אמרו לו שזה בעיה בלוח אם או הארד דיסק באמת כל זה יכול להיגרם מדבר כזה?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  15. יש לי פיוניר D112 ויש לי בעיה רצינית. הוא לא קורא ולא צורב מדיות CD אלא DVD בלבד. מה יכולה להיות הבעיה? :s05: בברכה, אורי

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  16. מאז חיברתי 2 מחשבים לראוטר ה ICQ אצלי נכשל בלשלוח הודעה מיידית לעיתים קרובות והמסנג'ר מתנתק לפעמים. חוץ מזה הגלישה באתרים וכאלה הכל בסדר שם, התנתקות טוטאלית קורת לעיתים רחוקות. איך פותרים את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by GONNY2,

מחשב לא נדלק יש אור אין תצוגה על המסך אין צפצוף האם הבעיה בספק? או בלוח אם ? תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by alonpartuk,

הבעיה היא כזאת כשאני מפעיל יותר מידי ישומים או תוכנות שמעמיסות על המחשב מופיע לי מסך כחול. שיערתי שזאת בעיית חומרה -רכיב פגום. יש איזה שהיא תוכנה שיכולה להגיד לי מה הרכיב הפגום, או שכבר עכשיו אתם יכולים להגיד לי שזה הזכרונות לדוגמא.

19. Started by Gsmart,

i won the motherboard yesterday at the vgames lan *yay* and i tried using it with E6600 proccesor and i know that this should work but it didnt then i tried only with one DIM of ram 800Mhz kingstong 1G and it didnt work either you can answer in hebrew its just that my windows is fucked up thanks

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by amitshental,

יש לי כרטיס קול OB של אינטל בלוח אם של אינטל DG965WH. בזמן האחרון הוא עושה לי רעשים סטטים מוזרים, פרמטתי אותו כבר פעם אחת ובדקתי, הבעייה היא לא ברמקולים אלא בכרטיס. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. מפרט: לוח אם Gigbyte אין מולי את הדגם כרטיס RAM 1 של 512 כרטיס מסך Fx 5200 הבעיה: אם אני מנתק את הראם אז הוא מצפצף. אם אני מחבר בחזרה הוא נדלק אך לא נשמע צפצוף אישור (צפצוף יחיד) ונורת HD דולקת משום מה למרות שניתקתי את ההארד דיסק. אפשרויות: איך לזהות אם הבעיה בלוח האם(ויזואלי)? איך לזהות אם הבעיה בראם מבלי להחליף אותו(ויזואלי)? איך לזהות בעיה בספק? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  22. אורח
    Started by אורח,

יש לי 260 GTX ועשיתי לו OC, עכשיו קורה לי במשחקים שהמשחק נתקע או יוצא לדסקטום ורשום בצד שהיתה תקלה בדייברים והם עשו ריסט ואחרי זה זה פועל רגיל. למה זה קורה ויש מצב זה בגלל הOC?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  23. יש לי בעיה במחשב , ברגע שאני מדליק אותו הכל בסדר אבל ברגע שזה מגיע למסך של בחירת הווינדוס (באיזה מצב אני רוצה להפעיל אותו מצב בטוח וכו') לא משנה איזה מצב אני בוחר התגובה היא או שהמסך נתקע או שזה עושה ריסט וחוזר לאותו מצב , באותו המסך כתוב שזה בגלל יותר מדיי ריסטרטים או הפסקת חשמל. כנ'ל גם כשאני מנסה לעשות פורמט ברגע שהוא מגיע למסך הכחול וכתוב למטה שהוא מעלה את הווינדוס (רגע לפני שאני בוחר איזה כוננים לפרמט וכו') הוא פשוט קופא. יש מצב שהבעיה בכונן או בכבל שמחבר את הכונן?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  24. שלום, תראו יש לי לוח אם P5N32-E SLI ואני לא יודע להתעסק עם הביוס שם. המפרט שלי הוא: Q6600 ASUS P5N32-E SLI OCZ 2048MB DDR2 800MHZ אני יודע שהמתחים של הזכרונות הם 2.1 BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 דרך אגב אני לא עושה OC לשום דבר חוץ מהכרטיס מסך שבא כבר עם OC. עכשיו האם תוכלו להגיד לי איזה מתחים לשים. הנה תמונה מהביוס שיהיה לכם יותר קל, התמונה מהאינטרנט והמתחים סתם מכוונים שמה אז תגידו לי מה לשים למפרט שלי. מקווה שתעזרו לי ותודה מראש.

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by mega1234,

למי שלא יודע אני סובל מרעש זוועתי מהכרטיס כמו של מתח גבוה כול אימת שהכרטיס בעומס (משחקים בעיקר) - אני מנסה לברר עד כמה התופעה נפוצה ויותר חשוב לראות אם הספק פשוט חלש מידי לכרטיס הזה (FSP350PN), פתחתי דיון בפורומים של sapphire ושם הומלץ לי על ENERMAX 500W שאמור לפתור את הבעייה אבל לפני שאני מוציא 600 שקל על ספק אני כמובן רוצה לראות עד כמה הבעייה נפוצה ואם יש פתרונות אחרים. האם הכרטיס שלכם משמיע רעשים מוזרים כמו של מתח גבוה כשהוא בעומס ? ואם כן איזה מפרט יש לכם, ויותר חשוב איזה ספק ? האם סבלתם מהבעייה והיא נפתרה בהחלפת ספק ? או שאתם עם הבעייה כבר כמה שנים והכרטיס עובד ?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים