תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלומלומות לכולם < הודעה ראשונה שלי בפורום P: > אז ככה יש לי בעיה, יש לי מארז של HEC שבא אם שני מאווררים אחורי שמוציא אוויר בגודל 120, וקידמי שמכניס אוויר בגודל 120 גם הוא. יש לי במחשב לוח אם של Gigabyte - K8NF-9. כשקיבלתי את המחשב אני חושב ששני המאווררים עבדו מעולה והכל היה בסדר. אני כל כמה זמן פתחתי אותו בשביל כל מיני דברים.. פעם להתקין צורב פעם לחזק פה ושם ושטויות כאלה.... עכשיו אתמול פתחתי אותו עוד פעם וקלטתי שהמאוורר הקידמי לא פועל!! חיפשתי את הקבל שלו ומצאתי אותו מנותק ! עכשיו חיפשתי איפה לחבר אותו, וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי!!! על הלוח אם יש לי שני חיבורים של מאוורר כזה שאליהם מחוברים המאוור של המעבד והמאוור האחורי !! חיפשתי אולי אני יכול לחבר אותו לאחד הרכיבים…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
עזרה איך מגלים שמעבד לא עובד? הדלקתי מחשב ומחשב עובד אבל לא עלה מסך וגם מקלדת ועכבר לא מראים לי שהם פועלים למרות נסיתי עם כמה יציאות usb מלוח אם ונסיתי עם ספק אחר עדיין אותו הבעיה ואפילו החלפתי לוח אם שני ואותו הבעיה. אפילו ניתקתי דסיק קשיח ssb והכל רק לוח אם מעבד וספק ואפילו נסיתי עם מקלדת ועכבר לא עובדים ובדקתי עם מקלדת ועכבר במחשב נייד וזה עובד. אפילו הוצאתי קירור מעבד והרגשתי מעבד מתחמם זה אומר שזה עובד? אבל לא עלה במסך מה בעיה זו? בחיים לא נתקלתי בעיה הכי מוזרה לקחת סיכון ולרכוש מעבד חדש ולבדוק אןו לשלוח למעבדה שיבדקו מעבד בלבד? תודה על המענה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכול העוזרים. יש לי בעיה במחשב שאני מדליק אותו הוא מראה לי שצריך לילחוץ על F1 כדי להיכנס למחשב. הינה תמונה של הבעיה מסומן באדום..http://up150.siz.co.il/up3/1jyftybttlzo.jpg
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לבן דוד שלי יש את הכרטיס הנ"ל הכרטיס היה לא תקין אז החלפתי אותו בחדש (החלפתי גם ד.קשיח והמחשב עבר פירמוט) אחרי התקנת הווינדוס וכל הדרייברים התקנו משחק 1 וכל פעם המחשב נתקע בגלל ה-VPU RECOVER שאומר לי שהכרטיס עושה ריסט ניסיתי לבטל אותו אבל אז המשחק והמחשב נתקעים ורק ריסט מהכפתור עוזר אז החזרתי לאותו מצב כמו שהיה איך אפשר לסדר את הבעיה? אם בכלל אפשר לסדר ? עזרה בבקשה אם הייתי צריך לפתוח בפורום אחר אז סליחה פשוט לא ידעתי איפה לפתח
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני לא מוצא בו את ההגדרה של הboot של הסידי פשוט אין דבר כזה בלוח אם איך אפשר לפרמט מחשב כזה מדובר בלוח asus p4xp-x
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום רכשתי כרטיס מסך לפני שנה וחצי אם אני לא טועה ולאחרונה יש לי קפיצות מוזרות שאני משחק במשחקים...כאלו התמונה קופצת...משהו מוזר מאוד..ופתאום המשחק זז לאט..(קרה לי כמה פעמים).. מה יכול להיות ? דרייבר לא טוב ?
-
- 9 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
או קייי המחשרב עושה HARD RESETS באופן רנדומלי מה זאת אומרת רנדומלי...? זאת אומרת ליפעמים הור רץ למשך חצי שעה ולפעמים כמה ימים, לפעמים 4 פעמים ברצף (כאילו מגיע לונידוס). -אמרו לי "זה הזכרונות" .. אז הלכתי וקניתי עוד גיגה. -אמרו לי "זה הספק".. אז ניתקתי את הכרטיס עריכת וידאו, הרדיסק (1/2), צורב (שוב 1/2), וכמה מאוררים מתוך ה-8 שחיברתי (8/8) אבל זה לא עזר. -אמרו לי וירוס... עשיתי פורמט מלא!!! (זה הרדיסק של 120 גיגה!!!). אז אחרי כל המומחים ש"עזרו" לי אני פונה למומחים האמיתיים. חברה.... הצילו!!!!!!!! מפרט טכני...: מעבד: intel-p4-2400-800 זיכרון: 1.5g ddr ram הרדיסק: wd 120g ide כרטיס רשת: 100m lan card כרטיס מסך: radeon 9600pro כרטיס קול: creative audiodi…
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים כשהייתי גולש באינטרנט פתאום הופיע לי מסך כחול והייתי חייב לעשות הפעלה מחדש למחשב והנה תמונה של המסך הכחול http://img175.imageshack.us/my.php?image=198178375zd1.jpg אגב אני כבר שאלתי מישהו שאני מכיר והוא טכנאי כבר 16 שנה והוא אמר לי שזאת בעיה בכרטיס מסך וצריך לעדכן דריברים
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי (בן שלוש כמעט יימ שימו ) החל בצורה פתאומית לקפוץ ל- 100 אחוז CPU USAGE שמתלווה בעליית טמפ' המעבד ל-56~59 מעלות ויחד איתו גם הכרטיס מסך שעובר את ה-50 מעלות. אני חייב לציין שהתקנתי לאחרונה BIG TYPHOON וחידשתי משחה טרמית, אבל בהתחלה לא היו את הבעיות האלו וגם דאגתי לשים מספיק משחה והמאוורר מחובר טוב טוב ללוח. המפרט שלי הוא: מעבד - P4 2.8 GHZ?478 - לא פרסקוט. לוח אם ABIT IC-7. כ. מסך -RADEON 9600XT. כל השאר לא רלוונטי, אלא אם כן מישהו ישאל. מה הבעיה? סרקתי לוירוסים וכו' ואין כלום וגם הורדתי תוכנה לבדיקת הפרוססים במערכת וכולם מוכרים, אז מה יש? תודה לכל מי שעוזר.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום,היום רציתי לפרמט ל-7 אבל יצא שאין מספיק מקום ב-c יש לי שם 30 גיגה אבל 7 לא עולה מ-boot ואני לא יכול לפרמט, שאני מתקין רגיל ופשוט חסר לי כמה גיגות בשביל להתקין אז מישהו יודע איך מגדיל את מקום המחיצה ב-vista תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום שמי מתן אני משתמש חדש בפורום (נעים מאוד) עכשיו לשאלה, קניתי לוח אם חדש של ASUS וקיבלתי בבנדל שלו את הכבל הבא : http://tekgems.com/images/large/tg-mp-1253-4p-molex-sata-2.jpg חברתי את הכונן הקשיח לחיבור SATA רגיל אבל מעניין אותי למה הכבל הזה משמש ?... תודה רבה מראש לכולם ! בברכה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי לוח אסוס 800 עכשיו אני צריך לפרממט את המחשב ולא עולה לי מהדיסק .. זה משו בלוח שאני לא מתמצא בזה.. אייך מעלים מהדיסק..??
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שבוע טוב , אני אלירן ואני מחשבוניסט , יש לי כמה שאלות קטנות בנוגע למחשב אך תחילה ארשום את המפרט כדי לתת לכם קצת מושג ASUS P5K DELUXE/WIFI-AP LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard Intel Core 2 Duo E6420 Conroe 2.13GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6420il OCZ2P800R22GK OCZ Platinum Revision 2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2P800R22GK BFG Tech BFGR7950256GTOCE GeForce 7950GT 256MB GDDR3 PCI Express x16 OC Seagate Barracuda ES ST3250820NS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive *2 ON RAID 0 Thermaltake SOPRANO VB1000BWS Black 0.8 mm SECC Chassis, Plastic Front Door ATX Mid Tower Computer Case קודם כ…
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים והוא עבד מצויין, אבל לפני יומיים הוא התחיל לעשות לי בעיה בboot. ה boot מתחיל, הוא מראה לי בדיקה של ה- IDE, מתחתיה הוא כותב שהוא Detecting IDE drivers, וכאן הוא ממשיך לחפש אותם. הוא לא נתקע (ניתן לגשת לכל מני פונקציות בעזרת ה Fים) אבל הן לא ממש עוזרות לי. Save me!!!
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי צורב ישן מאוד של HP מהירות צורב מקסימלית X4 כול פעם שאני צורב דיסק גדול [50 מגה ומעל],[טוב אני כבר לא צורב] אז זה נותן ארור ליפני הסוף. עכשיו אני מבין שהצורב כבר דפוק אבל יש איזה משהו שאפשר לעשות? ניגמר לי המקום במחשב ואני רוצה ליצרוב תשירים שלי...
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח קובץ שמע כל שהו אני לא יכול לשמוע אותו מכוון שאני מקבל הודאת שגיעה... משהו יכול בבקשה לעזור??? Windows XP Home Edition תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
לאחר שמחקתי את הupper/lower filters (היו לי כמה תיקיות אותו הדבר, ובכולם מחקתי), כי רציתי לפתור את הבעיה של צורב DVD, הפסיקו להגיב העכבר והמקלדת של מיקרוסופת העל-חוטיות המחוברות דרך USB. בbios מגיבים, וברגע שמתחילים לעלות החלונות מפסיקים להגיב. ניסיתי לחבר עכבר ומקלדת אחרים ולא דרך USB אלא דרך PS2 ולא על-חוטיות אותו סיפור, ניסיתי להכנס לsafe mode - גם אותו סיפור עזרו לי דחוף בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם ואני ממש מודה למי שיוכל לעזור. יש לי מחשב כבר כמה שנים טובות שעד לפני שבוע לא היו בו שום תקלות E 6700 2GB RAM lIN9 32X MAX לוח אם של ABIT BFG 8800GTX SSD אחד ועוד שנים רגילים שכבר עשיתי את כל הבדיקות שאפשר על שלושת הכוננים ואין שום בעיות אפילו לא בSSD. זה קרה לפני בערך שבוע העלתי את הWIN7 והכל היה בסדר עד שהמחשב נתקע..עשיתי ריסט כי שום דבר לא עזר , כשהעלתי את המחשב מחדש הופיעו לי ARTIFACTS על המסך של הויינדוס , בהתחלה חשבתי שזה ישר הכרטיס מסך. הטמפרטורות היו בסביבות ה50-60 שזה לא רע בכלל לכרטיס כזה מה שכן יש לי גם קירור די טוב עליו (THERMALRIGHT) הDEVICE MANAGER כן מזהה את הכרטיס אבל הוא רושם " Windows has stopped this device because it has reported problems. (…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה ברגע שאני מפעיל מחדש את המחשב בצורה מסודרת דרך הווינדוס כמה פעמים הכל עולה בסדר לאחר מכן אני מפעיל מחדש שוב ואני רואה מסך חשוך הווינדוס לא עולה והמחשב עובד והעכבר לא מגיב והמקלדת כן מה הסיבה לתופעה הזאת זה קורה לי כל הזמן?... :-\
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
משהו לא תקין? אולי שורה 020? Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:15:24, on 02/03/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: D:\WINDOWS\System32\smss.exe D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe D:\WINDOWS\system32\services.exe D:\WINDOWS\system32\lsass.exe D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe D:\WINDOWS\Explorer.EXE D:\Program Files\Eset\nod32krn.exe D:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe D:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe D:\Program Files\Eset\nod32kui.exe D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe D:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe D:\Program Files\Internet…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
המחשב מקרטע לי, לפעמים כאילו המוזיקה נתקעת לכמה שניות וכו'. ובמשחקים כמו gta או warcraft3 המשחקים נתקעים כזה וממשיכים אחרי כמה שניות או שאם מזיזים את העכבר בשביל לזוז במפה הוא קופץ ישר לצד שני .. וזה דיי מציק..
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כל הזמן מקבל את ההודעה הזאת: מתי שאני נכנס למחשב, מעתיק קבצים, משחק במחשב או סתם גולש לי בנט! ניסיתי לעשות פירמוט והתקנה של הווינדוס מחדש וקיבלתי את ההודעות האלה כל הזמן גם בהתקנת הווינדוס עצמו! בנוסף לזה המחשב שלי כל הזמן עושה ריסטים. לפעמים נוצר מצב שהוא עושה שלושה-ארבעה ריסטים אחד אחרי השני בחלון שאפשר ללחוץ DEL כדי להכנס לביוס..ממש בהתחלה, אני מפחד שישרפו לי דברים במחשב מה הבעיה ואיך אני פותר אותה?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בעיה ממש מוזרה, אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי. קניתי כרטיס מסך כזה: http://www.asus.com/Graphics_Cards/EN210_SILENTDI1GD3V2LP/ התקנתי אותו, התקנתי דרייברים, חיברתי את מסך המחשב שלי ל VGA ואת הטלוויזיה של ל HDMI. הכל עבד טוב ויפה. לפני שבוע הכנסתי DOK למחשב והוא תקע לי את המחשב - מחשב קפא למשך 4 דקות, אז כבר לא חיכיתי וניתקתי אותו מהחשמל. הפעלתי שוב את המחשב - ואין לי תמונה = NO SIGNAL על מסך המחשב שלי. אבל ב HDMI כן רואים תמונה. אם אני מנתק את ה HDMI רואים תמונה ב VGA. אם אני מחבר HDMI + VGA - רואים רק ב HDMI. כאשר WINDOWS עולה רואים בשניהם. הבעיה שלי היא כאשר אני מפעיל את המחשב > אני רוצה להיכנס לביוס ואין לי אפשרות - כי אני לא רואה את מסך המחשב…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
- 1 follower
-