עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, היה לי Radeon 9800 XT, הבאתי אותו לאחי בתמורה לFX 5200 שלו, למה? כי אני בצבא וגם ככה אין לי זמן לזה... מה שכן, עכשיו פתאום זה עובד ב2x: תסתכלו בתמונה, למישהו יש מושג מה קורה? זה כותב שהבעיה בWindows... אחרי שהחלפתי כרטיס מסך העלתי בsafe mode, השתמשתי בDriver Cleaner ואז התקנתי את Omega Geforce Drivers. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by royk50,

sun disk cruzer micro 2.0 GB חדש בן שבוע + מחבר פעם ראשונה למחשב - מזהה אבל מודיע על בעיה בדרייבר - לא נתן לשמוש שולף החוצה (לא מופיע ב safely remove hardware ) מכניס שוב - מזוהה ועובד כתיבה/קריאה אחרי כחמש דקות IDLE לא נתן לקרוא או לכתוב - תוקע את הexplorer לפעמים גם תוך כדי קריאה נותן הודעת שגיעה אותו הדבר גם אחרי optimize for performance ניסיתי פרמוט וcheck disk אין בעיות ואין שפור כמובן שכל שאר התקניי USB עובדים ללא בעיה: DOK ג'נרי, edimax wireless lan usb ,iriver h300 ,logitech g5 כבר שלחתי email לפנדה בקשר להחלפה אבל אם למשהו יש פתרון מהיר יותר....

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  3. יש ברשותי Gtxp כבר שנתיים נדמה לי ,אני משתמש באותם דרייברים , כשאני משחק בפיפה ( וזה התחיל עוד מפיפה 04 + יורו ) 2005 הקול ( כולל שדרנים + פסקול , הכל ) נשמע כאילו הוא בFast Motion ( ציפציף כזה ), ממש סיוט אי אפשר לשחק , אמרתי שזה בטוח בדרייברים , הצלחתי להשיג את ה501 ( יש לי 401 ) והדרייברים של הכ.קול לא הוסרו ( גם לא מצליח להסיר ) כל הזמן שאני מנסה להתקין הוא רוצה ריסט כדי להסיר לגמרי את הקודמים ( אבל גם אחרי מספר ריסטים אני מקבל את אותה הודעה ) . עזרה ! קישור לדרייברים חדשים ( וטובים ) או איזה פאץ' שינוי הגדרות . ( יש לציין שזה רק במשחקי הכדורגל של Ea )

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by B0o!,

שלומלומות לכולם < הודעה ראשונה שלי בפורום P: > אז ככה יש לי בעיה, יש לי מארז של HEC שבא אם שני מאווררים אחורי שמוציא אוויר בגודל 120, וקידמי שמכניס אוויר בגודל 120 גם הוא. יש לי במחשב לוח אם של Gigabyte - K8NF-9. כשקיבלתי את המחשב אני חושב ששני המאווררים עבדו מעולה והכל היה בסדר. אני כל כמה זמן פתחתי אותו בשביל כל מיני דברים.. פעם להתקין צורב פעם לחזק פה ושם ושטויות כאלה.... עכשיו אתמול פתחתי אותו עוד פעם וקלטתי שהמאוורר הקידמי לא פועל!! חיפשתי את הקבל שלו ומצאתי אותו מנותק ! עכשיו חיפשתי איפה לחבר אותו, וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי!!! על הלוח אם יש לי שני חיבורים של מאוורר כזה שאליהם מחוברים המאוור של המעבד והמאוור האחורי !! חיפשתי אולי אני יכול לחבר אותו לאחד הרכיבים…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  5. הי כולם. לאחרונה התגלתה לי בעיה במחשב שלפעמים הוא פשוט מאתחל את עצמו ונתקע באמצע ורק לאחר הודעה בביוס שאני מקבל שהיה שינוי במהירות המעבד בבוט הקודם שקרס ואז הווינדוס עולה והוא רושם לי שהמערכת שוחזרה. אני חייב לציין שהטמפרטורה של המחשב תקינה והמחשב נקי מאבק אני מקפיד לנקות והטמפרטורה כאמור היא כ-33 מעלות בממוצע במנוחה. אני מקפיד לסרוק וירוסים ווSPYWARE ואני עובד עם פיירוול. אני רוצה לציין גם שאני מגלה כל כמה זמן SPYWARE במחשב ומוחק ואחרי שהמחשב קורס הSPYWARES חוזרים. מישהו יכול לכוון אותי? אולי זו בעיית חומרה למרות שלא נראה לי. אולי צריך פירמוט או ריפאיר? בתודה ניב

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  6. פתטום אני בא למחשב בבוקר אני רואה על הדפדפן BAR חדש ששמו protection bar ואני מנסה להוריד לו בדפדפן את ה-v והוא לא יורד, ובלוח בקרה נכנסתי להוספה הסרה למחוק אותו ואני לא מצליח זה אומר לעשות רייבוט אני עושה וזה לא נמחק תעזרו ליייי.... תודה רבה לכם.. יום טוב :]

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by matan_s,

שלום שמי מתן אני משתמש חדש בפורום (נעים מאוד) עכשיו לשאלה, קניתי לוח אם חדש של ASUS וקיבלתי בבנדל שלו את הכבל הבא : http://tekgems.com/images/large/tg-mp-1253-4p-molex-sata-2.jpg חברתי את הכונן הקשיח לחיבור SATA רגיל אבל מעניין אותי למה הכבל הזה משמש ?... תודה רבה מראש לכולם ! בברכה, מתן.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by Zambar,

קניתי מחשב חדש לפני חודשיים והוא עבד מצויין, אבל לפני יומיים הוא התחיל לעשות לי בעיה בboot. ה boot מתחיל, הוא מראה לי בדיקה של ה- IDE, מתחתיה הוא כותב שהוא Detecting IDE drivers, וכאן הוא ממשיך לחפש אותם. הוא לא נתקע (ניתן לגשת לכל מני פונקציות בעזרת ה Fים) אבל הן לא ממש עוזרות לי. Save me!!!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  9. יש לי לוח אינטל 965L חדש קיבלתי שילשום. שמתי לב לזה שכאשר אני מדליק את המחשב, או עושה RESET, המאוורר של ה CPU (לא המאווררים האחרים שמתחברים ללוח וגם לא אלה שמתחברים ל 12V) עובד במלוא המהירות, אחרי רבע שניה במהירות בינונית - ככה 3 פעמים (FULL/HALF/FULL/HALF/FULL/HALF) ואז ממשיך במהירות בינונית עד אשר הWINDOWS עולה ונשאר כך בהתאם לטמפ'. הכל עובד סבבה, אבל אני לא יודע אם ככה המאוורר צריך לעשות. עיזרו לי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  10. תצורת המערכת שלי לפני התקנת הקירור החדש הייתה כדלקמן: ווינדוס XP PRO 2 הרדיסקים שמאוחדים על ידי רייד 0 - מזוהים בביוס. לאחר החלפת הקירור ונקיון המארז הדבר היחידי שהתבצע מבחינת הגדרות זה איפוס לביוס, אבל כל ההגדרות שוחזרו לאלו שהיו לפני ההתקנה, הבקר מזהה את ההרדיסק וכשאני מנסה להעלות את המחשב במסך שמציג לי בחירה של סייפמוד ההתקנה קופאת בקובץ mup.sys לפי המלצת מיקרוסופט אני אמור להשתמש בrecovery console כדי לשחזר אבל מה שמפחיד אותי שאני צריך להתקין את הבקר רייד מחדש עבור זה והשאלה שמתבקשת כאן היא האם אחרי ההתקנה ההרדיסיקים שמסודרים במערך נכון לעכשיו יזוהו בדיוק אותו באותו אופן וכל המידע ישמר או שמא בסידור המערך מחדש יוזוהה ההרד דיסק כחדש לחלוטין ???? עדכון: …

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by Glow,

שלום! היום ניקיתי את המחשב מאבק ושמתי לב שאחד הקבלים ליד המעבד מחורר ומסביב יש איזה משהו ורוד קרוש.... עכשיו השאלה שלי אם זה יכול להשפיע על ביצועי המחשב? כרגע אני רואה ממש בעיה אבל כדאי שאני אשלח את המחשב למעבדה לתיקון? זה יכול לגרום בעיות בעתיד? בתודה מראש לעוזרים! ד"א יש לי לוח אם MSI K8N Neo4 Platinum

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by kubeb,

יש לי שני מחשבים, בראשון התכוונתי להתקין ווינדוס ואז לאחר טעינת קבצי ההתקנה קיבלתי מסך כחול וזה חזר על עצמו.. התחלתי לקרוא ולהתעניין וקיבלתי המלצה להשתמש בתוכנה MHDD או משהו כזה שמוחקת את ה BOOT של הארד דיסק, מפה לשם עשיתי את זה אבל היא מחקה לי את המחיצות! מבוהל לקחתי את הארדיסק למחשב השני לבצע ניסיון שיחזור של הרבה תמונות וחומרים לפי תוכנת השיחזור באמת לא היו בארדיסק מחיצות, התחלתי את השיחזור במחשב השני ולאחר כמה דקות המחשב כבה. כשאני מדליק אותו שוב, נידלק המחשב, יש נורות חיווי אבל כאמור הוא לא עולה, המסך לא מקבל סיגנל ונשאר עם נורית כתומה. לפעמים הוא מתכבה שוב אחרי כמה שניות. עוד שפתחתי את המחשב השני שמתי לב שהמאוורר של המעבד במחשב זה לא עובד, וסביר להניח שזה היה ככה הר…

13. Started by skullfacer,

אוקי פירמטתי תמחשב והחלפתי תוויסטה ל 7 עכשיו כול פעם שאני מדליק תמחשב זה נתקע משהו כמו 3 דקות על המתמונה של החברת יצרן של הלוח אם במקרה שלי זה DFI Lanparty x48 t2r וזה קרה מייד אחרי הפירמוט תודה לעוזרים יוני.

14. Started by uorieldahan,

1) איפה אפשר להשיג (לקנות) כבל לחיבור USB מהלוח אם? (רציתי להוסיף כרטיס USB למחשב ובמקרה שהצצתי בחוברת לוח האם שיש עוד 4 יציאות נוספות על הלוח עצמו) 2) יש לי לוח ומעבד של פנטיום שלוש וכשהורדתי את המאוורר מהמעבד ראיתי שהמשחה יבשה ומפורקת איך אני יודע שצריך לשים משחה חדשה ואיפה קונים משחה כזו? תודה למי שיענה!!!!

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  15. שלום לכולם ואני ממש מודה למי שיוכל לעזור. יש לי מחשב כבר כמה שנים טובות שעד לפני שבוע לא היו בו שום תקלות E 6700 2GB RAM lIN9 32X MAX לוח אם של ABIT BFG 8800GTX SSD אחד ועוד שנים רגילים שכבר עשיתי את כל הבדיקות שאפשר על שלושת הכוננים ואין שום בעיות אפילו לא בSSD. זה קרה לפני בערך שבוע העלתי את הWIN7 והכל היה בסדר עד שהמחשב נתקע..עשיתי ריסט כי שום דבר לא עזר , כשהעלתי את המחשב מחדש הופיעו לי ARTIFACTS על המסך של הויינדוס , בהתחלה חשבתי שזה ישר הכרטיס מסך. הטמפרטורות היו בסביבות ה50-60 שזה לא רע בכלל לכרטיס כזה מה שכן יש לי גם קירור די טוב עליו (THERMALRIGHT) הDEVICE MANAGER כן מזהה את הכרטיס אבל הוא רושם " Windows has stopped this device because it has reported problems. (…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. לאחרונה המחשב שלי החל קורס מעצמו,פשוט נתקע מסך דלוק אבל משחיר עם השניות..ופשוט לא יכול לעשות כלום. התקלה יכולה לקרות בכל מצב , במשחק בגלישה כשאני שומע שירים ואין לזה גם זמן מסוים..פעמיים שלוש באותו יום אבל יכול להיות גם פעם בשבועיים. ביטלתי בהגדרות במחשב שלי את הרסטרט האוטומטי.. קיבלתי מסך כחול (מצורף בסוף) ולא מצאתי בגוגל שום דבר אודות השגיאה שאני מקבל. התקנתי גם WinCfg אבל אין לי דאמפ כי משום מה הוא לא יוצר דאמפ חשוב לציין שהמחשב נתקע כמו פריז , יש צפצופים קטנים ומהירים (תי תי תי) ממש מהירים שאפילו אי אפשר לספור , החברה של הביוס זה AMI הלוח שלי הוא Intel Culver City 2 D925XECV2 http://img379.imageshack.us/img379/9641/dscf1596tg9.jpg http://img139.imageshack.us/img139/74…

17. שלום לכולם, אתמול התקנתי מדפסת HP officejet k5400 חדשה (עם חיבור USB) על מחשב פנטיום 4 לא חדש אבל תקין עם XP. הכל טוב ויפה, אולם היום כאשר אני מחבר DIskonKey למחשב מיד המסך נכבה והמחשב גם עושה לעצמו ריסטרט אחרי דקה. אחרי כמה החלפות של כבלים ודיסק און קי גיליתי שכל עוד אחבר דיסק און קי מכל סוג ולכל יציאה כאשר המדפסת מחוברת גם באחת היציאות - יכבה המחשב. אם המדפסת לא מחוברת הכל עובד כרגיל !!! ישנה כאן התנגשות מסויימת, למה זה קורה? איך פותרים???? תודה לכל מי שעוזר ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  18. המחשב מקרטע לי, לפעמים כאילו המוזיקה נתקעת לכמה שניות וכו'. ובמשחקים כמו gta או warcraft3 המשחקים נתקעים כזה וממשיכים אחרי כמה שניות או שאם מזיזים את העכבר בשביל לזוז במפה הוא קופץ ישר לצד שני .. וזה דיי מציק..

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  19. וחיברתי אותו עם ה יו אס בי למחשב שלי והוא לא מזהה אותו הוא לא כותב לי חומרה חדשה ולא כלום ניסית להתקין את החומרה שלו דרך הדיסק שקיבלתי וגם דרך אשף החומרה והוא עדיין לא מזהה אותו מה אני עושה? בבקשה חייב עזרה.....

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  20. עם כן אשמח לקבל עזרה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  21. Started by yoav1000,

המחשב שלי כל כ7+- שעות עושה ריסט ואני חושב שזה בעית חומרה. איך ניתן לפתור זאת? מפרט המחשב: מעבד: Intel Pentium 4E, 2800 MHz Prescott L2 Cache: 1MB לוח אם: MSI PT880 Neo-SR (MS-7008) 800 MHz זיכרון: 2x256 MB DDR SDRAM

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by Tommy,

הוא רושם שאני צריך DirtectX 8.1 ויש לי 9.0c מישהו יכול לעזור לי? :-[

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by Thunder Storm,

יש לי כרטיס מסך GFORCE 6600GT עד מלפני תקופה הוא פעל מצויין. ואז לפתע.. המערכת של NVIDIA מודיע לי שחיבור החשמל של הכרטיס מסך לא מספיק חזק ולכן הכרטיס מסך פועל במתכונת בטיחותית נמוכה יותר. האם יש משהו לשפר ? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by PCguy,

היציאה של ה USB שלי עושה לי בעיות שאני מחבר מצלמה היא מזהה אותה אבל נותנת לי מסך שחור ולא מראה תמונה רק 1 ל 20 פעם היא מראה תמונה-------וכן עידכנתי את הדרייבר של המצלמה ושל היו אס בי דרך אגב המצלמה עובדת מצויין במחשב הביתי ואילו באותו חריץ יו אס בי העכבר פועל ללא בעיות אז..... תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  25. שלום...אז קניתי מחשב חדש בעיקר לעבודות במסמכים וגלישה... הבעיה איתו זה שאני עושה ריסטרט הוא לא עובר את הבדיקה של הביוס... הוא קורא את הזכרון ממש לאט, כאילו יש לו לאגים כאלה ופשוט נתקע על המסך הזה בלי לבדוק את ההתקנים.. עוד דבר נראה גם שהמחשב לא עובד כל כך מהר ולוקח לו הרבה זמן לטעון דף אינטרנט.. ביצעתי בדיקה של וירוסים (AVG) והוא לא מצא כלום ... עזרה? AMD 3800 dual core gigabyte mother board radeon x1650pro 1024 knigston

• 3 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים