עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני יושב לי על המחשב ומתחיל להריץ AD-AWARE פתאום אני שומע טיק (דומה לזה שיש כשמכבים את במחשב) ואז הכל קופא באופן עצבני אני עושה ריסט מנסה להריץ Diskeeper אותו דבר. נכנס ללחץ (ולכן הולך ו ) מפעיל את הTOOLKIT (הדבר הכי עצבני שהורדתי בחיים) אחרי וידוי שהבעיה היא לא בHDDים שלי ולא בזכרון אני שואל מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by Inertia,

שלום לכולם. ברשותי עכבר Quantum Optical GreatEye wheelmouse זה לפחות מה שכתוב עליו, אבל אני פשוט לא מצליח למצוא לו שום דרייברים באינטרנט. באתר quantum.com יש דברים שלא קשורים בכלל מה שגורם לי לחשוב שאין קשר בין האתר לעכבר ובכלל אני לא יודע מה בדיוק ואיפה לחפש... תוכלו לעזור לי בעניין הזה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by ScreameR,

יש לי הארדיסק 61 גיגה של IBM (שהעבירו את הייצור לחברת בת) ולאחרונה הוא השמיעה כל מני רעשים כאילו של חריקות וציפצופים... עשיתי איזה טסט שיש באתר של החברת בת והיה כתוב שאין לי בעיות בהארדיסק, טוב המשכתי לעבוד רגיל. שלשום עשיתי ריסט למחשב אחרי שבוע בלי ריסט ופתאום המחשב כותב לי שחסר לי system32/kernal.dll... מאז התסבכתי עם הדיסק של הווינדוס XP שלי שכנראה הוא לא טוב (רושם לי Cannot Access the Windows XP CD ) אז פליז HELP !

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  4. Started by ran2,

יש לי כול הזמן מסכים כחולים אז בדקתי את המחשב אם memt כיבלתי 14 ארורים בtest5 ו3 ב test4 לא גמרתי את הבדיקה אני צריך זכרון חדש? אפשר לתקן?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  5. קניתי מחשב לפני כמה ימים עדכנתי את הכל כל הדרייברים מהאינטרנט לא עשיתי אובר קלוק והמחשב הפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים. יש לי אינטל 3.0 512 זיכרון רדאון 9800 se ואם אתם צריכים לדעת עוד משהו תגידו. תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by yirmi,

זה הצ'יפסט שיש לי, אחרי שנים של חיפוש איך לדעת מי הוא: VIA VT82C694X Apollo Pro133A זה טוב? מאיפה אני מוריד עדכון? כי יש לי בעיות איתו ב98

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by PayneBack3251,

שלום אחים שלי אני במצב אנוש... היום קניתי מארז חדש פירקתי הכל מהישן העברתי לחדש עכשיו אני בא מדליק את המחשב הוא עושה לי ide hdd eror atapi incompatible משהו כזה... אז בדקתי דרך הביוס מה מחובר ב ide שאני עושה auto שם... הוא הראה לי שאין סידירום ואין הארדיסק... אז ניתקתי את הארדיסק והשארתי רק סידירום ובביוס הוא הראה שלי את הסידירום! אז חיברתי את הארדיסק וניתקתי את הסידירום וזה עבד... אבל המחשב ממש צולע...כל הזמן הנורה של הארדיסק דולקת בפנאל של המארז...והמחשב ממש איטי מבדרך כלל! וכמובן שהסידירום לא מחובר ואני רוצה אותו...מה לעשות!? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  8. Started by johny,

אני מנסה להתקין WIN98 על מחשב פנטיום 2 ותמיד בסוף ההתקנה אני מקבל הודעה על REGISTRY ERROT שלא ניתן לתיקון. ההתקנה נכשלת. אני חושד בזיכרון. שמתי זיכרון שרשום עליו CL3. בתפריט של הBIOS רשום CAS LATENCY - 3, אולם כשהמחשב עולה במסך של בדיקת הזיכרון רשום: SUGGESETD CAS LATENCY - 2. כנראה שהמחשב עולה עם CAS של 2. יש למישהו רעיונות או הסברים?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by dani,

קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64 3000+ ולוח אם EPOX EP-8KDA3J NfORCE 3 250GB ATHLON 64 נראה לי שהבעיה בזכרונות - ? DDR 400 512MB Kingmax BGA? כי כשאני מעלה את ההתקנה של הווינדווס (אחרי שאני בוחר גודל למחיצות) פתאום אני מקבל מלא צבעים ושטויות על המסך וגם כזה את האות A באלכסון למטה או משהו כזה על כל המסך יכול להיות שזה בגלל בעיות תאימות?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by שמנואל,

שלום. המחשב פשוט קופא. כשבא לו זה קורה עוד כשה XP מתחיל להיטען, כשבא לו הווינדוס עולה - וכעבור דקה המסך קופא. פירמטתי. החלפתי כרטיס מסך. הוצאתי זכרונות (יש לו 384), ניקיתי, החלפתי סוקטים. מצאתי שהכבל להארדיסק קצת רופף - החלפתי אותו. יש ציפצוף אחד בהדלקה- סימן שלכאורה הכל בסדר. ועוד דבר - המסך נשרף לפני יומיים- דהיינו לאחר שהחלה בעיית הקפאון - קנינו חדש. מאווררים פועלים (3). מעבד פנטיום 4. לוח אם OCTEK RHINO. מה עוד נשאר לעשות ? מחכה לעצתכם. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by tirnanog,

המחשב שלי התחיל ביומיים האחרונים לעשות restart אוטומטי כל כמה שעות (כאילו יש לו נפילת מתח של חצי שניה והוא מתחיל מחדש). זה קורה לי גם ב - windows xp וגם ב linux mandrake שמותקנים לי על המחשב, ככה שאני מניח שזו לא בעיית תוכנה. עד כמה שאני יודע כמעט כל רכיב במחשב יכול לגרום לנפילת המתח הזו. איך אני יכול לבדוק מאיפה זה מגיע? האם אני צריך פשוט לנסות להחליף ספק כוח או משהו כזה ולהתפלל לטוב? איך ניגשים לפתרון הבעיה? תודה מראש לכל העונים

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  12. Started by Milk-Inc,

שלום , אני כותב עכשיו דרך המקלדת הזאת של ווינדוס וזה מאוד לא נוח (לכן אני יקצר במילים) עכשיו הגעתי הביתה ופתאום גיליתי שהמקלדת לא פועלת , הנורה של המקלדת דלוקה , אבל המקשים לא מגיבים. אני בדקתי שהכל מחובר בפורט כראוי , אך זה לא עזר , ניסתי מקלדת אחרת וזה גם לא עזר. אני ממש לא מצליח להבין מה יכולה להיות הבעיה מכיוון שלפני כמה שעות הכל פעל טוב. *לאחרונה דברים פועלים פחות ופחות , הכוונה שלי היא שפתאום הצורב מפסיק להגיב , אז הוצאתי את הסי די הרגיל כי חשבתי שזאת בעיה בחשמל ואז הכל פעל כרגיל. אוקיי לאחר שבוע , שוב נהיו בעיות והצורב שוב לא הגיב(לא נפתח כשלוחצים עליו) אז שוב חשבתי שזאת בעיית חשמל אז ניתקתי את המאוורר לדים של קולר-מאסטר , והכל פעל כרגיל(ככה זה קרה שוב ושוב ע…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Nitro,

יש לי בעיה עם המסך, לאחרונה אני רואה "כתמי צבע" ירוקים ב2 מהפינות. המסך הוא מדגם 784FD, ועד כה לא היו לי בעיות איתו. גם הכתמים האלה שאני רואה הופיעו לאחרונה, אחת ממש היום לאחר הפסקת חשמל - יכול להיות קשר? השאלה שלי היא האם מישהו מכיר תופעה כזאת, ומה אפשר לעשות בנידון. תודה, נדב.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by man,

איך מוחקים מנקים את ה-ram ..?? האם זה אפשרי ע"י איפוס הביוס (כמו הוצאת בטריה).. הבעייה היא שהמחשב מלא בבאגים וכאן חשבתי שאולי פרמוט לא מספיק והבאגים אולי ישארו (מדובר באוסף קטן ומעצבן של באגים בווינדוס)... אלא צריך לנקות גם את ה-ram... תודה מראש... (אני לא מומחה גדול תתקנו אותי אם אני טועה איפשהו )

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by pc100,

בטעות נלחץ בביוס על השורה Load SETUP Defaults מה שמחק את כל ההגדרות הקודמות שהיו שם. הגדרתי מחדש את הדיסק"ש וכל שאר החלקים שאני מכיר אבל מאז מערכת ההפעלה (WIN98) לא עולה במצב רגיל. [מצב בטוח - עולה] גם עדכון של הביוס לא פתר את הבעיה. האם יש רעיונות וכיוונים מה לבדוק? מחשב: P1 166MHZ לוח אם :Giga-byte GA-586HX AWARD Bios

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by BigFart,

אוקי חברה אני מנסה לצרוב שירים ואז אחרי 5 שניות של צריבה קופץ שגיאה כזאת: http://planet.nana.co.il/bigfart50/eror.JPG הדיסק נישאר ריק לא קורה לו כלום בבקשה תעזרו.. אני יודע שזה לא המקום כי פה זה רק חומרה אבל אולי איכשהו זה קשור לחומרה..

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by yair9_20,

התקנתי את הדרייבר הכי עדכני לווינדוס 2000 אבל המדפסת מדפיסה לי בג'יבריש בוינדוס 98 היא הייתה עובדת.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  18. שלום! ברשותי המפרט שיש בחתימה שלי (Amd 64 3200+ GF6800GT Epox 8kda3j adata vitesta ) הרצתי את המבדק של 3dmark וקיבלתי רק 5960 נקודות.. לפי מה שהבנתי זה ציון נמוך לכ.מסך שלי מישהו יכול לעזור לי עם זה? (הקטע המוזר, בכל הבאנצים של הכ.מסך הFPS לא ירדו מתחת ל40 אבל בבאנצים של הCPU הם היו מאד מאד נמוכים, בסביבות ה15 FPS wtf?? ) בדקתי שהזכרונות על 200mhz ,המעבד על 2200, והגיפורס על המהירויות סטוק שלו, כל הטמפרטורות סבירות (50+- ) גם עדכנתי ביוס וציפסט , וגם את הכ.מסך ואת הווינדוס ל SP2 הבעיה השניה שלי היא שאני לא מצליח להתקין שום וינדוס מלבד XP כשניסיתי להתקין 98 הוא לא הצליח לפרמט כי הוא לא מצא את הכונן (sata ) וכשניסיתי להתקין 2000 הוא התחיל לפרמט ואחרי הפירמוט כשהוא מעתיק א…

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by almogas,

שלום לכולם שו אבא שלי קנה לעבודה שלו מחשב חדש עכשיוהמחשב עובד מצוין הוינדוס עובד חלק מאוד אבל רק שאני מכניס איזה התקן יו אס בי או את המדפסת המחשב מתחיל לעבוד ממש ממש לאט .. אפילו לא זז לוקח לו בסביבות 5-10 דקות לפתוח תאתחל מאז שאני לוחץ עליו... עכשיו בהתחלה חשבתי שזו בעיה בוינדוס אז פרמטתי והתקנתי מחדש וזה לא עזר אז יש רעיונות? וזה לא קשור לוידנוס כי התקנתי כמה דקות אחרי וינדוס על מחשב אחר שקנינו מאותו מקום כאילו אבא שלי קנה את שתיהם ביחד.. והמשב השני עבד מעולה עם אותו וינדוס ועם יו אס בי מחובר. אז מה לדעתכם יכול ליהיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  20. Started by rbu99fm,

יש לי ג'ויסטיק: Gravis Game Pad 4 Button משהוא נורא ישן אבל נוח... ניסיתי לזהות ב- Windos XP דרך לוח בקרה-->Game Controlers-->הוסף בקר משחק.... בחרתי Gravis GamePad 4 button ואז מופיעה ההודעה הבאה: Your gameport or gameport drivers are not properly configured, Please consult the device manger ניסיתי עוד אפשרויות אחרות של התקנים ועבור כל התקן קיבלתי את ההודעה הנ"ל. מה עושים??? /הכותרת נערכה - קרא את חוקי הפורום בבקשה/

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by YN11,

קניתי מחשב נייד חדש עם מעבד AMD 1.8 GHZ כל הצורך שלי למחשב נייד היה רק לצורך תוכנה מסויימת שמה שהיא עושה זה שהיא לוקחת קובץ טקסט כל שהוא ומשמיע את האותיות שבו במהירות והבעיה היא שרק במחשב הזה החדש מידי פעם נבלעים אותיות שלא נשמעות. ומה ששמתי לב שבאותו זמן שאות כל שהיא לא נשמעת, יש קול כאילו המעבד או משהו עובד בתוכו חזק וגם המנורה נדלקת. ומה ששמתי לב עוד זה שלאחר כ 20 דקות שהמחשב דלוק הבעיה כבר לא קיימת. בדקתי את התוכנה הזאת על עוד מספר מחשבים ביניהם גם מחשבים ניידים ואף מחשבים ישנים ולא היתה הבעיה הזאת האם יש למישהוא רעיון איפה הבעיה ואם אפשר לתקנה או אם צריך למסור את המחשב לתיקון ואיך להגדיר את הבעיה? כי חוץ מהבעיה הזאת המחשב עובד בסדר גמור.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  22. אני מחפש מדריך מצולם (וידיאו או סטילס) לחיבור החומרה המחשב. אני רוצה לדעת עוד על כל החיבורים החדשים (SATA) ולדעת איך להגדיר אותם כאני מרכיב מחשב חדש.

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  23. קרה אסונצי'ק. המאוורר שלי המחובר ללוח האם רועש ולכן רציתי להחליפו. כשהוצאתי אותו היתה מחוברת אליו מאחור חתיכת מתכת קטנה ומרובעת עם פינים (זה החלק עליו כתוב PENTIUM 4 וכו - האם זה המעבד???). הוצאתי אותו כדי להדביק למאורר האחר (שבכלל לא מתאים!) וכשהחזרתי המתכת נפלה ולא נתן לי להחזיר למקום וכך וגם השיניים התעקמו. המחשב נדלק אבל לא עובד ולא עולה הווינדוס. החלפתי הארדיסק וזה לא שינה מאום. מה עושים???? האם זה עניין הגריז התרמי? האם בלי חלק מהפינים המחשב אבוד? האם אכלתי אותה על טיפשותי והרצון שלי ליצור שקט? פנטיום 4 P 800 DLX DDR 400 512MB 80GIGA 7200 1 כרטיס קול AUDIOWERK XP PRO אורגינל איני יכול לספק יותר מדע כי המחשב לא עולה...

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by almogas,

יש לי חיבור על הכרטיס מסך שאני כול להוציא תמונה מהכרטיס מסך לטלוזיה היום קניתי את הכבל המתאים וחיברתי את זה לטלויזיה ל וידיאו in ושאניעובר למצב וידיאו אני רואה מסך שחור ולא רואה מה שאני אמור לראות(מה שעל המסך של המחשב) מה יכול ליהיות הבעיה.? יכול ליהיות שנידפק לי היציאה בכרטיס מסך? יש לי gforce fx5200 128 mb+tv out

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by 111111,

כאשר אני בא להתקין אותו הוא אומר לי שההתקנה מתאימה רק לוינדוס 98 ו-2000 מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל לי באקס פי? תודה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים