עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mDs,

שאני באה להתקין את הדימון טוללז החדש.. המחשב פשוט קורס.. למה זה? (יש לי מחשב חדש וטוב..) התקנתי SP2 אולי זו הבעיה? בבקשה עזרה. תודה.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  2. שלום, כמו שכתוב בכותרת, המחשב שלי (P3 800MHZ, 128MB sdram 13) רץ מאוד לאט גם ביחס לעצמו בזמן האחרון. בדקתי ב-sisoftware sandra והתוכנה המליצה לעשות את הדברים הבאים: 1. לבדוק את ה-IDOQ, לא ברור לי מה זה, ולא מצאתי בביוס אפשרות להגדיר את זה או את המצבים שהם מזכירים. 2. הכרטיס המסך והלוח אם לא מצויים על ה-AGP המתאים. אני מצרף בתמונה את ההודעות שגיאה ואת המסך על ה-AGP. כל סיועבלהבין איך לשפר את הביצועים תעזור מאוד! תודה ושנה טובה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  3. שלום. אחי קנה מסך חדש מדגם LG FLATRON L1515S (דק - למי שלא מכיר), וכשהוא מחבר אותו למחשב, מתקבלת השגיאה שבכותרת. כרטיס המסך שמותקן במחשב הוא ATI RADEON 9200. מערכת ההפעלה Windows XP Pro SP2, אבל בתופעה קיימת גם כשמדליקים את המחשב (במילים אחרות - גם לפני עליית מערכת ההפעלה), כך שלא נראה לי שזה קשור למערכת ההפעלה/דרייבר. אז בעצם השאלה שלי היא: למה זה כן קשור?? יש לציין שהמסך עצמו עובד טוב במחשב שלי (אני כותב בעזרתו עכשיו ). לי יש כרטיס מסך מיושן יחסית של NVIDIA RIVA TNT2. מישהו נתקל? יש איזה 'טריק' שאני לא יודע עליו שיגרום לזה לעבוד, או אולי משהו בכרטיס מסך לא תקין? ??? בתודה מראש, רונן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בידיוק איך שגמרתי לסדר חוטים,ואינספור בדיקות שעשיתי בדרך,עכשיו אני בא להדליק ושום דבר! מה זה,הרי הלוח בוודאות מקבל חשמל(לד). אני לא יודע אם שמעתי טוב אבל אני חושב שיש צליל כזה שהכל עובד ואז הוא נקטע. מה אני אמרו לעשות,אני מת מפחד שדפקתי משהו

• 41 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. חברה השתגעתי אז הגעתי למצב שאני שואל פה מה לעשות. יש לי RAID MAX 868 ויש לי רק 2 כבלים ל- MIC. אחד קוראים לו MIC DATA ולשני GND. אז הבנתי ש-GND מתאים ל- GND על הלוח אבל אז יש לי עוד שני אפשרויות לכבל השני: MIC IN או 5V+ ששם אמור להיות MIC-VCC. אז אין לי MIC VCC לאן זה אמור להתחבר? ולגבי האוזניות יש לי עוד פעם רק שני כבלים (L ו- R) במקום 4 שזה אמור להיות R1 R2 L1 L2. מצאתי קובץ DOC מהאתר של EPOX שמראה בדיוק לאן אמור כל כבל אמור ללכת אבל יש לי מחסור. אולי משהו יודע? '> http://www.epox.com/USA/download.asp?link=N2Y22oV2O32mA30aB00cZ00Bv02v2r2nj1w0b1c0A33o3MW00ef1o3R00DA10iq3M01Dz0O30Rf1h00b1eb1S0r0d03R1p1Z1l3Oz1C0F1B0g0L3J1U01E0v0Dr3B20g0R0z1F2o1X1bD11Bv0t0b1D1G03Pr01f0…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  6. כשאני מנסה להתקין משהו מדיסק, בדרך כלל ממשחקים של שני דיסקים ומעלה (דיסקים מקוריים, אם זה משנה), אני מקבל הודעה אחרי כמה זמן שהדיסק הלא נכון נמצא בכונן (לפעמים גם משהו אחר אבל בעיקר זה). כל פעם התקלה בזמן אחר. התקלה קרתה בכמה וכמה משחקים שניסיתי. כולם מקוריים וחלקם אפילו בני כמה ימים בלבד. עוד דבר מעצבן הוא שכשאני מנסה לבטל את ההתקנה (אחרי שניסיתי להמשיך\להכניס דיסק אחר), הוא מעלים את הקבצים של ההתקנה, אבל המקום בהארד דיסק נשאר תפוס! כלומר, אם היה לי 3 ג'יגה פנוי ואני מבטל את ההתקנה, נשאר לי 2 ג'יגה באותו מצב של קבצים על המחשב. ולפעמים ההתקנה עוברת חלק, אבל כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה (כל פעם שגיאה שונה! פעם שהדיסק לא מתאים ופעם סתם קריסה). משחקים שאני מתקין…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני "משוטט" לי באינטרנט ושומע מוזיקה, ופתאום נתקע המחשב והמוזיקה נפסקת. המחשב נתקע כולו, זאת אומרת אי אפשר לעשות כלום חוץ מ"ריסט", העכבר לא זז והמקלדת לא פועלת (כשהוא נתקע). מה זה יכול להיות?!?! חייב עזרה! תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by guyyug,

אחרי עדכון של הביוס המחשב לא עולה מוצג מסך שחור וזהו איך אפשר לחזור לביוס הקודם או להתקין ביוס אחר על הלוח (abit(

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. זה לא טיק קטן, זה כמו הצפצוף שהמחשב עושה הוא נדלק,אבל ארוך עם תוספת של מאוורר חזק מאוד חחח אין לי מושג מזההה אני משתגע. נניח כיביתי את המחשב, ואז היה את הציפצוף המוזר הזה וזהו המחשב נתקע במסך שהווינדוס נכבה. ואגב גם שאני התעסקתי עם המחשב ,פתאום קופץ לי חלון שכאילו המחשב מחפש משהו ,כמו שמעתיקים איזה קובץ גדול. לאחר הפעם הראשונה שזה קרה, סגרתי את המחשב והדלקתי שוב, ואז היה צפצוץ ארוך והמחשב לא עלה על הלוח שלי איפוקס 8rda+ יש מוניטור קטן שנתן את השגיאה C1. הוצאתי את הזיכרות 999 פעמים ושום דבר לא עזר, הוצאתי את הרטיס מסך והחזרתי כאשר רק סלוט אחד של 256 מחובר ללוח אם, ופתאום הכל עלה. חיברתי את ה-256 הנוספים אבל הפעם שניהם עבדו בדואל. והמחשב עשה עוד פעם צפצוף ארוך ולא עלה. עכשי…

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by Electric Boom,

אני באמצע סידור חוטים,רציתי לראות שהכל בסדר אז חיברתי את הכבל ATX ואת ה4 פינים הזה(הכרחי על מנת שהלוח יקבל חשמל לא זוכר ת'שם...) עכשיו הלד שמראה שהלוח מקבל חשמל ואין קצר או משהו עובד,פשוט אני לוחץ על כפתור ההדלקה ושום דבר לא קורה,כלום ממש ז"א המאווררים לא רצים אין רעש טוב נו כלום... :'( אני לא יודע מה הבעייה,אולי לא חיברתי משהו טוב?יש בעייה במעבד לוח זיכרון? אולי פשוט הכפתור לא בסדר? אני עובד עצות אני לא יודע מה עושים במצב כזה,ובזמן האחרון הצרות קופצות עלי אחת אחרי השנייה

11. כשאני מדליק תמחשב לפעמים הוא רושם לי לפני שהווינדוס עולה A DISK ERROR משהו כזה ואני צריך ללחוץ Ctrl+Alt+Delete ולפעמים זה חוזר על עצמו, מזה? וגם לפעמים העכבר לא זז כשהמחשב נדלק ואני צריך להוציא אותו ולהכניס עוד פעט את החיבור שלו ל USB /מה אני אגיד, זה היה ממש קשה/

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by ZorD,

שלום. ברצוני ליצרוב סקר על גבי שני דיסקים וליראות אותם אצל חבר, הבעייה היא שלחבר שלי יש בדרך כלל וירוסים ודברים מזיקים (אבל המחשב עדיין מתפקד) שאלתי היא ברגע אני צורב את שני הדיסקים, לוקח אותם אל דוד שלי ומכניס לסידירום, האם יש סכנה שהוירוסים והדברים המזיקים האחרים יוכלו גם להדביק את הדיסקים שלי ומיכן שאני יחזיר את הדיסקים אלי כך הם גם יעברו למערכת שלי? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  13. Started by Notter,

קיבלתי היום סוף סוף את המחשב החדש, ועכשיו שסוף סוך הכל מותקן וכו' וכו'... מסתבר שהוא לא מזהה את הרמקולים! זה פשוט מוזר. חיברתי אותם למקום הנכון, לחיבור הירוק, ואת המיקרופון לאדום, אבל פשוט אי אפשר לשמוע סאונד. הבעיה היא מאה אחוז לא ברמקולים, כי הם עובדים. המחשב פשוט לא מזהה אותם. ואני לא מבין איזו סיבה יש לו לא לזהות אותם. וניסיתי כבר כל מה שחשבתי עליו, ובכל זאת לא הצלחתי לסדר את הבעיה. אז אם יש לכם רעיון אני אשמח לשמוע, כי זה מבאס מאוד לקבל מחשב חדש, אבל שהוא לא מסוגל אפילו לצפצף.

• 34 תגובות
    • 15.7k צפיות
  14. שלום כולם לפני יומים קניתי הרד דיסק של ווסטרן דיגיטל ובטעות שחזרתי הביתה הוא קיבל קצת נענועים כמו בנדנדה אם אתם מבינים לא משהו רציני הוא לא חטף מכות חזקות ובבית אחרי זה קצת התעסקתי איתו הפכתי אותו וככה שהוא עדין בשקית האנטי סטיית שלו האם יכול להיות שדפקתי תהרד דיסק? הוא לא חטף כאלה נעועים חזקים ועדין לא בדקתי אותו כי אני רוצה לדעת תתשובה שלכם לפני שאני יתקין אותו תודה ! ועכשיו עוד שאלה תראו קיבילתי תלוח epox 8ka3j וראיתי שיש עליו חיבור של ה12 וולט שזה 4 חורים שאמור להתחבר אליו כבל עם 4 חוטים 2 שחורים ו2 צהובים אז לחבר או לא לחבר? ועכשיו שאלה אני צריך גם לבחר ללוח תמעבד +3200 קיצר יש פה טונה סיפורים שצריך לפרוק תצמעי מחשמל סטטי לפני הנגיעה במעבד איך אני עושה את זה? וגם על…

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by rk666,

יש לי בעיה בכונן DVD של LITEON, JLMS XJ-HD163D, או בשמו הקודם, LTD-163D, מצורפת תמונה, עוד בעיה שקשורה, הוא כל הזמן מאתחל את הכונן לPIO MODE. התמונה "צולמה" בזמן שהכונן היה מקונפג לUDMA2. יש רעיונות לפתרון? (לעדכן פירמוור לא יעזור פה). [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by yadaaa,

לנל זקוק מקום בשום מוצא לא תודה.

17. לא מצאתי בשום מקום ברשת ואפילו פניתי ליצרן שהבטיח ולא חזר אליי

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי חיבור של USB שאני צריך לחבר אליו 9 מכשירים שונים של USB קניתי מפצל של 4 עם ספק כוח אבל אחרי החיבור ה 3 המערכת לא מגיבה יותר האם יש אפשרות לקנות USB של 12 חיבורים?? האם ניתו לשרשר חיבורי USB כאשר לכל אחד מהם יש ספק כוח משלו?? תודה רבה אמיר /הכותרת נערכה. אתה לא חדש פה!/

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אז ככה: בידי נייד notebook הכולל xp מקורי, דרייברים, office מקורי ומה לא. מה לא? אין כונן דיסקטים, אין cd rom. מה יש ? יש כרטיס רשת ל lan המקומי. הנייד אינו עובד כשורה: העכבר (פד + אצבע + 2 לחצנים) מתעייף אחר 3 דקות עבודה ומפסיק לתפקד. ה office המקורי דורש ממני להרשם דרך קישור שאני מקבל במסך. כשאני לוחץ על הקישור אני מקבל הודעה שהדף לא קיים. הותרו לי 50 כניסות ל office, ניצלתי אותם וכעת אינני יכול להשתמש בו יותר. הקיצער: החלטתי לפרמט את הדיסק, להתקין מערכות ידידותיות יותר ולנשום לרווחה. באמצעות partition magic יצרתי מחיצה חדשה והעברתי אליה win ene להתקנה וכמו"כ קבצי התקנת dos. באמצעות קבצי ה dos רציתי לפרמט את C ולשים שם קבצי system של dos. הפירמוט לא צלח וקיבלתי הודעה in…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by shab669,

לאחר פירמוט המחשב, המחשב לא מזהה את המצלמה מדגם mustek 300a . באתר של mustek יש אפשרות להוריד דרייברים אך אני מתבקש לרשום את 2 האותיות הראשונות של המס' הסידורי. כשאני רושם לו את המס' שמופיע לי על המכשיר הוא לא מקבל אותו. עזרה בבקשה !!!!!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  21. Started by edoson,

עובדת בביוס, ניתן ללחוץ DEL, BREAKE והכל, אבל בשער של ווינדוס היא לא עובדת, וכל היוזרים יש סיסמא... ככה שהיא אפשר להכנס. מדובר בווינדוס מIMAGE שעשיתי מזמן... והמקלדת מחוברת ב USB.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. זה בפנטיום 3 שלי, שאני מדליק את המחשב המאווררים עובדים (זה אומר שהלוח בסדר או מה?) אבל יש מן 2 צפצופים ועוד אחד קצר. בדקתי זכרונות וכרטיס מסך ובחנות ניסו גם ספק וזה לא עזר איך אני יודע אם זה הלוח או המעבד?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  23. הmouseware של לוג'יטק זורק מסכים כחולים בסוף ההתקנה, ואחרי זה שהווינדוס עולה יש בעיות בתוכנה אי אפשר להגדיר את הכפתורים והווינדוס לא מזהה כמו שצריך את העכבר. יש לי דריבר מעודען מהאתר שלהם, מה לעשות? וזה דחוף כי אני רוצה לפרמט (אני כבר אחרי פירמוט ככה שהווינדוס זה לא הבעיה)

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. אוקי לפני שבוע פתחתי את הדיון ולא עזרו לי אבל עכשיו אני כבר לא יכול יותר! כל פעם שאני משחק משחק לא משנה מה! בכל משחק זה קורה... כל 2 דקות זה יוצא לי לשולחן עבודה ואז אני פשוט חוזר למשחק! וזה משגע אותי כי זה לפעמים קורה שאני בדיוק עומד מול מישהו או נגיד אני עושה Bunny jump בדיוק שאני עומד לקפוץ! ואין אני לא יכול לסבול את זה! אני לא יודע אם זה קשור אבל אלה הטמפרטורות שיש לי. Temperatures Motherboard&a mp;n bsp;44 °C (111 °F) CPU 58 °C (136 °F) Aux 51 °C (124 °F) WDC WD800BB-00DKA0 40 °C (104 °F) Cooling Fans CPU 4219 RPM בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יכול יותר! ד'א זה המפרט שלי AMD ATHLON 2800 לוח אם לא זוכר דגם אבל של GIGABYTE Rade0n 9800 PRO 256BIT 128MB…

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by Electric Boom,

והכל התחיל כך: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83345.0 בבקשה מי שקורא ת'לינק שיעבור על כל העמ' כדי לקבל מושג טוב על הבעייה. עזרה דחוף!

• 3 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים