עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by שמנואל,

שלום. במסגרת התעללותי במחשב ;D, גיליתי שהביוס שלו מוגן בסיסמא, אז הוצאתי את הסוללה ע"מ לאפס את הביוס וגם שיחקתי בגמפרים הכחולים שליד הסוללה (אבל החזרתי אותם בדיוק למקומם) ומאז המחשב פשוט לא נדלק. כאשר אני מכניס את התקע נשמע ניצוץ מהמגע כך שלא נראה לי שזו בעיה ממנו. אבל ישנו איזשהו נתק חשמלי ואין לי מושג מדוע זה קרה. לפני שאגש לטכנאי האם יש לכם רעיון כלשהו - אולי לפחות לעזור לי איך לגלות את מקור התקלה ? ועוד שאלה ברשותכם...כאשר הביוס מוגן סיסמא - איך אני מתגבר על זה? (לפחות שאדע להבא איך לא לעשות שטויות... :-\) כתמיד, אני בטוח שאזכה לתמיכה מכם. תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by ras81,

שלום הגיעו לי עם לוח האם EPOX 8KDA3+ החלקים שבתמונה ואין לי מושג מה הם ומה עושים איתם וכיצד? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by jhonnyquan,

איך אפשר לבדוק אם הכרטיס מסך שלך תקין ונותן את מה שהוא צריך לתת? (המשחקים לא עובדים לי טוב על 9800 פרו) מישהו מכיר תוכנה שבודקת חומרה מבחינת תפקוד תזמון מתחים ומייעצת איך לשפר?(אולי אני אופטימי מידי...סליחה)

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  4. מצאתי משהו שאולי יעניין כל מי שיש לו תקיעות במשחקים ואיטיות די מעצבנת, יש מה שנקרא כמו שאתם זוכרים LATENCY שפירסמתי די מזמן עם התוכנה POWERSTRIP, אבל כנראה היא לא הייתה ממש הפיתרון בגלל שזה לא היה בגלל הכרטיס מסך אלא מה שקשור ליותר איך הלוח אם מכוון, בעיקרון יש LATENCY זה זמן כלומר, כמה זמן המחשב, או הרכיב ינתן לו זמן לסיים את מה שהוא צריך, יש מה שנקרא יותר מדי ופחות מדי בכל דבר, החיבור נעשה לפי 8 ביטים, כלומר חייבים ללכת כל פעם + 8 ההתחלה היא 8 וקפיצה של עוד 8 כלומר 16, אי אפשר לבחור 15 כי זה יעשה הרבה בעיות. בעיקרון מה שגיליתי אצלי זה שהיה לי די תקיעות קטנות מעצבנות במשחקים, ותיארתי לעצמי שזה לא החומרה עצמה, אלא איך היא מוגדרת, התעסקתי קצת עם הכיוונים וגיליתי שזה באמת מ…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  5. OK. אז האח הקטן שלי עוד פעם דפק את המחשב אם ווירוסים וספייוורים ואבא הפיל עלי לתקן את המחשב שלו אז ככה. שמתי את הדיסק של XP וכמו שצריך פירמטתי את המחשב בפורמט NTFS והתקנתי את הWINDOWS. את השלב הראשון של ההתקנה המחשב עשה כמו שצריך אבל אחריי הRESTART הוא רושם לי error loading operating system. יש רעיונות מה לעשות כדי לתקן את המצב? נ.ב מפרט המחשב הוא P4 1.7 ווילי אני חושב 256 DDR ראם לוח של גיגהבייט לא זוכר תתדגם והארד דיסק 40 גיגה של מקסטור

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by johny,

יש לי מחשב ווינדוס 98 ובו 2 כונני סידי רום. לפתע מערכת ההפעלה לא מזהה סידי רומים. פשוט אין כוננים כאלו. בביוס BIOS לעומת זאת הכוננים מופיעים... איך זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  7. מפרט: P4 2.4B ASUS P4S8X 768MB 333MHZ DDR MSI RADEON 9800 PRO HEC 300W ART WIN XP SP2 עכשיו ככה לפעמים שאני משחק במחשב, לאחר זמן די ארוך של משחק (שונה ממשחק למשחק, אחד נתקע אחרי 20 דקות אחד אחרי 10 ( הוא פשוט נתקע ומפסיק להגיב, זה קורה לעיתים רחוקות אבל אני לא מבין למה בידיוק תמיד שהוא נתקע אני עושה RESET...

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  8. יש לי פנטיום 4 2.4B עם 512 DDR 333 הארד דיסק 40 גיגה של WD 7200RPM ו RADEON 9800PRO 128 MB 256 BIT SAPPHIRE ATLANTIS עכשיו המחשב לא עובד עם משחקים חלק אפילו לא עם אסטרטגיה ,בדמו של דום 3 ברזלוציה 1024*768 בדיטייל גבוה יש לי מלא קיטועים ןהפרעות בתמונה . הכרטיס לא על אוברקלוק וגם לא עשיתי לו. הדרייברים שלי הם הכי חדשים ועשיתי דיפרג להארד דיסק. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לבדוק את הכרטיס מסך אם הוא תקין? בתודה רבה מראש קיבלתי באקווה מארק 3 ציון 35

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by ori24,

יש לי מחשב P4 2.4GHZ זכרון 512 וכרטיס מסך RADEON 9800PRO. שמתי לב כאשר אני משחק במשחקים ושאני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה ואת הרזולוציה על 1600X1200 אז במשחקים כבדים המשחק לפעמים נהיה כזה קצת איטי(לא מקרטע!!)אך עדין ניתן לשחק.וכאשר אני מוריד את הרזולוציה ל1024X768 המשחק חוזר להיות במהירות נורמלית. האם זה אמור להיות ככה לאור המפרט שלי? או בגלל שתמיד אני מסיים לשחק טמפרטורת המעבד שלי מגיעה עד ל67C מעלות,האם זה קשור לטמפרטורת המעבד?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by elad_rabi,

יש לי מצלמת רשת Creative Vista והלך לי לאיבוד בדיסק עם הדריוור איפה אני יכול למצוא???

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  11. Started by Liran_a,

אני מעוניין לקנות זיכרון נוסף למחשב. יש לי כרגע זיכרון 256DDR במהירות 333 לוח האם שלי הוא של אסוס, אין לי מושג איזה דגם. (עברה בערך חצי שנה מאז שקניתי את המחשב) עכשיו אני מעוניין לקנות זכרון 512 שיותקן בנוסף ל256. האם לקנות אותו במהירות 333 ? או שעדיף יותר מהיר ? האם זה משנה בכלל המהירות הזאת ? אלא ש 768MB זיכרון 333 יספיקו לי ? האם זיכרון 333 יכול לעבוד ביחד עם זיכרון מהיר יותר ? ואיך אני יכול לדעת האם הלוח שלי תומך בזיכרון שכזה ? אם למישהו יש טיפים, הצעות, וכו' אני ישמח ! אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שמוכר בזול (ובתשלומים) זה גם יהיה מצויין ! תודה !

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by Peri228,

שלום ! קודם כל , אני מצטער על הכותרת , אני פשוט לא מצליח לחשוב על תיאור מוצלח לבעיה המוזרה הזו .. לפני כמה ימים , פירמטתי את המחשב של אחי . המפרט שלו - P 4 2.4B Gigabyte 8SQ800 512 Samsung DDR Gigabyte Radeon 9700Pro גם לפני הפורמט , המחשב עשה בעיות מוזרות במיוחד . נגיעה הכי קלה במחשב , הייתה גורמת לו להתקע , והייתי חייב לעשות לו ריסט . בנוסף , העכבר לפעמים לא פעל , או שהנורה שלו היבהבה . לפני הפורמט , בדקתי את כל החיבורים , חיזקתי את הברגים של ה HD והלוח אם , ובדקתי שהכל יושב טוב טוב . המחשב התחיל לעלות , ונתקע . ריסטים חוזרים ונשנים הביאו אותי למסקנה המוזרה במיוחד - המחשב עולה רק כאשר העכבר לא מחובר ! לא משנה איזה עכבר אני מחבר לו , כל עוד הוא מתחבר ל Onboard USB , …

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by bd,

שלום ! אחרי תקלה במחשב הערור הזה תיקנתי אותה ובנוסף השגתי עוד הרדיסק של 20 גיגה 7200 יש לי כרגע מחוברים למחשב 80GB ATA 7200 8MB 40GBG ATA 7200 על ה 80 מותקן XP ועל ה 40 מותקן 98 יש לי P3 450@520 אני יכול לחבר תארדיסק השלישי למחשב....?. שיעבדו שלושתם במכה אחת?.. אין לי עוד חיבור בקבל IDE זה אפשרי?.. איזה קבל אני צריך לקנות אם זה אפשרי..... תודה!

• 14 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by PT,

במחשב הקודם שלי לא יכולתי לקרוא דיסקטים וחשבתי שזה כנראה כונן דפוק. היום כבר יש מחשב חדש עם פלופי חדש ונחשו מה.... אני עדיין לא מצליח לקורא דיסקטים :-\ אני חייב עזרה למה אני חייב דיסקטים לשעורי מחשבים אולי זו בעיה בXP? אולי זו בעיה בלוח אם (ABIT NF7-S2)? תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 999 צפיות
  15. הוספתי היום כונן סלייב,חיברתי ככה לוח-מאסטר סלייב כבל אחד ולוח-צורב-די וי די כבל שני. הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס לכונן די וי די והוא לא שאל אותי press any key to boot from cd... אבל בצורב כן זאת בעייה ראשונה למה זה קורה?(ממקודם הוא עלה משניהם,אם אותן הגדרות ביוס כמו עכשיו). בעייה שנייה היא שכאשר אני נכנס להתקנה של win 2k או XP אני מקבל \i386\ntkrnlmp.exe is invalid error code 7 (הסלאש האחרון הוא בהתחלה). הרצתי חיפוש במייקרוסופט,לא מצאתי ת'תשובה. מישהו יכול לעזור לי????? ד"א אני יודה אם תוכלו לעזור לי גם בלמה אין לי כונן דיסקטים כשהכבל והכונן בסדר... אל תסדרו חוטים זה מוביל לאין ספור בעיות!!!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by tombcatz,

בע... קודם כל: המחשב שיש לי,הוא: P3 1000MHz 256MB DDR RAM ASUS AGP V7100 MotherBoard Geforce2 MX400 32MB Creative SoundBlaster Live!volume sound card O.S-Windows XP pro English edition [hebrew enabled] טוב אני אספר את כל הסיפור על מנת להסביר את בעייתי: לפני 3 חודשים נכנס לי קובץ טרוייאני למחשב ממקור לא ידוע. הקובץ הזה איכשהו עבר את הגנתו של NORTON ANTIVIRUS 2002 אותו הקובץ פתח לי פורט במחשב,והוריד נונסטופ קבצים טרויאנים,ספייוואר,אד אוור וכל שאר הנפלאות שמילאו את המחשב שלי במאות ואף אלפים. במהלך 3 חודשים נאבקתי בקבצים הארורים בעזרת כל תוכנה אפשרית,בין השאר AVG ספייבוט,אדאוור,ספייסוויפר ועוד כמה תוכנות בעלות שם פחות ידוע. אולם בכל פעם שמחקתי את כל הספייוואר,והטרוייאנים,הם …

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by itaysp,

איך הופכים NTFS ל FAT32? ניסיתי בכמה דרכים ולא הצלחתי. תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Armageddon1,

מה יכולה להיות הבעיה ...אם אני מפעיל תמחשב הוא פועל אחרי כמה שניות מקסימום דקה הוא פשוט מכבה עצמו?? יש מצב זה הספק כח ??

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by Da-Funk,

מחיצה אחת בהארדיסק שלי מראה לאחר בדיקה עם disk doctor שיש 4170KB של סקטורים פגומים... רציתי לדעת אם יש דרך לבודד אותם ? לתקן אותם ? מה עושים..?.. אין לי אחריות ואין לי מושג למה זה קרה..

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  20. הוא רושם "system helted " לפני ש-windows עולה ונתקע.רק אחרי שאני מכבה אותו לחצי שעה הוא עובד רגיל windows xp zone alarm firewall נראה לי שזה איך שהוא קשור לfirewall אז רשמתי לכם

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  21. יש לי ווינדוס XP כשאני מדליק את המחשב בקטע של הטעינה של הווינדוס שיש את הסמל של הווינדוס XP ואת הפס הזה שנטען מתחתיו אז בקטע הזה המחשב עושה ריסט לבד וככה זה חוזר וחוזר וחוזר ניסיתי להעלות את המחשב בsafe mod וזה גם לא עוזר עדיין הוא עושה ריסט מישהו יכול לעזור לי לי... מה הבעייה? עריכה: כשעלה המחשב עשיתי F8 ובחרתי שם אפשרות אפשרות ואיכשהו אני לא זוכר איך הגעתי למסך שהיה כתוב בו: <windows root> \system32\ntoskrnl.exe שיש בעייה בעייה עם זה או משהו כזה תודה

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by ohadbx,

בזמן האחרון אני מקבל הרבה "קובץ פגום" כשאני פורס קבצי rar או צורב דיסקים, ומדי פעם מופיעה הודעת שגיאה בקשר לפעולה לא חוקית בזכרון שהתבצעה ע"י ieplorer ולכן התוכנית תסגר. ניסיתי להריץ memtest אבל היא פשוט עובדת כמה זמן ולא מראה שום שגיאה וגם האחוזים בה לא עולים (חיכיתי בערך רבע שעה) עיצות?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  23. ראשית כל אתחיל בכך שאציין שזה מחשב דיי חזק- מעבד 2.4 זיכרון512דידיאר ,כרטיס מסך ראדיון 9700 פרו . בשבוע האחרון התעוררו מיספר בעיות 1)מתוך 80 ג'יגה היו לי 500 מגה פנויים ,כשפיניתי מקום (לפחות 15 ג'יגה) מחקתי המון סרטים ומשחקים אך עדיין המחשב מראה שיש 500 מגה פנויים ובנוסף לכך כל פעם זה יורד בכמה מגה ...כרגע המצב שהוא מראה שיש 387 מגה פנויים .... מה אני אמור לעשות ? 2)המחשב פועל בצורה מאוד מאוד איטית וניתקע המון פעמיים,גם כאשר הוא לא "מתאמץ" כבר בוינדוס בחיבור לאינטרנט הוא ניתקע ליפעמיים ובפעולות מאוד פשוטות שאפילו 486 לא היה ניתקע בהן ,מה עושים ? 3)כשמשאירים את האינטרנט לילה שלם המחשב כאילו נישאר מחובר אך קורה משהו מוזר,האייסייקיו כאילו אוןלין אך הוא מעודכן כניראה מרגע ל…

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. יש לי כבלים האינטרנט פשוט איטי בזמן האחרון אני לא יודע למה ועם תוכלו לומר לי עם ADSL יותר טוב !?!?!?

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by The-Devil,

התקנתי את התוכנה שמורידה את הטמפרטורות ל Nforce 2 ובערך באותו זמן גם התקנתי אנטי וירוס (Panda) ובערך מאותו יום אחרי שהשארתי את מחשב לבד הוא עבר לשומר מסך ואז למצב חיסכון והוא לא מגיב כשאני מזיז את העכבר או את המקלדת הורדתי את שתי התוכנות אבל זה לא נראה לי השפיע כול כך... יכול להיות שזה עדיין בגלל תוכנית הקרור??

• 6 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים