עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tamir2,

שלום לכולם! אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי! אז ככה.. לפני בערך שעתיים.. שיחקתי בקונטר סטריק.. פתאום קפא לי המסך.. ושום לחצן לא עבד פשוט המחשב לא יגיב.. אמרתי לעצמי בסדר נעשה ריסט והכל יפעל כמו חדש.. כאן מתחילה הבעיה.. המחשב משום מה לא עולה..יש מסך שחור.. הוא לא מצליח בכלל להגיע לאפשריות האלה של הביוס (del) קיצר אני לא רואה כלום.. עכשיו גם שאני מתליק את המחשב.. יש ציפצוץ.. כזה של כמה שניות וזהו אחרי שנפסק הצילצול לא קורה כלום המחשב פועל ולא מציג תמונה.. בדתקתי את החיבור של המסך למחשב והוא בסדר.. אהה.. לפני כמה שניות הוא הציג לי את כל הגדרות שהביוס מעלה בהתחלה.. ואז עוד פעם חזר למצב הרגיל (מסך שחור).. וזה אחרי שניתקתי את כל החיבורים.. מהמחשב..(ספק, מסך וכו'.) מה אתם אומרים …

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by amisha,

כשאני מחבר את ה DOK שלי לחשב שלי הוא מחובר כ USB1.1 ואצל המחשב של אבי בעבודה הוא USB2.0 . הלוח האוא P4C800 אז כה שיש לי תמיכה של USB2.0 . איך פותרים את הבעיה הזו ?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  3. Started by oziz_2,

הי, אז אתמול אחרי 3 שנים ללא בעיות ,המחשב פתאום לא נדלק. הוצאתי וחיברתי את הספק כח מחדש ללוח אם ואז הוא כן נדלק ,לאחר שהוא נדלק הוא שאל אותי אם להפעיל את וונדוס בסייפמוד ואמרתי לא והוא הופעל כרגיל והכל עבד טוב ויפה. היום בבוקר המחשב שוב לא נדלק אבל הפעם בכלל לא . שמתי לב שכשניסיתי להדליק בבוקר הוא כאילו התחיל להידלק ואז שוב כבה. האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by Parallel,

שלום אתמול המחשב שלי נתקע,(באמצע עבודה רגילה על המחשב),מאז הוא מסרב לעשות בוט כשכרטיס הרשת מותקן בסלוט שלו,כשאני מוציא את הכרטיס הכל עובד. זהו כרטיס רשת אלחוטי אם זה עוזר במשהו. אני אכתוב מה ניסיתי לעשות,אולי זה יעזור לכם לעזור לי: 1) הוצאתי את כרטיס המסך,וגם כרטיס הרשת לא היה מחובר ,קיבלתי שני ביפים שמעידים על זה שיש בעייה עם כרטיס המסך,עכשיו חיברתי את כרטיס הרשת,ואפילו את הביפים שמעידים על בעייה בכרטיס המסך לא שמעתי,כלומר הבעייה מתרחשת לפני שהמחשב בודק את כרטיס המסך בכלל. 2) בדקתי כמובן שכרטיס הרשת עובד במחשב אחר,והוא אכן עובד. 3)הכנסתי כרטיס PCI אחר, סתם מודם ישן (אין לי עוד כרטיסי PCI במחשב חוץ מכרטיס הרשת),והמחשב עושה בוט,כלומר הבעייה לא בסלוט עצמו. 4)בדקתי כרטיס רשת…

5. Started by zame,

אהלן חברה לאחרונה התקנתי ויסטה על המחשב יש לי לוח אם של msi מסוג pt8 neo-v 8237 משו כזה בזמן האחרון המחשב כל פעם קורס לי עם מסך כחול שאומר משו על זיכרון dump או על עידכון ביוס אין לי מושג מה הכוונה שם ובדיוק מה רשום כי זה סופר עד 100% ומפעיל מחדש את המחשב אני חייב עזרה אני כבר לא יודע מה לעשות המחשב נוחת אחרי 10 דקות של עבודה אפילו שאני לא נוגע בו האם התקנת מערכת הפעלה מחדש תעעזור ? תודה לעוזרים ( כפיר)

6. שלום לכולם. לאחרונה ניסתי להפעיל את FIFA 2006 WC ו HEROES 5. בשני המשחקים לאחר מס' דקות שאני כבר בתוך המשחק אני מקבל RESTART או מסך כחול אם אני מבטל את אפשרות הRESTART. מפרט: P-2.4 1GB RAM RADEON 9600XT 128MB דריבר גרסה 5.10 למרות שגם עם הגרסה החארונה שום דבר לא עובד. החזרתי לגרסה הישנה בגלל הCONTROL PANEL היותר נוח. DX 9.0C יש למישהו הצעת מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by evy,

שלום חבר'ה. אם אני לא טועה הכבל serial ata הוא כבל שיכול להחליף את כבל IDE שמחובר להארד-דיסק. עכשיו יש לי את הכבל הזה והוא בא עם הקופסא של הלוח אם( abit IS-7) וגם בא עם דיסקט התקנה יש לי הארד דיסק: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD ואני לא מוצא חיבור של serial ata כזה בדיסק קשיח.מישהו יכול לעזור לי ? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  8. Started by GRiM,

לפני הרבה זמן קניתי מחשב חדש עם 64MB זיכרון פנימי, לאחר מכן הוספתי עוד 64MB והמחשב עבד עם 128MB בכללי. לאחר כ-3 שנים קניתי סטיק נוסף של 256MB ולאחר שחיברתי אותו, ה-64MB הפסיקו לעבוד. האם ישנו פתרון לבעיה? האם ה-64MBx2 יעזרו לי? את המפרט של המחשב שלי ניתן למצוא בחתימה.

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by TNTx2,

אז ככה יש לי בעיה כבר המון זמן אני חושב שזה התחממות צירפתי תמונות של הטמפרטורות בזמן מאמץ.......(משחק) מה אתם חושבים המפרט הוא Gigabyte p31 Kingston 2X2GB Gigabyte 9800GT עם הקירור של זלמן Seagate 500GB ספק cooler master 500W הכל קירור stock הבעיה היא שהמחשב קופא במשחקים...וברגיל גם לפעמים (אינטרנט וכו') http://img7.imageshack.us/my.php?image=29052009080.jpg http://img7.imageshack.us/my.php?image=29052009080.jpg

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by ronzilca,

בזמן האחרון יש לי מסך כחול כל הזמן. היום זה התחרפן לגמרי וכל כמה דקות יש מסך כחול. שללתי אפשרות של חום, וגם עשיתי פורמט למחשב. מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  11. כוללים כתוביות הכוללות את: PAGE FAULT IN NON PAGE AREA win32k.sys IRQ NOT LESS OR EQUAL ועוד... (לא זוכר את כולן בע"פ) אין מכנה משותף לפעולות שקודמות למסכים הכחולים. גם פעולות הדורשות משאבי מערכת נמוכים וגם כאלו הצורכות משאבי מערכת גבוהים. השגיאה תמיד משתנה. יש לי תחושה חזקה יותר בקשר לRAM. סוג גנרי עלום שם. XP PRO SP1 P3 1000 256RAM 2 HD כ"א 40G WD כ.מסך INNOVISION GF 4 MX4000 128MB אז לפני שאני מתחיל בבדיקות השגרתיות, מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by michael_yarden,

תודה מראש לכל אלה שמנסים לעזור המחשב לעריכה: Q6000 OC 3.0GHZ 4GBRAM QUADRO15000FX EX38-DS4 250*2 RAID לכונן סי +500gb כאשר אני מתחיל לפרמט כבר בשלב הראשוני set up is starting win לפני ה set up win xp מופיעה לי שגיאה על מסך כחול :s05: לשון השגיאה הינו : A prob has been detected and win has been shutdown to prevent damage to your computer IF this is the first time you seen this stop error screen resart your computer IF this screen appears again follow this step: check for viruses on your computer remove any insalled hard drives controllers. check your hard drive to make sure it is properly config and terminated . Run CHKDSK /F to check hard drive co…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by naoriko,

יש לחבר שלי בעיה שהוא מפעיל את המחשב הווינדוס מתחיל לעלות זה מראה את הרקע ואת העכבר..........ואז פתאום מסך כחול עם השגיאה 0x0000008e (0xc0000005,0x80625479,0xf4d3a84e,0,00000000 בבקשה תעזרו לייייייי

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  14. אחרי כמה דקות של משחק במשחקים כבדים (SUPREM COMMANDER, DEVIL MAY CRY 4) אני מקבל את הודעת השגיאה הנוראה מכולם...המסך הכחול אני לא חושב שזה בעייה של התחממות של איזשהו רכיב בגלל שיש לי תוכניות ניטור לכרטיס הגרפי ובנוסף לכך נראה כי הבעיה מתרחשת בין אם 42 בדירה מעלות או בין אם המזגן עובד על 16 מעלות ופינגונים מחליטים לבנות איגלו בחדר שלי. קיוותי שאולי יהיה לכם הצעות איך להעלות על הבעיה? בינתייםמישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה שיכולה לאתר את הבעיה כגון תוכנה שמבצעת בדיקתBENCHMARKING לרכיבים השונים מבחינת המתח והטמפרטורה אני אשמח אולי כדי להוסיף שלפני כחודשיים הוספתי עוד שני גיגה זיכרון למחשב שלא הסכימו לעבוד לי עד אשר העלתי את המתח דרך הביוס לזכרון בקצת מה שגרם להם לעבוד בצור…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by ori24,

יש לי לוח ASUS P4S533-VM ניסיתי להתקין זכרון פנימי של 512 MB במהירות 400MHZ של KINGSTONE.שהתקנתי בסלוט הראשון הכל היה בסדר אח"כ העברתי לסלוט השני כדי לבדוק אותו ומאז אני מקבל צפצוף שגיאה בשני הסלוטים כאשר אני פותח את המחשב.החזרתי בחזרה את הישן 256MB במהירות 133 והוא עובד טוב על שני הסלוטים. אני כבר מיואש!!! רציתי לדעת למה זה קורה?והאם בכלל ניתן לשים בלוח שלי זכרון במהירות מעבר למה שהוא תומך? הלוח שלי תומך עד 333 MHZ לפי מה שאני יודע אבל נאמר לי שמהירות הזכרון יכולה גם לרוץ אחורה אנא תעזרו לי!!! הנה הקישור ללוח שלי: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S533-VM&langs=01

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by Ski Farm,

שלום לכולם לאחר שהחלפתי את ה CPU אצלי מ330 ל550 אזי בכל פעם שהמחשב עולה הוא נותן את ההודעה הבאה: " CPU BIOS update code mismatch" ואז לאחר כ10 שניות ממשיך לעלות רגיל ? (בחלונות אכן רואים מהירות מעבד של 550) האם מישהו יכול להסביר לי את המצב הלא ברור הזה? בתודה SKI FARM

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  17. קודם כל, בלוח הבקרה בהגדרות של הסאונד- הכל אפור ואי אפשר לבחור כלום, אז כנראה שהוא לא מזהה את הכרטיס קול. הלוח הוא GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט. כרטיס הקול המובנה הוא ac97 alc888 כמדומני.. התקנתי שוב ושוב את הדרייברים של הצ'יפסט מהדיסק של הדרייברים שמגיע עם הלוח אם. התקנתי גם את הדרייברים של הכרטיס קול. לא עובד ולא נעליים. ניסיתי דרייברים יותר עדכניים מהאתר של realtek, לא עובד עדיין. רעיונות? תודה ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by Idan-h,

היום עשיתי ניקוי ממש רציני למחשב, ממש, הוצאתי את הלוח, חוטים הכל, שטפתי את המארז [כמובן שהוא ריק]. תמיד הקובנציה של הIDE אצלי היא כזה Primary Master HD Primary Slave MSI CDROM 52 Secondery Master MSI CD-RW 52 עכשיו אחרי שהחזרתי הכל משום מה הSecondery IDE לא פועל, כי הצורב לא מזוהה בשני החיבורים של הIDE מה לעשות? כמו שאמרתי, ניסיתי בשתי החיבורי של ה-Secondery תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by TaZeR,

שלום לכולם, רציתי לבדוק איך הספק כוח עובד, אז פתחתי אותו וחיברתי לחשמל. אחד הרכיבים טיפה זז אז הזזתי אותו הצידה טיפה ומאז יש לי כוויה מאוד גדולה ביד. זה קשור לחומרים המסוכנים שנמצאים בספק?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  20. ככה... המחשב עשה לי ריסטרטים כמה פעמים.. אז ביטלתי את הריסטרים כדי שיראה מסך כחול ויגיד מה התקלה הוא כתב לי שיש בעיה ב קובץ הבא: ati2cqag.dll מה יכולה להיות הבעיה ואיך לתקן אותה?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by d_v,

שלום מופיעה לי כל הזמן (כשאני מכבה את המחשב, ולעיתים רחוקות במהלך עבודה עליו) הודעת שגיאה(תמונה מצורפת). אין לי מושג למה זה קשור. זיכרון החלפתי ושידרגתי לפני שבועיים, אולם ההודעה הייתה עוד לפני כן וממשיכה גם עכשיו. האם למשהו הפתרון? תודה מראש [attachment deleted by admin]

22. Started by elad_rabi,

יש לי מצלמת רשת Creative Vista והלך לי לאיבוד בדיסק עם הדריוור איפה אני יכול למצוא???

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  23. Started by Seith,

לא מזמן עשיתי OC עם חבר, וניסיתי לבדוק אם הכל עובד כמו שצריך, וגיליתי שה-DVD לא מתפקד. הWINDOWS מזהה אותו ככונן, אבל שום לא מזוהה ע"י הכונן. יש הצעות? פתרונות?

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  24. הי, אז ככה כשאני ניכנס לניהול דיסקים אני רואה פחות נפח ממה שצריך להיות. אני יודע שחברות הדיסקים מחשיבות 1 GB כ 1000 בימקום 1024. אבל אצלי במקום 312.5 זה מראה לי 298.08 זה הפסד של יותר מ 15GB. תודה

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by R0tem1,

התקנתי במחשב WUNDOWS VISTA לאחרונה ומאז המחשב לא מצליח לזהות כמעט שום דבר שמתחבר דרך USB ומבקש ממני להתקין DRIVER. למשל למצלמה דיגיטאלית ולקורא כרטיסים הוא ביקש להתקין דרייבר (שלא נראה לי בכלל קיים). גם כשחיברתי לראשונה נגן של SANSA הוא ביקש להתקין דרייבר אבל מייד מצא אותו, התקין והנגן עובד עם הUSB יש לזה פיתרון? תודה

• 6 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים