תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
לבן דוד שלי יש את הכרטיס הנ"ל הכרטיס היה לא תקין אז החלפתי אותו בחדש (החלפתי גם ד.קשיח והמחשב עבר פירמוט) אחרי התקנת הווינדוס וכל הדרייברים התקנו משחק 1 וכל פעם המחשב נתקע בגלל ה-VPU RECOVER שאומר לי שהכרטיס עושה ריסט ניסיתי לבטל אותו אבל אז המשחק והמחשב נתקעים ורק ריסט מהכפתור עוזר אז החזרתי לאותו מצב כמו שהיה איך אפשר לסדר את הבעיה? אם בכלל אפשר לסדר ? עזרה בבקשה אם הייתי צריך לפתוח בפורום אחר אז סליחה פשוט לא ידעתי איפה לפתח
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני לא מוצא בו את ההגדרה של הboot של הסידי פשוט אין דבר כזה בלוח אם איך אפשר לפרמט מחשב כזה מדובר בלוח asus p4xp-x
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי תמחשב כמעט שנה ושקניתי אותו קיניתי 2GB RAM 800MHZ לאחר בערך חודשיים קניתי עוד 1 GB ככה שיש לי 3GB עכשיו אני לא מבין למה אבל בתוכנה S&M כתוב שיש לי רק 2GB וזה ממש מוזר... זה 3 כרטיסים של 1 GB... תמונה: http://img403.imageshack.us/my.php?image=70904735go0.jpg איך זה הגיוני? עריכה: שחכתי להגיד לוח אם :asus p5k SE
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן של 250GB 16Mb ושמתי לב לשני דגמים שמעניינים אותי ואני רוצה לדעת את ההבדל בניהם. אחד הוא SATA2 והשני Ultra ATA/100. מה יותר טוב מבין השניים? ומה ההבדל? תודה
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מס' ימים היה קצר בבית בזמן שהמחשב היה דלוק . כרגע המחשב איטי ואז הבחנתי שהמאוורר של הצ'יפאסט mch שעל לוח האם שווק חיים והוא רותח אחר כך רציתי לשמוע מוזיקה ואז גם הבחנתי שהכרטיס קול שעל הלוח הפסיק לעבוד וישנה גם הודעת שגיאה בכל פעם שאני מנסה לשמוע MP3 דרך הווינאמפ או ה BS (כשאני רואה סרטים הסרט פועל אך בלי קול). לא ידעתי אם זו בעיה במערכת ההפעלה או בעיית חומרה לכן התקנתי מערכת הפעלה חדשה ונקייה אך הבעייה המשיכה. האם אפשר לסדר את זה או צריך להחליף לוח? בתודה גל
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי את המערכת E8400 ASUS P5QL-E OCZ 2X2 REAPER HFP 1066 HD 1T W.D ATI HD4670 שמתפקדת כHTPC המחשב חדש הורכב לפני כשבועיים ומאז יש בעיה קבועה של נפילות הותקנו דרייברים הכי מעודכנים כדי להסיר ספק,טוב אז ככה לאחר ההרכבה התקנתי XP שעבד עד התקנת כל הדרייברים והתוכנות ולאחר RESTART מתוכנן הוא מגיע מצב LOGIN מקפיץ את העכבר לצד שמאל עליון של המסך ועושה ריסטרט המצב חוזר בלופ קבוע ולא מפסיק. עשיתי ניסיון וומצב בטוח ניתן לעבוד אז סגרתי את כל הסרביסים כדי לעלות אותו נקי ועדין הבעיה לא נפתרה המחשב וXP לא הולך,אז עברנו לויסטה לעשות ניסיון. עם ויסטה המחשב עובד יפה מאוד נותן לשחק משחקים ברזולוציה מקס' עד שמגיעה הבעיה. הדבר התחיל במשחקים שהמחשב היה מאבד סיגנל ועושה ריסטרסים לאחר כמה ד…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את המשחק VANGUARD SOH זה משחק MMORPG מהכבדים שקימיים היוםץ כאשר אני מפעיל את המשחק הוא עובד אצלי בצורה די טובה עם FPS די בסדר של 35FPS אך כעבור זמן מה כ5 דקות בערך הביציעים יורדים ולכן אנני יכול לשחק. גיליתי כי כאשר המעבד מתחמם הוא מוריד את דתר המעבד ל מ2GHZ ל 400MHZ כדי להוריד את הטמפרטורה. זה לא קרה לי באף משחק אפילו לא בOBLIVION. חשבתי אולי תוכלו לעזור לי ולעייץ לי מה לעשות - אני לא יכול לקנות מחשב חדש כי אין לי מספיק מזומנים בינתיים והמחשב בככלליות די עומד בדרישות של המשחקים כיום. המחשב הוא HP PAVILION DV4293 עם המפרט הבא: 2GHZ CENTRINO 1GIGA RAM CORSAIR וX700 של ATI אנא תנו לי עצות והצעות. תודה מראש. קובי
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבי DELL ישנים כאלה, פנטיום 1 אפילו אני חושב ויש להם את אותה בעייה בדיוק ואני מנסה לפתור אותה ולא מצליח אולי תעזרו לי.... שאני מדליק את המחשבים נשמעים צפצופים: 3 ארוכים 2 קצרים ועוד 2 ארוכים. וכמובן שלא רואים כלום על המסך. תודה מראש ומקווה שתצליחו להבין את הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום המתאים אז ככה יש לי מחשב E6750 1GIG 800MHZ KINGSTON 8500GT 512 WD160GB עכשיו אני רוצה לדעת למשל אחרי שאני מסיים לשחק CRYSIS או כל משחק כבד אני יוצא חזרה ל וינדוס ויש דבר מעצבן שלוקח לו איזה 20 שניות לחזור לתפקד כאילו הוא ממש איטי אחרי שאני יוצא מהמשחק כאילו עד שהכל עולה לוקח לו זמן אז אם מישהו שמבין במה זה קשור בזכרון או ב דיסק קשיח ? תודה לעוזרים(:
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1950XTX. לא הצלחתי למצוא בשום מקום מדריך כיצד לחבר אותו מהמחשב לממיר ובאיזו תוכנה להשתמש כדי לראות כבלים במחשב. תודה רבה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי, מחשב של חבר היה קופא במהלך העבודה, הדבר הראשון שעלה לי לראש היה שהמחשב מלא אבק ויש צורך לנקות אותו. פתחנו את המחשב, הברקנו אותו, הרכבנו הכל מחדש ואז התחילה הבעיה הגדולה: המחשב עולה, עד שמגיע השלב שוינדוס אמור לעלות והוא מתאפס (לא מופיע החלון שרשום בגדול windows xp, ממש שניה לפני), שמתי לב גם שמתי שהוא עולה בהתחלה בהתחלה יש מן ריצודים כאלה על המסך, והדבר נעלם כשמופיע מסך הdos. ניסיתי כל מה שאפשר לחשוב עליו, התקנתי עליו הארדיסק ממחשב אחר כדי לראות אם הבעיה בוינדוס וגם הוא לא עלה, כך שהבעיה היא חומרתית. ניתקתי הכל והרכבתי מחדש, איפסתי ביוס על ידי הוצאת סוללה וע"י איפוס cmos וכלום, המחשב עולה, ואיך שאמורה לעלות וינדוס הוא מאתחל את עצמו מישהו מכיר בעיה כזו?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי מעבד P-4 2.8 לוח אם: GIGABYTE P4P800-VM , כרטיס מסך R9600 XT 128 חדש כול פעם שאני מפעיל משחק אחרי כמה דקות המחשב ניתקע הכול התחיל אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך הזה ,לפני זה היה לי GF 4 440 ולא היה לי בעיות כאלו, ניסתי כול מיני סוגים של דרייברים אבל הבעיה לא ניפתרה מה יכול להיות הסיבה לכך???
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה המחשב שלי נהייה איטי אחרי פרק זמן של כ חצי שעה ולפעמים נתקע ו איאפשר לעשות כלום אלא רק RESTART . עשיתי MEMTEST - יצאה תקין הלוח נראה בסדר אין כבלים נפוחים ספק כוח ו מאוורר מעבד הוחלפו עשיתי בדיקת מעבד אם תוכנה OCCT מראה לי RUNNING -98.68%/99.15 האם זה תקין? החום של המעבד שאני מדליק את המחשב הו 53 -55 ובמאמץ הוא 60-64 אני כבר לא יודעה מה אפשר לבדוק עוד. תעזרו לי בבקשה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 9600XT עם הדרייוור הכי עדכני ואני מקבל הודעת שגיאה ב WINDOWS שיש בעיה בדרייוור וצריך לבטל את ההאצה בחומרה. האם יש פתרון לבעיה זו? תודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב המאווררים פועלים אבל אני מקבל מסך שחור ולא יכול להיכנס לביוס ה num lock מגיב בכמה השניות הראשונות ואז מפסיק, וכפתורי הריסט וההפעלה לא מגיבים, כך שאפשר לכבות את המחשב רק ע"י ניתוק מהחשמל יש ללוח האם נורות חיווי שונות - אחת מהן אמורה לדלוק באור לבן כאשר חיבורי 12V פועלים כשורה הבעיה היא שהנורה דולקת רק כאשר אני מחבר את המולוקס 12V לבדו, ולא כשאני מחבר גם את חיבור ה 4 פינים שיש על הלוח אם ואמור לספק כוח לכרטיס מסך אם אני מחבר את שניהם, הנורית כבויה בכל מקרה אני לא מקבל תמונה כשהמחשב עולה.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים הוצאתי את הכונן קשיח מן החשמל שחיברתי מחדש ראיתי שהמחשב חושב שאין לי כונן קשיח חשוב לציין שניסיתי את כל החיבורים כולל S.ata תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
או קיי חבר שלי שדרג את המחשב לאחר שהתקלקלו לו החלקים הישנים לחלקים הבאים: amd 2000+ motherboard gigabyte rz 2004 geforce 4 mx 440 asus 64 mb 40 ג'יגה הארד דיסק 512 DDR RAM וספק כוח של 300 וואט דגם המסך הוא: e700b lg עכשיו הוא טוען שהמחשב בזמן שהוא מבצע פעולה כמו לשחק במשחק אז המחשב פשוט קופא שום דבר לא קורה והוא חייב לעשות ריסט הדבר הזה קורה גם בצפיית סרטים על המחשב וכו'.. יכול להיות שאיזה חלק רופף שם? או משהו התקלקל? מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שמעו לחבר שלי יש מחשב מבחינת נתונים בדיוק כמו שלי פרט לספק שאני לא יודע... אבל הבעיה היא שאין לו ויורסים וספייוורים (אחרי אלפי בדיקות) ולמרות זאת המחשב שלו פועל לאט מאוד יחסית לשלי לא בעייה של מאווררים כי פתחנו וניקינו ובכל זאת לא עזר מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי, ערב טוב אתמול בלילה (3) שמתי להורדה כמה קבצים ביוטורנט, והלכתי לישון. היום בבוקר (12) קמתי וגיליתי שהמחשב מכובה. חשבתי שמישהו כיבה אבל כשניסיתי להדליק ראיתי את ההודעה הבאה: a disk read error occurred, press crl+alt+del to restart אין לי מושג למה זה ואין לי מושג מה לעשות.. הדבר היחיד שעשיתי זה לפתוח את המחשב ולנקות אותו, מעבר לזה אני לא רוצה לגעת בלי לדעת מה אני עושה... בבקשה תעזרו לי, תודה רבה מראש!! דור
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי באג במחשב (XP) כל חלון, תיקיה או לא יודע מה שאני פותח הוא כותב לי על דוח שגיאות... מה אני אמור לעשות? (עשיתי סריקה לוירוסים ולא נמצא כלום). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מעבד E6300 Dual Core על לוח Gigabyte GA-G41M-ES2H. קיבלתי מחבר מעבד E8500 וניסיתי להחליף ביניהם. המחשב התחיל לעלות אבל מיד נעצר ואז שוב התחיל BOOT בלופ. שמתי לב שהסבב הראשון ארוך יותר ואז זה מתקצר. כשהחלפתי שוב את המעבדים המעבד החדש היה רותח. מכאן אני מנחש שהבעיה הייתה קירור לא מספק וכיבוי היה הגנה של המעבד מפני שריפה (ולכן זה קרה מהר יותר בכל סבב כי הוא כבר היה חם יותר מהסיבוב הקודם). יש לי מאוור סטנדרטי של אינטל שבא עם המעבד הראשון. אין משחה בין המעבד למאוורר למרות שהמאוורר בא עם פסים אפורים בנקודת המגע שאולי אמורים להיות תחליף למשחה. מעולם לא הייתה לי בעיה עם המעבד הישן. שאלותי: 1. האם באמת סביר שמדובר בהתחממות? 2. האם יכול להיות שמשחה תעזור? 3. האם …
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי. אתמול בערב המסך של המחשב נכבה לי והמחשב נתקע, הוצאתי אותו מהחשמל, חיכיתי כשעתיים והחזרתי אותו, הוא פעל לדקות ספורות ואז שוב המסך נכבה והמחשב נתקע, אבל הופיע לי מסך עם משהו Frequency. הוצאתי את המחשב מהחשמל למשך הלילה והדלקתי בבוקר, שוב המסך נכבה והמחשב נתקע. חזרתי מבית ספר והפעלתי את המחשב, התקלה שהזכרתי קרתה אבל גם היו מקרים שהמסך נשאר דולק אבל המחשב עצמו היה קפוא. מה אפשר לעשות? טל.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לדוגמא עכשווית Pro Evolution Soccer 3 זה בכמה משחקים מוזר מאוד אבל במשחקי כדורגל... בקיצור קודם כל שנכנסים אז כל איזה דקה צריך ללחוץ פעמיים Alt+TaB ואז זה מסתדר זה חוזר אל המסך של המשחק וכל פעם שיש איזה פאול והשופט מוציא כרטיס אז אני צריך גם ללחוץ והמחשב לא זז ממש איטי זה לא קשור לרכיבים שלא מספיק טובים... זה בעיה כל שהיא אחרת וגם שאני לוחץ ctrl+alt+del (לא משנה שלקח לי שעה וחצי להגיע לי עם כל האיטיות) אז אני רואה שהמשחק לוקח 99,085.. בזיכרון ו99 cpu משהו שאני לא יודע... בקיצור זה שוחט ונראה לי שהבעיה היא בדרייברים שהם דמו או משהו כי לחבר שלי יש בעיה במשחקים אחרים ושהוא התקין דרייברים מהדיסק זה עבד לו טוב אז אני ינסה לחפש דרייברים... מישהו מכיר את הבעיה או משהו תגובות ית…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
הלוח GA-M61PM-S2 לבין palit 8800GT??? אני כבר משתגע מזה...הלוח כל הזמן פונה לכרטיס המסך ON BOARD במקום לGT, הדרך היחידה לגרום לו לעלות את הGT היא לחבר קודם את כרטיס המסך הישן RADEON X300, לעלות איתו את המחשב, לכבות והעלות את המחשב עם GT..רק ככה הוא מצליח לזהות את הGT,לפחות עד הריסטרט הבא. הבעיה לא בכרטיס, החלפתי לכרטיס אחר (זהה לשלי) ועדיין הייתה אותה הבעיה. כשהכרטיס עולה הוא עובד מצויין. כבר הורדתי עדכון לביוס וזה לא עזר.
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בדקתי באמצעות התוכנה EVEREST את החום במחשב ואני רואה שהמעבד הגיע ל: CPU 67 °C (153 °F) וכל שאר הדברים על טמפרטורה טובה Motherboard 40 °C (104 °F) Aux 35 °C (95 ° F) HDD 42 °C (108 °F) המחשב שלי AMD Athlon 2400+ האם זה נורמלי חום כזה במעבד? עוד משהו הוא גם נתקע אחרי כמה זמן
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-