תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
לפעמים אני גולש סתם באינטרנט אקספלורר, וללא כל מעשה מיוחד או זמן קצוב מופיעה הודעת שגיאה כזאת פתאום והאקספלורר נסגר: מישהו יודע מה הבעיה? או למה זה קשור ואיך אפשר לפתור? תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי מחשב שפועל על Vista בהתחלה הוא היה מפעיל לי את הכונן הנייד אבל עכשיו הוא לא מקצה לי אות כונן ואני לא יכול לגשת אליו בכלל.. מישהו יכול לעזור לי בנושא?.. אני חייב את זה כי יש לי שם דברים חשובים..
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה במחשב השני שליי ניסיתי לפרמט אותו הוא ניכנס למשסך הכחול מריץ הכול טוב ויפה ומתי שצריך לעשות אינטר בפעם הראשונה כדי לפרמט אז הוא רושם לי שזה ניכשל ואת ההודעה הזו .. " make sure any hard disk drives are powered on and properly connected toyour computer,and that anydisk-related hardware configuration is correct. this may involve runninga manufacturer-supplied diagnostic or setup program. " מה \ה ומה אני צריך לעשות .? זה דחוףף... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום! כאשר הווינדוס שלי מתחיל לעלות (יש את הפס הזה שרץ)... המחשב מחליט לעשות ריסטרט... ניסיתי לפרמט... זה לא עזר.. לפי דעתי בעיית חומרה.. למישהו יש מושג? אולי ספק אולי זיכרון? מה נראה לכם? תודה רבה דני
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, הרכבתי, הכל טוב ויפה, הדלקתי, המחשב התחיל לעלות, הלכתי להביא איזה דיסק, שמעתי מן קול של קצר והמחשב נכבה, הרחתי ריח של שרוף מאיזור המעבד והנחתי שהוא נשרף, לקחתי למעבדה ובאמת כמה פינים של המעבד היו מושחרים, העניין הוא שגם 3 שיניים של הזכרונות היו חרוכים. בחנות אמרו לי שייתכן ויצרן לא נותן אחריות על שריפה של רכיבים! א. יתכן דבר כזה שאין אחריות על חריכה של רכיבים? ואיפה זה כתוב לעזאזל? ב. מה יכל לגרום לקצר הזה והאם יתכן שגם הלוח אם הלך?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
קיבלתי לפרמט מחשב ישן פנטיום 3 שעד עכשיו עבד בסדר גמור. הבעיה היא שבהתקנת חלונות XP הוא מראה שגיאות של העתקת קבצים ואז מציג מסך כחול עם מגוון הודעות שמשתנות כל פעם. או שהוא פשוט מציג מסך כחול של IRQL. בכל מקרה, בדקתי את הזכרונות אחד אחד, והם בסדר גמור, ניסיתי עם כרטיס מסך אחר והוא בסדר גמור. השגיאה חזרה על עצמה גם כשעשיתי התקנה באמצעות הדיסק הקשיח עם העתקת הקבצים לפני. גם חלונות 98 לא הצלחתי להתקין עם מסך כחול באמצע. הדבר היחיד שנשאר זה הלוח, אבל אני חושד שמדובר בהגדרות BIOS, מכיוון שהמחשב עבד עד עכשיו בסדר גמור. ניסיתי לעשות DEFAULT ושוב אותן תקלות. אני פתוח לרעיונות חדשים.
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
זה קורה בעיקר בזמן משחקים אבל לפני כמה דקות שלא הייתי במחשב הוא עשה ריסט בדקתי בתוכנה WINDBG את ה MINIDAUP ועולה מזה שהבעיה היא ב ntoskrnl.exe שהבנתי שזה תוכנה של הווינדוס אולי אני לא בטוח יש לי VISTA ULTIMATE 64BIT יש למשהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
לפני מספר חדשים רכשתי כרטיס מסך חדש, 9800gt למחשב עם מעבד Q6600 ו2 ג'יגה ראם. לאחר ניסיון לשחק במשחקים בעלי גרפיקה טובה (crysis לצורך העניין אך לא רק) המחשב בשלב מסויים קפא, והצבעים התחילו להתעוות וליצור צורות כך שהמחשב לא מגיב. הנחתי שהבעיה בהתחממות של הכרטיס אז שמתי מאוורר והנחתי אותו שיקרר את המחשב וזה פעל מצויין. לאחרונה ניסיתי לשחק crysis warhead ומתרחשת אותה בעיה לא משנה באיזה חוזק המאוורר. שאלותי הם: האם זו עדיין בעיית התחממות או משהוא אחר? האם המשחק דורש גרפיקה כל כך גבוהה בהשוואה לשאר המשחקים שהכרטיס לא עומד בעומס? האם יש טעם לנסות לנקות אבק? איך אפשר לטפל בבעיית ההתחממות אם זו עדיין הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום רב בזמן משחק WITCHER יותר נכון אחרי כמה דקות של משחק --> המחשב פשוט נכבה לחלוטין. היום זה קרה לי פעמיים. צירפתי דוח מנסיוני הדל אני מנחש שמדובר בכרטיס מסך (?) יש לי כרטיס ATI HD4870 עם דרייברים מעודכנים. תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לTV בכבל HDMI, בכל פעם שאני סוגר את הטלויזיה כרטיס הקול עובר ל "Realtek Digital Output(Optical)" הבעיה שאינני מסוגל לחזור ל AMD HDMI Output בגלל שהוא not plugged in ואני נאלץ לכבות והדליק את המחשב מחדש.. אשמח לעזרתך..מצ"ב תמונה. (עשיתי עידכון ל CCC)
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ברוב המקרים כשאני מתקין משחק כלשהו המחשב נתקע לי באמצע ההתקנה , אני רואה את מה שראיתי לפני שהוא קרס ושום דבר לא מגיב הדרך היחידה לצאת מזה זה לעשות ריסטרט. אחרי שאני מחזיר את המחשב למצב הנורמאלי ואני מנסה להתקין יש סיכוי שההתקנה תמשיך בלי להיתקע או שהיא תתקע שוב. המחשב בן חודש. קרה לי משהו שאולי קשור לזה אבל אני לא בטוח : כשהתקנתי את הוווינדוס (XP) הייתה הפסקת חשמל והייתי צריך להתקין שוב (אולי זה פגע במשהו) יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב כשאני מדליק אותו הוא עולה וכמעט מצליח להגיע לוינדוז אבל אז יש NO Signal וריסטרט מה זה אומר? חשבתי ש No Signal בדר"כ זה כרטיס מסך אבל אם זה היה כרטיס מסך אז המחשב לא היה עולה בכלל, לא? יש לכם עצה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי כונן נייד שהיה מוגדר כ-F והוא השתנה ל-G כתוצאה מכך כל הקיצורי דרך וההתקנות לא עובדים... איך אני מחזיר את זה חזרה ל-F ?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום זאת בעיה שצצה פתאום..... אני משחק במחשב, אחר כך עושה כיבוי שסיימתי פתאום הדלקתי את המחשב הכל נדלק וזה.. פתאום אומר לי eror שנמחק איזה קובץ או חלה טעות בקובץ ב system ואז ניהיה מסך כחול כזה שרשום בו איזה 4 פסקאות אולי יותר.. ואז הוא הולך למסך שיש לי אפשרות בחירה start windows normaly safe mode ועוד.. שבחרתי בוינדאוס נורמלי הוא עושה אותו דבר הבעיה חוזרת על עצמה הכל מהתחלה.. ב safe mode לא חלה הבעיה.. ושאני מנסה לפתוח את backup resetore point הוא לא נותן לי... מה לעשות אולי repair איך עושים repair ל windows 7??
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קודם כל הינה המפרט של המחשב שלי: מעבד: intel 2.8 פרסקוט זכרון: 512 כרטיס מסך: ati 9600xt לוח אם: asus p4p800 se נדמה לי ומסך: LG FLATRON F700P בקיצור הבעיה היא שכל פעם שאני נכנס לשחק לא חשוב באיזה משחק אבל בעיקר במשחקי רשת אחרי 4-6 דק' משחק לכל היותר אני המשחק יוצא לי ואני מקבל את ההודעה הבאה: וזה פשוט בלתי נסבל כי איי אפשר לשחק ככה בשום משחק רשת (זה קורה לי בעיקר בcs ועוד יותר ב-battlefield 1942/vietnam ) הורדתי את כל סוגי הדרייברים שיש היה איזה דרייבר אחד שלא רשם לי את ההודעה אבל עדיין הוציא אותי מהמשחק כך שזה לא הכי עזר בדרייבר שיש לי עכשיו נכנסתי לכאן: בטלתי את שתי ה-V וכששחקתי שוב זה העומנם לא רשם לי את ההודעה אבל עדיין הוציא אותי מהמשחק באותו תדירות…
-
היי, לפני כמה ימים חבר שלי רצה לבדוק אם יש בעיה בזכרונות שלו והביא אותם לבדיקה במחשב כדי לראות שהבעיה היא אכן. בכל אופן, אחרי שהחלפתי בחזרה לזכרונות שלי נאלצתי לעשות clearcmos בכדי שהמשחב יעבוד. אבל מאז, המחשב עושה כל מיני בעיות ממש מוזרות. שני ההרדיסקים מסרבים לעבוד ביחד עם הסידירומים, למען האמת הדרך היחידה שהצלחתי להפעיל את ההרדיסקים כי לחבר כל אחד ל IDE אחר ולנתק את הדיוידי והצורב. כמו כן מאז ההחלפה המחשב מסרב לעבוד בכל הגדרת מעבד וזכרון שלא במתח סטוק, ולפני ההחלפה עבדתי ב1.8v ומעבד ב 2560 מה"ץ. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
או קיי חבר שלי שדרג את המחשב לאחר שהתקלקלו לו החלקים הישנים לחלקים הבאים: amd 2000+ motherboard gigabyte rz 2004 geforce 4 mx 440 asus 64 mb 40 ג'יגה הארד דיסק 512 DDR RAM וספק כוח של 300 וואט דגם המסך הוא: e700b lg עכשיו הוא טוען שהמחשב בזמן שהוא מבצע פעולה כמו לשחק במשחק אז המחשב פשוט קופא שום דבר לא קורה והוא חייב לעשות ריסט הדבר הזה קורה גם בצפיית סרטים על המחשב וכו'.. יכול להיות שאיזה חלק רופף שם? או משהו התקלקל? מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום ! אני חדש פה ויש לי שאלה האם טמפ' בלי מאמץ 40-43 CPU לפנטיום 4 זה סביר ? במאמץ זה מגיע לי ל 50-53 , זה טוב? יש לי מעבד Pentium 4 2.40GHz ואגב אני לא יודע אם זה שייך לפה אם זה לא תעבירו את זה בבקשה ואגב יש לי ספק כוח חדש קניתי 400W KSP PFC זה יחזיק לי 6600GT ? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה המחשב שלי ניכבה פתאום באמצע שאני משחק ג'נרלס באינטרנט זה קרה לי גם במשחק אחר מישהו יכול לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אז ככה... המחשב התחיל להיות איטי ומעצבן, אז החלטתי לפרמט ולהתקין מחדש. אחרי הפירמוט - כאשר רציתי להתקין את ה-WIN כונני ה-CD (יש שניים - DVD וצורב) לא מגיבים: אחד מהם - זה שמוגדר מישני אם זה משנה, לא נפתח כלל (יש אור אבל המגרה לא נפתחת), והשני נפתח אבל המחשב לא מצליח לקרוא ממנו. אני רוצה לציין שהדיסק התקנה של ה-WIN הוא מקורי, ואף עבר בדיקה במיקרוסופט אחרי שסיפרתי להם על הבעיה (שלחתי אליהם, הם בדקו והחזירו). ניסיתי עם דיסק אחר של WIN - אבל הבעיה לא נפתרה. מה שמוזר זה שלפני הפירמוט לא היתה בעיה של קריאה מהכוננים - והכל התחיל אחרי הפירמוט. עוד משהו - כשאני מעלה את המחשב מכונן A לוקח הרבה זמן לזהות את הכוננים - ואחרי שהמחשב עולה במצב DOS אני מצליח ל"הכנס" לאותיות שהוגדרו לכוננ…
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P4S533-VM ניסיתי להתקין זכרון פנימי של 512 MB במהירות 400MHZ של KINGSTONE.שהתקנתי בסלוט הראשון הכל היה בסדר אח"כ העברתי לסלוט השני כדי לבדוק אותו ומאז אני מקבל צפצוף שגיאה בשני הסלוטים כאשר אני פותח את המחשב.החזרתי בחזרה את הישן 256MB במהירות 133 והוא עובד טוב על שני הסלוטים. אני כבר מיואש!!! רציתי לדעת למה זה קורה?והאם בכלל ניתן לשים בלוח שלי זכרון במהירות מעבר למה שהוא תומך? הלוח שלי תומך עד 333 MHZ לפי מה שאני יודע אבל נאמר לי שמהירות הזכרון יכולה גם לרוץ אחורה אנא תעזרו לי!!! הנה הקישור ללוח שלי: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S533-VM&langs=01
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי Tt X-Blower והקבל 3 פינים (זה שמתחבר ללוח האם ומנטר את המהירות שלו) לא מספיק ארוך... האם קיים לקבל זה מאריך??
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שאני מעלה את המחשב הוא מחפש SATA וזה מאט לי את האיתחול, זה סתם לוקח זמן כי אין לי בכלל SATA, מישהו יודע איך לפתור את זה? ניסתי לחפש בהגדרות אבל לא מצאתי, זה מפריע כי זה לוקח 20-30 שניות מהזמן של האיתחול.. Asus P4P800-E DELUXE i865PE זה הלוח אם שיש לי הנה תמונה:
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי מעבד P-4 2.8 לוח אם: GIGABYTE P4P800-VM , כרטיס מסך R9600 XT 128 חדש כול פעם שאני מפעיל משחק אחרי כמה דקות המחשב ניתקע הכול התחיל אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך הזה ,לפני זה היה לי GF 4 440 ולא היה לי בעיות כאלו, ניסתי כול מיני סוגים של דרייברים אבל הבעיה לא ניפתרה מה יכול להיות הסיבה לכך???
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח 8kda3j ומעבד AMD ניוקאסל 3200+ בביוס המחשב כותב לי שיש לי 1.55 (ובפוסט 1.60) בVCORE של המעבד אבל בכל תוכנה (CPUZ AIDA32 וכו ) הוא כותב לי 3.0 +- ואף כותב לי שה12V שלי על 10 וכל מיני כאלה דברים עכשו , המחשב פועל בסדר גמור במשחקים (11000 3dmarks ב2003) אבל כשאני רוצה לעשות לו אוברקלוק אני נתקע ב210 באס, לא מצליח לעבור את זה אני על קירור סטוק, אבל ניסיתי אפילו להצמיד מאורר גדול ומזגן למחשב ולא עזר השאלה היא, מה הולך כאן? האם כדאי לי לממש אחראיות? (הכוונה לא להגיד להם שהא"ק לא הולך.. חח, אלא להגיד להם שהמחשב מתחרפן ומראה לי נתונים שגויים מה שלאחרים הוא לא עושה) עריכה : אוקי, הורדתי גרסא מעודכנת של CPUZ והוא מראה לי שהללוטג בסדר, אז כנראה שפשוט כל שאר התוכנות…
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-