תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
נעלם לי הקול במחשב קניתי כרטיס קול חדש התקנתי את הדרייור הוא מזוהה במנהל ההתקנים כמו שצריך והחלפתי גם רמקולים כדי להיות בטוח ועדיין כלום אין קול!!! למישהו יש רעיון מה עוד לבדוק???????
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בתמונה בצד ימין למטה יש את המאורר הקטן שהוא היה במקום המאורר החדש שבצד שמאל הגדול עם הלד עכשיו הארד דיסק שלי מתחמם ממש לנפי ההרכבה והכול הוא היה 32 טמפ' עכשיו במנוחה שאני סתם באייסי אנינטרנט מסנג'ר הטמפ' עומדת על 42 מה אפשר לעשות ? האם אני צריך לעשות נגיד שהמאורר הקטן יכניס אוויר ? ויש לי מאוררים מקדימה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
טוב אז היום המחשב עשה קצת בעיות , ולא היה יציב, נכנסתי לביוס וטענתי את הגדרות Load Optimized Default . אחרי זה הכל עבד בסדר רק כשהגעתי לווינדוס אז הוא רשם לי שגיאה שאחד הקבצים פגומים. אז לקחתי את המחשב לחבר שלי ואז כבר הייתה בעיה יותר רצינית, המחשב סירב לפתוח מסך לא משנה מה !! ניסינו עוד 2 כרטיסי PCI (שאחד מהם עובד בוודאות), לא עזר, הוצאנו את הזכרונות והמחשב צפצף, אז מה שביטל את הרעיון שהזכרונות פגומים, ניתקנו כל דבר אפשרי בערך מהלוח, החלפנו ספק ל Hec 300W, אין שינוי. עכשיו יש ללוח את ה 4 נוריות חיווי, והוא לא עובר את המצב של VGA Detected. הוא נשאר על 2 מנורות כל הזמן. ומה שמוזר זה כשאין שום כרטיס גרפי (Pci/PCi-E) אז הוא עדיין שנאר על 2 מנורות. מה שמאיר אותי עם הסבר…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היציאה של ה USB שלי עושה לי בעיות שאני מחבר מצלמה היא מזהה אותה אבל נותנת לי מסך שחור ולא מראה תמונה רק 1 ל 20 פעם היא מראה תמונה-------וכן עידכנתי את הדרייבר של המצלמה ושל היו אס בי דרך אגב המצלמה עובדת מצויין במחשב הביתי ואילו באותו חריץ יו אס בי העכבר פועל ללא בעיות אז..... תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שבת שלום חברים בעיה מוזרה ומעצבנת!!! כל פעם שאני מנסה לפתוח את החלון של החיפוש השימוש במעבד עולה ל100% והאקספלורר משום מה תופס לי 22000 קילו בייט מהזיכרון והחלון של החיפוש בכלל לא נפתח!! למישהוא יש פיתרון??
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
sorry about my bad engkish my hdd dont working so i am runing knoppix so i dont have hebrew after windows crashed i rebooted the pc and nothing showed up on the IDE list of cd-roms and hdds so i put my hdd in another pc and it showed up in the boot screen with error "error with S.M.A.R.E.T" and in windows the hdd was in the device manger but not in "my computer". another thing i tried is to put anoter hdd in my pc and booting was good but the minthe the boot screen past a blue message showed for a seconed and the pc rebooted and i am almost sure thet this screen wasn't the "blue screen" in knoffix the hdd dosen't show up vary sorry about the bad english
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה במחשב השני שליי ניסיתי לפרמט אותו הוא ניכנס למשסך הכחול מריץ הכול טוב ויפה ומתי שצריך לעשות אינטר בפעם הראשונה כדי לפרמט אז הוא רושם לי שזה ניכשל ואת ההודעה הזו .. " make sure any hard disk drives are powered on and properly connected toyour computer,and that anydisk-related hardware configuration is correct. this may involve runninga manufacturer-supplied diagnostic or setup program. " מה \ה ומה אני צריך לעשות .? זה דחוףף... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה, קניתי את הצורב להלן ^ בינואר השנה,ומאז הוא עובד סבבה,צורב DVD ISO קורא DVD בלי בעיה אבל היום שהכנסתי אליו CD רגיל,הוא פשוט לא קורא אותו,לא משנה כמה פעמים אני מכניס ומוציא,מעדכן firmware אבל זה לא משפיע... לעוד מישהו הייתה בעיה עם הצורב הזה? או שזה פשוט צורב עם עינית CD דפוקה?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
טוב שמעו יש מחשב ישן ישן ואני צריך דרייבר לכרטיס מסך שלו. זה כרטיס מסך נורא ישן..: VGA VCI משהו כזה.. בטח אף אחד לא ימצא אותו.. אני גם לא מצאתי אותו באוסף אתרים למעלה..
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
טוב, אני בלחץ היסטרי, הדלקתי את המחשב, והוא נתקע ולא טען את עצמו ורשם את ההודעה הבאה: DRAM Frequency has been downgraded, cause 50 Ohm ODT Unsupported לוח אם של ABIT, זכרון אני מניח ג'נרי, DDR2667Mhz . כיוון שחיפשתי קצת בגוגל ולא הבנתי כלום, אז אני אצרף לפה משהו שלקחתי מ Everest : Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR2 SDRAM Bus Width 128-bit DRAM:FSB Ratio 8:6 Real Clock 273 MHz (DDR) Effective Clock 546 MHz Bandwidth 8734 MB/s מה זה אומר? שימו לב לEFFECTIVE CLOCK ולREAL CLOCK . האם הזכרון במציאות איטי הרבה יורת ממה שהוא אמור להיות? ולמה המהירות האפקטיבית נמוכה יותר? בתודה, אייל
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אם אני לא טועה הכבל serial ata הוא כבל שיכול להחליף את כבל IDE שמחובר להארד-דיסק. עכשיו יש לי את הכבל הזה והוא בא עם הקופסא של הלוח אם( abit IS-7) וגם בא עם דיסקט התקנה יש לי הארד דיסק: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD ואני לא מוצא חיבור של serial ata כזה בדיסק קשיח.מישהו יכול לעזור לי ? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
המחשב נמצא בעבודה בעיקרון וכניראה מי שהתקין אותו בחנות מחשבים שם לו כונן Floppy ולא הסיר אותו כמו שצריך ונשאר לי בתוך המחשב שלי כונן A שלא בשימוש בכללובנוסף לזה כשאני סוגר את המחשב או עושה רסטארט אני מקבל הודעת שגיאה שקשורה לדיסק שצריך להכניס ל Floppy מישהו יודע איך אפשר למחוק ידנית את הכונן הזה?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
MOTU Ultra Lite זה הכרטיס קול שלי והוא מחובר למחשב ב FIREWIRE אם אני מכניס לCDROM דיסק DATA, ומתחיל לעיין בתוכו, או בקיצור, בכל פעם שהCDROM בפעולה - אז יש פיקים נוראיים בכרטיס קול אין לי מושג למה זה יש לכם רעיון?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
את המאוורר כבר הזמנתי כי המוכר אמר לי שזה אמור ליהיות מתאים אבל הוא לא מבטיח לי כלום .. כאן כתוב לאיזה סוגים הוא מתאים וה8600GT לא מופיע ביניהם מה שכן הוא מתאים לכל סוגי הג'יפורס של נוידה גם לסידרה האחרונה של 7 ככה שיש מצב שזה לא מעודכן מבינים .. http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=164&pr_name=VF700-AlCu%20LED מה נראה לכם זה יתאים לי לכרטיס או לא ?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שהחלפתי את ה CPU אצלי מ330 ל550 אזי בכל פעם שהמחשב עולה הוא נותן את ההודעה הבאה: " CPU BIOS update code mismatch" ואז לאחר כ10 שניות ממשיך לעלות רגיל ? (בחלונות אכן רואים מהירות מעבד של 550) האם מישהו יכול להסביר לי את המצב הלא ברור הזה? בתודה SKI FARM
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כמה ימים לפני זה לא היה כלום. זה קורא לפעמים באמצע משחק אבל רוב הפעמים זה פשוט קורא סתם ככה כשאני אפילו גולש באינטרנט, מופיע לי המסך הכחול והמחשב מאתחל את עצמו. אני יודע שזה לא בגלל בעיה של חום, הטמפרטורות נורמאליות לגמרה. המחשב דיי חדש, נקנה לפני חצי שנה. איך אני יכול לדעת מה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מסך דק חדש L1953TR ,חיברתי אותו למחשב החדש ולא היתה בעיה אבל כשניסיתי לחברו למחשב הישן המסך הראה שהמחשב עולה אבל לאחר כמה זמן הופיע הודעה במרכז המסך שישנה בעיה בתדר .
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אתמול הפעלתי מחשב דיי ישן שהיה לי....פנטיום 3 מעבד 500 ושמתי לו מזכרונות שהיו לי 384 SDRAM....הכול עובד תקין לחלוטין רק הבעיה היא שאין לו כרטיס קול מבונה בלוח אם והוספתי לו כרטיס קול של קרייטיב שהיה לי ויש יציאות כבלים כאלו מהכרטיס קול ואין לי מושג לאן לחבר אותן-על הלוח אם לדיסקים- קיצר לאן מחברים ומה עושים?!
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כיצד אני יכול לזהות תקלה בלוח אם. המחשב עולה ואני רואה את דגם המעבד אבל הוא לא מגיע להציג את הזיכרון אפילו. אני רק רואה את ה- CPU ID ויש מספר ארוך כזה.. המחשב נתקע ואני אפילו לא יכול להיכנס לביוס כי המקלדת לא עובדת. אולי חיבורי PS2 לא עובדים... הביוס עצמו יושב תחת צלעות קירור שהיו די חמות האמת... האם נשרף לי ה-BIOS? יש למישהו רעיון לנסות משהו? זקוק לעזרתכם!!! תודה.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק SATA ועוד הארד דיסק IDE 133 כאשר אני מחבר את ה IDE הוא פועל אבל מאוד מאוד לאט !! מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בזמן האחרון היה לי בעיות עם הHD והוא היה מאוד איטי, חשבתי כבר שהוא הלך, קיבלתי 90-100 נקודות בPCMARK2002. לקחתי את אותו IDE והעברתי אותו לSecondary, ואז הHD פעל מעולה וקיבלתי 992 בPCMARK2002, שזו תוצאה טובה מאוד לHD כמו שלי. אז, יכול להיות שהלך חיבור הPrimary? יש לי עדיין אחריות על הלוח, אני רק רוצה להיות בטוח אם יש טעם לקחת את המחשב לתיקון, או שמקור הבעיה במשהו אחר. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחקים הכבדים כמו הביושוק והלוסט פלאנט למי שמכיר... יש לי את הכרטיס eVGA GeForce 8800GTX 768MB KO ACS3 (עשו לו אוברקלוק במפעל) הבעיה היא שהוא נתקע במשחקים אחרי 2-40 דקות וצריך לעשות ריסט כדי לצאת מהמצב הזה... למשל בביושוק הו פתאום נתקע עם ריבועים כאלה אדומים קטנים שקצת מהבהבים למי שמכיר... העניין הוא שהרצתי בלילה 15 פעם את ה 3D MARK על רזולוציה מטורפת של 1920 על 1080 והוא לא נתקע בכלל!! אני לא מבין מה הבעיה שלו אבל אני יודע שמאמצים אותו הוא מגיע ל-70 מעלות ויותר למרות שאני גם הוספתי לו עוד מאורר שמביא עליו אויר מלמעלה.... מה אתם חושבים הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בס''ד שלום לכום! יש לי בבית אינטרנט רשת ויש מחשב אחד שגולש ואחד שלא שלי לא גולש ולפני כמה ימים הוא היה גולש היתקשרתי לתמיכה והם אמרו לי שהכרטיס רשת לא מותקן או משהו כזה התקנתי מהדסיק של המחשב של אחותי ועדיין לא פועל ניכנסתי לההתקנים שלי ואין שמה תכרטיס רשת עם סימן שאלה ולא כלום http://zix.co.il/viewer.php?id=829074218.JPG זה מה שיש אם בבקשה אפשר עזרה איפה הוא נהלם עם הסימן שאלה ומה צריך לעשות כדאי להתקין אותו בעזרת ה' כמו שצריך ואם אפשר בבקשה לא להגיב בשבת תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קניתי זכרון ddr 256 400 mgz של חברה elixir מה דעתכם עליו??????????
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-