עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחים שלי יש לי בעיה במחשב השני שליי ניסיתי לפרמט אותו הוא ניכנס למשסך הכחול מריץ הכול טוב ויפה ומתי שצריך לעשות אינטר בפעם הראשונה כדי לפרמט אז הוא רושם לי שזה ניכשל ואת ההודעה הזו .. " make sure any hard disk drives are powered on and properly connected toyour computer,and that anydisk-related hardware configuration is correct. this may involve runninga manufacturer-supplied diagnostic or setup program. " מה \ה ומה אני צריך לעשות .? זה דחוףף... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  2. Started by kentaro,

שלום פורום תמיכה, קניתי את הצורב להלן ^ בינואר השנה,ומאז הוא עובד סבבה,צורב DVD ISO קורא DVD בלי בעיה אבל היום שהכנסתי אליו CD רגיל,הוא פשוט לא קורא אותו,לא משנה כמה פעמים אני מכניס ומוציא,מעדכן firmware אבל זה לא משפיע... לעוד מישהו הייתה בעיה עם הצורב הזה? או שזה פשוט צורב עם עינית CD דפוקה?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  3. טוב שמעו יש מחשב ישן ישן ואני צריך דרייבר לכרטיס מסך שלו. זה כרטיס מסך נורא ישן..: VGA VCI משהו כזה.. בטח אף אחד לא ימצא אותו.. אני גם לא מצאתי אותו באוסף אתרים למעלה..

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  4. טוב, אני בלחץ היסטרי, הדלקתי את המחשב, והוא נתקע ולא טען את עצמו ורשם את ההודעה הבאה: DRAM Frequency has been downgraded, cause 50 Ohm ODT Unsupported לוח אם של ABIT, זכרון אני מניח ג'נרי, DDR2667Mhz . כיוון שחיפשתי קצת בגוגל ולא הבנתי כלום, אז אני אצרף לפה משהו שלקחתי מ Everest : Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR2 SDRAM Bus Width 128-bit DRAM:FSB Ratio 8:6 Real Clock 273 MHz (DDR) Effective Clock 546 MHz Bandwidth 8734 MB/s מה זה אומר? שימו לב לEFFECTIVE CLOCK ולREAL CLOCK . האם הזכרון במציאות איטי הרבה יורת ממה שהוא אמור להיות? ולמה המהירות האפקטיבית נמוכה יותר? בתודה, אייל

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  5. המחשב נמצא בעבודה בעיקרון וכניראה מי שהתקין אותו בחנות מחשבים שם לו כונן Floppy ולא הסיר אותו כמו שצריך ונשאר לי בתוך המחשב שלי כונן A שלא בשימוש בכללובנוסף לזה כשאני סוגר את המחשב או עושה רסטארט אני מקבל הודעת שגיאה שקשורה לדיסק שצריך להכניס ל Floppy מישהו יודע איך אפשר למחוק ידנית את הכונן הזה?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by oded6188,

MOTU Ultra Lite זה הכרטיס קול שלי והוא מחובר למחשב ב FIREWIRE אם אני מכניס לCDROM דיסק DATA, ומתחיל לעיין בתוכו, או בקיצור, בכל פעם שהCDROM בפעולה - אז יש פיקים נוראיים בכרטיס קול אין לי מושג למה זה יש לכם רעיון?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by naoriko,

יש לחבר שלי בעיה שהוא מפעיל את המחשב הווינדוס מתחיל לעלות זה מראה את הרקע ואת העכבר..........ואז פתאום מסך כחול עם השגיאה 0x0000008e (0xc0000005,0x80625479,0xf4d3a84e,0,00000000 בבקשה תעזרו לייייייי

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  8. את המאוורר כבר הזמנתי כי המוכר אמר לי שזה אמור ליהיות מתאים אבל הוא לא מבטיח לי כלום .. כאן כתוב לאיזה סוגים הוא מתאים וה8600GT לא מופיע ביניהם מה שכן הוא מתאים לכל סוגי הג'יפורס של נוידה גם לסידרה האחרונה של 7 ככה שיש מצב שזה לא מעודכן מבינים .. http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=164&pr_name=VF700-AlCu%20LED מה נראה לכם זה יתאים לי לכרטיס או לא ?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by MK007,

זה התחיל לפני כמה ימים לפני זה לא היה כלום. זה קורא לפעמים באמצע משחק אבל רוב הפעמים זה פשוט קורא סתם ככה כשאני אפילו גולש באינטרנט, מופיע לי המסך הכחול והמחשב מאתחל את עצמו. אני יודע שזה לא בגלל בעיה של חום, הטמפרטורות נורמאליות לגמרה. המחשב דיי חדש, נקנה לפני חצי שנה. איך אני יכול לדעת מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by m.l,

אתמול הפעלתי מחשב דיי ישן שהיה לי....פנטיום 3 מעבד 500 ושמתי לו מזכרונות שהיו לי 384 SDRAM....הכול עובד תקין לחלוטין רק הבעיה היא שאין לו כרטיס קול מבונה בלוח אם והוספתי לו כרטיס קול של קרייטיב שהיה לי ויש יציאות כבלים כאלו מהכרטיס קול ואין לי מושג לאן לחבר אותן-על הלוח אם לדיסקים- קיצר לאן מחברים ומה עושים?!

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by bazuka,

שלום. רציתי לדעת כיצד אני יכול לזהות תקלה בלוח אם. המחשב עולה ואני רואה את דגם המעבד אבל הוא לא מגיע להציג את הזיכרון אפילו. אני רק רואה את ה- CPU ID ויש מספר ארוך כזה.. המחשב נתקע ואני אפילו לא יכול להיכנס לביוס כי המקלדת לא עובדת. אולי חיבורי PS2 לא עובדים... הביוס עצמו יושב תחת צלעות קירור שהיו די חמות האמת... האם נשרף לי ה-BIOS? יש למישהו רעיון לנסות משהו? זקוק לעזרתכם!!! תודה.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by idani1983,

יש לי הארד דיסק SATA ועוד הארד דיסק IDE 133 כאשר אני מחבר את ה IDE הוא פועל אבל מאוד מאוד לאט !! מה יכולה להיות הסיבה ?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by avior555,

בס''ד שלום לכום! יש לי בבית אינטרנט רשת ויש מחשב אחד שגולש ואחד שלא שלי לא גולש ולפני כמה ימים הוא היה גולש היתקשרתי לתמיכה והם אמרו לי שהכרטיס רשת לא מותקן או משהו כזה התקנתי מהדסיק של המחשב של אחותי ועדיין לא פועל ניכנסתי לההתקנים שלי ואין שמה תכרטיס רשת עם סימן שאלה ולא כלום http://zix.co.il/viewer.php?id=829074218.JPG זה מה שיש אם בבקשה אפשר עזרה איפה הוא נהלם עם הסימן שאלה ומה צריך לעשות כדאי להתקין אותו בעזרת ה' כמו שצריך ואם אפשר בבקשה לא להגיב בשבת תודה רבה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by בוזגלו מחשבים,

קניתי זכרון ddr 256 400 mgz של חברה elixir מה דעתכם עליו??????????

15. Started by thegame187,

המסך משגע אותי לפעמים בא לו לעבוד ולפעמים לא.. יש לי מסך של LG L1730S ועוד מסך של LG שאין לי מושג מהדגם שלו אבל הבעיה היא לא בו המסכים מחוברים ביחד דרך הכרטיס מסך ורואים בשנייהם את אותו הדבר דרך dualview המסך הבעייתי עבד והכל בסדר אבל פתאום הוא החליט שלא בא לו לעבוד יותר והנורה שלו נשארת ירוקה אבל במסך עצמו לא רואים כלום אני יכול לכבות ולהדליק 100 פעם והוא יראה את מה שנראה בתצוגה בערך לשניה וחצי ואז יכבה עכשיו עשיתי ריסט לביוס חיברתי בחזרה את הזיכרון הוצאתי את הכבלים של המסך וחיברתי החלפתי בניהם הוא עדיין עובד אחרי שאני מכבה ומדליק אותו בערך 100 פעם עזרה?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  16. לדעתי יכולות להיות שלוש סיבות לבעיה הזו, או שהספק דפוק (עובדה שרק מה שמחובר ישירות אליו עובד, והרעש חלש) או שהלוח אם דפוק (המאורר של המעבד לא עובד ויש רושם ששום חלק אחר במחשב חוץ משני המאוררים לא פועל). או שהמעבד הלך. יש למישהו הצעות (מעבר ל"נסה ספק אחר", כי בשביל זה צריך להשיג ספק אחר וברגע שיהיה לי אנסה, כנ"ל לגבי שני הרכיבים האחרים). תודה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  17. כמו בכותרת אני לא יודע בידיוק איך זה קרה.. אבל מה שכן, אני יודע שחבר שלי הכניס בטעון כזה קו טלפון במקום כרטיס רשת ואחרי זה זה לא עבד.. זה קשור איך שהוא? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by dudiamir,

אחים שלי דחוףף יש לי פיתאום במסך הפקט ירוק כזה ואז חוזר לרגיל.... ואדום וכל מיני צבעים...

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by THE_LORD,

טוב בדקתי את הזכרונות במחשב שלי , 4 זכרונות של 256 DDR שלושה אותו סוג אחד סוג שונה בדקתי את כולם ביחד ופעם אחת הוא נתקע לי פעם שניה הוא התריע שגיאה אז בדקתי זכרון זכרון אחד אחד כדי לדעת איזה זכרון לא טוב אחרי כל בדיקה של אחד לא הייתה שגיאה אבל כשיצאתי מהתוכנה המחשב נתקע וכשבדקתי את הסוג השונה בנפרד לאחר סיום הבדיקה שעבר בהצלחה המסך נכבה לי והנורה שלו הבהבה אבל נראה כיאלו המחשב עובד

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by UNDERDOG,

אני לא מצליח לעדכן את הביוס בלוח אם 7KM400QP כל פעם שאני מעלה את פלאש העידכון זה נתקע ואני לא יכול לרשום

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. בגלל הדירקס 9c תעזרו לי אנשים זה אומר שאין לי את זה במשחק אבל זה מותקן אז איפה ההסרה? של זה... המשחקים לא עולים לי

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  22. Started by _Daniel_,

למה הגה חדש של לוג'יטק לא עובד עם GTA SAN ANDREAS??? המשחק מזהה את ההגה אבל הדוושות לא פועלות וההגה עצמו כן.. עם משחקים אחרים ההגה כן עובד והדרייברים שלו מותקנים ועובדים.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by T3,

http://img408.imageshack.us/my.php?image=loiku5.jpg 69 מעלות תגידו לי זה בסדר? לכרטיס מסך ( כול המחשב ) חדש?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  24. תאור המצב: מסך חדש של יונדאי,דגם Q995 ,CRT 19' שטוח, מחובר למפצל ביחד עם 4 מכשירי חשמל אחרים, המפצל נמצא קרוב למסך. הבעיה: לפעמים, בלי שום התראה או תזמון הגיוני, המסך מתחיל להבהב בין גוון צהוב כהה מגעיל, לבין המצב הנורמלי. יש לציין, שהמסך הקודם שהיה לי, IBM E74 הוחלף בדיוק מכיוון שהבעיה הזו הופיעה בו, מה שמעלה את החדש שלא מדובר בבעיה במסך עצמו אלא במשהו אחר. לי זה נראה כמו בעיה בחשמל. עצות והערות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by גליטו,

שלום לכולם....אני רושם את ההודעה הזאת גם בבעיות בתוכנה או חיפוש תוכנה וגם בחומרה כי אני לא יודע מה הבעיה ואיפה היא ...אז שינסו לעזור לי בשני המקומות כי לא כולם נכנסים להכול ...אז אני מצטער מראש...ובבקשה אל תחסמו את זה ...תודה קניתי מחשב לפני 3 חודשים בערך ויש לי איתו כמה בעיות... יש למישהו איזה תוכנה או איזה אפשרות לבדוק אם כול החלקים של המחשב שקבלתי תקינים ? כי אולי קבלתי חלקים פגומים או משהו כי מהתחלה זה לא עבד כמו שצריך וחלק כמו שמחשב חדש אמור לעבוד ... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים