עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. לאחרונה עשיתי OC לכרטיס המסך שלי Radeon 9600P 256MB וראיתי שמהירויות הבסיס שלו הם 400/250. עד כמה שאני יודע לכרטיס אמרוה להיות מהירות זיכרון של 300 ולא של 250... אחרי ה OC הגעתי למצב של 472/303 אבל אני חושב שעם מהירות הבסיס של הזיכרון הייתה 300 (אצלי 250) הייתי יכול להשיג יותר. מישהו יודע האם יש לי בעיה בכרטיס?? האם המהירות של הזיכרון שלי תקינה?? תודה.

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by noambaum,

אז ככה כשאני רואה סרטים או משחק משחקים הרבה זמן אז המסך שלי מתחיל להחשיך עד שהוא כמעט נכבה,כל זה קורה בערך ל-20 שניות ולאחר מכן המסך נהיה בהיר שוב פעם. הבעיה התחילה להיות לאחר שהוספתי את ה- RADEAON 9800 PRO שלי.... בהתחלה חשבתי שזה קשור לחום כי אולי הכרטיס מפיץ יותר חום אבל אז שמתי מזגן בחדר והטמפ' של המחשב ירדה ב- 5 מעלות ככה שזה לא חום. לפי דעתי הבעיה היא מתח מהספק ??? הספק שלי הוא W400 סתם משהו ג'נרי המחשב שלי הוא AMD XP 2400+ ASUS A7V8X 1 GIGA RAM RADEON 9800 PRO SAPHERE 128 MB 256 BIT SBLIVE 5.1 DIGITAL LOGITECH Z-640 WD 80 GIGA 7200 RPM 8MB FLOPPY 1.44 NEC CDRW 9400A MAG "19 996 FS MICROSOFT WIRELESS MOSE AND KEYBOARD בקיצור מה אתם אומרים??? ***עריכה*** כן חשבתי ע…

• 46 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. קניתי הארד דיסק 80 גיגה עם 8 מגה זכרון. התקנתי אותו במחשב פנטיום 3 והוא מזהה אותו ואני רואה אותו בביוס והכל בסדר מהבחינה הזאת אך המחשב עובד מאוד מאוד מאוד לאט... ובלי ההארד דיסק הוא עובד שוב בסדר... הלוח אם הוא של גיגהבייט .. מה עושים??

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by Street-Fighter,

הבעיה אצלי היא שבאמצע עבודה במחשב (גם כשאני סתם בווינדווס וגם במשחקים) העכבר מדי פעם כל כמה דקות נתקע לכמה שניות ואז חוזר לעצמו. זו בעיה ממש מעצבנת. חג שמח. אם צריך עוד מידע אז לשאול. תודה.

5. שלום לכולם. לאחרונה עשיתי OC לכרטיס המסך שלי Radeon 9600P 256MB וראיתי שמהירויות הבסיס שלו הם 400/250. עד כמה שאני יודע לכרטיס אמרוה להיות מהירות זיכרון של 300 ולא של 250... אחרי ה OC הגעתי למצב של 472/303 אבל אני חושב שעם מהירות הבסיס של הזיכרון הייתה 300 (אצלי 250) הייתי יכול להשיג יותר. מישהו יודע האם יש לי בעיה בכרטיס?? האם המהירות של הזיכרון שלי תקינה?? תודה.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by zohar62,

יש לי מחשב נייד פירמטתי אות ו לפני חודש והבעיה שתוך כדי עבודה הוא נכבה (לא שומר מסך) מה עושים מה יכולה להיות הבעיה] חלונות XP

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by גלעד007,

הקלטתי מספר טרקים במהלך הופעה ומידי פעם לחצתי על כפתור stop בכדי שהטרק ייקלט בזכרון. בסוף ההקלטה גיליתי שחלק מהטרקים שהקלטתי נקטעים לאחר 4 דקות ללא כל סיבה.(לדוגמא: קטע שאורכו היה בהופעה 20 דקות, נקטע לאחר 4 דקות). מוזר יותר שכשלחצתי על כפתור: end search הוא חישב את כל הקטעים שנעלמו לי בסך זמן הכולל. האם יש סיכוי שהקטעים אכן קיימים ?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  8. Started by fitch,

אהלן חברה! טוב תקשיבו יש לי עכבר אופטי של מייקרוסופט הלבן הפשוט והוא מיתחבר ב-usb . הוא עובד מעולה .. אבל כשאני גולש או משחק או לא נוגע במחשב, אז יש את הציפצוץ כאילו אני שולף את העכבר מהמחשב יעני ניתקתי אותו ואחרי כמה שניות יש שוב את אותו ציפצוץ והוא חוזר לעבוד.... זה קורה כול כמה דקות וזה מעצבן! ואני מציין המחשב חדש הוא אצלי כמה ימים... אז לא ניראה לי יש בעיות הלוח אם. מאוד מקווה שתעזרו לי כי אני ישתגע. ויש מצבים שהעכבר מפסיק לעבוד והוינדוס אומר לי שהו א לא מזהה התקן שמחובר ב-usb .

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  9. הביאו לי לוח שמתי עליו את הפנטיום 3 שלי והזכרונות וכרטיס מסך וכל מה שצריך והוא לא מזהה את ההארדיסק ואת הכונן ואת הפלופי שמחובר אליו למה? ניסיתי לאפס את הביוס ועדיין הוא לא מזהה ניסיתי גם לג'מפר אחרת את הכוננים ולא עזר בבקשה תגובה מהירה כי אני פה עם כל החלקים סביבי

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by elad-k1,

כול כמה דקות בערך יש ציפצוף מתוך המחשב איך אני מגלה מה זה? תודה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by J.a.C.k,

לחבר שלי יש בעיה בהארד דיסק כל פעם כשאנחנו מתקינים וינדווס לא משנה איזה, יש דפיקה של הEXPLORER הוא כל פעם נדפק אגב יש אניטיוירוס ופיירוול יכול להיות מצב שהווירוס נמצא בבוט רקורד?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  12. סידרתי קצת את הבלגן שהיה לי בשולחן הכבלים והכול ויצא מצב שיש לי את השנאי של הרמקולים והמודם קרובים יחסית למארז כדאי לי להרחיק אותם? או שאין מה לדאוג בנושא? המרחק הוא בערך שלושים ומשו ס"מ

13. Started by גלעד007,

הקלטתי במיני דיסק הופעה מסויימת. חילקתי אותה למספר טרקים, בסוף כל אחד לחצתי על כפתור סטופ שהוא גם שומר את הטרק. כשהגעתי לביתי התאכזבתי לגלות שחלק מהטרקים חסרים! אך בסך מן הכולל של הדיסק הוא מראה כי הם בתוכו...למעשה אין באפשרותי לשמוע אותם או לראותם כקיימים. היש למישהו פתרון?

14. בבקשה תענו מי שיודע.. זה בתוך התארד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87830.10

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  15. Started by amir.o,

אני מחפש דרייבר ל pci simple communication controller אני לא מצליח למצוא ,חיפשתי בכל מיני מקומות. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הדריוור שמגיע בדיסק דפוק מטעמי אנטי פרסום ערכתי את הכותרת והורדתי את שם החברה אבל פה אני חייב להגיד שהמצלמה הגיע בזמנו מנטויזן שמי שקיבל ידע על מה אני מדבר בדיוק.... פעם מצאתי דרייוור טוב אבל אני לא יודע איפה למצוא אותו עכשיו השם של המצלמה הוא VP - EYE משהו יש מיליון כאלה עם השם הזה אז זה לא עוזר כ"כ אבל המצלמה בדרך כלל בצבע אדום\אפור\כחול עם לד מקדימה וכפתור מאחורה אם למישהו יש אותה עם דרייוור טוב בבקשה ליצור קשר איתי תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by שמנואל,

שלום. אני רוצה להכניס הארדיסק 40 גיגה לפנטיום 2. האם יכולה להיות אי תאימות כלשהי בין לוח האם להארדיסק הזה שגדול בהרבה מהמקורי (4גיגה) ? או שזה מובן מאליו שהארדיסק כזה אמור להתאים ? זהו המפרט לפי EVEREST: CPU Type Intel Pentium II, 350 MHz (3.5 x 100) Motherboard Name : Lucky Star Apus 6ABX2V/Crus 6AZX2V Motherboard Chipset : Intel 82440BX/ZX תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by levran007,

שלום לכל חברי הפורום יש לי בעיה מאוד מעצבנת ומטרידה ... אני החלפתי את הלוח אם שלי בלוח אם חדש של חברת ABIT IC7 ועכשיו שאני מעלה את המחשב הוא נותן לי הודעה {לפני שהוא עולה ליונדווס ... מתי שהוא בודק זכרון וכו... } על בעיה במעבד .! הוא נותן את ההודעה הבאה ... CPU IS UNWORKABLE OR HAS BEEN CHANGED PLEASE RECHECK CPU SOFT MENU האם נתקלתם פעם בבעיה הזו ? האם זה רציני ? איך אני מתקן את זה ? עכשיו אחרי שהוא נותן לי את ההודעה הזו הוא אומר לי שאם אני ילחץ F1 זה ימשיך כרגיל ... אז לחצתי F1 וזה מעלה אותי לווינדווס ... מה נראה לכם הבעיה דחוף בבקשה ! רק אנשים שמבינים ....

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  19. שלום יש לי מצלמת אינטרנט של TRUST לאחר ההתקנה ופעלתה לאחר זמן לרא קבוע אני מקבל את ההודעת הבאה במסך כחול: KEBUGCHECKEX:CALLED BY c002030F code: is: 44 Parmetes: d894489000 משתנה המספר בכל פעם שאני מקבל מסך כחול system halted ע"מ להקהל על המחשב נכנסתי להפעלה והורדתי את התוכניות שלדעתי לא צריך - אז הפסיקתי לקבל מסך כחול - אבל אז קופא המחשב בהפעלת המצלמה. נתוני מחשב.3 450 RAM 320 כל התופעות קורות רק שהמצלמה פועלת HD 40 WIN98 SE 4/10/04 - שעה 1400 עד עכשיו התקנתי והסרתי את המצלמה 3-5 פעמים מצפה לתשובות יותר מקצועיות מלהסיר ולהתקין לדעתי בכיוון של זיכרון / התנגשויות בין ההתקנים

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by Idan-h,

תראו אני עשיתי OC רק למעבד לא לזכרון, כי חששתי שיקרה לו משהו, בכל זאת זכרון של PQI, לא החברה הכי טובה בעולם.. היום קמתי בבוקר המחשב לא נדלק ראיתי שמאורר אחד לא פועל ומקצר הוצאתי אותו והמחשב פעל, אבל מידי פעם קיבלתי מסכים כחולים. בדקתי את הזכרון תחילה עם התוכנה של מייקרוסופט וקיבלתי כמה שגיאות, ואח"כ עם Memtest-86, וגם שם קיבלתי הרבה שגיאות, אז כנראה שהזכרון נדפק או לפחות סטיק אחד ממנו. אני רוצה לפנות לאייבורי כי הם נותנים אחריות לזכרון לכל החיים, אבל אני חושש שהם יגידו לי שעשיתי OC בגלל הסטוריית הביוס, למרות שלא עשיתי שום OC לזכרון! מישהו יודע אם קיים דבר כזה "היסטוריית ביוס" ואיך אפשר לאפס אותה? אולי להוציא את הבטריה לאפס את גרסת הביוס? או לאפס את גרסת הביוס בדרך אחרת? א…

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  21. הבעיה היא כזאת יש לי מצלמה trust דגם 120 spacecam הורדתי לה דרייברים למחשב וכשאני מתקין אותה ההתקנה עוברת בסדר אבל אז בלוח בקרה ליד המצלמה יש לי סימן קריאה וכתוב שיש בעיה כשאני נכנס פנימה לראות כתוב שישנה איזשהי בעיה ושעליי להתקין דרייבירים חדשים יותר מה לעשות?? זה הדרייברים הכי חדשים שיש!

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by pumbatal,

לאפשרות יש ON, OFF ואל תגידו לי שזה משפר ביצועים (דה..) אני מעוניין לדעת מה זה עושה תכלס (תיזמון זיכרונות אולי, שינוי מהירות באס וכו'...) אשמח אם מישהו יודע.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by Mamimo,

יש לי מסך שלדעתי הוא מעולה (IIYAMA VM PRO 413), לאחרונה הייתה בו תקלה ולקחתי אותוו ל KSP (עדיין באחריות), הפלא ופלא הם טיפלו לי בו מהר, והודיעו שהספק הוחלף. כמובן שבדקתי שהמסך עולה עוד ב KSP, אך אבוי כשהגעתי הביתה הוא עלה וריצד נורא, חשבתי וחשבתי ואז העלתי את קצב הריענון ל 80 (המסך שהשתמשתי בו בינתיים עבד על 75), עדיין ריצד, אז העליתי אותו ל 100HZ שזהו המקסימום למיטב זיכרוני ב 1024X768. ואז המסך לא ריצד יותר, או כך זה נראה לפחות. כיום כשאני מסתכל על המסך קצת מקרוב והרקע לבןן אני עדיין רואה את הריצודים הללו באופן מאוד מאוד מוחלש. אג כשאני מדבר על הריצודים אני מתכוון לריצוד לרוחב המסך. התמונה באופן כללי (בשימוש רגיל ומשחקים) בהירה ברורה וחדה ביותר (בהרבה מהמאג שהשתמשתי…

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by Da-Funk,

שלום.. הרכבתי הארדיסק חדש והוא עושה לי בעיות... הוא רושם primary HD fail... הוא לא משמיע רעשים מוזרים ולא כלום.. ואצל חבר שלי הוא עבד.... יכול להיות שיש לי בעית תאימות ?

• 12 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by biggie,

אני הסרתי את הדרייבר הישן והתקנתי תחדש אבל הוא לא סיים כי הוא אמר לי שאני צריך "standarf VGA driver" ניסיתי להתקין את הדרייבר הקודם ולא הצלחתי להתקין. יש לי כרטיס ATI Saphire 9600XT 256Mb בקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים