תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי נדלק ועובד כמו שצריך, אין שום בעיות. אבל מה שמוזר שהמחשב לא משמיע ציפצוף אחד אפילו בהדלקה. בד"כ אני יודע שמחשבים משמיעים ציפצוף תקין כשמדליקים אותם..אבל אצלי זה בכלל לא מצפצף, ויש ספיקר שמחובר ללוח אם..אז אני לא מבין למה. האם זה אומר שהלוח אם תקול?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קנתי מחשבת חדש במחשב יש 8GB זיכרון RAM ובסוגרים רשום לי ניתן לשימוש רק ב3.15GB אשמח לדעת למה זה נותן לי לשתמש רק ב 3.15GB
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא עצלן ולפני שכתבתי את ההודעה חיפשתי אם היו בעיות כמו שלי אך לא הצלחתי לאתר מתוך ההודעות הנושאות את המילה USB. שאלתי היא כזו: כבר הרבה זמן שיציאות ה-USB שלי לא עובדות. ניסיתי לפרמט אמרו לי לבדוק ב BIOS וגם שם לאחר 37 חיפושים לא מצאתי אפילו DISABLED אחד שקשור לבעיה. עלי לציין כי הבעיה החלה פתאום וללא כל סיבה. (ניסיתי אף לעכן גירסה של לוח-אם אך זה לא עזר או שלא עידכנתי את הנכונה.. ) בבקשה אתם חייבים לעזור לי!! (נ.ב. יש לי פנטיום III 800 לוח: VIA VT82C693A Apollo Pro133) תודה רבה מראש!!! ברצוני לציין (פרט באמת שולי) שבעקבות גלישה באתר הזה עשיתי מודינג למחשב שלי - תודה!!
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
המחשב שלי הפסיק להציג את התוכן של כל דיסקאונקי. הוא מזהה את הדיסק און קי אבל בתוכן שלו אין כלום.בכל חיבור USB שיש לו.מלפנים ומאחור. אותם דיסקאונקים במחשבים אחרים מזוהים על כל תוכנם. לעיתים אחרי שאני עובד עם דיסקאונקי במחשב אחר ומחבר את אותו דיסקאונקי למחשב הסורר הוא מזהה הכל מצויין.ברגע שאני מנתק את הדיסקאונקי או מאתחל את המחשב עם הדיסקאונקי בתוכו הבעייה חוזרת. מערכת ההפעלה XP . אשמח לעזרה :'( .
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מצלמה דיגיטלית של קנון PowerShot SD110\IXUS IIs (הIXUS זה השם החדש של הסדרה, או משהו כזה, אני די בטוח שככה קוראים לדגם הזה עכשיו) וניסיתי כבר להעביר תמונת JPG בגודל שהמצלמה מצלמת בו לכרטיס SD, ויכלתי לראות את התמונה בצג של המצלמה. (זה היה סקרינשוט מאיזה משחק, לצורך העניין). עכשיו, חשבתי, שלמה לא לנסות את זה גם עם וידאו. השאלה היא, איך לעזאזל אני ממיר סרטים\סרטונים\משהו כזה לפורמט שהמצלמה משתמשת בו. העלתי קובץ קטן שצולם ע"י המצלמה, אני משער שזה יעזור כדי לבדוק איזה פורמט זה בדיוק. http://planet.nana.co.il/dcstealth/MVI_0275.AVI תודה מראש כמובן למי שיצליח לעזור אחרי שקראתי הבנתי שלא הייתי מספיק ברור: המצלמה, מן הסתם, לא מסוגלת לנגן כל קובץ AVI שאני אתן לה. ואנ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לגיסתי מחשב עם מעבד Athlon 2800+ עם לוח אם Epox EP-8RDA3 ודיסק קשיח של WD בממשק SATA1. ללוח האם ביוס של Phoenix- AwardBIOS. לאחר התקנה שלו לפני כשנה וחצי עשיתי לו image ע"י Ghost 2003 שנמצא על שני bootable CDs. לפני שבוע קרס הדיסק והוחלף בדיסק WD800JD. אני לא יודע אם הדיסק החדש זהה לדגם שהיה אבל באותו גודל. הדיסק המקורי היה מחולק לשני partitions וה-image נעשה רק ל- C. מערכת ההפעלה על C היתה Windows XP Home ומערכת קבצים NTFS. לפני שניסיתי לשחזר את הדיסק, כצפוי בהדלקת המחשב המערכת פנתה לדיסק אך נתנה הודעה שאין מערכת הפעלה על הדיסק. לאחר boot מה-CD הפעלתי את ה-Ghost וניסיתי לשחזר את הדיסק אבל משום מה Ghost זיהה את הדיסק אבל לא נתן לכתוב אליו את ה-image. רק לאחר שטענתי את הגד…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש לאחרונה, קיבלתי אותו אתמול, חיברתי אותו לחשמל מקלדת עכבר מסך כמו שצריך הדלקתי אותו, בפעם הראשונה הוא נדלק, ביקש CD בשביל להתחיל BOOT הכל טוב ויפה, הכנסתי את הדיסק של הווינדוס ועשיתי ריסט, מאז המחשב לא נדלק, הוא נכנס ללופ: כאשר אני מדליק את המחשב המאווררים עובדים על 100%, ואז הוא מתכבה, אחר כך נדלק לבד לסיבוב נוסף המאווררים שוב על 100% ואז יורדים לפעולה נורמלית, נדמה כאילו הוא נדלק , אבל אחרי 10 שניות מתכבה שוב. ניסיתי לדבר שם עם התמיכה והוצאנו זכרונות, איפסנו תביוס, ניסיתי לנתק דברים שיכולים לגרום לקצר, ושום דבר.. עדיין אותה תקלה. מפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח:GIGABYTE GA-EP45-DS4 כרטיס מסך:SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADE…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום החלפתי לוח אם וכרגע המחשב לא נדלק. החלפתי ספק כוח,הוצאתי את הזיכרונות,כרטיס מסך... חוץ מלהחליף את הלוח אם חזרה עשיתי הכל... מה עוד אפשר לעשות חוץ מללכת לטכנאי? המפרט שלי: מעבד I7 2600K לוח אם כרגע GIGABYTE Z68X ספק SEASONIC S12II 520W זיכרונות G.SKILL 1600MHZ RIPSHAW X כרטיס מסך EVGA GTX650TI כרגע רק מאוורר אחד נדלק ואז נכבה. שאר המאווררים לא מסתובבים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החשד העיקרי שלי הוא ספק הכח, איך אני יכול לוודא שאכן הספק הוא שכשל?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
http://img180.imageshack.us/img180/4230/91972805xn6.jpg ההודעה הזאת כל הזמן קופצת לי ישר איך שאני מדליק את המחשב ולא משנה על איזה אפשרות אני לוחץ היא חוזרת וחוזרת
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
היי כולם, אשמח לעצתכם, בתקופה האחרונה המחשב שלי מתקשה מאוד להריץ כמה יישומים במקביל (למשל, משחק + סרטון ברקע) ואני מקבל הודעות של low graphics memory במשחקים. יש לי מפרט דיי סביר, ורציתי להתייעץ אתכם בנוגע לאפשרות להקל טיפה על הבעיה הזאת (אולי הוספת זכרון RAM? כל שדרוג אחר שיוכל לעזור יתקבל בברכה). זה המפרט שלי: כרטיס מסך: GTX 970 4gb לוח אם: AsRock H97 Pro4 מעבד: intel i7 4790 quad core 3.6 GHz זכרון: Kingston HX316C10F_8 (8 GB DDR3 16000MHZ) מארז: Antec P100 אחר: ספק כוח ישן + מאוורר נוסף מה דעתכם? האם הוספת RAM תוכל לסייע (ואולי להקצות מה-RAM לזכרון הגרפי)? הייתי מעדיף להימנע מלשדרג את הכרטיס מס…
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
אהלן! יש לי מחשב נוסף בבית שאני מעוניין לחבר למסך הטלוויזיה (32 אינץ'). לאחרונה שדרגתי את המחשב המרכזי שלי וחלק מהרכיבים הישנים שלו, העברתי למחשב הנוסף. כעת החומרה של המחשב הנוסף היא : לוח אם - Gigabyte GA-81945P-G כרטיס מסך - ATI Radeon HD 4850 512MB מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz ספק כוח - sweex ps040 650w המחשב נדלק, אבל לא עולה דבר על המסך - ניסיתי גם על מסך הטלוויזיה וגם על מסך מחשב קטן יותר. מהסתכלות חיצונית על החומרה בזמן הדלקת המחשב, נראה כי כלל הרכיבים פועלים. אני לא מבין גדול בחומרה, לכן אני לא בטוח אם החומרה שפרטתי בכלל יכולה לעבוד יחד (?). אשמח לסיוע, תודה!
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הכונן 'E' שהיה של הצורב נעלם. נכון לעכשיו יש לי רק את A של הפלופי ,את C של הקשיח וD של הCDROM בDEVICE MANAGER יש את הצורב עם הדרייבר שלו, והוא מצויין כפועל ללא בעיות. ניתקתי את הצורב, הפעלתי וכיביתי את המחשב, חיברתי שוב את הצורב והפעלתי את המחשב. זה לא עזר עשיתי UNINSTALL לדרייבר והעליתי מחדש את המחשב . גם זה לא עזר. (למרות שהדרייבר הופיע) למישהו יש רעיון? יש לי וwindows xp sp2
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי microsoft slidewinder game pad pro ולאחרונה הוא הפסיק להגיב מדי פעם, וכאשר ניתקתי אותו וחיברתי מחדש ל USB הוא המשיך לעבוד. עכשיו הוא יכול להפסיק לעבוד וכשאני יחבר אותו מחדש הוא לפעמים לא יזהה את ה gamepad (אחרי מספר רב של ניתוקים וחיבורים הוא מזהה אותו) מה ניתן לעשות? האם ה gamepad התקלקל? זו בעיית חומרה שניתן לפתור לבד? האם הבעיה היא בחיבור ה USB? (ניקיתי אותו עם אלכוהול) האם הבעיה היא ברכיבים אלקטרוניים שבתוך ה gamepad? כבר אין אחריות על ה gamepad מידע נוסף שאולי קשור לבעיה: לאחרונה התקנתי FW של sygate שגרם לתוכנות שיתוף לעבוד ב 100% CPU נראה לי שהבעיה התחילה מאז ההתקנה או לאחר ההסרה של ה FW (הסרתי אותו כעבור כשעה). אחרי שגיליתי שעדיין יש בעיה עם ה gamepad לאחר הה…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום הבעיה דומה לבעיה של הבחור כאן http://hwzone.co.il/community/threads/494610-%D7%A0%D7%A2%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%94 רציתי לאחד מחיצות, התקנתי את התוכנה אבל היא לא התאימה למחשב, אחרי מחיקה שלה הופיעה מסך כחול ואז נמחקה לי המחיצה (D) עם כל המידע... (800 ג'יגה) איך ניתן לשחזר את המחיצה בלי לאבד את כל המידע? המדריך המופיע בקישור בשפה האנגלית (חלשה אצלי) תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי בכל מיני תוכנות ומשחקים שאני מפעיל או יוצא אז מופיעה לי הודעת שגיאה עם אפשרות למצוא באגים עם התוכנה ויזואל סטודיו... כמובן שזה התחיל אחרי שהתקנתי את התוכנה Visual Studio (התקנתי לפני כשנה וחצי אבל אז לא היו הודעות כאלה זה התחיל בזמן האחרון...). יכול להיות שיש באג בתוכנות או משחקים כשזה קורה ובגלל זה יש את ההודעה שנותנת אפשרון לדבג? יכול להיות שהאפשרות היחידה היא להסיר את הויזואל סטודיו? הנה תמונה: תודה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי מחשב שהוא די חדש (בן שנה וחצי) ולאחרונה הוא התחיל לעבוד בצורה ממש דפוקה. פעם הוא היה נדלק מחדש תוך פחות מ30 שניות, ועכשיו זה למעלה מ3 דקות על הלוגו של ווינדוס 10. אני ניסיתי לקרוא באינטרנט כל מני דברים אבל שום דבר לא עבד. אשמח לעזרה. מפרט: i5 6600k Gtx 1070 16 ram Ssd Samsung 256gb Seagate 2tb
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום יש לי WINDOS 10 ובזמן האחרון אני מנסה לראות סרטי DVD בתוכנה הנקראת VLC MEDIA PLAYER, אבל את רוב הדיסקים שקניתי הם לא עולים והכונן שבו נמצא הדיסק מהבהבת נורה ירוקה אבל אין שום פעולה שהוא קורא את הדיסק. וחלקם הוא כן קורא, איך אני יכולה לפתור את זה? האם לפרמט את המחשב וזה יעבוד או לפתוח את גוף המחשב? אשמח לתשובה מהירה, שירה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה שוב אני אני צריך עזרה להפעלת הקול במחשב אני לא יכול לשמוע מוזיקה במחשב ואני לא חזק במחשבים מישהו יכול לעזור לי באיזה קישור או driver kvpgk, veuk זה כניסה רגילה שעל הלוח אם של אינטל i915g
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אחרי אתחול הדפדפן עולה לכתובת www.homedir.bat. 1. בדקתי בmsconfig, startup, registry - לא מצאתי שום דבר... 2. לא קשור לדפדפן, הדף עולה עם כל מי שמוגדר כברירת מחדל... 3. לא נראה שהתקנתי משהו מיוחד בימים האחרונים, רק עדכון של java שגם אותו כבר הסרתי ולא עזר. 4. היתה לי את הבעיה גם לפני חודש, אחרי שהתייאשתי ולא מצאתי כלום בגוגל, יצרתי יוזר חדש במערכת והבעיה נפתרה זמנית. Win7 64 bit. יש לכם רעיון מה מעלה אותו?
-
- 32 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי ראוטר tplink n600 td-w9980 והוטבוקס. כשאני מעביר את ההוטבוקס למצב גשר ומחבר את הראוטר אני לא מצליח להתחבר להגדרות של הtplink. כל פעם שאני מכניס את הכתובת ip הוא מתחבר להוטבוקס. ניסיתי לחבר לwan, lan וכתובות שונות (לפי המדריך באתר של tplink) אבל. וא תמיד פותח את ההגדרות של ההוטבוקס.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מערכת הפעלה xp וכל התקן usb שאני מכניס תוך כדי שהמחשב עובד המחשב נתקע! ב 98 זה לא היה לי ככה. אבל יש דרך שאני עוקף את זה: שהמחשב מכובה אני מכניס את ה usb ומדליק את המחשב הכל עובד כרגיל וגם ההתקן שפועל על ה usb עובד. הבעיה שאי אפשר להכניס אותו תוך כדי שהמחשב עובד וזאת בעיה קצינית שמאוד מפריעה לי. יש לי מחשב יחסית ישן p3 והלוח אם הוא של via כולל ה usb תודה מראש לעוזרים!
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד דל אינספירון 1720 שאמנם ישן, אך עושה את העבודה. לפני כמה ימים הוא התחיל לעבוד מאד לאט. חשבתי שאולי קיבלתי וירוס. הרצתי malewarebytes ו-avg שלא מצאו בעיה. עשיתי פרמוט למחשב ואחרי הפירמוט עדיין עבד לאט מאד (בקושי זז). מה עוד אני יכול לנסות? תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות החלטתי לעבור לעכבר אופטי קניתי עכבר שבמדבקה שיש עליו מאחורה כתוב: premium optical wheel mouse m/n: M-BT58 (העכבר הא כאמור מתוצרת logitech) שמתי לב שמדי פעם הוא פשוט "קופץ" לי למקום אחר במסך, ולא הצלחתי לעלות על שורש הבעיה. העכבר לא היה זול, ועלה לי 89 ש"ח (כן, אני יודע שישנם עכברים ב200 ואף יותר). מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה? אולי כי הפד שלי אדום?
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מחשב פנטיום 1 משרדי ישן החל לגלות סימפטומים כגון קפיאה בזמן עבודה (בדוס או בחלונות 98) או שבעת הדלקה לא נראה כלום על המסך. הדיסק מתחיל לעלות ואחרי כמה שניות כל העסק נדמה כתקוע. המחשב נוקה והותקן מאוורר לשלול אפשרות קפיאה בשל התחממות CPU. נותקו כל החיבורים מלבד המסך (שנבדק ותקין) והוצאו כל הכרטיסים ועדיין המסך כבוי. הוחלט להוציא את הדיסק מהמחשב ולחבר אותו למחשב אחר. אחרי שחובר ובמהלך תהליך ההתאמה למחשב השני, שוב חזרה תקלת המסך שלא נדלק. מה שיותר מתסכל, שגם המחשב הזה, כשהוצא הדיסק והוחזר אליו הדיסק שלו, הפסיק לעבוד באותה הצורה! מה יכול להיות הענין פה? האם ייתכן שבדיסק של הפנטיום 1 היה וירוס שעבר לזיכרון וכאשר חובר למחשב הזה הדיסק השני, עבר אליו הוירוס ופגע גם בו? אני מתכוו…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-