עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Computertalk,

שלום לכם יש לי מצלמה webcam שאין את השם של החברה עליה - משום מה.. ווינדוס לא מאתר את החברה - איך אני מוצא את הדרייבר לחברה האם יש איזו דרך לברר? אני יודע בוודאות שזה עובד על ווינדוס XP כי זה מתנה של חבר שטס לחול שהיה לו XP... רשומים כל מיני דברים על הכבל USB אבל זה לא נראה לי קשור למצלמה - אז מה עושים? יש איזה דרייבר אוניברסלי או תוכנה שמזהה את המצלמה? תעזרו זה דחוף!!!

2. Started by p_q,

הבעיה: המדפסת הוציאה כתמים בצבע כחול אז הוצאתי והכנסתי את הטונר(דיו) ואז צצה בעיה אחרת הנורה של הטונר הכחול התחילה להבהב ומא המדפסת לא מדפיסה.. מה הבעיה? ניסיתי לשלוף שוב את הטונר ולהחזיר ולכבות את המדפסת והתקנתי אפילו דריבר מעודכן תודה לכל מתייחס...

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  3. Started by Net,

היום עשיתי לחבר שלי פירמוט והכל היה טוב וסבבה ואז הוא אמר לי שהסידירום לא עובד לו(יש לו גם צורב) ושזה לא עבד לו גם לפני הפרמוט אז הבנתי שזאת בעית חומרה.. אמרתי לו תן לי לראות מה אני יכול לעשות.. פתחתי את המארז והכל היה טוב וזה..אז ניסיתי להחליף את החיבור IDE שהתחבר לסידירום לזה שמחובר לצורב.. החלפתי, ואז הדלקתי את המחשב מחדש.. אבל מה? הוא לא עולה ! ישר אחרי שהוא סופר את כמות הזיכרון(המסך הראשון שעולה! איפה שיש את הסמל של פנטיום) שיש הוא רושם לי : Detecting IDE Drivers... וככה נשאר כל הזמן.. שאני מנסה ללחוץ ctrl+alt+del הוא לא עושה ריסט ולא עושה כלום.. שאני עושה ריסט דרך הכפתור במארז ואז לוחץ ישר del כדי להיכנס לbios setup ... הוא רושם לי באותו מסך למטה קצת : Entering Setu…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  4. יש ברשותי Gtxp כבר שנתיים נדמה לי ,אני משתמש באותם דרייברים , כשאני משחק בפיפה ( וזה התחיל עוד מפיפה 04 + יורו ) 2005 הקול ( כולל שדרנים + פסקול , הכל ) נשמע כאילו הוא בFast Motion ( ציפציף כזה ), ממש סיוט אי אפשר לשחק , אמרתי שזה בטוח בדרייברים , הצלחתי להשיג את ה501 ( יש לי 401 ) והדרייברים של הכ.קול לא הוסרו ( גם לא מצליח להסיר ) כל הזמן שאני מנסה להתקין הוא רוצה ריסט כדי להסיר לגמרי את הקודמים ( אבל גם אחרי מספר ריסטים אני מקבל את אותה הודעה ) . עזרה ! קישור לדרייברים חדשים ( וטובים ) או איזה פאץ' שינוי הגדרות . ( יש לציין שזה רק במשחקי הכדורגל של Ea )

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  5. ברשותי כרטיס מסך geforce fx 5200 nvidia , מערכת הפעלה xp . חיברתי את הכרטיס בחיבור Svideo לטלוויזיה ורואים את מסך המחשב בטלוייזה אך כאשר אני רוצה לראות סרט דרך הנגן (WIN MADIA PLAYER) הצג בטלוייזה מחשיך. איך ניתן לסדר זאת?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by 64bit,

שלום, יש לי כונן SATA של 160 GB, ואני משתמש בוינדוס XP. אני רוצה להתקין מחדש את הוינדוס, ורציתי לדעת האם לאחר ההתקנה, כאשר אני אבצע את ההתקנה של כונן הSATA דרך הDISK MANAGMENT הוינדוס יבקש ממני לפרמט את הכונן הקשיח (כמו בפעם הראשונה)? או שכל המידע שיש לי עכשיו ישמר? תודה.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  7. המשחקים עובדים חלק נמשל משחק חלש למחשב שלי פיפא 2005 אני מגיע לצד של המגרש על זוית 6 הוא מתחיל לגמגם לי לכמה שניות ולחזור לעבוד חלק .... ואני מפעיל פלטרים לא הרבה אבל מפעיל יכל להיות בגלל שיש לי מסך 19 ? והכרטיס מסך שלי הוא 128 זה קשור ? גם בדום 3 יש חלקים שעובד חלק מגיע לאיזה מקום מתחיל לגמגמם ופיפא 2005 ? בכלל לא צריך לעשות לי בעיות זה המחשב שלי 3.06 גגה זיכרון דואל 512 2100 מסך lcd 19 כרטיס מסך ראידון 9700 פרו ספייר דרייבר 4.9 רגיל drietx 9b ממה יכולה להיות הבעיה זה ממש מעצבן

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by itaysp,

יש לי מחש חדש amd athlon 64 3000 1024 DDR 500Mhz לוח: EPOX 8KDA3J leadtek 6800 וקיבלתי 2424 ב 3d mark 05!! איך זה יכול להיות? מה לא בסדר?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  9. לגרום לנזק למסך? קורה לי לפעמים שאני שוכח ששמתי את המסך על stand by ואז הוא נכבה לי כל דקה עד שאני מבטל את זה אבל אני מדבר גם על כל שעה למשל או שעתיים אני מתכוון למסכי LCD כי שמעתי שהמנורה שלהם נחלשת אם מכבים ומדליקים אותם הרבה האם זה תקף גם לגביי כניסה למצב STAND BY ואם כן איך אפשר להמנע מגרימת נזק למסך אם אני לעיתים מאוד קרובות הולך וחוזר אל המחשב ולא רוצה להשאיר סתם את המסך דולק להשאיר שומר מסך? תודה מראש

10. Started by nimrodim,

כרטיס רשת PCI לא מזוהה ע"י XP SP2. הכרטיס הינו של BENQ. רעיונות?

• 11 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by EvyatarM,

אהלן אנשים, אז ככה, אני מתכוון לפרמט למישהו את המחשב ואין לו שום דריבר...כלום. את הדרייברים זה לא בעייה להוריד (כרטיס קול מסך וכו') אבל הבעייה היא באינטרנט. אחרי שאני מפרמט אין לו תדיסק של התקנת האינטרנט. צריך להוריד רק חייגן? או גם דריבר? כי לבנאדם אין שום דיסק שקשור לזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by SavageRabbit,

אוקיי.... אז אין לי מושג למה איך ומתי, אבל בדקתי היום את המחשב של אחותי עם Everest (אחרי שהיא התלוננה על איטיות), ומצאתי שהמעבד פועל ב 1,800 מגה הרץ, במקום ב 2,400 מה"ז. המעבד הוא מסוג פנטיום 4A, לוח אם ECS P4S5A/DX+. כמו כן מצורף (למטה) פירוט של הטמפרטורות והמתחים. השאלות שלי הן: 1. למה זה ככה? האם יכול להיות שזה בגלל שבמהירויות יותר גבוהות המעבד מתחמם מדי? 2. איך אני מחזיר את המעבד בחזרה למהירות נורמלית? מצורף קצת פירוט כאן - http://t2.technion.ac.il/~shynahum/private/Underclock.htm. אם זה לא מספיק, יש סיכום יותר (מדי) מפורט של המחשב כאן http://t2.technion.ac.il/~shynahum/private/Underfull.htm

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by srami,

כיצד ניתן להתניע ספק כח ATX כאשר אינו מורכב במחשב ? הסיפור כולו - הרכבתי במחשב ישן P3 צורב חדש וכשניסיתי להפעיל את המחשב - דממה. שום תגובה. בדקתי שכל החיבורים במקומם והיות וכלום לא זז החשד נפל על ספק הכח (שמתי לב שהמאורר שלו מסתובב בקושי בהזזה ביד). פירקתי אותו ואני רוצה לבדוק אם הוא חי וכן לבדוק ספק נוסף שברשותי. אודה על כל התייחסות

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  14. שלום לכלום, אני חיפשתי את הבעיה שלי בפורום וביצעתי כמה פעולות אך הבעיה עדיין קיימת לפי מה שרשמו בפורום בנ"ל עשיתי: System Restore אך זה לא עזר :-\ עשיתי בדיקת זיכרון ע"י תוכנת memtest86 והוא תקין ??? המחשב עלה ועובד רק ב Safe Mode :-\ יש לכם רעיון מה עוד לא תקין??? או מה לבדוק - האם חלק הדיסק הקשיח לא תקין או שאני צריך לפרמט את ה Partion של מערכת ההפעלה ולהתקין מחדש (אין לי כח). אם יש לכם רעיונות או אתם בעלי ניסיון בעניין אתם מוזמנים להגיב. בברכה איתן

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  15. פרסמתי את פרטי המחשב שלי: http://img3.exs.cx/img3/17/MyComp.jpg ואמרו לי שהזכרונות לא עובדים בצורה מסונכרנת. מה הכוונה? מה אני אמור לעשות? ------------------------------------------------ זה שייך לפה או למעבדים וזכרונות ??? בכל אופן אם לא שייך לפה תעבירו בקשה

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by poltergeits,

נוצרה אצלי בעיה שבכל פעם שאני מתקין משהו מכונן הסי די רום או אפילו סתם מאזין לדיסק אני פשוט לא מסוגל לבצע שום פעולה במחשב ואני מרגיש כאילו ה סי די רום גוזל את כל המתח מהספק עכשיו המוזר הוא שאם אני עושה את אותם הפעולות אבל בשימוש הצורב הכל פועל כשורה ואין אף בעיה ... מה ניתן לעשות ? האם נדפק הכונן / ספק ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by The Shark,

שלום לכל הגולשים. אתמול אמא שלי הכניסה דיסקט לכונן הפלופי במחשב השני שלי, ונתקע בכונן חתיכת המתכת שבקצה הדיסקט. היום פירקתי את המחשב של אחרי אולי שנה שלא נגעתי שם בכלום... כל כבלי ה-IDE חוסמים אחד את השני ובלגן אחד גדול. אז ניצלתי את זה לעשות קצת סדר בכבלים, תוך כדי גם הוצאתי את הפלופי, פירקתי אותו והוצאתי ממנו את המתכת התקועה. לאחר שחיברתי הכל מחדש והפעלתי את המחשב, התברר לי שהפלופי לא עובד. פשוט לא מזוהה. בהתחלה שמדליקים את המחשב כתוב למטה Floppy fail(40) . ובווינדואוז הפלופי פשוט לא מגיב לכלום. עכשיו, מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שההתעסקות עם הכבלים שרפה אחד מה-IDEs, ההוא שחובר לפלופי? האם שרפתי את הפלופי עצמו? (למרות שממש לא נראה לי. בסה"כ זו קופסה מכו…

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by zglazer,

שלום לכולם!!!! ברצוני לבצע בדיקות מקיפות לחומרה של המחשב. ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: P-3 866 256MB 20GB WIN XP PRO אני עתיד לפרמט את המחשב אך אני גם חושד בחומרה זכרונות ,לוח-אם ,דיסקי קשיח על אלו תוכנות אתם ממליצים שאוכל להריץ ולקבל דיאגנוסטיקה אמינה לגבי מצב החומרה. המליצו לי למשל על תוכנת MEM TESTלגבי בדיקת זכרונות אך היא מצריכה דיסקט יש משהו פשוט יותר. אשמח לקבל את עזרתכם בנושא צביקה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  19. אני עובד עם שני מחשבים מאחוריי UPS ובכל סוף יום כשאני מכבה אותם אני מכבה את האל פסק. רציתי לדעת אם אין בעיה לעשות את זה ככה ואם זה לא פוגע בספק, או שעדיף לכבות את הספק דרך המפסק שלו קודם.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by generalA,

יש לי מחשב של חב' טושיבה שעבד מצויין עד לפני יום. כאשר הדלקתי אותו הוא לא העלה את המע' הפעלה, לאחר כיום יומיים הדלקתי אותו והוא עובד ושומעים את הספק ואת ההרד דיסק פועלים אך לא רואים כלום על המסך... מה אני צריך לעשות כדי לראות משהו על המסך?... (כלום לא ניתק) תודה אנשים !

21. שלום לכולם, יש לחבר שלי כרטיס מסך Asus Geforce 4 Ti4400 V8440 שנקנה לפני שנתיים ב-1400 ש"ח. לאחרונה הופיעו על המסך פסים אנכיים ולמרות שהוא התקין דרייברים אחרונים וכן ניסה על מחשב אחר את הכרטיס - הבעיה בעינה עומדת. האם יש אחריות של אסוס העולמית למקרה כזה? תודה.

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by wild_3d_raptor,

לאתרים לוקח שנה להיכנס ויש כאלה שניטענים חלקית .... לאייסיי לא מתחבר ... למסנגר גם לא ... לאיימייל גם לא ליפעמיים מצליח להתחבר לאייסיי ... האנטי וירוס נורטון אתמול החליט פיתאום שלא בא לו לעבוד יותר כי הוא חושב שהוא לא מקורי ... מה עושים ? כמו מה זה ניראה ????????? בתודה עמית [לא קראנו עדיין את חוקי הפורום ?]

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי 512 RAM אני כבר זמן מה חושב שיש לי בעיה עם הזכירון ויותר ראיות מצטברות... פעם שהיה לי רק 256 כל הזמן קפץ לי שהזיכרון הוירטואלי נמוך אבל מאז הסופתי עוד סטיק של 256 זה נעלם וזהכבר איזה 8 חודשים ככה... הרגע קפצה לי ההודעה של הזיכורן הוירטואלי נמוך זה לא הגיוני אני מפעיל רק מסבנג'ר איי סי קיו פיירפוקס וינאמפ ומדיה פלייר שנמצא על סטופ זה ממש ממש לא מספיק בשביל לקבל כזאת הודעה... מה הולך? אולי הזיכרון דפוק כי עד לפני שבועיים קיבלתי הודעות כאלו EROR יש בעיה בזיכרון 0x00000 וכל מיני בעיות שמקשרות לזיכרון אבל לא מזמן שלחתי את המחשב למעבדה הם אמרו לי שהחליפו את הסזיכרון ועדין אותה בעיה וגם פירמטו לי ומאז אין את הבעיה של הEROR בעיה בזיכרון אב להמחשב בקושי מריץ דברים מה ה…

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  24. מצאתי אתר באינטרנט(http://www.drivershq.com/?af=google&bn=5&type=drivers)שהוא בודק את מנהל ההתקנים שלך ואומר לך אם חסרים לך דריברים במחשב או אם צריך לעדכן את הדריברים הקיימים במחשב שלך.... עכשיו זה אתר מצויייייייייין הוא מראה לך את כל מנהל ההתקנים שלך ומסווג את כל המערכת שלך לדריבירים טובים ודריברים שטעונים עדכון הבעיה היחידה היא שבשביל להוריד את הדריברים שחסרים לך צריכים להיות חברים באתר וזה עולה 29$ .. השאלה שלי אם מישהו פה מכיר אתר שעושה את אותה פעולה רק בלי לקחת כסף..חינם??

25. שלום לחברי הפורום. הצלחתי לגרד שני ארדיסקים ישנים של WD מהקיר שלי בבית, האחד בנפח של 3 GB והשני בנפח של 800MB. רציתי לישאול, האם אני אני יוכל לחבר את שני אלה (לצורכי גיבויים) למחשב השני שלי שהוא מחשב המבוסס על P3 1000Mhz עם לוח אם: Asus -cusl2-c . ואם אפשר אז איך אני עושה זאת? הלוח אם לא יגרום לבעיות אם הארדיסק הנוככי- IBM 30GB? האם צריך לשחק עם הג'אמפרים? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים