עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by itaysp,

זה התחיל אתמול.. אמרתי לא נורא במילא אני מחר מפרמט. פירמטתי היום, והמחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס רשת. ניסיתי להתקין דריברים והוא עדיין לא זיהה. שמתי את הכרטיס רשת במחשב אחר וישר הוינדוס זיהה אותו והתקין אותו. ניסיתי להחליף את המקום ב PCI אבל זה לא עזר. יש רעיונות? עריכה: הצלחתי לפתור את הבעיה אבל משום מה אחרי כמה דקות פתאום נעלם הכרטיס!!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by Electric Boom,

טוב מכיוון נמאס לי כבר ממעגל הקסמים הכיפי הזה ומכיוון שכבר אין לי שמץ של מושג מה עושים(זה נדיר)החלטתי לשפוך הכל כאן אולי יצא לי מזה משהו, המעגל קסמים הזה שדיברתי עליו הוא שתמיד אחרי שאני מכבה את המחשב יותר מפעם אחת פתאום נאבד סוג מערכת הקבצים של C ,או שנמחק לי איזה קובץ במערכת או שהוא לא עולה,בקיצור קורה משהו שמכריח פירמוט,יכול ליהיות האמת שהגעתי למצב הזה מכיוון שפירמטתי יותר מדי... בקיצור משום מה אני לא מצליח לעשות restore עם ghost (אני מפרמט ואז עושה את זה ואומר לו overwrite windows אבל משום מה זה לא עובד ואז צריך לפרמט שוב)מה שמוביל לכך שכל פעם אני צריך להתקין הכל מחדש,אני מניח שאתם יודעים כמה מייגע העיניין הזה. טוב,אני רוצה שתגידו לי למה לעזאזל זה קורה,תכנית,האיכס פי …

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by liiight,

אז ככה. הייתי אצל לקוחה שטענה שהמחשב לא נדלק. אחרי שפתחתי אותו הוצאתי משם מספיק אבק כדי לבנות איש שלג (איש שלג מאבק :) הספק נעצר, פיזית, בגלל האבק. אחרי שאיבה של האבק, הכל נראה תקין. נפרדתי מהלקוחה לשלום, שמח וטוב לבב. אך כעבור כמה ימים הלקוחה מתקשרת ואומרת שהבעיה חוזרת. לקחתי את המחשב אליי והפעלתי אותו והוא עלה. נכנסתי לBIOS לראות שהכל שם תקין, ואכן הכל היה בסדר. יצאתי מהBIOS ואז המחשב מת. הספק סיפק מתח אבל המסך לא נדלק, ולא היה שום צפצוף או כלום. מת. כיבוי והדלקה מחדש לא עזר. הדבר היחידי שעזר היה להוציא את כבל החשמל מהספק והחזרתו מחדש. מן הסתם, חשבתי שהבעיה היא בספק. החלפתי אותו, אבל הבעיה חזרה. הניחוש שלי הוא לוח האם. המחשב היה סגור באיזה גומחה מסכנה. כמו צינוק. …

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by bsphere,

לפני יומיים קניתי מחשב והרכבתי אותו לבד. ALBATRON KM400A PRO MAINBOARD AMD ATHLON XP 2600+ BARTON KINGSTON 512MB DDR 400 MHZ המחשב עבד אתמול איזה 8 שעות בלי שום בעיה ופתאום הוא נכבה עם ציפצופים גבוה נמוך גבוה נמוך..... הדלקה מחדש של המחשב גרמה לאותם צפצופים. חיכיתי כמה דקות והמחשב נדלק, חשבתי שמדובר בחום מעבד אבל בהסתכלות בחום המעבד בביוס הוא בכלל לא היה גבוה (46 מעלות) לאחר אינסוף משחקים הגעתי למסקנה הבאה, אני יכול להדליק את המחשב, להפעיל ווינדוס, לעשות הכל, ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת עם אותם צפופים. אפילו אם אני נכנס לביוס ויושב ומסתכל על הטמפרטורה כמה דקות (והיא לא גבוהה, 46 זה הכי כבוה שראיתי) ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת. מה דפוק פה הוח או המעבד ? או שבכלל לא ע…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by NIRAN,

מה זה צורב BULK? והאם הוא טוב?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ScreameR,

יש לי עכבר IntelliMouse Optical 1.1 ומאז שפירמטתי מידי פעם שאני לוחץ לחיצה אחת הוא עושה אותה כמו דאבל קילק ולפעמים טריפל קליק... מה זה יכול להיות ? (לא דרייברים, יש לי את הכי חדשים)

7. Started by waizman,

באג מוזר גורם לכל הסרטים להראות ממש ממש בהיר. שחור נהפך לאפור וכו'. מיותר לציין שאי אפשר לראות ככה סרט נורמלי... הבעיה היא גם בסרטי DIVX וגם XVID ככה שזה לא נראה לי המקודד, בדקתי ב BSPLAYER, ניסיתי להתקין שוב את WMP9 וגם את WMP10, בדקתי סרטים שונים. מה הבעיה יכולה להיות ואיך לעזאזל אני מסדר אותה? אני משתגע כבר, המחשב עושה לי דווקא היום! תודה הייתי מביא תמונה אבל ה BSPLAYER החליט שזה לא נחמד לו והוא דופק את הקובץ של התמונה..... :-\

8. לא קופץ החלון הזה שמשהו חדש חובר ואם רוצים להתקין אותו... אני מחבר ת'מדפסת ולא קורה כלום איזה פתרונות יכולים להיות?? אגב הלוח מסוג ABIT NF-7

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by hellyeahmofo,

תוכן ההודעה The instruction at "0x69024358" referenced memory at "0x00000000". The memory could not be "read . Click on OK to terminate the program היא חוזרת על עצמה שלוש פעמים כאשר הכתובות או מה שזה לא יהיה משתנות

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  10. Started by ScreameR,

קניתי הארדסיק חדש 200 גיגה אחרי שהישן שלי... עבר זמנו.. היום קיבלתי אותו, באתי להתקין אותו הכנסתי הכל כשורה ואז שאני מפעיל שמעתי ככה "צפצוף ארוך - ואחריו 3 ציפצופים קצרים" מהר נכנסתי לmanual של הלוח אם וראיתי שזה בעייה בכרטיס מסך, ניסיתי להחליף כרטיס מסך וכלום לא עוזר יכול להיות שזה אבק בסלוט? ואם לא, אז מה הן האפשרויות?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by hmjmvhcvh,

שלום, לפי כמה חודשים שלחתי הודעה לפה לגבי בעייה במחשב לאחר פעולות לא מאמצות בוינדוס כמו למשל כניסה לתיקיות וכו או נסיון לשחק משחקים בעלי מעט גרפיקה המחשב קופא.. חשבתי שהבעייה נפתרה כמו שניתן לראות בנושא שפתחתי פעם קודמת http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=79626.msg681293 אך לאחרונה הבעייה חזרה ובגדול המחשב קורס (קופא) כול 20 דקות בערך, הדבר היחידי שעזר לי זה להוריד את המכפלות במעבד מ133 ל 100 ועכשיו אני עובד ב820 מגה הרץ בגלל שעשיתי אובר קלוקינג כדי שלא יהיה לי 750 מגה הרץ.. ניסיתי ספק אחר\הר דיסק אחר\כבלים\ אורר\ כרטיס מסך אחר וכלום הוא עדיין מגיע למצב של קפאון אם אני במכפלה של 133 תודה.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by uorieldahan,

הזיכרון (64mb sd) במחשב שלי (פנטיום 3) לא טוב, החלפתי את הזיכרון ל-256 מגה ומישום מה יש לי שני בעיות א. המחשב מריץ בדיקה לזיכרון שלוש פעמים ורק בפעם השלישית ממשיך בתהליך ההפעלה ב. במקום לזהות 256 מגה הוא מזהה רק 131 מגה (האם הלוח אם לא תומך ביותר מ-131 מגה זיכרון?) הצילו אנא תעזרו לי!!! תודה למי שיענה :

• 12 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by dbx22,

יש לי ג'ויסטיק לא ממש חדש והוא בעל חיבור 15 פינים. אין לי במחשב חיבור כזה! זה יכול להיות? יש לי לוח אם asus a7n8x-x זה יכול להיות? והאם יש איזשהו ממיר מ15 פינים למשהו אחר שיתאים לי? תכוונו אותי בבקשה. תודה.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by koby058,

האם צריך לחבר [glow=red,2,300]גם[/glow] את הקונקטור לשקע המסומן בתמונה????? מה שם החיבור הזה ולמה הוא נועד? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  15. יש לי בעיה דיי חמורה המשחק Call of Duty קופא לאחר כמה דקות משחק, עד אתמול המשחק היה פועל מצוין בלי שום בעיות, אני בOC של 2500@3200 כבר עוד מעט כמה חודשים אז אני לא חושב שזו הבעיה משום שגם הטמפ' בסדר (42-45 מאמץ), עכשיו גם הורדתי תיזמונים אבל גם הם כבר הורדו דיי ממיזמן, לפני כמה ימים התקנתי את הSP2 וחשבתי שהיא זו שגרמה לבעיה אז מחקתי אותה ועדיין הבעיה חזרה על עצמה, עשיתי כמה לופים ב3dmark05 ולא הייתה שום בעיה אז מה עוד יכול ליגרום לבעיה לחזור על עצמה? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by LOL,

אני לא יודע מה בדיוק קרה אני ראיתי טלויזיה פתאום שמעתי קול של זרם חלש כזה מהמחשב והוא נכבה ניתחקתי חיברתי הכל הוא נדלק טוען את הוינדוס ושהוא מגיע לשלב שהוא אמור להציג את השולחן עבודה הוא קורס למסך כחול עכשיו אני במצב בטוח והוא כן עולה אז א. זה בטוח בעיית חומרה או שיש סיכוי שזה בעיית תוכנה בוינדוס? ב. אם זה בעיית חומרה מה זה יכול להיות אם זה עובד במצב בטוח?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  17. היה לי בעייה שהלוח לא מזהה את יציאות ה IDE חוץ מהפלופי ושהוא זיהה את הפלופי הוא נתקע ולפעמים המאווררים מפסיקים להסתובב.. ניסיתי ספק מחבר חיברתי ושהפעלתי ראיתי ליד הסלוט של המעבד מן אור אדום שנהפך לכתום ככה ונכבה אבל הביוס עולה וזה לא מזהה את הכוננים האופטים (ניסיתי את כל האפשרויות, ג'ימפור שמתי לבד גם, כלום לא עזר) עכשיו שאני מוציא את הרכיבים מהלוח אני רואה ליד הסלוט של המעבד איפה שהיה האור הזה מין פיח שחור כזה אבל ממש טיפה ונשאר סימן (זה נשרף? איך זה יכול?) זה מן מלבן קטן ולידו רשום L26 ושאני מעלה גם את המחשב עם 2 סטיקים של 64M זה מזהה את שניהם אבל רושם שיש 65M ??? מה הולך עם המחשב הזה?

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  18. ממה זה יכל לנבוא הבעיה ? הזו שלנינו יש 1.5 למה זה עושה את זה ... אנחנו ממש נכנסים למשחק ופתאום זה מוציא אותנו

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by Imtheman,

טוב אז אנשים אני כבר משתגע!!!! אז אתם חיבים לעזור לי... טוב .. אז קניתי מחבר כרטיס טלויזיה של lifeview בלי הדריברים... הורדתי את כל הדריברים מהאאתר של lifeview אבל שום דבר לא מתאים!!! וכן המחשב מזהה את הכרטיס!! ניסיתי לעלות על הדגם עם ADIA32 ו אוורסט אבל הם לא נותנים לי את השם של הדגם~~ למישהוא יש רעיון איך אניאוכל כבר לראות טלויזיה מהמחשב??? (זה בטח לא יזיק... פנטיום 2 אקס פי פרו ) בתקווה . . .

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by SS2.Vegeta,

מי שיכול לעזור לי אני אנשק לו את הרגליים בחיי. אוקי הבעיה כזאת. תכננתי לעשות פורמט למחשב שלי אבל לא היה כח לצרוב הכל. יש לי בערך איזה 11 גיג'ה גיבויים ולצרוב את זה זה פשוט נואש. אז קניתי את התוכנה PartitionMagic 8 של PowerQuest ועשיתי כונן G: שהוא כונן גיבוי, למיטב זכרוני עשיתי אותו סוג Logical. שמתי בו 12 ג'יגה בערך ושמתי שם הכל לגיבוי !ללא! גיבוי מהימן אחר. לאחר שעישתי פורמט לכונן סי ודי גיליתי שאני לא יכול להכנס לכונן G:. בנקודה זאת נשברתי הייתי בשלבי הכחשה וכ"נ וכ"נ. היה לי שם את כל הדברים שלי (ושל אח שלי הגדול שד"א כמעט פיצץ אותי מכות כשהוא שמע על זה). עכשיו הקטע שחסר לי באמת כמה גיג'ה בשני הכוננים (12) ולכן אני מניח שהמידע עדיין קיים רק אי אפשר לגשת אליו. כבר שמעתי …

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by maor5,

שלום! היום אפשר להגיד "שלקחתי " והיה כתוב עליה pc 100 מה זה אומר? ועל הכרטיס זיכרון שלי רשום 133 pc אני יוכל להכניס את זה למחשב? תודה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 841 צפיות
  22. Started by YinnoN,

שלום יש לי מחשב עם מארז compucase 6a19 הבעיה היא שבאוורסט אני נכנס לסנסור ורואה רק את הטמפ של הHd ולא של הaux mb מעבד וכו' ... איך ניתן לטפל בזה ? לא הגיוני שיש רק שם מאוורר כי שאר הרכיבים לא היו עומדים בזה \: תודה

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  23. זה דחוף!!!!!!!!! האם התוכנה הזו יעילה או שזה סתם "חרטה"?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by Atlon-Xp,

הכול מותקן מחובר! יש דיו מלא!!! והוא ממשיך להבהב הנורה שלו ממשיכה להבהב והוא לא מדפיס כלל! בבקשה תעזרו זה דחוף!!

25. אני כבר אחרי הפרמוט החמישי השבוע!! יש לי לפעמים בעיות שגיאה בעיקר בקובץ DLLCHACH שנמצא בתיקיה SYSTEM32. המחשב מרתיע על כך ואומר להריץ את הצ'ק דיסק, לאחר כמה דקות המחשב נתקע ולא מגיב וסוגר כל חלון פתוח. מה שאני נאלץ לעשות זה רק ריסט ואני כבר יודע שהמחשב לא יעלה יותר. מה אני אמור לעשות? ניסיתי את אקס פי הום אדישן ופרופשיונל והדיסקים שלי ובמחשבים האחרים שלי זה לא קורה ככה. רציתי להזכיר כמה דברים: התופעה התחילה בשבוע האחרון ולפני כך היא לא הייתה, יש לי לוח אם של אביט IS7-E והארדיסק 16- GB של מקסטור. תודה מראש וזה די דחוף לי לכל מי שיכול לעזור..

• 6 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים